1 ADVENT

Söndagen bjöd på en vacker morgon med mysig vinter sol. :) Och nästa sekund jag tittar ut genom fönstret så ser jag inte ens husen p andra sidan gatan! hmm.. Skumt!!
Så nu är den mysiga vinter solen borta... för gott känns det som.. haha..

Jag har iaf satt upp mina julstjärnor. Mysigt! Men vill ha en ljus slinga i mina små fönster i vardagsrummet! Så måste ta mig till Rusta under dagen.

Möblerade om i köket häromdagen. Va tycks? Tycker köket känns större och rymligare. :)

 

 


MY DAY

Guuud vilken dag...

Gick o la oss vid 01 igår, jag o Jim låg o prata en stund och Johan o Leif förde ett himla liv ute i vardagsrummet. Vad hände egentligen;) hahaha..
Jag hade jättesvårt o somna, hostade som en tok! Jim hade öronproppar i för att han har så svårt o somna på kvällarna för att jag håller på så.. Och jag tyckte nog att dom hjälpte!! :D Så fort jag somnat så hostade jag inte mycket alls.. Undra varför? Man har jätte svårt o somna, men sen inga problem alls.. Vaknade vid 9 imorse, men somnade snabbt om.. :) Va såå skönt o sova! Så gick upp kvart över 10 o tog en varm dusch!

Vid 12 satt vi alla klara och åt frukost vid bordet. Mycket gott o trevligt Johan hade vart på Konsum och köpt bröd och en triss lott var. :) Så vi skrapade en ruta i taget på våra triss och ingen av oss vann.. Suck! Meen, gjorde inget!:) Vi har ju varandra;)





När vi hade plockat bort o allt så hoppade vi alla in i bilen och åkte upp till mamma o byta bil. Vi behövde stoor bil:P
Vi åkte till Jakan och Johan sprang in på systemet o shoppa loss;) hahaha. Sedan drog vi till Ikea. Leif har ju flyttat till ny lägenhet, så vi va tvugna o köpa grejer till honom.. Så det va matbord, stolar, mattor, lampor, diskställ osv osv... Jag köpte megastoooor frukt skål!! (Äntligen!!) Johan köpte oxå grejer, kastruller, sax, pappkartonger och lite annat smått o gott. :)
När vi va klara, efter 1½ timme så packade vi in allt i bilen och kan säga att det va på håret att det fick plats! Meen, det gick!

Min Skål!:)


Vi åkte snabbt till Webbhallen i Sumpan och Jim köpte skivor för o bränna på. Max fick sig ett besök oxå, alla va vi hungriga!! Mums va gott det va!!
Vi åkte sedan vidare hem till Leif, han bor i Hammarby sjöstad i en student lägenhet. Skit fin tycker jag!! Visst, liten men riktigt fräsch! :)
När vi lastat av allt och burit in det så for vi hem till Pohan o lämna honom o hans påsar:) Blir så avis när jag är hos honom!! Han har en tvåa på Lidingö, nedre botten och meeeega stora fönster som man ser ut över hamnen och vattnet. Såå fint! Vill oxå ha!!
När vi äntligen va klara med allt så åkte vi hemåt. Stannade på Videotoppen, hyred nya Wallander och sedan hem till våra vovvar som saknat oss så.
Dom fick sina nya leksaker som vi köpte på Ikea åt dom. :) Zorri fick en ny pelefant och Aslan fick en likadan, fast en bebis-variant! Sååå söt!!:D Den har Skrållan lekt med hela kvällen typ! haha..


Zorris nya Pelefant:) Den är ren, hel och piper fortfarande;)

Den lilla Pelefanten där är Aslans (Skrållans?)


Vi har tittat på Wallander och ätit glass och frukt. Det va gotti! Vi prövade en ny Ben& Jerry´s glass. Half Baked - Vanilj -och Chokladglass fylld med browniebitar och kakdeg. Sååå gooood! haha..
Nu sitter Jim och spelar sitt nya Xbox spel, han är så glad!:D hihi.. ♥






Appropå Skrållan o den lilla bebis elefanten, hon är den hund av dom 3 vi har som ALDRIIIG leker med nåågot annat än sin boll!! För 1½vecka sedan började hon kampa och döda kopplet när vi va ute! Jag blev jätte chockad och jätteglad! Så det va ju bara ööööösa på med beröm! :D Kanske låter konstigt att jag vill att min hund ska kampa, men det är bra! Så länge hon förstår att det är över när jag säger att det är över. En bra lek:)
Hon brukar alltid få kopplet när vi är runt 50 meter från porten. Då hoppar hon upp, tar tag i kopplet just exakt där jag håller, bär kopplet hela vägen hem och är jätteglad!:D haha..
För 4dagar sen så leker Aslan med sin strumpa som han har.. Han kommer till mig med den, jag kastar, han hämtar.. Plötsligt springer Skrållan efter den oxå, tar strumpan och kommer till mig. Är heeelt tokig och i extas. Kastar iväg den o hon springer efter. Dödar strumpan(!!) och vill sedan att jag kastar den så hon kan göra samma sak igen.. Aslan blev lite sur så han gick o la sig.
Jag tycker det är skit kul att hon börjat leka med andra grejer än bollen, för den får hon ju bara ha ute så.

Imorrn är det (eller idag) första advent. Känns jätte konstigt!! Har fått upp julgardinerna (vet att det inte kommit nå kort på det än, men ska försöka få till det imorrn) men vill ju ha upp allt annat oxå.. Så imorrn innan Jim åker iväg till en kompis så ska vi ner i förrådet och hämta upp stjänor och annat mys. :) Så kan jag fixa under dagen. :) Hoppas snön kommer snart oxå.. Suger ju om vi ska ha en regn vinter... Suck!!
Jag fyller ju år om ca en månad oxå, så då vill jag ju ha snö! Skit Sverige-väder! Blää.. Meen, bara hålla tummarna!!


Nä, nu ska jag gå o lägga mig. :) NATTINATTI!!

FREDAG

Idag har jag vart i Jakan en snabbis för o hämta ut mitt recept på Apoteket. Sprang även in på H&M o köpte ny mascara och hårsnoddar. Stod o funderade en stund på om det va nå mer... "nej, va bra! då är jag klar" :)
Äter lunch uppe hos mamma o mormor. Kommer hem packar upp allt och kommer plötsligt på; "STRUMPOOOR!!!!" Ja, då har jag missat typ det viktigaste... Suck..
Innan vi åkte hemifrån så tänkte jag, undra oim jag ska skriva en lapp på det jag ska ha. "Äh, jag kommer ihåg!" haha.. JUSTE!
Köpte en jätte mysig halsduk oxå, den är skiiitfin! Bild kommer imorrn. :)

Johan-Pohan ligger just nu i våran säng o sover. Han kom hit för snart en timme sen och va jätte trött! Han jobbar på posten och börjar runt 6tiden på mornarna, så förstår att han vill vila lite. :)
Vid fem skulle Leif komma oxå. Jim kommer nog runt den tiden me. Han har med sig en gamal vän från Linköping, Cagathy(tror jag det stavas men vet att det uttalas Chataj) :) Har inte träffat honom sen våren 2007 så ska bli kul!!:D

Ikväll blir det Pasta, kyckling och saffran/tomat sås. Sååå gott!!:D Och en smarrig sallad till det. Mums!!

Nää, nu ska jag plocka lite i köket o slänga sopor. :)

Hoppas alla får en toppen kväll!!

HÅLL TUMMARNA!

Jag är med i en tävling hos lindablom.se



Drog ihop mig outfit som jag skulle vilja ha. :)














Va, den skulle väl va lite snygg va? :) hihi..

Nu håller vi tumamrna på att jag vinner oxå!!:D

SJUK, MEN NYTTA HAR DET BLIVIT!

När vi igår kväll hade gått o lagt oss så låg jag o hostade som en litet troll.. Så jag tog mig kudde, mobil, nezeril och min Aslan och gick ut till soffan.. Stackars Jim, mycket som händer i skolan och så får han inte sova ordentligt..
Sp jag bäddade soffan snabbt och kröp ner-tusan va kallt det va!! Ville inget mer än o gå o lägga mig i min säng igen.. :(
Men somnade gott efter en stund! Det värtsa med vår soffa är att den är ju så jävla skön o sova i!! (tycker jag) Så jag sov gott hela natten, förutom när jag vaknar av att hosta lite och nezerila mig:P

Vaknade 9 imorse och kände hur huvudet sprängde på mig.. Så ringde till jobbet o sa att jag blir hemma idag o imorrn med...
Gick upp o ut med hundarna.. Kollade på efter 10 en stund samtidigt som jag satt vid datorn o pilla. Konsum fick sig ett besök idag med. Blev nudlar-igen.. Inge bra detta!! Såg att nudlar är ganska jätte onyttigt! haha. men men.. gott är det!
Pratade med min Pessin oxå:) saknar henne så mycket... Hon är alldeles för långt borta!!! =/
Medans jag åt så kollade jag på Dirty Sexy Money och sen beställde jag julklapp åt mammsen. :)
Syrran fyller ju år snart oxå, måste köpa nått till henne! Svårt!!

När klockan va 13.30 så började jag plocka undan i köket. Städade och plockade undan. Skulle ha upp julgardinerna- som va spåååårlöst borta!!! Men efter 20 minuter letande så hittade jag dom.. (och ett samtal till mamma och ett "arg" samtal till jim)
Gick ner med dom i tvättstugan, tog med mig min tvätt oxå som skulle tvättas. Strök gardinerna så dom blev fina och drog upp till lägenheten igen o satte upp dom i köket. Dom va typ 30cm för långa så blev o nåla upp dom och sen va det klart!!:D Faan va fint det vart!
Ska ta kort sen, orkar verkligen inte nu.. Är typ helt död här i soffan..

Ska försöka få med min mamma till Cervera sen. Måste ha en frukt skål! Är lagom trött på att ha frukten i kartongen från Ekolådan;) haha..

Hundarna är just nu utslagna. Vi va ute o kissa, men dom fick alla tre ryck och sprang runt o lekte;) Sen lekte jag lite till med Aslan inne med hans strumpa:P


Va på klubben igår, fick min tröja! Såå fin! kort kommer.
Vi tränade inte så mycket, det av sånt skit väder! hela planen va lerig! Inte alls mysigt, så jag ida och sandra med alla våra hundar hoppade in i bilen och åkte hem till Sandra en stund o myste. :)
Kom hem vid halv 10 o däckade i soffan.. Va såå trött!!

Nää, nus ka jag kolla på Heroes och sedan laga nån middag..

Herråååå!!

NU BLEV DET MYCKET!!

Idag har jag mått sådär.. Är jätte trött och ögonen svider. Gick upp kvart över åtta imorse. Kröp upp i soffan med Jims tjock tröjja på mig och tittade på Nyhetsmorgon, där Arvingarna idag spelade. Faan va snygga dom va! hihi..
Drack blåbärssopaa och ringde v-centralen.
Dom ringde upp och jag blev inbokad i samma tid som med min fot. 13.45 skulle jag dit. Så hade några timmar till övers;) haha..
Så upptäckte att jag missat 4avsnitt av Dirty Sexy Money. så drog ner odm o kollade på 2 och åt nudlar och tog sedan en dusch..
När klockan slog 12 så ringde det på dörren. Då va det brevbäraren som hade paket!!:D Och vet ni va det va?!! :D Min bror kommer bli toookig!
Arvingarnas nya skiva- singerad! (dom 300 första skivorna va det:)) Han kommer ju dööö av lycka ikväll! haha..



Så nu medans jag sitter här o laddar in skivan på datorn så lyssnar jag lite på låtarna.. Hur kommer det sig att dansband alltid sjunger om flickor som är 15 år?? haha.. Skumt asså! Peddogubbar asså! Skulle dom sjunga om 23 åringar så okej, men detta är ju för sjuttisngen minderåriga;) haha.. Jaa, jag vet. Det ska väl vara meningen att dom ska vara så små oxå.. :P Eller??




Iaf, Vårdcentralen då.. Jodå, där kom min snygga läkare och han hade även en snygg läkar kandidat med sig. Illa detta!!:P haha... iaf, jag berättade min fot historia. "haft on i exakt 3månader o 5 dagar... blir aldrig bättre..." osv.. Jag fick hoppa upp på bädden o ta av mig strumporna. Kandidaten klämde o kände.. Dom pratade läkar språk, sen kom dom fram till att det måste vara "Mortons Syndrom" jaha, du nåste jag amputera..." haha.. Han klappar mig på axeln o säger att så illa är det inte;) Förklarar vad det är för något och säger att detta kan man behanlda med Kortison... Suck.. "jag hoppas det är i tablett eller kräm form!!" säger jag skräckslagen!! "Nej, tyvärr... det är en spruta....." FAAN! Visste det... SÅåå härligt!! Sprutan hjälper till 60% o nästa steg är att ta till med kniven.. Då skär man upp och tar bort det som är inflamerat som jag fösrtod det.. Kul kul!! =/
Men det sköna är att det är min läkare som ska ta sprutan o ingen annan. Känner att jag kan lita på denna man! Han vet att jag är rädd och kommer ta det försiktigt.. Han skickade iväg en remiss till magnet rögnten så får vi se va den säger.
Min förkylning och hosta då.. Jodå, allt lät bra! Men för säkerhets skull så tar vi en lugn röngten oxå. Har ju hostat ett tag nu.. Till förkylningen så fick jag nån spray som jag ska ta morgon o kväll. Hoppas på att det försvinner snart...

Mortons neurom/Mortons syndrom är ett smärtsamt tillstånd som beror på att nervrötter kläms mellan metatarsaledsbenen på grund av ett kollapsat främre fotvalv. Det innebär att känselnerven mellan 3:e och 4:e tån kommit i kläm och bildar då en ömmande knuta som kan ge svåra belastningssmärta i form av värk med en huggande känsla (mortons syndrom), detta ger en skarp smärta vid varje steg.





Ikväll skulel jag ju till klubben. Kommer åka dit en liiten stund. Bea skulle köra mig, så vill hon stanna en stund så gör vi det. Annars åker jag bara för att hämta mig tröja mest.. Vill vila ordentligt o bli friiiisk!

På fredag har vi familje middag här hemma;) haha.. Ja, asså jag o Jim, Fanny (hoppas jag) Leif och Pohan!:D Pohan har vi saknat!! Har har vart hos sin käresta i Frankrike. Men nu är han hemma igen. Så då blir det middag. :) Myyys!

Imorrn ska jag sätta upp jul gardiner i köket. Även fixa lite andra jul-grejer. :) Känns overkligen att det bara är 1månad tills julafton! Galet!! Vilket betyder att jag fyller år snart;) haha..

Nä, nu ska jag slumra en stund.. Vi hörs!



TRÖTT PÅ REGN...

Bara skit på tvn... Sitter o tittar på Beck Vita Nätter på tv1000. Och så sitter jag här vid datorn.. Jim sitter oxå vid datorn. Han skriver rapport och prgramerar... Blir sängen snart...

Imorgon ska jag till v-centralen vid 13 tiden med min fot. Ska ringa tidigt på morgonen oxå ang förkylningen. Hoppas på att få en tid under dagen för det med..

Min lugg, det känns kontigt! Imorrn ska jag pröva o platta till den och forma lite.. Just nu är jag inte nöjd, men hoppas på att det känns bra imorrn igen. :)
Blir klubben imorrn oxå. Vet att jag egentligen inte borde åka dit, men en stund iaf. Ska hämta min klubbtröja oxå och höra efter om massa datum och tider.:)

På söndag är det första advent. Känns jätte konstigt!! Så måste ner i förrådet och hämta upp alla grejer. :) Men behöver nog Jims hjälp. :)
Måste oxå köpa ljus som jag kan ha i adventsljusstaken! MYYYS!

Hoppas att snön kommer snart oxå... Är såå trött på regnet.. Suck!

Nää, nu blir det ut med hundarna o sedan sängen. :)
Imorrn bitti ska jag se arvingarna på tvn;)

SJUK & NY STIL

Jaa, soffan har vart nin bästa vön nu i två dagar.. Är helt nere.. Men idag så va det något som hände iaf. Jag hade bokat klipp tid förra veckan så idag va det dax. Trots att jag är sjuk så ville jag klippa mig! Är trött på min kaliffs som bara hänger..

Så nu ser jag ut såhär;



Känns jätte konstigt att ha lugg! Men har funderat lääääääänge på det nu. Händer lite mer än att det bara hänger.. Så nus ka jag bara lära mig o fixa den oxå;)
Får se vad Jim säger när han kommer hem! :) Hoppas han gillar det!

Han va så söt igår förresten! Jag va så orklös så sa att han får laga middag.. Vet ni vad hans middag va?? Jo, hamburgare fårn resturangen här nere:P haha.. Men tuuuusan va goda dom va!:D Kunde ha ätit en till:p haha..




Kom o tänka på en sak när jag gick o la mig igår kväll.. Trots att jag vart sjuk o att man ibland har det jobbigt så är jag så glad att jag lever och är lycklig med mitt liv!!
En vän till mig messade mig igår och skrev att hon sett en kvinna på spåret i tunnelbanan.. Hon hade blivit jätte chokad och skulle gå fram o se vad som hände.. Då visar det sig att det är en gammal klasskompis till oss två.. En människa vi känt nästan hela våra liv står där, olycklig och skriker på en man (pojkvän?).. Hon har haft problem hela sitt liv. Vart inlagd på sjukhus och flyttat runt pga av sin mamma bla. När jag pratatde med tjejen som sett detta så fick jag en klump i halsen.. Jag trodde hon va död.. Att hon tagit livet av sig för länge sedan.. Men att hon levde och fortfarande mådde dåligt fick mig att skämmas lite..
Här klagar jag på mitt liv.. att jag mår dåligt och har int i foten och är förkyld.. Men det är inte ens i närheten av hur hon mår!!
Jag skulle aldrig kunna ta livet av mig, hur dåligt jag än mår.. (eller aldrig o aldrig ska man kanske inte säga, men jag skulle aldrig, idag, kunna tänka mig att jag någonsin skulle kunna göra det..) Och här kliver denna människa ner på spåret... Beredd att ge sig iväg.. Hur hemskt det än må låta, men hon skulle nog finna sin frid då... Jag skulle nog förstå henne om hon hade gjort det!! men alla som lever och bryr sig om henne då?
Nu tog hon inte sitt liv.. Hon kom upp från spåret, satte sig på ett tåg och åkte hem(?) med mannen som vart med henne..
Undrar vad som fått henne att gå ner på spåret i första taget.. Vad bråkade dom om? Vad va det som snurrade i hennes huvud??
Ibland åker mina tankar iväg till henne, funderar på vad hon gör nuför tiden, om hon ens lever och på hur det va förr...
Nu vet jag att hon lever iaf, men att hon inte mår bra-fortfarande... Hemskt...


GRATTIS MAMMAS TJEEEJ!:)

tusan oxå!!! Har blivit jätte dålig..... snorig som ett barn och hostar!! =/ huvudvärk i hela huvudet och bakom ögonen-jippi bihåleinflamation! Guuuud va roligt!!! Har pratat med vårdcentralen, men måste ringa imorrn bitti..

något som är skoj iaf är ju att min lilla Skrållan fyller 4 år idag!!:D min lilla skrutt. :) Nellie fyller ju oxå år. så fort tiden gått!! Nyss va dom små o söta;) haha..






nu ska jag ta nezeril, ipren och kudden o sova en stund...

VILKEN KVÄLL!!

Asså, gårdagen va galet rolig!!:D haha..

Jag städade ju o hade mig på förmiddagen. Sen vid 15.40 ringde Sandra o sa att hon o Z va på g till mig. Ja tänkte jag, hon hade väl tråkigt hemma så hon kommer väl lite tidigare. SÅ jag går o duschar och möter sedan henne vid Konsum. Aslan hatade Z så han skälde på honom preciiiis hela tiden! haha..
När vi kom hem så satt vi o prata en stund och jag funderade på vad jag skulle ha på mig.. Sen kollade Sandra på klockan o säger !va är klockan tjugo i fem?!" Ja säger jag.. haha.. Då går hennes klocka på mobilen fel, så hon hade åkt en timme för tidigt hemifrån! haha.. Meen, gjorde inget. Va mycket trevligt!!:)

Jim kom hem en snabbis och hämtade lite grejer och så va han tvungen o hälsa på Z oxå. Han blev kär:P haha..
Vid 18 tiden kom Fanny från jobbet. Så vi började förbereda middagen. (taco gratäng) och göra sallad.
Strax efter 19 kom Linn, detta va första gången vi träffades!:D Perfekt blind date;) haha..
Ida och Clara dök upp vid halv 8.
Så när klockan va 8 då satt vi alla ner och började äta. :) Va tyst en stund för att alla va så hungriga med sedan drog snacket igång! Och 6 tjejer som snackar- det låter;) hahahahha..
Sen blev det vin, drinkar och sprit;) Vi gjorde dipp och grönsaker och sedan blev det spel. "Med andra ord" Sååå jävla roligt!! Vi spelade faan i flera timmar!!:D hahaha..

När klockan va 02 så gav vi upp.. Tjejerna började röra sig hemåt och jag va så hes efter allt hostande och skratt och skrik! haha..

Men asså, kvällen va verkligen såå bra!! Är så glaaaad att jag gjorde detta! Hihi..

Har precis laddat upp massa bilder på facebook. Men några lägger jag upp här oxå.


Snyggingen!


Clara och Linn:)


Sandra och Ida är på hugget;)


Linn är inne i spelet!!


Det vart myyyyyyycket av detta!!


Söööööt!! <3


juste!


Gullaan;)




Blev lite galenskaper från oss oxå:P

Asså, detta är inte ens 1/3 av bilderna, men det tar såååån tiiid o ladda upp och klockan bara rusar iväg...

Nu blir det sängen!! Natti gott folk!!

FIXI

åh, hatar o städa!! =/ Håller på o städar här hemma, så det är fint när tjejerna kommer ikväll. :)
Ska bli riktigt kul!!:D Sandra har ju med sig sin lilla kille oxå, som är 13 veckor. :)

iaf, städning.. blää... det är verkligen skit tråkigt! och jag vet inte vart jag ska lägga allt.. åh, vill bo större!! Inge kul det här!! =/

Nä, nu måste jag fortsätta! :)

DOGGIES

Fullt upp idag!! Jim körde mig till jobbet idag. Det va skönt! Foten gör fortfarande ont, men känns liiite bättre. Beror på hur mycket jag springer runt.. Men ska ju till läkaren nästa vecka. :) Hoppas han kan hjälpa mig!
Idag har det som sagt vart ös på jobbet. Men åh, det är så roligt!!:D Jag säljer massor i cafét;) haha...

"jaså, två dricka för 8:- ja men då kan du ju ta tre för 10:-" säger jag! hahaha.. :D Så då gör dom det;) haha.. SKit braa!

Nä, men det är verkligen såå roligt där!:D Synd att dom inte har för lite personal;) haha..

Gick en ny väg hem idag. Mycket trevligare än den jag gått tidigare. Lite hus o titta på;) Man går o avundas att dom har det så fint och att dom har hus överhuvudtaget! Vill oxå ha... Fusk!

Längtar till lördag!!:D Ska bli så roligt! Synd att det va några som inte kunde komma.. Men men, kommer fler ggr. :)

Nu till ite bilder som ligger på minneskorten o väntar;) haha.. (kan vara lite bilder som redan kommit upp, men lägger upp dom jag tycker om. :)


Min Plutta!:)


En till Plutta!;)


Gastons sköna ställning i soffan när han sover;) haha.. Det är antingen såhär eller en liten kringla.


Zorri fyllde ju 7år i måndags, så då fick alla en sån här. :)



Grattis mammas tjeeeej!:D


Skrållan tyckte det va jätte gott:P


Aslan va lite försiktig;) haha..

Lägger upp bilderna från båten på Facebook istället. Orkar inte lägga in alla här.

Snart blir det matlagning, köttfärssås med pasta. Ska bli gott!! :)





THERE´S A SPY BY MY WINDOW

Snabb update. :)
Försår inte varför jag har så svårt o skriva på vardagarna plötsligt! Men tiden försvinner!!

Börjar strax efter ett idag. Dom har vart på möte hela förmiddagen.
Så jag har hunnit se ett OTH och Gossip tillsammans med mysiga hundar. :)

Igår va Fanny här o vi åt pizza. Va inge vidare gott faktiskt..=/ haha.. Men det gör ju inte så mycket;)

Måndag- då va Leif här. Vi åt jäääättte gos mat!!:D Sedan satt Jim o Leif o prata skola. Jag tog en dusch o la mig sedan i sängen. :)

Ikväll blir det klubben med Ida och Sandra. Ska bli kul! Får min klubb tröja!:D En mörkblå tjock tröjja med logga på och mitt namn. Bild kommer upp när jag har fått den. :) Blir nog ganska lugn träning. Me tanke på vädret.

På lördag har jag tjej kväll här hemma. Ska bli riktigt roligt!!:D Vi blir inte så många, men gör lixom inget. Blir skit bra iaf!!:D hihi..

Nä, nu måste jag klä på mig och gå. Vi hörs!!

(rubriken är från en av Shakiras nya låtar. :) )

REGN!!!!!

Tusan va tröttsamt!! Det har vart en bra vecka-när det gäller vädret... Och inatt så börjar det regna?!!! Är det bara för att jag hade lust att åka till drottningholm i helgen eller?! GRR!!

Vi hämtade ju Gaston igår, han blev mycket glad!:) hihi.. Så idag har jag vart uppe hos mamma en stund med honom. Han har lekt hysteriskt med Chica i parken!! haha.. Sen påväg hem så mötte vi Troll, som har blivit gigantiskt! Ja, då skulle självklart dom leka oxå.... Tusan va han är stark!! Gaston alltså.. Jag va tvungen o dra kopplet runt ett träd så jag inte skulle ramla! haha.. Vi va nämligen brevid gatan och ville inte ha dom springandes lösa.. Blev lite sur på ägaren till Troll oxå, hon hade sin bjässe lös och han ville inte sluta leka. Men jag stod där o kämpade! Men hon fattade lixom inte att leken kanske ska ta slut och att hon skulle ta bort honom.. suck...
När vi tillslut kom därifrån så mötte vi en till hund! "jaaa va kuuul-inte.." haha.. Så han fick bara nosa o hälsa lite sen drog jag honom därifrån! haha.. Hade fan ont i armarna:P Han är ju en hund som äääääälskar andra hundar! Men eftersom man är vid vägen och han är så starkt så blir det så jäkla jobbigt efter en stund:P

Nu ligger han uuuuutslagen i soffan och sover som en gris! :D hihi..

Jag ska ta o göra mig lite mellanmål/lunch. Är hungrig! Men vet inte riktigt vad jag ska äta bara... Hmm..
Jim va tvungen o åka till skolan en stund o fixa lite grejer. Så medans jag äter så ska jag kolal på nån serie. :)

Åh, något roligt som hänt förresten!!:D
Jag ska jobba på HUNDmässan i december!!:D Ska bli skiiiit kul!! Det blir jag, Sandra och Ida tror jag. Vi ska stämpla händer på folk som kommer in och så får vi gratis inträde till mässan och en liten slant. Ska bli skiiit kul!:D Jag ville ju dit så fan, det passar ju perfekt!
Måste se Amstaffen, Aussien, Border Collien och papillonen. Sen blir det ju Agilityn, Freestyle, Lydnad(typ den bästa!!) och lite utställning oxå. :)
SKa bli riktigt kul iaf!:D

 

Vi hörs sen!


FREDAGEN DEN 13 NOVEMBER

Shit, har inte tänkt på vad det är för datum idag förens Sandi skrev det.. haha.. Tusan oxå! Nu kommer väl hela dagen bli bajs... Suck!

Idag är jag hemma, har så hemskt ont i foten! Eftersom jag måste gå till jobbet så gör det saken ännu jobbigare.. Så idag blir det vilo dag. :)
senare idag så ska vi hämta Gaston:) Ska bli myyys o ha honom här i helgen! Hoppas på att vi kanske åker till Drottningholm imorrn och leker lite;)

Sitter nu o tittar på Efter 10 på 4an. Fan asså, hon har bra program Malou!:)
Magnus Carlsson är där, han är oxå bra!:) Sjunger vackert.. :)
Tänker mycket på min Pessin när han sjunger. ♥ LOVE YOU bejb!!!

Nää, nu ska jag ta o fixa mig lite. Har mascara under ögonen och håret i en slarvig knut. :P
Vi hörs!

TJOHOOO!

Torsdag idag. Dagen har vart väldans lång! Skulle vart på ett möte mellan 15.30-16.30, men det hade blivit fel i deras dator. Så blev inget. Får vänta tills den 23 istället.

Meen, har ett glatt ansikte iaf idag!! Det är nämligen så att Shakiras nya album har kommit ut!:D Den har spelats halva eftermiddagen!!:D Underbaaart! Såå synd bara att det är så några spanska låtar!!:( Tycker hennes spanska låtar är bättre än dom engelska!



Snyggt och cool omslag-synd bara att det ser ut som att hon gått ner massor i vikt... =/ Hon va så vacker med sina härliga spanska former!!

Snart kommer leif. Vi ska laga nyttig mat idag. :) Kyckling/bulgur sallad. Ska bli spännande! Hoppas på att det blir matlåda så jag kan ha på jobbet!:)

Nu ska jag lyssna vidare! Heppåer, som Leif brukar säga;)

FLYTTDAX

Japp, som jag skrev. Flyttdax. Nu är det flyttider gott folk..

När jag va påväg hem från jobbet så såg jag dom.. Fåglarna alltså;) Nu stickerdom härifrån! Till varmare bräddgrader.
Tänk om vi bara kunde flyga iväg sådär... :)

 

Idag har jag vart på Gårn mellan 10.30-14.30. Har vart ganska lugnt idag. Men har ändå vart kul! :) Meeen va sugen jag är på allt gott som ligger där o ropar efter mig!! "taaaa mig o stoppa mig i muuuuunnen!" haha.. Galet!!

Skulle ha åkt till klubben idag, men blir imorrn istället. Så idag blir det i tvätta. :)

Ska strax gå o handla ingredienser till hamburgarna vi ska göra idag. Blir keso till dom, blir lite spännande!:)

Vi höres!


SKÖNHETSIDEAL?!

Satt o läste BlondinBellas blogg. Hon har skrivit om vikt och dieter. Hon har även länkat till denna blogg : http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.12885832 kolla in den o läs inlägget!

Helt galet! Vet inte vart världen är på väg.. Man vill väl se naturlig och hälsosam ut?! Iallafall jag. Jim vill detsamma. Inte att man ska vara nån zero-size.. Suck...

Hoppas alla flickor kommer underfund med att bara för att magen hänger över lite betyder inte det att man måste gå ner i vikt eller att man är tjock!...

Nu ska jag äta fruksallad med min kärlek! :D

EN SNABBIS

Har idag haft en super bra dag!:D

Min fot värker helt sjukt mycket!! Ringde vc igår, fick en tid den 25. Så hoppas på att min nya läkare hittar nå annat..... Så Jim fick köra mig till Gårn idag! Så jag slapp o gå dit.. Fick ju gå hem, men det va ganska skönt iaf. Även om det tog tyyyyp dubbelt så lång tid som det skulle göra om jag inte hade ont.. Men men..

På jobbet idag har det varit ös som vanligt! Men tog en stund och satt med npgra grabbar o kolla gamla skolkataloger. (där jag va med...) haha.. Dom bara skratta! taskigt;) nä, men det va en bra stund att skapa lite band med eleverna!:) Sen tog jag lite lunch, åt matlåda faktisk från igår. :)

När klockan va 14.30 så slutade jag, tiden går såå fort! Det är ju kul så det känns super!
När jag gick hem så gick jag förbi forskolan, mina barn vinkade glatt åt mig!:D Hanna vart jätteglad när jag klev in genom dörren. :) Så vi klädde på oss och hon spran gsedan hem till hundarna. Aslan vart inte så glad, men Hanna blev glad;) haha..

Hanna drog iaf fram massa tullar ur mitt skåp o satte sig på golvet o lekte. Mycket söt!:D


Vi började med att fila naglarna lite;) (framför barnprogram)


FAAAN va sööt hon är!!♥


En hel höög med söta tulle!


Man måste ju byta kläder på dom oxå!


Skrållan ville oxå vara med!:)


:)

Ska strax gå o handla. Jim är i skolan sent på dagarna. Är massa trafik från skolan så han stannar alltid lite längre så han slipper o sitta i köerna. Så jag äter middag själv idag så får han äta sen;)

Imorrn blir det jobb och sedan på kvällen blir det hundklubben med alla undrbara flickor som kommer dit!:D Sandra kommer med lilla valpen oxå hoppas jag. :) Funderar på om jag ska ta med mig kameran. :)

Nä, vi hörs gott folk!

FARS DAG

Igår va det Fars dag. Vi kom ut till pappa runt 14 tiden. Vi åt lite lunch och sedan blev det promenad med hundarna. :) Kallt, blåsigt och massa ont i foten!!=/ Men ändå mysigt;)
Vi lagade sedan mat och hade mys! Ytter fläskfilé med potatis i ugnen och sallad. Mycket gott, men tuuuusan va mätt jag blev!

Hundarna va galna! Dom älskar o komma ut till pappa. Springa ute i skogen och leka och lukta på allt;)

Idag har jag vart på ett möte, om min frsmtid;) Kommer inte blogga mycket om det här. Utan har en annan plats om det. Känner att jag vill hålla det utanför bloggen. Men är på väg åt en riktning för bättre tider!
Min familj och mina närmaste vänner känner till allt och stöttar mig i detta, det känns super bra!! :D

Här kommer lite bilder från bla igår.:)
(bilderna från båten, dom få som blev kommer senare)


Jim och syrran när vi gick på promenad. :)


Vilda Skrållan!:) (man ser zorri uppe i högra delen av fotot oxå, lysande ögon;) )


Ett par vänner har byggt ett alldeles för fint hus! Blev inte alls avis!!!=/ GRR!!


Fina syster vid stranden :)


Skrållan doppar tårna och upptäcker att det är lite kallt. :P


Och när man känner att det är kallt och blött så blir man toookig!


Aslan simmar i luften när han kommer nära vattnet;):D Jim tycker att det är lika roligt varje gång!


Vassen:)




VI:) Synd att blixten är så blixtig;)


Grannarna, som oxå harett äckligt fint o snyggt hus, eldar lite. :)




Jim har fotat lite... haha..


Vilken gaalen blick! haha..




Tomt?!






Typisk Stockman action;)

ja, det va lite av det.. :) Ska försöka ha med ig kameran oftare! Har vart mycket dålig på det!!!! =/

Nu ska jag gå till konsum och sedan laga mat. :)
Vi hörs!!



!?

Vet att det egentligen finns hur mycket som helst o skriva om, men känner verkligen inte för det...

Ikväll blir det middag med min kärlek och sedan kommer syster yster Kattis (med sötis magen) hit oxå. :) Ska bli trevligt!

Imorgon är det ju Fars Dag så då drar vi ut till min pappa och äter middag. Ska ta med kameran, så hoppas på massa bilder. :)

Nu ska jag ta o duka. :)

Hoppas alla har en bra lördagskväll!

DRÖMMA KAN MAN JU ALLTID...

Jag vill ha en valpis!! En mjuk och ullig liten sak....




Älskar den till höger!!


FLUFF!!:D


Snygging;)




Sööötis tjejja!


Gimmiiie!





"&/%)==#)&("?=)!(=?``"#¤

Gud va sur jag blir på människor som lägger sig i andras liv utan o veta vad dom pratar om!!! Som tror att dom vet bäst och vet allt!

Blir ledsen, arg och riktigt förbannad!!!

Människor kan ändras!


RSS 2.0