VACKERT VÄDER!

Guud va trött jag va imorse! Ville verkligen inte gå upp alls.. Men solen lös mig i ögonen så va bara o gå upp iaf... Blev lite gladare när jag såg att det va så fint väder!:D Gud, man mår verkligen såå braa när solen lyser!!:) Hihi..

Idag va det ju Gruppen på sjukhuset. Kom dit, hade ingen aning om vad jag skulle göra.. Hade inte lust med något annat än o bara sitta idag. :) Så det gjorde jag:)
Men en sak hände! Min nagel gick av!!! Änds nere i skinnet........ ONT!!!! Såå jävla ont! Höll på o svimma av smärtan! Och jag som ska till Fanny imorrn o fixa naglarna... Åh, hoppas verkligen att hon kan fixa det iaf.... Kan fan inte leva utan naglar längre! Haha.. Är beroende;) Så nu har jag sköljt och filat och har nu plåster på.. Men galet va känsligt det är på fingertoppen!!! =/

Nu sitter jag här o skrattar lite av att tänka på imorse. Jim drack en smootie till frukost, Aslan älskar den! Skrållan o Zorri oxå. Så alla fick slicka lite, men va såå roligt när skrållan fick slicka!!
Kolla hur hon står!!






När vi va klara såg vi ut såhär;) Haha.. Man måste slicka sig ordentligt runt munnen:P



Ikväll skulle Johan komma hit tror jag. Vi får väl se vad som händer.
Imorrn bitti kl 8.45 ska jag vara på v-centralen. Har så jävla ont i boobsen!=/ Får se vad dom säger... Skulle ha ringt Gyn istället, men men..

Nu ska jag gå ut med Skrållan, Zorri o Aslan. Chica får vänta en stund;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0