HARKLAR...

det känns som att det enda bloggen handlar om nu är sjukdommar.... Suck!! Händer inget roligt i livet just nu!!
Jag blir typ bara sjukare o sjukare...
Men har iaf sovit i sängen heeela natten inatt! Såå skönt! Eller sovit o sovit... Sovit-vaknat- hostat- snorat... Somnat- vaknat-hostat och snorat.. Och så har det vart så heöa natten!

Somnade som en stock i soffan igår vid halv 10. Jim satt vid datorn och höll på. Halv 1vaknade jag. Tog min kudde o drog in mig i sovrummet... Aslan följde troget efter.:) Han är ju typ lika död som jag är just nu! haha..

Idag ska jag försöka komma ut på en promenad med Jim och hundarna. Kan vara lite skönt faktiskt!
Annars blir dagen lugn.. Måste laga middag idag! Igår blev det en så otroligt god pizza från resturangen här nere. Jim åt en med champinjoner på och salamino (väldigt fin salami från milano, sa Hanna på resturangen) Och jag åt en pizza med oxfile, paprika, rödlök och bea sås. Den av såå god! Köttet va såå fint!!:D
haha.. Nää, så därför måste vi laga ngt ikväll. Blir nog kyckling, potatisklyftor och HPsås.

Nä, nu orkar jag inte skriva mer... Vi hörs under dagen!

MOHAHAHAHAHAHAAAAAA

Svensson Svensson-filmen. Den sitter jag o tittar på. Vi har ju SF-kanalen.

Faan va bra den är!!:D haha..

 

Bea va här förut, hon va så snäll o gick ut med hundarna. :) Sååå snäll!! Jag är helt däckad idag!! Huvudet värker och kroppen är lite skakis... ÅH! Hatar o vara sjuk!! är så jävla tråkigt.....

Jag o Jim gick på prommis igår, vi kunde bara gå halvvägs för att jag va heeelt slut!! Andfådd trots att jag gick jätte sakta... Inge roligt alls.. speciellt inte när det är massa grejer som händer nästa vecka..
Ny plats att arbetsträna på, möten på sjukhuset, båtresa och fixa naglar. Fullt upp!

Vill bli frisk!!

Halloween i helgen, vet ni vilken dag det är trick or treat? Är det ikväll?? Hoppas inte! Jag har inge godis alls hemma!! Och man vill ju INTE ge frukt lixom;) hahahahha..

 

 

Nä, nu ska jag ringa Jim. Jag vill ha maaaat!!! Är sjukt hungrig!


SUCK

alltså, hur sjuk kan man vara!? jag är dööööd idag!! har legat i soffan under täcket heeela dagen!!
Leif ligger oxå hemma o är sjuk, så vi har precis pratat i 30minuter... vi har suttit på ikea och blocket o kollat möbler åt honom. :P haha.. kul att prata lite med nån annan än hundarna;)

Jim slutar skolan snart.. då får han komma hem och ta hand om mig... Han ska få göra middag idag oxå. blir ju spännande! Jag hoppas på att han inte orkar så kan vi äta pizza istället. är sjukt sugen på det!!

Faan, min näsa mår inte bra!! jag blöder varje gång jag snyter mig.. suck!=/ o så fick jag hicka nu oxå..... åh...

ger upp.. vi hörs sen!!

BABBEL

Har sovit nästan hela dagen.. Mår inte alls bra.. Blää.. huvudet värker galet mycket! Har tagit ipren o alvedon.

Har lagat mat oxå. Kyckling, wok och nudlar. Mycket gott! :)
Tittar på 90210 just nu. Väntar på att Jim ska komma hem!! klockan tickar sakta idag...... suck!

nä, jag vet inte varför jag satte mig för o skriva.. Har ju inget o säga..

Hörs!!

EN LITEN KOMPIS(?) I LUNGAN

Jaha, idag vaknadejag upp i soffan (igen) och va helt skakis!! Jag visste nämligen vad som väntade mig hos läkaren idag.. Blodprov!! Blodprov= Nålar! Nålar= PANIK! Panik= Jag hysterisk!

Jim fick följa med mig. Vi satt o prata en stund med Bogdan, min läkare. Mycket trevlig, lyhörd och ganska snygg;) hihi. Han lyssnade på lungorna och kollade mig i halsen. Sen kom det... "ja, om du tar en kölapp där ute så ropar sköterskan upp dig" Min hud blev kladdig och varm.. Jag kunde inte sitta ner, utan va tvungen o stå upp.. Jag skakade och va rädd..
Plötsligt hör jag "23" Jag är så sjukt snabb dit att Jim knappt hunnit reagera på vad som händer.. Sätter mig ner, är nu värre rädd än innan.. Men Jim sätter sig brevid mig, skämtar lite och håller min hand. Hon pratar lungt till mig, men jag känner hur paniken bubblar inom mig.. Den är nära att explodera! Sticket går snabbt, men vad ont det gör.. Tårarna är på väg att svämma över i ögonen och paniken kommer mer och mer.. Även fast allt är över. Hatar det.. Men jag försökte andas ordentligt. Ville verkligen inte ha en stor panikattack!
Vi gick ut ur rummet och jag satte mig ner.. Va helt borta typ.. Jim va tvungen o gå hem till hundarna, så han sa att detta kommer bli bra och gav mig en kyss. Jag va fortfarande bedövad i huvudet.. Mitt finger pulserade hemskt och jag ville bara gå hem... Sitter nu o tittar in i akvariumet som står på andra sidan rummet. Känner mig plötsligt väldigt harmonisk och lugn... Men kände oxå paniken som låg vilande inombords.. Läkarn går förbi och ser hur jag ser ut, han kommer fram och lägger en hand på min axel och säger att allt kommer att ordna sig. Nu är det hemska över..

Jag fick sitta en sund till o vänta. Han kommer ut och ber mig komma in på rummet. Han berättar att jag har en bakterie i lungorna. Förklarar att den har legat där ett tag nu och det är därflr hostan inte försvunnit. Så skriver han ut antibiotika och förklarar hur jag ska äta den.. Säger att han ringer om en vecka för o höra hur jag mår.


Är det någon av dessa tro, som partajar i mina lungor?! :P

Så nu känns det ganska skönt, när man vet vad det är för ngt. Jim ska hämta ut mina tabletter i eftermiddag och sen är det bara o börja. :)

Kände iaf att jag inte orkade med jobbet.. Så jag kikade förbi en kort stund bara.. Ville säga hejdå till alla!
Åh,s å underbara dom är barnen! Dom sprang fram till mig, kramade om mig och sa att dom skulle sakna mig.. Kändes ganska hemskt... Många som är lediga oxå, så sa att jag skulle kika förbi nästa vecka o säga hejdå till dom igen.. Fick även en present av Anne o Lena. :) Ett ljus i en snygg silverkruka typ. :) Jättefin!!
Även om det vart som det vart på senaste tiden, så kommer jag verkligen sakna dom allihopa!! :)
Men, som jag säger till barnen. Jag har ju Hanna där, så vi kommer fortfarande ses!!:)


Sitter nu i soffan.. Ska ta en huvudvärks tablett och sedan vila en stund.. Vart inte mycket sömn inatt... Halsen rosslar och ögonen värker...

Vi hörs sen gott folk!

KYLIGT!

Faaan vilken duktig hund jag har!!!! Vart på klubben idag. Ida hämtade mig halv 8. Lite sent, men gjorde inget..
När vi kom dit så möttes vi av en glad Z och Sandra. :) Vi gick in o satte oss o snackade en stund. Skrållan va lite grinig på Z som ville ta hennes korv:P hihi.. Men det är bra för honom o lära sig;)

Vi gick ut efter en stund, körde lite sitt vid min fot och sedan en läggning på bord och jag gick därifrån. Sen skulle hon komma o sätta sig vid min sida. :) SKit braaa! Sedan körde vi A-hindret. Shit va kul hon tyckte det va!!:D Hon flög upp o ner!! :D Såå duktig!! hihi.. Mn korv tog dessvärre slut alldeles för fort!! Så kunde ju tyvärr inte belöna henne ordentligt... Men hon va glad iaf. :)
Kändes riktigt bra idag!!

Idag på jobbet så skrev jag lapp till föräldrarna att jag skulle sluta. Kändes lite jobbigt faktiskt..
En av pojkarna gjorde en medalj till mig. Med en ring på. För att jag är så duktig på att göra ringar! :) hihi.. Blev så glad att jag fick tårar i ögonen. :)
Imorgon blir den riktigt sista dagen med alla barnen. Dom flesta är lediga på fredag. Känns lite konstigt faktiskt! Men kommer ju kunna träffa dom när jag hämtar Hanna så. :)



Börjar kl 10 på Gårn på måndag. Känns spännande och roligt! Jag älskar ju högstadiebarn! haha..

Har ett möte på jakan sjukhus på måndag morgon. Hoppas jag är fit for fight att vara på gårn sen!
det mötet känner jag mig riktigt nervös för.... Mår lite dåligt, men kommer nog gå bra!

På onsdag så är det dax för kryssning. Jag, Pessin och Fanny. Jag är taggad som en galning! hahaa.. Hoppas bara att hostan lagt sig lite...

Blir o sova på soffan inatt igen. Sov där natten till idag. Imorrn kl 11.30 så ska jag till vårdcentralen. Måste tyvärr ta blodprov... mår inte alls bra över det!! Men jag måste väl......usch....

Nää, nu blir det för mycket text!! Har ju inga bilder o lägga upp, så nu slutar jag o skriva...

Vi hörs imorrn!!

NU ÄR VI HALVVÄGS

Sitter i soffan, har kollar på Private Practice. Ska strax gå o jobba. Känner mig inte särskilt sugen på det, men förhoppningsvis går tiden snabbt!

Lyssnar på Niklas Strömstedt. Vet att jag sagt det förr, meeen va jag älskar svensk musik! :D
Vet inte varför egentligen. Men det är rofyllt och härligt o sjunga med!:) haha..

Igår så kom våra barn hit;) hahaha. Leif, Johan och Fanny alltså;) Vi åt curry kyckling med massa grönsaker i och ris. Va sociala i köket en braa stund medans det gjordes efterrätt och kaffe. Sedan kröp vi alla ner i soffan och såg på UP! Det va såå bra!! :D Gullig, sorlig, rolig och hemsk.



Vi bokade igår om våra biljetter till båtresan nästa vecka. Så nu kommer vi undan med 1000kr. :D Underbaart!
Ska bli såå roligt! Blir bara LillfingerTrion;) haha..

Gud va dagarna går snabbt nu! Har så mycket som skulle behövas göras, men det hinns inte med känns det som.. Suck.. Meen, snart blir det en förändring i livet! :) Ser såå fram emot det. Känns så otroligt spännande just nu. :) hihi.. Men lite stress på det oxå.. åh, att livet alltid måste vara så hårt.. Meeen, det är då jag tänker på allt roligt och spännande. :)

Nä, nu måste jag nog fixa mig innan jag måste gå.
Vi hörs sen!!

VABar

plötsligt så ändrades hela dagen!! Hade sett fram emot att få gå till jobbet.. MEEN 10minuter innan jag ska gå så upptäcker jag att min pluttis är dålig i magen. Han har sprutat ner hela badrums golvet!!=( Stackarn!!

Så jag ringde till jobbet och berättade att jag VABar idag.. haha.. Tjejen jag prata med har oxå hund så hon skrattade bara. :P

Så nu har jag en halvsjuk kille som sover.. Jag har städat badrummet och ska strax äta lunch..

Ska se på greys oxå!! :D

Ja, snabb update va det. :)


MÅNDAG IDAG

Och det känns ganska bra. Börjar vid 13.30 idag. SKa gosa så mycket som möjligt idag med barnen!! Är sista veckan på förskolan. Sen på måndag börjar jag på BjörkebyFritidsgård. Ska bli skit kul!!:D Barnen där går ju i högstadiet, så det gör det extra roligt!:)

Ikväll mååååste jag tvätta!! Sen kommer kanske Fanny hit. :)

Annars är nog dagen ganska lugn.. Har fortfarande lite torka.. Inget roligt o skrova om.. Blää..

Aja, vi hörs gott folk!!

??

söndag och en timme till godo.:P Kändes skönt o vakna och kunna blunda en stund till:P

Det har vart ett sånt rusk väder idag!!! Usch, inge kul alls!!=/

har inte så mycket o skriva egentligen.. Men sitter hemma i soffan just nu. har gossip girl i bakgrunden, men ha rju redan sett avsnittet.. ;)

äh, lite torka just nu.. HÖRS!

LÜRDAG!

Trööööööött!!! Usch.. Mamma smsade klockan 09.53. Jag svarade 09.58 och hon skulle kasta grejer i grovsoprummet. Så vi mötter kvart över. Jag va heeelt död!! haha..

Har iaf sovit mycket gott inatt!! Blev sent inatt bara.. förat kollade vi ju på Wallander och sedan så drog vi igång ett avsnitt av True Blood. Meeen eftersom det slutade som det gjorde va vi ju bara tvugna o se ett till! =/ Så klockan va typ 01.30 när jag kom i säng.. haha..

Ska strax gå o duscha. Sen ska jag upp till mamma och gänget. Hon fick ju sin nya soffa igår, så måste se, känna o klämma!:P Senare ska jag o Bea åka till Kapahl och handla lite. :)



Nu är det bara 11 dagar tills vi ska åka Cinderella! Ska bli såå kul!:D hihi.. Party al night loooong;)

Nä, nu måste jag duscha!

PUSS!!♥

LÅÅÅNG DAG!

Freeeeedag! Underbaaart!! Började klockan 9 imorse. Va så äcklingt trött imorse när klockan ringde, ville verkligen verkligen verkligen inte gå upp!!!! =/ Men drooog mig in i duschen. haha..
Idag va vi ute på jobbet. Fy tuuusan va kallt det va! Jag hade faktiskt vinter jackan på mig. Det va mycket skönt!
Vid 12 tiden så slutade jag. Gick hem till Fanny och Gillis. DOm satt o åt frukost. :) Så jag snålade lite av hennes smörgås. :P Sen ringde Jim och undrade vart jag va. Han va lite lätt stressad och nervös. Så jag gick hem, bytte kläder och så hoppade vi in i bilen och hämtade upp Daniel.

Det roliga idag tänker jag inte berätta än förens det är helt säkert. Ni som redan vet kan ju hålla det för sig själva ett tag till :)

När vi va klara så åkte vi till Jims pappa, han fyller år idag. 71år-rikitgt gammal nu;) haha..
Dom har ju även köpt en valp, sååå söt!! Han heter Ouzo, såå gullig och gooo!:D hihi..
När vi va kalra dääär, haha, så åkte vi till Stinsen och åt middag på greken. Ringde Diana och pratade om Gaston. Dom har köpt en till hund (pittbull/cain corso tik) hon är 1½ år. Så vi svängde dit och hälsade på. Gaston vart sååååå glad!!:D Men han fick stanna kvar hemma, eftersom att Ronja precis är ny i hemmet, kan ju vara bra om dom vänjer sig vid varandra såhär i början. :) Så nästa helg ska han få komma hit och gosa;)

Kom hem för ett tag sen. Vi va på Filmtoppen och hyrde nya Wallander filmerna. Jippiii!:D Tycker dom är såå bra!





Imorgon blir det ganska lugnt. Ska iväg en stund på förmiddagen. Sen blir det hem till mamma. Måste se nya soffan!!:D

Nää, nus ka vi se på film. :)

Hörs imorrn!!

TWILIGHT

Såg preics på tvn att Twilight har premiär på tv1000 den 14 november. :D Jag har den ju på datorn, men faan nice iaf att det ska gå på tvn! Snart kommer ju den nya filmen New Moon oxå! LÄÄÄÄÄNGTAR!!!

Han är ju såååå jävla snygg!!! Vill äta upp honom;) haha..

Hade tänkt lägga upp trailern, men det gick inte. DOm har tagit bort den funktionen för den videon. :P Så blir endast en länk.
http://www.youtube.com/watch?v=RnyDdfVgqnQ



O juste, LINN- det är ett gäng tjejer. Jag och Fanny från barkarby. sedan är det förhoppningsvis en kompis till mig som jag känt sen dagis. Vi har gått o samma klass osv.. En av dom andra tjejerna är en viksjö tjej. :) Vi har gått gymnasiet tillsammans och hon bor i Gävle nu med sin karl och bebis på 1år. :)
Så ska bli jätte roligt och alla kan;)


Nu ska jag se på lyxfällan.




EN KALL TORSDAG

Sitter i soffan och fryser... Vill ha vaaaarmt o skönt! Så blir o tända massa ljus!:)
Dagen idag har vart lång på något konstigt sätt... Gick upp kl 10, tog en dusch och fixade mig. Mamma ringde och vi åkte till MIO och jag hämtade ut paket på posten. Det va klänningar från nelly som jag ville prova. Blev en snygg Ellis Ryan klänning. :) Bild kommer sen. Ska ha klänningen på båten sen.
När jag kom hem så åt jag o Jim en sen frukost tillsammans och tittade på ett avsnitt Lie To Me. Sen va det o springa iväg till jobbet.
När klockan va 16, då gick jag till Hannas avdelning och vi klädde på oss och gick ut på gården för o möta mamma och moster.
Jag sprang upp o hämtade hundarna, skulle följa me dupp till mamma. Vi började skruva isär soffan och bära och släpa. Fick in den med lite hjälp från Bea. :)
Så imorrn kommer mammas nya soffa från MIO. Mycket snygg!!! En grå med schäslong. :)

Jim ska snart köra hem Leif och hans prylar från gamla lägenheten. Han har flyttat till en studentlght i hammarby sjöstad. Får vi se hur länge han stannar där då.. :P

Imorrn gäller det! Ska bli riktigt roligt;) Sen på kvällen hoppas jag på att vi ska hämta Gaston!:D Ska bli mysigt!! :)

Nää, nu blir det ljus och popcorn.

HÖSTEFEST PÅ JOBBET

Pippi Lotta Viktualia Rullgardina Kryssmynta Efraimsdotter Långstrump, det är jag det.

Idag hade vi höstfest på jobbet. Alla var utklädda till något. Barnen va prinsessor, riddare, spiderman, häxor osv osv.. Jag kom som Pippi jag. :)
Bad Jim ta fram ståltråd igår kväll, så imorse så ställde jag mig i badrummet och gjorde flätor. :)

Kom till jobbet och hade väldigt roligt!! Jag hade hand om fotograferingen, blev 200bilder på 1½ timme. :) Mycket roligt!! Alla va såå söta!:D





Sitter just nu o tittar på Oskyldigt dömd. Både jag o Jim sitter även vid varsin dator.:)
På fredag ska vi göra något roligt! Vi båda är spända och nervösa:D

Annars då, joda.. Har fått ont i foten igen. JAAAA va roligt!!!:D =/ SUCK! inte kul alls.... så ska imorrn ringa till vårdcentralen och boka en tid. Sen ska jag ringa till min handläggare på AMS oxå. Har möjligtvis fått en ny plats att arbetsträna på. :)

Äh, skriver mer imorrn. Vi hörs!!

BLÄ BLÄ BLÄ!!

Kollade precis i frysen.. TOMT!=/ eller inte tomt, eller jo tomt... Vi bestämde att vi skulle äta kyckling med något till.. jaha, vaaaadå??.. Meeen nu då när jag kollar i frysen, tror ni jag har nån kyckling?!?!?!!! GRR!! Köttbullar och korv vill jag inte ens äta!! usch usch usch.. Så jag messade Jim o sa att vi fpr ääta hos Hannah på Lilla barkarby ikväll. Så det blir det!

Har jobbat idag. Vi har lagt pärlplattor. :) Mycket trevligt!! Jag gjorde en grön gräsmatta, blå himmel och ett grönt träd med röda äpplen i;) hihi.. dom andra gjorde svampbob fyrkant och blommor. :) hihi, dom är sååå söta!!

Tusan va kallt det börjar bli nu på dagarna!! Kan ju inte börja med vinter jacka än ju!! På kvällarna har jag haft på mig den, men vill inte ha den på dagarna än. Då kommer man ju frysa som tuuusan sen!!=/ hmm.. Klurigt..

Imorgon ska jag o mamma, plus hundarna till klubben. En tjej kommer dit o ska föreläsa om friskvård och massage på hund. Ska bli intressant!:) Ska även få se Sandras valp Z. Han ör ju gudomligt söt på bilder! Så ska bli spännande!!;) hihi.. På onsdag blir det klubben igen och träna lite. Börjar bli föör kallt för det, men ska försöka hålla ut liiiite till! :)

Jim har haft tenta idag, är nyfiken på hur han tyckte det gått:)
så ikväll ska jag försöka ha honom för mig själv-utan hans dator eller böcker;) hihi..

nu ska jag gosa med mina hundar en stund:)

Vi hööörs!!:D

LÄTT UPDATE

Har ju glömt berätta...

*att jag köpt ett nytt schampo och balsam från Björn Axén för känslig hårbotten.
Funkar? Nja, det vette fan!!=/ Betalat 250kr för något som bara har en jävligt snygg flaska. Japp! Precis vad jag gjort!=/
Men, det doftar gott!;)


* att jag köpt en underbaaaar powder foundation från Make Up Store. Färg;berlin.
Den används med puder borste och sveps på över ansiktet;) Mycket skönt då man inte har lust att kleta med vanlig foundation.  250kr kostade den. Inte så farligt tycker jag. Köpte även en vanlig svart penna oxå. :)
Till foundationen fick jag även en söt liten väska(?):)


* att jag köpt en ny vardagsrums lampa! Har tittat på den myyyyycket länge!! Den kostade ju lite. Meeen, det va det faan värt! Jag köpte min för 249kr på LjusIdé, på Mio kostar den 549(typ). Vansinne!! Bara för att det är MIO.
Vardagsrummet blev snyggare med denna lampa en den vi hade innan. :)

 

* att vi har börjat prenumerera på frukt. Vilket betyder att varannan vecka får vi hem 6kilo frukt i en kartong. Mycket trevligt och gott!! Värt varenda krona istället för att man ska springa till Konsum när frukten är slut ochbetala massa dyra pengar. Vi betalr 234kr för en 6kilos kartong.
Denna gång va det- bananer, äpple, päron, apelsiner och en mango. :)
www.ekoladan.se

 

* att jag köpt en ny vinter jacka igår. :D Underbart skön och snygg!!! En McKinley från Intersport. Hade rabatt så fick den för 1300. Det blöev den svarta modellen. Vilel såååå gärna ha den vita, men det går fan inte o ha vit jacka när man har 10hundar! hahaha..

 

* att jag köpte nya vinter skor idag.:) Är sjukt nöjd!! :D längtar lite nu faktiskt tills det är dax o gå ut i snön med hundarna. :) Blev ett par Caterpillar från Intersport 1000kr.

 

 

* att jag köpte uuuur söta salt/peppar kar när vi åkte Cinderella tidigare. :)

 

 

* att ramarna jag målat och stoppat kort i ligger på en hög i vardagsrummet och väntar på att bli uppsatta. :)

 

 

* att jag är myyyyyys idag;) hihihiihiii..

 



Jaa, en bild update på lite grejer va det;) Nu ska jag snart laga middag. Blir korv och kroketter ikväll. :)
Lite serie update för mig o min kära oxå. massor att se på!:D


PUSSSS

SÖNDAG "MORGON"

Grått men soligt ute idag. Jag känner mig död idag... Hatar när jag har sådan mens värk att jag mår illa.. Och en sådan vecka har jag nu.. Suck! Jag brukar må hyffsat bra, men inte denna gång..

Igår va det Blog Awards, den skulle ju visas på TV400.. Men NÄSTA vecka. Vad tjänar dom på det?!?! Vi det ju redan då vilka som vinner ju! Suck.. Det suger!!
Stina vann iaf!:D Veteran-priset!

Tänk egentligen att det finns en Gala för bloggare. herregud va! En sådan stor grej att man måste få pris för att man skriver. haha.. Meen, det ä ändå lite coolt!:P

Idag så ska jag ta det ganska lugnt. Måste städa i mitt kök.. Ser förjävligt ut! Hatar mitt kök!!!!! Alldeles för litet! Hela vårt hem är fan för litet.. Vill ha större!! Men trivs sååå bra här i barkarby. Kanske byta till en större??
Jim ska snart åka till skolan igen, han har en tenta imorrn och en på torsdag som han ska klara. Så plugg plugg plugg... :)



Den 4November bär det av med Cinderella igen:D Jag, Jessie, Fanny, Lola, Clara och Fannys faster Carina. SKa bli skit kul!! Hoppas på att mamma och micke hänger med oxå! Kanske pappa och syrran kan oxå. :) Åh, skulle vara såå kul!!:D
Men kommer bli en riktig party natt;D haha.. Vet inte alls vad jag ska ha på mig. Det har jag redan börjat fnula på;) hahaha..
jaja, det löser sig. :)

Nu ska jag ta o äta frukost.


Så kul ska vi ha!! ;D

IDAG!

Åh, ikväll blir det chips!! Ska bli såååååå gott!!!
Har vart med Familjen och handlat. SKa strax åka till InterSport, jag ska kolla på vinterjacka. :) Fick 20% i brevlådan häromdagen oxå. Så det ska utnyttjas;)

Faan va det regnar idag!! Inge kul alls...=/
Ikväll är det Blog Awards på tvn. Funderar på om man ska kolla på det;) kan ju vara lite kul och så hänger man med på vad som sker imorrn på alla sidor! haha.. Jag hoppas verkligen Stina vinner något!! Hon kommer inte vara där, men hon sitter hemma med sin lilla flicka och kollar. Som jag;)

Igår va Johan och Leif här. Vi lagade jättegod mat och sen blev det xbox;) Som vanligt.
Jag satte mig vid datorn och kollade på drömhus;)
Blev en ganska tidig kväll, det va skönt..
Men va ändå heeeelt slut imorse när mamma ringde o väckte mig!! Usch, ville verkligen inte gå upp!!=/ Blää..

Fanny slutar jobba kl 21 ikväll, så då kommer hon hit. Blir mys i soffan och planeringar;) hihi..

Nää, nu måste jag äta en smörgås!! Vi hörs!!

RAIN ON A FRIDAY

Ja, regnet är här igen.. suck..
Jag håller på o laddar ner veckans serier, lyssnar på Arvingarna ;) och lagar lunch. Har världens mens värk, men försöker o röra på mig trots det.. Lite svårt.. =/

Som sagt, fredag.. Ikväll blir det slapp framför tvn och god middag.:) Får man äta nå gott såhär på fredagskvällen eller måste man vänta tills imorrn?? är såå sjukt sugen på chips!!! =/

Jim kommer spendera sin helg i skolan:P haha.. Tenta på måndag. så han kommer väl hem och sover o sedan åker han igen.. stackarn.. Men faan, han har ju bara två tentor. kunde vart värre;)

Faan va dålig jag har varit på o lägga in bilder den senaste tiden! Måste skärpa mig!!!

Nu ska jag äta:) Hörs sen!

GICK DET BRA RÅ?!?!?!

Haha, den kommentaren hade jag fått från Fanny tidigare ikväll. :P Sötiis;)

I går kväll va vi som sagt på klubben. Tango vart skit glad verkligen!!:D Han är ju så jäävla duktig! Jag är inte alls i hans liga;)
Mitt största problem är ju språket..... Bea har ju spanska kommandon på honom! Jippi!:P haha.. Så ska be henne skriva en lista på alla ord hon använder. Så blev mest lek och lite små övningar igår. Hoppa lite hinder (som han hellre sprang runt) Och leka massor med bollen- det bästa han vet. Som en annan;) -Skrållan, hon är ju alltid så duktig där borta:) Men blev inte så mycket. Hon hoppade hinder och vi körde lite kontakt. DET VA JU SÅ JÄVLA KALLT!!! Jag hade tights, mjukisar, tjocka strumpor, t-shirt, kofta, tjock(!)tröja halsduk, vantar och jacka. Men tuuuusan va kallt det va! Blir inte mycket träning ute i vinter kan jag ju säga! =/

Pratade massor med Sandra ( http://raaaggsockan.blogg.se/ ), hon och hennes kille har förlovat sig-Grattis på er!:D
Och idag har dom även fått hem sin söta och underbara valp!! :D En tollare som ska heta Z. :)
Jim lekte med Akilles massor. :) Så söt han va (jim alltså) han älskar ju stora hundar och här kunde han verklien ta i i leken!:D Älskar dig! ♥

Nästa vecka (tisdag) så ska vi till klubben igen. Då är det friskvårdskväll. En tjej kommer dit och ska visa hur man masserar våra hundar. :) Ska bli kul faktiskt!!:D Sen blir det nog att åka dit på onsdagskvällen oxå. :)

Idag då. Städat lite här hemma, sen rusade tiden iväg väldans fort!!!! Va tvungen o äta och duscha och sedan springa iväg!!.. Jobbade i 3 timmar och sedan gick jag och Hanna hem. :) Hon skulle prompt ha på sig sin cyckel hjälm när vi gick oxå! haha.. Trots att Bea hade cykeln.. :P Så hon såg lite rolig ut:)
Mamma hämtade upp oss och så åkte vi upp o käkade fiskbullar i vitsås. Såå gott!!:D

Ligger nu i sängen och skiver. Har lite svårt o somna, men tror att min karl börjar tröttna på klickandet av tangenterna;)

Natti gott folk!!!:P

TRÄNA!

Klubben- Here we come!!! Va alldeles för länge sedan nu!! Vill dit nunununununuuuuu! :D hihi..
Ska som sagt ha Tango med mig. Skrållan ska få träna lite passivitet medans jag tränar md honom. Skit bra! Jim föreslog att han skulle följa med oxå, det va kul!!:D Så Zorri och Aslan ska jag nog lämna hos mamma en stund. :)

Nää fan hinner inte skriva nå mer. Måste dra!!

Herrå!!

KYLAN BRÄNNER!

Kallt kallt kallt!! Det är såå åkallt ute!! Faan, dax för vinter jackan på kvällarna nu egentligen! Men har ingen vinter jacka... Måste köpa en snart!!

Idag har jag jobbat några timmar. Sen kom jag hem och jag och Jim gick med hundarna. :) Sen drog vi iväg till Vällingby. Jag gick o tog ut min hostmedicin på Apoteket och Jim va på Kjelle. Sen åkte vi o köpte pizza. Det va såååå gott!!!! :)

Ska strax gå på långpromenad. Men måste klä på oss riktigt ordentligt!

Imorgon är det onsdag, då är det jobb och sedan på kvällen blir det klubben och träna. :) SKa ha Skrållan och Tango med mig. Ska bli skit kul!!:D hihi... Mina snyggingar!!




Helt klart en av mina favoriter!:)

Nä, nu ska vi gå. Vi hörs sen eller imorrn. :)

NATTI!

ligger på soffan och försöker sova... Hostar hela tiden! Jim ligger inne i sovrummet o sussar gott.. Åh, känns så konstigt o ligga här ute!!:( Men får gå in imorrn bitti o gosa lite! Gjorde det imorse. Och va mysigt det va!! Att bara ligga där brevid varandra och få kramas. :)

Imorgon halv 11 har jag tid hos vårdcentralen. Hoppas på nå hostmedicin!
Sedan blir det att gå o jobba vid halv två. Så jag kan ju säkert gå hem o vila en stund inann. :)

Åh, ögonen börjar att falla ner.. Ska glo liten stund på Borkmans ounkt som går på nya SF-kanalen. :) Trevligt med en svensk film kanal:)

Vi hörs imorrn alla männskor! Hoppas ni sover gott!

HOST

Hostar som en tok!! Lungorna kommer snart upp.. suck..
Ringde iaf vårdcentralen, fick en tid imorrn 10.30. hoppas på att jag får cocilana! så kanske jag får sova på nätterna..
Blev o sova på soffan inatt.. kändes jätte konstigt!! Men ville att Jim skulle få sova.. Har iaf haft ett berg med kuddar under mig, för att komma upp med överkroppen lite. funkade ganska bra! Men är sjukt trött!!
ska snart gå o jobba, men har verkligen ingen lust.....

Jim har härlig tenta-plugg-vecka. Jippi!! Lär inte se honom särskilt mycket!! Meen bara 1 1/2 vecka, det är lugnt;) haha.. sen ska vi ta hit Gaston och kela massor! Jim träffade honom igår. Han sprang till dörren direkt o trodde han skulle få följa med... Stackarn! Inte lätt när familjen fått en bebis.. Men då kan han få komma hit o njuta lite.:)

Jims pappa o fru har ju skaffat sig en liten valpis oxå. Måste dit o gosa!! Hans aldrig med i helgen.
Meeen så mysigt!:) hihi..

Nää, nu måste jag skynda mig!

Hörs!

GÄSP!

Är helt slut idag.. Jag o Fanny gick till Hannah på Lilla Barkarby, han gjorde oss en pizza oxh så fick vi såå otroligt god cola på glas flaska. Guuud så gott det va!! Har aldrig tidigare tyckt att det va så gott med cola och pizza! hahaha..
Sedan hem o lägga oss i soffan och se på Greys anatomy. Jag somnade som en stock... :)

Fanny va tvungen o åka hem till katten en sväng.
Då passade jag o Jim på o gå en promenad på 45minuter. Det va såå skönt!! Hundarna va oxå glada!! :) Har nu lagat mat och väntar på att det ska svalna lite. Blir flärkfilé med ris o sås. Mums! (hoppas jag) Har inte gjort detta förut så hoppas det blir bra.. :)

Kvällen blir otroligt lugn.. SKulle velat se körslaget, men missar det tyvärr. Får se reprisen imorrn. :)

Hoppas alla har en topen kväll!!!

JAG SÄGER BARA OMG!!

Haha, går kvällen va ju lite sjuk!! haha.. Kan faan bara skratta!
Arvingarna Spelade på som vanligt i fryshuset. Alltså världens ööööös!! :D Jag och Micke stod o dansa hela kvällen!;) Fanny kom o dansa lite då o då. :)
Vi va hela familjen där. Mamma, bror, jag, Fanny, Bea, Sergio, Hanna, Pappa och Syrran. :)
När dom hade paus så kom Kim o snacka med mig o Fanny. Han tyckte att vi skulle hänga med ut sen o ta en dricka. "tjohoooo"skrek jag o Fanny inombords! haha..
Så klockan halv elva så slutade dom spela, skrev autografer och fotograferades med folk. :)
Sen kom Kim fram o sa att dom skulle till Golden Hits, deras polare Rickard Herrey, tyckte att vi skulle komma dit. Så han sa att vi kunde ju åka med dom i bussen(!!!!!!). Jag blev såååå nervööös! så så såååå nervös! haha.. Fatta själva, killar som man haft som idoler sedan man va typ 4år. Och plötsligt så ska jag in i deras buss och parta med dom!!
Shit asså. Helt sjukt!! Går inte o förklara hur konstigt det kändes!
Några av killarna va väl lite sura för att Kim sagt att vi kunde hänga med. Meen, när vi kom till Golden Hits så lättade dom upp.:)  Hände egentligen inte så mycket. Men vi snackade och drack Breezer och Smirnoff.
Träffade en kändis oxå;) hahaha.. (Jaaa, jag vet.. Va fan där med ett gäng!) Men Anders Bagge stod där plötsligt! :D Så vi fick ett kort med honom. Lite coolt, men han va fan lite udda tycker jag... =/ Men men, coolt iaf.:P
Annars så va kvällen en upplevelse! Har inte riktigt förstått att man va ute med grabbarna igår! haha..
När dom stängde klockan 3 så drog vi till bussen på lite efterfest! Vi lyssnade på musik, åt ostbågar och snackade skit. :P Casper och Lasse hade gått o lagt sig. Så det va bara jag, Fanny, Kim, Tommy och Erik (ljudteknikern) som satt och hade trevligt!:)
Hade ju med mig kameran, men faan. Vågade typ inte ta fram den! Så har tyvärr inge bevis på att jag åkt bussen eller vart ute med killarna! Så ni får helt enkelt lita på mig! haha..
Kändes bara konstigt att ta fram den och knäppa lixom! =/ haha..
Jag o Fanny va hemma kvart i fem i morse. Däckade i säng och hostade mig igenom heeeela morgonen...... Suck.. Har knappt fått en blund.. Men men.. får lägga mig tidigt ikväll!:P
Så liite bilder från igår, mest från Fryshuset.
Vi sitter och väntar och tittar på att pojkarna ska bli klara. :)
På gympa bänken o väntar :)
*Bilden kan inte visas... *
Nää, nu måste jag äta något!! Vi hörs!!

DÅLIG..

..uppdatering jag vet... Men veckan har vart jobbig..
Några få ljuspunkter. Är glad att jag har dom vänner jag har! ♥

I onsdags va jag på Folkuniverisetet på fotokurs. Nikon hade en intruduktionskurs för folk som köpt ny kamera under sommaren. Jag kunde det mesta, tack vare Leif, men va ändå givande med lite ny info och förklaringar. :)

Har varit mycket med Fanny i veckan. Skönt! :) Igår lagade vi taco gratäng och så kom Leif och hälsade på oxå. Mycket trevligt! Jag har idag vaxat fannys ben-martyyyyr Steffi;) haha..

Vi ska ikväll på Arvingarna i Fryshuset. Ska bli roligt! :) Fanny har ju inte vart med där tidigare så ska bli kul. :)

Jims pappa och hans fru har skaffat en liten valp, ska försöka komma dit imorrn hoppas jag och gosa lite;)

ah, har inge mer o skriva just nu. Update imorrn när jag vaknat.:) 

Hoppas alla får en trevlig fredag kväll!:D


KANELBULLAR-NEJ TACK!

Söndag idag. Fanny o jag vaknade till liv vid 10.30 imorse. vi hade sovit mycket gott båda två. :)
Fanny skulle iväg med sin pappa på hus-visning. så hon fixade sig och jag låg i soffan.. Ingen lust med något.. Men när hon gått vid 12.30 så duschade jag och fixade mig. ringde mamma o sa att jag ville till Ikea. köpa fler ramar och lite mer ljus.:)
så efter lite om o men så fick jag med henne;) SATAAAN va folk!!! Det va fullt på parkeringen. (den är sjuuuuuuukt stor) väl där inne va det ganska lugnt, trots antalet bilar:P vi visste vad vi skulle ha så det va skönt.:)
Jag åkte med upp till gänget. va ganska lugnt idag.. vi fnulade på hur vi ska möblera när nya soffan kommer.
Kommer bli super snyggt!!:D

Jim kom o hämtade mig vid 18tiden. vi åkte hem o jag lagade mat. Lövbiff o potatisgratäng. Blev gott!:D
sen satte han sig o plugga och jag satte mig o målade ramarna svarta, kommer bli såå bra!!:D

nu ska vi kolla på True Blood och mysa lite.:)

Imorrn är det jobba som gäller...... suck.. vill inte dit!=/

LÖRDAG

Bea o mormor hämtade mig idag vid 12.30 tiden. Vi åkte till Stadium, jag va bara tvuuungen att köpa en regn/vind jacka!! Svinkallt ute och jag har bara en tyg jacka (förutom den nya röda "kappan") och den är ju alldeles för kall nu!! Så hittade en jacka med fleece i, ganska tunn men en tjock tröja i så är den super, den va iaf nedsatt med halva(!) priset!! Den kostade tidigare 999 och nu - 499! Underbaaart!:D Så blev en spdan och en tjocktröja som går ner för rumpan. Såå mysig! Jackan blev, gissa,-Rööd! haha.. Och tröjan blev grå. Den fanns i lila, men fan, då kan jag ju inte ha den under jackan!:P

Blev riktigt nöjd faktiskt! Fick dessa två till mindre än priset av vad jackan kostade förut!:D 798 kr istället för 1298! Va super ju! haha..

Åkte med upp sen. Vi fixade mammas lampa, som hon fick av mig o Jim i f-present. Tog ner den gamla takfläkten och upp med en ny och modern lampa! :)


Ser ungefär ut såhär. Men svart. :)

Jag gosade även med Laika och Tango. Åh, vill åka o träna med honom!! Men faan, vädret blir ju såå jävla dåligt nu.. =/ Fan, vill ju inte vänta till våren lixom.. Och så vill jag ha honom här hemma!:) hihi..
Min snygga Tango!!:D



Kom hem vid 5tiden. Då skulle Jim precis åka till Johan för killkväll. Jag gick o beställde en pizza och satte mig o tittade på Heroes. Såå gott!
Sedan fick doggsen mat och jag satte mig i soffan igen och målade ramarna till fotoväggen och tittade på första avsnittet av Private Practice. DRAMATIIIK! Grät lite. :)
Ramarna är iaf svarta nu. :) Har stoppat in en bild, mycket fint! Vill få in alla bilder, så måste köpa fler ramar!! :P har fan bara 12stycken ramar. kommer inte långt med det... :P
Så åka dit imorrn kanske;)

Fanny slutar jobba 21. så hon är här till 21.45. Då blir det nog SATC och mys i soffan. :)
Hon sover nog kvar oxå. Så vi tar nog sängen och kommer him hem så får han sova på soffan;) hahahaha..

Nu tittar jag på körslaget. Kul att Amy är med! hon är ju så liten!:P
Fan va duktiga dom är!! :D Nä nu måste jag titta!

Vi höööörs!:)

3/10

Lördagen den 3 Oktober. Vi firar 2 år och 7månader idag. :) ♥
Han ska jobba och sen iväg på killkväll hos Johan. Så firar vi;) haha..

Nää, men fan man behöver väl inte fira varje månad va?? Man firar väl varje dag;) hihi..

Idag ska jag til Stadium, måste köpa en vind/regn jacka. Kan ju inte springa runt o den röda hela tiden! Nä, den här jackan ska jag ha på klubben, när jag är ute med hundarna och är ute o går helt enkelt. :)

Annars idag så blir det lugnt.. Känne rinte för särskilt mycket faktiskt.. Skulle vara nice o hyra en film o titta p åden på mammas biosystem. :D hihi..

Höstigt idag med, men ingen sol eller värme. Utan molnigt och kallt..=/ Men faan, man får klä på sig:) Halsdukar och myyys. :)

Jaja, vi hörs sen gott folk!! :)


En bild från London. :)

HÖSTIGT:)

Strålande väder idag!!:)
Jag har på mig min nya oranga tunika från ellos, såå skön!:) SKa snart gå iväg till fritidsgården och prata med dom. Håll tummarna för mig!!

Fredag idag.. Ska fota idag, kläder. Jim har rensat ur sin garderob, så ska sälja lite grejer. Typ oanvända hip-hop kläder. haha..
Sen så ska jag fnula på vad vi ska äta till middag. Kyckling och någonting.. Är sååå sugen på potatisgratäng! Men är värdelöööös på o göra egen! Och vill inte köpa sån färdig. Alldeles för mycket konserveringsmedel i!=/


Min nya tunika. Har även en i svart. :)


Snyggt, inte ens smink kan dölja min sjuka nuna:P haha.. Är trött som ett as!!


Nä, vi hörs sen!!

TJOHOOOOOOST!

Jag hostar och hostar.. Rösten är ostadig och jag mår inte alls särskilt bra...

Dagen har spenderats i soffan.. Kollat på Gossip girl och One tree hill. Jim har städat i klädkammaren. Mycket på gång nu! Vi funderar på o anställa en firma som kommer o städar här hemma varannan vecka. Dammsuga och torka golv osv.. Funderat på länge, men vill lixom inte ha någon man inte känner här hemma.. Men faan, så slipper man hålla på! haha.. Vårt badrum behöver en turn så oxå köksluckor.. Våra fönster är aldrig tvättade sen vi flyttade in.. :P haha..

Vi har käkat hos mamma idag. Ris/curry och fläskfile i en storn form o in i ugnen. SÅååå gott det va!! Vi år uppe hos mamma. Jag orkade verkligen inte laga något... Paketet från Ellos hade kommit oxå!!:D Jackan satt jätte braaaa!! Tunikorna satt oxå bra. Beställde ett skärp oxå, men det av för stort, så ska tillbaka o ha ett nytt.:)

Va på ikea och köpte en till låda till hatthyllan. Lägga hundgrejer i. Sen köpte Jim lådor till sina sladdar!!=/ haha..
Va på MediaMarkt och skulle framkalla bilder oxå. Dom är klara imorrn. Så ska i helgen fixa med min foto vägg!!:D Tjohhoo!:D

Annars i helgen.. oj, ta det lugnt! Bli frisk!! Måste jobba på måndag!!! Men vill verkligen verkligen verkligen inte... Letar en ny plats att vara på, som jag har möjlighet att få jobb på oxå...
Orkar inte förklara allt, men jag vill iaf inte gå tillbaka till förskolan... Har fått en kniv i ryggen och det känns inte roligt alls...

Jaja, nu blir det och fixa lite morötter och dipp! Ska kolla på Inlåst kl 21 på 4an. Tror det kan bli bra!

Skön bild från sommar 07;)


RSS 2.0