NAKEN RUMPA

Glömde ju berätta förut! Haha..

Igår kväll när jag va ute med hundarna på sista vändan så gick jag förbi grannens köksfönster.. Vänder mig om för o titta vad Skrållan gör och ser då även in igenom hans fönster.. OCH dääär- däääär står denna karl.. NAKEN och checkar in sitt kylskåp för o hitta ngt.. NAKEN!! haha.. Läckert brun och naken... Haha..
Jag tittade otroligt snabbt, vände om snabbt och gick därifrån såååå fort jag kunde!! Va såå rädd att han skulle hinna vända sig om o se mig... Haha.. Förstå vad pinsamt för oss båda...! Haha..

Ska nog nästa gång jag ser honom säga till honom att han får vara lite mer försiktig... :P Välja bättre tillfällen o gå naken...
Men det va roligt iaf! Vi fick oss ett gott skratt jag i Jim:) :P Va ju självklart tvungen o väcka honom när jag kom in igen för o berätta. :P


SOLSKEN

Åh, hoppas verkligen att det här vädret håller i sig!! Det är strålande sol och typ 5grader varmt ute. Underbaaart!!!
Chica kom nyss hit, så det blir nog en promenad sen i det fina vädret:)

igår va jag i stan o träffade Fanny. jag va inne på Åhlens oxå, skulle ha mer hårfärg. Tror ni det fanns?! Åh, neej..... Ingen hårfärg för mig inte.... Suck! Så då gick jag till Make-up Store avdelningen istället... Vill ha deras smink igen! Men det är så dyrt bara.. Så blev bara en mascara.. från MaxFactor. :P haha..
Sen gick jag o Fanny till BK och åt. Det va gott. :)
Sen blev det en liten promenad i solskenet. Vi gick till en möbel affär. Mycket trevligt! Hittade massa fina saker som jag ville ha! Åh, önskar jag va miljonär! :P
Klockan började bli mycket, så vi skyndade tillbaka till salongen. Hon va ju tvungen o fixa mina naglar som hade gått sönder. Så nu är dom fina igen!:) Hihi..

När jag kom hem möttes jag av 3glada hundar. :) Vi tog en promenad och sen så mös vi upp oss i soffan och åt lite ballerina kakor. :) Mums.. :)
Min middag blev ett wrap, med rostbiff, sallad, lök, potatisallad och lite kryddor. Såg såå god ut!! Men den vart int så god.. :(



Får försöka fixa till den på nå annat sätt sen. :)

Idag blir Jim sen i skolan... Så blir middag hos mamma.
Och imorrn ska min syster komma hit. :) Ska bli trevligt!! Vi ska gå på bio o sen shoppa lite tror jag:)

ÅH! Är så sjuuuukt shopping sugen! Har drömt om kläder i två nätter nu... VILL VILL VILL!!! Måste ju hitta dop kläder oxå.. Såå svårt! Vill ju matcha Jessie oxå. Hon ska ju ha lila.. Så då kan ju inte jag ha något som skär sig mot hennes.. Såå svårt! Haha.. Nu vet jag att du skrattar Jessie;) Eftersom jag alltid har haft svårt för färger som inte passar ihop och Jessie hade en förmåga för sånt i skolan ibland;) Haha.. Underbart med skol-minnen!:D

Nää, guud va hungrig jag är nu!! Men vad ska jag äta.... Måste kolla om jag har nå matlåda i kylen. :) Hihi..


FÄRGA HÅRET=/

Jaa, jag gick o köpte en ljus hårfärg. Tänkte försöka få tillbaka min "röda" färg.
Så mamma satte igång här o då såg hon att "det här kommer inte att räcka!" ÅH!!!! Så hon såg till att hårbotten blev bra iaf o försökte få ut resten så gott som möjligt...



Men blev vääääldigt orolig när jag såg det här!! Blir det orange?!!!

Så vi lät det sitta en stund och gick sedan o sköljde ur... Det blev nog inte orange.. Men som sagt, därimot är det bara hårbotten som har fått färg.. Haha.. Så imorrn blir det o köpa en kartong till.. Haha..
Men blir nog bra tillslut! :P


Jaha, nu hann jag inte skriva mer... Nu ska vi se på Chuck! :)







Förresten! Gå in på bloglovin.se o prenumerera på min blogg!


SOLO PARA TI MI AMOR!

Ja Min Pessin. Den är bara till dig!!!

Älskar dig sååå mycket!!
♥♥♥




Vet att vi älskar låten lika mycket! För detta är verkligen VÅRAN låt.. :)

ÄLSKAR DIG!


Tu sabes que eres , mi todo
Du vet att du är mitt allt...

Tu eres mi corazon



VIMMELKANTIG

Shit, har precis tagit ut linserna och har nu glasögonen på mig... Känner mig alldeles snurrig! Känns som om det är heeelt fel styrka på dom! Haha, man vänjer sig fort vid linser kan jag säga!

Ska snart lägga mig. Jim sover redan som en liten gris. :) Såå söt!:) Hihi..
Vad skulle man göra utan sina karlar som sover så sött?!! Är ju underbart o se på! ♥

Nu på kvällen har det inte hänt mycket... Jag blev aaas sugen på nått. Så jag satte mig med våran Juice bok kollade efter ngt gott.
Blev en såååå otroligt god o kall smothie. :)
Aspelsinjuice och hallon. Låter inte såå gott o blanda tycker jag. Men jag säger bara MUMS!:D

Så det va bara o dra fram mixern och skala lite apelsin. Såå otroligt skönt att jag inte behövde släpa fram Juicepressen oxå. :)


Mina hallon:)


Den välomtalade maskinen.


Ny pressad Apelsin juice. Nog det godaste i världen!!


Nästan klar... Guud så gott det ser ut!



 

Den va verkligen såå otroligt bra o dricka när jag va så sugen på ngt! Ska försöka hålla mig till sånna grejer än äckel godis..



Imorrn är det gruppen. Ska måla en högtalare svart då. Ska visa sen när jag är klar. ;)
Annars blir det ju ganska lugnt. Eller lugnt o lugnt.. :P Chica kommer ju:D Haha.. Sååå mysigt!! Mamma frågade idag när vi ska skaffa Amstaff. Sa att det dröjjer nog ett tag. ;) Hihi.. När hon är hemma hela dagarna, dåå ;) Haha.. Eller hur mor;)

Nää, nu ska jag kolla mail o sen sova... :)

GALENSKAPARNA!

Idag va jag på Arbetsförmedlingen och träffade mina handläggare. En från Ams och en från F-kassa. Mycket trevliga va dom!
Va har iaf planerat att försöka komma igånf runt den 16Mars. Ska bara få tag på rektorn på skolan. Ingen lätt grej kan jag säga.. Haha..  Men nu är vi på väg iaf!:)

Idag är det verkligen strålande väder! Hur skönt som helst!! Chica kom hit för 30minuter sen. Så hon har rusat runt här lite grann och nu ligger hon äntligen på mattan o tuggar ben. Men nu sprang hon iväg, upp i sängen där Jim låg och så kissade hon på sig..... Så nu är det bara o springa ut!


Så, inne igen... Hon for runt i snön oxå.. Galen som hon är! Rullar runt, ramlar och äter snö. Hon o Skrållan är verkligen tokiga ute just nu! Det är väl det enda mysiga med det här vädret;) haha..
Aslan har legat o tuggat Dentastick. Kolla hur fin han är runt munnen!


Man ser inte såå bra. Men han är iaf grön i mungiporna! Haha..

Ikväll hoppas jag på att mamma kan färga mitt hår. Hoppas på att det inte blir grönt! :P haha.. Hade jag haft råd hade jag gått till frisören... Men men... Är man fattig sjukskriven hemmafru så är man... :P Haha..

Nää, nu måste jag äta något..

VARTIFRÅN?!

Asså, vart kom den här snön ifrån?!! Det är ju typ 20cm djupt! ÅH! Tyckte det va så skönt att det va mimusgrader och ingen snö på marken.. Men nu! Ja, nu är det djup snö och blött.. Åh!=/ Men men, bara hoppas det håller sig till minus grader och att snön tillslut har typ dunstat bort;) haha..

Nä, har verkligen ingen skrivlust alls... Så ska nog leka med Chica lite. :)



LÄNGE SEDAN

Måste bara lägga upp dom här korten på min mamma o moster!! Haha.. Från 70-talet nångång!
Söta sååå ;)


Mamma -79


Bea


Haha, kolla mammas basker!!!

Jag hittade dom i ett fotoalbum hemma hos mamma. Guud så söta dom är alltså! Hahaha.. Speciellet bea;)


BAK-KVÄLL

Jim kom hem från jobbet runt 19. Vi pussades lite och så pratade vi om vad vi skulle äta till middag....
Ingen av oss vs egentligen hungrig... Så vi kollade på arla.se. Där kan man slumpa recept.
Det första som kom upp va scones. Båda två sa i kör "åh guud va gott!" Haha.. Så vi gick till vårt bajs coop-nära. Köpte det vi behövde och gick sedan hem o bakade!:D Blev mycket kladdigt;) När vi va klara med dom så diskade jag byttorna o så drog vi fram ingredienserna till kladdkaka. :P MUMS!!
Så nu på kvällen har vi ätit gott o kollat på en rolig film. "Sex Drive" heter den. Ganska rolig faktiskt!:) Suger på o försöka förklara vad filmer handlar om, så är ni intresserade får ni gå in på http://www.imdb.com/title/tt1135985/
Den va rolig och vi skrattade massor! :)
Nu sitter Jim o spelar Xbox och jag ska nog snart gå o lägga mig... Är sjukt trött!!

Juste! Vet inte om jag sagt det, men på Tisdag ska jag till F-kassan! Hade fått brev i lådan typ samma dag som jag skrev att det bara drar ut på tiden. :) Så det va ju skänt iaf. :) Men så ovan o behäva ställa klockan fö ro gå upp! Både Mån Tis och Ons blir tidiga mornar! Men men.. Bara börja vänja sig!:) Måååste komma igång med träningen oxå. Ska försöka ta den på mornarna, men så svårt!! =/ Mycket skönare i sängen;)

Nää, God Natt gott folk!!

ROSIGA KINDER

Galet kallt! Men väldigt vackert väder! :)
Har precis kommit in med Skrållan o Chica. Skrållan har inte alls lust o leka medans Chica skäller och biter henne i öron, svans och allt hon får tag på;) haha.. Är så roligt o se på!!
Tillslut tar iaf Skrållan o bjuder upp till lek. (Allt ska vara på hennes vilkor, men det kanske är så dom uppfostrar?) Då springer dom iaf runt och fram o tillbaka.  :P
Många som går förbi som stannar upp en stund o tittar lite o skrattar. :) Tur att vildarna kan roa folk som går förbi;) haha..
När jag gick in i hissen så såg jag i spegeln att jag va fiint rosig om kinderna. :) Det är väl det enda mysiga med vintern;)

Imorse så gick jag o Jim upp vid 9. Duschade o fixade mig. Jim började jobba kl 10. Så tänkte att jag åker med honom till V-by. Kan ju gå in i K-fem o köpa lite smyckes grejer som jag behöver. TROR NI AFFÄRN FINNS KVAR?!?!!! Nej, just rätt... SUCK! Och det va ju enda anlednigen att jag skulle med.... =/ Så då blev det o gå runt lite där inne. KOllade lite efter kläder till Nattis-dopet. Hittade lite grejer, men va på noll humör för o prova. Och för att jag verkligen inte orkar o dra av mig vinter skor, jacka o halsduk.. Fy va trött jag är på vintern o massa kläder! Så blev bara o kolla ut va som finns. :) Måste höra med pessin vad hon ska ha. Vill ju inte vara föör fin heller. :P 
När jag va klar gick jag till Kjelle o pussades lite innan jag åkte hem. :)

Gud, snart firar vi 2år! ♥ Känns så otroligt bra! :D Har aldrig vart såhär lycklig! Speciellt när man sitter o pratar om hur man vill att ens barn ska vara o hur man vill bo och allt sånt! Hihi.. Underbart!! :)

Som sagt, Jim jobbar ju idag. Fram till 20 ikväll tror jag... Han kanske skulle sluta 18. Så hoppas på det!:)
Blir nog film och mys i soffan ikväll. Önskar vi hade ett stort badkar o bada i! Så myysigt det skulle vara.... :)


Nää, nu måste jag underhålla Chica:)


SVARTA NAGLAR!

Idag bar det iväg till salongen. Va så orolig att Fanny inte skulle kunna laga min nagel som gick av... Den gick ju av långt ner vid skinnet. Så massa kött lossnade... USCH!! Så trodde då att hon kanske inte skulle kunna.. MEEEN, duktig som hon är, så limmade hon på en tipp. :) Så vips så va allt bra igen!!:D
Jag har funderat några veckor på o göra svarta naglar och sen ha lilaglittriga tippar. (det sägs vara mode med chooock färger) Så vi prövade med det. Men hennes svarta är glittrig, så det blev föör mycket med o ha både lila o svart med massor av glitter. Så blev bara svarta. Men på ring fingret har vi gjort ett lila streck och 5stenar. Blev supercoolt!!:D

Eller va tycks?




Kände idag att jag ville vara lockig. Så fönade mitt hår torrt och värmde sedan upp tången. Men åh, är verkligen iiinte duktig alls!!!=/ Blev bara skit av allt så det åkte upp i en tofs.. Haha..
Men kände mig lite fin och myysig iaf... ;)



Va tvungen o ta den varma o stora halsduken idag! För fy tuusan va kallt det är ute nu!
VILL HA VÅÅÅÅR!

Juste, va ju hos v-centralen imorse! Där kom det en riktigt gammal man gåendes. Han kunde knappt gå ordentligt. Kunde väl vara i 75års åldern.. Men icke... DET va min läkare som jag skulle till!!!!! USCH!! Den där gamlingen skulle klämma på mina bröst?!?!!! Nej,tack! Men joo, vill ju bli av med värken jag har. Så va så illa tvungen. Men tror ni han hittar eller kommer på vad som kan vara fel?!! Nej... Åh.. Men fick iaf en remiss till Gyn i Jakan. Men eftersom väken känns liite bättre så tänkte jag ge den helgen och är det inte bättre efter det så åker jag till mig egen gynekolog i Vällingby.

Imorgon blir det o ha Chica igen. :) Vi ska nog leka med tennisbollar lite grann. Måste träna lite oxå på o lyssna. För det är fröken inte duktig på:P
Jim jobbar hela dagen imorrn. Men skönt att det är helg sen. :) Vi ska, på söndag, hjälpa Leif o flytta. Ska bli trevligt o sen den nya platsen han ska bo på. Det är en etta i VasaStan. :)
Annars är nog helgen lugn.. :)

Nu ska jag försöka slita min man från xboxen:P

=(=




Jag va ledsen, men nu är jag glad!

Tack Pessin!

Älskar dig Kittekatten!!

♥♥♥♥♥♥♥♥





VACKERT VÄDER!

Guud va trött jag va imorse! Ville verkligen inte gå upp alls.. Men solen lös mig i ögonen så va bara o gå upp iaf... Blev lite gladare när jag såg att det va så fint väder!:D Gud, man mår verkligen såå braa när solen lyser!!:) Hihi..

Idag va det ju Gruppen på sjukhuset. Kom dit, hade ingen aning om vad jag skulle göra.. Hade inte lust med något annat än o bara sitta idag. :) Så det gjorde jag:)
Men en sak hände! Min nagel gick av!!! Änds nere i skinnet........ ONT!!!! Såå jävla ont! Höll på o svimma av smärtan! Och jag som ska till Fanny imorrn o fixa naglarna... Åh, hoppas verkligen att hon kan fixa det iaf.... Kan fan inte leva utan naglar längre! Haha.. Är beroende;) Så nu har jag sköljt och filat och har nu plåster på.. Men galet va känsligt det är på fingertoppen!!! =/

Nu sitter jag här o skrattar lite av att tänka på imorse. Jim drack en smootie till frukost, Aslan älskar den! Skrållan o Zorri oxå. Så alla fick slicka lite, men va såå roligt när skrållan fick slicka!!
Kolla hur hon står!!






När vi va klara såg vi ut såhär;) Haha.. Man måste slicka sig ordentligt runt munnen:P



Ikväll skulle Johan komma hit tror jag. Vi får väl se vad som händer.
Imorrn bitti kl 8.45 ska jag vara på v-centralen. Har så jävla ont i boobsen!=/ Får se vad dom säger... Skulle ha ringt Gyn istället, men men..

Nu ska jag gå ut med Skrållan, Zorri o Aslan. Chica får vänta en stund;)


LEKSTUND PÅ GÅRDEN

Lite bilder från lekstunden. :)





















Nu har hon ääääntligen lagt sig ner!! SKÖNT!
Hon är ju tokigt vild! Haha..
Så nu kommer hon nog sova i en timme ungefär. Sen blir det ut o röjja igen;) Haha.. Men det är bannemej mysigt!:) Hihi..


Just nu.. :)

SOVA?!

Sitter nu här o väntar på mamma o Chica. Hon ska vara här resten av dagen. :) Hon blir lite väl rastlös på mammas jobb, gnäller i sin bur o sover föör mycket. :P Så då har jag sagt att sålänge jag är hemma så får hon vara här efter lunch.
 Hon har varit heeelt tokig på eftermiddagarna! "Sova, vad är det?!" Nänä, här leker vi i 4timmar! Haha..
Så igår va jag o mamma på Bromma zoomarknad. (bästa djuraffärn i stan, dom har allt du behöver!!)
 Vi va ute efter en leksak åt henne. Så blev ett sött gosedjur med pip i. (Hon älskar sin elefant som jag köpte till henne på IKEA, så nu måste hon ju ha en här hos oss oxå)
 Och vi köpte även en BoomerBall. Det är en boll (25cm) i hårdplast som dom kan leka med. Dom får inte in den i munnen och kan inte bita sönder den. Såå bra! Så den ska vi pröva idag! Skrållan tyckte den va intressant! Hon har en mindre som man lägger mat i. så när man rullar den så trillar det ut mat.. Så är hon fick syn på den här röda fina så började hon rulla och leta mat! Såå sött!!:D Haha.. Ska ta kort sen! :)

Idag så jobbar Jim. HELA DAGEN! =/ Lite skönt att han är borta lite, men inte heeela dagen! Kommer nog inte hem förens runt 21.. Suck! Men så blir det nä rman jobbar i butik.

Jag har börjat fundera lite på det här med arbetsträningen.. Allt tar sådan tiiid!! Kommer nog inte komma igång förens i slutet av Mars eller ngt sånt.. =/ LIte irriterande att det drar ut på tiden så...


Oj, måste springa!!! Mamma kommer med Busfröt nu!!

<3

Ja, igår va den där dagen som alla flickor älskar!
Tror faktiskt att det är våran dag!;) Hihi..
Jim hann inter mer än o vakna igår morse innan jag satt på säng kanten med hans paket. :) Hihi..
Han fick känna o klämma lite, men inte skaka! Och fundera på vad det kunde va... Han hade inte en aning förens han fått bort pappret. "Ah, något jag kan ha mina klockor i!!"   "Tror du det" sa jag:P hahaha.. Han blev jätte jätte glad!!:D hihi..
Jag känner mig ganska duktig som har gjort den här!:) Hihi..

     

När han fått sitt så gick han ut o hämtade mitt:) Ett rött, ganska stort paket. VAD KAN DET VARA!!! :P Hihi..
När jag öppnade så va det min tröja jag velat ha ett tag nu! :D Blev såå glaad!! Hihi..



När vi öppnat paket o pussats massor så gick vi ut med hundarna och åt sedan frukost. MYYS! :) hihi..
Sen blev det dusch och fix.
Jag lockade håret och sminkade mig medans Jim.. jag vet inte vad han gjorde.. :P haha..

När vi va klara så åkte vi iaf till Stinsen. Gick runt lite där o kolalde. Vi köpte tennisbollar åt Skrållan. Gissa om hon blev glad när vi kom hem!;)
Sen åkte vi till ICA oxå. Va tvungen o köpa lite frukt o sallad.

När klockan va 18 så va vi hemma o hämtade hundarna, körde hem dom till mamma och åkte sen till Kista.
Vi skulle hämta ut våra biljetter, men shit va folk det va!!!!!! Gick ju knappt o ta sig fram!! Haha.. Men vi fick tillslut våra biljetter... BrideWars skulle vi se.
Vi gick sedan o åt. Vi skulle ha ätit där vi åt första första gången tillsammans, men det va alldeles för mycket folk! Så vi gick faktiskt till Food Courten (hur nu det stavas.. haha..)
Meeen guud, när vi ätit klart va det typ 45minuter kvar till filmen börja... ÅH! Vad gör man i Kista i 45minuter?! JOO!! Kollar på skoooor!:D hihi.. Hittade massa fina! Men jag är ju en flicka som inte är duktig på o gå i högklackat, så fick bara fantisera om hur det skulle vara o ha dom på sig;) haha..
Filmen va riktigt bra iaf!! Massa skratt och gråt.. :P Nu längtar jag ju bara tills den dagen det är dax för mig o Jim! :) hihi..

Ojoj, kom hem till mamma efter middag o film. 6 hundar som mötte en i dörrn;) hahaha.. Galet!! Men hon berättade att det hade gått jätte bra! Skönt! Vi va väl hos mamma i en timme typ. Myste massa med Chica. Såå mysig hon är alltså! Haha,. Underbart!:D

Men iaf, våran alla hjärtans dag va såå bra! :) Mysig och trevlig!!





Men måste säga, guud va svårt det är att locka håret!! Blir bra, tror jag. Men känner mig liiiite 80-tal! Haha..

____________________________________________________________________________

Idag så är det riktigt lungt! Johan kommer hit ikväll. Vi ska äta lövbiff med potatisklyftor. Guuud så gott! Har bara varit god mat hela helgen! Riktig lyyyx helg;) haha..

Nää, nu måååste jag äta något!!

...TYST MINUT...

Tänk va snabbt det går! Ena sekunden är ens vän bakom en och nästa... Framför bilen ute på gatan..

Har idag en tyst minut och ljus tända för att igår kväll så sprang en hundvän till oss ut i gatan..
 Han gick bort i bilen på väg till sjukhuset.
När jag fick höra det här så sjönk hjärtat djup ner i magen på mig... Ögonen blev alldeles oigenomträngliga av tårar och hjärnan förstod inte riktigt att det hänt! Man tänker aldrig på att det KAN hända!
Faxe va en pigg, glad och framförallt lydig schäfer pojke! Han älskade att ligga ute på gräset, tugga på sitt ben o titta på folk som gick förbi. Vad hände? Såg han någon?

Usch! Vill inte ens tänka tanken på hur det gick till eller såg ut... Tankarna flyger idag om Min hund skulle råka ut för något sånt där! Vet inte vad jag skulle göra!! Vad gör man?!!




_______________________________________________________________________________________________

JUICE

Igår så bestämde sig Jim för att plocka bort micron från bänken. Jag stod där o funderade på vad han höll på med.
Då sa han "ja, jag är så jävla trött på o behöva plocka undan juice-pressen efter varje gång" Så då kom jag på! Han tar bort micron ocy ställer juice-pressen där istället! Jaa, smaart! :D Har ju blivit så att vi inte gjort så mycket juice pga att man inte har lust o plocka fram o plocka bort allting! Så nu ser det toppen ut!! Den är inte ihopsatt, så får ta kort på det sen. :)
Men gjorde iaf en juice igår. Guuuud va gott det va!! Underbaaaart gott!! Blev en äpple/apelsin juice. MUMS!




Igår så blev även jag o Jim väldigt chockade över en sak:



Ja, just det där. Aslan gick o la sig-frivilligt- i Jims knä! Det har ALDRIG hänt tidigare!! Haha.. Men han va så söt!:)

Annars va kvällen lugn igår. Vi kollade på The Mentalist och Fringe. Drack våran juice o myste:)

_________________________________________________________________________________________

Idag så är Chica här. Hon ligger just nu rak-lång här i soffan o sover. :) Så söt! När vi va ute runt 10 så började Zorri o Skrållan springa ut på gräsmattan, som numer bara är ett enda hav av is. Chics vart så glad av att dom sprang o hade kul att hon oxå skulle ut där.. MEN va bara det att denna lilla fröken har ingen koll på sina ben. SÅ det blev Bambi på hal is! Haha.. Såå underbart sött!!:D Hon försökte springa ifatt dom, men bara halkade hela tiden! :P Hihi..
När vi kom in så slockande hon ganska fort. Vart ute i friska luften o lekt i 30minuter, det blir man trött av! :P
Men hon är så rolig, hon hittade en pinne ute, vet ni va hon gör?! Hon lägger sig ner, med sina mjuka o nakna mage på den kalla isen!! FYY va kallt!!=/

        



  

Massa bilder på den söta flickan!:)
Hon är verkligen heelt utslagen!!


Idag skulle Fanny komma efter jobbet. :) Vi har inte setts på några dagar, så ska bli roligt!
Sen imorrn så kommer Leif hit på kvällen.
Lördag är det ju Alla <3dag!! :) hihi.. Vi ska gå ut o äta o sen blir det bio! Myyyys!! <3
Söndagen blir lugn tror jag. Tror att Johan skulle komma hit på kvällen. :)

Nu ska vi ut o kissa! Annars hamnar det på mattan. :P




JAG ÄLSKAR DIG JIM! <3
Du är mitt allt! Vad skulle vi göra utan varandra...

PICTURES

Blir tokig på mitt minneskort till kameran! Det har inte kommit upp något i datorn (bärbara) när jag stoppat in det. Och jag blir så frustrerad! Så tänkte jag; "Men jag provar o stoppa det i den vanliga datorn" O ja visst! Där fungerade det!?!!!! Gah!!=/

Nu har jag iaf laddat in massa bilder i datorn igen.

So here we go!


Aslan nyhemkommen från Veterinären. Min ynkliga pojke!!


Min Snygging;) (Mycket skäggig dock) ;)


Lilla Chica o Zorri


Här ser man ju lite av hur liten/stor hon är. Bus-fröken!


Börjar bli lite trött efter att ha sprungit runt o busat.





Min Plutt med sin krage på. Stackarn! Bara några dagar kvar. (7av10)


Skrållan:)


Utslagen valp i soffan!


Såå söt och fläckig nos!:) hihi..


Ja, nu va bilderna slut. Ska ta fler imorrn.:) Då ska Chica vara här igen. :) Myyys!! hihi..

Nu blir det plocka disk. =/

:)

Imorse kollade jag min blogg, hade då fått en kommentar där det stod bla;

I heart din blogg :) hi

Blev så glad! :) Hihi..
Kommer snart vara nästa Kenza;) ( kenzas.se ) Saknas bara ca 30tusen läsare varje dag! haha.. Tror hon har ännu fler, en jaa.. Saknar iaf massa besökare;) haha..

________________________________________________________________________________________________

Idag så har jag vart i stan. Va på Panduro och handlade lite. :) Fyllde på lite grejer och köpte lite nytt. Såå roligt! Blev alldeles för dyrt när jag skulle betala, men men.. :P Lite av de va ju faktiskt Jims <3dag present så. :) När jag va klar i stan så åkte jag till mamma på jobbet. Jag fixade presenten (eftersom han satt här hemma o pluggade) och kelade med Chica. Sååå söt hon är! Blir tokig! Hihi...
Nu sitter jag här hemma.. Har ätit pizza och busat med Chica. mamma skulle åka o handla så då fick vi ha henne. :)
Det hemska va bara att hon käkade på Fredriks MACladdare. Så den är nu sönder......=/ Blev mer pengar som drog iväg.. Men men, har man massa sladdar på golvet så är det så det går.. :P

Nu ska jag kolla på Halv 8 hos mig. :)




USCH!

Neeej!! Det här va veeerkligen INTE gott!!!! Men det doftade såå gott och såg såå gott ut! Men NEEEJ!

 

CITRON, VITLÖK & PASTA

Jaa, nu har jag städat köket. Faan va trist det är o städa! Önskar man bara behövde knäppa med fingrarna o så städades det av sig själv. Skulle vara såå skönt! Speciellt när man har 5hundar här hemma. :P

Mamma, bror och Chica kommer hit sen. Vi ska äta middag:) O mysa!:P hihi..
Har även tittat på en mat rätt ett braa tag nu på arla.se . Den ser såå sjukt god ut!!:D

Pasta med citron och vitlök.



Ser verkligen mums ut! Så ska strax gå till konsum o inhandla. Undra om min karl kommer hem till middag idag eller om det är fullt upp i skolan.. Hmm.. Får ringa strax efter 17, då föreläsningen är slut.

Måste komma iväg till stan i veckan! Måste till Panduro. Ska fråga Fanny om hon har tid någon dag. Måste fixa klart Jims alla <3 dag present! Hoppas verkligen jag hinner! Vet inte vad jag gör annars!!! =/



Har läst i Cormopolitan att iår är det vågade färger som gäller på naglarna. Så Fanny ska, nästa gång det ska fixax, få göra svarta och sen nån färgglad manikyr på det! Typ rosa eller lila-glittrig! Fatta cooolt! Eller heelt glittrigt lila med svarta toppar!! haha.. Fatta coolt! Nu har jag ju röda med hjärtan på ringfingrarna. Såå fint!
Nått som oxå kan vara snyggt är ju svarta med döskallar på!:P
Tåls o fundera på!:P




Snart fyller Sandi år! Har en liten idé på en fin present! Måste bara fnula ordentligt på det;)



Nää, nu blir det o slänga lite färg på ansiktet o gå till DYRA Coop Nära! Åh, skit konsum! Kan vi inte få ett ICA istället?!!!



CHICA ÄR DEN SÖTASTE!

Ja, asså... Heeelt stööört söt den vovven är!! Blev toook kär på engång! Jim oxå.:) Hon vart så glad! Va som att hon visste vilka vi va! hihi..
Mamma landade ju 23 igår kväll. Så vi va där då o mötte henne. Aslan va jätte dukigt. Han luktade på henne och viftade på svansen. Såå söta!:P Vi hoppade in i bilen och Chicka somnade i mammas knä o Aslan i mitt knä. :)
Vi kom hem till mamma runt 00. Va tvugna o vara kvar en stund o mysa:) Guuuu så go hon är då! Vill bara äääta upp henne! hihi.. Och så den där bebismagen! MYYYYS!
Mamma ville gå o lägga sig så vi blev utkastade. :P Så vi åkte hem o gick o la oss.  Såå skönt! Va galet trött!

Idag så ringde mamma på lunchen, hon o Chica va i bilen. Så Jim o jag gick ut med Nellie o Fiffi, så dom fick träffa henne. Gick super!! Nu har vi bara Skrållan o Zorri kvar. Blir ju intressant! haha.. Men går nog bra, får ta bara skrållan först o sen Zorri.

Men det är helt galet va valpar är söta! Vill ju gosa heeela tiden! Hihi..
Hon kommer bli en toppen hund!!:D



Nu ska jag äta lunch!

RUBRIK

Söndag...... Guuuud va triiiiist!! Just nu är verkligen allt tråkigt!! Beror väl på vädret antar jag.... =/

Idag så jag vi upp kl12. Jag hade verkligen iiingen lust! Meeen, Fredrik o Jean va på väg. (klassisar till jim) Så va bara o gå upp! Gjorde mig en SandwichMixto. SÅÅÅÅ GOTT!! Det är en stekt smörgås (med massa smör) och så ost o skinka. Asså, längtar såå sjukt tills jag kommer åka till spanien och får äta sån! GAAAH!
Jaa, så nu sitter jag i fotöljen o skriver. Har Aslan i knät. Och killarna sitter i soffan o försöker plugga. Men dom är inte duktiga kan jag säga.. Vi är alla heeelt uppslukade av "Sveriges värsta bilförare" Heeelt sjukt va dåliga dom är!!! Haha..

Ikväll blir det Flygande Jakob. Ska bli muums!:D Sen blir det väl o kolla på nått. Klockan 23landar mamma. Så vi ska vara på Arlanda lagom till dess. Ska bli roligt!:)
Helt stört, jag har inte träffat mamma sen i Torsdags, saknar henne toook mycket!!!
Är såå nyfiken på hur Chica ser ut!! Hon vill tydligen inte ligga i sin bur, men inte så konstigt kanske.. Är man van o springa runt o bita dom andra hundarna i bakhasen så vill man väl inte ligga still i nån bur i 4timmar?! :P

Nu blir det o ta fram kyckling!


Herrååå!

NYTT:)

Vilken kväll det blev!
Strax efter att jag skrivit sist så kollade vi på Band of Brothers. Mycket bra!! När det va slut så gick vi en prommis med hundarna.
När vi sen kom in igen så satte jag mig här. o killarna skulle spela lite till. Jag tänkte att jag skulle fixa nu design här. Guud va svårt det va o bestämma sig för vilken färg jag skulle ha!! Slutade med att det va jag o Leif som, satt o höll på här o trixa o fixa. Har tagot bort grejer och fixat så allt ser snyggare ut. Är riktgt nöjd! Lite svårt för den gula färgen, men den gav lite lyster o chock;) haha..

Och ja, bakrundsbilden är min tapet;) haha..  Hittade inge bättre. Kunde ju inte ha pärlor här med så.. :)

Jaa, nu ska jag o Jim gå med hundarna. Sen sängdax.
Leif gick för en halvtimme sen, så han kliver nog in genom sin dörr nääärsom! :P


TACK LEIF FÖR HJÄLPEN!!!

Usch!!!

Jaha, vad ska man göra då? Jaa, när vädret är sååå otroligt äckligt o blött?!!!!! Guud va jag hatar det!!! HATA HATA HATA!!
Har vart ute med hundarna såå lite som möjligt idag bara för o slippa!! Bläää!

Har iaf kollat på llite serier idag. Och städat.
Jim har vart iväg en stund. så passade på o ligga i soffan o kolla på de som han inte vill kolla på annars:P
Men nu är vi alla samlade. Jag, Jim och Leif. Vi gjorde taco-pizza till middag och nu sitter vi i soffan o dom spelar Xbox.
Jag har Aslan i knät. Han sitter upp och halvsover. :P Såå sött! haha.. Huvudet lixom dinglar lite.. haha..

Har fortfarande int fått koll på kameran.. Får inte in nå bilder på datorn, såå skumt!!=/

Imorrn ska vi hämta mamma o Chica på Arlanda! Lääängtar!! Men tyvärr så landar dom så sent..... typ 11 på kvällen.. men får väl mysa med henne på måndag!:) hihi..

Nu blir det lite spel:P

Fredag=snöoväder!

Ja, då va det helg-igen! galet va tiden går fort nu!! Men ganska skönt det! Snart kommer vi vakna upp en morgon och det är 17grader ute och våren har kommit! Åh va jag längtar!! :)

Men shiiiiit vilket snöoväder det är idag! haha.. Gaaalet! Men tur är väl det. för hellre detta än slask!

Aslan, min punglösa plutt, mår bra! Han har en tratt på sig, så han inte kan slicka och så är han lite svullen. Men han är väldigt pigg o glad!:) Såå skönt! Han fick lite mat med sitt penicillin igår. fyllde upp mer vatten än va han ska ha, men han dricker såå dåligt så.. Han får ju inte riktigt ner huvudet i skålen när han har tratten på sig;) haha.. Han ser så rolig ut!:P
Än så länge så kissar han fortfarande lika mycket ute. Markerar på varje stolpe, sten, pinne, snöhög.. ja you name it! hahaha.. Men vi får väl se om det blir lugnare på den fronten sen. :) (är tveksam]

Igår åkte iaf mamma till Spanien. Från snöväder --> riktigt hemskt reegnoväder!!
Hon berättade att vägen upp till huset va borta på en del ställen. Regnfloden hade lixom tagit över vägen på en del ställen. Lite läskigt! Men dom hade ju kommit upp tillslut;)
Så nu är hon där o myser med Hanna o vovvarna. Så på söndag kväll kommer hon o Chica hem. Ska bli såå roligt!!:) Hihi.. Mamma sa att hon är jätte stor! spännande:P
Så vi är ju hund vakt i helgen då.. så inte nog med att aslan är i tratt, utan vi har 5hundar.. Vilket betyder FULLT hus här hemma! haha.. Men är ju helg, så behöver ju inte vara själv hemma med dom. :)

Imorrn kommer Leif hit. Alltid trevligt!:)
vi ska nog göra pizza o kolla Band of Brothers.

Shit, nästa vecka är det alla hjärtans dag! Myys!! :) hihi.. Hoppas på att jag hinner klart med Jims present! Kan ju inte säga vad det är bara.. ;) Men kommer ju upp här sen.:)

Nu ska jag myyysa med Plutt!:)

Ynklig!

Åh, sov såå dåligt inatt!! Har drömt hemska drömmar om kastreringen! Att dom ringer o säger att han va tyvärr allergisk mot narkosen och att han nu är död... USCH!!

Meeeeen, allt har gått jätte bra idag!!! :) Jim åkte o lämnade honom där idag. Stannade tills han hade fått sina lugnande o så. Sen så åkte jag o mamma dit runt 13 tiden. då va han på uppvaket. så vi fick vänta en stund innan vi fick träffa honom.
Men guud så söt o ynklig han va när dom kom ut med honom!!! Stackarn!! han låg inlindad i en handuk med värmefilt. hade kanyl i benet o rakad mage. Snuuuuff!!!
Veterinären kom o berättade att allt hade gått jätte bra!! så vi fick åka hem. Guud så han piper!! Stackarn!!
Nu har vi kommit hem iaf. Så bäddade ner honom i Zorris bädd med filt o grejer. Men hn ville inte ligga stilla. Så nu vandrar han mellan sin bur o Zorris korg.
Vi fick ett smärtstillande på receept oxå, så vi ska hämta ut det imorrn.
 Har tagit kort, men minneskortet väägrar o fungera i datorn! Vet inte vad som är fel...

men nu ska jag ta hand om min pluttis!!



Ojoj..

Har nu skapat en TILL blogg. Där jag kommer skriva om mina smycken osv.. Så nu kan man kika in på den på http://lillafiffilina.blogg.se/minasmycken
Men kan säga, shiiit va jobbigt det är o fixa o trixa med massa färgkoder o allt va det är! Har tagit nästan 2timmar! haha..

____________________________________________________________________________________

Igår så va jag ju uppe hos mamma på eftermiddan/kvällen. Vi beställde pizza och snackade massor.
Sen kom Jim oxå runt 20. Vi kollade på Simon&Thomas. Såå bra!:D

Vi bytte hund oxå. Hon fick Skrållan (så hon triggas av Nellie som löper) och vi fick Fiffi. Så när vi kom hem hit så badade vi fiffi. Så hon vart riiiktigt fluffis! Hihi..





Såå söt! Hihi.. Min Fiffi! <3




Idag så kommer Pessin o Nattisen hit. :) Ska bli trevligt!! Hihi..
Så nu måste jag gå o duscha o sen fixa lite här hemma!

Hörs!!

Kidnappad??

Såg det här inlägget från Sandis blogg. Snälla ni, läs o lägg ut själva!!!
Skulle aldrig klara av om nån av mina vovvar skulle försvinna!!

_________________________________________________________________________________________


Hjälp Therese Perlman att hitta sin stulna rottweilervalp! Kopiera detta inlägg och lägg ut det i eran blogg. Uppmana även era läsare att lägga upp det i deras blogg. Så ni som läser detta, gör detta till en kedjereaktion,få detta inlägg att kretsa på internet så förhoppningsvis kanske någon vet något! Har ni sett denna hund så kontakta personen längst ner i inlägget eller polisen på 11414.







Hej, På nyårsnatten försvann min älskade hund Neo ifrån vår gård i Tygelsjö. Han är en rottweilerhane på 6 månader. Svart med bruna tecken, chippad. Jag har inte hört nånting om honom, inte nån som sett honom eller liknade på 13 dagar, och jag lider otroligt mkt av detta, för han betydde allting för mig. Jag tror att någon tagit Neo, och tänker behålla honom, och skulle mitt mail komma till den som har honom, snälla lämna honom tillbaka, jag köper en ny hund åt er, så länge ni bara ger mig min Neo tillbaka. Har du sett eller hört nånting som kan leda min hund hem igen kommer du belönas generöst. Jag gör allt för att min älskling ska komma tillbaka. SNÄLLA skicka detta mail vidare, enda sättet jag kan nå ut i sverige på. Har gjort allt, polisanmält, anmält på diverse hemsidor, radion, sydsvenskan, kvällposten, lappar överallt där jag bor osv. Therese Perlman 070-4164073 Tillgänglig 24 timmar om dygnet [email protected] Kontaka mig eller polisen på 11414

Turkost

Jag skrev ju i ett tidigare inlägg att jag har dille på turkost. Så här ser det ut hemma hos oss. :)























Såå, ser ni så fint o turkost jag har!:)
Bara Hall o badrum som Inte är turkost. :P

Va bara det jag skulle visa. :)

Herråååå!

Snabba puckar!!

Shit!! Kolladef på SAS hemsida idag. Priserna har stigit gaaalet mycket!! Så nu hade vi fått betala ca5tusen för en resa och +Aslans kastrering på det för en 1000. Såå nu bklir det billigare o göra det här hemma istället.
Så Jim ringde runt lite imorse för o se vart det va billigast.. Albano skulle ta 4500 och Väsby 2700. Så det va ju taget att vi skulle till Väsby. Så POFF så va det bokat o fixat. Vi ska dit på Onsdag!! Snabbt snabbt!!
Så snart har min pojke inga kulor längre.... Stackarn!!!
Men hoppas såååååå att han ska sluta med sina dumheter!!



Han kommer ju se jätte konstig ut utan sina kulor! hahaha..



Nog om det.. Idag skulle jag vart hos psyko, men hon va sjuk.. Så jag va på Ikea, Duka o Plantagen. Köpte lite små grejer. :) Bruna och turkosa ljus till vardagsrummet, sand till ett fat, nya underlägg till köket och en Elefant till Chica!:) hihi..

        

Så ska fixa det nu tänkte jag..
Ska upp till mamma snart oxå. Skrållan mååååste ju börja löpa nu!! NuNUNUNU!! :P



Åh, vill ha Disney klassikerna som dom gör reklam för på tvn! haha..

Nu blir det fiiix!


RSS 2.0