DRÖMMAR

Solen har lyst starkt hela dagen. Jag och hundarna satt ute i lite mer än en timme och njöt. Dom i skuggan och jag i solen med en bok i handen.
 
Har de senaste dagarna känt ett enormt tomrum.. Känner inte att jag kan njuta av tiden. Jag vill bara se film som handlar om kärlek, som på ett sätt är olycklig kärlek.. Där dom möts, får en tid tillsammans, men att det sedan händer något och dom inte får varandra.. Men att det sedan går år och dom möts igen..
 
I höstas skrev jag om att jag mötte min gamla kärlek på tågstationen. Jag minns så väl hur jag kände i kroppen när jag ser honom komma ner för trappen.. Hur mitt hjärta slår volter och hjärnan får som elektriska stötar..
Jag ville bara springa fram och hoppa in i hans famn och aldrig lämna den trygghet och värme!
Jag va tvungen att blinka några gånger för att komma tillbaka till verkligheten.
När han väl kommer fram och jag ser hans ögon bättre, så ser jag att han känner samma som jag.. Det var otroligt jobbigt att stå där.. Gamla sår revs upp och det började svida. Det kändes hemskt- samtidigt som det kändes som att tiden stod stilla och allt var perfekt! Hans ögon var precis lika vackra som jag mindes att dom var!
 
Jag hatar att jag gjorde som jag gjorde sommaren 2006! Förbarmar mig för det varje dag och tycker inte om mig själv för det.. Jag förstörde vårt liv.
 
Det här låter ju sjukt egentligen. Men det är dessa känslor jag har i min kropp.
Hade jag inte stött bort honom, för en jävla fjantsak, så hade vi vart tillsammans idag.
 
Under dessa 7 år har vi setts några gånger och skrivit några gånger, men aldrig pratat om det som hände. Eller någon gång har vi snuddat vid ämnet, men det gör för ont för oss båda.. Vi behöver bara titta på varandra..
 
Livet är lixom inte så enkelt, även om det tycks verka enkelt- att det bara skulle vara att ringa karl. Men det går inte.. han har ett helt annat liv idag. Men det hemska är att han har sagt några gånger att han vill ha nå mer.. Varför inte få det då? Det är ju upp till honom att ta det han vill ha! förstår ju att det inte är så enkelt.. men iaf..!
 
Ångrar absolut inte mitt liv med Jim, som det kan se ut som av det här ovan. Under vår tid hade vi lite kontakt då och då, men jag va lycklig med Jim- kände ju självklart att denna mannen va en del av mig oxå. Men en sådan person hade Jim med.. och det är ju bara livet.
Men efter att det tog slut med Jim, så mådde så otroligt dåligt, för att sedan må bättre och inse att det borde tagit slut tidigare. Det var då jag verkligen kände den här känslan av att jag tabbat mig för 7 år sedan.
 
 
Usch, borde väl radera allt det här.. men behöver få det ur mig! Så nu postar jag skiten och hoppas på att det känns lite bättre!

EN SKÖN SÖNDAG

Igår åkte jag och Tusse ut till Djurö, där vi skulle fira Emelie. Det var supermolnigt och lite kallt här hemma på morgonen, men fick hoppfulla sms av Emelie som sa att det var soligt:) Så bikinin packades ner och sedan for vi!
 
Väl på plats bjöds det på smarriga pastasallader, massa kakor, tårta och frozen cheesecake- Muuums! Vi satt ute i solen och njöt tillsammans med alla andra.
vid 15 tiden drog vi hem till pappa och solade på baksidan en stund, för att sedan gå ner och bada. Va lite kallt i vattnet, men banne mig skönt iaf! :) Skrållan och Aslan fick bada lite oxå:)
 
Vi köpte sedan pizza till middag som vi njöt av ,hemma hos Emelie och Danne, på verandan:)
Sedan gick vi ner till stranden igen och tittade på när Emelie tog sig ett dopp:)
 
Dagen var verkligen perfekt och ingen av oss ville åka hem!
 
Idag är jag hemma hos mig själv igen. Har packat upp min väska och sedan mest tagit det lungt. Snart blir det en dusch, för att sedan gå o handla lite middag:)
 
 

EN OVANLIG MIDSOMMARAFTON

Igår startade dagen med strålande sol och det känns alltid så skönt att vakna på mammas soffa och slå på Nyhetsmorgon. Jag gjorde färdigt min potatissallad- som jag påbörjade kvällen innan. Den blev förövrigt vääääldigt god! ;)
 
Runt 11 anlände vi hos morfar i Bålsta, där vi solade, lagade resten av maten- och åt den;), lekte med hundarna och bara hade det bra:)
 
Runt 14.30 börjar Skrållan kräkas som en toook, skakar och är allmänt dålig bara.. Hon får ligga i skuggan med mamma och ta det lugnt en stund, men ligger och gnäller.. Så mamma kommer med henne till mig och jag lyfter upp henne i famnen och ser då hur heeeeeeela magen är FULL i typ nässelutslag! Måste ha kliat och gjort såå ont! :(
Jag försöker fnula ut vad hon kan ha gjort, vart hon vart och vad hon ätit och det enda jag kan komma på är att hon låg i gräset en sväng och där är det myror-pissmyror!  Eftersom hon kräktes och mådde så dåligt, så försökte jag få tag i veterinären.. men inge svar.. Så jag och mamma åker hem, lämnar av de andra hundarna och allt annat och åker sedan till Bagarmossen, på andra sidan stan.
   När vi kommer dit så är det bara vi och ett annat par där- skönt tänkte vi!
En sköterska tar henne lite snabbt in, bara för att få en snabb koll om vi faktiskt behöver vara här eller ej. Dom säger att det är bäst om vi stannar kvar, så hon kan få nå kortison. "så sitt ner och vänta, ni kommer nog inte få vänta så länge."
Under våra 4 timmar(!) som vi var där, så kom det in akutfall efter akutfall... Den ena hade ätit choklad, den andra hade blivit biten av huggorm och en katt hade blivit påkörd...och avled tyvärr.. Tror vi alla som satt där inne blev bestörtade när matten kom utspringandes helt förtvivlad.. usch!
När dessa fyra timmar gått och jag såg att Skrållan mådde bättre-dock fortfarande prickig- så haffade vi en sköterska och rådfrågade om vi kunde åka hem. Hon tyckte det såg bättre ut och att det var onödigt att sitta här och vänta.. Speciellt när kostnaden är ganska hög för att kliva in i ett rum och dom inget kan göra..
Skrållan somnade iaf gott i bilen på väg hem och åt lite mat när vi väl var hemma:)
 
När vi kom hem, så var vi sååå hungriga! Underbara Jannis hade hållt igång grillen åt oss, så vi gick ner och satte oss och grillade korv:) Sedan satt jag där ute med grabbarna, drack cider och kröp ihop i fleecefilten. Kvällen vart faktiskt perfekt!! :)
 
Idag mår Skrållan bra, hon är sig själv och nästan alla utslag är borta:)
 
Jag och Hannabus!
 
 
 
Jag och min finaste Skrållan! Älskar henne med hela mitt hjärta!!
 
MUMMMMMS!
 
NellieBus
 
 
 
 
 
 
 
Min fina tjej!♥
 
En orolig tjej på akuten..
 
 
 
 
 
Trött tjej som sover mellan oss i bilen- i fram.
 
Mys ute på kvällen!
 
 

EN ARG STEPH!

Alltså jag vill SLITA av mig håret!! Är så arg!! Att vissa människor är så jävla dryga allstå... USCH!!
 
Här arbetar man med något i timmar och sedan kommer någon annan och tar ens arbete och gör om det- fult oxå! Ska man behöva sätta copyright med sitt eget namn på ALLT man gör?! Va fan pinsamt att se den där fula bilden... Usch!
 
Idag har jag tagit en lång sovmorgon- ända till 10 låg jag i sängen. Sååååå skönt! Men var riktigt omotoverad idag! Ville bara stanna kvar under täcket och se på film hela dagen.. La mig faktiskt i soffan under täcket till kvart i tolv och kikade på en serie. Men sen var det hundar som skulle ut och mamma kom hem med lunch och systemetpåsar (niiiiice!):)
 
Sen efter lunch så satt jag och höll på med arbetet som jag svär över högre upp..
 
Innan middagen idag så åkte jag och mamma till Ica och mötte moster och kussan, för att handla inför imorrn. Vi var inte ensamma på Ica! :P Men vi kom därifrån med ALLT på listan!:)
Väl här hemma igen så lagade jag och mamma mumsig middag- lövbiffrullader med hemmagjort mos och sås:)
 
Har även kokat potatis för att fixa potatissallad imorrn och svängt ihop en tzatziki- som jag trooor blev bra!:) (Jobbigt att en grekkompis kommer imorrn och dömmer mig..:P )
 
Hoppas såååå att det blir fint väder imorrn! För jag vill sitta ute och njuta av solen på dagen, när vi är hos morfar!
På kvällen blir det grillning hos mamma, med familjen och bästa Peter och Jannis!:) Ska bli väääldigt trevligt!!

Längtar tills dom kan pigga upp mig! <3
 
Nu ska jag äntligen sova- om jag somnar..
 
Hoppas alla får en fantastisk midsommarafton!!

FIXARDAG:)

Idag har det vart tvättdag här hemma:) Som vanligt hinner inte tvätten torka, så nu hänger massa tvätt på mina matstolar.. Doftar iaf väldigt gott i rummet!
 
Jag har även bytt till mina nya sängkläder! Såå fina! Har två täcken i sängen, men har aldrig haft två lika påslakan- men nu har jag det. Så nu behöver man inte skämmas;)
 
Har haft en tavla ståendes på tvbänken i vardagsrummet, som egentligen ska hänga i sovrummet. Så den ställdes på hyllan i sovrummet. Den ska upp på väggen sen dock:)
 
Har nu oxå packat inför helgen hos mamma:) Har iiinga långbyxor med mig, väägra dåligt väder!!
 
 
 
 
 
 

BORRA HYLLA

Idag har jag fixat här hemma och vart ute på lite långpromenader med hundarna. Aslan har rusat som en toook på gräsmattorna:P
 
Vid 17tiden dök Tusse upp och vi lagade mat. Gjorde hamburgare och pommes-såå gott! :)
 
vid 19 så dök Jim upp med verktyg och vattenpass:) Han hjälpte mig att sätta upp en hylla i sovrummet, blev såå bra! Bild kommer imorrn när den fått nått på sig:P
Bjöd han på lite mat och sen skratta vi till en serie en stund, medans han gosa jääärnet med skrållan:)
Tack världens bästa ex för hjälpen!! :D
 
Nu har jag krupit upp i soffan och ska kolla på Wallander. Såg för en stund sedan att det kommer komma en ny film varje månad tom oktober! Fantastiskt!!:D
 
 
Hoppas alla haft en bra dag och kväll:)
 
Min lunch idag:) Mumsig tortelini med krämig gräddsås och tomater:)
 
 
 
Min underbara orkidé som bara poffar ut blommor:D
 
 
 
(PS, Robert du ser att jag svarat dig va?  )

PLANER... :)

åh, hade velat ha strålande sol idag ju...! Istället är det halvmolnigt och blåsigt..:/
 
Har spenderat dagen med att kika runt på olika hemsidor och studerat olika alternativ, ang en sak jag är såå sugen på att göra! Vill inte berätta än, förens jag vet om det blir något.. :)
 
Kanske borde man städa här hemma...? måste ju vara det tråkigaste ever.... önskar jag hade en klädkammare, så man fick undan saker bättre! Då skulle det vara enklare.. Lägenheten är liiite liten ibland känner jag. Men det vågar jag inte säga till mamma:P
 
Nää, nu ska jag fnula ut nån god midddag..:)
 
 

LOST IN SUMMER

Dagarna bara försvinner och jag glömmer att gå in här när jag inte har någon dator med mig..
 
Söndag idag och dagen har spenderats med bästa Tusse:)
 
Lite kyligt ute, men vi tog oss en härlig promenad med hundarna, käkade glass och ätit god middag.
   Nu när hon åkte så skulle jag byta om till mjukiskläder och jag glömmer ganska ofta att jag bor längst ner.. haha! Så jag gick omkring här en stund i underkläderna, tills jag kommer på att jaaa, juste- persiennerna är uppdragna i sovrummet... Men men, ville nån titta-då bjöd jag på det idag då:P
 
Annars i veckan så har jag vart hos mamma mestadels. Hon har haft semester, så vi har pulat med lite grejer:) Har försökt njuta av solen oxå så fort jag kunnat! Såg att det skulle bli varmt o skönt imorrn, så längtaaar!
 
När jag var hemma häromkvällen, så kollade jag lite svenk film. Nya Wallander och Snabba cash 2- dom var bra faktiskt! Hittade en annan då oxå som jag tänkte kolla nu. Ego heter den. Trodde det skulle vara nån tonårsfilm, men verkar faktiskt liiiite djupare än så:)
 
Några bilder från senaste dagarna:)
 
Gjorde smörstekt rödtunga häromddagen-blev sååååå gott!!
 
Snygg bränna? Njaa..:P
 
Jag tror, men bara trooooor, att hon vill ha den;)
 
Myyys!!!♥
 

FULLT UPP!

Har vart iväg utan dator i några dagar, såå skönt! :)
 
I måndagskväll kom pappa och hämtade mig hos mamma.
På Djuröbron möttes vi av en fantastisk solnedgång på ena sidan och på den andra sidan var det en stark regnbåge som gick ner bakom skogen. Fantastiskt vackert!!
 
Tisdagen spenderades med att fixa inför onsdgaens festligheter. Det kokades 3 kilo pasta och hackades grönsaker.
Jag fastnade även i en sladd ute i nerförsbacken och föll som en fura ner på stenarna. Men vad gör man inte för syster? ;) Som tur var skadade jag mig inte såå mycket:P
 
Med endast 4 timmar sömn, så startade jag och syster onsdagen med att locka hennes hår och sminka henne. Hon packade ihop allt som hon behövde ha med sig och när hon åkt så tog jag en snabb dusch-för att sedan somna en knapp timme i soffan:P
 
Resten av dagen var fylld med tårar, skålar och jäkla massa mat!!
I efterhand så har jag oxå insett att det inte finns EN ENDA bild på mig och syrran tillsammans.....! Förjävligt..!
 
 
 
När jag, mamma, bror och Tusse åkte hem på onsdagskvällen var jag såååå trött och lagon rund under fötterna..
Tror jag knappt hann lägga mig i sängen innan jag somnade:P
 
I torsdags så sken solen och jag och Tusse åt glass och solade. Kvällen bjöds på grillning hos mamma och det var även så varmt och skönt att vi kunde sitta ute och äta! Det var en perfekt dag!! :)
 
Efter 14 veckors sockeruppehåll så drack(cooola) och åt(glass) jag och tusse gott!! :)
 
Fredagen var det studentfirande i Västerås. mycket varmt och skönt och otroligt trevligt!!! :D
Senare på kvällen blev det film hos Petrus- vi (jag) såg StarWars för första gången:P
 
Igår satt vi mest ute i solen, jag, mamma och grannarna. Fick i min en och annan cider oxå:P Vi gjorde egen pizza, som vi sedan bar ner och njöt av ute i kvällssolen:)
 
Kom hem till mig själv för några timmar sedan och fixat lite inför veckan.. Jobb imorrn!
 
Hoppas alla haft lika bra dagar som jag haft!!:)

TAGGAR!

Ikväll kommer några av tjejerna hit, vi hade tänkt grilla... men vädret är fan inte det bästa här i Estocolmo..:/
Men längtar tills mina fina kommer hit- även om det sedan börjar regna:P
 
Igår var jag tvingad att se filmen Shaun of the dead- en komedi (parodi typ) om zombies. Den var faktiskt rolig och även om Petrus sa till mig precis vaaarje gång något roligt skulle ske att "Tiittaaa nuuu!!!" så var det roligt:)
 
Vi kollade även på Warm Bodies- en romantisk zombie(Komedi) film:) Den är faktiskt väldigt fin och många sköna kommentarer och otrooligt bra musik!
 
Det var underbart att när jag var ute med Skråll vid halv två på natten- att det var ljust ute! ÅH- snart kan man ha dom där hääärligt låga nätterna och härliga tidiga morgnar!
 
Min favoritmorgon, från förra sommaren, är när jag är på väg hem från en kompis 05.30 på morgonen.. fåglarna kvittrade och solen värmde mina barfota fötter...! MMM! <3
 
Iaf... är taggad inför ikväll! Ska strax gå till systemet och köpa några cider och vin. Mat kanske vi ska handla oxå? haha!
 
Hoppas alla får en fantastisk lördag!
 
Morgonmys igår:)
Blandade känslor om håret.. Blir att köpa en tonong och slänga i, i hopp om att de blonda jämnas ut.. :)

RSS 2.0