HIPP HIPP!

I torsdags fyllde lilla jag år:) Hade en mycket trevlig dag tillsammans med min familj!
 
Började dagen hos Tusse, där jag skulle locka mitt hår:P Plötsligt ringer det på dörren, jag trodde det var mormor som kom, men det visade sig att det var Pessin!!! Jag var såå chockad och visste typ inte vad jag skulle säga! haha!
Vi fikade lite och tog igen oss lite:)
 
Sen vart det fika och lite kalas med Hanna oxå:) Vi fick blåsa ut ljusen på "tårtan" och åt massa gotti.
Vid 19 var det dags för middag, då var vi 10 personer som gick och åt tapas och det var så otroligt gott!! Åt så det sprutade ur öronen kändes det som:P haha!
 
Fick en superbra present av min moster! En stor sån plastpåse från Rusta- fylld med tvättmedel, golvrent, tvål, diskmedel, jaa allt som är bra att ha och trist att köpa:P
Fick även presentkort och lite annat smått och gott:)
 
 
Idag har jag och mamma vart hemma hos mig och fixat lite, hängt upp gardninerna i vardagsrummet och köket och så har jag fixat i köket och mamma plockat upp några kartonger:) Imorrn ska jag tillbaka och kommer kunna fixa hela dagen! Mamma ska åka till Hasseludden och njuta med moster:) Så imorrn är det fullt hus med hundarna och bror! :P
 
Nu ikväll blir det Harry potter med mamma! :)
Hoppas alla får en fin lördagskväll!

HO-HO-HO!

Har haft mig ett par mysiga dagar ute på Djurö med familjen!
 
Brasan brann hela dagen igår och vi kollade film hela dagen!
 
På Julafton hade vi massa god mat på bordet och tallrikarna, massor av paket till smågrabbarna och mycket trevligt var det! :)
 
Idag var mamma snäll som kom och hämade mig:) Vi fikade en stund och sedan satte vi oss i bilen. Tog en liten genväg och stannade på Iittala Outlet i Gustavsberg oxå. Där fick jag med mig 6 glas, 1 Fiskars-stekpappa och 2 Fiskarsknivar:) Myyycket fint fanns det där!! Vill ju ha nya tallrikar nu oxå ju.... haha!
 
Imorrn är det födelsedagsdags för mig och Hanna:) Blir lite fika och sedan på kvällen blir det middag på Tapas-restaurangen i Jakan:) Såååååå gott det ska bli!! :D
Sedan på kvällen blir det lite partaja tror jag:)
 
Här är några bilder från Julafton:)
 

Dagen före

idag är det Dan före dopparedagen!:)
jag kom ut till pappa igår, så idag har vi klätt granen, jag har gjort skinka och så har vi dukat upp bordet inför imorrn.

har nyss avslutat en god skinksmörgås i soffan och strax blir det faktiskt Bingolotto:)

vet ni!! jag sov första natten i min lägenhet i fredags!!! sååå underbart!! tusse överraskade mig oxå- med mat och sovsällskap:)
längtar redan hem till mitt hem!

nu måste jag hälla upp lite julmust innan det börjar!:)








Tillbaka

ikväll så har min säng fått flytta till min lägenhet:)
pappa kom med släp och Jim var snäll och hjälpa honom bära:)

har ju typ det bästa exet man kan ha!!;)

i och med att jag ännu inte satt upp nå gardiner, så ville jag inte sova i lägenheten inatt. så nu är jag tillbaka på soffan här hemma hos mamma! det ger lite blandade känslor.. sist jag sov här var mitt hjärta krossat, mina känslor var uppskruvade på max och jag grät mest hela tiden..
men nu, ja nu vet jag ju att jag endast sover på soffan för att min säng är i min egna lägenhet!!:)

imorrn blir det första natten där borta! har bett tusse om sällskap, vill faktiskt inte sova själv första kvällen..:P Hihi..

nu ska jag försöka sova, så jag vaknar pigg imorrn:)



















LITE TILL...

Åh, blev lite bitter nu på kvällen... En underbar vän ville hjälpa mig lite på traven, men det slutade inge bra... Kände lite hur allt blev hopplöst.. Visst va inget jättedåligt egentligen, men kände mig bara så trött....
Tänker inte ge upp- snarare ge mer!
 
Måste bara få lite mer pondus igen!!
 
Lite såhär känner jag mig just nu.. :P

KLAGA LITE

NOLL ork! Vill bara sova och sova... Inte bra alls! Har massor att göra, men inget blir av.. Hatar att vara ledig! Usch.. Får mer gjort när jag inte är ledig.

Idag var jag i skolan en sväng, för o fixa lite papper med min lärare. Blev lite bitter oxå för att den jag ville träffa inte hade rast.. Men men.. Hoppas på att vi ses snart igen!:)

Nu har jag iaf kartonger här hemma, så nu kan jag egentligen inte skylla på nått. Men åååh va trött jag är.. :/

Japp, då var det klagoinlägget gjort.. ;)

TIMMARNA FLYGER FRAM

Det är en vecka kvar ill julafton och jag har NOLL julkänsla... Hmm.. Det suger!
 
Har börjat flytta in i lägenheten iaf, det känns toppen! Den blev verkligen såå fin och kommer bli såå bra när jag väl packat upp allt!:)
Är såå sugen på att olja in mitt bord i en mörk färg, men kommer nog inte få göra det för mamma:P Kanske är inödigt o förstöra ett massivt träbord..
 
När vi var där i lördags så passade jag, Tusse och syrran på att packa upp mina köksgrejer:) Pappa och Tusse fixade även med min stereo. Syrran var nog mest bakis och försökte göra så lite som möjligt;) haha!
 
Är iaf väldigt tacksam för den hjälp jag fick i lördags! Underbara vänner och familj! :)
 
 
Nu är ju skolan slut oxå... Det suger! Har haft så roligt de senaste 3½ månaderna! Men tog mig modet att fråga den heta läraren om han vill göra nått nån gång och fick ett ja! Så deeet är ju nice! ;D
Ska tillbaka till skolan imorrn och göra upp en plan för de närmsta veckorna, då jag ej har någon praktik än..
 
SKa även förbi lägenheten på morgonen och visa städarna vart dom missat o städa - hur man nu kan glömma kylskåp och spis är över mitt förstånd! Men bra att dom kommer och gör rätt för sig!
 
Nu ska jag gå med hundarna och sedan ska vi till lägenheten och hämta kartonger så jag kan packa här hemma hos mamma..
 

:)

Idag var jag förbi lägenheten för o se hur långt målaren kommit och vet ni!`?! :D

Det var klart allting!!! Sååå fint!!!!Det enda som är kvar nu är städning för målaren och sen kommer en städfirma som ska städa hela lägenheten:D
 
Så förhoppningsvis blir det lite flytt i helgen:D hihi..
 
Annars har jag sista veckan i skolan nu... Känns inge roligt alls! Har haft tre underbara månader!! Sen att jag kanske träffat nån där oxå gör ju inte saken bättre;) Måste bara våga gå ett steg till och fråga ut honom! :P
Bara 2 dagar kvar... suck!
 
Imorrn måste jag ringa till en internet-leverantör oxå! Har ju inge nät i lägenheten och jag bara läääängtar efter ett riktigt nät!! Mammas är såå segt och långsamt... Jag vill att det ska gå snabbt snabbt! :)
 
Nä, en dusch nu och sedan blir det Hart of Dixie:)

WINTER

Sitter och fnular på en ny vintrig design, men insåg ganska så snabbt att jag inte fotat något alls sedan snön kom! haha! Så får vänta några dagar och helt enkelt ta med mig kameran ut imorrn:)
 
Idag har jag och mamma vart till lägenheten med några kartonger. Dom är ju inte klara med renoveringen än, så får vänta med o flytta in. Hade ju egentligen tänkt flytta in idag, men icke.
 
Hittills har det bytts golv i kök och sovrum, köksluckor, innerdörrar och garderobsdörrar har hämtats för lackering, väggar har bredspacklats, taket har målats och dörrfoder och fönsterkarmarna har målats.
Så hoppas på att han blir klar med tapetseringen tidigt nästa vecka, så jag kan flytta mer saker! :)
 
Många planeringstankar i huvudet nu! Hur jag ska ha det, vart det ena och andra ska stå och vad jag vill ha på väggarna. Kommer ju självklart köra på mina egna bilder på väggarna, med några få undantag. :) Men hur ska man välja vilka bilder!? haha!
 
Nu ska jag kolla upp NetFlix och se om det är nått o ha, sen blir det o sova. :)
 
Natti på er alla!

VinterStockholm!

jisses vilket väder vi hade igår!!! det var minst sagt snöstorm! tog en timme till skolan, men hann i tid tack vare att jag gick hemifrån så tidigt:)
under dagen i skolan såg vi vädret bli värre, värre och värre! min hemresa tog ca 1 1/2 timme! det tar i vanliga fall 20 minuter:P
när jag kom till barkarby, gick jag in på restaurangen och blev bjuden på te av ägaren! mycket snällt!!:)

idag skulle jag ha åkt till stan på morgonen, men efter 50 minuters väntan på tåget gav jag upp.. kom ett tåg medans jag stod där och det var fullt!!:/ så har spenderat dagen i soffan, kollat Harry Potter och ett avsnitt av en serie och så har jag bakat chokladbollar:)

imorrn har vi lite avslutningsfika i skolan, många har sin sista dag då, så vi tar avslutningsfikat en vecka tidigare. därför bakade jag idag och det är många andra som bakat och lagat mat. kommer bli fantastiskt tror jag!!:)

dock känns det oxå trist.. har träffat många fina människor och jag vill inte att denna tid ska ta slut!:(

nu ska jag försöka sova, så jag är pigg imorrn!










8½ TIMME!

Så lång tid är det kvar tills jag har nycklarna i handen!! :D:D:D
 
Fick ju samtal från målaren häromdagen, att han kommer på måndag. Idag fick jag samtal från målarn som ska fixa mina köksluckor- dom kommer oxå imorrn!!! :D
Så ALLT kommer vara klart när jag flyttar in nästa helg! ÅH sååå fantastiskt!!!
 
Har oxå bestämt datum för inflyttningsfest! Eftersom jag fyller år i december oxå, så tänker jag att jag firar det i samband med det oxå:)
 
 
Har haft en otroligt lugn helg, igår var jag o Tusse i Sollentuna och i Stinsen. Hon shoppade lite julklappar och sedan åkte vi till några vänner till henne och fikade. Mycket trevligt!
När vi kom hem, så höll mor min på att laga middag och om vi blev lite chockade! Potatisgratäng och ryggbiff! ÅH så gott!! :D
 
Dagen idag har spenderats i soffan, då min kropp inte mått bra natten som var.. :/
Sa till mamma imorse att jag alltid får såna Harry Potter-känslor när snön kommer! Så jag har kollat på första H.P filmen idag!:P hihi.. :)
 
Jaha, man kanske ska försöka somna nu då.. Kommer ju inte lyckas, är ju för exalterad inför imorrn! :P
 
Hoppas alla ni andra haft en fin helg!

RSS 2.0