SUNNY AND WARM!

Idag har vi haft en lång dag med sol och värme!

Vi gick o la oss vid tio igår, jag var så trött! Blir nog en tidig kväll idag med!

Vaknade upp vid åtta imorse, vi duschade och åt frukost. Vi köpte beagles igår på SafeWay. Så det blev rostade beagles med philadelphiaost på till frukost:D Det var såååå gott!:D

Sen snodde vi på oss skorna och gick ut:) Vi har vart i centrala delen hela dagen och vandrat runt. Jim har köpt si efterlängtade Iphone 4s.. Samma sekund som det skedde så tog våran semester slut. Inte för att alla pengar gick åt, utan för att all tid kommer spenderas framför teefonen! hahaha!:D Nädå, skämtåsido!

Vi åt lunch på CheeseCake Factory, längst upp i Macy´s! :D Såå nice! Vi fick bord utomhus och man ser då ner på Union Squere Park. Där var det en mega julgran och en skridskobana:D
Vi hade väldigt svårt att välja vad vi skulle äta! Det fanns såå mycket!! Jag valde till slut en bbq-burger och Jim en pasta. Och jag kan säga er att det var den godaste hamburgaren jag någonsin har ätit!! Pommes "fritts"en lämnade jag kvar på tallriken, trots att dom oxå var super mega goda!! Till efterrätt tog Jim en cheesecake med Oreos, jag har aldrig ätit en cheesecake, så jag tog ingen. Smakade från Jim och kan säga att jag kommer ta en egen nästa gång! :D haha..

Vi tog en långsam promenad hem och gick även längs vattnet en stund.. Det var fin och mysigt! Sååå tyst!:D

Det har vart såå varmt och skönt idag!! Vi gick ut med jackan på, men den åkte av efter två kvarter! haha.. Sååå nice!!:D

Några bilder från idag;







Orkar inte redigera några alls just nu. Så detta är det ni får:)

Nu ska jag fortsätta kolla på The Devil Wears Prada:)

LONG DAY!

Åh vilken dag!! Klockan är 18:15 här:)

Vi åkte till Best Buy, i hopp om att objektivet jag ville ha fanns där. Jisses va folk!! :D haha.. Folk hade stooora kundvagnar fulla med saker!

Tyvärr kunde jag inte fota där inne, då det inte var tillåtet. Men jaa, tänk er julrean ggr 10! Det stank svett och Weed, haha japp! Ni läste rätt! Det är ju olagligt att röka på här, men straffet är endast en liten böter.. :P

Fanns iaf inge objektiv, dom säljer det bara på nätet. Men gjorde inget:) Vi handlade lite andra grejer, lite batterier, skärmskydd till Jims nya (snart) Iphone och nå annat skit. haha! Sen gick vi vidare till fotoaffären som låg några kvarter bort. Jisses alltså vilka gator!!
Vi såg, på håll, SFSPCA!:D:D Ville gå dit, men tänkte att vi kunde göra det senare. Men sen blev det inte så.
Väl på fotoaffären blev det att beställa objektivet och sedan köpte vi ett stativ. :) Skitbra vart det!:D Tyvärr måste jag ju vänta en vecka på objektivet... :/

Vi har gått runt massor idag och jag är heeeelt slut i fötterna! Jag har inte fotat så mycket, då vi släpat på stativ kartongen och påsen från Best buy.
Vi ska strax gå o handla lite matvaror på affären och laga middag:) Blir nog köttfärssås och spagetti idag:D

Försökte ladda upp bilder, men gick långsamt som fan.. Så det kommer upp lite senare:)


BLACK FRIDAY!

Heeeeej!!:D

Vi är nu i SF och det känns underbaaaart!:D

Vi flög ju via Paris igår, sen fick vi skyynda mellan de olika terminalerna och vi hann med SF-flyget på håret! Vi sov mest på planet, det var skönt!

Tog allt som allt 20 timmar dörr till dörr:P

När vi kom fram här så drukna vi båda i våran lägenhet! Den är fantastisk! Vi har två stora sovrum, som båda har klädkammare och badrum! Ett vardagsrum och ett ordentligt kök!:D

Sängen är så hög att jag måste klättra upp i den och hoppa ner! hahaha! :D

Vi hade tänkt o gå ut o käka igår, men det var stängt överallt! Så vi gick till affären, men vi hann bara köpa en mjölk och tvål.. Sen stängde dom! hahaha! Det var ju Thanskgiving igår, så därför var allt stängt.
Så vi beställde pizza som kom till dörren:) Klockan nio somnade vi gott i sängen:)

Vi båda vakna imorse kl 04.30 typ. Vi ångrar nu att vi inte gick upp då och åkte till Best Bye och kollade på när folk köar till Back Friday. Vi somnade istället om och sov till kl 8.

Nu är klockan halv elva och vi har duschat och ska snart bege oss ut på stan. Se om vi kan fynda något på denna underbara shoppingdag!:D


Den underbart höga sängen!!:D


Mys igår:) Vi har utsikt mot stan. Ska försöka ta en bild ikväll:)

Nu drar vi! :D

:)

Ber om ursäkt till alla vänner jag inte hunnit ringa till!! Men ni har ju inte ringt heller så inte bara mitt fel.. ;)

Snaart åker vi! väskorna är packade och allt är fixat!

SOON!

Ååååh! Ni vet reklamen som går på tv, för Tropicana juice, den från San Fran? I LOVE IT!! Har letat på nätet efter den, men hittar inte!!

Jag har en rysning som går längs ryggraden när jag ser den!:D

SNart kan jag säga "gooooood morning Saaan Fraaansisco!" :D Freeedag morgon, dååå!:D

Imorrn bitti åker vi, jag håller på o tvättar sängkläderna här hemma, så vi komme rhem till ren säng:) Jim är ute på små ärenden och sen blir det middag hos mamma:)

Idag fyller våran Skrållan 6 år:) Nellie oxå såklart:D Blir o pussa extraaa mycket när vi kommer till mamma sen. Jim körde hundarna dit imorse, just så vi kunde städa här hemma:)

Känner mig nervöös som fan och jag har ont i magen! Har inte flygit på flera år och verkligen aldrig åkt till usa! Nervös är rätt ord!

Men fan va roligt det ska bli!!:D

Kommer uppdatera här så gott det går:) Kommer ju bli en jääävla massa bilder!!

TIDEN ÄR SOM SAND MELLAN MINA FINGRAR!

Mitt liv försvann i samma sekund som jag skrev på kontraktet för jobbet. hahaha!

Kommer inte kunna planera något alls, utan får ta dag för dag..

Men idag är jag ledig och jag har uträttat miljoner med ärenden! och om en liten stund ska jag, Jim, Johan och Leif hem till kattis på middag.

Imorrn är sista dagen hemma! Jisses va tiden går fort nu! Snart är vi i SF lixom! :D

I fredags va jag på fotomässan lite snabbt. Köpte mig en blixt billigt o bra!:D
Nu är det bara stativ och ett objektiv kvar:D Kommer köpa både i USA:)

Nä, nu ska jag dra mig!

Hepp hepp!!

ÄVENTYRSINSTRUKTÖR

Nu är jag äääntligen med jobb!!:D

Har idag skrivit kontrakt på 100%, alltså 40 timmarsveckor. Känns superbra! Börjar den 2 januari, på kontraktet. Såå braaa!:D

Kan släppa allt va det heter med jobb undertiden vi är i SF!:D

Som ni förstår av rubriken så är jag alltså Äventyrsinstruktör nu:) Såå nice titel! haha:D

Ikväll är det Twilight och jag längtar så jag håller på o spricka!! :D

Jaa, jag är glad idag helt enkelt! :)

MASSA!

Jaha, där ändrades det mesta för helgen!

Kommer jobba hela lördag och söndag!! Så blir ingen fotografering eller hänga med syster... Eller jo, fredagskvällen är jag med pappa och syster. Men hon kan inte sova över.. :/

Nu gör det inget att jag får jobba, då jag vill lära mig ALLT innan jag åker!! Måste måste! Vill vara bääst när jag kommer hem och börjar!

Idag har jag haft en slappis dag.. Eller har fixat massor här hemma. men inte åkt nånstans eller så.
Imorrn ska jag till butiken/kontoret och skriva papper! Är såå taggad!

I januari ska butik och Kontor flytta till samma hus som innomhusbanan ligger och det kommer bli gryyymt! :D Längtar massor!! :D

Är äntligen klar med bilderna till Tusse! Nu ska hon (vi) bara välja ut sju bilder som hon vill ha upp oxå! haha.. Lär inte bli lätt! Har några favoriter som jag själv vill ha, men vet inte vart:P Så får nöja med mig att dom hänger hemma hos henne sen:P

Försökte få ihop en tjejkväll innan jag åkte, så man har träffat de närmsta innan man åker.. Men gick inte bra! Ingen kunde den dagen jag kunde.. haha!
Så igår blev det inpulsträff med Tusse! Sandra hoppas jag på att få se på onsdag nästa vecka! Dom andra får helt enkelt vänta.. :(

Fyller ju 25 i december, så får ha nå fest när jag kommer hem:D

Nä, nu sk jag kolla om falukorven tinat! Idag blir det ugnskorv med senapsås och utan potatis såklart! Ska bli såååå gott!!


ÄNTLIGEN!



På torsdag ska jag, mamma och Zandra gå på Breaking Dawn!!:D Soooom vi väntat!!

Vi skulle ha gått på söndag egentligen. men eftersom jag vill hålla helgen öppen ifall jag måste jobba så går vi på torsdag:D Ska bli sååå nice!!
haha!

Shit, nu är det knappt 9 dagar kvar tills vi åker!

På torsdag ska jag till jobbet och skriva papper hoppas jag. Sen blir det bion. På fredag ska jag kanske jobba, sedan på kvällen blir det bowling med pappa och syster. Sedans tannar syster kvar över natten. Lördag dag ska jag fota Granne-Therese och magen, på kvällen blir det julbord. Söndag kanske jag jobbar.
Måndag inget än.
Tisdag hem till kattis på middag med Jim och Pohan. Onsdag träffa Sandra på dagen och tusse på kvällen. Sen åker vi!

Ska även hinna packa, tömma ett rum här hemma, då vi hyrt ett förråd och så måste massa andra saker fixas! usch, känner mig såå stressad!!

Snart kommer Tusse hit. Jim är inte hemma, så jag passar på att ha tjejmys:)


ME, MYSELF AND I

Vet ni, att om två veckor så är jag i våran lägenhet i San Fraan! :D Ska bli sååååå nice!!  :D

Satt precis och surfa runt (säger man så fortfarande??) lite och såg då att soundtracket till nya Twilight filmen kommit!! Såå underbart! Deras soundtracks är nog dom bästa som finns!
Precis när jag skulle slå på det, så kom jag på att vill jag verkligen höra musiken innan jag sett filmen? De andra låtarna har man ju på ngt sätt kopplat till filmerna och man vet vart dom hör hemma, så att säga..
Men har ju hört Bruno Mars låt ett antal veckor nu, så fan. Jag kör på!:)

Än så länge är den jävligt bra!:) Skön musik o lyssna på! :)
Jaa, jag vet jag är fjantig som blir "kär" i filmer och musik! Men fan, jag är en helt vanlig tjej-vi är ju såna;)
Jim tycker jag är fjantig ibland, men det får han ta;)


Hittade denna fina tecknade bilden nu. Vill oxå kunna teckna!:D


Igår var jag på kontoret, så nu är alla papper inskickade inför jobbet. Så bara hålla tummarna att allt går igenom:) Jag har ju rätt till Nystartsjobb som det kallas. Man får det när man vart sjukskriven och arbetslös länge. Det är då ett stöd för arbtesgivaren:)
Ska iaf jobba imorrn och på lördag och det känns bra!!
Måste fixa en egen mask bara, men så länge snor jag Jims:P Kan ju ha den sålänge som han inte spelar:P

Kommer under de närmsta två veckorna lära mig allt som jag ska göra och sedan när jag kommer hem igen så ska jag köra igång på allvar:)
Vill ha kontraktet innan jag åker, så jag veet att jag kommer hem till ett jobb och att det inte blir problem. Vill kunna vara på semester utan några problem!


Skulle gärna göra samma som denna bild! Men VET att detta är en fejk bild, alltså man har INTE skjutit på henne för o få färgen på plats. Det skulle göra sååååå ont direkt på huden!! Speciellt på brösten!! Och så måste man ju ha mask på sig;) Men det ser roligt ut!:D


Ikväll ska jim träffa nån gamal vän över middag. Så blir själv. men hoppas det inte blir så sent! Vi måste köra hundarna till mamma och mormor.
Jag fnderar på att sätta mig och läsa sista Twilight boken igen, vill nog ha läst den tills det är dax att se filmen. Bara några dagar kvar!!:D

Nu ska jag iaf gå med dogsen:)

Hepp på er!!

HARMONI

Känner harmoni av min skärm! :)



Tycker det är viktgt med en lugn bild på skärmen, blir lätt stressad om det är för mycket skit och huller om buller.

Vill ha en ny dator! Jim har rabatt på Mac. Dom är ju sjukt billiga i USA, men fan vill ju inte ha engelskt tagnentbord..... :/ men fatta en Mac Air!! :D hihi.. Jaa det tåls o tänka på! Den kostar ca 7000 där borta... Sjukt billigt om man jämför med här hemma!


STRESS!

Veckan rullar på och jag känner mig stressad! Det är så mycket som inte vill falla på plats och jag blir tokig!

Mitt pass är iaf här hemma nu, så en grej avklarad.. Nästa steg är ESTA.

Sitter oxå o kollar på allt jag vill se i SF. Väntar på svar från SFSPCA..

Nää, usch.. måste laga lite mat nu, slippa tänka på allt annat!

RSS 2.0