1 Advent

jaa, igår så va ju Henrik o Fanny här.. När klockan va runt kvart i tolv så ringde Johan Pohan. Han frågade om han fick komma hit. Han va i Spånga o va barnvakt. så han tänkte ta tåget. Men missade det precis. Så vi åkte till Spånga station och hämtade honom.:) När vi kom hem hit så satte vi oss o spela bil spel. Need for speed. Ganska coolt! Det är mycket riktiga film klipp i de, och det tycker jag är coolt! :P
När klockan va två kände jag hur ögonen gick i kors. Så då gick jag o la mig. Hörde hur killarna spela och skratta. Så söta så.. :P När klockan va 4kom jim in o la sig. Johan somnade som en stock på soffan:)

Idag vaknade jag kl 10, men kände att jag kunde sova en stund till.. Slutade med att jag sov till 12. Då ringde Jessie o väckte mig. :) Dom va på väg hit. Så vi skulle gå upp och gå ut o möta dom. Guud så stor hon blivit, Natalie alltså..:) Hihi, sist jag såg henne så va bilbarnstolen sååå stor! Nu såg den iaf normal ut.:P haha.. Hon sov så sött i bilen.:) hihi.. Vi stod o prata en stund o sen va dom tvugna o dra vidare på Familje träff-helgen;) hihi.. Jag fick en liiiten stund iaf med min Pessin!:) <3

Nu sitter jaghär i soffan. Jim sitter i fotöljen o halvsover och Johan sitter o läser en tidning..
Måste duscha o fixa mig! SKa ju på kalas!!:D

Åh, måste ner i förrådet sen.. Hämta alla Julgrejer:D 1advent idag ju!! hihi.. Meeen, ingen snöööö!! Förjävligt!!=/

Vilken dag!

Började med att jag o Jim gick upp vid 10. Duschade o gjorde oss i ordning. Han åkte till jobbet. Och jag gick ut med hundarna... Vilket jobb!! haha.. Sen fönade jag håret o allt va det va! sen skulle jag ta mig en sväng till stan för att byta gasen i våran soda streamer. När jag o Aslan satt oss på tåget märker jag att jag har glöööööömt gas flaskan!!!! GAAAAAH!!! Hur går det till?!?!?!!! Blev tookig! Så tog en sväng in till stan iaf, bara för o åka lite tåg.. Alltid bra. :)
När jag va på väg hem så smsa jag Henrik för o fråga vad vi skulle äta till middag... Vi bestämde oss för hemmagjorda hamburgare. :) o så bestämde vi att jag skulle åka med honom till jakan. Där kunde jag byta min gas flaska. Han skulle klippa sig så där satt jag o titta på. Blev så fint så:) Sen när vi gjort det så åkte vi till Väsby Centrum. Vi gick till New Yorker. SÅÅÅÅ MYCKET FINA KLL KLÄDER!!! Ville typ köpa allt till Jim!! haha.. Henrik köpte ett par jeans och två gööör-snygga tröjjor. Som jag valde!:) hihi.. o så köpte han en jacka oxå. Den va oxå fin:)
När vi va klara där så åt vi lite lunch. Blev en Ficcacca (eller va faan dom heter... ) och sen åkte vi till hemköp. Vi skulle köpa det som vi behövde till middan.
Klockan började närma sig 16, så vi va tvugna o skynda hem! Fanny slutade då så va ju tvungen o vara hemma när hon kom. Henrik åkte hem o duscha och kom tillbaka efter en stund. I sina nya kläder!:) Såå fiiin!! hihi..
Jim kom hem vid 17.30. Då hade jag o Fanny gjort pot.klyftor och fixat hamburgarna.
Maten blev sååå god!!:D

När vi hade ätit så drog jag fram massa gamla kort från förr.. GANSKA MYCKET ROLIGT!!:) PÅ massor av oss:) Jag, Fanny, Henrik, Jessie P, Nina.. Ja, you name it!;) haha... SÅå roligt!

När klockan va ungefär 20.30 så slängde vi oss i soffan och kolla de på nya Bond filmen. Den va sådär.. Tyckte Casino Royale va myyyycket bättre!! Hoppas att det inte blir så måånga fler Bond filmer nu.. Han kan väl typ dö eller nått.. Haha...

När filmen va slut så åkte Fanny hem. :( Jag o Henrik spelade GH:WT (men bara gitarr.) en stund. o nu har han oxå åkt hem.
Jim sitter o pratar med Åke i telefon....... Man vet ju hur det slutar... :P haha..

Ska snart titta på Life hoppas jag!

Och imorrn blir det barn kalas! Ossian firar 3år på Måndag. :) hihi..

Ojoj, gud va trött jag är känner jag nu...

Pratade med mamma idag oxå.. Valparna mår jätte bra! Mamman oxå. :) Vill ner sen när dom blir lite större! Hoppas på att jag har råd att åka ner i Januari!! Då är dom ju uuunderbart söta! och ulliga!:P hihi..
Måste ju bara hitta nå plan som tar hund.. Eftersom J*vla Sterling gick i KK..... =/ Grrr.....

Jaja, nu ska jag ta mig en madarin.:)

Snuttisar

Nu har jag äntligen fått bilder på valparna!! Guud så söta dom är! :)


Det här är lillan som mamma vill ha.:)





Det ser så mysigt ut.. :P hihi...

8 stycken...

Jaaa, från kl 15.30 igår tom 04.15 inatt så har det nu kommit 8valpar!!:D 4tjejer och 4killar. :) Mamma vill nu ha en... Så vi får väl se om vi får hem en hund om 5månader ungefär. :) Uuuunderbart! hihi.. Vill ha en Tango här hemma!! :P
Mamma skulle ta bilder sen o skicka. :) VILL HA NUUU!! :D Åh, önskar jag va där oxå o fick mysa lite.. o höra dom där underbara ljuden.. :) hihi..

Idag är det Fredag. IDOOOL!!:) Ska nog ta fram en fläskfile oxå. Göra ris, bea sås, vitlökssmör... Gaaah så gott!!!:D Nu blev jag ju hungrig.... :)

Åh, har verkligen ingen skriv lust den här veckan...

Nu ska jag göra lunch..

Valpar!

Mamma har nu vart hos Bea i 2dagar. Idag så kom valparna!!!:D Än så länge har det kommit 3stycken.. :) KOmmer nog miiinst 3till... :) Underbart mysigt!! Mamma sa att hon hade dragit ut den 3dje. Ojoj, kommer bli tuffa timmar resten av kvällen!  Åh, önskar jag va där!! Vill oxå va med...

Idag har jag o Jim vart o besiktat bilen. :) Problemfri!! Som om jag inte redan visste det... ;) Det är ju guuuld bilen!;) hihi..

Igår så tränade jag och sen gjorde jag en sååå god pastasallad! Mumsigt god!:)

usch va arg jag är på att det blivit slask!!!!=/  HATAR SLASK!!! Guud va jag hoppas att det blir kallt igen!! NUU!!

Nu ska jag o min älskade se på Chuck!!:) Sååå bra!!




Träning...och inge socker... ?!

Igår så satt jag o prata med Leif på msn. Vi pratade träning och mat...
Har nu bestämt mig, ska dra ner på allt socker o onödigt fett!!!
Vi slog vad om att... jaa, jag vet inte riktigt vad vadet är. Men vi sa iaf att jag skulle träna idag, imorrn, vila tors o sen träna fredag igen. O klaradejag det skulle jag få en stor belöning! (Är såå nyfiken!!!)
Och jag har iaf klarat första dagen! Jag menar, jag har typ ALL tid i världen!! "GÅ O TRÄÄÄNA!!!!!" haha.. Jag kan fan skita i o städa o plocka.. Träna träna träna!! haha.. Nu jääävlar!!!!

Ställde klockan på kvart i nio. Nio kom jag upp.. Drack lite blåbärssoppa och sen gick jag till träningen. Körde lite lätt idag, är fan inte van o vara där "så tidigt". Men det sägs att man förbränner bra på morgonen! o jag orkar INTE vara där kl8 på morgonen..... Ojoj, dit är det en bit! haha.. Men fan, går Jim upp tidigt nån morgon så kan man ju göra det. :P

Men guuud så svårt de där med mat o allt! Jim är ju den som har "gjort mig så här". Det ä rju han som köper bullar o ska göra sockerkakor!! DET GÅÅÅR INTE!! Jag har sagt att eftersom jag har så svårt o inte säga "Nej" (för det är ju gott med en liten bit...) så har jag sagta tt det blir inge gosaker under veckorna... GUUUUD SÅÅ BRA DET GÅÅÅR.........-INTE!!! Igår köpte han ett paket med bullar OCH två lussebullar!!! GRRR!!! Nu har ju jag sådan tur att jag inte är så förtjust i bullar! Men klaaart jag blir sugen när han sitter där o äter... Så då tar jag ju en, men åt inte upp den.. Va såå äckligt!! haha.. Men det är ju såå svårt o inte ta något när han gör det..... Men nu ska jag köpa massa frukt istället! Visst, fortfarade socker, men liite bättre socker! :)
Såå, vi får väl se....


Idag åker mamma..... Vi ska köra henne om ca 1 timme... =/ Kommer sakna henne!!
Men hon får en välbehövd semester!:)
Sen ska Jim o jag åka till CSN o prata med dom lite.. Sen blir det nog ICA o handla.. Leif kommer nog hit ikväll oxå! Trevligt!! Vi ska äta frukt o snacka skit;) haha..

Nu duschen!!!

Snöigt värre!!

Guud vilket väder vi har fått!! Tycker det är såå mysigt!:) hihi.. Ja, när det inte blåser fööör mycket;)

Idag har jag, som alla måndagar vart hos psykis. Lika tråkigt som vanligt...
Kom hem o gick emd hundarna i stormen. Skrållan sprang runt som om det va en varm härlig sommar dag! haha..


I helgen kommer Jessie, Rickard o Lill fröken till stockholm. Hoppas veeerkligen att vi hinner ses något!! Saknar min Pessin massor!!:(

Usch, har räknat ut att när vi betalat våra räkningar denna månad kommer vi bara ha pengar till mat kvar.. Mycket jobbigt eftersom Julen kommer!! Jag vill köpa så mycket nya grejer oxå.. Blää.. Livet suger verkligen!!! Önskar jag vann på lotto!!

Snart kommer mamma med hundarna. Hon och bror ska gå o se på nån spelning ikväll. Brorsan får sig en överaskning när dom kommer dit oxå, hans pappa kommer nämligen va där:P hihi..
Och imorrn åker mamma till Spanien i en vecka.. Jag vill oxå ner... KOmmer nu inte ha råd o åka ner i Januari.. :(
O vi ska ju få valpar oxå när som helst.. Ville ju träffa dom o gosa... :P HAr haft en vända tidigare, såååå söta o ulliga!!:P Det är våran Border collie Tango som vart hos grann tjejen o flirtat. :P Haha, Han är en riiiktig Casanova;)

Jag vill ju ha en kull med Skrållan, få rse om vi gör nått till sommarn. Vill att hon ska ha en kull, så kanske hon lugnar sig lite. :P Hade velat ta en nu på sensommarn, men kom på att det är svårt o få valpar sålda på vintern. Så, bara hålla tummarna på att det blir till sommaren!:) hihi...   ......................

............Meeen, nu är det vinter... Oj oj oj! Snart är det fan första advent! Måste ner i förrådet och plocka fram alla julsaker! Blir ju pynta till helgen!! :D:D:D:D Älska älska älska!!:) Men min stora fundering är,; Vart faan ska julgranen stå???? hmm..... Får nog bli där den stod förra året. men bara det att det står ett helt vitrinskåp ivägen!. haha.. Jaja, det blir säkert bra! Inte riktigt dax för granen än.. :P
Ska baka lusse bullar oxå med Leif, Johan o Fanny oxå. Får väl bli till lucia där nånstans.. Känns som om att veckorna bara kommer flyyga förbi......

Men men.. Nu är det dax för snön igen... Möta mamma med doggsen..

Det är väl bara såå underbart!

:) Guud va härligt det va o vakna imorse! Tittade ut genom sovrumsfönstret och där va det MASSA snöö!! :D Ville genast ut o leka med hundarna!:) hihi..

Skrållan fick took spel när vi kom ut genom porten! Underbart o se!:) Hon sprang o sprang o sprang.... :)





Tänk att det är här vi brukar grilla! :P Hihi..


Igår kväll när vi hade vart ute i snön så sprang dom oxå runt som tokar. När vi kom in så fick dom nå konstigt för sig.. Skrållan skulle sätta på Aslan o tvärtom! Förstår inte.. Måste vara kylan som gör dom pilska;) haha.. Tur att Aslan har sin pyjamas på sig:P







Så här tokigt ser det ut då.... :P


Nu kom mamma o bror. Jim ska klippa honom o jag o mamma ska fixa med filmer till Bea o Hanna. :)


Vackert väder och Fredag!!

Gårdagen va inge rolig.... Låg i soffan heeela dagen! Ena stunden varm, nästa kall.. o så va det hela dagen! Sov en stund, va vaken... Sov en stund, va vaken.. Kollade på serier och en film.

När Jim kom hem så lagade han mat. CitronKyckling med ris. Fick i mig liiite. Det luktade så gott så det fick mig o äta.. Men efteråt så ville jag bara sova igen.. Så blev soffan igen... Somnade som en stock...

Natten blev skön.. Sov hela natten och vaknade nu på morgonen. Mår mycket bättre idag! Så skönt!

Idag har jag inget planerat. Ganska skönt, är ju fortfarande slö efter dessa dagar.. Ikväll blir det lugnt oxå. Imorrn ska jag, mamma och bror åka till vällingby. Han ska ha nå byxor o så.. Sen ska vi hem hit, då ska jag raka hans hår;) hihi.. På kvällen kommer Leif hit.:) elle rom vi ska dit. Det beror på vad hans fot säger.. Han har tränat o sparkats, så nu har han jätte ont!!=/ Stackarn... Får hoppas han blir bättre. :)
Söndag, ja det har jag ingen aning om än vad som händer.. Hoppas att det är fint väder! Då ska jag dra ut Jim på en lång prommis. :) Då blir både jag o hundarna glada!:) Hihi..

Nästa vecka hoppas jag på att träffa Jessica P! Om hon får tid.. :) Va ju sååå länge sen!!

Nää, nu blir det lunch..

åh... Tycker liiiite synd om mig själv...

Blää! Igår efter träningen kände jag mig hängig o trött.. när jag hade duschat så la jag mig i soffan.. somnade som en stock.. Orkade inte gra någonting. Ringde Jim, sa att han får laga mat själv när han kommer hem.

Inatt när jag vakna hade jag feber.. SÅ nu ligger jag i soffan o kollar Oprah och dricker blåbärssoppa. Tuggar alvedon och tycker lite synd om mig själv...:( Jag vill inte vara sjuk!! Vill ju gå ut i det fina vädret, men oooorkar inte!!=/

Nä, nu ska jag kolla på nån film istället..

Onsdag...

Idag vaknade jag 10 minuter innan klockan ringde.. Usch va jag hatar det!!=/ För då tänker jag "ah, kan blunda liiite till... " o så somnar jag!! Så när klockan ringer så vaknar jag upp som ett kolli!! MIn dag blir galet heeemsk!! Men men, va bara o gå upp. Gick o tog en snabb dusch. Fixa mig och gick med hundarna. :) Aslan vart vääldigt glad! Han kissa på varje stolpe o sten som dök upp:P

När kl va tio så gick jag ut o mötte mamma. Hon körde mig till min arbetsterapi. Köper mig en Loka Vildäpple och gick till avdelningen. Vet inte riiktigt va jag ska göra idag tänkte jag. Men seen kom jag på! :D Jims julklapp!! Nu kan jag ju inte skriva det här, för ibland är han ju faktiskt inne o kollar.. :) Men hann påbörja den! SKa köpa lite grejer, så kan jag fortsätta nästa vecka!:)

När jag kommer hem kl 12, så ska Jim precis gå till skolan. Vi pussas lite *fniss* och jag snusar honom på bröstet. Han har ju bara en uuuunderbar perfym!! :) hihi..
När han gått så blir det lunch. Prat med Pessin och sen dax för det jag veeerkligen inte kände för idag.. Träna.........
Blev ett kort men intensivt "pass". Har nu kommit hem och har ätit en frukt. Ska nu gå o duscha.

Mamma åker till Bea o alla på Tisdag. :) Vill oxå åka.. :( Är så roligt o vara med Hanna!:) Men jag får vara hemma.. Med 5hundar och min karl!:) Det är ju tur att han inte ska någonstans!

Nee, nu måste jag duscha!!

REGN!!!!!

ÅH!! Jag hatar verkligen sveriges väder!!! Det är heeeelt hopplöst!! Blir tokigt trött på det!=/ Igår va det strålande sol, torrt, kallt o underbart! Och idag! Ja då är det öööös regn blandat med lite snö..... ÅH! Blääää.... Vill inte alls....=/

Har iaf vart med mamma idag o handlat. Vi va på Bromma Zoo, köpte denta stick (tuggben som luktar gott och är bra för tänderna) och mamma köpte hund o katt mat. När vi va klara där så åkte vi till Ica i Häggvik. Köpte tillbehör till middagen. (Hamburgare)

När jag kom hem så gjorde jag mig en sallad o tog en bit nybakad baguette. Fanny kom hit oxå. :) Vi fixade så hon vauppdaterad på alla serier;) haha.. och sen tittade vi på Sex and the City säsong4:) hihi..



Filmen va ju såå Bra!!! :) hihi.. Ska köpa den på Blue Ray efter jul!:) hihi.. Hoppas jag. Om vi köper ett Playstation 3. :)

Vill ha en ny tv oxå.... Hoppas verkligen att det blir så nu!! Är sjuuukt trött på den lilla tvn i v-rummet. Vill ha in den i sov rummet!!



Åh, såå snygg!!:) hihi.. Förstå va snygg den kommer vara i vårt vardagsrum;)



Nä, nu ska jag ner i tvättstugan. :)

Måndag...

Mååååååndag... Usch vilken tråkig dag det är egentligen!
Idag har jag, som alltid, varit hos psyko.. Nu är det dax för mig att gå till dagisen runt om kring o prata lite om arbetsträning. SKa bli kul!:)

När jag va klar där så kom jag ut på parkeringen. Där stod Jim o väntade. Vi skulle åka in till tandvårdsakuten. Hans tandvärk va gaalen! När vi kom dit så fick vi vänta i 2timmar....... Blääää!!! När vi väl kommer in, då tittar dom, tar kort och trycker lite på tänderna. Det visar sig att det inte är visdomstanden iaf, det är en tand som behöver rot fyllas. (AJAJAJAJAJAJ) Så dom vill ta bort den gamla lagningen, titta lite o fylla lite. Men det vill inte Jim! Jim är preciiis som jag när det gäller tandläkarn! Så han får ett recept på nå tabletter o vi åker hem... Han får ringa sin riktiga tandläkare imorrn o prata med henne,,,, När vi ändå åker förbi Kista så hämtar vi receptet o så äter vi på Levisny's. Jag åt tacos o jim enchilada. :) Fast hasn va sååå godare än min... Min smakade lite som om att den värmts en gång tidigare..=/ BLÄ! men men, blev mätt iaf.

Nu när vi kom hem så kollade vi på ett avsnitt Dexter. Han mördar alla hemska människor för att dom dödat någon oskyldig! MYYYYYCKET bra!!! o nu spelar vi Fable 2:)

                    



Hade tänkt att jag skulle tränat idag, men blev ju tandläkarn. Så får bli imorrn istället.:)

SKa försöka träffa Fanny oxå, men hon har tydligen försvunnit;) Ringer o smsar, men aaaldrig nå svar.. :P Är väl upptagen med Andrew;) hihi..

nä, åter till spelandet!

Många inlägg idag!

Idag fyller min älskade Zorri 6år!:)




Minns det som igår, den där dagen vi fann varann:)
Den där dagen då mitt hjärta blev varmt igen efter en jobbig tid...
Den där dagen då våra ögon möttes och kärlek uppstod..
För resten av våra liv!

Min Zorri är den bästa som finns!!:)

Min svarta Pärla!


:)

Vitt på marken!:) Underbaar dag!:D







              

UNDERBART!!




Juste, har piffat min spegel i hallen!:) Blev fint:P hihi..


                                             


SNÖAR!!

JAA!! Det gör ju faktiskt det.... Även om det är typ 60regn och 40snö.. Haha..
Längtar sååå galet mycket tills det blir kallt och snön faller ordentligt!! :) MYYYYS!!!

Ja, jag sitter här hemma själv.. Jim åkte till jobbet för 30min sen. Jag sitter nu o försöker göra min läxa... Baaajjjs!!!=/ Sååå tråkigt!! Önskar man kunde dra fram tiden.. sisådär 4år!
:)

Jessica!!! Jag saknar dig!!!!
Varför är vi så långt ifrån varann för?!?!?!!!!! :(
Min Bejb och Kittekatt!!





Hihi, Vi är så söta här;) Tuffaste 20åringarna i Hässelby;) hahaha..

Älskar dig min Pessin!!

Hund kläder och dansband

Jaha, idag är det lördag.. Guuud va heögerna går fort! Vill att helger ska vara Fre-lör och sön!! =(
Hade förvisso turen av att Jim va ledig igår. :) hihi.. Vi skulle ju på fest igår. Vi skulle först hem till Leif o äta middag, det fick jag veta kl halv fem. Då jag trodde att vi skulle åka in till party stället o äta där. Men ej. Men det gjorde ju inte så mycket. :) Hellre lugn middag hemma än ute.. :) Så vi kom hem till Leif. Jag, Jim o Johan-Pohan. Han bjöd på Köttfärsås och pasta. Sååå gott!:) Och sen så drack vi lite.. o lite mer... o lite mer...... Det kom två killarn till. Vi tänkte att vi förar lite här hemma, innan vi går dit.. MEN!!! När kl va halv 10, dåååå säger jag ;"ska vi gå dit snaart eller??" Med en liten förvånad blick på klockan. Trodde den bara va typ 7. Haha.. O då säger typ alla i kör ; "äh, vi kan ju lika gärna va kvar här! Spela GH, dricka lite mer o latja" hahaha.. alla sa inte riktigt så, men kan kortfatta det så.. :P Så vi hade en hemma fest istället för o gå ut. hahhaa.. Och det gjorde verkligen iiiiiingenting!!! hahaha.. Vi hade sååå kul!! Hade massa disskutioner, spela GH som sagt, lite andra spel och lite Youtube;) Leif märkte att jag va nog inte så oskylding som jag verkar, med sprit alltså. :P haha.. Så nu har han o jag bestämt oss fär o ha en "Hävar-kväll" haha.. får vi se hur det slutar..... Bara vi inte dricker Turkisk Peppar!! (för det vet vi ju hur det slutar Pessin!) haha..

Men som sagt, riiiktigt trevlig kväll!!:)

Idag blev det en mamma dag:) Jim har jobbat hela dagen.
Jag o mamma åkte iaf till Ica Viksjö, handlade lite. O sen blev det Bromma Zoo. Köpte regn kläder till hennes vovvar. :) Såå fina nu så;) Så nu har alla våra hundar fiina Hurrta kläder:) hihi..
När vi kom hem så åt vi gooood rostbiff o potatis sallad. :)
Blev lite promenad med hundarna, i deras nya kläder, kan säga att iiiingen kissa! Ja, av mammas alltså.. Dom såg liiiite ynkliga ut oxå.. Haha.. Men dom vänjer sig snart!:) Nu kan Nellie få springa huuur mycket hon vill i leran;) haha..
Till middag åt vi entrecote och potatisgratäng. :) Såå gott! hihi..
Nu på kvällen har vi kollat på Dansbands-va den nu heter... hihi.. Har inte tittat på det tidigare, men det va faktiskt riktigt bra! Haha...
Dom flesta som känner mig o min familj veet ju att Arvingarna har en stoor plats i våra hjärtan:)
Så det här med Dansbands-grejen va ju inte heeelt okänd. :P haha..

Imorrn jobbar Jim igen.. O jag har inte riktigt en aning om va jag ska göra... Måste göra min läxa till mitt besök hos Psyko på Måndag... Har inte aaaaaaaallllllssss lust.... Bläääää!! =/ Men men, måste göras.... Annars så får jag väl typ städa här hemma. En vanlig söndag;) haha..

Nää, nu ska vi se på nått..


En blöt fredag..

Jim är så duktig! Står ute i köket och fixar med disken:)

Jag har fixat med lite grejer som ska ut i förrådet. och så lyssnar jag på G.E.S! haha.. SÅÅÅÅ BRAA!:D
Påminner om när jag va liten. :) Jag och min barndoms vän Emelie, vi lyssnade alllltid på dom!! haha..
Minns att Hon hade sånna här mickrofoner som ekade. Minns ni dom? :) Och så minns jag att hon hade en baksumsflaska som såg ut som en mick. Haha, fan va man minns roliga grejer!
Hon o jag har haft massa skoj som små!:P

Guuud va det regnar idag!!! Blir tokig! Vet ju inte alls va jag ska ha för skor på mig ikväll pga det....=/ hmm..
Jaja, ska gå o duscha nu.. SKa piffa mig extra idag bara för att jag vill det!!:) hihi..

JIM, JAG ÄLSKAR DIG!


veckan...

Oj, såg nu att jag inte skrivit på flera dagar! Vet inte varför riktigt, men men.. :)

Har inte hänt så mycket den här veckan. Johan va här i Måndags, vi gjorde sockerkaka och spelade Xbox. :) Jag gick o la mig kl 2 typ. Jim smög in i sovrummet kl 5.. Haha.. Sooom vanligt;) Johan Han sov på soffan han.  Han har nu oxå en egen tandborste här! haha..
Tisdagen blev myyyycket lugn!! Killarna sov fram tills halv 3.. Jag Oljade in vårat köks bord, kollade på "Våra bästa år" och gjorde mig en såååå god sallad och en bröd bit. :) När kl blivit 3 så börja jag tvätta. Så allt blev rent:) Skönt!

Onsdagen, Arbetsterapi på Jakan Sjkhs. Gjorde en av mina ramar till min fotovägg. :) Blir nog bra!
Sen kom mamma o hämta mig, åkte hem till henne. Åt lite lunch o sen hem. Jag gick till gymmet och träna lite. :)
När Jim kom hem så åt vi Pasta Carbonara och sen spelade vi "Fable 2" hela kvällen:) mysigt! haha..

Idag sa jag hej då till Jim vid kvart i ett. När kl va 15 så tog jag bussen till Kista och mötte Jim. Jag köpte en ny deo, foundations pensel, rakgel och en Tunika från Gina. :) såå fin!!
Träffade Fanny som stod och prov jobba på Body Shop. Hon va så duktig så!!:D <3
Vi vart lite hungriga så jag åt en Hamburgare från Texax nåntig o Jim åt pannkakor:P hihi..
När vi kom hem så ringde jag Leif, så nu sitter vi här. Alla tre o myser i soffan;) eller inte... Dom spelar bil spel och jag kollar på:P hihi.. Dom är så söta!!:)

Juste, Jim va hos tandläkarn. Han måste dra ut sin visdomstand..... =/ *AJAJAJAJ* Så nu har han fått en tid den (!)11December....... Ska nog åka in till akuten med tanden så får dom dra den istället..... Kanske inte blir lika dyrt då..*hoppas!*

Helgen blir ganska lugn. Imorrn är det fest för nån gamal klass kompis till Jim, Pohan och Leif. Hon fyller år. Så då ska vi ut, Har inte varit ute på jag vet inte huuuuur länge!! Så ska bli spännande...
Jim jobbar lördag o söndag, så som sagt-blir lugnt!

Kanske vara med Fanny, om inte hon o Andrew skulle göra nått.

Märkte här i veckan oxå att jag måste färga håret igen..... Lite röd utväxt som måste bort;) haha..

Nää, nu ska jag nog klaga lite på Leifs kör

Blött och tandvärk...

Bläääää vilket trist väder det är! Jag förstår inte varför kommunen inte tar bort alla äckliga löv!!!!
Man halkar ju typ på allt äckel!=/
Usch usch.....
Skrållan vill inte ens gå ut... hon går så fint "fot" ute. Haha.. Sen vid typ sista gräsmattan, innan vi ska gå in i poretn- dåååå ska hon kissa! hahaha.. såå söt!:P

Igår va vi hos pappa. Det va trevligt! Vi åt kyckling i sötsur sås med kornris. Va faktiskt gott! Va såå skeptisk till det först! Såg jätte äckligt ut! haha.. Men det va heelt okej i slutändan! Tog till o med två ggr.:)
När vi ätit så gick vi in i v-rummet. Åt kladdkaka och Jim hjälpte Carina med datorn. Haha, som vanligt;)
Åh, asså! Heeela deras hem just nu ser föööörjävligt ut! hahaha.. Typ 3/4 av farmors lägenhet är ju där oxå! Hela v-rummet är fullt med lampor, kartonger, krussidull grejer, kläder.. Ja, you name it! haha.. Förstår inte hur vi ska få plats i jul?!! Haha..
Men då lär väl allt förhoppningsvis vara borta.. :)

Jim han har haft ont i en tand ett tag nu.. Så igår vart det gaaalet ont! Han hade jätte svårt o köra hem. Så vi sa att "imorrn får vi ringa till tandläkarn!" Så han ställde kl på typ 8. Meeen, har han gått upp ÄN?! hmm.. "NEJ" Så ska köra upp honom starx. Blir så arg! Han skiter i skolan för att han tänkt gå till Tandis, o så har han inte ens ringt än!! =/ Inte bra!!

Men skulle veeerkligen sitta fint i ekonomin med en tandläkar räkning! =/ Är såå trött på att pengar är allt livet handlar om!! Skulle vilja bo på nån jävla ö, där det är varmt som tusan och man inte behöver mer el än belysning. Och man behöver inte gå i så mycket kläder. :) Toppen!;)



Drömma kan man ju alltid...... :)

Trevlig helg!

Idag vaknade jag klockan 5i 10. Då hade mamma smsat att jag skulle vakna. Svarade : " Du kan ju inte messa o tro att jag vaknar" haha.. Vi hade planerat o komma iväg tidigt till Ikea(10). Men blev kl 11 istället:) Gjorde nog inte så mycket iaf, för det va sååå mycket folk! Så hade nog inte spelat någon roll om vi kommit dit tidigare.. Där gick vi runt o fick lite inspiration. Jag fyllde på mitt ljus förråd och köpte sand till min vas, som jag skrivit om tidigare. Mamma köpte gardiner, blommor och ljusstakar till min mormor i spanien.:)

Sen begav vi oss till HC-Huset. Där skulle mamma titta på tapet till vardagsrummet. Jag skulle köpt en guld färg, men det va så mycket folk, så orkade verligen inte stå o vänts i 100år på hjälp.. så vi gick upp till möbel varuhuset. Vi kollade på soffor och mattor. SÅÅÅ mycket o välja på! :P KUL!!:D hihi..
Men åkte inte hem med ngt;) Tuur:P
Dom hade jätte mycket fina stora kuddar, som skulle passa såååå bra i vår soffa här hemma. Måste komma på nå bra sätt o övertala Jim om det bara.. :P Hihi..

När vi kom hem till mamma så käkade vi lite varma mackor. Hängde upp hennes gardiner och gick seda ner i källaren med Hannas barnvagn o grejer hon hade framme o lekte med när dom va här. Åh, saknade henne ännu mer då!!=(
Mamma fick köra hem mig vid halv fem tiden. Jag hade ju tung påsen från Ikea o 3hundar. :P haha..
Kom hem här o började plocka undan allt som va framme o så. Vi får ju besök ikväll av Leif, Johan och Fanny. Så dom kom hit vid 6tiden. På menyn stod det Korvstroganoff med ris o sallad.
Det vart myyycket gott!
Sedan blev det morötter, tv spel och Tuf:en.

Dom sitter fortfarande o spelar, jag börjar bli sjuuukt trött! Så blir nog sängen snart.. Fanny gick för typ 30min sen. Hon va oxå trött.. Vi låg inne i sängen en stund o babbla. Sen kom Leif in o så tittade vi på roliga saker på Youtube:P haha..

Juste, middagen igår hos Kattis va trevlig!:) Fick Lagsagne (SÅÅ GOD!!) hembakat bröd, tzatziki, sallad o tända ljus:) Myys:P
Sedan slappde jag o Johan i soffan, medans Jim hjälpte Kattis med o installera trådlöst internet.
Vi fick goda kakor till efterrätt:) Typ som Marryland. Men jag som har liiite svårt med choklad åt en halv bara. Men jim tyckte det va jääättte gott;) haha..
Deras hus är sååå fint!!! Stod på toan o typ smekte väggarna:P hahahaha.. "VILL OXÅ HAAAA!" :P

Imorrn blir det o åka ut till pappa på Värmdö. Fars Dag o allt... Har inte köpt något bara.. =/ Får duga med blommor. :P

Nää, nu blir det borsta tänderna.. Känner att jag inte riktigt vet vad jag skirver.. :P

Nattinatt!

Hmm..

Åh, kan inte sova.. Jim ligger här brevid mig o sover så sött:) Men jag, jag bara vrider o vänder mig... Så tänkte, jag tar en sömntablett, hämtar datorn, skriver lite o spelar lite patians. Då kommer jag garanterat somna! haha..

Åh idag kom min kärlek hem ganska tidigt från skolan. Vi fick verkligen heela kvällen för oss själva. Inga telefoner so, ringde, inge sitta vid datorn o programera eller nåååågonting! Vi tände ljus, tog fram bullar, äpple, dricka och kurade ner oss i soffan och kollade på serier vi missat och en film:) UUUnderbart!!
Älskar när det bara är vi! Jag vet, vi bor ihop. Men tänk hur det är att vara med någon som pluggar 70% av sin vakna tid. Visst, jag sitter brevid honom  i soffan när han pluggar, men det är ju iaf inte som att vara själva o mysa..  Så idag har vart perfekt! :) hihi..
Så egentligen är det konstigt att jag inte kan sova.. haha.. Men men..

Imorrn ska vi hem till Kattis o Jocke. Dom har ju byggt ett såååååå vackert hus! Vill oxå ha! Ska iaf bli myycket trevligt!:) Är nyfiken på va de blir för mat. :) Hon gör ju god lasagne, så vi får väl se;)

På lördag ska jag o mamma till Ikea:) Hon vill ha gardiner till sitt vardagsrum som hon håller på o renovera. Och jag ska köpa en krok (till hallen) som min handväska kan hänga på:) Eller rättare sagt, min o Fannys;) haha.. Vi har tjatat jäätte länge på Jim att vi vill ha det, så nu ska jag köpa!:) Och så ska jag köpa massa ljus. börjar ta slut i lådan. vill ha sand oxå, har en jätte stor vas som kan bli till bra användning:)





Något sånt blir det:)



Nä, nu börjar sömntabletten värka. Dags o stänga ner...

sol:)

Har så ont i min mage!!=/ "Hata veckan!"
Undra hur gud tänkte när han kom på att kvinnor skulle ha mens?! haha.. Förjävligt!!

Men det är tur att det är så fint väder idag! me tanke på hur de va igår så är detta toppen!! :)
Skrållan sparng somen tok när vi va ute förut:) verkar som om hon tycker det är mysigt när det är frost i gräset:)

         



När vi höll på o tömma min Farmors lägenhet så sa jag till pappa att "det där vitrinskåpet vill jag ha" Det blev perfekt här hemma på tv bänken med hjärtanen som Jim har fått av mig!:) Problemet blir bara, vart ska han ha dom som han får sen? haha..






Nä, nu ska ja se på one tree hill:)                                                                                                                                                                      




Grått o trist...

Guuud vilken grå dag.... Har varit dimma heela dagen här hemma!
Men jag har iaf varit produktiv idag! (som jim tyckte att jag skulle vara) Jag har nu städat köket, dammsugat överallt. Håller på o tvätta och har oxå tittat på Oprah. (ja, jag vet...) Men det va ett ganska tagande avsnitt!! Handlade om valp fabrikerna som är där..=/ Tikar som är med sina valpar i burar som är så små att dom måste vara till för kaniner. och dom har typ aldrig varit ute på gräset o få springa.... utan bara pruducera valpar hela tiden.. Det va en cocker tik, hon va runt 7år. dom räkna ut att hon har fått MINST 140 valpar under sin livstid!! och när dom inte duger längre så skuter dom tikarna... såå hemskt!! 99% av alla djuraffärer i USA tar sina valpar från fabrikerna.... grät under hela program tiden och en braa stund efteråt!!! Vill åka dit, köpa en stoooor gård, ta emot alla hundar som tvingas o avlivas för att människor inte tar emot dom i sina hem. Alla människor vill ha valpar.. Men dom här stackars tikarna då??!!! åh!!!!!! på ett djurhem avlivar dom 40hundar om dagen för att det är såå mycket hemlösa hundar och för lite folk som adopterar... Gaaah!! Blir tokig!!!! =( Stackars vovvarna!

Är såå glad att mina vovvar är lyckliga och glada! Min zorri, som varit en hemlös flicka har nu ett tryggt o bra hem! Men alla andra då?!:(


                                                     
                  
                                                                               Mina vovvisar!!! Gullisar!!! <3




Hemska hissar och gott bröd...

Idag va jag, Bea o Hanna i stan. Dom kom ner till mig vid halv 11, så vi satsade på 11.04 tåget. Gick bra det:)
När vi kom in till stan så gick vi till Åhlens, Bea skulle köpa "Pingu" filmer till Hanna o lite musik till sig själv. När vi skulle ta hissen ner till "Tunnelbane planet" så går jag in i hissen, Bea kommer efter med vagnen. Men när hon har kört in vagnen så stängs hissdörren! Bea kläms emellan, jag snabb som F*N på o trycka på "Öppna" knappen, den öppnas och hon kommer in. Efter henne kommer en gammal gubbe med krycka in. Jag höll in den där "öppna" knappen så han inte behövde bli klämd.... Och den här gubben, GUUUUD va han luktade!! och han va såå stor! gaaah!
Men iaf, när vi kommer till vårat plan, så öppnas dörren, Bea går ut.. och hon hinner inte mer än ut innan dörren stängs!! "vad är det för feeeeeel?!?!?!?!?!?!" tänker jag... Suck, jaja, får väl åka till nästa våning då o ta rulltrappan. O de här gubben skulle oxå ut där, så han går ut. och i samma sekund som han gommit ut genom dörrn så stängs den(!) så jag släääger mig på "Öppna" knappen så han inte blir klämd. och dörren går upp igen och då faller den här stooooooooora mannen bakåt!!!!!! Jag typ drar fram min hand för o ta emot honom.. Men guuuud!! Det gååår ju inte! Jag bröt ju typ handen.. Han faller till golvet.. Och min första reaktion är "dööörn!!" Slänger mig på knappen igen, så hans fötte rlixom inte blir avkapade! haha.. Nää,men heelt stört! Och personalen, dom typ bara stirra! Va tvungen o typ säga till dom o komma o hjälpa... Guuuud! Det av heelt sjukt!!! Men sen kom vakterna ganska fort.... Jag gick därifrån med en ond hand och skulle nu hitta Bea o Hanna.. Hmm.. vart kan dom vara... Men hittade dom ganska fort.. :) Vi hittade all vi skulle ha, sen gick vi till Panduro. Där kunde man ju gå i evigheters evigheter! haha.. Hittade lite grejer jag skulle ha till mina ramar jag ska fixa här hemma.:) Sen gick vi till Hötorgshallen. Där köpte vi nybakat bröd, skinka och skagenröra. Heeem o äta! :)
När vi kom hem till mig o Jim, så åt vi det där ooootroligt gooooda brödet! GUUUD så gott!! haha..
Sen så tittade Hanna och jag på Bamse och Nalle Puh. Bea somnade i soffan och Jim satt o plugga, Så duktig!:) hihi..

Har nu sagt hej då till Bea o Hanna... Inge roligt alls!! Vill inte att dom ska åka hem! Har varit sååå mysigt att ha henne här!:) Min lilla Prima!:) hihi.. Men ska ju dit i Januari, så behöver inte vänta såå länge. :)

Men det har verkligen varit så otroligt mysigt o vara med henne! Hon är ju så stor! Man kan ju prata med henne, hon förstår allt och skrattar och leker. :) GUUUULL UNGE!! :D Kommer sakna henne massor...:(


Hanna i soffan uppe hos Mamma.



Hanna på tåget=)


Gullisar=)

Mys dag:)

Idag har jag o Jim haft Hanna:) Bea o mamma iväg på ärenden. Och dagen har varit uuunderbar! Hon är ju så sjukt snäll!! haha.. Vi har kollat på Bamse, Puh, ritat och dansat lite:)
Sen åkte vi iväg till Stinsen, hon somna i bilen. Sov genom halva vändan där i sin vagn:) Såå söt så:) hihi.. Sen åkte vi o hämta posten och åt en banan. Det va gott;) Vi åkte hem, hämta hundarna och åkte upp till mamma. Fanny ringde oxå, så hon kom o gjorde oss sällskap:) Vi käka pizza o mös en stund i soffan. Jim va över hos Åke o fixa nått på bilen. Sen heeem igen.
Jim har nu åkt för o hämta Johan på Arlanda. Han har vart i Paris hos sin kära:)
Fanny åkte hem vid halv tio, så nu sitter jag här o kollar på Matakuten. Finns ju iiinget roligt o se..:(

Ska nog gå med hundarna nu.. Dom glor på mig... :P

En vanlig lördags kväll...

Jaa, nu sitter vi här. Leif kom hit vid 20. Då gick han o jag till Konsum. Där köpte vi äpplen, morötter, gurka, vimdruvor, chips och dipp:) Hela bordet här är nu fuuullt med godsaker som börjar ta slut:P Hihi..

Vi har kollat på The Ultimate Fighter, suttit o klagat på att dom inte är nå bra i denna säsong och att vissa av killarna blir man bara såååååå irriterad på! Och nu sitter vi och spelar Forza Motorsport på projektorn:P Såå roligt o se på o disskutera hur man ska göra osv... Skulle vilja spela, men är inte såå bra:P haha..


Det är ganska mysigt nu när det börjar bli så kallt ute. Iaf här inne:) Tända ljus, varmt o skönt och myyyys i soffan:)
Shit, snart är det jul oxå... Vill fixa lite mysiga jul pynts grejer! Lite änglar och söta tomtar!:)
Frågade Jim idag vart vi ska fira Julafton. Han visst inte riktigt.. Pappa lär ju vilja att vi ska vara där ute.. Det är gasnka trevligt där ute på Jul. Vet inte vad Jims mamma har för planer.. Och mamma vet jag inte heller. Men hon kan ju vara med vart vi än åker.. :) Min mamma, hon är så snäll:) hihi..


Åh! Idag är det exakt 1år sen vi flyttade till lägenheten!!!:D Jippiiii! Våran fiina mysiga o härliga lägenhet:) Trivs såå bra! Och det är så skönt o bo ihop! Man slipper schema lägga för hur man ska ses;) Haha.. Det är ju typ därför man flyttar ihop;)
Men va jag längtar tills den dagen vi har ett hus! Satt en stund innan Jim o Leif kom hem och kollade på lite hus häri barkarby. Hittade nå jätte fint, som jag typ blev kär i! Meeen va de kosta! 4.5miljoner!! "Ja, självklart! Vi tar det kontant!" haha.. Blir o vänta några år tror jag... :P

Nu dax för lite frisk kall luft!:) Skrållan står här o glor på oss.. :)

Mysig, Kall Lördag

Gick upp vid tio idag. Jim skulle jobba och jag träffa mamma o dom andra vid 12. Duschade och gick med hundarna. Sen gjorde jag en gooood juice till frukosten. Kiwi, vindruvor och apelsin:) Muuuums!

Idag skulle vi hem till Beas bästa vän Eva med familj. Hennes yngsta son fyller 15. Så vi kom dit vid halv två. Där bjöds det på gooooda smörgåsar o maaassssoooor av pålägg och frukt o grönt. Skulle skitit i frukost;) Det va såå gott:) Sen ville Hanna gå på lite husesyn, hon är så söt! Kommer o tar min hand och så går vi iväg.:) hihi..
Träffade massa folk som man inte sett på länge. Riktigt trevlig dag!:)

Har nu kommit hem, sitter nu o myser under filten med datorn i famnen.. Hoppas på att jim kommer hem snart!
Och Leif skulle kanske komma. Trevligt!!

:) Nu har Aslan lagt sig som en kringla under ena min arm.. :) Sötis!

RSS 2.0