SOLIGT IDAG!

Ah, va härligt det är med solen!:)

Det vart en härlig frukost idag. Filmjölk med crunch, blodapelsinklyftor och knäcke med örtsalt:) Kändes friskt och härligt! :)



Har försökt o få bort allt barr på balkongen, men fan det är ju omöjligt! Dom är ju överallt!! =/
Kommer väl ha barr resten av vår vistelse här:P haha..


Här ser man mitt fina halsband:D hihi..

Nu ska jag ta o boka tvättstugan och sedan måste jag åka till Jakan. Har inte kommit iväg än... hmm..

THE LITTLE BLUE BOX

Igår kom ääääntligen Jim hem!:) Såå skönt! Vi skulle ha åkt o handlat på ica, men vi hade inge batteri i bilen. Konstigt som satan! Men så var det med det.. Kvällen blev väääldigt lugn, Jim var ju dödstrött! Halv elva gick vi i säng och somna som två stockar. :)

Jim vakna halv sex imorse och gick upp. Men jag passade på o sova som aldrig förr! Har ju sovit såå dåligt dessa två veckor, så att få sova 10 timmar istället för 5-6 var väldigt skönt!:)

Jag gick upp vid 9 och duschade mig och fixa mig. Satte mig i soffan och satt väl här i 10-20 minuter innan jag ser något i pereforin! JAAA, en blå påse!!! Jag höll på o trilla av soffan! hahaha..

Det innehöll ett jättefint silvrigt halsband med två ringar på. Såå fint!! :D














Såååååå fint och jag älskar det! hihi.. Det klingar lite fint om det oxå. :D

DAGEN D!

Idag är dagen! :) Piiim kommer hem! hihi.. Äntligen!

Jag ska typ bara dammsuga nu, sen är jag klar. Så skönt:) Men är så sjuuukt hungrig, så ska nog äta ngt först. Är ju flera timmar kvar tills han landar.

Till min hjälp, med städningen idag, har jag haft härlig musik! La ihop en lista med mina favvo spanskalåtar! Så party här hemma idag;D haha..

Igår fick min syrra en tatuering. Jag var lite skeptisk först, då honär minderårig och att man lätt ångrar sig om man verkligen inte tänker igenom det. Men det blev superbra tycker jag:D


Enkel och snyggt!:)

Hittade en bild från mosters man, som han tog på Supermånen. Detta är svårt för de flesta att se hur stor den faktisk är, eftersom ni inte vet hur det ser ut där uppe i bergen. Men jag säger bara SHIIIIIIT! Den är nära som faan!



Nä, nu skajag äta ngt och sedan gå ut med hundarna i snöööööön! Tjohoooo..... =/

DU- DET ÄR NÅGOT JAG VILL SÄGA DIG...




NYTT:)



Ny design, lagom till den vackra våren:)

ALLMÄNT BABBEL

Hade såå svårt o somna inatt... Tror klockan vart halv 3 innan jag kunde slappna av.. Vet inte varför, men var en irriterande dag igår så antagligen därför.

Idag mår jag bättre, förutom lite mensvärk. Skulle ha åkt till centrum, men pallar inte.

Drömde en hemsk mardröm imorse, så vaknade upp svettig och hysterisk! Drömde att Aslan fick utstå stenkastning från nån jävla unge. Usch!! Vill inte ens tänka på det!! Var tur att Jim var online på Skype, annars hade jag blivit tokig. Så fick prata av mig... :(

Solen skiner fint idag! Ska strax ta mig en promenix med hundarna. Funderar på o gå längs skogen och industriområdet. :) Men ska nog duscha först, har inte tvättat håret sen torsdags. Men hållt sig jääävligt fräscht måste jag säga! Helt sjukt! haha.. Jaja, nog om skitsnack;D

Imorrn kommer Jim hem!! Ska bli underbaaaart! :D Så ska städa det sista under dagen imorrn. Ska fan vara skinande när han kliver in genom dörren! Men har vart duktigare denna sväng, sist var jag uuurdålig på o hålla städat. Nu är det ändå hyffsat;)

Äh, fan.. Skiter i detta nu. Har inget vettigt alls om komma med. :P

Hoppas alla har sol och en bra dag!:)

TWILIGHT HYSTERI I MIN HJÄRNA!

Efter att ha läst alla tre Twilight böckerna igen hade jag ett otroligt sug! Jag har ju inte läst den sista boken, då jag velat vänta tills filmerna(!!!) kommit.
Jag är en sån som älskar film mer än böcker och jag har blivit besviken på Harry Potter filmerna (inte alla) just för att det missas mycket osv..
Så i fredagskväll, när jag läst ut Eclipse, så gick jag till skåpet och hämtade Breaking Dawn. Kände på den lite och pratade med mamma. Jag visste ju någolunda vad som komma skall, just för info från nätet som "läcker". Tänkte att om jag läser boken nu så hinner jag "glömma de fina detaljerna" tills dess att filmen visas i November. Men var sjuuuuukt kluven!

När jag gick o la mig på fredagskvällen låg jag med boken i säkert 15 minuter, stirrade på framsidan. Läste på baksidan, läste på första sidan. Dikterna som Stephanie Meyer lägger in i varje bok.. Efter ca 20 minuter hade jag vagt bestämt mig.. Jag bläddrade till nästa sida. Läste första sidan, och vände blad, tänkte då "ska jag verkligen fortsätta?!" Kanske låter så sjuuukt fjantigt! Men vill verkligen inte bli besviken på filmen, då jag ÄÄÄLSKAR dom andra... Var på väg o stänga boken, men fortsatte läsa. Klockan va väl halv tolv då tror jag. Nästa gång jag kollade på klockan var den halv fyra(!!) och jag ville inte stänga boken! Jag ville läsa mer och mer och mer!! Men tänkte att om jag sover nu, så kan jag gå upp tidigt imorrn för att fortsätta!

Hade sjuukt svårt o somna. haha.. Drömde om vargar, barn och kalla, heta händer. haha..
Vaknade klockan nio, av att Jim ringde, vi pratade en stund. Sen gick jag upp. Åt frukost, duschade och sedan var jag tvungen o fortsätta! Jag satt i fotöljen hos mamma, som förstenad, och läste o läste-hela dagen!
Jag tog ett uppehåll på några timmar för o kalasa lite. Men var sedan tvungen o gå hem igen. Forstatte och läsa i några timmar, men vid halv 2 var jag tvungen o släcka! Var såå trött!

Idag har jag läst ut boken! Det har tagit totalt 17 timmar att läsa ut den! och däremellan har jag då o då ätit lite och duschat. Jag har varit fastklistrad!

När mamma kom idag för att vi skulle måla i köket, så ville jag egentligen inte. Jag kände att fan jag kan måla imorrn. Men visste ju att jag ville ha sällskap o hjälp med målandet. Så jag fick "offra" de två timmarna för det;)

Boken var så jävla bra! Den va spännande, het och galen! Jag ville inte att den skulle ta slut! När jag bara hade tre sidor kvar ville jag frysa tiden, jag ville inte att det skulle bli sista sidan.. Kan ni förstå hur jävla sjuk man är?! Över en bok, en historia?! Helt ofattbart!
Den var inte min favorit av de fyra, det kan jag säga. Gillade första boken mest, just för mystiken och kärleken. Den här sista var jääävligt bra, men det var så mycket mer än mystik! Svårt att förklara för den som inte läst och heller inte vill ha ngt avslöjat. :P

Så nu är jag sjukt besviken på mig själv för att jag läst den. Kommer hata mig själv om jag blir besviken på filmen! Usch! =/ Dom andra filmerna har jag sett innan jag läst böckerna-medvetet. Och har sett böckerna som ett komplement till filmerna. Alltså att det man känner att man missar i filmen för man förklarat för sig när man läser. och plötsligt blir filmen ännu bättre! :)
Så nu hoppas jag bara!

Så, nu har ni fått läsa något hysteriskt för kvällen. God natt!






24 MARS

Grattade precis en underbar gammal vän på hans 25års dag. Har gått hela dagen och funderat på om jag skulle ringa eller bara smsa.. Blev ett sms tillslut.. Vågade inte ringa!

Det här är en vän som jag känt sen jag gick i 7an och jag älskar honom så otroligt mycket! Han är verkligen underbar! Vi har gjort det mesta tillsammans och gått igenom mycket! Jag är så glad att jag lärde känna honom! :)

En kväll, när vi gick i 8 tror jag, så låg vi hemma i soffan. kollade på nån film och hade roligt som alltid! Jag har för mig att jag satt o ritade leopardmönster på hela hans vänsterarm med en bläckpenna! haha.. det var även den kvällen vi bestämde oss för att vi skulle gifta oss en dag. vi klurade länge på ett datum och kom fram till att om vi är singlar vi detta datum så kör vi! Idag så kom jag underfund att året är framme! vi sa 2011-07-25. det är alltså 10 år sedan vi bestämde detta! haha.. Känns som igår.

Nu har vi ju båda en kärlek i vårat liv, så bli rju såklart inge bröllop i Juli;) haha..

Med åren som gått har vi glidit ifrån varandra. Jag har försökt få tag på honom, men aldrig nå svar... Men jag har ofta tänk på honom! vet inte hur det är från hans håll, men hoppas han saknar mig med. Eller oss, rättare sagt:) Låter som att jag talar om en förälskelse. Men han var min bästa vän i vått o torrt! Vi har bråkat, men va dåligt vi mått då..

Fick iaf svar p hans sms:) han tackade och jag svarade att jag hoppades att vi kunde ses snart. Blev så glad när jag fuck svar och det stod att han inte vart bra på o hålla kontakten och att vi måste ses. Jag blev så glad! Kändes nästan fjantigt av hur glad jag blev! haha.. Men det är så många roliga minnen som jag vill minnas med honom igen!


Sommar -05

HOS MAMMA

Fan dom senaste dagarna har det vart vår ju! Såå underbart!! :D Jag är hemma hos mamma och har vart här sedan i Tisdags kväll. Skulle åkt hem ikväll, men planerna ändrades. Imorrn ska vi hem till Viksjö på middag. Jag hittade en fisksoppa som jag blev så sjuuuukt sugen på! Bea är den enda av oss som är bra på soppor;)

Jag har inte gjort mycket alls när jag vart här. Njutit av tystnaden och läst bok. Har verkligen njutit på mornarna av tystnaden! Man hör inga toaletter som spolas från grannen, inga tvättmaskiner som vibrerar i hela huset och inga skrik från massa ungar-trots att vi har dagis under oss! haha.. Sååå jäkla skönt! :)

På lördag är jag hundvakt till mammas hundar. Hon ska på kalas i Nynäshamn. Så blir fullt hus hemma då. Men då har jag lite mer sällskap;)

På tisdag kommer äääääntligen Jim hem!! :D De här två veckorna har gått snabbt, men känns samtidigt som en evighet! Ska bli skönt..:)

Nu ska jag fortsätta kolla på BB. Blir ju toookig på dom!! hahaha.. Men man kan ju inte låta bli! :P

MYSLJUS:)

Hade idag besök av Jessie och Nattis. Vi åt en väääldigt tidig middag, så nu blev jag hungrig igen. Så värmde det lilla som blev över och har precis ätit. :) Det var gott!

Glömde ju visa igår, min fina present från Tusse!:D Blev så glad! Sååå fin! Tusen tack, än en gång!


En jättefin ljuslukta! Den g¨r även att "öppna". Alltså kan man ta av den övre delen, så kan man hälla i vatten och lägga i nån fin blomma. eller fylla den med stenar. Man kan även ha den som en vas, om det behövs. :) Såå fin!:D


Nyssens:)

Nu ska jag sätta mig och läsa en stund:) Sen blir det npg nån film tror jag.

ALL BY MY SELF.. AGAIN!

Igår åkte ju syrran hem. Det sög ju! =/ Då vart jag ju själv igen... Inte ens 10 minuter tyckte jag att det var skönt.... Kollade ju som sagt på BB och sedan kollade jag på Private Practice. Hade sedan sådan tur att Jim kom online på Skype. Så vi pratade i 1½ timme ungefär. Jag var såååå trött, men ville lixom inte sluta prata.. Ville passa på! Trots att det värkte i ögonen. haha..

Hade, trots att jag var så trött, svårt o somna när jag väl gick o la mig. Men tillslut så. Drömde massa konstiga saker och vaknade upp med ont i ryggen och ont i huvudet. Men nu känns det bättre:)

Under dagen ska Jessie och Nattis komma förbi:) Ska bli roligt!

Nu ska jag försöka göra nån lunch. :)


BILDREGN!!

Har de senaste dagarna vart ute hos pappsen. Vart riktigt skönt o komma bort hemmifrån några dagar:)

Pappa körde hem mig och syrran i fredagskväll. Då kröp vi ner i soffan och kollade på Avatar:)

Hade med mig datorn ut till värmdö oxå, men mottagningen var sämst därute! Så kunde inte prata med Jim alls..:( Så pratade med honom sist på onsdagen innan jag åkte. Så inatt var första gången vi hördes av sen onsdags. Fan va jobbigt det är! Men skönt att jag har haft sällskap hela tiden! :)

Igår var det tjejkväll här hemma!:D Såå jäkla roooligt!!:D:D:D Det var jag, syrran, Ida, Sandra, Emelie, Tusse och Linn. Vi åt gooooood mat och sedan vart det en jääävla massa sprit och skratt! haha.. Vi spelade underbart roliga spel och hade så jävla roligt!:D
Tequilan tog slut så jävla snabbt bara kändes det som! haha.. Va ju fan gott!:P

Bjuder på ett bildregn..




























































































Kvällens mumsiga "häxblandning". Detta är slattarna från varje glas. Mumsigt va?! :D haha..

Nu blev det ett himla bildregn, men vaaaafaaan! Vi hade ju så jääävla roligt!!!:D hihi..

Nuu ska jag fortsätta kolla på BB. :)

Puss o heeeej!

KLAR....

Sitter och väntar på att Jim ska bl klar i telefonen och prata med mig istället...

Idag har jag städat lite, inför lördagen. Eftersom jag drar till pappsen så hinner jag inte städa så mycket innan lördag. Så nu är jag klar och väntar på pappa.:)

Underbart väder idag igen! Så härligt med sol!:D

Hoppas att alla har en toppen dag!!:)
längtar....

SOOL!

Idag har jag vart hos AMS. Har tre veckor på mig att hitta en praktikplats. Känns helt okej!

Annars blev det inte mycket annat gjort idag. Solen lös underbart och värmde!:)

När jag kom hem idag så kände jag lukten av Frolic i heeela hemmet! "faaaan" haha.. Då hade jag glömt o ta bort påsen från golvet, så Aslan hade vräääääääkt i sig!!! Han är fortfarande tjock! haha.. Rullat fram hela dagen! :P

Pappa ringde idag oxå, han sa åt mig o packa min väska och komma ut några dagar. Så imorrn kommer han o hämtar mig o dogsen:) Ska bli mysigt! Hoppas på fint väder så man kan gå ner till vattnet o så:) Kameran hänger ju självklart med! Ska bli skönt o komma ut dit, lite natur och frisk luft:)

Nu ska jag gå med hundarna och sedan ringa Jim:)


När jag skulle dra till Jakan blev det Solglajjer på:D



LÅNG O TRÖTT DAG!

Fan vilken lång och tråååkig dag.. haha..

Jag o Jim satt uppe heeela natten! Vi kollade på några avsnitt av "no ordinary family" och sen var det dax o plocka ihop det sista. Klockan 05:30 kom Jims taxi. Så vi pussades hejdå och han åkte. Jag gick o la mig, men hade så svårt o somna.. Kändes såå konstigt o gå o lägga sig på en gång! =/ Men halvsomnade tillslut och sov dåligt under hela morgonen. Fram till 13 låg jag i sängen, då var det lika bra o gå upp.. Så blir tidigt i säng ikväll.

Jag ska strax göra middag och det rä såå tråkigt o göra middag själv! Så är det någon som vill kika förbi? haha..
Blir nog fläskfile med en god ajvarsås/grädde och pasta. Ska göra en god sallad till oxå. :)

Ska sen sätta mig o läsa en stund tror jag.:) Komma iväg till "edward/bella" fantasin:P Det är helt stört hur man kan bli kär i en karaktär! haha..




REMINDER

Åh, imorrn åker Jim till SF igen.. Två veckor... Det har känts bra fram till nu. Eller alltså det känns ju inte dåligt.. men jag kom på att det blir ju så jäkla ensamt! Måste hålla mig hemma dessa två veckor, ska måla klart i köket och sedan är det möten med AMS. Blir så krångligt om jag ska va hos mamma o behöva åka fram o tillbaka varje dag. Så den första veckan får jag hålla mig här hemma.

Nästa helg har jag tjejkväll, på lördagen, det ser jag fram emot så grymt mycket!! Syrran kommer oxå över helgen, det ska bli roligt! Så hon får parta med oss sen på lördagen;) hihi..

Igår var jag o Jim på Sandis 30 års fest. :) Hon hade hyrt en lokal och fixat. Det var skit roligt den lilla stund vi var där! Vi har haft så mycket o fixa idag inför Jims resa, så vi ville vara pigga. Men ville inte alls åka från Sandi! Hon var så fin så!:D hihi..

Vi hade ju lämnat hundarna till mamma igår, så imorse när vi vakna var det så lungt o skönt:P Älskar mina hundar, men va skönt det är med lite "ledighet" på morgonen;)

Igår var ju jag o mamma iväg o letade efter Noah. Utan resultat tyvärr.. Men lämnade många lappar till folk och det var så underbart! Nästan alla vi träffade på visste vem vi talade om! Men så trist att vi inget såg.... han måste ju frysa... ♥ Hoppas dom hittar något idag när dom är ute!

Nu ska jag ta o slappa en stund, innan vi ska fortsätta här. Hepp på er!

NOAH!

Va läskigt det känns när en vovve försvinner så nära en.
Sindy är fortfarande borta... Stackars Sara! Tänker ständigt på dom!!

Jag vet att det försvinner hundar varje dag! Men vart tar dom vägen?

För en vecka sen försvann en liten Whippet pojke i Solna.

Så titta gärna vart ni är går om ni ser nån liten vovve!




<3

Vår vän är i hundhimlen nu.. ♥

Det var jobbigt att inte kunna gråta. Var tvungen att vara glad och skratta så inte Hanna märkte något.. Men gick bra, det var skönt. Vart jobbigt när dom kom hem igen, men så är det ju.. Kommer alltid minnas min Zita! :)

Idag kom min fotobok i brevlådan, faan va bra den vart!! Den är ju i A3 format, så den är sjukt stor! Blev verkligen nöjd! Vill inte sluta titta i den:P

Jag o Jim var o handla oxå på kcällen. Så nu är kylen fylld igen.. Men vi kom på båda två, när vo betalat... Jim åker ju till SF på måndag. haha.. Och här har jag handlat mat för 10 dagar framöver. haha.. Jaja, får frysa in.

Nu ska jag strax gå med hundarna och sedan gå o lägga mig. Hoppas på att kunna somna!
Ska ha Maya och Molly här imorrn, så man måste ju vara redo;)

Natti på er!!


ETT SISTA FARVÄL

Sol SOOL sol Sol sol sol soooooool! hihi..

Idag är det våraktiskgt ute! Så underbart!! Jag sitter i soffan, med solen i nacken och balkongdörren öppen. Såå skönt! hihi.. Tyvärr får hundarna inte vara ute på balkongen då vi har ett galler utan glas för, och jag vill inte att min Aslan ska trilla ner ett antal meter.. :(

Håller på o tvättar idag. Mamma kommer och hämtar mig vid 16tiden idag. Då ska vi åka till Viksjö. Jag ska ta hand om Hanna medans de andra åker till veterinären med Zita.

Zita är mormors äldsta vovve. Hon börjar bli svag i benen och känns inte lika glad längre. Så dom tog ett beslut förra veckan om att hon ska tas bort..:( Vet att det är för det bästa, men man blir verkligen egoistisk! Usch...
Hon får komma till Bettie och Oskar och alla våra andra djur i himmlen, så hon är inte ensam:)




DAG 6: TEMA "GRÖN"



En av mina favoritbilder! :)


FLOWERS!

Jag tror inte gårdagen kunde ha blivit så mycket bättre:) En perfekt Stor&Liten dag:)

Vi åt, som jag skrev tidigare, på Vapiano till lunch.
Sen åkte jag hem och köpte då 4röda rosor till honom som jag ställde inne på kontoret, så han inte såg dom de första han gjorde;) Jag preppade potatis och kött. Fixade sedan med ljus och mys:)

När Jim kom hem så stod jag o fixade med maten och han gick in på kontoret o såg sina blommor, blev jätteglad:) hihi.. Men jag var lite ledsen.. Jag hade fortfarande inte fått nå blommor:( Men preciiiis innan vi skulle äta så kom han med en stooor och fin bukett!!:D hihi.. Blev så glaaad!
Dom är såå fina! Att man kan bli så fjantig över blommor;)

Vi hade tänkt o äta i köket, men vi kom fram till att det är mysigare i vardagsrummet:) Så vi åt vår ljuvliga middag och tittade på "Tangled". (Såå bra förövrigt!) Mätta som två galningar vart vi ju oxå! haha..




Ställde dom på högtalaren, så jag kan se dom hela tiden:) hihi..


DAG 5: EN GAMMAL BILD

Lite komiskt att denna var idag. Satt precis på Facebook och det dök där upp en gammal bild. Kopierar den därifrån, så den är kanske inte så stor. Men det är gammal. Sisådär 20år och 8månader.



Detta är min lillebror när han föddes... Lillabubben.♥
Ingen rolig start på livet, varken för honom, mamma, Christer eller någon av oss i familjen.
Jag är glad att jag inte minns allt.

MYSDAG:)

Grattis till oss idag:) hihi..

Jag har precis kommit hem från stan. Jag o Jim var på Vapiano och åt lunch. Sååå jävla gott! Skulle kunna äta hur mycket som helst! Åt ju som vanligt pasta, men har sagt att jag vill pröva pizzan nångång. Men blir så exstas när jag väl är där att det blir pastan iaf. :P Om man hade råd att äta där fler ggr i veckan så skulle jag kunna testa pizzan. hahaa.. Man vill inte gå miste om pastan för att pröva nån av de andra rätterna. haha..

Påväg hem så stannade jag på Ica, köpte kött och potatis. Måste ju äta gott ikväll oxå:) hihi.. Ska ta det lugnt här en stund och sedan plocka undan lite så det blir mysigare. :)

Näni, vi hörs sen! :)


Dag 4: Min hobby

Har totalt glömt detta! haha..

Min hobby, svårt.. hmm.. Men skulle tippa på lek med foton. Älskar att göra collage och fixa:)



Nu har jag beställt min fotobok, hoppas på att den kommer under nästa vecka!:D Hoppas oxå på att den kommer bli gryyyym!!

Den är i A3 format och bunden. Tycker inte priset var så farligt, för 40 sidor och fotopapper:) Lovely! hihi..

4 ÅR FYLLT AV KÄRLEK!

För fyra år sedan åkte jag hem till Jim.. Första gången vi såg varandra på 2½ månader. Efter att ha sms/maildejtat i 2 månader:) Jag hade vart i Spanien under denna tid.

Så den 2 Mars åkte jag hem till honom, han hade tänt ljus och han spelade våran låt. Sjöng lite och sedan tittade vi på en film. Ingen av oss vågade röra en fena. haha.. Och vi båda ville inget hellre än att filmen skulle ta slut..
Morgonen efter frågade jag chans på honom och vi pratade om allt vi ville i livet. :)
Sen dess har vi vart ihop nonstop och älskat varandra! :)

Så imorrn firar vi alltså 4 år tillsammans:) Vi ska gå ut och äta lunch i stan. Sedan gör jag nog någon god mat här hemma på kvällen:) Hade vi haft råd hade vi npg åkt någonstans i helgen, tagit in på hotell och bara myst:) Men vi sparar pengar till USA istället;)

4 år, helt galet! :)


Min present till Jim när jag kom hem från Spanien:)


När pappa fyllde 50, 2007


från 2007:)


2008


2008


2008


2009


2010:)

Älskar dig med hela mitt hjärta! Du är den bästa i världen!!♥


RSS 2.0