FACEBOOK

Va det någon igår som försökte logga in på FB men kom till nån annan konstig sida?? Så va det iaf för mig. Skit skumt! Tycker FB har bettet sig lite skumt i några dagar!! Sidan kan inte visas osv... Suck!!
Hoppas dom fixar det snart!

Idag är det ju toppen väder! Verkligen vår!! Underbaaart skönt!! Har Chica här idag. Hon är galet rastlös, så blir en prommis med henne sen.:) Hoppas på att träffa nån hund o busa med! :)

Idag har jag ju inte arbetstränat. Men imorrn är det dax igen. Klockan 14.30-16.30. Känns bra! Speciellt nu när vädret börjar bli toppen! :D

är så glad för Jessie, Rickard o Natalie som äntligen har flyttat in i sitt radhus! :) Längtar tills jag ska dit o få se det med egna ögon! Hihi..

Nää, nu är det nog dax o dra ut.. :)


Bjuder på lite bilder på nöjda hundar & vädret:)









Hmm.. varken hundar eller väder.. :P






Varmt o skönt!






Mys på balkongen:)


Aslans nya plats. :)


BLÅMÄRKEN, BARN, MACKOR

Igår så satt jag o myste med Aslan i soffan. Såg då på magen att han är jätteröd och har ett blåmärke oxå. Stackarn!! =(



Min stackars plutt... =(


Idag har jag iaf arbetstränat! Gick dit så jag va där lagom till 14.30. Barnen vart jätteglada när jag kom in genom dörrn!:D Dom hade tydligen väntat hela dagen på mig. :)
Så det har iaf gått jättebra! Har kollat på kort o teckningar med några barn. Sen hade plötsligt 2 timmar gått! :P

Nu har jag varit hemma en stund.. Har precis ätit varma mackor. Va sååå gott!! :D

Ska nog åka o handla lite sedan med Jim. måste lämna tillbaka "glas-kycklingen" . Vi har inge glas i den va vi vet, men dom har lämna tillbaka datumet på sig så.. :)

Hundarna kom in hör för enstund sen från att ha vart ute ned tjejerna. Dom va såå leriga!! :D haha..

Nää, nu blir det o kolla lite på tv. :)

VINK VINK

Ja, idag har dom åkt hem.. =/
Vi åkte till Arlanda runt 12.30. Väl på flyplatsen så va det bus o lek med Hanna. :) Incheckning och allt gick super!
Sen blev det "herråå" :( Fick puss av Hanna o Bea. Men Hanna ville inte gå, hon skulle vara kvar! Tills vi sa att Tango o Fly väntar ju på henne hemma. Då gick hon med på att gå. :P

 

Så då vinkade vi hejdå o så gick dom.. :(

När dom försvunnit så gick jag o mamma oxå.. Vi åkte hem hit, jag sprang upp o hämta hundarna o sen åkte vi upp till henne. Åt rester från helgen till lunch och sen somnade vi båda i soffan en stund..
Runt 5 kom jag hem, då fixade jag med disken och sen kom Leif. och Jim kom en stund senare. Vi har ätit klyftpotatis med korv och cafe de paris sås, Det va gott!
Nu sitter dom två o spelar lite och jag sitter här o drömmer lite.. :)

Imorrn är det dax för första dagen på Förskolan. Är nervös, men känner mig ändå taggad;) Börjar ju så pass sent att jag hinner att vakna ordentligt innan jag ska dit;) haha..

Nu ska jag snart gå o lägga mig..

Hörs imorrn!

SLÄCKA?!

Åh, suck! När klockan va 19 så sa vi alla till varandra -nu är det bara 1½timme kvar tills vi ska släcka! Ska bli coolt o titta ut kl halv o se hur det släcks överallt!
Ja juste! Fiiiiint! Klockan halv 10, när CSI börja, dåå ja dåå kom vi på att vi missat o släcka!!!!! Såå klumpigt!! Aja, jag hade iaf heeelt nedsläckt här hemma! så jag hade kasnke ned släckt åt mamma oxå;) haha..

Denna kväll har iaf vart trevlig! Vi åt potatisgratäng med entrecote och massa sallad! Hasse kom oxå, han åt med oss och vi satt o prata massor. :) Hans hus har inte blivit sålt än, jag vill haa! Satt o räknade lite, vi skulle kunna (beroende på räntan) hyra huset för ca 6tusen. Får väl se hur det blir med den saken;) haha..  Men skulle ju vara trevligt!:)


Nu sitter jag här hemma. Jim är inte hemma... Saknar honom nu när man har vart ifrån varandra hela dagen! Inte ofta det händer! Hatar o gå o lägga mig utan honom!!
Hur ska det bli om han ska till Japan?!! =( Vill knappt tänka på det!!! Hoppas bara på att det aldrig kommer bli av!!


Imorgon åker Bea o Hanna hem... Så tråkigt!! Jag hoppas att dom flyttar hem snabbt!! Vill ha Hanna nära! Är så underbart!! Blir så lycklig av o vara med henne! Vill ha en egen.... Men det känns som evigheter dit..... :(

Nu ska jag glo på tv en stund innan jag går o lägger mig...

Nattinatti!! ♥

TUFF DAG!

Oj! Gårdagen va inte något som vi förväntade oss!!

Jag fick lite sovmorgon iaf. Bea o Hanna kom kl 10. Då skulle Bea iväg på sista sista grejen. (så nu är det bara o hålla tummarna!)
Jag började tvätta, medans Hanna gick runt här hemma o käkade Tom&Jerry kex. Jim satt o pluggade vid datorn..
Jim skulle runt 12 gå o ändra på P-skivan, så då tog han med hundarna och lite sopor som skulle kastas i soprummet. Efter bara några minuter är han tillbaka.
Kommer in med Aslan i famnen och ser alldeles blek ut!!
Då har dörren till soprummet dragits upp av vinden och Aslan har hamnat emellan!!!!
Vi klämmer o känner över hela hans lilla kropp, men hittar ingenting! Han är likblek om tandköttet och nosen. ser alldeles sjukligt trött ut och vill typ inte gå... Så vi försöker få tag på våran veterinär mottagning. Men inget svar..... SUCK! Tillslt så svarar dom, säger åt oss att komma in akut.....
Jag blir alldeles jätte nervös och orolig! Och Hanna har precis lagt sig i sängen för o sova.. Så va bara o dra upp henne, men hon är så glad o nöjd så det är inga problem. När mamma kommit med hennes bil så kom vi iväg.
Christer va även här hos oss. Så vi 5 (jag, jim aslan Hanna o Christer) åker fort till Väsby!!
Hanna somnade efter 2minuter i bilen.. SÅ när vikom fram så la vi henne i vagnen och rusade in. Vi fick sitta ne ri 5minuter innan en sköterska kom o hämtade oss.
Veterinären kom in och klämde och kände på honom.. Sträckte på ben och armar.. Ingenting.. Då vart det dax för röntgen.
Buken, lårben, lungor, höfter.. Ja, allt som bara gick o röntga!
När det är klart får vi gå ut i väntrummet igen... Hanna sov fortfarande.. Så vi satt där o tittade på alla vovvar o katter som kom in.. Aslan somnade tillslut på Christers jacka.
Tillslut så kom sköterskan igen. Vetten hade tittat på bilderna från röntgen så nu skulle vi få träffa henne igen..
Hanna hade precis vaknat så vi gick alla in på rummet. Där stod vetten och väntade. Hon berättade att det va inga frakturer eller inre blödningar... Min puls lättade galet mycket! Hon sa att det nog bara va så att han hade fått en smäll... Så hon gav han ett smärtstillande i höften och sen satte hon ett dropp i nacken så han skulle få i sig vätska fort. Va bara det att den här vätskan sprutade fort! (den skulle det) Så han fick påsar innanför huden fulla med vatten! Såg så otroligt obehagligt ut!!!!
Nu va det bara betala kvar.... 4600! Jippi! Dyrare än kastreringen.. Men tur att vi har försäkring! blev förvisso dyrt iaf, 2400... Men det va det värt! Jag menar, hade vi inte åkt in så hade han kanske haft någon inre blödning eller nått och då hade jag inte haft min plutt kvar idag!
Vet inte vad jag skulle göra om han hade dött!



Idag mår iaf min pluttis bra! Han sov heeela kvällen igår och hela natten. Så nu ligger han här brevid mig o snusar lite igen. :)


Igår skulle vi ju ha grillat.. JA JUSTE! Fint! Fint med SNÖSTORM!! ÅH!
Men jag o Jim stekte på kycklingen och sen in i ugnen och Leif, Fanny o Johan stekte fläskfile. Potatisallad, bea sås o sallad till det. Guuud va gott det blev!! :D
När vi hade ätit färdigt så kom Fredrik och Madde. Så vi satt i köket halva kvällen o snackade. Mycket trevligt! Sen såg vi "YESman" riktigt jätte bra!! haha.. Behövde få skratta!! :)

Runt ett så hade alla åkt.. Så vi gick med hundarna o sen gick jag o la mig... Somnade så fort huvudet landat på kudden...
Lång o tuff dag!


Idag så jobbar Jim. Mamma o dom andra har åkt till morfar, hade ingen lust o följa med. Så när dom är på väg hem så åker jag med dit.
Men måste äta något nu alltså! Är så sjukt hungrig!!


VÅR & SOMMAR KLÄDER

Våren och sommaren närmar sig..... Jag vill shoppa massa nya fina kläder!! Har hittat ett par jätte fina skor och jeans. massa klänningar och tunikor!!

Nästa vecka är det faan dax!! MÅSTE KOMMA IVÄG TILL GYMMET! Måte måste måååste!! Vill bli snygg tills det är dax för bikinin! Annars kommer jag inte kunna visa mig ute!=/

Har ju fått alla rese kataloger nu oxå.. Men nu är det inte säkert att det blir nån resa...:( Förskolan är inte stängd någonting och då får ju inte jag heller ledigt:( Men hoppas på att då jag är klar med min arbetsträning (och om jag inte har något jobb då) så kanske vi åker då. För vill verkligen iväg!! Vill ha sol och värme på min kropp!

SKa iaf köpa mig ett par gladiator skor så fort dom kommer in igen! För dom är galet populära!! Dom är skit snygga! :D Hihi.. Dom kostar typ 500:- men vill vill vill verkligen ha!! :) Hihi..



Snart ska jag o Jim åka o handla.
Har fortfarande inte kommit underfund vad vi ska grilla imorrn... Men blir iaf kokt potatis / potatisallad och massa beasås;) Ska bli mycket trevligt imorrn!
Mamma, bror, Bea o Hanna skulle ju ha vart med, men nu blir det inte så. Blir fööör många! haha..





Såhär ser det ut i rabatterna här hemma!:) Hihi.. Underbaart! :D

FOTMASSAGE, FLINGOR & SOLEN

Gårdagen va lång! Gick upp kl 6 med Jim. Vi duschade, åt frukost och fixade oss.. Jim åkte till skolan runt halv 8, då satte jag mig i soffan... somnade dock! haha.. Så när jag vaknade lite senare så va jag tvungen o ringa till mamma så hon fick köra mig till gruppen.. Jag kom dit runt 9.45 och satte mig o målade våra högtalare. Jag hade även tagit med mig stenar (från stranden i spanien) tog fram massa färger och satte mig o målade lite. :)
När klockan va 11.35 så kom mamma, Bea o Hanna o hämtade mig. Vi åkte till Centrum och mamma vidare till jobbet. Medans vi gick runt i Jakan och kollade lite. Jag åt en pasta sallad från tastys. Såååå god!! :D Hihi..
Va hos mamma resten av dasgen. blev mys i solen med hundarna och Hanna. :)
Kvällen bestod av ungsfalukorv med potatis o senapsås. Såå gott! Och sen fick jag uuuuundebar fotmassage av Christer! Guud va skönt det va! Det va verkligen länge sedan nu! :)
Hoppas verkligen han flyttar upp hit snart så kan han massera mig en gång i veckan! :)
Vi tittade på "Rent hus" oxå.. Fyy i helvete va det kan se ut hemma hos folk!! =/ BLÄÄ!

Idag så skulle jag till skolan och få se hur det ser ut inne på avdelningarna. Det gick jätte bra! Dom är såå trevliga allihopa! :D Så ska bli roligt o komam dit på måndag o få träffa alla barnen! :)
Snart ska jag åka o handla med Bea o Hanna. Dom åker ju hem på söndag, så nu måste jag passa på maaassor! =/ Kommer sakna min Hanna såå mycket! ♥

Häromdagen bestämde jag mig för att jag ska äta bra frukost. Nu när man börjar jobba igen så måste jag ju få i mig mer så jag får energi!
Så gick till konsum, köpte Special K classic. Och har nu ätit det i tre dagar typ. Och kan säga att magen har typ snurrat lite! haha.. Får lätt ont i magen när jag ätit något men blir mätt fort! Vilket jag tycker är skönt! Måste lära mig att inte äta så mycket! För nu jääävlar ska jag börja träna!! (ja , jag vet.. Man säger så.. Men jag måste!!!!)

Bea hade iaf klarat det sista testet. (med lägst poäng av dom som är kvar) Så imorrn blir det väl intervju antar jag!! :D Hihi.. Lovar att så fort allt verkar klart så komme rjag berätat vart det är nånstans. (egentligen inget speciellt, men få rinte säga ngt.)

Just nu här hemma;

Aslan Njuter av vårsolen!!

Hittade jättefina tabletter till bordet igår, tror jag ska köpa såna idag! För blev käääär! Ska visa sen;)

Nu måste jag rusa!:)

Ha en toppen dag!!

FULLT HUS!

Guuud va fullt det är just nu!! Vi är hemma hos mamma o slappar.. Vi är runt 12 stycken som springer runt här.. haha.. Ja, då är hundarna inräknade;)

Dagen har vart väldigt lugn.. Hanna är ju så sjukt snäll!! Hon är ju aldrig ledsen!
Vi gick till konsum tidigare. Skulle köpa kakor. Jag ville ha Tom o Jerry kakor,men det ville inte Hanna. Men nu kan jag säga att hon älskar dom! haha.. :P

Imorrn har jag gruppen, sen när den är klar så ska jag o Bea& Hanna till Jakan.
Dom ska ju åka hem på söndag.. :( Men dom kommer ju säkert tillbaka om 3-4veckor! :D Hihi..

På fredag ska vi grilla!! :D :D Första gången för iår. Vi blir nog ganska många.
Jag o Jim, Leif, POhan, Fredrik o Madde, Fanny. Okej, kanske inte såå många! Men lite trångt blir det ju;) haha..
Men ska iaf bli roligt! Mycket god mat!! :D

Nu ska vi dricka juice o äta kakor! :D

PINGU & SOLSKEN

Vilket härligt väder det är idag! Trots att det är kallt som tusan så lyser ju faktiskt solen!! :D

Hanna kom hit imorse runt 8. Vi har tittat på bolibompa hela förmiddagen och ritat:) Va även ute med Chica o Skrållan en sväng. Och när vi kom till porten, ja då ville Hanna INTE gå in! :P Så det va bara o gå ett varv till. Då mötte vi massa skol o dagis barn. Dom va roliga o se på!:)
Hon har även bajsa idag, Jim tyckte det luktade satan!! hahaha.. Jag sa att det är ju bara o vänja sig.:)

Idag gör Bea sitt sista test, språk test. Vilket är det lättaste för henne!;) VArken spanska, svenska eller engelska är ju särskilt svårt för henne;) haha..
Christer är ju här oxå, brors pappa. Så ska nog passa på o få lite massage ikväll! :D Han är ju utbildad massör! Underbaart!
Så just nu är det verkligen FULLT hus uppe hos mamma! hahaha..

Satt o tänkte lite igår, på om dom flyttar hem. Bea o dom alltså..
Och om man ska ha familje middagar på söndagarna;) haha..
räknade då ut att vi kommer vara;
Jag o Jim
Mamma o Bror
Bea, Hanna o Sergio
Mormor
Zita, Bettie
Fly, Tango & Laika
Zorri, Skrållan & Aslan
Nellie, Fiffi & Chica
Findus, Oskar & Kiki
=8 människor 14Djur!
JIPPII!! haha.. Kommer bli gaaalet!!

Men kommer bli super mysigt! ;) Hihi..

Just nu så sitter vi i soffan o tittar på Pingu. Hanna somnar nog när som helst! :) Söt ungen!♥
Vi ska äta lunch snart oxå, jag börjar bli tokigt hungrig!! Men måste vänta på Bea!

Åh, nästa vecka är det dax! Börjar bli lite små stressad o nervös!! Ska ju dit på torsdag oxå...
Nu är det verkligen sluuut på sovmornar!! =/ hmm....
Förjävligt!

Nä, ska mysa nu i soffan med Hanna:)♥


ÄVENTYR!

Vilken helg det blev!!

Joe Labero va oförklarligt bra!!!
Jag o Jim åkte hemifrån runt 18. Vi kom självklart dit före pappa, carina o syrran. Som alltid!! :P
Runt 19 så beställde vi mat. Vi alla 5 beställde smörinbakad oxfilé med potatisgratäng, rödvinssås och beasås. Asså. såå sjukt gott!!!!! Sedan blev det efterrätt, Jim åt rabarberpaj, jag tog bara en drick, pappa Irisch coffe, syster kaffe och Carina åt nån mjölkchoklad grejs. Såg gott ut, men nej.. :P
När vi va klara med alla maträtter så va det ääääntligen dax för show!!
Såå otroligt bra!! :D Fick tyvärr inte ta några kort. Men galet bra! Man har ju sett lite på nå program på tv:n om hur tricken går till. Men vissa grejer, förstår inte hur det går till!!!!! Människor kan inte försvinna! haha..
Bordercollien va iaf med, men bara jätte lite! Men va bra!:)


Min snygging!;)♥


Så här långt från scenen satt vi. Men såg ganska bra iaf!


Pappa njuter av ett glad vin


Fint att jag typ ser grå ut jämfört med syrran! hahaha..




LIKA?!


Jims efterätt! Hur coola är inte fikon?!


Min rasberry-drink:)


Dom här skumma gick runt i rummet hela kvällen!




Och asså, ni anar inte vem som sitter här!!!!!
Ni vet våran granne, han jag såg naken. JA HAN SITTER DÄR!! hahahahahaha..
Jag höll på o få slag! haha..


Kvällen va iaf mycket bra! När showen va slut så åkte vi hem till Leif. Han hade ju inflyttningsfest. Det va mycket trevligt! Fick mig en äcklig drink som jag smuttade lite på när någon tittade. Men bytte den sedan mot ett göad sockerdricka. :) Hihi..
Tror vi va hemma 02.30.. Somande som en gris i sängen!!



Lördagen, blev väck av mamma som kom med hundarna kl 9. Men somnade om lika fort igen.. Aslan va ganska glad av o ligga i våran säng o mysa. :) Han pussade mig i hela ansiktet:P haha..
Kl 12 så blev jag hämtad av mamma, Bea, Hanna o bror. Vi skulle ut till morfar som fyllde år. Så där ute blev det tårta och slappande.. Jag o Hanna låg i soffan o kollade på KalleAnka. :) Mycket bra!!
Sen så kom rådjuren springandes över tomten, såå fina!:D
Till middag blev det god ungslax! MUMS! :P


Såhär såg jag ut i lördags morse...


Mys i soffan:)


Goda tårtan!


Rådjuret, så fint!


Här är båda två.


Tillslut somnade vi i soffan!

Lördags kvällen blev lugn.. Jag o Jim låg i soffan o kollade på en film. Nä vi gick o la oss somnade jag på en gång!



Söndagen, 51års kalas i Viksjö.
Eva stod o lagade mat nör vi dök upp runt 13 tiden. Vi skulle få tortelini&ravioli pasta med en god pasta sås. Såå gott!! Sedan blev det bullar, semlor och kakor. Allt va mycket gott!! Eva är ju så duktig! Hon hade bakat allt själv! (ja, semlorna oxå!) När man är hemam hos Eva o Clas så går man aldrig därifrån hungrig! Guud va mätt jag va!!!
Och deras hus, I LOVE!


Mamma, Chica, Farfar Charlie och Eva i det fina vardagsrummet.


Resten av V-rummet


Härliga höjder i taket!!


Köket


Köket igen:)


Matplats:) Även här mycket högt i taket!


Poolen på ENA uteplatsen.


Öppna spisen i V-rummet.

Varenda gång jag är där så längtar jag så sjuuukt mycket tills jag o Jim har ett sånt här fint hem!!
Får drömma vidare....

Igår kväll va det ju även "Vårt bröllop i era händer" Tycker det är så bra! Och igår va det riktigt fint!! :) Hihi.. Jim bara skrattar åt mig när jag "ååååh":ar mig! haha..


Idag så vaknade jag kl 8 när klockan ringde.. Gick o duschade men kände mig såå illamående! Gick ut dushen o kräktes som en toook!! Så gick o la mig igen.... Helgen gav nog föööör mycket gosaker!! =/
Mår lite bättre nu, men är liiite orolig i magen! =/

Imorrn ska jag ha Hanna. :) Hon skulle ju behöva ett par vinterskor. Med tanke på att SNÖN är tillabka... SUCK!!! Men men.. Vi får väl se. :)
Nu ska jag iaf gå ut med hudarna. Sen slappa i soffan en stund....




JIPPI!

Yes, nu är det dax! Den 30Mars då börjar lilla jag jobba! (eller arbetsträna rättare sagt.. ) Kommer jobba 2tim/dag.
Måndagar och Onsdagar kommer jag jobba 14.30-16.30
Tisdagar, Torsdagar o Fredagar 9.15-11.15
Kommer nog bli toppen tror jag! Ska dit på tors nästa vecka för o få rundtur på avdelningen.
Så nu är det bara o tagga upp sig!!! ;)



Nu har jag kollat menyn på HamburgerBörs. GALET DYRT!! Men pappa ska bjuda som tur är;) haha..
Ska bli riktigt roligt ikväll!!
Sen så har ju leif inflyttningsfest oxå.,. Men får se hur sent det blir!=/
Ska ju upp ganska tidigt imorn lixom... Nu måste jag ju börja få in en rutin!! Kan inte gå o lägga mig för sent på vardagar o gå upp sent...

SItter o lyssnar på Niklas Strömstedt och Orup. Älskar deras musik! Det är vår o sommar i mina öron! :)

Nää, nu blir det o kolla vad jag ska ha på mig ikväll... Suck....

Herrååå!

TROLLERI

Freeedag!
Idag är det bra väder ute, visst ingen sol, men det är torrt! :D Haha..

Igår va jag, Bea o Hanna (& Aslan) o shoppade lite. Vi va på Outleten. Bea köpte ett par regn byxom o en jacka. Jättefint! Byxorna va rosa och jackan va brun. Ville oxå ha en;) haha.. Sen så gick vi till toysrus, där fick hanna en kaffe service i plast, nån liten docka och så köpte jag lite djur till henne. en kossa med kalv, ett får med lamm och en gris med kulting. Hon blev så glad så:) Hihi.. Sen gick vi till Lindes. Där köpte jag tre tröjor/tunikor till henne. Sååå söta!!! :D Hihi..
Så gårdagen va jätte mysig! :) Hihi..

Idag iaf, så blir det möte på skolan med min handledare och min AMS tant. :) Är lite nervös. Men känns okej.
Sen ikväll blir det roligt! :D Jag o Jim ska gå på Joe Labero med pappa, Carina o syster. Ska bli riktigt kul!!



Har aldrig sett honom, så ska bli spännande! Tror han har en bordecollie med i showen oxå! :D

Sen imorgon så blir det att åka till Morfar. han fyller år. Så vi ska få lax:)
Söndagen blir o åka hem till Eva o Clas. Dååå blir det garanterat god mat! :D haha.. Alltid trevligt o åka dit! Jag o Jim fantiserar alltid om att ha eget hus när vi är där! :) Såå fint hem!! :)

Gud va hungrig jag blev nu!
Måste äta något innan mötet! Så nu måste jag gååå.. :)

Ha en trevlig dag alla!! :D

SOLSKEN & GLÄDJE

Älskar solen! Underbart väder ute!! Blir så glad:)



Fick precis ett sms av en gammal vän.. Blev såå otroligt glad av det!!
Det fick mig o tänka på Niklas Strömstedt!



Tyvärr fanns det bara denna video. Men den får mig att tänka tillbaka...







Nu ska jag hem till Flygarvägen. :) Ikväll blir det kyckling med panengsås:) Muuums!
Får se när min karl kommer hem.. Mycket i skolan nu! =/


Och vet ni, Jag tror bannemej att våren är på väg nu! :D

YOUTUBE

Håller på o kämpar med o fixa ett konto på youtube. Det va ju inte så svårt. Måste ju lägga upp videon på Chica när hon fixar med sitt spel. :) Men självklart så låg ju videon i mobilen. Och jag har ingen aning om vart sladden är just nu! =/ Hmm..

La iaf upp den bästa videon NÅGONSIIIN! Hahhaa.. Älskar den såå mycket!
Vi har vart i London över helgen, jag, Jim, Leif och Johan. Här har vi precis satt oss i bilen på Skavsta flygplats och ska åka hem..



Kolla o Njut;) hahahha..
Lyssna på det sista jag säger... Haha..

SÖTA!

Igår eftermiddag, runt 15 så klädde jag på hundarna o så gick vi på promenad upp till Bea o Hanna. Såå otroligt skönt ute! Va för varmt med vinterjackan! Va tvungen o knäppa upp o ta av vantarna! Zorri tyckte oxå att det va jätte skönt ute! Hon sprang omkring som en tok! :)
Va så jätte fint i skogen med solen som sken igenom träden!

    

Zorri snusar..




Den otroligt blöta vägen!




Skrållan väntar på o få bollen...


Den snöiga o isiga ängen..






Skrållan stirrar ihjäl bollen.




Det stora trädet!


Skrållans bästis:)








Snart hemam hos mamma... :)



När jag väl hade kommit hem till bea o hanna så satt vi o tittade på hus en stund. Hanna åt lite mat och sen kom mamma hem. Då skulle dom åka o handla. Så jag tog chica på en promenad i skogen. Så hon fick springa av sig lite.. men trots 45 minuter, så va hon lika vild efter det.... Så nu har vi fått låna ett hundspel av en vän. Så hon får lite hjärngympa! Hon va jätte duktig! Ska filma sen så får ni se;)



Idag ringde klockan 8. Va ganska pigg! Kändes så skönt att solen lyste! Man känner sig verkligen piggare när solen lyser in i sovrummet när man vaknar!
Gick iaf o duschade med min kärlek. :) Sen fixade jag mig och jim åt frukost.. Så körde han mig till min grupp som jag har på onsdagar. Mamma o Hanna hämtade mig när jag slutat kl 11.45. Så nu sitter jag o hanna här hemma o tittar på Bamse. :) Så mysigt!! :D
Hon hittade mina örhängen oxå, så dom skulle hon ha på sig! :P











Nu när som helst tror jag hon somnar... Så ska passa på själv o slappna av lite.. :)


PLASTIG?!

Hittade den hör listan på en blogg. Såg lit roligt ut!:) Gör den du med;)

Du äger...
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
( x) Designparfym
(x) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
( ) Hårinpackning
(x ) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 11

Du ...
 ( ) Använder locktång/plattång varje dag
() Använder foundation varje dag
( ) Använder mascara varje dag
() Använder kajal varje dag
() Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
(x ) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
 ( ) Använder hårspray varje dag
( x) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 3

Du har...
( ) Tonat håret
 (x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
() Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 2

Totalt: 16

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.

Jaa, den där är väl helt okej!:)

ERKÄNNANDE!

Jag måste erkänna en sak! Ja, lite småfjantigt får ni väl tycka.
Men en favorit triologi som jag älskar är High School Musical!
Tycker filmerna är så otroligt bra o sköna!
Sen att det kanske är tonårs-filmer, ja det skiter jag i!





Jag menar, hur snygg är inte Zac?!!



Eller Chad?!

Jag menar, killar som är ganska vältränade som springer runt snygge sexiga o svettiga ;) Hur nice är inte det;) haha


(tryck på HQ för o se i bra kvalite!)

Inte sett dom och tycker du om skön musik som gör att du rycker med i soffan- Sen dom!! ;)


TRÖTT!

Åh! Är så sjukt trött! Är man van att kunna sova någolunda hur länge man vill så blir man helt förlamad i kroppen efter att inte ha haft sovmorgon på 5dagar! 5dsgar som har vart fullfart oxå! haha..
Imorse gick jag upp 06.50 och jag va heeelt borta!! Tok tvål istället för schampoo i huvudet när jag duschade, glömde tandkrämen när jag bortsade tänderna... Så sjukt trött!! Och inte får jag sova ut heller förens typ fredag. Men då har jag möte kl 13, så det är ju endå o ställa klockan! Suck!

hur ska det gå när jag börjar arbetsträna?? =/

Gårdagen va iaf mycket mysig! Hanna kom hit vid 8 och så kollade vi på barnkanalen. nerkurade i soffan med filt o kudde. Mycket mys!:) Hihi..
Hon somnade på våran pall runt halv12. Såå otroligt söt!:D Haha..







SNUTTIS! ♥


Idag har jag som sagt varit uppe tidigt. Va hos psyko kl8. Och nu tvättar jag. Ska snart ta mig något o äta.. Är galet hungrig!
Resten av dsgen idag blir nog lugn hoppas jag. Tror Chica kommer efter lunch. Så får vi se om vi tar en promenad upp till Bea o Hanna. Annars åker jag med mamma upp i em. :)

Satt o tittade på Hemnets hemsida förut. Åh, vill ha huuuus! Men galet dyrt!=/ 5miljoner för ett gamalt o slitet hus?! Hmm.. Neej! Men viiill!

Igår så beställde jag kataloger från resebyråer. Jag o Jim har bestämt att vi inte ska åka till Spanien iår. Eftersom Bea o Hanna är hemma nu. Mormor kommer till midsommar. Så då känns det onödigt o åka dit. Så vi bestämde att vi ska åka till nått ställe med Vita stränder o Turkosa hav och bara vara VI! :)
Måste planera denna sommar ordentligt! Eftersom jag arbetstränar så är det ju helgerna som blir utflykter. Jim har ju aldrig vart ute i skärgården på vårt landställe hos pappa. Så måste få in det oxå! O så vill jag åka till Sandhamn! Älskar den ön! :) Hihi..
Så vi får väl se vad som händer.... :)

Nu måste jag gå ner i tvättis igen! Sen maat!

MYS!

Igår va jag ju hemma hos mamma. Blev mysdag!:) Hihi.. Hanna va lite blyg till en början, men sen så! Haha.. Då va hon överallt!
Hon upptäckte min kamera oxå, mycket roligt tyckte hon! :P


Här är Hanna i Chicas bur:)

  
Hanna & Chica



     


Moster & Hanna

 

 
Hanna med Chica o Aslan

 
Sur & Glad... :)


Här har Hanna hjälp mamma med o tömma en låda ute i hallen. :P

Nu ska vi äta bulle:)




HELGEN

Har varit en bra helg! Men guuuuud så stressigt det va igår morse!

Jag gick upp kl8. För då låg jag vaken o väntade på att klockan skulle ringa.. Blev en lång o skön dusch istället för o sova. :)
Skulle ju försöka få till håret oxå.. Haha.. Vilket skämt! Kunde inte hantera rull-borsten för 5öre. Så blev hårtorka som vanligt. Fram med plattången OCH locktången. Fick stå i badrummet med Jims lilla spegel han har när han rakar sig o kolla i den för o se mitt bakhuvud i stora spegeln.. SUCK! Det suger! Måste få upp nån mer spegel där inne!=/
Men tillslut så fick jag till det iaf! Inte lika fint som frissans, men blev nöjd.:)

  

När jag va klar med det så skulel jag sätta på mig mina strumpbyxor..... JA GISSA VAD SOM HÄNDER?!?!!! Åh, hatar strumpbyxor! Ja, självklart gick dom sönder ja!!! GRR!! Så va tvungen o dra på mig mjukisbyxorna.
Gå o väcka Jim.
"Gå upp!! Vi måste åka tidigare!!!"
Jim, sjukt nyvaken- "Va? Varför då? eller vadå?... "
Jag-"ja, dom jävlarna gick sönder!!!!!"
Jim-"Jaha...."
O så vänder han sig om o sover en stund till...
SUCK! hahaha..
Så jag gick o sminkade mig o när jag va klar med det så gick jag in i sovrummet, drog upp rullgardinen och drog bort täcket. Då gick han upp. :)
Men guuud va stressad jag va!! haha..
Kom iaf iväg kl 10.55. Fem minuter innan satt tid fölr att åka. Meen, den tiden va ju satt för att åka till Gävle. Inte till jakan för o köpa nya strumpbyxor! GAAH! Så jag sprang in på Lindex o Jim sprang o köpte blommor.
Klockan va 11.12 när vi satt i bilen på väg mot Gävle.
Sätter igång GPSen o slår in adressen..
"1,52minuter?!?!?!!! Åh, vi kommer komma sååå sent!!!"
Så Jim gasade o körde på! haha... Vi va framme 12.45! Så då va det bara o springa o byta om! Hade ju inte mina dopkläder på mig.... Så färsökte lugna ner mig så gott jag kunde.. Ville ju inte ha sönder dom nya strumpbyxorna!

Prästen kom o berättade hur vi skulle gå in o vad som gällde osv... Guud va nervös jag va!
Tänk om jag trillar? Tänk om jag tappar Natalie?!...
Och så ringde klockorna.. Då va det dax! Jag höll Nattisen på min vänstar arm (!!) Guud va tungt det blev för varje steg... (jag är ju högerhänt, vilket gör att jag är starkare i höger än vänster arm...)
När vi stod därframme så ville Nattisen hålla Johanna i fingret, så hon vred sig lagom i famnen på mig.. Men gick såå bra! Hon va inte ledsen alls! Inte ens när prästen hällde vatten på hennes huvud!
Sen blev det församlingshemmet med fika o presentöppning. :)
Underbar dag!!
Nä klockan va 15.00 hade alla åkt hem. Förutom jag, Jim, Johanna o Viktor. Vi va ju tvugna o mysa lite allihopa:) Hihi..
Natalie somnade gott i vagnen..

        

        

        

  


  
Faddrarna, Jag o Johanna. O så Pessin såklart!




När vi kom hem så väntade ju Bea o Hanna på oss!!:D Underbart med att träffa båda mina små flickor på samma dag!:) Hihi..
Tog det väldigt lungt resten av kvällen.. Blev köttfärsås o spagetti. Sen melodifestivalen (som jag inte ens tänker kommentera!) med chips, jordnötsringar o sockerdricka.
Vi kom hem till våran soffa runt halv elva. Jag slocknade nästan på en gång! hahaha..

Och imorse när jag vaknade så hade jag urinvägsinfektion.. Suck! Hatar det verkligen! Gårdagen innebar ju inte mycket drickande för mig... Frukost vid 10(en tallrik yogurt) fikat runt 14(ett glas saft) och sedan middagen (ett glad mjölk) o sedan ett halvt glas med socker dricka... INTE BRA!=/
Så när jag vaknade kl 9.30 så va det bara o hälla upp citron i ett glas. 1/3citron och resten vatten. STARKT!
så har druckit tre sådana glas nu och två vanliga glas med vatten. Har även tagit en tablett som ska lindra. Så känns bättre. Men blir en hemma dag.. Jims ka snart åka iväg, så då får han köra upp mig till mamma.. Så jag kan mysa med Hanna:) Hihi..

Åh, nu har jag ju skrivit massor.... Ska sluta nu! :)



  

SOLIGT!

Åh, gud så härligt! Solen skiner ute! Det är otroligt vackert ute idag!:)
Va tvungen o ha på mig solglasögon när jag va ute med hundarna förut. :P

Idag så jobbar Jim. Eller vettefan om jag vill kalla 13-17 för o jobba!;) haha.. Men ganska skönt att han får jobba lite!
Jag sitter just nu här o skriver och har ätit en god smörgås. Chica går runt o letar ett ben o tugga på. Det har hamnat under hennes filt, men hon har inte riktigt förstått det;) Hihi.. Såå söt!
I eftermiddag, när mamma slutat ska vi åka till Ikea och Jakan en snabbis. Sen ska vi hem och äta middag tillsammans allihopa. :) Undara vad det blir förnågot.. :P

Imorgon är det dax. Dopet. Har fått låna två par skor av Fanny, så hoppas på att något par av dom kan passa till mina kläder.:)
Måste typ gå upp runt 08.30 imorrn. Måste ju få till håret oxå! Åh, hur ska det gå till! hahaha.. Men ska låna en runf borste av mamma som jag hoppas på kan fungera.


Sen runt 11 så åker vi iväg mot Gävle. Får inte glömma kameran! Åh, antar att det kommer vara pissigt kallt! Och jag som ville ha min nya jacka. Kommer ju vara äckligt kallt med den! Men få se till o ha en skön kofta under!

När vi väl kommer hem från Gävle så åker vi nog hem till mamma tror jag. :) Bea o Hanna är ju där då!:D Underbaaart! Längtar toook mycket! Hihi..
Så söndagen blir myyys o gos:)



Jessie hade lagt upp en så söööt bild på Nattisen att jag va bara tvuuuungen o ta den jag med! Hihi..




Hihi, kolla så söt hon är! :D
Åh, längtar tills imorrn!


GLAD

Nu har jag klippt mig, avfärgat håret till viss del(blev slingor) och fått mitt hår fiiint fixat!:)
Hur ska jag kunna fixa det då här på lördag?!!

   

   


 
Va tycks? :D


Kom hem för 30minuter sen. Har ätit frukost. Va såå sjukt hungrig!! Så blev rostade smörgåsar med ost o skinka, drack vasrmt te till. Frös så tokigt mycket!
Ska träffa Fanny kl 13 i kista. Hon ska göra nån ansiktsgrej på mig på jobbet. Ska bli spännande!:D
Så ska nog ta o åka snart så kan man äta något oxå.

Klockan 15.15 ska jag vara i Sumpan hos AMS o ha möte. Har ingen lust alls! Är såå trött idag!=/
När jag satt hos min frisör så kände jag bara att ögonen blev alldeles sömniga! Blev typ jätte ljuskänslig! Skumt!
Men iaf, ska till Åhlens oxå och träffa Sandi. :) Hon sak få sin present! Hihi..

Åh, längtar till på Lööööördag!! Först dopet. Och sen när vi kommer hem så är min Hanna o Bea hos mamma! Underbaaaart!:D Hihi.. Tänk att jag får träffa båda mina små änglar på samma dag!:D Hihi..

   

   

Har ju bara bilder på Nattisen när hon va så liten. Men guuu så sööt hon är! :)



Igår va jag ju hemma hos Fanny. Vi åt tacos och så satt vi uppkurade i soffan och tittade i bröllops tidning. :) Såå busiga! Jim bara skråattade åt oss. Förstår inte det?! :P hahahaha.. Nä, men det va roligt!
Längtar toook mycket till den dagen jag ska säga "Ja" :)
När vi kom hem så somnade jag som ett litet barn i soffan... :)

Ojoj, nu måste jag fixa mig lite! Måste ju åka snart. :)

VITT

Snö snö snö.... Det har nu snöat i över 1dygn! Verkligen precis heela tiden! Visst, mängden snö har ju inte vart lika mycket varje gång, men iaf.
Chica tycker det är jätte roligt! Men jag tycker inte det är lika kul när hon har sprungit runt min två varv..=/
Men det är ju tur att Skrållan vill leka med henne ute;)

Idag är det annars en lugn dag.. Har lite ont i ögonen idag.. Känner mig trött o hängig.. Men hoppas på att det blir bättre när jag ska leka med Fanny sen. Hon slutar runt fem, så då ska jag o Aslan åka med henne hem. :) Ska pröva nå skor som jag kan ha till dopet.

Åh, börjar känna mig nervös... Fick info igår om hur det kommer gå till. Men har glömt hälften. Det ända o viktigaste jag vet är att jag ska få bära fram Natalie och sen tända dopljuset. :)
Ska åka runt 11tiden hemifrån på lördag. Så då hinner jag se lite hur det ser ut i kyrkan o så oxå. :)
Kommer bli så bra så!:)

Åh, nu sitter Chica o tittar på mig. Så ska nog gå ut med henne nu... :)

UTMANAD

Jag blev utmanad av Jessie. Pessin.blogg.se

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
Lycka till!

  1. Vad heter du?: Steffi
  2. Ett ord på fyra bokstäver: Stor
  3. Flicknamn: Sofia
  4. Pojknamn: Stefan
  5. Yrke: Sångare
  6. Färg: Silver
  7. Klädesplagg: Stringtrosor
  8. Mat: Soppa
  9. Sak i badrummet: Såpa
  10. Plats/stad: Skärgården
  11. En orsak att vara sen: Sova
  12. Något man skriker: Sluta!
  13. Film: Sex and the city
  14. Något man dricker: Sockerdricka
  15. Band: Santana
  16. Gatunamn: Solvägen
  17. Djur: Säl
  18. Bil: SantaFe
  19. Sång: Sommar & Solvarma dár!
Jag utmanar: Pauline, Fanny & Emelie.


MASSA MOBIL BILDER

Tömde min mobil för en stund sen. Massa bilder. :D Hihi..


Mammas fina orkideér


Mysig dag uppe i Gävle hos Jessie o Rickard


Myys!


Lilla Söta Nattisen


Min Hanna!♥




Hanna ville att Aslan skulle ligga i vagnen. :)




Mys i vagnen






Min krokodil som Johan tatuerade in på armen min.


Jag o Jim ligger sjuka i soffan.. :)


Snö på våran bil. :)


Skrållan har spackel på nosen. :P


Ett chips-hjärta


Skrållan ville vara med när vi tapetserade


Mammas fina gran.


HMM....=/


En fin staty/fontän som jag hittade. Såå fin!


Hmm, jag sitter på toa och har sällskap....


Aslan har mys i soffan


Jag o Jim va på en Zooaffär och hittade en bädd som såg likadan ut som vår soffa!:D


Ny opererad




Fixifix hos mamma på jobbet


En söt mus som hängde i taket på buren:)


Prova kavaj o skjorta


Johan-Pohan!


Jag färgar håret igen.. -INTE LYCKAT!


Mina vackra rosor jag fick av Jim i söndags:) ♥


Room Service i stan.



Gud va det snöar!! =/ Mamma kom precis o hämtade Chica. Så jag ska ta o dammsuga nu. Sen blir det o gå ner i tvättis o hänga tvätt. Såå tråkigt!

VA I HEL**TE!!

Va faaaaan. va är det för väder ute?!?!!!
Asså, visst snö är mysigt. Meeen det hade ju torkat upp och våren va ju bara runt hörnet!! Åh!!!

Men va iaf väldigt roligt när jag gick ut med hundarna första vändan o Zorri såg snön! Haha.. Hon for runt i den som ett litet barn! :P

Idag blir det tvätt och städ. Har inte alls lust, men behövs nu... Inga rena underkläder o strumpor! Haha..
Chica ligger just nu o tuggar på sin Pelefant. :) Hon är såå söt! hihi..
Jag sitter här o skriver och halv tittar på "Days of our lives" Det är ju verkligen såå dåligt! haha.. Men man fastnar lite lätt..

Måste laga mig nån lunch.. Så sjukt hungrig!! Blir nog pyttipanna. :) Men vill ha min tzatziki.. Passar inte riktigt till pyttipanna kanske.. =/ haha..

Nää, måste laga mat nu!

Herrååå!!

UNDERBAAART!

Blev såå otroligt glaaad förut!
Spanien ringde ju förut. Då va det Bea som va på andra sidan luren. Vi pratade en liten stund och sen sa hon;

"Är du hemma på måndag?"
Jag- "Ja, det är jag. Vadå da?"
Bea- "Nja, jag skulle behöva ha någon som kan passa Hanna"
VA?!?!?!?!!!!
Jag- "Ja, jo men jag är hemma... Eller va?? Va sa du!!! Ska ni komma hit?!!"
Och frågorna flöööög ur mig..
Då berättar hon att hon o Hanna kommer hit på Lördag. Bea ska, på måndag, gå på en arbetsintervjuv!!!! HÄR I SVERIGE!!!!! Vill inte säga vart, för vill inte att det ska komma ut så att säga.
Så då är det iaf 4test hon ska göra. Och får hon jobbet, ja då ska dom flytta hem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FÖRSTÅÅÅÅÅ HUR UNDERBAAART DET ÄR!!!

Blir såå lycklig!! Hihi.. Min Hanna kommer heeeem!!


LASAGNE, DRINKAR, ROSOR, FRANSK MAIKYR OCH ROOM SERVICE

Lång rubrik det blev. :)

Såg nu att jag inte skrivit på nästan hela helgen!!

Lördagen blev riktigt braa!! Lasagnen blev god. Inte perfekt! Lite mycket sås och lite lite köttfärs tyckte jag.. Och mer krydda oxå. Men sånt är ju lite svårt o veta i förväg när man aldrig gjort förut!
Tzatzikin blev sjuuuuukt god! men den är ju lite svår o misslyckas med;)
Leif o Johan blev hämtade av Jim. Eftersom det tydligen hade hänt något i Sumpan.
Så när dom kom hit blev det Guitarr Hero innan maten. Mycket trevligt!
Runt halv 10 så gick jag o Leif o mötte Fanny vid bussen. (kallt ute!!)
Sen så satt vi tre i köket (medans jim o johan spelade xbox) och spånade på hur Fannys hemsida skulle se ut. Sen blev det andra konstigheter.. och Jim o Johan joinade oss. Jim ställde sig o gjorde äggsmörgåsar. (BLÄÄ!) Och Leif kände för en drink. Så jag ställde mig o fixa drinkar till mig, honom o Fanny. SÅÅÅÅ GOTT!! Först Barcardi Razz med en blandning av Lime/hallon/päron läsk. Vi tömde dom flaskor vi hade;) haha.. Sen gick vi över till Orange/mango läsk med Passoa sprit. Såå god! Ville bara ha meeer! Men fick vara nog efter 3drinkar.. Vart så sjuukt kissnödig! Haha..


Runt te tiden kom vi i säng iaf. Vart mycket skratt o Jim bara skaka på huvet! :P haha..
Jim dricker ju inte särskilt mycket så det va ju bara vi andra som vart lulliga;) haha..

Söndags morgonen va mysig! Fin o mysig frukost tillsammans alla 3. (jim sov fortfarande..) Så vi drack nypressad juice, te och smörgåsar o yogurt. :)
När dom åkt hem så tog jag en dusch. Sen kom mamma o hämtade mig o vi åkte till Stinsen. Mamma köpte två par jeans och lite smyckes grejer till mig. Skulle göra ett halsband till henne bla. :)
Sen så gick vi runt lite o tittade på massa fina saker. :)
Jim åkte til skolan när han hade gått upp. Så jag åkte med mamma hem o så åt jag en kebabtallrik.
Jim kom o hämtade mig runt 21. Så då åkte vi hem o kollade på Life. :) Sen sängen...

Idag va det upp tidigt. (8.30) Iväg till Psyko.. SOM VA SJUUUUK!!! =/ Blev så suur! Andra gången dom inte ringer.... SUCK!
Så då blev det Jakan o köpa två Tasty smörgåsar till mig o mamma. Så åkte vi hem till henne o åt lunch. Mumisgt!

Och för en stund sen kom jag hem fråna tt han vart hos Fanny på salongen. Hon tog bort dom svarta och fick nu fransk manikyr. :) Såå fint!! Hoppas bara dom håller ordentligt!



Guud va jag längtar till våren o sommaren nu! Kände det när jag o Fanny promenerade genom stan till Karlberg. ÅH!!

Åh, juste! kolla vad vi såg på vägen!!



Lite coolt ju!!:D haha.. Men såg tyvärr inte killarna..

Nu ska jag strax åka med mamma till MediaMarkt o köpa en micro med henne.
 
Här kommer lite bilder oxå på mamma halsband bla. :)


Skrållan är just nu i höglöpet och vill vääääldigt gärna att Aslan ska sätta på henne,


Toook jag:)


Tyvärr är den lite suddig. men fint vart det!:)


Mina otroligt fina rosor jag fick av Jim igår på Kvinnodagen! :) Hihi.. ♥



Nu ringer Spanien, så måste sluta.. :)

Puss på alla!!! ♥

PATRIK 1,5

Igår kväll när vi hade kommit hem efter att ha vart o handlat så blev det grillad kyckling, hemmagjora klyftor och aioli. Det va såå sjukt gott!!!!! Ville bara ha meeer. :P
Vi kollade på LetsDance lite granna, men bestämde oss för o se en film. Det blev Patrik 1,5. Asså heeelt klart den bästa film jag sett!!! Fyy va bra den va! Skrattade såå mycket!
Den handlar ju om ett bögpar som ska få adoptera en 1,5åring. Men får hem en 15åring istället..... Han har en kriminell bakgrund, så paret blir lite oroliga och plockar bla bort ALLA knivar i huset.
O asså Torkel Petterson och Gustav Skarsgård som bögar! SÅÅ BRAA!! Jim tyckte det va liiite jobbigt o se på ibland när dom kysstes o hade sig. (Men så är väl alla killar. Förstår inte varför egentligen! Men lesbiska är hett?!)
A, iaf. Har du inte sett den- Seee den! Suuper!:D

När vi sett klart på den så blev det prommis med hundarna. Ganska skönt ute! Tror nog våren är på väg nu!:P Hihi.. (Bara för det kommer det väl snöa inatt...)
Vi kom in igen efter typ 30minuter. Bestämde oss för os e en film til. Blev Transporter 2. Med Jason Statham. Han är ju bara såå bra skådespelare! Och snygg!;)
Meen guuud va trött jag blev framåt slutet...
Kok iaf i säng tillslut. Runt 2tiden tror jag..

Så idag va det lite tugnt o gå upp. Men kände mig ändå utvilad. :)
Snart kommer mamma o hämtar mig. Vi ska åka o handla hundmat och sen tror jag hon ska köpa Jeans.
Ikväll kommer ju Pohan o Lejph. Blir trevligt!!
Hann aldrig göra lasage igår, så blir idag bnär jag kommer hem. :)

Nu är det bara 7dagar kvar tills jag får träffa min Pessin!!! :D:D:D:D SÅå kul!!
Dopet börjar ju runt 13, så ska försöka se till o få en klipptid antingen på morgonen eller under veckan. Vill att frisören ska locka mitt hår!!! Men får väl se hur det blir med den saken... :)
Ska iaf bli mycket trevligt! Jag är ju Fadder (gudmor) oxå. Såå spännande!! :D Hihi..

På måndag blir det o åka till Fanny. Hon måste fixa mina naglar. Blir nog fransk manikyr denna gång. Kan ju inte ha svarta lixom på dopet. :P Plus att den här svarta är värdelös på mig!!

Så här fin är jag..


Oj upponer.. Haha.. Jaja!

Nää, nu ska jag klä på mig. :)

Ha en toppen dag alla!

Speciellt Sandi som fyller åååår!! :D
Grattis gumman!!!!



090306

Håller just nu på o värmer en pizza i ugnen. Har typ iingenting hemma o äta! Tur att vi ska handla senare. :)

Mamma kom o lämna Chica runt 7 imorse. Hon for runt en stund i sovrummet. Sedan hörde jag en duns o hon somnade.. :) Såå skönt! Då fick ju jag sova en stund till.
Så kom mamma tillbaka hit runt 12 och hämtade henne. Så idag blir en lugn eftermiddag idag;) Hihi..
Jim sitter i köket idag o pluggar. Han sa "Jag sätter mig i köket, men jag är inte hemma!" Hahaha.. Oxå bra sätt o säga att man inte vill bli störd;)

Ska ju som sagt göra lasagne till imorrn. Funderar på o göra den ikväll redan. SÅ den får stå o dra en stund lixom. ;) Då blir det nog god! Ska göra Tzatziki ozå. Sååå gott till lasagne! Tack vare Kattis så vet jag det. Hon är såå sjukt duktig på o laga mat!:D

Ojoj, nu måste jag ta pizzan så den inte blir svaaaart!! haha..


=/

Usch, känner mig så slö och trött! Har ont i min käke oxå.. Massor!! Värker ända upp i tinningen!=/ Men smörjer och äter Ipren, så de ska väl börja verka snart hoppas jag!!

Idag har jag inte gjort nånting! Har verkligen inte orkat.... Har legat i soffan med Chica o myst och halvsovit.

På lördag så kommer Pohan och Lejph hit. Kanske Fanny oxå. :)
Jag har tänkt o prova på o göra lasagne. Aldrig gjort förut!!!! Så det blir ju spännande!! Haha.. Har iaf hittat ett recept på arla.se som jag tror kan funka.
Bara hålla tummarna!;)

Fredag.. Shit va veckorna går fort nu!! Imorrn blir det låång dag med Chica. Hon kommer hit runt 7 på morgonen. Mamma o bror ska till tandis. Men annars imorrn blir det nog inte så mkt. Jag o Jim ska åka o handla när han kommit hem från skolan. Får se hur jag mår oxå.. Men blir nog lugnt.

Jag frågade Jim igår kväll som vi skulle börja spela badminton. Det tyckte han. :) Så kollade på Komethallen, det skulle kosta 130kr för 1timme!!!! Hur mycket är inte det!?!! Och inte verkar dom ha nå nå medlemskort där man betalar en summa och så får man spela hur mkt man vill..  Så vi får väl se...
Men vill vill vill!! Då kan man ju sola efteråt oxå!:P Hihi..

Nu ska jag kolla på Halv åtta hos mig. :)

PRATAR JAG FÖR MYCKET?

Så imorse kl 08.15 gick jag upp.. Fyy faan! Det va verkligen hemskt!=/ Längtar iinte tills man börjar jobba o mpste upp kl6!!=/ Men vänjer väl mig till slut. :P
Iaf, gick iväg till Barkarby skolan för o träffa biträdande rektorn, vi hade tid kl 9.00. Han är så sjuuukt trevlig! Han hade även med sig min blivande handledare. Vi pratade lite om hur allt ska gå till osv... Så nu ska min handläggare från AMS ringa dom o boka in en tid fr att vi ska ha möta allihopa. Så dom får all info dom behöver.. :)
Känns såå braaa!! :D

När klockan va kvart i 10 så vandrade jag iväg mot v-centralen. Min käke värker o spänner! =/
Fick komma in till doktorn.. Och gissa vilken doktor?!!!! Jo den där gaaaaaammmmmlllllaaaaa hemska som jag hade sist sim klämde på mina boobs!
"Jaha, vi ses igen! Vad har du för åkomma denna gång?" Säger han. Jag höll typ på o skaka sönder!!! hahaha..
Men gick jätte bra! Han va trevligare denna gång än förra. Han tryckte på min kind o käke och "Hmmade" lite.
Sa sedan: "Du har en överbelastad käkled." Och min första tanke blev ju självklart; "Jaha, pratar jag för mycket?!" Haha.. Så i samma sekund så sa han "Så du ska vara försiktig med vad du äter och inte tugga föör mycket" Haha.. Jaha, okej! Oxå en bra diet idé!
Gick därifrån, in på konsum och köpte en baguette. (Ja, jag veeeet!) Kommer hem o Jim frågar hur det gick.
"Jo det gick bra! Ska inte tugga för hårda grejer typ..." och slänger upp min baguette på bordet.. Jim ser frågade på mig och på baguetten. "Ahaaa, men va?" säger han och ser fortfarande från mig till baguetten.. "Jaaa, men den är heeeeelt nybakad! Fortfarande varm och mjuk.. Ska bara äta undersidan!" :)
Äter min smörgås och faaaan va ont det gjorde!! hahahaa.. Blir nog bannemig soppa ikväll;)



Vilken sekund so mhelst kommer mamma o Chica in genom dörren.  Spännande o se hur denna eftermiddag blir:P Haha..

Nu ska jag mysa ner i soffan riktigt ordentligt och dricka en kopp te. Fryser som en toook!!

USA & AMANDA JENSEN?

Shit, kollar på en serie, och när dom här två lyxiga rika tjejerna kommer gåendes. Ja då spelas Amanda Jensens låt "Do you love me" (heter den så?) Ja, iaf. Hur coolt är inte det!! :D

Är det någon som vet om hon gett nån skiva där borta?? =S




AJAJAJAJ, har ooont i min kääke!! =(


GRÅTT & TRIST

Kvällen igår va underbart mysig! Jim kom hem runt kvart över 6. Jag satt klar och väntade.. :) Hihi..
Han bytte om till sina nya skor, skjorta o kavajen. Shit, snygg han bleeev!! *ler*




Vi hade iaf bokat bord på O´Learys i Kista. Vi har lite historia därifrån.. :) Hihi.. Va nämligen så att när vi träffades för o äta middag tillsammans för första gången så va det just där.. :)
Jim åt en Club Sandwich och jag åt en såå good burgare med pommes och het bbq sås. :)
Vi hade tänkt o äta efterrätt oxå, men vi va såå mätta.. Vi satt en stund o myste.. sen gick vi en vända i Kista. Jag hittade ett par sååå snygga skor!!! Meeen klacken är lite vääääl hög.. =/ Men kan köpa o träna!!:D Hihi.. Inte så dyra heller.. Så vi får väl se;)

Kunde inte hitta rätt sko. Men den ser ut såhär, fast utan blomman och så är dom självklart turkosa!

Ja iaf, När vi hade kommit hem så gick vi med hundarna på en promenad. Vi bestämde oss för o gå förbi konsum. För nån efterätt måste vi ju ha! Så jag sprang in och kom ut med en Schwartswald tårta! *GUUUD SÅ GOTTT!!*
Så blev den och myys i soffan o kolla lite serier. Va så otroligt mysigt! Blev i säng ganska tidigt.... ;)

Underbar kväll!! :)


Idag är det rikgtig grått o trist väder!!
Jag har jätte ont i min högra käke! Vet inte vad det är... Har ringt till V-centralen, dom skulle ringa tillbaka vid 16!?!! Såå sent! Men hoppas på o få komma dit imorrn så dom får känna o klämma..
Imorrn ska jag ner till barkarby skolan o träffa rektorn. Prata om arbetsträningen lite grann. Känns bra! :)

Just nu ligger det en heeeelt utslagen valp i soffan! Hon är så otroligt söt!:D Hihi..

Nu ska jag ta o gå o ta en vaaarm dusch!





GLÄDJE OCH KÄRLEK

Åh, bara en halvtimme kvar tills min kärlek kommer hem från skolan. :)
Då ska han bara byta kläder och se ska vi åka o äta middag. :) ♥
Jag har halva dagen idag sminkat mig, fixat mitt hår och haft beslutsångest för vad jag ska ha på mig.... :P

Blev sjukt nöjd med min sminkning iaf! Min nya MILK är underbaaar!!
Och håret gick oxå bra. Bestämde mig för o bara platta. Orkade inte locka. Är ju värdelös på det så.. :P



Klädvalet va inte såå svårt egentligen. Va mest bara det att jag inte hade några strumpbyxor. Meen hade sån tuuur!:D Hittade ett par längst ner i strumplådan. :)


Ska bara dra på mig kjolen oxå sen, så blir det suuuuper ;)

Åh, är på så galet bra humör idag!!:D Är så kär och lycklig!! Hihi.. ♥


Haha, gud va kul! Kolla vad Aslan kom gåendes med från köket!



Är man hungrig då?! :P

Tror jag får gå o ge dom mat nu.... :)

Ha en trevlig kväll alla! Det ska jag ha;)




♥ 2ÅR ♥

♥ Igår va det två år sedan jag tog bussen hem till Jim, tittade på en film, hade tända ljus och dansade till våran låt...

Idag är det två år sedan vi vaknade upp brevid varandra för första gången.
Två år sedan vi pratade om familj och framtid tillsammans.
Två år sedan vi duschade tillsammans för första gången.
Två år sedan vi åt frukost tillsammans för första gången.
Två år sedan vi älskade för första gången....



Du gör mitt liv underbart Jim!
Att vara med dig gör mig varm och glad.
Du gör mig så otroligt lycklig!
Blir bara mer och mer förälskad för varje dag som går!

Du ger mig tro, du ger mig hopp och du väcker alla känslorna inom mig
Du får mig att leva och att älska
Du har fått min själ, du har fått min kropp, men det jag mest av allt vill ge dig det finns i mitt hjärta och det är kärleken...



♥♥♥♥♥♥








♥Våran låt för evigt älskling!♥


Ser fram emot våran liv tillsammans!

Jag älskar dig med hela mitt hjärta! Nu och förevigt!


Många kyssar, Din Liten

SEXIGT

Idag, runt 17 tiden så tog jag bussen till Kista. Skulle ju möta upp min älskade!!:D hihi..
Vi skulle till Brothers och kolla en kavaj. (Till Nattis dop o sen Kattis bröllop. )
Vi skulle ha en skjorta oxå, så jag gick runt där en stund... Och det av som att alla lampor lyste upp en enda hylla i heeela butiken!! Där, på denna hylla ligger det turkosa snygga skjortor... ÅH!!! :D Det va ju verkligen meningen lixom!! Jag drog ner en och gav den till Jim. Han bara skratta och satte på sig den. Asså, den va så snygg att jag vill ha den!! Haha.. Turkos och fiiiin... :D
Så nu hade min kära på sig snygga jeans, sexig skjorta och sååå otroligt snygg o het kavaj!! GAAAH!! Såå snygg han blev!!! Haha.. Blev ännu mer förälskad än innan!:) Hihi

Så nu har han köpt skor, Kavaj, skjorta och nytt skärp. Såå fiin!:D Hihi..
Han sa att han ska ha på sig sin kavaj imorrn när vi ska ut o äta. Vi firar ju 2år!
Jag köpte även min foudation. Såå skönt det känns!!! Jim sa att till nästa månad ska jag få lite nya penslar o pennor och de jag behöver. Känns underbart!!:D
Min Jim är verkligen BÄST i hela världen!!♥♥♥



Ska iaf bli underbart härligt o få sminka sig imorrn med min Make-up Store MILK foundation :D Hihi





























Imorrn bitti, runt 7 så kommer mamma med Chica. Blir heldag.
Hoppas på att hon håller sig lite lugn en stund iaf på morgonen;) Haha..
Hon har ju varit hysterisk idag!! haha..


Så här galen är hon!! haha..


Ser ni dom där VASSA tänderna?!

Men till slut så blev det den här ställningen....


Aslan njöt en stund i solen som faktiskt kikade fram en vända...




Sötis!! ♥



Nu blir det o dricka lite cola o kolla när Jim o Pohan spelar Xbox. :)






?!

Och va hände nu då?!!!  Plötsligt började det typ regna ute?!!! Och nästa sekund jag tittar ut, ja då snöar det!!
Blir toookig! Vill ha sommar o soool!!







FYRA......

Fyra tv program jag brukar se: Gossip Girl, One tree Hill, Chuck, Greys Anatomy
Fyra saker jag gjorde i går: Lekte med hundarna i snön, sminkade mig, lagade mat och Kysste min Jim
Fyra saker jag längtar till: Få ta av sig vinterjacka, våren, bli smal och sommaren!
Fyra saker som står på min önskelista: Nytt o fräscht smink från Make-up Store, åka till New York, Miami och Spanien. :)
Fyra saker jag avskyr: Det äckliga blöta vädret, när linserna klibbar och blir suddiga, vara hemma själv på kvällen.
Fyra saker jag tycker om att göra: Att mysa med Jim i soffan framför en bra film, sola, spela Ravin Rabbids med kompisarna:) och vara med min mamma.♥
Fyra saker jag åt i går: Oj, jag som bara åt frukost och middag.. Men okej, en bit rostat bröd, gurka, köttfärs och tortilla bröd.


Jag utmanar alla som läser detta!!;)

FULL FART!

Oj, inte skrivit på hela helgen!
Har vart full fart måste jag säga!
Fredags kvällen spenderade jag hos mamma. Vi tittade på Lets Dance och åt mat från Barkarby Pizzeria. Mums:)
Runt 22 kom Jim o hämtade mig. Det blev en promenad hem. Det va skönt! Kallt, men ändå skönt;)
Så när vi kom hem hit så kröp vi ihop i soffan satte på en film och skrattade massor:P MYYS!

Lördagen blev sovmorgon. Gick upp vid 11 och gick o duscha. Sen blev det frukost o fixifix. :) Pappa o syrran va på väg. Dom kom hit runt halv ett. Så då tog vi en snabb fika och sedan åkte Jim iväg och pappa körde oss till Kista. Nu hade vi 5timmar på oss o shoppa innan bion. :P
Jag köpte massa fina saker!!:D
Ska försöka ta lite bilder sen.
Men köpte iaf en svart stickad tröja. Kortärmad och så går den ner över rumpan. Fiiin!:)
En svart bas t-shirt från h&m
Svart fin kjol och en vanlig i bomull.
Tunika, svart med vita prickar
Gul t-shirt med en cool döskalle på. (killtröja från Jack&Jones)
Och en jättefiiin jacka!! :D En svart trenchcoat. Den är jag mest nöjd med!!:D
Bion började närma sig. Så vi gick o åt på Levinskys. Blev Kyckling Wrap med pommes.
Vi såg iaf Four Cristmases med Reese Whiterspoon och Vince Vaughn ( hur dom nu stavar) Den va iaf riktigt bra! Skrattade massor!:D
När vi kom hem blev det Guitarr Hero. :)

Letade ju hårfärg oxå... TROR DU DET FANNS?!?!! Neeej.. Åh! Blir o åka till Ica Maxi där jag köpt sist..
Och så glömde jag köpa strumpbyxor! Så idag när Jim slutar skolan ska vi mötas i Kista. Han ska köpa en Blazer från Brothers (han sa att han va riktigt snygg i den!) och jag kan fixa mina strumpisar. :) Ska kolla igen oxå om dom fått in nå hårfärg. Tänkte höra med Jim oxå om han kanske vill köpa min foundation som jag vill ha från Make-up Store. :) Ska le sött och blinka fint med ögonen!:) Hihi..

Söndagen blev ganska lugn.. Jim jobbade och jag o syster va på promenad med mamma o alla hundar... Sen så spelade vi lite Ravin Rabbids. Runt 4 kom pappa o Carina. Vi fikade o sen blev det middag. :) Mycket trevligt!!:)
Sen när dom hade åkt hem så gick jag o Jim på en prommis och sedan blev det en film för oss. Kom i säng ganska tidigt för en gångs skull. Somnade som två stockar (eller 5) och vaknade ganska utvilad imorse.
Blev en varm härlig dusch tillsammans:) och sen bar det iväg till skolan för Jim och jag sitter nu här med Chica.. :) Tvättar oxå, såå tråkigt! haha..

Nu ska jag ringa Jessie!!:D Hihi.. Saknar henne såå mycket! Är så jobbigt att vi är så långt ifrån varann!! :(

Min Kittekatt!! ♥




RSS 2.0