BRÖSTCANCER

Jaa, gick ju sådär igår hos veterinären.. :( Skrållans knöl är en juvertumör, alltså bröstcancer..
 
Som tur är så är inte tumören så pass stor att den än hunnit sprida sig till resten av kroppen- vad vi vet. Men den borde inte ha gjort det iaf, om man kollar till forskning.
 
På onsdag nästa vecka så är det dags för operation, dom kommer då tabort hela tuttraden. Så hon kommer bara ha 4 tuttar kvar sen.. :(
Det är med blandade känslor som jag gör detta.. Vill att hon ska vara frisk! Men vill inte söva henne.. Vill att det inte ska komma nå fler tumörer, så då måste jag göra detta.. Bara hoppas på att detta är sista operationen!
 
Mitt hjärta..! Jag älskar dig så otroligt mycket och vet inte hur jag skulle kunna klara mig utan dig.. Så nu överlever du den där jävla operationen- okej?!
 

Blir en vinter i tjocktröja för henne iaf. Eftersom hela magen rakas, så kommer det bli kallt. Så nu letar jag för fullt efter en tröja som går långt ner på magen. Har hittat en som jag tror kan vara bra, så vi ska åka och pröva i helgen :)
Det har gått 5 månader snart, sedan förra operationen och ännu har inte allt hår växt ut.. så som sagt, kommer bli en kall vinter.. :(
Men hellre det- än att tumören blir större och cancern utvecklas mer!
 
Oktober är ju även bröstcancermånad- så imorrn går jag och inhandlar ett Rosa Band till min tjej :)
 

EN RÄDSLA.

I våras upptäckte jag en knöl på min älskade Skrållans mage.. Det resulterade i operation, där ena sidans alla bröstvårtor togs bort..
 
För nån vecka sedan nu, upp täcker jag att hon har en annan knöl på andra sidan.. Pratade med Jim och vi beslutade att vi ska till veterinären imorgon för en koll.
 
Det gör såå ont i själen och hjärtat av att veta att hon kan vara sjuk.. Det är ju min Skrutt lixom! Jag höll henne i min hand redan när hon va nyfödd, hon har vart en del av mitt liv i snart 8 år!
Vill ha 8 år till! <3
 
Så det är med blanade känslor som vi åker till veterinären imorrn..
 
Mitt vackra hjärta!

12 ÅR

Idag för 12 år sedan blev min fina moster Fru Delgado.
 
Fick såna minnen som svävade upp! Jag var brudtärna och jag hade min livs bästa dag!
 
Måste ner till mitt förråd i veckan och hämta upp foton! Åh!! Ville se dom nu egentligen, men mitt föråd är inte i mitt hus.. Men ah, helt underbart! :)

När jag hämtat bilder, så kommer jag lägga in här oxå och skriva mer om denna fantastiska dag! :)
 
 

EFFEKTIV- MEN VÄRRE ÄN INNAN!

Idag har jag haft nån form av överskottsenergi!
 
Fixat lite här hemma, problemet är bara att jag börjat på så många olika ställen att jag tillslut gav upp.. Sen har nån vart inne i mitt kök och sprängt nån form av diskbomb! Varför blir det alltid så att det blir så mycket disk- på en person?! Jisses... Får man ringa på hos grannen och fråga om man får låna diskmaskinen? haha!
 
Har även tvättat, så nu har jag äntligen hyllorna fulla med handdukar och sängkläder igen! ;)
 
Ska belöna mig med kiwi och apelsin snart, ska bli såå gott! Blir nog en film oxå, men vilken?! Jobbigt beslut, sånt där.. ;)
 
Har iiingen passande bild... såå..
 
 

AS I PROMISED! ;)

Jisses vilket härligt Oktober-väder det har varit idag! Dock har jag nooollll inspiration för att gå ut och fota..:/
Idag har jag vart hod tandläkaren, vilket var jävligt svettigt! Hade jävla panik innan det var dax att gå in, svettades och skakade.. usch! När jag väl är i stolen, då vill jag bara att hon ska sätta igång och pilla- så det blir klart!
Jag är LIVRÄDD för tandläkaren! Många säger att dom tycker det är läskigt osv.. men jag är på riktigt rädd! Va där 2008 sist, så kan ju säga att jag va nojig över att ha hål osv... Men vet ni- inte ett enda hål!!! AAAH, såååååå skönt!! :D :D
Kunde tom fått ett bokmärke om jag hade velat! ;)
 
Som belöning av att jag klarade att gå dit- gick jag och köpte ett par nya byxor:) Såå skönta jeans från LOGG!
 
Ikväll blir det ännu en kväll med tända ljus och en film. Står mellan Pacific Rim och The Internship:)
 
Hoppas alla har en fin kväll!
 
 

SEG!

Herre Jisses va folk som kikar in ibland! Vilka är ni? Måste ju vara såå trist att gå in här o se att iiinget händer..! :P
 
Händer inte såå mycket i livet just nu och det gör att det är så tråkigt att gå in och skriva.. :/
Men blir kanske bättre snart! :)
 
I helgen firades min fina Tusse! :) Det vart tjejkväll med god mat, söta drinkar och ölspelet;)
Mycket trevlig kväll!! :D
 
Bjuder på lite bilder från det:)
 
 
 
 
 
Lovar att uppdatera lite oftare!! :)

RSS 2.0