VALBORG

Idag är det en varm, men ändå kylig dag.
Lita väl kallt i skuggan men i solen är temperaturen underbart mysig o skön:)

Idag på jobbet har vi pysslat lite. gjort kungar, drottningar, prinsar o prinsessor av flörtkulor och dassrullar. Glitter, färg och silkespapper... Jag hade glitter i färg över hela händerna!! :P
sen har vi vart ute en timme, mycket skönt!! :)

Kom hem för en timme sen typ. Suttit o letat info om ett agility hinder. Men hittar inte det jag söker...=/ suck!!

Har vildingen här oxå...:P





som tur är så är mina tjejer ute o går med Sandra o Wilma.:) Så lite lugn o ro är det.

Idag ska vi ut till pappa. Vi ska grilla o sen kanske gå till brasan. Beror på vart den är;) haha.. orkar inte springa runt på halva Djurö för o komma dit! Blir iaf o sova över o hem imorrn. Så hoppas på fint väder imorrn!!:D Kan vi gå ner till stranden o plaska lite:) ska ha med kameran, blir massa bilder!!!


Vill bara säga till alla hundägare som möjligtvis läser detta, ta inte med er era hundar till brasan! Blir lätt så att man faktiskt glömmer bort att hundar upplever ljud och syn på ett helt annat sätt än oss. Då är det bättre för dom hemma i soffan framför tvn;)


Nu ska jag sitta på balkongen en stund:)


Trevlig kväll!!!


HUNDAR PÅ BUSSEN & EN DÖD IGELKOTT

Idag försov jag mig liiite. Va tvungen o skynda. Men hann till gruppen i ganska, förvånandsvärt, god tid. :)
Va ganska trist där idag, men men..
På vägen hem, vid busshållplatsen så ser jag en överkörd igelkott ute i gatan.. Blev riktigt ledsen!!! Mitt på ljusa dagen, ser man inte att något springer ut i gatan då?! :( Stackars lilla kotten..



När jag satt på bussen så satt jag o tänkte på en grej.. Det där med hundar på bussen... Vi med hunda, vi måste gå o sätta oss längst bak i bussen. Man måste ju tänka på dom som är allergiska.
Men betyder det alltså att bara för att jag sätter mig längts bak så får inte den som är allergisk nå reaktion? Jag menar, skulle en person som är allergisk bara få en reaktion om den ser att hunden sitter längre fram? Borde inte denna person få en reaktion av att jag går igenom hela bussen då oxå??
Jag som har hund, har ju med mig lika mycket hår av min hund vare sig den är med eller inte. Måste jag sitta längst bak då med eller??
Hmm...



Snart ska jag gå o jobba. Idag blir det bara 2timmar. Sen ikväll skulle Leif kanske komma. Jim o han skulle göra något..
Jag har den härliga veckan, så håller på o få krupp av smärtan i min stackars mage!! =/ Igår låg jag i soffan heeela dagen! gick o la mig kl 22 och somnade som ett litet barn!

Har haft besök idag oxå på balkongen.:) trots att hundarna låg där ute så kom han.:)

så söt:) Hihi..

Idag känner jag mig ganska pigg o fräsch.:) Känns bra! :)


Nu ska jag gå på promenad med mina vovvar.:)


EN COOL DAG SOM DENNA

Ja, inte för att dagen har varit särskilt cool. Men kände att vädret är ju faktiskt lite coolt idag. haha.. eller nått..

idag har jag vart hos psyko. Underbart skönt väder imorse! Skinnjacka, tights och solbrillor. Ja, de va ju inte allt jag hade på mig;)


När vi va klara så gick jag till centrum. Gick in på MQ och kollade lite. Hittade 2jättefina klänningar. Den ena 300 och den andra 600. Inte så svårt val... Gick o provade den i svart och en lila. Den lila va riktigt snygg!! Men jag som är rödhårig passar inte alltid i lila. så blev den svarta. Blev nöjd med det o betalade. Tur att jag hade 300kr i presentkort!:) Så en gratis klänning gick jag därifrån med;)



Tycker om uringningen:P


köpte även en ring på Glitter. Jag är lite anti o gå o handla oåkta grejer.. Men idag blev det faktiskt en flaschig ring!:)


När jag kom till jobbet så flög det fram 3 barn o satte sig runt midjan på mig! Blir lika glad varje gång det händer!!:D
Vi har vart ute i 2timmar o lekt. Solen försvann ett tag och det blev riktigt kallt! Men nu är den framme igen och det är varmt o skönt:)
Jag är helt slut, så ska ärligt talat lägga mig i soffan o vila lite!!
Imorrn börjar jag med 3tim/dag. så 9-12. Känns bra!!:D


VOFFVOFF!

STRÅLANDE SOOOOL! :D Hihi..

Idag va man uppe tidigt... Usch.. =/ Men vi va på klubb-stugan kl 09.45. Vi va först där. Sen droppade det in fler o fler hundar, sååå söta!:D hihi.. Ida, från jobbet och hennes pojkvän och lagotto-valp Tuff va oxå med! Såå roligt!!
Hade med min kamera.... Ja, juste! Hmm.. Inga batterier! =/ Så får bli kort nästa gång. :)
Har iaf vart i skogen o tränat. Inkallning, kontaktövningar och fika! :) Mycket roligt och bra!! :) Nu vill ju jag bara köra igång med Skrållan! :P

Jaha, hela dagen kvar... Vad ska man göra idag då? Blir nog lite städa.. Hur trist det än är så är det lika bra.

Va o handla i fredags på ica maxi. Fick mina solcells lampor! :D
Så nu står dom på balkongen och lyser så fint på kvällen. :)





Imorrn är det dax för jobb igen. SKa prata med dom om o gå upp i tid och vilka dagar det kommer vara. :)

Vet inte riktigt hur resten av veckan ser ut än... Men hoppas på att träffa Fanny, sola och träna. :)

Har iaf fått ett kort nu på mina fräknar. :P Blir mer o mer för varje dag. :)

JORDGUBBAR & VECKANS MAT

Idag är det underbart väder! :) Satt på balkongen i förmiddags, läste hund tidning drack smootie och njöt av solen.:)
När jag kom in va jag prickigkorv i ansiktet.
När mamma va påväg tillbaka till jobbet åkte jag med. Skulle till Komethallen o sola. Ja jag vet, strålande sol och jätte varmt ute! Men vill inte visa upp min blekfeta kropp;)
så låg i solariet i 25minuter. Underbart skönt, förutom att den lät som en moped!! Som en moped som gasar o släpper, gasar o släpper på gasen.. jätte irriterande!
Men, när jag va klar kollade jag mig i spegeln. Åh, ännu mer fräknar!!:D haha..

gick sedan till mamma på jobbet. Skulle hämta Chica. åt min sallad som jag hade kvar från igår och fick jordgubbar av Anneli.:) sååååå goda!! :D
Anneli är så söt, för hon sitter nämligen på jobbet o läser min blogg. :) Kul att nån gillar den och att jag kan göra nån lite gladare ibland:D

Den senaste timmen har jag suttit o letat recept... Måste komma på lite bra mat så man kan få matlåda oxå. Potatisklyftor är ju inte särskilt gott o värma dagen efter!=/
Så idag när Jim kommit hem ska vi åka o handla. Det behövs! Kylskåpet är typ tomt! =/ hmm..

åh, såå irriterande! Jim har haft kameran heela veckan! Och den som jag använder dagligen! många fina kort på hundarna och annat.. Som mina fräknar;) haha..

På söndag är det dax för hundkurs på riktigt! då är valpisarna med. DÅ ska jag ha kameran med mig!:D Hoppas på fint väder! Det jobbiga är bara att det börjar klockan 10!!! åh, såååå tidigt! hahaha.. Men men.
Jag har iaf hittat nån som har sommarkurser i lydnad. Ska ringa henne senare. :) Hoppas på att det är några som anmält sig! VillVillVill!!! :)

Nä, nu ska jag gosa med vovvarna:)

UPDATE

Många dagar sen jag skrev! Har bara haft stora datorn tillgänglig. Vårat tangentbord är såå jobbigt o sitta o skriva massor med.



Den här veckan har iaf vart okej. Känner inte för o göra så mycket bara... Men är glad att solen kom tillbaka idag! Vart såå varmt o skönt!! :D

Idag så började Chicas valp-kurs. Såå roligt! :D Jag o mamma va där runt 18.45. Första mötet skulle vara utan hundar. Så Chica fick vara hemma. :) Men trots att det inte skulle vara ngr hundar så va det iaf ett antal söta o urgulliga valpar med. :) Inte hela världen, men svårt o koncentrera sig på vad man pratar om. :)
Verkar iaf heeeelt otroligt bra o roligt! Många trevliga människor och kursledarna verkar toppen! Så nu längtar jag till söndag:) Trots att det är mamma som är den som ska gå kurs så kommer jag iaf att följa med. Alltid roligt och man kan ju snappa upp ngt;)

Jim har fullt upp i skolan just nu... Hela veckan har vart 8-20 8-22.. Inge roligt alls!!! Jag blir sååå nedsänkt när han är trött o grinig. Även om nget går ut över mig, så blir det ändå att det smittar av sig lixom. Men tur att det snart blir bättre!:)

Jobbet går super!! :D Kommer nog nästa vecka gå upp till 3timmar istället för 2. Tyckte att 2-4 va ett sånt stort hopp! Så då blir det lagom med 3. :) Ska va med på nån lunch o så oxå. :) Är toppen roligt iaf!! Barnen börjar känna igen en nu oxå. Jag menar, är man där en sån kort stund varje dag så minns dom ju en inte så bra dagen efter. Men nu, jag nu blir man överfallen så fort man kliver in genom dörrn! :D Kramar och ännu mer kramar:) Känns bra;) Personalen är jätte trevliga! Och dom säger att jag är mycket possitiv och verkar glad o allt va det nu är. Det gör ju att det blir ännu roligare!:D
En tjej som är ett år yngre än mig, Ida, vi trivs bra tillsammans. :) Hon har hund, så tiden med henne rullar fram! Jätte roligt! Blir nog nån kurs tillsammans sen till hösten med hudarna och mycket drottningholm i sommar. :)

Åh, borde gå o lägga mig! Men har massor av grejer o kolla upp innan det blir säng dax...

Men lite uppdatering har det blivit iaf. :)

FRECKLES

Underbaaar dag! I morse va det galet kallt, men framåt 12 tiden vart det skönt... :) På jobbet stod jag o njöt i solen! Såå skönt! :D
När jag kom hem så såg jag mig i spegeln.. Och där, på näsan kom dom fram, mer o mer...!
Mina underbara fräknar!! :D Hihi..
Jag o Ida på jobbet stod o prata om hur glada vi va att dom börjar komma fram. :)




Häromdagen när vi va o köpte blommor så köpte jag även en blomma till köksfönstret.
Älskar dom!:D


Den blomman som är där nu har dött och...


.. vips imorse så fanns där en ny! :D Hihi.. Igår va knopparna knappt synliga.
och nu idag så är dom på väg o blomma ut:) Underbart!


Skulle kunna tänka mig att ha den här på väggen i sovrummet:)

Juste! Fixade håret snyggt i lördags!! Blev riktigt nöjd! Lättare o fixa när det blir längre:) Hihi..




Hittade en söt vas på Plantagen i lördags med mamma. Köpte den, lite sand och sen hem o ställa den på balkongen med ljus i. :)


Just nu så sitter jag uppkurad i soffan medans Jim håller på med ett projekt till skolan.
 
Det ska bli en robot av nå slag. :)

SNart kommer tjejerna o ska gå med hundarna igen. Så skönt o slippa det ibland;)
Hålle rpå o tvättar oxå. Leif hade mina mjukisar i lördags på dan när han o Jim höll på med bilen. Så dom va skiiitiga! :P

Nu ska jag leta recept på arla.se :)

FLYGANDE BOLLAR O HUNDAR

Är överlycklig just nu!! :D
Har suttit o letat lite på nätet...
Och äntligen Änligen ÄNTLIGEEEEN har jag hittat det jag såå länge väntat på!! En Flyball kurs i stockholm!!! Är så glaaaad!! :D:D:D



/>

Har mailat dom ang kurs start. och hoppas på att det är efter sommarn så jag hinner gå en lydnadskurs med Skrållan innan:) Hihi.. ÅH, va jag längtar!!! Hihi..


KNÄCKEBRÖD

Sitter o tittar på Talang 2009.
Har bara hört talas om pojkarna som dansade nakna. Och nu när jag såg den! Asså, höll på o garva ihjäl mig!!!



Har du inte sett den, kolla!!!! Helt underbart rolig!!

SÖNDAG

Åh, vilken tråkdag.... Jim har åkt iväg för o jobba.. Mamma är hos morfar.. Fanny vet jag inte riktigt vart hon är..

Gårdagen va iaf lyckad. Kycklingen vart liite bränd på grillen. Men gjorde inget. :)

Imorgon är det dax för psyko igen. Inte haft något på 2veckor. Såå skönt har det vart! Men nu är det dax igen... Har ingen lust alls för det... MEN, nu är det så. Så får bara lov o göra det o se glad ut! Sen kl 14.30 är det jobbdax. Hoppas på att det blir varmt igen snart!! Fan, mitten av april.. Snart Maj lixom.. Snart sommar!! Åh, hoppas på att få vara ledig i sommar. (mitten juni till mitten juli) Vill göra lite svenska äventyr!:P
Sandhamn, landet, värmland, linköping, stan, drottningholm.. :) Hoppas på varm sommar!:D

Jim kommer jobba varje lördag och nästan varje söndag i maj. Det suger lite lätt faktiskt! Men han får ju inga pengar av csn under sommarn så han måste ju... Önskar jag fick mer pengar så jag kunde hjälpa till mer!! Men nu är det ju inte så tyvärr.....

Nu ska jag ta o fixa disken o sen sola lite på balkongen kanske..

VÅRBLOMMOR

Igår va det Plantagen som gällde!:)
Äntligen åkte vi dit och jag fick köpa blommor till balkongen! :D

Blev Panséer som gick i lila/vita/oranga. Blev fint tycker jag! Jag är ju värdelös på o plantera bara... Första gången, får skylla på det;)


Tycker om den här bilden riktigt mycket! Skrållan ser så söt ut!:)





Köpte även en vattenkanna! *äntligen!* Har tidigare bara använt en cola-flaska. Så slog till på en riktigt ordentlig kanna!


En barn kanna!:D haha.. Den är såå söt! Och alldeles lagom!:)



Idag så va jag hos mamma en stund. Jim o Leif har tvättat bilen. Och vi va på MediaMarkt o köpte tv åt morfar. Blev en Philips 26". Ganska fin.
Och nu har jag städat här hemma. Vi får besök av Johan ikväll. Han har med sig en vän som jobbar på ett företag som Jim vill jobba på. (Dice heter det. Är ett spelföretag. dice.se ) Så Jim sa att han ville impa lite, så jag skulle städa lite extra ordentligt;) haha.. Såå söt! ♥
Jag ska iaf gå o duscha strax. Jim är o handlar. SKönt att jag slapp! :)

Hoppas på att värmen kommer snart igen! Såå kallt ute! Men solen skiner iaf!:)

Nu ska jag duscha o fixa mig:)
Sen blir det grilla kycklking!:)

S+J

Måste bara börja med att säga att jag älskar dig Jim!! Du är min Min MIIIN! :)♥

För några veckor sedan så gjorde jag dom här stenarna på gruppen.

 



 

Blev ganska nöjd. :) Förutom att det blir lite snett och skakigt ibland.. :P



Har ju iaf dom senaste 2 dagarna fixat i sovrummet. :) Har även fått upp tavlorna här i vardagsrummet. :)









Tycker det är underbart att äntligen ha fått upp min hylla, tavla och lite mys! :) Hihi..

Beställde även dom här skålarna häromdagen. Och idag kom dom! :) hihi..


Vit- Aslan Orange- Skrållan och Rosa-Zorri. :)


Söta va? :D Hihi..
Ska ta kort på dom när dom äter ikväll. :)


Satt o småsurfa lite här förut. Hittade en underbar blogg!! En kille i 35års åldern som bloggar om sin familj. Har är gift har ett barn och 3hundar! Varav två av dom är bordercollie. Står masor om agility och vallning. Underbart o kul o läsa! Den ska jag följa nu. :) Vill ju oxå börja med agility, och han hade jätte mycket grejer om allt!! :D
http://agilitydream.blogg.se/

Jag följer ju ganska många bloggar. Tycker det är roligt o läsa vad folk har o säga.
Kan själv tycka att det är svårt o blir lätt tråkigt när man bara skriver om sin vardag. (som jag..) Men folk slänger ju in bilder och annat kul. Och det försöker jag oxå göra så mycket som möjligt! Tycker det är roligt med bilder! Önskar att jag hade en bra kamera oxå som ger lite mer liv i bilderna!;)
Hoppas på att jag får en till sommaren!:)

Idag är Chica här... Just nu sover hon i soffan brevid mig.. Skrållan och Zorri är ute med flickorna. Dom har typ vart borta sen 13:40. haha.. Ganska skönt!:P
Jag håller på o tvättar.. Har nu tvättat 3dagar.. haha... Ena dagen kläder, andra dagen filtar och hundbäddar o idag sängkläder. haha.. Galet!!

Fick veta idag att en vän till mig o hennes kille har gjort slut.. Dom har två barn och nu har han stuckit. Vart otrogen mot henne och älskar nu inte henne längre..
Hur fan kan man göra något sånt?!!! Mot barnen???
Åh, blir så arg o ledsen!! Jävla männska!!=/

Grr!!


Nu ska jag ta o plocka disk och gå ner i tvättstugan.

Herrååå!



...

TRÖTT!!

TED MOSBY

Haha, ni vet serien på 3an. "how i met your mother".
Dagens avsnitt är om nån tjej som sabbar hans, Barneys "moves" osv...
Ah, iaf. Han går in på nå café där han har ett sex-ex och där han även sagt till denna tjej att han heter Ted istället för sitt eget namn osv.... Hon säger då till honom att hon vägrar o ta bort hemsidan.
Barney ser lite halvchockad ut och frågar vad detär för hemsida.
Jo nämligen, tedmosbyisajerk.com
Jag satt här med datorn i knät när det kom upp. Så va ju bara tvuuungen o pröva. Hahhaa..
Underbaart va roligt det va! Hemsidan finns! :D
Gå in o kolla!!! :D:D





tedmosbyisajerk.com




PIFFING

Härligt!
Idag har jag jobbat. Gick super!! Va inne en stund. Hade lite samling. Sedan gick vi ut på gården och lekte. :)
2timmar rullade fort fram.. Skönt.
När jag kom hem så skulle jag o Jim sätta upp en hylla i sovrummet. Blev såå jäkla bra! Såå nöjd! Hade kunnat tänka mig en liite längre. Men super! :)





Sen så satt vi o fundera hur vi skulle göra med utrymmet vid fönstret.. Där vår stereo, boxern och lite annat skulle stå....
Jim kom på den briljanta iden om att köpa en sån bokhylla som vi redan har inne i klädkammaren. Så då for vi iväg till IKEA, köpte en sån och sedan två kuddar med dragkedja, så när man öppnar den så blir det ett täcke. :D Det är bra till man har folk som sover över! :D Hihi..
Iaf, så här bra blev det med hyllan!



:) Fint! Men såg nu att det va massa annat skit med på bilden.. Haha.. :P Jaja...

Håller på o tvättar oxå, skönt o få det gjort!! Men tar sån tiiiid!=/

Igår va jag o mamma hemma hos Fanny och tapetserade hela dagen. Blev riktigt fint!! :)
Nu ska hon bara hitta en ny kökslampa, så kommer det bli super snyggt! :) Ska väl kolla på det nästa vecka tror jag.. :)

Imorgon tänkte jag gå o sola solarium. Måste få lite för-färg innan man klär av sig till sommarn! haha.. usch.. inte lång tid kvar! =/ Blir fan en bantningskur asså!
Snart är ju bröloppet oxå. SKa bli roligt!! :D

Oj, nu måste jag ner i tvättstugan!

FRÄKNISEN

Idag har jag o Jim vart på New Yorker! :D Jag hittade 3 Bhs och trosor till och en t-shirt. HItade ett sjukt snyggt linne oxå, men Jim tyckte inte om det. :P
När vi va klara där så åkte vi hem till Kattis o jocke. Love deras hus alltså!! :D Vill haaa!
Har även vart hemma hos Jims pappa en sväng..

Sen kom vi hem till mamma. Vi grillade fläskfile. Sååååå gott!! :D

Leif o Johan är nu här och dom spelar bilspel. Så söta så när dom svär och har sig. :P

Imorrn ska jag o mamma hem till Fanny o tapetsera i henns kök. Det kommer väl att ta halva dagen, så resten av dagen blir nog lugn..

Har iaf fått liite fräknar nu i helgen! Underbart att få dom! :)



Vill ha meeer! :D Hihi..

Åh, vilken bloggtorka jag har just nu.. Får skriva imorrn istället.

Herrå!

UTMANAD!

Blev utmanad av Emelie. Så här kommer den otäcka(?) sanningen;)

10 saker du har gjort idag.

1. Gått upp ur sängen
2. Vart ute med hundarna
3. Sjungit lite i duschen
4. Provat o handlat BHs
5. Myst i solen med min kärlek
6. Vart hos Kattis
7. Grillat
8. Ätit masssssor av tzatziki
9. Gått hem från mamma
10. Vart på Konsum med Leif o Johan-Pohan

9 första.
1. Första bästa kompisen - En av alla Jessicor jag känner
2. Första bil - En Ford. Turkos/blå metallic cab
3. Första kärlek - Oj! Som man va tillsammans med då eller? Hmm.. Ah, tar det. Mikael Lazo
4. Första husdjur - Mitt alldeles egna va en undelat som hette Pelle. Han flög dock ut genom ytterdörren och blev fri efter några månader... =/ haha..
5. Första semester - Spanien, då va jag 7månader.
6. Första jobb - Aldrig haft något. 
7. Första köpta skiva - Arvingarna
8. Första piercing - Öronen
9. Första konsert - Arvingarna, på Grönan. Miljoner år sedan!! haha.. 

8 senaste.
1. Senaste alkoholdrycken - Nån bacardiblandning här hemma.
2. Senaste bilfärd - Från Ica till mamma
3. Senaste filmen du såg - Marley & me
4. Sista ringda telefonsamtal - Till Leif
5. Senaste bubbelbadet - Bubbelbad.. Många år sedan! Minns inte när!
6. Senaste spelade CD-skiva - Jag spelar inga cd´s. Men lyssnade på brorsans Arvingarna tidigare.;)
7. Senaste gången du grät - nån dag förra veckan.
8. Senaste måltiden - Grillad fläskfilé, klyftor och tzatziki

7 saker du har på dig
Mjukisar, trosa, Bh, t-shirt, förlovningsringen, mascara och gelen på naglarna.

6 har du någonsin.
1. Dejtat en av dina bästa kompisar? Inte bästa kompis. Men nära vän. :P
2. Blivit arresterad? Nupp
3. Blivit kär vid första ögonkastet? Ja!:)
4. Fastnat med blicken i någons urringning? Ja, klart jag har!
5. Sagt att du älskar någon utan att mena det? Nej.
6. Busringt till någon? vet inte.. Tror inte det!

5 favoritsaker (ingen rangordning).
Min förlovningsring, juicepressen, kameran, mina nya skor, datorn

4 personer du känner att du kan berätta allt för.
Jim, Mamma, Fanny o Pessin

3 val.
Blått eller rött? Blått
Sommar eller vinter? Sommaren, absolut!
Choklad eller chips? Chips, helt klart!!

2 saker att göra innan du dör.
1. Få barn
2. Operera brösten

1 sak du ångrar
Att jag inte åt frukost idag!

4 personer som jag vill ska göra detta är Pessin, Pauline, Sandi och Fannyn.

NICE!

Dagen började toppen! Solen sken ute!!! Vaknade riktigt tidigt, trodde det va dax att gå upp.. Haha, kollade klockan.. 07.45. Haha, tror iiiinte det va! Vände mig om o somnade om.. När kl va 10, då kunde jag inte sova längre!

Mamma kom o hämtade mig efter en timme typ. Vi åkte till Stinsen. Där blev det shopping!!! Va ute efter nya BHs, men hittade inget! Bara skit! =/
Köpte iaf;
2par leggins. Svarta o marinblå  -Gina
1 tunika, vårgul:)  -Gina
1 grå enkel t-shirt  -Gina
1 vitt linne.   -Gina
4 stycken tebletter till köksbordet. Rosa med äppelblom på. Mycket söta! Och endast 19:- på Hemtex!! :D

    När vi va klara å gick vi o åt fioccacia, såå gott!!! :D:D:D Sen blev det hemåt....
Vi gick med hundarna, som va heeeeeelt hysteriska! Märks att dom älskar solen o värmen! :)

Nu har jag kommit hem. Jim har jobbat idag och skulle sedan träffa en kompis. Men hoppas på att han är på väg hem snart! Leif kommer ju in genom dörrn när som! :)

Jag är iaf mycket nöjd med mina inköp idag! :D


Juste, har ju kort på det jag köpte igår oxå!!
Ramarna med korten i.

Ljusstakarna. Blev tyvärr suddiga..=/

Mina cooooola naglar! :D :D



Imorrn blir det ju morfar... Mamma ska göra lax i ugnen. MUMS! :D Jim ska väl få köttbullar eller nått;) haha.. Men tycker man inte om fisk så gör man inte... :P
Hoppas iaf på fint väder! Så man kan sitta ute o få fräääknar! :) Hihi..

Nu ska jag göra lite dricka och sen fortsätta kolla på Talang 09. eller va det nu heter...

GLAD PÅSK!

Såg nu att jag inte skrivit på några dagar.. Kanke för att det har vart fullt upp här hemma!

I tisdags så åkte ju jag o Jim med hundarna in till drottningholm igen. Inte alls lika mycket hundar denna gång som på helgen! Men kanske inte så konstigt! :P Sen när vi kommit hem, så kom syrran o carina in genom dörrn. Så vi fikade lite sen åkte Carina hemåt. Jag o Elin åkte med mamma upp. Började fixa med tårtorna... Guuud såå mycket räkor vi skalade! Såå äckligt! haha.. Sen va det o bre på leverpastejs gegga o nån annan gegga och så skinkost/räkost.
När vi kom hem så kollade vi på tv en stund.. Klockan va 22.14 när jag hade lagt mig i sängen... Va heeelt slut!!! Hade ingen ork alls kvar i kroppen!!!
Sov väldigt skönt o gott. :)

Igår va det oxå fullt ös! Jag o syrran tog det lugnt på dagen. Gjorde en sockerkaka som vi typ misslyckades med. (fråga inte hur!! ) Sen kl 14.30 då va det jobbadax för mig.
Läste saga om riddare, spelade spel, ritade lite och sjön lite melodifestivalenlåtar....:)
Skynda hem, åka med mamma upp... Jag o syrran fick skala lite med räkor, såg liiiite lite ut nämligen.. Sen va det bara o skiva ost o rulla dom.. Rulla skinka.. skärka gurka... Och garnera med räkor/lax/rom/citron på en och skinka/ost på en. Blev mycket fina!!!! Och tunga som F-N! haha..
Pappa kom runt 19. Då fick vi lite pengar som tack för hjälpen. (500 var) och sen så åkte vi hem hit. Jim, Leif o Johan hade satt igång grillen. Så va bara för mig o ställa mig i köket, igen, o fixa tzatziki, sallad, potgratäng och duka osv.... Klockan vart 21.15 när vi satte oss för o äta. Men tuuuusan va gott det va!! :D
Somnade som en stock kl halv tolv.....

Idag har det vart en lugn o skön dag! Är skit trött nu! Vill bara sjunka under jorden o sova tills sommarn är här!
Idag har jag iaf fått nya o frächa coola naglar! :D ROOOOSA manikyr. (bild kommer imorrn) Jag o Fanny har ju inte setts på jätte många dagar, så det va trevligt oxå! :) Måste leka någon dag!:)
När vi va klara så kom Jim o hämtade mig. Vi åkte till IKEA. Åt middag där. Skiit god mat! Blev förvånad!
Sen gick vi runt o leta lite grejer vi skulle ha.
Blev;
1st hylla, Järpen, till sovrummet
Tavel krokar
2st ramar i silver
1st grön badrumsmatta
I fynd hörnan så hittade jag två jättefina ljus hållare! (39&49kr)
1st skiva från fynd oxå.
Som Jim ska såga i lika, ska bli special hylla:) Den kostade 25kr.
Galna fynd man kan göra där alltså!!
   Kollade lite på vår o sommar grejerna oxå. Vill ha en sommrig balkong iår. Med lite ljus o blommor. :) Myys! Hundarna har ju sin mys plats där ute oxå, så får ju inte ha för mycket grejer. Då kommer dom ju inte få plats! :P

När vi kom hem från Ikea så tog vi en prommis med hundarna. Solen sken vackert och det värmde lite. :) Mycket skönt!!

Sitter nu o funderar på o jag ska gå o lägga mig eller kolla på ett avsnitt 90210.... Är ju galet trött!!

Och imorrn är det MOR&DOTTER dag!♥
Vi ska handla lite grejer och bara ta det lugnt. :)
Lördagen ska vi vara hos morfar ute i Bålsta. Jim va inte så pigg på det, men det struntar jag i. :P
Hoppas på fint väder!!!

Nää, nu blir det nog o gå ut med hundarna och sen sova.. Ska få min karl från datorn oxå.. Så han inte sitter här hela natten! =/

NATTI!!

GRATTIS PAPPA!

Idag fyller min far år. :) Han blir 26. Säger han.. :P Haha..
Grattiiiis iaf!! :) hihi.. ♥

Jag har precis kommit hem från jobbet.. Sitter o dricker en smothie. :) Mums! Snäll fästman som man har:) Hihi..

Ska snart åka till hundens ö. :)
Sen i em kommer syrran oxå. Vi ska göra smörgåstårta ikväll till far. Blir super! :P

Nä nu ska jag gå.

ÄLSKA MED SOLEN!

Gud vilket härligt väder!! Blir överlycklig!! :) Hihi..

Jag o Jim har varit runt o flängt lite på fm. Så har äääntligen fått mina gladiator skor och ett par svarta tyg skor. :) Mycket fina!!
Köpte dom på Skopunkten på Outleten. 400 kr gick det på. Mycket bra pris! ;) Haha..

Så nu känner jag mig våårig! :D



Ska strax gå iväg till jobbet. Så skönt med bara 2timmar! Hinner med massa andra grejer ixå på dagarna! :) Imorrn kommer syrran oxå. Vi ska göra smörgåstårta åt pappa. Han slutar på sitt jobb på torsdag. och ska börja nå nytt sen.
Imorrn jobbar jag ju 9.15-11.15. Så hoppas på att vi kan åka till Drottningholm efter det. :) Kunde ju vara roligt för sis oxå. :)

Igår va Leif här en stund på kvällen. Han hade köpt en ny jacka, den va lite tunn. Så han fick låna en jacka av Jim när vi skulle ut med hundarna. Så här fin blev han då!;







Haha, Michelin-jacka på den lilla pojken! :P

Igår kom även mina nyinköpta kycklingar upp. :)
Blev mycket mys o fint! :)







Badade även Aslan i diskhon i köket. :P haha.. Ja, jag vet... Men faan, såå onödigt o stoppa ner honom i badet, han är ju så liten! :P
Så nu har vi en mycket ren o doftande plutt!:)





Mina fräknar har börjar komma nu! Och fler tänker jag få nu när jag är på jobbet! :)
Egentligen ska jag nog inte vara ute, med tanke på att jag hostar som en tok, nyser som en tok och snorar som en tok! =/ Men faan, det är nog värt det! ;) haha..

Nää, nu ska jag nog gå tror jag. :)



Hade sååååå gärna velat vara med Sandi idag i stan!! Men får bli en annan dag! :)

DROTTNINGHOLM=)

Igår va det ju Hundens Ö. Underbar plats!!
Vi åkte hem till mamma innan och lämnade Aslan och hämtade Chica. Sen bar det iväg... Vi svängde in på Bromma Zoo oxå. Köpte en snygg sele till Skrållan, en klövje-väska som man kan lägga grejer i. En "jacka" till zorri som är GUL med reflexer på. Man ser ju inte henne på kvällarna, så det va toppen! Sen köpte vi en liten väska som man lägger godis i. Som man sätter fast på jackfickan, byxan osv... Köpte lite godis o andra små grejer oxå.

Så nu bar det iväg!!
När vi kommer fram så blir hundarna tokiga! Det är som om dom har förstått vart vi ska! :D
Och denna plats vi kom till-UNDERBAR! Alltså, det va så galet stort!! Hade inte förväntat mig att det skulle vara så stort! Och glada hundar överallt! :D Blir o åka dit i veckan oxå tror jag. :)
Bjuder på bilder istället för o skriva om allt... :)


En halv chockad Chica, som inte alls förstår vart vi är!








Jim, men hundgodis i munnen:P


På väg mot andra ön.


Goodis tajm! :P


Underbara Drottningholm! Såå stort!


Alla vovvar!:)


Denna häftiga skapelse kom fram till oss. Och jag tror inte ni förstår hur stor det faktiskt är...


...förens ni ser det här! hahaha..


Buuus!




Möte... :)




Sötis tjejen!


Tar en liten paus och dricka lite vatten. :)


Sjön runt om öarna. :)


Tjohoooo! Badaaa!




Starx åker hon ner....


Och i nästa sekund efter detta är att hon hoppar upp på mig och jag blir dyyyngsur! =/


Söt!:)




Söööt!


Godis tajm!


Viii! ♥




Min sööta Zorri!




En trött Skrållan!




Så här skitig blir man av att åka till Hundens Ö.


GE MIG DIN GLASS!!


Mums.. :)


Nu vill jag ha dina pommes! :P



Idag då.... Gud vilket tråkigt väder! Blött o dant oxå! Hmm.. Men men.. Gör inget! Måste skriva lite grejer iaf så. :)
Tycker synd om mamma som åkte till morfar för o fixa i trädgården! =/

Ska försöka få upp min karl nu! Han får fan inte sova bort mer av denna dag! :P

LÖRDAG; SOL, HUNDENS Ö & GLÄDJE

Idag är det lördags som sagt.. :) Och det är verkligen underbart väder ute!!!

När jag skulle ut med mina grisar tidigare, ja då vägrade dom komma!! Jag va helt ärligt tvungen att gå o hämta dom ute på balkongen där dom låg i solen! haha.. Det va lite roligt faktiskt!
Är så kul, det märks så väl att dom älskar solen och våren! Mer än oss tror jag. Dom njuter precis hela tiden!

Just nu ser det ut såhär;





Idag blir det som sagt iväg till Hundens Ö ute på Drottningholm. Mamma hade inte tid, så blev glatt överaskad när Jim sa att han hade tid!! :D Så det blir vi och våra hundar och även Chica tror jag. :) Så 4hundar.. Får se om vi lämnar Aslan hemma kanske. :P Han är ju trots allt väldigt vaktig på sina tikar!
Ska iaf bli myys! :D



Igår kväll så såg vi på film. Äntligen fick jag se Marley & Me!
Och kan säga, det va den bästa bästa bästa film jag någonsin sett!!
Den tog i hjärtat på en! Vet att mina hundar en vacker dag kommer att försvinna från oss... Och den här filmen fick verkligen en att fundera lite på det!
Såå bra!
Jag o Jim grät som tokar!!
den får 10/10 hundnosar av oss;) hihi..







Jenifer Aniston och Owen Wilson spelar gudomligt bra tillsammans! Och hennes kropp är ju helt otrolig för o komma upp i ålder!
Se den om du vill gråta lite! :)


Nu ska jag gå o duscha med min karl. Sen ska vi åka!

Ha en topen vårdag!!



I STOCKHOLM ÄR JAG FÖDD

Den låten spelades nyss på min ITUNES.

Jag älskar verkligen våren! Är underbart att se solen skina!
Och det bästa jag vet är ju faktisk solnedgången. Men det har väl sina orsaker... :) Emelie vet nog vad jag menar. Är man uppvuxen ute på Lislö så kan man inte älska annat än just solnedgången!
Saknar verkligen sommrarna där ute! Har nog haft den bästa barndomen som någon kan ha!:)

Såhär ser det ut om man tittar ut igenom fönstrena här hemma. :) Hoppas på en liten prommis när Jim kommer hem.






Ikväll blir det sen middag. Ville äta tillsammans med Jim och han har ju som sagt inte kommit än. Men blir iaf kyckling med goood sås och nudlar. :) mums!
Sen blir det film, Marley & me och mys i soffan!
Perfekt fredags kväll!
:)

Nu ringde han, är på väg hem! Så nu ska jag laga maaat! :)

Ha en toppen kväll!! :)

SNORIG O HALSONT!

Ont i hslsen!! Hann verkligen bara med 2dagar på förskolan innan det slog ut! =/ Hmm.. Men har druckit te till frukost och på förmiddagen. Men faan va irriterande det är! Men det är ju bara o stå ut..

Idag va det sångsamlig och sen har vi vart ute på gården o lekt. Mycket skönt med frisk luft! :D
Har nyss ätit lunch oxå. Köttbullar o pasta blev det.. Tycker det är såå trist o äta det, men har ju inte lust o äta varma mackor jämt!=/
Jim åkte nyss till skolan. Hoppas på att han kommer hem till 18. Har tagit fram kyckling, tänkte göra nån gos sås o nudlar. :)

Hoppas verkligen att det här vädret håller i sig i helgen! Ska nog dra med mig mamma in till hundens ö! Ligger ute på Drottningholm. Har inte vart där än, så kan ju bli roligt! :D

Annars är helgen väldigt lugn.. Nästa vecka kommer jag ju arbetsträna varje dag, så blir lite vila i helgen;)

Nu ska jag nog ta en mys stund med hundarna i solen!

hoppas ni har en toppen daaaag! :)

SUNSHINE & FRÄKNAR

Guud va härligt det är med soool och vår! Idag vart det o tvätta av stolarna ute på balkongen och sätta sig där en stund. Lyssnade på musik och njöt.. :) Va så varmt o mysigt! Aslan låg i knät o sov. :)
Dom andra låg på golvet o solade :)
Har nog fått lite fräknar nu. :)

Sen blev det dusch o fixifix. Skulel locka håret hade jag tänkt. Läste om en metod, där skulle man först föna håret halvtorrt och sedan separera håret i två delar. (som när man gör två flätor)
Nä rman separerat så skulle man knyta håret och sedan fästa dom med hårnålar och sedan föna resten av håret torrt.
Blev sådär... HAde nog lite för lite hårnålar=/ haha.. Men lite vågigt vart det! Trir oxå man ska köra på att separera i fler än bara två. Eftersom håret inte är lika långt övrallt.



När jag va klar så gick jag ut på långprommis med Aslan o Chica. Dom sprang o lekte massor! Roligt o se faktiskt! :) Eftersom dom bara bråkar innomhus. :P
Va iaf mycket skönt ute!! :D Solen värmde så skönt så!:)

Just nu så sitter jag här i soffan. Jim o hans klasspolare Fredrik sitter brevid o spelar Xbox.
Hoppas på att vi kan ta en prommis sen tillsammans!

Ska tvätta kl 19oxå.. Va upptaget tidigare idag. Men gör inte så mycket..

Imorrn är det ju dax igen... 9.15... Åh så tidigt!! Men blir ju kul o se vad dom gör på förmiddagarna! Hoppas på fint väder iaf ifall vi går ut. :)

Nä, nu ska jag göra nå vettigt!

FRÅGA OLLE



Sitter just nu o kollar på "Fråga Olle". Det är fan roligt o se på alltå! Haha..


Idag va jag ju iväg o jobbade. Vi va ute i det härliga vädret o lekte. Gick bra idag med. Men känns lite konstigt ibland då o då..
Kom iaf hem efter ca 2timmar. Tog en prommis med hundarna och njööööt. :)

Sen åkte jag med mamma hem, vi åt mat från pizzerian. De va inte såå gott... Mitt kebab kött va typ torrt!?!!=/ Inte gott! Men sallad o pommes va gott;)
Sen gick vi ut med ALLA 6hundar! haha.. Det blev kull med tennisboll på kullen. Väldigt roligt o se på faktiskt! Måste nog filma så ni får se nångång! :P
Sen gick mamma med mig igenom skogen. Hundarna sprang frortfarande galet fort framför, bakom, brevid o igenom oss medans vi gick. :P Kan säga att alla va j*vligt leriga!!!! =/
Så när jag klev in genom dörrn här hemma så blev det duschen! Jim fick bada dom medans jag torkade. :P Ganska rättvist va;) med tanke på att han inte ens hade vart med.... Hahaha.. Nä, det va väl lite taskigt! ;)

Nu på kvällen har det vart Roomservice med Peter Sipen (savar han så?) Det va ju iaf ett rogivande avsnitt o se på! haha.. J*vligt snyggt bord dom gjorde! Vill ha ett sånt! Och trumlampan vill jag oxå ha! Fast inte med en sån lampa i. Utan nån cool glödlampa kanske? :) Hmm.. tål o funderas på! :P



Imorgon så måste jag tvätta alla handdukar som är blöta från hundarna. Zorri duschades ju ett antal ggr igår, inatt o igen idag. Och skrållan har ju oxå blivit duschad nu så... :P Sen blir det väl o städa lite.. Chica kommer nog vara här oxå. Så det är ju myyys!:)

Snart blir det sängen.. Om jag kommer somna.. Har på något sätt svårt o somna när Jim har lagt sig innan mig. Det är ju lite skumt! haha.. Men a, så är det iaf..

Nu ska jag kolla klart o sen ut med hundarna. :)

NATTI!

USCH, VILKEN NATT!

Åh, guud vilken hemsk natt det har varit!!
det började redag igår kväll.. Zorri satt vid mina fötter och flåsade tok mycket! Så antog att hon är jävligt skitnödig!!

Så jag gick ut med henne, kom inte längre än 20 meter inann hon hade satts sig. Kan säga att vi hade en flicka som va dålig i magen!

Resten av kvällen o natten så har vi sprungit ut o in. Hon har kräkts och haft sig... Så det har inte vart mycket sömn alls inatt!
Så ringde till sjukhuset o sa att jag hade en sjukling här hemma...
När vi väl gick upp så va det bara o klä på sig galet fort! Springa ut med Zorri så hon fick göra sitt... Fortfarande dålig...
Suck! Vad gör jag nu då?!! Så ringde mamma, hon sa att jag skulle göra ris till henne.

Så nu har hon fått ris o äta och nu sover hon... Hoppas på att hon mår bättre tills jag ska gå! Vill ju inte att det ska vara något inne när jag kommer hem..=/

Min stackars Zorri!!



Snart är det ju dax för min andra dag på förskolan... Är inte lika nervös idag! Men ändå lite granna...
Det är ju så underbart väder, så hoppas nästan på att vi ska vara ute! :) Ganska skönt med bara två timmar, tiden går ju ganska fort lixom. :)

Nää, nu ska jag äta lite tacos från igår. Sen prommis med hundarna.

Hoppas ni har en super dag i solen! :D

RSS 2.0