ME LOVE!

Shit, nu är det verkligen sååå varmt!! Luften står ju typ still.....
Har dom senaste två nätterna knappt sovit för att det vart så varmt... Igår köpte vi en fläkt o ha i sovrummet. Den hjälper ju knappt... =/ Men men, liiite drag iaf;)

Idag så har jag, Bea o Hanna vart på kommunhuset och fixat. Bara hoppas hon får en dagis plats till 17Augusti!
Annars blir det ju lite problem...

Annars idag så har jag vart hemma hos mamma. Lekt med min kamera(!) och den är såååååååå fin!!!! Underbaaaar! :D



Men så mycket o lära!! Leif får komma hit o va lärare;) haha..
Har nån kurs o gå oxå, ska kolla upp det!:)

Imorgon åker Bea o Hanna hem. Men dom, mormor, Bettie och Laika kommer hem till den sista igen. Sen ska dom bo hemma hos mamma tills dom får egen lägenhet. Lagom trångt!! Meen, vi får väl se vad som händer..
Stackars Sergio kommer ha det tufft hemma!! Men hoppas han kommer efter fooort! Och att huset blir sålt fort!!
Så han, Fly, Zita och Tango kan komma hem oxå!:)

Imorrn ska jag hem till Fanny på kvällen. Vi ska fixa naglarna och äta middag. :) Mysigt!!

Här är lite bilder från min nya kamera. :)











Köpte shorts idag oxå. Sköna o ha under tunika. Mina kjolar åker ju jääämt upp såå irriterande! Så gick o köpte mig shorts;)


Nu ska jag titta på 27Dresses. :) Såå bra!! :D Natti!

NIKON D5000



Jag och min nya älskling!!!! ♥
Me love it!!!

♥Jag älskar dig Jim!! :D Du är fantastisk!!! Hihi..



ÅH VILKEN HÄRLIG DAG!!

Idag, första dagen på semestern... :) Fick gå upp kl 8 och duscha o fixa mig. Bea och Hanna dök upp här hemma kl 9 och 16över satt vi på tåget:)
Åkte till Spanska ambassaden så Bea fick gå in och få reda på när hon börjar. Jag o Hanna stannade kvar ute på det fina gräset och sjön lite sånger och dansade. :)
När Bea kom ut så fick jag en chock.... "1AUGUSTI?!?!?!!!" Jaa, då börjar hon.. Herreguuuud! Hur ska allt hinnas med?! Flytta hem från Spanien på 1månad!!! =O
Ja, då va det dax för nästa grej... Skatteverket.. Gick in. Mycket folk! Fick en nr lapp. B325 fick vi... Kollar upp på tvn... B275..!!! Jaa, det va ju bara sätta sig ner en stund för o ta reda på hur lång tid det kan ta och hur många diskar so mva öppna... Suck!!
Vi kom dit 11.59 (enligt lappen) och när kl va runt 1 då va vi sååå hungriga! Så jag sprang till McDonald nere på Vasagatan. Köpte chicken burger och gick till bea o hanna igen. Vi satte oss inne på kyrkgården och käka. Hanna kollade på alla Kråkor. (alla kråkor va från MammaMu o Kråkan) När vi ätit gick vi tillbaka till skatteverket.. B309 stod det på tvn... Åh!!
Tillslut, när några nummer rasat iväg så va det våran tur!! Efter 2timmar!!! Och den hjälp vi fick gick på exakt 8minuter..... Haha..
Galet!!!
Men nu va vi klara och drog hem!!! Trötta som as....
Jim stod vid tåget o mötte oss. :) Sötis!

Vi hoppade in i bilen och Bea o Hanna gick hem.
Vi åkte till MediaMarkt, skulle ha en fläkt. Så kollade på dom som fanns.. Men nja, ingen bra..
I samma veva så kommer en som jobbar fram till oss och ber mig gå ut ur butken för att hundar får inte vara där inne... (hade Aslan på armen) Har vart där inne såååå många ggr med honom på armen.. Men men.. Va ska man göra...
Går ut o sätter mig i bilen och ringer Pessin. :) Sen dör batteriet... haha..
Men strax efter det så kommer min karl ut!! Med en present till mig!!!:D:D:D::D
Blev så sjuuuukt glad!!!!!!:D
En Nikon D5000 och den är så fiiin!!! :D
Har tyvärr inte fått packa upp den än.. För Jim vill vara med och nu är han o skjussar en vän... Så jag sitter bara o väääntar!!!!



Tidigare ikväll har vi vart hemma hos Eva o Clas. Grillat o ätit gott. :) Badat i jacuzzin och haft riktigt trevligt!!!














Söt blomma:)


Sommargott!



Aslan och Skrållan går o äter smultron:)













NU ÄR MIN KARL HEMMA!! måste öppna min kamera!!:D

JAKAN, VIKSJÖ & SKÄLBY

Åh, vilken dag!!
Kom upp till mamma vid elva typ.. Åt lite sallad och lärde Chica "Tass". Hon lärde sig på 10(!) minuter. Sååå duktig!! :D
När klockan va halv ett så drog vi iväg till Jakan. På Vasavägen va det visning på en lägenhet. Mycket fin! Men lite liten och smal... Så då va det nästa, Tornervägen i centrum. En fin 3a på nedre botten. Lite halvdan planerad. Men bättre än den innan. Konstigt va bara att den hade badrum-stort-men ingen toalett. Utan toan va ute i hallen. A skumt va det! =S
Sen hem och lämna Bea o Hanna. Då åkte jag o mamma till Ica Viksjö. Köpte middag (tacos) och glass. :)
När vi kom hem så sa Bea att det fanns två visningar till o skynda till! Och eftersom Hanna sov så va det jag o Bea som åkte iväg till Viksjö. En 3a i ett jättefint område! Denna va stor och bra. Men guuuud så hemskt målat det va överallt!! Visst, klart sånt går o fixa. Men inte roligt o behöva måla överallt och fixa nytt kök o vitvaror... Det är ju ok o göra det i nått av rummen, men inte alla inkl badrummet!=/
Så när vi va klara så drog vi till Skälby. Lilla Hundens gränd. Oxå en 3a. Mycket fin! Det enda som behövdes göras där va köket typ.
Så imorrn blir det o ringa banken o höra med dom vad som kan gå o fixa för Bea o mormor. :) Bara hålla tummarna på att dom på ngt sätt kan få ett lån o köpa nått!! Blir lite trist annars.. .Och trångt! =/

Nu har vi ätit tacos här hemma. Och till efterätt gjorde Leif och Jim Marängswiss. :)

Lite nytt utseende på denna swiss. Men den va god iaf:P haha..
Bea, mamma och Hanna har precis gått hem och killarna har satt sig för o titta på fighting.

Imorrn ska vi hem till Eva o Clas på kvällen. Ska fan bada i jacizzin ute! Hoppas på att dom sänkt tempen bara:P Vill inte bada i 38grader;)

Nä, nu ska jag nog ta mig en dusch... :)


VARM OCH EN IRRITERAD DAG

Underbart väder! Meeen så irriterad jag har varit!! Vi åkte ut till morfar kl halv 11 imorse.
Jag hade planer på att ligga i solstolen hela dagen o pressa! Men morfar va på så jävla dåligt humör så jag blev på piss humör!! Han förstörde heeela min dag! GRR!!!
Såå vi va där i 3½ timma och jag undvek honom heela tiden! =/ Såå jävla tråkigt, men bittra gubbar är väl så........

När vi kom hem så la jag mig ute på verandan hos mamma. Solade baksian av min fis-bleka kropp. Ligger så skönt, somnar.. och vaknar efter en timme ungefär... TROR NI JAG HAR FÅTT NÅÅÅÅN GNUTTA FÄRG?!?!?!?!?! Näää, inte ett skiiiit! Förstår inte?!?!!!! Inte ens bränt mig!! =/ Inte för att det är nå bra, men då ser man ju att man fått lite färg iaf.. ICKE! F*CK!!

Annars idag hså har vi grillat. Men glömde kameran inne. Vi åt ytterfilé, kokt potatis, vitlöksås och sallad. Prövade även nya cidern från Rekorderlig cider. "Sommarcider Hallon-Mango"
Och sjuuuukt va god den va!!! :D Hihi.. Då blev jag på braa humör!! :D haha..

Hanna har badat i vår lilla båt-pool, den brukar vi fylla upp till hundarna på sommarn. Så den va ju perfekt till henne oxå! :)

Nu sitter jag  i soffan hos mamma. Vi ska snart se på sommarkrysset. Hoppas det är roliga artister. :)
Sen ska jag hem o lägga mig. Ska upp tidigt imorrn och åka till Fanny o göra naglarna. Skönt!!! :)


Hanna äter bullar. :)


Guuud vilken snygg tjej!!!!:D









Nu blir det sommarkrysset!!

SEMESTER!!

Nu är man ledig i 5veckor. NICE!! :) Har som sagt inga större planer. Men ngt roligt ska man väl hitta på:P

Jag är överlycklig idag!! När jag kom hem från jobbet så åkte jag, mamma, Bea och Hanna till jakan. när vi är på väg hem så ringer Beas telefon. HON HAR FÅTT JOBBET!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D::D Är heeeelt otroligt!!!
Vi hade gett upp hoppet och va heeelt säkra på att det skulle gå till nån annan! Såå roligt!!! :D:D:D
Så vi är lätt förvirrade här hemma idag!! Nu måste dom ju hem ganska fort och fixa bostad och få hem alla hundar.. dagis till Hanna och jaa.. allt!! Galet!!! :D haha..

Så ikväll firar vi. :) Grilla ute på verandan.:)
Nu ska jag ut o njuta i solen en stund. :)
Ha en super kvälll allla!!


BRÄNNA

Vilken värme!! Har suttit ute i bikinin i en timme. Va tvungen o gå innu för att det va fööör varmt! Man vill ju kunna svalka sig lixom;)
Orkade inte dra fram slangen o lilla poolen. Blir nog till helgen;)

Men lite färg har jag nog fått. Liiiiite röd färg;) haha.. Tar ju hela sommaren för mig att bli "brun"... =/

Lite senare idag ska jag åka till Drottningholm med Ida o Tuffe. :) Mamma o gänget skulle kanske oxå med. Ska bli roligt!!

På måndag ska vi hem till Eva o Clas. Dååå ska jag baaaaada!!!! :D:D:D:D Hoppas bara dom sänkt gfraderna i poolen! Vill ju inte ha 37.5 precis;) haha.. Men 30 blir ju bra!:)
På jobbet idag har vi blåst såpbubblor. :) Mycket roligt!! Eftersoim det är många som vill blåsa så hade träslöjdsläraren gjort blås-pinnar av ståltråd! Mycket smart ide tycker jag!! Billigare än o gå o köpa en sån där liten burk som tar slut på 5röda.. :P



Imorrn är det sista dagen, sen semester! 5veckor.. Undra vad man ska hitta på... Vi ska passa Tuffe en vecka, då ska Ida o Oskar åka till grekland. (Fusk!!) Vill åka med dit istället;) haha..
Åh, vill utomlands!! Och baaaara sola och bada heeeela dagarna!! Men har fan inte råd asså... =(

Nu ser jag att jag är bränd på armarna... Hmm..  måste smörja mig sen så jag inte bränner mig föööör mycket! Det är ju inte riktigt så bra kanske..

Nä, ska ta o duscha nu. Sen lasagne!:D Mumsigt!!

MJAU!

Vilken dag! :) Hur underbart är det inte att solen lyser så varmt?!! :D

Vaknade och gick upp med Jim imorse. Satt på balkongen en liiiten stund innan jag va tvungen o fixa mig för o åka till Arlanda med mormor.
När vi lämnat av henne så drog vi till Väsby C. Vi gick in på NewYorker och köpte lite underkläder. Prövade massa annat oxå, men hade tyvärr inte råd... =( Men snart löning, inte för att jag får så mycket. Men nått kan man ju köpa!:P
När vi va klara så gick vi o åt lite mat.. Kom ut i bilen och såg att vi hade fan vart där inne i 2timmar!! Hur försvann tiden så fort?! Haha.. Men men, va nöjd så:P

Annars idag så har det vart ganska lugnt. Vi lagade god kyckling och gjorde sallad till och dipp. Mums! Sen pussades jag o Hanna lite och nu sitter vi här hemma jag o Jim. :) Jim är så duktig som håller på o diskar ute i köket! Förvisso bara hans disk så:P haha..
Snart är det Stora Byggslaget på 3an!! Måste seee!! Tycker sådana program är otroligt roligt!! Mycket inspiration:P

Imorgon blir det jobba 9-13 sedan kommer mamma hit o så ska vi plantera mina blommor på balkongen!! DOm börjar vissna för att dom inte får nå näring... (ja, jag vattnar dom ju självklart men torkar ur fort!)

Här är det jag köpte idag!

Två Bh:s en bikini trosa och en hipster trosa. :)




Söta va? :)





Nu ska jag titta!!!!

HOT!

Onsdag idag och 27grader ute. Alldeles lagom! :D

Ska snart åka med mamma o mormor o Hanna till Arlanda. Mormor åker ju idag. Ska bli lite skönt... om jag ska vara lite ärlig... :P Men hon kommer nog hem snart igen . :)
Bea gör sin intervju idag. HOPPAS!!! :D Hihi. Jag o mamma och Hanna drar nog till Väsby C när vi lämnat mormor.

Ojoj, nu måste jag springa ut!!


NU ÄR DET SOMMAR PÅ RIKTIGT!!





Nu är sommaren här!! När man ser massor av ballonger på himmlen så känns det bra!:) HIhi..


Här är min lilla, men underbara bränna!:)




Nu ska vi se dokumentär:P haha.. Vuxet va;)

HÄRLIGA VÄRME!!

Gud vilken härlig dag det har varit!! Började kl 9 idag på jobbet. Vi gick iväg till tåget (stort leksakståg) o lekte. Jag hade in nya klänning på mig idag som jag fick igår. :) Kände mig väldigt fin!! Och den va sååå skön!!

Jag o mamma åkte till drottningholm när jag slutat. Chica badade som en toook där borta!! :D så roligt o titta på! :P
Vi va endast där en timme för att det va så varmt!!
När vi kom hem igen så satte jag min och solade på verandan. :) Therese satt ute med mig, vi satt o prata massa skit!!:)

Nu sitter jag här hemma.. Är trött och solbränd! Men härligt med lite färg;) haha..
Imorrn blir det o gå upp med Jim och sätta sig ute på balkongen och sola tills vi ska åka till Arlanda med mormor.


Min nya fina klänning!:)


Så otroligt härligt material! (bomull är ju vanligtvis skönt;) )


Åh, man skymtar mina nymålade tånaglar oxå!:P


Mina linneshorts och linnet som oxå är nytt! :)


Nu ska jag ta en härlig dusch!! :D Sen smörja mig med aftersun. :)

MÅNDAG

Gud vilket härligt väder det är idag! Man blir så glaad!!

Idag har jag mamma, bea, mormor o Hanna vart i Stinsen. Jag köpte lite grejer från panduro och sen ett par shorts, linne och klänning från KappAhl. Såå fint!! Riktigt nöjd!! :D
Bea o mamma hittade lite kläder oxå. :) Hanna somnade i vagnen och sov så sött.. :) Hihi..
Vi va där i 3timmar och det va så lugnt o skönt!! Stinsen är verkligen underbart o shoppa i!! :)
Sen åt vi focaccia och sallad.. Nu är jag hemma o ska strax gå o jobba. Man känner ju inte riktigt för det när man gjort massa annat innan. Men det är ju bara två timmar idag. Och sen är det bara denna vecka kvar- sen semester!! :) Va ska man göra i 5veckor?! hmm..


Orkade inte ta kort på hela outfiten idag. Men man ser liiite av det nya linnet. :) Hihi..

Nä, nu ska jag ta o fixa lite innan jag går..

Herråå!

MIN HÄRLIGA SÖNDAG!

Oj vilken dag!:) Gick upp vid halv elva och duschade. Såå skönt!!
Sen vid 12 kom Bea o hämtade mig. Hon, jag, Hanna och mormor skulle hem till Eva och Clas. När vi kom dit så bjöds det på god mat. :) Jag sa, som vanligt, att jag inte ätit nån frukost för att jag skulle dit. :) Vi får ju alltid nå gott o äta. Och då vill man inte vara mätt innan;) hahaha..
Så vi fick iaf goda grillade kyckling spett med sallad, tzatziki och bröd till. Såå satans gott!!
Vi satt ute på framsidan och åt. Mysigt! :D
När vi ätit så gick vi runt till baksidan där dom har ett bubbelbad. Hanna fick bada och vi åt frukt och paj. :) Mycket trevligt!!









Åskade lite, så vi gick in. Satt inne och hade det trevligt resten av dagen.

När jag kom hem så va Leif här, dom hade ätit pannkakor. ;)
Så nu har vi kollat på TUFen och nu spelar dom bil spel..
Är trött, så blir nog sängen snart för min del..

Imorrn blir det Stinsen på förmiddagen. Sen jobbar jag kl 14.30. Ska planera lite sommar med Ida. :)

Nä, nu blir det duschen!

Natti på er!!

DU ÄR FANTASTISK MIN KÄRA!






TRÖTT MEN UTVILAD.. hoppas jag..

Åh, är trött!! Men det känns skönt iaf...  Vi gick o la oss 23.30 igår!  helt stört!! Det är bra när vi är mcket aktiva på dagen för då kommer vi i säng tidigt! Hade det vart en vanlig dag så hade vi ju inte lagt oss förrens vid 2tiden som senast.. haha..
Har iaf sovit riktigt gott inatt! Sov på Jims sida i sängen, det va skönt! Förutom att han typ glömmer att han ligger på min så han vänder sig ständigt mot sin sida på mig! hmm.. Men han va lite duktigare inatt;)

Snart ska vi åka till morfar o gänget igen. :) Idag blir det lax i ugnen och skagen smörgåsar. :) Ska bli muuums!! Haha..

Hoppas på att det här underbara vädret håller i sig oxå!! Funderar på o ta med mig brun utan sol-tuben o smörja mig där ute. vi får se. Mormor har tagit med sig symaskinen, så funderar på att ta med mina jeans ut så hon kan sy upp dom:) DOm är ju sjukt långa!!

Nä, nu ska jag duscha. :) Ha en toppen dag!!

FUN!

börjar bli trött nu... Har vart fullt upp hela dagen!! Men snart hoppas jag på att vi ska hem! Jim har städat bilen hela dagen, så han är ganska trött han med.. Men fint blir det!:D

Vi har iaf grillat. Vart såååå gott!!! :D Men så mätt jag är nu asså! Puuh! Och det värsta är ju att man är ju hungrig imorrn igen när man vaknar...=/ Blää..!

Hanna är ju kär i vår kamera, så vi har lekt med den vi. :)



Åh, när jag kommer hem ska jag hoppa i mina mjukisar! Har vart barbent hela dagen! Så nu är jag kall!!! Blir varmt i bilen och rumpvärme;) haha..

Nä, nu ska jag skynda på min karl där ute. :)

HÄRLIGT!

Gud va roligt det är när det regnar på Midsommar!
Märker ni hur jag försöker o inte vara bitter över sverige vädret... ;) Inte lätt alla gånger:P

Men här ute hos morfar i Bålsta har vi det bra! Vi har ätit sill, potatis o lax o köttbullar, prinskorv och ägg.. :)
Tyvärr va de inge gott med sill.. =/ o ja, lax o ägg äter jag ju ine ens.. Så jag o Jim åt köttbullar o prinskorv.. :) Mums!!
Nu blev det riktigt fint väder ute plötsligt!! haha..
Jim är ute i garaget och städar bilen. LIka bra o passa på när han har ett garage o vara i. ;)

Runt 18 så ska vi dra i gång grillen. Blir fläskfilé med potatis o såser, sallad och ja, massor av gott!! SKa äta skagen smörgås oxå... Undra när bara.. haha.. Man hinner ju aldrig bli hungrig precis... :P
























Nu ska jag va social med familjen. :)

GLAD MIDSOMMAR!!

Härligt väder idag!! Det är bra! Dagen börjar på topp. Får vi se hur länge det fina stannar.. :P

Jag har duschat och fixat mig.. Jim ska precis äta frukost o sen ska vi åka hoppas jag!! Vill vara ute till 12 gärna...





Hoppas alla får en bra dag!!!
Och massa god mat!!;)

:D

Så här känns det just nu!!


MIDSOMMARREGN

Guuud va roligt att det regnar igen!! Det har ju inte gjort det på flera dagar nu! Och extra roligt eftersom det är midsommar imorrn!!
PISS SVERIGE!!! Vill dra ifrån det här nu...

Har inte så mycket o berätta.. Tappade humöret totalt när det började ösa ner....

Men tänkte lägga upp lite bilder från Junibacken. :)


Har ju glömt visa Aslan nya regnställ. :)












Hanna och MammaMu. :)






Älskar dom små varelserna i Pettson och Findus!!:D






Den goda lunchen!!






Vackert väder!!:D


Imorrn bär det av till morfar. Mamma och hundarna har redan åkt. Bea, Hanna och mormor åker så fort dom vaknar imorrn. Vilket är tidigare än oss. Sen kommer väl vi ut vid 12 hoppas jag.. Blir o ställa kl på 9tror jag.. Duschar nog ikväll så är det bara o packa ihop kylvaror imorrn bitti. Hoppas att det är uppehåll imorrn!! SÅ trist om det ska vara sånt här väder på midsommar.... Men men, är väl bara o börja vänja sig... Sverige går mot England.. Som endast har 2veckor av sol och värme på hela året!=/ haha.. Nää, jag ä inte bitter!!... :P

Nä, nu ska jag dra mig mot köket o plocka lite..


UPDATE

Började skriva lite innan jobbet idag. Men va ju nå fel på blogg.se så det gick inte o publicera.
Har iaf jobbat tvp timmar idag. Vi va ute i solen hela tiden. Lite kallt då o då. Men skönt iaf!

Igår va vi på Junibacken. Mycket trevligt o fint!! Är nu hos mamma, så har inga bilder tyvärr..
Men va jätte roligt iaf!! :)

Idag fickjag ett "träd" av mamma o ha på balkongen.

Så sen ska vi plantera det i min träkruka och sätta lite hänglobelia runtom oxå. :) Blir nog bra det!!

Imorgon ska jag jobba 9-13 sen vet jag inte om vi skulle åka till stinsen allihopa. På kvällen åker mamma, bror, mormor, bea och Hanna till morfar. Sen kommer jag o Jim ut på fredag förmiddag. Då blir det sill lunch. :) Mums!!

Åh, har en blåsa på min vänster tå från igår. Jag o Bea gick nämligen från junibacken(wasamuseét typ) till centralen. Och mina ballerina skor va inte riiiiktigt gjorda för det! AJAJAJAJAJAJ!!!! Ser förjävligt ut! Tog kort, men det såg för äckligt ut för o lägga upp! haha..


Nu ska vi äta tydligen! Köttsoppa. Mumsigt hoppas jag. :)

HMM...

Öppade kylskåpet och fick se detta..



Jim har då ställt in Oboyen i kylskåpet... Tröttmössa!!!



Har ju glömt o visa min coola tröjja!




Jim tycker den ser ut som en 80tals overall. haha.. Såå cool och snygg!!:D haha..

Nus ka vi handla.. :)

SÖNDAG

Är det någon som märkt att det regnar ute??
Kan lova att mina stackars hundar märkt det.. Dom vill inte gå ut alls! Speciellt Aslan! Han blir genomvåt!! Så idag blir det o åka o köpa ett täcke åt honom! Han kommer ju bli förkyld annars.. :(

Igår va jag hos mamma hela dagen. Vi lagade mat och så va Zandra o Lillemor där o hälsade på. :)
Runt kvart över nio gick jag över til Jim som va hos Åke. Där fick vi blåbärspaj och rabarberpaj. Såå gott!!
Sen gosade jag med deras ena kakadua, wilma. Hon är såå fin!!:D Vi pussades massor!:)







Man blir ju lite sugen på en sån här söt tjej!!:) Vi försökte få kort på henne när hon har kammen uppe, men Jim va inte tillräckligt snabb;) haha..
Ska nog upp idag igen o hälsa på;)

Annars idag så ska vi som sagt till djuraffären, sen måste vi fylla på vårt kylskåp. Har inte alls lust o åka o handla, men måste!!
Har inte så stor lust att gå ut alls idag.. Blää...
Undra om det kommer sluta regna till midsommar?? Hoppas det iaf! Vi ska vara ute hos morfar allihopa och blir nog lagom varmt om alla ska vara inne...

Snart är det semester oxå! Bara 2veckor kvar! Hoppas på o få sol då asså!!

Nä, nu ska jag äta lite lunch. :)

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

JAG ÄLSKAR DIG!

Sitter hemma hos mamma.. Har hittat bilder från förr!:D Så Pessin du ska få alla!! :P haha.. Även om du har dom så får du dom. :) Så får du sålla själv.
Men måååste lägga upp några bilder som jag bara älskar!!


Tagen på Henriks 20års dag. :)




PUSSA!


Kareoke kväll på Sevvan!;)


UtgångsTime!;)


Lagon packade;) hahahaha...


På båten 2007


Då såg vi på Arvingarna och Jessie träffade Rickard!:D


Ja, igen så är vi lite på vippen;) haha..

Älskar dig Bejb!!!♥

STÖRRE BILDER






Har aldrig tänkt p att man kan göra bilderna större än 400. Tycker dom blir så små ibland. Så va tvungen o pröva lite. :)

SKa strax hem till mamma. Jim ska leka med Daniel. :) Vid 3 ska jag möta fanny o zorri vid stationen. Fanny ska jobba, så måste hämta zorri. :)
Hoppas alla får en braa dag!:D

SÅÅ SJUUUKT....

.... trött.... Suck... Ska gå o lägga mig snart och ska inte ställa klockan!! Ska sova så länge jag orkar!!:P haha..

Dagen har vart bra iaf. LIte slött på jobbet.. Vi hade typ 7barn. Så det har vart äckligt lungt! Och Ida fick gå in på en annan avdelning, så då hade jag inge roligt vuxensällskap heller.... Så jag har ätit lite plast-mat, gjort pärlhalsband och armband, ritat och bakat med play-doh deg. :) Jobbade ju 4timmar idag. Oj, va lång tid det va alltså!! Fick både lunch och mellis. :P
När jag skulle hem blev jag blööööt! och alla som vet vart jag jobbar och vet hur "långt" jag har hem förstår då att jag har inte mycket tid på mig att bli blöt! När jag kom in genom dörrn så möttes jag av en Lejph och en Jim. Dom väntade på mig så jag slapp gå upp till mamma. Så då åkte vi upp dit och sedan åkte dom två till Mekonomen och sedan fortsatte med fixifix på bilen.
Jag gick upp till mamma och co. Eva va där, så vi fikade och pratade massor. När hon gått, gick jag o la mig på soffan... Fick väl sova i nån minut.. Sen kom Hanna o tittade på mig. :P
Vi åt pizza från barkarby pizzeria och sedan fick jag med mig killarna hem.. Dom åt på MAX och när vi kom hem kollade vi på TUFen och se kom Fanny och vi såg på Gran Torino. Den va bra och rolig då o då faktiskt.





Just nu så sitter killarna o spelar bil spel och jag sitter här o håller på. Fanny o Zorri tog 12tåget hem.
Har ingen aning om vad som händer imorrn... Men ska sova ut iaf! :)

åh.. måste ut med hundarna oxå... blääää... Ögonen går i kors! haha..

Aja, Nattinattiiiii!


SKOLAVSLUTNING 2009

Idag har jag vart i brorsans skola. :) Vi fick tårta, läsk, kaffe och eleverna fick lite presenter. :)

Det va en sak som gjorde mig så otroligt upprörd!!! Karolina, mickes gamla flickvän, hon tog idag studenten. Karolina är en mongolid tjej, helt underbar! Och hennes föräldrar va inte där idag. Jag blev så arg!! HUr kan man inte komma på sin dotters student?!!!! VAD ÄR VIKTIGARE?!!! Fy faan alltså!
Så hon blev såå glad när jag kom med en student Nalle till henne o hängde runt halsen på henne. :) Jag sa att "Klart man ska ha en nalle runt halsen när man tar studenten!!"
Hoppas hon får det bra!!:)






Den goda tårtan!


Min flikka!:)♥




Mick gav Lamis en blomma:)


Har fått gladsommar brev och lön från affären. :)


Karolina- STUDENT 2009




En glad tjej:)


En annan glad tjej:P

Nu ska jag gå o jobba. Sen upp till mamma och vi ska väl grilla ikväll tror jag. :)

:)

Blev inge jobb idag..
Så åkte med mamma, mormor och Hanna till Jakan. Blev lite shopping oxå. :) Köpte en cool tröjja från H&M och en tunika o linne från Gina. :)
Vi hittade lite Bamse kläder till Hanna oxå. :) Så söta!
Hanna prövade bikini utanpå tröjan sin. Gick runt med hattar på huvudet och va allmänt söt och glad!:)
Annars idag så har jag vart hemma hos mamma hela dagen. Bea pluggade och jag o Hanna kollade på Pettson o Findus. :)
Jim har hållt på med bilen nästan hela dagen. Han har inte kommit hem än.. Men å andra sidan så kom jag nyss hem så.. :P
Imorrn blir det skolavslutning på Mickes skola. Hanna ska med oss och Bea in o göra prov i stan. (hoppas hon klarar!)
Sen blir det jobba kl12. :)

På kvällen skulle nog Johan o Leif vara här. Får se om jag är hos mamma eller här hemma.

Måste duscha o tvätta håret oxå... Tror jag gör det nu ikväll! Så slipper man det imorrn bitti!!



Nää, nu ska jag dra... :) Natti!!•

SEG!

Snart jobbdax. 9-13idag. Får vi se hur det går!:)

Annars idag blir det nog inte så mycket. Bea o Hanna kom ju inatt. Så måste ju hem o träffa dom!!:D Mormor kom ju i tisdags natt. Så vi va där igår o åt middag. Mycket trevligt!! :)
Hanna hade feber igår på dagen, så jag undrar hur hon mår... Gud va man saknar henne, det är så roligt när dom kommer hem!! :D

Nä, nu måste jag gå.. Herrå!

TISDAG

Skumt väder idag.. Tror det är därfär jag har såå ont!! Kom knappt upp ur sängen imorse! Så ringde till jobbet o sa att jag blir hemma.. Sov sittandes en stund.. Runt halv11 gick jag upp. Jim satt o åt frukost i soffan och höll på med massa bil grejer på datorn.
Bilen är isärplockad uppe hos mamma. Ingen front, inga lyktor... Jaa, massor!
Så han blir nog där uppe nästan hela dagen!

Ikväll, till middag, kommer Jessie, Rickard o Nattisen hit o äter. :) Ska bli roligt!! Saknar dom som tusan!!
Vi ska äta kyckling i jordnötssås. Specialbeställd från Pessin:P haha.. Gör inget, det är sååå gott!!! :D:D

Nu ska jag göra nå lunch.. Sen duscha o plocka lite. Så det ser skapligt ut när dom kommer ikväll. :)


KATTIS&JOCKE

Fick en länk till bilder på Kattis & Jocke!
Dom är så vackra!!












MELOVEYOU

♥Jag  Älskar Dig Jim! ♥











Snart ska Jim köra mig till psyko. Är ju ganska fint väder än så länge, men såg igår att det skulle molna till sig.. =/
Jag hoppas veeerkligen att mormor har med sig vädret hem! Eller Bea o Hanna!!
Mormor kommer ju imorrn natt. Och Bea&Hanna kommer på onsdag natt. Ska bli roligt!!! Längtar mest efter Hanna! :D hihi..
Idag ska jag diskutera med min handledare på jobbet om o gå upp till 4timmar. Kommer nog bli ganska tufft tror jag! Men måste ju nångång! Kan ju inte va kvar på 3timmar resten av livet!
Imorgon ska jag träffa Pessin, Natalie och Rickard oxå!! :D Dom kommer hit på middag. Ska bli såå roligt!!!! :D:D

Nää, nu måste jag sticka!

Hoppas alla får en bra dag!

6/6-09

Gårdagen va riktigt bra!!!!
Hyffsat bra väder, bara lite regn:)
Vigseln va riktigt fin!! Man grät lite. men eftersom jag fotograferade oxå så förlorade man ju lite känsla lixom.. Hade nog gråtit mer om jag inte fotat.. :) Meen så fina dom va!!

Efter vigsel- ut till KAIRO festlokal i Upplandsväsby. Där blev det fördrink med jordgubbar och chokladfontän. Sååå gott!! :D Jag som inte ens tycker om choklad:P haha..
Vi skålade o skrattade. Sen fick vi gå in i matsalen, där vi skålade, skrattade, åt god mat och skålade lite mer! Lyssnade på tal från brudens mamma, brudgummens far, tärna samt bestman. :)
Desserten åt vi ute i "Baren". Sen öppnade dom paket. Väldigt mycket presentkort! Just vad dom önskat sig! Så ska bli spännande o få reda på hur mycket det blev tillslut!
När vi ätit tårta så fick vi gå ut på baksidan. Där kom en eldslukare. Riktigt coolt!!!!! :D Och läskigt!! Och jävligt kallt! :P haha..
In igen och då stod bandet redo! Dom spelade mest rock. Lite svårt o dansa till, men så roligt!! Johan va ju omöjlig o få upp på dansgolvet!! Men jag fick upp min Jim iaf!:) hihi..
Det va ju öppen bar! Så jag o Joan va ju där lite då o då.. :) RedbullVodka och en rasberry barcardi med sprite. Johan drack Gin&Tonic, öl o vin. Jim han drack sprite. :) Hihi..
Runt 01.00 så drog vi oss till bilen.. Jag ville inte alls hem! Men nångång va man ju tvungen... :P

Bjuder på liite bilder. Tog runt 350 bilder, så kan ju inte riktigt lägga upp alla dom! :P


Brudbuketten




Confetti


Mina killar;)







Det vackra brudparet!:)






Best man, Bruden, Brudgummen och Tärna


Vär present va där fööörst;)




Mums!!


Fontänet! Sååå gott!!!:D






Fördrink




Miin plats!:D Vi fick en påse med M&Ms i.


Förrätt, skärgårdstallrik


Snapsisar


Brudgummen borta, nu passar dom på;)


Bordsarrangemanget


Varmrätt. Oxfilé bit och potatisgratäng. Såå gott!!


Best man håller tal. Mycket roligt!


Den vackra tårtan!


VIII!




Den vackra bruden!!




Min nagel gick sönder!:(


Coolingen;)


LOVE!


Såå häftigt!!






Ouups!:P


Buddies




"Fullfart!!"








:) Fina vi!









Dax för sängen... :)

Ja, asså. En helt underbaaaar kväll!!! Längtar till min egen!! :D :P Får se när det blir;)
Nu ska jag ta en dusch o sen upp till mamma. :)

Herrååååå!

LÖRDAG!

Idag gäller det!! Bröllop och Sveriges nationaldag.
Vädret är ju heeelt okej oxå! Kommer ju garanterat frysa om benen, men shit the same! Får ha tröja på mig så ska det nog bli bra:)

Igår va Idag o Fanny här. Mycket trevlig kväll!! Vi åt middag och pratade massor. Drack vin med sprite och pratade massor. Åt godis och jag fick mina bryn plockade. Faaan va ont  det gjorde!!=/ Sen kollade vi på Confessions of a Shopaholic. Mycket bra!! :)
Kvällen kunde nog faktiskt inte vart bättre!! :D Får vi göra fler gånger. :)

Åh, måste fixa håret!! Vet inte om jag ska tvätta håret eller om jag ska skita i det. Frissan fixade ju igår, så det är ju tunt o bra för o locka nu tror jag..  Ja, jag gör nog så. Mamma kommer sen för o hjälpa mig lite. :) Och för o stryka Jims skjorta. Jag är inte så bra på sånt.. :P hihi..

Nää, nu blir det o fixa! Hörs sen!!

Och håll tummarna för vädret!!!

TRÖTTT!

Gårdagen..

Picknicken blev i matsalen, eftersom vädret va som det är... Sen gick jag o Ida till bilen, där stod Jim o väntade. :) Så vi åkte till klubben och mötte mamma. Då ska vi tydligen vara ute!! I ösregnet!!! Så jag o Jim åkte därifrån... Jag va blöt om fötterna och kall.. Så vi åkte o hämtade Gaston istället.. Sen tillbaka för o hämta mamma o lotsa Ida hem till oss. :)
Meeen det av såå tråkigt o missa sista dagen på kursen... :( Men men...
Ida kom iaf hem till oss med Tuffe. Han o Gaston lekte som galningar här hemma! :D
Runt halv elva kom Oskar hit. (idas kille) Leif stod i köket o gjorde sockerkaka och äpple med dipp. Sen kollade vi på Slumdog Millionar. Den va bra!! :)
Men va klockan blev mycket!!! Ett åkte dom hem.. O jim körde hem Lejp. Jag gick o la mig o somnade som en stock.. Ville inte gå upp i morsen!!!!!!

Har vart heeelt slut idag!! Inte velat göra någonting alls! När jag kom hem från jobbet så la jag mig i soffan o sov... När jag skulle upp 13.40 så hade jag inte alls lust! Men jag hade ju klipptid så va bara o hoppa upp!
Hon klippte bara topparna på mig. Plattat och tunnat ur det. Såå skönt!! :)

Nu sitter jag här o funderar på vad vi ska äta till middag... Fanny vill nog ha club sandwich.. Det är ju gott!! Idag ska komma ikväll igen. Så måste höra om hon ska ha middag oxå. :)
Jim ska ju på konsert ikväll, så här blir det tjej kväll!:) Mycket trevligt!!

Nää, nu ska jag fixa! :)

Imorrn är det bröllop!! :D:D:D

HMM...

åh, såå irriterande!!
Har smörjt mig med B.U.S. Bara det att nu kan jag ju inte sitta nånstans!! så, nu har jag fixat en serie o titta på- ståendes!! Kul!=/ Sist jag gjorde såg jag ju inte riktigt hur det såg ut.. och nu när jag ser i ljuset här i v-rummet så ser man att det är liiite fläckigt. Men det kanske inte går o komma undan.. Hoppas jag!! vill ju inte vara fläckig på lördag!!!
Men får duscka benen ikväll när det är torrt ordentligt så försvinner nog det överflödiga.:)

Nu blir det Greek. :)

TORSDAG!

IDAG! :) En härligt regning dag.... Bläää, såå less på det här dåliga vädret! Är så kallt o vara ute och man blir bara blöt o less.. Barnen vill bara in och leka istället...
Så när vi äntligen kom in idag så bakade vi med PlayDo deg. :) Vi skrev våra namn och gjorde korv med bröd:P

Vid 17 idag så har barnen uppvisning i matsalen, sen blir det picknick. Så ska nog gå på det. :) Måste ju se hur duktiga dom är!!
Sen ska jag o Ida stressa iväg till hundkursen. Allra sista ikväll! Ska bli fika o lite lek o så. :) Ska bli roligt!

Ikväll kommer även Gaston hit. :) Dom ska på student firande imorrn. Så då ska vi ha honom.:) Mysigt!!

Ojoj, nu ska jag gå o duscha och sen smörja benen med BUS igen. :)

Herrååå!

KRULLIGT

Idag så va jag på gruppen på morgonen. Gjorde inte så mycket.. Sen kom Jim o hämtade mig o så åkte vi till Webhallen i Sumpan. Jag köpte en curl wave tång. Den har tre små locktänger brevid varandra, så lockarna blir som när man flätat. :) Jättefint!! Ska ha på lördag:)
När vi va klara där så åkte vi o fixade bröllops presenten. :) Ska bara fixa ett kort oxå.:) Men det jag nog ett eget. :)

Va o jobbade oxå. Vi la pärlplattor och hade jätteroligt!! :)
Pratade även lite med min handledare om hur dom och jag tycker att det går. Så enligt paknering så komemr jag vara där till sista september. Men blir nog lite mer än så tror jag.. Vi får se!:)

Åh, hoppas på att det här fina vädret håller sig nu! Så hinner det bli varmt till lördag!! :)
Ska bli såå roligt!! Har nu allt fixat
Klänning
skor
smycken
smink
hår..
Jims skjorta
kavaj
jeans
skor


Jaa, det är nog allt! Ska fixa batterier till kameran, hem till Fanny o hämta en handväska och hopps på att hon kan noppa mina bryn oxå! Seeeen är det lördag! :P


Ikväll blir det tvätta här hemma. Tvättkorgen är full! blää... Finns verkligen inge tråkigare än o tvätta!=/
Ska laga nå mat oxå.... har iiiiingen aning om vad.....

16

Shit, igår hade jag 16unika läsare! haha.. (ja, det är väl lite kanske) men det är ändå 6-8fler än vad jag brukar ha! :) Spännande!
Undrar hur folk hittar hit...


Jaa, o idag regnar det. Skit kul!=/ Trodde det va sommar nu lixom! Meeen ej!

Har vart o hälsat på Jims pappa o hans fru idag. Trevligt! Vi satt o prata hundar, grekland och husbygge. :) Hihi..

På jobbet idag så va vi ute. Barnen vart kalla och blöta! Vi med för den delen.. En av flickorna vart blå om läpparna! så vi va inte ute såå länge. :)

Fryser som en tok, så ny blir det varm dusch!!



JÄTTE BAMSING!!!

Det här monstret kom in i vårat vardagsrum nyss!


Ett vanligt USB minne, så ni ser hur stor den är. Och tänk på att den har "krullat" ihop sig av dödssmärtor!



Tur va ju att Jim kom hem precis samtidigt som den kom in.
Men ser ni hur stor den är?!!! Helt sjukt!!
Någon som vet va det är för geting?


Idag har det vart underbart varmt o skönt igen! Och eftersom jag smörjde mig igår med BUS så har jag varit
barbent idag. Såååååååå skönt!!! :D



Juste, så här brun är krämen!


Blev riktigt bra iaf med färgen!! Fast det värsta är ju bara att mina händer på insidan är ju bruna som faan!! Och jag skulle ju behöva smörja imorrn igen.. Så får bli plasthandskar.. :) Super ju! Bara det blir lika jämt....

Nää, nu ska jag gå o tvätta potatis(färsk=) ) och sedan steka fläskfilé! Mums!!


RSS 2.0