DREAMS....

Har suttit här vid datorn en stund nu.. :)
Kollat runt på uppfödare. Hittar många intressanta! Det är bra! För då kan man hålla kolla på vad som händer under åren. :)
Sitter även och funderar på vart jag vill bo.. Största önskan är ju att bo vid en sjö, med massa gräs och skog. :) Gärna ha lite djur i närheten, me tanke på vad man ska ha för hund;) Och sedan ett stoort hus!!:)
Jag o Jim pratar ofta om hur vi vill att vårat hus ska se ut och hur det ska vara. Måste vara praktiska golv-många tassar som springer runt. Ha en bra grovingång för o kunan duscha och torka skitiga hundar;) Härliga ytor att spendera med vänner och familj. :)
Jim vill ha stort(med stort S) garage och så ska det vara en gäst stuga oppepå;) haha..
Jaa, våran livsplan är inte liten. :) Men älskar att vi har en!!


Fanny va ju här på kvällen. :) Mycket mysigt!! Vi lagade mat tillsammans, sedan satt vi i soffan o pratade utbildningar och såg på Fools Gold. :) Såå snygg han är!! Och hon oxå för den delen;) hihi..

Oj, nu måste jag försöka ta mig upp från soffan och ta ut hundarna på gräsmattan så dom får kissa. Sen blir det sängen. :)
Imorgon är Hannas första dag på förskolan. Så synd att jag inte är där o får se hur det går... Men dom komemr hit efteråt!:)

Nä, natti på er!!

...

Vet att det är ett jävla klagande på mig just nu-men faan va ont jag har!!!
Har ringt till V-centralen idag och fick en tid på fredag. Så blir hemma i veckan, för jag kan inte springa runt på jobbet med denna smärta!! Så idag har jag vart ute en gång med mina stackars vovvar.. Jag kom inte längre än till gården här ute..=/ Mamma fick komma på lunchen och gå med dom. Helvetes smärta!!
Tur att Jim kom hem tidigare idag!

Han fick gå iväg o handla nu. :P Fanny kommer hit när hon slutat. Då ska vi äta Club Sandwich. Sen blir det kanske någon film. Har både Angels & Demons och Män som hatar kvinnor.. :)

Sitter o kollar på Polar music prize 2009 på 4an. Snygging Salem som sjunger;) hihi..

Ja, de va en snabb o kort update från stackars mig....
Kanske hörs sen igen! :)

PLUPP

Sitter i soffan och kollar på Gangster på 4an. Den är väl ganska bra.. Har lite svårt för Natalie, liiite väl dålig skådespelerska! Men, världen är full av dom!! :P

Jaha, min helg. :) Igår va vi hos Kattis och Jocke hela dagen!:) Jätte trevligt!! Jim tvättade bilen, Jocke målade huset och jag o Kattis satt i varsin stol i solen och njöt:) Pratade massor och lekte med Skrållan.
Sen vid 19tiden kom Johan och Leif oxå. Då åt vi lasagne med sallad och tzatsiki. Mycket gott allting!!:)
Resten av kvällen bjöds på GH, massa prat och en o en annan drink;)
Va hemma o i sängen kl02.

Vaknade iaf utvilad imorse. :) Duschade och åt frukost. Sedan körde Jim hem mig till mamma o gänget.
Har haft en lugn o skön dag där uppe idag. Trots min onda fot.... Jag o mamma va ute o tränade med våra hundar och med Anne o Troll. Gick bra!!:) Slrållan är riktigt duktig!:D
Ser fram emot tisdags passet. Då ska vi bla pröva Freestyle!:D SKa bli roligt! Tror inte att det är något för mig o Skrållan i framtiden, men kul o pröva iaf!

Imorgon efter jobbet så kommer Fanny hit. Vi ska äta och sen vet jag inte vad vi hittar på. Funderar på om vi skulle ta en sväng till Björkeby Gårn. Va ett braaa tag sen man va där!! Kul o se hur det ser ut och vilka som jobbar kvar. :)



Åh, har hittat en ny kärlek! Ni vet ju alla att jag o Jim vill ha en Amstaff. Jag har hittat en annan hund jag vill ha. :)
Pratatde med Jim om det hela, han sa att "vi kan inte ha en sån hund.." men jag sa att det kan vi visste! :)
Då sa min kära; "när vi kommer dit så kan vi ha båda" !!!:D:D:D
Tror ni jag blev glad eller?! :) hihi..
Här är iaf pojken som fick mig på fall!



Denna ljuvliga lilla boll är underbaaart vacker!! Och jag har-hela helgen-spenderat mina lediga stunder på Australian Shepherd Klubbens hemsida. :) Läst på och kollat uppfödare. Är ju inte aktuellt att skaffa en hund än på några år. Meen, vill ändå ha koll på bra uppfödare och hundar. :) Man tar ju inte från vilken hund som helst;)

Blir nog bra till slut:)

Nä, nu ska jag kolla klart. Svårt o göra två saker samtidigt. :P


LITE ALLT MÖJLIGT....

Jaha, fredsg kväll.. Vad har ni gjort då?
Jag har vart hos mamma, kollat på Kristallen på 1an. Ganska bra tycker jag! :)
Men tycker mest att det va program från svt som vann... =/ Men men, är man inte inne o röstar så får man skylla sig själv.. haha..

Jim har precis duschat, så vi ska strax se på Crank 2. Hoppas den är bra! :)

Hittade en valp idag, en Australian shepherd. Såå söt!! Vill haaa!!
Vet inte om jag vill ha en Amstaff eller en Aussi... Men får änta bågra år iaf på en ny hund. :)
Om ca 3½vecka kommer Tango och Zita hem från Spanien. Så då få rjag ju en BC till och leka med;D SKa bli roligt!!

AH, har inte så mycket o skriva mer än: AJ!!! har fortfarande ont i foten!! Har jag såhär ont fortfarande på måndag så blir det o ringa läkarn igen... Inge roligt alls det här.. !:(

Äh, vi hörs imorrn!!

KLICKER

Har en tjej som vill veta vad "klicker" är för något. Tänkte först skriva en kommentar till henne om vad det är. Men drar det nog här. :)


Klickerträning är en metod för inlärning av beteende hos hunden (även fåglar och får är vanligt).

Inlärning i allmänhet går ju ut på att berömma det hunden gör rätt och tyvärr även det hunden gör fel. När man tränar med klicker går det endast ut på att belöna RÄTT beteende och ignorera dom beteenden som är fel. Detta gör att deras intiativförmåga blir större! Dom får belöning när dom gör rätt och när dom förstår att "aha, jag får godis när jag gör rätt! Jag fortsätter!!" Om dom gör FEL och man säger att hunden gör fel osv.. så finns risken för att hunden tappar stinget för o träna. Dom får bara negativ feedback av sin matte/husse. Och, erkänn allihopa, hur kul är det att göra en grej och det ända du får är att "du gör fel fel fel... " "nej nej nej!!!" Ignorera det som är fel och gå på det som är RÄTT RÄTT RÄTT!! ;)
Vet att det kan vara skiiit svårt! Jag själv kämpar på som tusan med det!
Men ja, när man är ute o går med sina hundar (i mitt fall 3) och det kommer en hund och gänget sätter i gång med sina skall, jaa då är det skiiiit svårt att inte stå o "skrika" att dom ska sluta och vara tysta osv osv... ;) Där har iaf jag skiiit svårt att bara ignorera och gå vidare.

Själv klickern är bara en signal vi använder för att djuret ska veta exakt vilket beteende som är rätt. Sedan kommer belöningen i form av godis, leksak, bus eller något annat som passar just min hund vid det tillfället.

Om det som hände ovan skulle hända dig och din hund. Då är klicker utmärkt!!
Hunden börjar skälla och du börjar med ditt gamla sätt-dra i kopplet, säga åt hunden att "nu får du vara tyyyyst!!" o ja ni vet hur det går.. Ta då istället fram en liten korvbit, locka på din hund och när den vänder huvudet mot dig-KLICKA!! och var snabb som attan!! Sedan ger du hunden godisbiten (eller annat).

Och beröm mycket mycket och höögt när hunden gör rätt! Inte bara "bra" utan "guuud av duktig du va!! Jätte braa!" Högt ocg glatt!
Pinsamt, ja kanske. Men fan, vill du ha en hund som lyssnar på dig måste du vara det bästa och roligaste i omgivningen!

Så, hur börjar jag med klickern då?


Jo, du börjar med att skära korv (om du nu vill ha något annat s går det oxå, men du ska ha något som är sååå gott som dom gör vaaad som helst för!) i otroligt små små små små bitar!! Använder du grillkorv? Skär den då i två bitar på längden och sedan en gång till på längden, så det blir 4långa bitar av en korv. När du gjort det så lägger du ihop dom fyra bitarna och sedan skär du i små bitar! Har du chihuahua, gör så små som möjligt! Dom får ju inte bli mätta på 3bitar;)

Sätt dig sedan på på golvet, eller i soffan, men se till att hunden håller sig på golvet och att du snabbt kan agera med godiset.
Nu går det alltså ut på att klicka på ALLT! Hunden kommer börja och göra allt den kan. (Som i mitt fall, Skrållan kan inte särsklit mycket. Hon kan Sitt, Ligg och stanna. Så hon kör dom grejerna ett antal ggr.)
När du klickat på dom grejer den redan kan så ska du begära lite mer! -
Lyfter hon på tassen-KLICKA
hörde hon något?-KLICKA
tittar hon på dig-KLICKA
sätter hon upp tassarna på dina ben-KLICKA
På precis att hunden gör klicka!!!!


När du gjort 3klick ta då en lekpaus. Lek lite med hundens Favvogrej en stund. Kör sedan en klick stund med 3klick och lek sedan igen. och sedan en 3klick stund igen. Avsluta med lek.
3X3 (3klick, 1lek, 3klick, 1lek, 3klick, 1lek)
När ni gjort en 3x3 ta en lååång paus och kör sedan igen.
Jag brukar köra MINST 2gånger om dagen.

En annan grej som man kan göra är att dom ska dutta med nosen på din hand.
Sätt din hund framför dig. Håll upp ena din hand och i den andra har du godis bit och klicker.
Så fort din hund nosar, rör sig mot, eller nuddar din hand klicka! och ge godis.
När du gjort detta i en vecka så kommer nog hunden förstå vad det går ut på. Då kan man lägga in ett kommando.
Håll upp handen, säg "dutta" (eller vilket ord du nu vill ha) Och när hunden duttar så klickar du och ger godis.

Har man en hund så tycker jag att man ska använda klickern i allt man gör! Kan bli svårt om man har flera hundar just för att det är svårt att belöna två (eller i mitt fall 3) samtidigt. Stäng ut dom andra hundarna när du tränar.
Använd klickern så fort hunden gör något som är rätt!
Och kom ihåg att kanske dra ner lite på maten med tanke på att dom får så mycke annat gott under dagen. :)

Tror jag har fått med det mesta.. Är det något du undrar-fråga!!
:)




Två varianter av klicker. Jag föredrar den nedan.
Vet inte varför, men den känns bättre och arbeta med.















Hoppas detta hjälper den som vill pröva. :)

BLABLABLA....

"Ajajaj, va det dunkar o de bankar..." Jaa, den låten har man ju hört förr! men nu handlar den om min fooot!:(
Känns som om tabletterna inte hjälper.. :( Och inte voltaren salvan heller.. :(

SItter i soffan just nu och funderar på om jag ska ta en dusch innan jag lägger mig eller om jag ska gå o lägga mig utan o duscha... Så skönt o ta sig en dusch innan sängtajm och speciellt nu oxå, när jag har ont i foten! Smärtan lixom försvinner för en stund känns det som! ah, vi får se..

Va uppe hos mamma förut. Hanna va nyvaken, så det va mysigt! Fick en liten gos stund!:D På köksbordet! haha.. Där skulel hon sitta lite. Så vi gosade lite och så bytte vi kläder. Hon är så söt och har blivit så stor!!:D Kan knappt tro att hon ska börja på dagis på tisdag här hemma i Sverige!! Ska bli roligt!!

Gjorde en snabb köttfärssås till middag idag. Har så svårt o få bort tomat smaken.. Inte alls gott tycker jag!! =/ Men lyckades tillslut! Blev riktigt god faktiskt. Men måste lära mig o fixa det på en gång! hmm..
Är inne mycket på kyckling o nudlar nu. Sugen på det heeeela tiden!! Så imorn blir det nog nudlar tror jag... Får se om jag äter hemma eller hos mamma. Jim är borta hela dagen imorrn så han kommer nog inte hinna hem till middag.. Och har ingen lust o äta själv..

Skulle ha åkt till Pessin o co i helgen. Men eftersom jag har så ont i foten så skjuter vi upp det till nästa helg. Kan ju inte gå ut o dansa i en skadan fot. =/
Men ser fram emot nästa helg!!:) SKa bli roligt o se deras "nya" hem! Va ju ett tag sen dom flytta. Bara det att jag inte hunnit dit än. Eller haft råd.. Önskar jag hade körkort! Allt hade vart lättare då!!

Mitt körkortstillstånd har gått ut. Så har fixat nya papper till det som ska skickas in. Så nu jäklar!! Nu ska jag köra biiil! :D:D:D Skönt att Jim är så pass gammal så vi kan köra! :)
Synd att mamma har en automat, får ju köra med henne oxå. Men vill inte köra automat...

Jaja, nu svammlar jag mest på om massa skit!


Min söööta flicka!!♥


Natti gott folk!!

=(

Ont idag med.. Ondare än igår... :( Inge roligt alls!!

Har idag suttit i soffan hela dagen.. Kan inte komam så långt.. Och bara för att man inte kan göra så mycket så vill man självklart göra massor! haha.. Typiskt!
Har ju bara gått skiiit på tvn idag.. Så jag satt o kolade på Tv.com efter någon bra serie. Faan, har ju sett dom flesta... Så det blev o ladda ner Entourage säsong 1. Vettefan om jag tycker det är så bra..=/ Men får ge de en chans! Vet att jom vill se dom nya säsongerna, så får hoppas på att det blir bättre! :)

Jims ka snart åka o hjälpa johan pohan lite. (han ska flytta) Så då ska han köra upp mig till mamma, har iiiingen lust o sitta hör hemma o inte kunna göra något! Då sitter jag hellre där uppe o leker lite:)
Tar nog med mig klicker och korv oxå;) hihi..

Började igår med att träna in trycka nosen på handen med skrållan. Gick sådär. Men går säkert bättre idag! :)

Shit, jag som brukar lägga in bilder varje dag, nu har det vart tomt några dagar!! Får fixa det sen tror jag;)

Nu ska jag åka!

ONT SOM TUSAN!

Har sedan en vecka tillbaka haft ont o foten.. Och imorse när jag vaknade gjorde det så ont att jag inte kunde gå på den ordentligt.... Så ringde till vårdcetralen, ihopp om o få en tid, dom skulle ringa tillbaka 08.55. Så jag gick o la mig igen och och halvsov en stund tills dom ringde.
Fick en tid klockan 10.45. Så jag ringde jobbet när vi lagt på och sa att jag skulle höra av mig när jag kommit tillbaka..
Jag har 3-4minuter till v-centralen, jag började gå hemifrån 10.35. Alltså tio minuter innan min tid. (och ni vet ju att man nästan alltid får vänta...) Så ni kan ju kanske tänka er hur ont och svårt jag har o gå om jag går 10minuter innan min tid! haha..
Så läkarn klämde, kände och tröck lite.. hmm:ade lite.. satte sig ner igen och sa att jag hade en inflammation i foten.. "jaha, och hur få rman det?" säger jag.. Vi satt och fnula en stund båda två.. Sen säger han att det kan vara för att jag går i fel skor... SJÄÄÄLVKLART! =/ suck.. Typiskt oss unga tjejer och inte gå i ordentliga skor!! Så jag får ett anti-inflamatoriska tabletter som jag ska äta två gånger om dagen i några dagar. och smörja med voltaren. Går det inte över så ska jag ringa igen.

Så skor då.. Jaha, va ska man gå i då? Vill verkligen iiiinte gå runt i gympadojjor lixom!
Synd att Eccos flesta skor är liiite väääl tantiga!=/ När ska dom börja göra skor som är snygga för oss unga?
Åh, skit irriterande!

Men, får stå ut. :) SKa snart ta min karl o åka till Apoteket och hämta ut mina piller.


Gårdagen då!:)
Underbaaaaart kul va det!!:D
Hade 3 grillkorvar med mig och dom tog slut.. haha.. Vi gjorde mycket klick övningar. Gå fint, möte med människa, utan hund. Skit kul!! Har världens bästa hund;D haha.. Eller iaf på klubben när vi tränar;) hihi.. Nä, men hon va verkligen såå duktig!! :) Riktigt stolt!
Till nästa vecka ska vi lära hunden att trycka i handen på oss. Så det ska jag börja med idag. :) Hoppas på att det kommer gå bra!! :)

Måste hjälpa mamma oxå med Chica. Hon är ju sjuk och kunde inte följa med igår, så måste visa henne vad vi gjorde och berätta våran läxa. :)

Nää, nu ska jag dra mig iväg. Om jag kommer upp från soffan...

Hoppas alla har en bra dag i regnet!

NATTI..

Glad och upprymd av dagens träning! Men skit trött! Så berättar imorrn!! :)

...natti♥

PAPPKARTONGER

Jobbat idag. Va inte alls sugen på o gå dit idag! och det höll i sig hela dagen! Men tur att man har glada och roliga barn!:)
Har gjort loppor åt dom efter lunchen. det av roligt!
"jaha, och vad vill du att jag ska skriva i då?" Säger jag..
"hmm.... åh, jag veeeet inte...... ah! Åka hem!!! :D" Säger flickan..
"jaha, men.. aha.. Men vi är ju på förskolan, ni måste ju göra något som är här. Ni kan ju inte säga till kompisen att den ska åka hem!" Skrattar jag fram..
"meeeh åååh, hmm... Gör en kuller bytta då?!!" Stor ler hon!
"jjaaaaa, toppen!!!" haha..
och sen va det bara o fortsätta med 7 grejer till.... Fan, det är svårt! Dom är ju ändå små lixom. :)

Kom hem vid 14tiden. Klädde av mig lights och klänning så jag bara hade linnet (o underkläder;) ) Och stoppade ner mig i soffan. Såååå skönt!! Jim satt och pluggade och sedan satte han på en ny serie vi kollar på, "royals pain", Faktiskt riktigt bra! Såg reklamen på tv och sen så blev det som det blev;)
Iaf, i slutet på avsnittet så sitter dom o äter kinamat ur sånna där vita kartonger ni vet. Och både jag o Jim, i köööör, "åhguuuudvagott!!!" Så nu ska vi äta kinamat ikväll:) Ska bli sååå gott!!:D haha..
MUMS!
Så vi ska väl åka om 30minuter eller nått. :)

Klockan 19.30 börjar träningen på Klubben. Första gången med hund:) Så ska bli skit kul!! Måste, innan vi åker, skära mer korv. Ida kommer o hämtar mig vid kvart över sju tror jag. Mamma bli hemma idag för hon är sjuk:( Tråkigt!!
Det blir iaf varma kläder, för tusan va fort det går nu! Blir kallt fooort!! Så mjukisar, tjocktröja och ha med en jacka. :) Massssssssor av godis och vatten. :)

Nää, tusan va hungrig jag blev!!
Hoppas alla har en bra kväll!!!:)

OBEHAGLIGT!

Idag har en olycka skett på Aspnässkolan här i Järfälla. Tre sjuåringar satt och lutade sig mot fönstret när fönstret plötsligt öppnas och barnen faller tio meter ner.... Usch! Det är så hemskt! Ena barnet har fått allvarliga skador medans dom andra två har lindriga skador.. Men åh, förstå stackars barn!!! Tio meter ner och faller på rygg. =/ Nä, usch! Stackars föräldrar! Och vilken hemsk start på skolåret!! :(
Känns konstigt när en sådan grej händer i ens närhet! =/

Tänker på barnen och hoppas på att dom klarar sig utan livshotande skador!

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1681836/tre-barn-ramlade-ut-fran-fonster-pa-skola


Kom hem från jobbet för en kvart sen typ. Är helt slut!! Men ska strax laga mat, Ungskorv med potatis och senapsås. MUUMS! :) Sedan går jag nog upp till mamma och gosar med Hanna lite. :)
Hon börjar dagis om en vecka nu!! Jippiii!:)

Skrållan har fått en spruta idag. Sin rabies spruta. Skönt o ha det avklarat! Slipper vi tänka på det dom närmsta 3åren!  (ska man bara komma ihåg att ta en ny sen;) )

Nää, inget o skriva om.... Herråå!

MY SOVROOM!

Söndag. Sov huuuur länge som helst idag!! Åh, sååå underbaaart!! Vägrade gå upp! haha..

Har idag inte gjort särskilt mycket. Duschat, suttit vid datorn och drömt mig bort, ätit och pussats. :)
Va ute med Skrållan och tränade en stund oxå. Klickat och så har hon fått korv. :) Duktig tjej!
Men tusan va svårt det är o klicka på allt hon gör! För det ända hon typ gör är och sitta, ligga, skälla o så om igen! haha.. Så man får verkligen vara snabb när hon kollar på en, vrider huvudet, lyssnar på något, osv... Svårt!! Det jobbiga är ju bara att hon inte bryr sig om bollen.... Korven är viktigare!=/ Ah, får se vad Sandra o Cissi säger på Tisdag.

Har kort från vårat sovrum.
Dom är tagna av mig och inte av Leif som har fotograferat vårat v-rum med speciell blixt. Så mina bilder är inte lika fina som hans:P haha..


Sängen- köpt från SOVA. Sänggavel är från IKEA. det är seras Järpenhyllor. :) Säng"Borden" är oxå järpen hyllor. tillsågaed och uppborrade. :)
Lampan i taket är från MIO.


Miin 1½års present från Jim. :) Våra förlovningsringar.


Min sida av sängen. :) Hundtidningar på hög!


Jims sida.


Åh, vilken snygging!


Min lilla hylla med alla smycken (oäkta smycken) och Jims klocketui som jag gjorde till honom till alla hjärtasdag.


Hylla mellan fönster och garderob.


Schablon som jag och Johan målat. Vill inte ha den längre, är inte så nöjd.. Så blir nog o måla över den när tillfälle ges. :)


Tv och kista med klädhög. :) haha.. Den ser alltid ut sådär, så ville att ni skulle se den sanna sidan av vårat sovrum och inte nån välstädat och fejk;) haha..

Hoppas ni är nöjda!

Nu ska jag .. ja jag vet inte.. :P
Hörs sen!

MUMS!

"FULL FART!" ala benjamin;) haha..

Har idag vart på MIO, Bauhaus, Elgiganten, Jakan, Zoo affären och ÖB. Sen hem och vila lite.. Helt slut!
Fanny kom hit vid 16tiden. Vi kollade lite i Vecko Revyn och babblade massor. :)

Vid 18 så börjde jag med maten. Kycklingfiléer i ugn, men sallad, bröd, potatis sallad och majskolvar (till F o J)
Sen åkte Jim upp till mamma och skulle fixa nått med hennes bil.
Så då satte jag o Fanny oss i soffan och kollade på Twilight! :D Tror det tog 20minuter innan Fanny sa "måste se den en gång till innan jag går o lägger mig!" haha.. Såå söt! Men fan, jag är oxå heeelt såld på den! Har sett den 5ggr nu! haha.. Och tröttnar inte!! Det är en sån spänning mellan edward och bella, och man vill bara ta på den! Man ryser när dom ser på varandra... ÅH! :)
Tror tyvärr inte New Moon kommer vara lika bra... Trailern verkar inge bra... :( Tror kärleks spänningen är borta då tyvärr.. Men får vänta o se!:D

Jim körde hem Fanny. Så jag ska ta o gå med hundarna. Sen blir det en dusch. Fryser lite! Och har jätte ont i magen!:(

Har tagit bilder på sovrummet. Kommer upp imorrn. orkar inte nu,

Nattii!!

Welcome to my VARDAGSROOM!

Guuud va mätta vi är här hemma!! Vi har varit hemma hos Eva och Clas. Vi fick så god mat (som vanligt!) Blev grillad entrecot, potatisklyftor, sallad, sås och bröd och massa annat små gott. :) Och som vanligt när man vart där och ätit så har man ont i magen efteråt! Meeen dom är ju såå duktiga på mat! haha..
Va mycket trevligt iaf! Älskar ju deras hem, så försöker njuta så mycket som möjligt. :)

Annars idag så haf Jim o jag vart en vända till Farsta för att hämta ett paket åt Åke. Sen fastnade vi ju såklart i köerna... Suck! haha..

Hade fått en kommentar häromdagen, där det stod att "anonym" ville se bilder från vårat hem.:) Sånt är trevligt tycker jag!! Så måste fotografera det tror jag. Har vardagsrummet vet jag. Så det bjuder jag på ikväll. :)
Sedan får jag imorrn ta bilder på resten av hemmet i dagsljus och städat tillstånd;)


Hylla med mysig belysning. :)


Min älskade Tulle från Pessin:)


Litet tittskåp med kärlek i:)




Mitt skåp med nallar. Runt 35st.


Tyvärr är bara en tavla uppe på detta kort. Nytapetserat och så hade vi bara en spik kvar..
Våran älskade soffa från EM. "bordet" över soffarmen är köpt från Folkhemmet för ca400kr.


Teknik avdelningen;)


Så här ser det ut bland våra kablar. Snyggt och städat. :) Ser ni hur grymt tunn våran tv är! NICE!;)


Kontroll till ; tv, AVreciver, boxer,  projektor, sätta på dator- xbox och wii. Tror det är allt...
Tangentbord till datorn.


Såhär mysigt blir det när vi har duken nere och ser på film. :)


Jims bild över Japan. (leif som tagit den när dom va där)


Dator på vänster. AVreciver till höger.


Ja, den säger ju sig självt...


Xboxen och router.


Projektorn som sitter ovanför soffan.


Ett måååste! Han tillhör lixom soffan! haha..


Såå, hoppas du är nöjd Anonym!:) Och alla andra!!
Ska som sagt försöka ta bilder på resten av hemmet imorrn!


Vilket rum vill ni se härnäst??

SKIT DAG!

Kuuuul att gårdagen va super!! Och man idag ligger i soffan och är sjuk... Denna vackra, och möjligtvis sista, fina varma dagen... Suck!
Vaknade under natten och kände mig varm. men tänkte att det kanske va för att det va så varmt i rummet.. hade svårt o somna om men somnade tillslut. Vaknade imorse, gick upp och kände hur huvudet dunkade och jag mådde inte alls bra... :( Så ringde till jobbet och sa att jag inte skulle komma.. Såå typiskt när det går så bra!! Men va ska man göra?

Ligger som sagt i soffan iaf.. Balkongdörren är öppen och jag ligger under täcket. Ganska mysigt! Förutom att det gör ont i huvet...

Måste få i mig något o äta oxå. Så ska ge mig på det nu!

EN BRA DAG!

Gick upp en halvtimme innan jag började idag. Va så sjuuukt trött!! Ville inte gå upp alls...... MEEN, gick upp efter att min "sol, vind och vatten" spelats en stund. Sköljde av ansiktet och funderade en stund på vad jag skulle ha på mig.... Blev tunika och tights. Typ det enda jg går runt i. haha.. Skönt som tusan! :)
Så va på jobbet 09.01 då va vi påväg till parken. :)
Nu börjar det bli kyligt ute! Va tvungen o ha jackan stängd, trots att jag stod i solen! Och ändå är det mitten av augusti! Brukar väl vara liite varmare va?

När jag slutade kl 14 gick jag hem. La mig på soffan o kände att jag ville vila en stund.. Tror ni jag fick göra det?! Neeeej.... Suck.. Jim höll på... hundarna skulle ut med tjejerna.... Dom kom tillbaka... och plötsligt va klockan kvart över tre och det va dax och gå in i duschen... SUCK!! Duschade och fixade mig.. Och sedan iväg till Jakan. Skulle träffa en kär gammal vän!:) Vi har inte träffats på 3år så det va riktigt trevligt o ses!!:) Vi åt på Korfu Kolgrill sedan gick vi en vända och hamnade sedan på Druvan och han drack öl och jag drack cola!:) hihi.. Pratade massa minnen och skrattade och hade oss. :)
Så nu måste vi ses meeeer!:D hihi..
Fick reda på massa skvaller och skoj! Ojojoj.. haha..
En vän till oss ska tydligen bli pappa! Inte meningen att dom skulle bli gravida, men nu är det så. Och det är ju lite skoj! haha.. Eller va säger du Pessin;)

Nä, fan. Måste gå o lägga mig! Är helt slut och ska ju jobba imorrn oxå.... Hoppas på bra väder!!:)

Natti allihopa!

MY WHITE SHOES

Här är mina nya skor:D



Nu ska man bara gå in dom oxå, dom är ju inte super sköna såhär i början. Meen, så fort man gått i dom ett tag så kommer det bli suuuper!:D



Åh, sitter och tittar på Roomservice. Vill oxå ha ett hus o inreda!!
Färg... kakel, tapeter, tavlor.... Golv... luckor... duschmunstycke! haha..
Meeen får nog vänta ett tag!! Tur att mormor och gänget ska flytta in i therese lght så jag kanske kan få planera lite där. :) hihi..


Åh, måste ner i tvättstugan... Bläää...

GLAD!

Glada nyheter idag!!:D

Bea har fått dagisplats!!!:D Nere hos mig på förskolan!! Underbaaaaaaaaaaart!!! :D Hon kommer börja den 1september på småbarns avdelningen.:)
Gud, allt rullar på för dom.:) skönt.. Så mamma va tvungen o satsa på lotto idag för o se om hon vinner ngt;) haha..

sitter o väntar på Jim.... maten är klar , bara han som saknas.. suck!
klockan 19 ska jag tvätta igen. lite grejer som inte hanns med igår som jag måste fixa.:) annars lugn kväll..

Nu ska jag äta. struntar i min karl. ;)

BLÅÅÅÅÅS!

Vilket väder vi haft idag!
Blåser galet mycket!! Mamma bildörr flööög upp idag så hårt att den har gått sönder. Nå gångjärn som blivit böjt! =/ Inte bra!! Men Jim kan nog fixa det. :)

Vi har idag vart på Mio, jag åkte aldrig med Jim och kollade på växellådan, roligare o gå på Mio. :)
Iaf, väl på mio så kollade vi på bäddsoffa. Bea tänkte sova i en sån sen. Så vi har legat och suttit och haft oss. :) Ska beställa den i veckan. :) Jag gick o kollade på kuddar. Vill ha små (50x50) kuddar i soffan i lite olika färger. Men faan, dom kostar ju 250:-!! Och jag vill ha 4-5stycken! Helt stört ju!! Typ 1300spänn licom.. Tror inte min karl går med på det.. :P haha.. Tror ju heller inte att det är billigare o köpa tyg o sy.. för då måste vi ju köpa kuddar till oxå.... haha..
Ja, vi får se. :)

Annars har dagen vart lugn.. Vi har vilat lite och sedan laga mat :) Kom hem runt 1930. så nu sitter jag här och håller på o tvätta oxå. Imorgon är det måndag.. Jobba igen.. Har faktiskt ingen större lust... Men blir nog bra!

Slänger in en liten video:D


UTFLYKT!

gud va skönt... Har fått sova ut idag... Inte vaknat klockan halv nio och inte kunnat somna om. :)
Vaknade för en stund sen och känner att jag skulle nog kunna sova en stund till. Men ska iväg snart.

Blir inte o gå på visningar idag. Det är nämligen så att min vän, som ska flytta, hon har gett sin lägenhet till Bea!! Så dom kommer inte behöva ta nå lån för o köpa en "Onödig" lägenhet!!! Utan kan sitta på en bra plats tills Sergio kommer hem och dom köper ett hus. :)
Käss nog otroligt skönt för bea! En sten som släppts. Och skönt för mamma, det är ju väldigt trångt och fullt hos henne. Så nu kan hon få luft igen. :)
Det är inte riktigt bestämt när Theres ska flytta, en hon hoppas på månads skiftet.
Så idag blir det att åka på en loiten utflykt med min älskling! Han ska köpa en växellåda, så vi ska åka en bit. Kommer inte ihåg vart han sa att den fanns.

Min dag igår va super iaf! Men heeelvete va tid det tar o åka till Södertälje!!! vi åkte i 1timme & 24minuter! Heeelt galet!! Men va fint det va när vi väl kom fram!
Vi gick där bland husen och kom fram till en gång där det låg några gallerior. Mycket fint! Köpte mina Converse gjorde jag oxå;) Och mamma köpte lite grejer till Micke. Sen sa vi "faan, nu går vi ut.. Gallerior kan vi gå i hemma" Så vi gick ut och så kom vi till torget. Där såldes det frukt&grönt. Jag såg massa hallon och blev sååå sugen!!:D Så jag köpte mig en ask med hallon för 35kr. Helt stört dyrt! Meen fan va gott det va!!!:D:D:D:D
Vi gick vidare och kom till vattnet där vi satte oss med varsin glass och njöt. :)
Sen tog vi en mysig promenad längs strandpromenaden so ledde oss tillbaka till stationen.
Vi va där i 2timmar ganska exakt. Sen tog det ju självklart 1½ timme hem igen.. Suck! haha..
Så 5timmar va vi borta igår- såå skönt!!!
Känns så skönt att åka en bit bara för o komma bort härifrån en stund!:) Sa att detta ska vi göra fler ggr bara för o komma bort. :)

När vi kommit hem så fick jag såå ont i min mage! Så blev tabletter o vila en stund.. Jävla mens asså! HATA!!
Men sen så gick det över lite när skålen med kräftor väntade på oss!!:D Bea hade köpt två paket(!) som vi åt upp!
Hanna äter tom kräftor!! Hon suger upp all saft och sedan får hon skärten av bea. :) Haha.. Sött!!

Jim va hos Åke nästan hela dagen och hjälpte honom. Han ska få en ny plan till sin garage uppfart. så dom har plockat bort all skit!! Ni anar inte hur mycket det va! Men GAAAAAAAAAAAAAALET mycket! Så det har dom hållt på med i EN VECKA och igår så sågade dom bort asfalten och kastade den. Så nästa vecka kommer dom och lägger på betong där. :) Blir super tror jag när det ä klart!

Ja, här är lite bilder från igår. :)


På tåget ute i förorten någontans.. :)


Mamma på resturangen vi satt och åt på.:)




Känns som om man va utomlands!:)


Bjuder på denna... Fy i gatan va jag ser ut.....=/


Godaste som finns! Coola på glasflaska!


mammas bakpotatis med skaldjursröra


Min kyckling sallad:)


En hund som fläktade sig:) hihi, så söt!


Ser ni hur snyggt jag ångat in kille i den svarta buren till vänster? :D haha,.




Älskar måsar! Är ett underbart vackert djur!!:)


"GALENpanna tänker alla!! Dom som skriker så mycket!" Men jag älskar deras ljud. :) Rofyllt och lugnande! Kan ju vara för att jag är uppvuxen i skärgården... :)


Den fina strandpromenaden




Mamma med sin glass..


Med ett litet hallon på:)




MUMS!!!!


Här går vi framåt... :)


Där va vi förut..


Så fint!!


Sen blev det molnigt och vi skyndade lite... Ville inte få nå regn på oss... (vi klarade oss)


En liten bo som vi gick över.




VIII!! :) Tack för en bra dag kära mor!!♥

Jag älskar dig!!


:(

fick för en stund sen reda på att en vän ska flytta.. :( Hon kommer inte längre finnas dörren intill..... Kommer sakna henne såå mycket!! Hon har varit en underbar vän/granne i 4år och nu försvinner hon...


HELGEN

Sitter i soffan hos mamma o gänget. Kollar på Charlie Änglar 2. Den har man ju sett några gånger.. :)

Imorgon vid 10 åker jag o mamma till Södertälje. Vi ska gå runt lite där och jag ska fota och förhoppningsvis köpa mina skor. :) Verkar ju vara fint där i centrum!:D

Sen på eftermiddagen så ska jag o mamma åka till kära Zandra som har inflyttnings"fest". Blir lite käk o så. :) När vi kommer hem sen så blir det krääääftor!!:D hihi..
Full dag imorrn!!

På söndag har vi 5 visningar!! haha.. Från 12-16.30. Full rulle hela dagen igen!:D

Sen jobb på måndag igen. Ska försöka vara på jobbet till 14 istället för 14.30. Så jag får lite mer tid än 2timmar.

Ska snart gå hem.. Jim är hos åke och fixar. Men hsn får ge sig snart!:)


FÄRGGLATT

Idag så vaknade jag klockan nio...... Faan, skit irriterande o jobba, för man kommer in i en rutin o vakna "tidigt" så man vaknar tidigt även när man är ledig.... Blää.. Men, kom upp tidigt och tog en dusch och sen kom mamma, mormor och Hanna och hämtade mig så vi åkte till Tensta. Mormor är ju tvungen o skriva in sig i sverige igen så skatteverket va det som gällde. :)
När vi va klara där så gick vi ut på torget och köpte lite potatis och frukt. Guud så gott allt ser ut!! Man blir glad av alla färger!:D

Kom hem för en stund sen.. Har vart hos mamma ett tag. Men va lite tråkigt där, pga att det är hantverkare där och fixar fönstren i v-rummet. Så vi kunde bara vara i köket. Så kände att jag kunde gå hem. Tvätta lite och så.. Meeen va fiiint att Jim då har nycklarna med sig.... Suck!! Så nu sitter jag här... Funderar på o gå upp till mamma och gänget igen lagom till middag. Jim ska nämligen till Åke sen. Och jag har verkligen ingen lust alls och sitta själv här hemma ikväll... Såå tråkigt!!

Jaja, här är lite bilder från igår och idag.:)






Mamma, mormor och hanna i Tensta. :)


Peter är nyklippt och nöjd. :)


Hanna är ute och går med Aslan. :)






Zorri doftar på blommorna.


Jag idag. :)


Har ni sett mitt spöke?!! :D

Nu ska jag ge mina hundar mat och sen tar jag en prommis upp till mamma och äter. :)






HEJHOPP!

Torsdag idag.. Gick upp vid kvart över tio. Satte på mig träningskläder och gick ut med hundarna. När jag kom in så va Jim klar och han körde mig till gymmet innan han åkte iväg. Tränade en stund och sen hem till mamma.
Fick min härliga vecka, så magen blev som en ballong på mig!!!! Så hem och ta en varm dusch och sen va det soffan som gällde. Låg ihopkrupen under filten och somnade när tabletterna började verka.. När jag vaknade så gick jag med hundarna och sen va det soffan igen... Satte på Twilight och mös ner mig.. Sååå bra film alltså!! Är förälskad! Men som sagt svaaag för udda kärleksfilmer:)
Efter en stund så blev himlen svaaaart och regnet började öööööösa ner!! Såå mysigt!!:) Hade lite tända ljus och njöööt av ljudet av regn och åska o blixtar. :)



Faan va han är snygg alltså!! Men tycker bara han är snygg i filmen, han ser lite sleeten ut annars tycker jag:P haha..
Har nu sett filmen 3 gånger. Längtar took mycket tills den nya kommer i November!:D haha.. Ännu en filmologi o följa;D

Ska strax gå ut med hundarna sedan blir det nog en film.
Imorgon är jag ledig igen, som idag. Ska åka till Södertälje och gå runt lite. Sägs att det är väldigt fint där, så ska passa på o komma iväg nånstans när man är ledig. :) Hoppas på att det inte regnar bara!!!
Ska köpa mig ett par Converse oxå. :D Längtaaar!



Nää, nu måste jag avsluta.. :)

JUST NU

halv ligger jag i soffan, under filten, balkongen öppen, lyssnar på regnet och åskan.. Tittar på Twilight (för3gången) och har det riktigt mysigt!!:)






AJ!

Ligger i sängen, lite kallt är det faktiskt! men kan ju bero på att fläkten är på.. :P Annars är det riktogt äckligt varmt!!=/ Men den är riktad lite fel känner jag.. Vill inte ha den på mig..

Har vart på Ikea en sväng med min karl. :)
Jag köpte små och stora värme ljus. Små block ljus i olika färger och vanliga ljus i orange. :) Sen blev det en visp till köket oxå. Va nog inget annat faktiskt.. Jo, påsklämmor till mamma:D haha..
Sen körde Jim mig hem till Fanny. :) Kom ganska lagom, hon hade precis ätit. :)
Så vi drog igång med mina naglar. Och faaan va det brändes idag!! Ajajajaj... Men dom blev skitcoola! (Bild kommer imorrn. Alldeles för mörkt o ta nu)
När vi va klara med mig så drog vi igång med henne. Vaxa-benen-tajm!!:D sååå roligt o pina henne lite;D haha.. Hon hade köpt värsta coola rollern som man rollar på vaxet med! Så va riktigt enkelt o få på. :) Vi skulle ta hela benen, så började med låren o sen neråt. Gick bra! Bättre nu än förra gången .:) Men har ont i ryggen nu! Hon har legat i soffan och jag har stått konstigt över henne, så nästa gång blir det o vara här eller på något som hon kan sitta hägre upp på! =/
När vi va klara med henne så satte hon en på mitt ben.. AJAJAJAJAJAJAJAJ!!! Och jag hade inte ens så mycket hår, så fatta va ont det gör om man har mer?!?! ÅH! Inte roligt alls!! Så kommer nog faan inte njuta nästa gång jag gör på henne! hahaha..

Nu ska jag ta o sova.. Upp o jobba imorrn! Måste gå till gymmet oxå. :)

Nattinatti!!

NYTT!

Idag så fick vi paket från ellos.se. Jim hade beställt underkläder till sig och jag fick mig ett velourebyxor i rosa. :) sååå fina!!:D LOVE them! hihi.. Är nästan glad att det är lite kallt ute o regn;)




Nu ska jag o Jim åka till Ikea en snabbis. :) Måste fylla på mitt ljusförråd. Sen drar jag till Fanny o fixar naglar och vaxar henne;D Sååå roligt!!! haha..


R.I.P

Natten till idag har en hemsk sak hänt... En vän till mig o mamma, hans mamma /hennes farmor har dött i en brand... vi tror att hennes karl (som är ganska grovt alkoliserad) har blivit förbannad för att hon lämnat honom och eldat upp hennes hus....

Detta skrev min kära vän i sin blogg...

"Clas Göran, en alkoholiserad idiot kostade min farmors liv inatt. Min farbror pratade med henne i går kväll och då sa hon att hon dumpat honom, och att hon då var själv i huset. Han tålde det inte och var tydligen där då huset tändes på för två kroppar hittades i hennes hus. Jag vågar inte ens tänka på allt det han kan ha utsatt henne för innan han tände på huset. .. Störda alkoholiserade idiot!!! Han har inte bara förstört sitt eget liv utan så många andras också.
Jag och farmor som precis fått kontakt och lärt känna varandra. Mina tårar rinner för henne, och hon kommer alltid finnas i mitt hjärta. R.I.P världens bästa farmor. <3<3"

Det är hemskt!! Tänk att sånt händer på rikitgt!! Usch....

Tänker på er!!♥


KAN MAN...

.. bli beroende av en sång? Så man måste höra den hela tiden? Vart man än går så måste man höra? Man spelar piano med fingrarna när den spelas.. Man drömmer sig bort.... tankarna är någonstans där man vill vara...
Svaret är ja... Jag har en sådan sång i min mobil som spelas om och om och om igen....

Har inte sovit bra alls inatt... Drömt mardrömmar och legat somnlös från stund till stund... gick tom upp innan klockan för att jag inte ville ligga kvar... Ville inte drömma mer... Gick upp och duschade och har fixat mig o nu sitter jag här o väntar på att klockan ska bli kvart i elva, då kommer mamma o hämtar mig. Ska köra mig till psyko.
Har ingen lust alls o gå dit... Men hoppas på att tillfällena kommer bli färre o färre nu..

Den här veckan börjar jag jobba 5timmar om dagen. Känns bra!! :) Får se hur länge jag stannar där. Ska väl prata om det idag antar jag... Vill öka på timmarna ganska "fort" nu. Vill vara klar till december faktiskt! Och stöter jag på nå problem så vill jag inte sitta där sista november och har inte ens kommit upp till 100%... Utan vill ha tiiiid!! :)


Tyckte om den så mycket!:)

Nu ska jag nog gå med hundarna o sen åka.. :)

Ha en bra dag alla!!
 

SÖNDAG

Helt slut!! vet inte varför jag är så trött..

Idag har vi iaf vart på två visningar. En i skälby och en i Viksjö. Den i skälby va inte alls va vi hade förväntat oss... Tyvärr! Men kom fram till att platsen va inte den bästa... Lite långt bort lixom.. Men lägenheten i viksjö va fin! :) Badrummet behövde en förbättring bara.. Men gick  leva med. Så vi får väl se.

Annars idag, VARMT! Har tagit det ganska lugnt. Men ta det lugnt uppe hos mamma är ALDRIG lugnt!! för det första:8hundar(!!!!) , en hanna som vill ha uppmärksamhet, Micke som vägrar lyssna när man ber honom skruva ner och jaaa... Full rulle heeela tiden!!

Kom hem för en stund sen. Och är själv hemma, ja förutom hundarna såklart. :) Jim är o hjälper Åke i garaget.
Vet inte vad jag ska hitta på.. Men blir väl någon film tror jag. :)

Imorrn har jag psyko kl 11. Har inte vart där på flera veckor nu! Känns bra!:) Sen jobbar jag kl 14.30-16.30 typ.

I veckan blir det o städa här hemma. Damma överallt och måste städas ordentligt i köket. Torka luckor och hyllor.
Vill ficka lite i vardagsrummet. Nya ljuslyktor i olika färger. Hösten är ju ändå påväg, så vill fixa lite. Vill kolla på tyger oxå o sy kuddar till soffan. :)
Vill ha nya gardiner i köket oxå! lite mer ljus lixom. Åh, vill så mycket!!!:D hihi...

Bjuder på lite bilder från igår.


Hanna leker med sina nya grejer. :) Hink, sil, spade, kratta, battenkanna och skottkärra. :)


Chica påväg o attackera Aslan...


Sen sprang hon i höga gräset o kom ut o såg ut såhär..... =/ Massa smååå karrborrar!!


Körsbääär!:)


Fina och väldoftande rosor!


Fin solros


Grönsakslandet:)


Ännu en solros.:)


Tjockis Bettie:)


Bea njuter av skuggan. :)


Hanna visar sitt vinbär.




Röda och vita vinbär


Här är dom små jävlarna som satt i heeela Chicas päls!!


Hanna filosoferar i gräset med ett körsbär.. :)

Nähä, nu ska jag ta o ta en varm dusch o sen film i soffan. :)


SOLIGT!

Klev upp "tidigt" idag. Fan va sur jag vart! Ville ha sovmorgon,men icke.. Vaknade halv9 och kunde inte somna om... Suck! Så gick upp, ut med doggsen och sen gick jag upp till mamma och så åkte vi till Ica o handlade. Hanna fick åka i en sån där bil-vagn. Så söt!:)

Gårdagen va underbaar!:)
Jag jobbade till 13 kom hem gick ut med hundarna och mötte Jim och Leif. Dom va redo för o åka till Örebro. Så vi hoppade in. Satte på musiken och sjöng:D Det blev Hoffmaestro och Jason Mraz. Vi stannade o käka på MAX och när vi-äntligen-kom fram till Örebro blev jag förälskad! Gud va fiiint det va där!! :D Och gulligt!! Vi hämtade hans grej till bilen. sen parkerade vi bilen och tog en glass och gick längs ån. :) HAde inte kameran med mig (faan), men använde mobilen.
Så bjuder på lite bilder här nedan.
När vi va på väg hem så fick Leif köra. Jim somnade som en stock i baksätet och jag o Leif satt o sjöng. :)

Vi åkte vid halv2 och kom hem vid 22-22.30 där nånstans. haha.. Men det gjorde inget. :) Bra dag!


I bilen på vägen..


Leif klev ur bilen, tyckte att det kändes liiiite konstigt!


Fin kyrka!


Min glass!:)


Skrållan ville oxå ha glass!:)






Hmm, faan varför är det hål mitt i glassen?!


Nån fin byggnad. :)




Coolt!:D






Hell yeeeah!


Resten av dagen idag blir det o åka till morfar. Hoppas på att komma till nå bad o doppa sig lite :) Sen ikväll blir det o grilla! Mumma!! :D Ska göra tzatsiki, såå gott!! :D Blir faan o ha med kameran idag! :)

Hörs sen! Hoppas alla har en super dag!!!

Sett och blev överraskad!

Ligger nu i sängen.. Såå skönt! Blev lite senare i säng än önskat... Men inte hela världen. Skriver på mobilen, så blir lite kortfattat. Jag o jim har sett Twilight! Vi tänkte att lika bra o se den lixom. "ännu en vampyr film......" o alla säger att "åh, han är såå snygg och hon är såå snygg" blablabla.. "nej älskling, jag förstår inte. Hur kan folk tycka att HAN är snygg?!" säger jag.. O ju mer vi kommer in i filmen desto mer tittar jag på honom... "Faan, filmen gör att han blir snygg!" säger jag tillslut. Vi kom fram till att han va inte snygg.. Utan vacker och stilig! Jag blev förälskad i filmen!!! Jag är sjukt svag för kärleksfilmer, det är det mest underbara jag vet! Jag trodde denna film skulle vara ännu en thriller vampyr film! Men icke! Det va ju underbart romantiskt!:) åh! Me love!:) måste se den igen och håller tummarna på att fanny inte sett den:) Hihi.. Visst ska det komma en tvåa va? Me tanke på hur den slutar.. Har för mig att jag sett trailern på den. Eller? Ah, nu måste jag sova! Upp tidigt imorrn o jobba.:) nattinatti!

ToRsDaG!

Torsdag, guud va veckan har gått fort!!! Imorgon är det fredag lixom. haha.. Så skönt!!

Kom hem från jobbet för en stund sen. Har vart ute hela dagen, så skönt! Förutom att luften står still... Får gärna blåsa liiiite! :P
Ska strax gå iväg till gymmet. Har ingen lust alls, är helt sluuut! Men fan, drar dit en stund och joggar lite.. Sen kan jag vila när jag kommer hem. :)

Imorgon är det som sagt Fredag. Jag jobbar till 13, efter det så ska vi åka till Örebro. Jim ska till en bilskrot där o köpa en grej. Så vi gör en roadtrip av det hela;D Leif ska nog med oxå. :) Så det blir o sjunga och skratta i bilen;D hahah..

Annars i helgen blir det nog o spendera med Hanna. :) Komma ut lite med henne o leka!:)

Åh, middagen igår hos Kattis o Jocke! Guuuuu så gott! haha.. Hon hade gjort mosaka(hur det nu stavas) Jag va lite skeptiskt, men tuuuusan va gott det va!!:D Hundarna sprang runt på gräsmattan och lekte med bollar och äpplen. :) Så söta! Dom sov som stockar när vi kom hem! haha..
Så sjukt trevligt o vara hemma hos dom! Önskar i hade tomten brevid dom;D haha..

Nä, fan nu måste jag dra innan jag tappar suget totalt!

Herrååå!

HETTA!

Är varm och kladdig om benen och armar..... Vill bara springa runt i tunikan hela dagen! Men fan, den är kanske lite kort för det;) haha..

Idag har jag jobbar. 9-13. Gick bra! Lite barn. :) Så skönt! På våran avdelning har vi 3barn... Sååå jobbigt!!;) haha..
Men fick sååå ont i magen runt 12tiden.. Så när jag kom hem blev det soffan och sova med benen högt upp. Sen blev det en dusch och nu sitter jag här o kollar på Drillbit Taylor. Mycket bra!;D

Stackars min Skrållan. Hon har börjat löpa så hon har fått på sig sin trosa. Men hon tycker inte alls om den!! Snuffan... :( Hoppas bara på att det lugnar ner sig tills vi börjar kursen. :) Det är den 18 så hon har några dagar på sig...

Snart ska vi åka till Kattis och Jocke. Dom ska bjuda på middag igen. :) Mysigt!! Va riktigt trevligt i söndags! Ska ha med kameran idag oxå. Och hundarna ska med oxå så slipper dom vara själva.

Bea har jobbat nu i 3dagar. Det går super och hon verkar trivas. :) Hon har underbara arbetstider iaf! 9-15. såå skönt! För henne och hanna. :)

Igår va jag uppe hos mormor. Hade med mig mina 3 och där uppe va alla med. Så jag, mamma, Bea och Hanna gick ut med hundarna... Fint det va! haha.. vi hade 8hundar som vandra runt o kissa o lukta överallt! haha.. Såå roligt!! Vi va 3små grupper lixom. :) Men det gick super!!:D
Sen fick dom alla springa lösa på ängen och fotbollsplanen. :) Hystersikt! hahaha.. :D

well.. Nu ska jag packa det vi ska ha sen åker vi nog vid 17-17.30.

JACKA NÅGON??

La ut tre jackor på Tradera igår. Någon som är intresserad?:)

Kolla in vettja.:)

http://www.tradera.com/Trenchcoat-beige-fran-VILA-auktion_96485069

http://www.tradera.com/Svart-jacka-i-ull-fran-H-M-strlk36-auktion_96485935

http://www.tradera.com/Militargron-tygjacka-fran-ROCKY-strlk-36-auktion_96486573

Uppdaterar mer imorrn.. orkar inte nu..

Natti!

VILKEN HELG!!

Har varit utan internet och tv hela helgen... Riktigt irriterande har det vart!!=/

Meen, nu fungerar det igen!

Annars så har jag vart hemma hos mamma. Vi har vart ute med hundarna så dom får vänja sig tillsammans. Dm fungerar super ihop! Sen har vi vart på lägenhetsvisning i Viksjö. SÅååå sjukt fiiin!!:D Jag vill ha den!! :) hihi..
Igår kväll va vi hos Kattis och Jocke på middag. Mycket trevligt!!! Kattis pappa och hans fru va med. (dom bor i finland) och Jockes föräldrar. :) Vi fick en grekisk gryta, ris, potatis, tzatsiki, bröd sallad osv osv... Sååååå goooott!!!:D haha.. Efterätt blev det melon. :)
Mycket bra helg!!:)

Är såå glaaad att dom är hemma nu!!:D Bea jobbar sin första dag idag. hoppas på att det går bra!!
Jag börjar kl 14.30. Ingen större lust, men men.... :/

Jag har vart sååååå duktig idag!! Vart o tränat! :) Är heeeelt slut i kroppen! Ont i benen och armarna!:P haha.. Men faan, duktig asså! :) Måste äta något nu! Håller på o hungra ihjääääl!!! Tror dock att jag måste gå till konsum o köpa något.... Hmm.. Äh, det löser sig!:)


RSS 2.0