SÅ MYSIGT!!

Sitter just nu ute på våran altan, vattnet är spegelblankt och myggen är ine alls jobbiga!!=/ haha..
Men galet va varmt det är ute! vi har ca 20 grader fortfarande! Ska strax röra mig i säng. Mamma har redan lagt sig och Bea&Sergio är ute o fiskar. Hanna sover som en stock:) Jag har lovat henne att jag ska sova inne hos henne inatt. Så sagt och gjort så har jag packat in mitt täcke och kudden in dit. :)

Här skiner solen på dagarna och jag pluggar på med min j**la matte.. haha. Bara att ligga i! Men va svårt det är!
x och y och formler hit och dit.. :P

Försöker att lägga upp bilder men det står bara heeeelt still!! Så ni får helt enkelt vänta med att se de vackra bilderna från sköna Värmland och Boviken till en annan dag;)

God natt på er!


(Samma som häromdagen)


MY SUNNY DAY! :)

Idag har jag pluggat, badat benen med Hanna (som badade hela kroppen), ätit lite mat och fotat lite.

Jim och jag har suttit på Skype och han har hjälpt mig massor!:) Så skönt!

Fick mitt betyg idag i NkA-det blev ett VG:D och även mitt betyg på inlämningen i matten-blev ett VG där med;)

Vädret är underbaaaart fint här idag! Solen har skinit nästan hela dagen och just nu sitter jag ute på verandan och njuter av solen strålar. :) Vi ska grilla kött och det ska bli gott!
Morfar kom hit idag så han sitter och njuter av en whishey och tittar ut över vattnet:) Jag har varit här en dag och jag vill inte att det ska bli söndag! Vill inte hem!
Tycker min karl kan komma hit och så stannar vi här;) hihi..

Bjuder på några bilder.:)

eller inte... Gick alldeles för långsamt!! Så kanske senare. :)

Hoppas alla mår bra och njuter av solen!!:D

NJUTER!

Har nu varit i stugan i några timmar och det är så skönt!:) Vi har ätit middag och även ätit kräftor.
Hundarna har badat som tokar och har svårt att koppla av.

Imorrn blir det massa sol och bad! Och även massa pluggande! Kommer vara svårt att plugga när jag är här känner jag. Men får se till att sitta och räkna!

Det mobila bredbandet vi har här är ju inte det snabbaste, men det fungerar!.:)

Bjuder på en härlig kvällsbild!
God natt på er.:)


VÄRMLAND HERE WE COME! (med 10hundar)

NU drar jag till VÄRMLAND!!! :D Jag har en dongel med mig, men kommer prioritera pluggandet mer än bloggande. Vill inte utnyttja all surf på det;) haha.. Men kommer nog komma en o en annan bild;)

Ha det super allihopa!!


DET REGNAR HÖRRNI!

Tänk vilken tur vi hade med vädret igår!!! För nu jävlar regnar allt det regn som säkert höll sig tillbaka för våran skull igår;) haha..

Gårdagen var trevlig!! Jag o Jim åkte med mamma, Ch och bror till Bålsta och morfar. Där åt vi lunch och jordgubbar tillsammans. Jim badade våra hundar och så njöt vi av solen. :)
På kvällen var vi hemma hos mamma och grillade kött och åt färskpotatis:) Vi satt ute hela kvällen och det var så skönt!! :)

Men det gör inget att det regnar idag! Jag och Jim måste nämligen storstäda här hemma!! Det blir tandborsten i varje hörn!!

Imorrn drar jag till Storfors, Värmland och sommarstugan. Ska bli så underbaaart skönt! En massa plugg blir det, men det är ändå helt underbart skönt! :) Hoppas på att vi får lite sol! Så man får lite mer färg;) Jag är, än så länge, brunast av alla oss i familjen!:D DET händer inte ofta kan jag säga;) haha..

Hade mitt prov i torsdags, tror det gick bra! Kändes ganska så bra iaf. Men har inte fått nå svar än, men inte så konstigt! Får nog vänta till måndag.

Jaja, nu måste vi städa! Hoppas alla får en bra dag i regn och blixtar;)

MICKE SLUTA NU!

KÄRA BROR! SLUTA SKRIV I KOMMENTARERNA!

ÄLSKAR DIG OCH JAG VET ATT DU TYCKER OM ARVINGARNA.


MYS MED S&Z

Hej på er!:)

Har haft besök av Sandra och Z ikväll. :) Vi skulle ha åkt till klubben, men orkade inte. Så hon kom hem till mig oxh så gjorde vi pizza tillsammans. Faan va gott det var!! och iskall cola till det! Gaaah!:D hihi..
Va riktigt kul att ses igen! Var evigheter sen!
♥Äntligen har hon ju gått ut med att hon är gravid oxå och jag är så glad för hennes och Kims skull!!!:D Den lilla kulan börjar nu visa sig och jag tror hon kommer bli sådär sött gravid!:D hihi.. ♥
Älskar gravida kvinnor! Det är så vackert!! :D

Z växer som en tok och han är så fin! :)
Han ville väldigt gärna leka med mina vovvar, men fick hårda bud från dem att de ville allt inte leka!! haha.. Aslan låg högst upp i soffan och morrade så fort han kom i närheten!:D Men Z gav inte upp, han fortsatte och ville visa att han var allt jätte snäll och ville inget illa-bara leka:P

Vi tog en 10 månaders bild.


Vi satt iaf och kollade på klipp på hundar på youtube och då visade hon denna och jag höll på att smälla av! Såå jäkla coolt!! :D



Förstår ni att valparna är endast 8 veckor och lägger sig ner!! UNDERBAAAART! haha..:D


Jag har ju även hittat en sport jag tycker verkar cool som jag vill lära Skrållan. Så det blir hååård slalomträninig!:D (speciellt eftersom hon inte ens kan de vanliga sex pinnarna)



Riktigt coolt!:D hihi..

Nä, nu måste jag gå ut med hundarna och sedan blir det sängen. Upp tidigt imorrn!! Provdag... :(

VARM DAG:)

Gud vilket sommar väder det är idag!!:D

Har suttit ute på balkongen i ca 40minuter och pluggat. Är så sjukt hungrig så måste göra mig nå frukost!

Onsdag idag.. Prov imorrn.. Känner mig inte redo alls kan jag säga!! Meen bara o ligga i...
Ikväll kommer jag att åka till Klubben med Skrållan. Känner för att träna lite;)

suck, har typ ingen skrivar lust alls.. Så vi hörs lite senare!


Skulle inte säga nej till att ligga i våran pool hela dagen...

TAGGIG, KVINNLIG KONDOM?



Senaste nytt från en läkare i Sydafrika. Hon hade, för 40år sedan, en kvinnlig patient som hade blivit våldtagen. Kvinnan hade då sagt att hon önskade att hon hade haft tänder där nere. Sagt och gjort-40 år senare- finns det nu en tampong liknande kondom, för kvinnor, som har taggar på insidan. När man då blir våldtagen så ska dessa taggar fasta i snoppen och kan bara tas bort av läkare.
Man tror med detta att det ska minska våldtäkter, men jag vet inte. Som det står i artikeln- kommer det inte leda till våld istället?? Eller kommer han få så jävla ont att hon hinner springa iväg till dess att han förstår vad som hänt?

Sen till nästa fråga, ska man alltid bära den här om man går ut då eller? Eller ska man hinna köra in denna tampongliknande kondom medans han drar ner gylfen??
(ursäkta om det låter groteskt och hemskt, men det är ju sanningen)

Tror du att detta skulle hjälpa??


Källa: http://www.aftonbladet.se/wendela/article7346173.ab

KONCENTRATION??

Försöker plugga... Helvete va svårt det är! Är så trött på vad allt med naturkunskap heter!! Har mitt sista naturprov på torsdag och längtar sååå mycket till fredag då det är över!! Ska oxå se till att hinna med att göra en Matte B uppgift och lämna in på fredag... Suck!



Nä, åter till boken!

Hepp på er!

LEOPARD HEARTS

Fick igår, av Kattis, mina pärlor som jag väntat på ett tag. :) Dom var super fina!!:D


Leopard pärlan är så het! :D haha.. Fick även lite hakar oxå. :) Det var snällt!


Som ni ser är denna pärla väldigt stor! Jag trodde inte att den skulle vara så stor, men hittar nog på något skoj med dem. :)

SVEAS DAG BLEV FIN!

Vilken tur vi fick med vädret idag!!:D Det ös regnade här hemma strax innan vi skulle åka, men när vi dyke rupp i Rotebro så skiner solen och där har det inte ens regnat:D

Det var iaf mycket mysigt!! Vi fick muffins och jag tog massor av kort. Men m'rkte nu nä rjag kom hem att jag inte tagit något på Svea! haha.. Men var så många andra som höll i henne hela tiden och man vill ju inte ha massa andra människor med i bild då. Så när vi träffar dom nästa gång blir det massa babypics;)

Men bjuder på några från dagen. :)


Värdparet


"cermonin" :) Man blev lite våt i ögat!


Bro&Sis:)


Socker på socker muffins;)


Urgullig body som det står Djurgården på!:D

SVEAS DAG !

Söndag idag. Helgen har som vanligt rullat fram alldeles för snabbt! Men har haft det trevligt!

I fredags var Leif här, vi drack några öl(leif) och Brezeer(vi två) och åt pepparsockerkaka.:) Mycket trevligt! Han sov sedan över på sin säng i vardagsrummet. :)
Lördag morgon var vi helt sänkta alla tre.. Var svårt att ta sig upp! Men drog mig till soffan och så lekte jag o Leif med Skrållan och hennes boll. Det uppskattades av henne;) ( men leif som är allergisk fick skylla sig själv efteråt;))
Dagen va lugn och skön. Jag o Jim gjorde några ärenden och hämtade sedan hem Grekisk mat till kvällen. Leif kom då tillbaka till oss och så kollade vi på Pacific och åt kaka. :)

Idag ska vi till Kattis& Jocke. De har namngivelse för Svea idag, ska bli mycket trevligt!! Kameran ligger på laddning och jag funderar på vad jag ska göra med håret..=/ Men får nog vara som de är med någon liten fläta i bara. :)






Åh, vill göra om i vårat sovrum!! Har hittat de perfekta och vill ha allt!!
Så sitter och fnular på färg på väggarna och inredning..
Älskar tavlan, och det bästa är att Leif har bilder med körsbärsblom hemma. :)
Gillar det mjuka och lyxiga romantiska som rummet erbjuder. :)
Så nu är jag på jakt efter inredning som jag gillar. Mio, Ikea och Chili har ju det mesta så;)

Va tycks? :D




Nä, nu måste jag gå o fixa mig! Ha en toppen söndag allihopa!

JIPPII!

JAG FICK GODKÄNT!!!

Jag fick 39 poäng och det var precis på sträcket till G. Men jag är nöjd, blev ju ändå godkänd. Hade velat ha ett VG i slutbetyg, men detta är iaf bättre än IG. :)

Idag är en pluggfri dag, såå skönt!

PROVET ÄR KLART

Idag har jag gjort mitt NkB prov. Jisses vad jag har pluggat!! Och ändå så kändes det som att jag inte kunde ett skiiit!=/ Kände mig osäker på nästan varje fråga. Till o med en fråg ajag var helt säker på vad den betydde blev jag osäker på! Så nu håller jag tummarna för att bli godkänd!

Jim är ute med jobbet ikväll. Känns jätte konstigt!! Han är ju verkligen inte personen som går ut lixom! Men hoppas han har roligt!:D
Jag sitter här i soffan under filten och myser. :) Funderar på att dra igång en film (men vilken...?) och förhoppningsvis somna i soffan;)
Imorgon ska jag ha sovmorgon! DET SKA BLI SÅÅ SKÖNT!! Har egentligen massor att plugga, men det får vänta några timmar.. Är så trött om dagarna!

Det märks att jag inte gör annat än att plugga just nu! Har typ inget att berätta. haha.. Meeen så är det ibland!
Men en rolig sak har jag att berätta, och det är att vi åker till Värmland nästa söndag! Ska bli underbaart härligt! :D Vi va aldrig där förra året så ska bli rogivande att komma dit. :) Jag pluggar matte medans vi är där, så måste se till att ha diciplin att sitta och göra det oxå!

Näni, nu ska jag krypa ner ordentligt här i soffan. :)
God natt på er!


Älskar de där dagarna när håret blir super!!:D

FULLT UPP!

Gud vilket underbart väder det är idag!! Har suttit ute sedan halv nio och pluggat. Har prov imorrn, så känner mig lite lätt stressad! Men hoppas verkligen det kommer att gå bra!

Har precis ätit två slice pizza. Vi åt pizza igår, och då köpte Jim en Amerikansk pizza till sig. Han åt två slice och sen var han mätt. Så vi fick med oss resten hem. Det är köttfärs, salami och skinka på, samt ananas och champs. Så nu när jag skulle äta lunch kände jag inte för att äta samma som jag ätit i två dagar (lasagne) så pillade bort ananasen och champsen;) OCH SATAN VA GOD DEN VAR! haha..


Mums!

Hundarna ligger och svettas som tokar! Duschade av dom innan vi gick ut förut. De torkade efter 5 minuter.. haha.. Men lite avsvalkade blev dom nog. :)

Jag ska alldeles strax sätta mig på balkongen igen och plugga plugga plugga!! :P

Hoppas alla har en super onsdag i det vackra vädret!!

TRÖTT SOM ETT LITET BARN..

Har varit uppe i en timme redan. Är så sjukt trött! Vill inget hellre än att krypa ner i sängen, dra täcket över huvudet och ha fredag-då provet är förbi och jag klarat det gallant;) haha..

Sitter nu o väntar på att min Pessin ska ringa, hon skulle bara lämna snuttisen på dagis. När vi har pratat blir det att sätta sig och plugga ordentligt inför det där jäääkla provet.. Usch!

Annars då? INGET alls.. Gör inget annat än att plugga just nu! Eller jo, jag gjorde en god lasange igår! Jim tyckte oxå den var god, och då har jag lyckats;)

Min älskade åkte till jobbet för 20 minuter sedan, ska bli spännande o se vad han tycker om denna dag ikväll sen. :) Han var nöjd med gårdagen, är så glad för honom!:D
Och snygg som faan var han igår och idag när han gick! Kavaj o grejer!:D När han kom hem igår sa han att han var den enda som var så fint klädd av utvecklar gänget;D hihi..

Nää ni, nu ska jag sätta mig på balkongen i solen och vänta på samtal. Hoppas alla får en bra tisdag!

STRESS!

Gud, har inte tid att sitta och slappa framför datorn alls egentligen. Men var tvungen att ta en paus!
Vet att det är flera dagar sen jag skrev något, men har verkligen inte tid!

Kommer vara tuffa 3veckor här framöver! Bara stå ut!

EFtersom vi var borta två dagar (ons-tors) så har jag redan haft min helg. Så det har vart plugga både lördag och söndag. Inge kul alls!

Jim börjar jobba imorrn, ska bli spännande! :D Hoppas han tycker det är roligt!:)
Jag kommer se till att gå upp med honom på mornarna för att få så mycket tid som möjligt till pluggandet. Måste läsa klart NkA boken, plugga inför NkB provet(som är på torsdag) och sedan börjar den hemska matte B måndag 21juni.  Usch...

Nä, nu ska jag läsa! Vi hörs! :)

ÄR DU SUGEN PÅ ATT FLYTTA UTOMLANDS?

Hittade en länk till min mosters hus i spanien, som vi försöker få sålt. Så har du funderat på att flytta till Spanien, eller känner någon annan som funderar- kolla in länken. :)

http://www.casauna.se/lantlig_egendom-velez-malaga--p1945.html

Här är några bilder. :)












LINKÖPING/NORRKÖPING HERE WE COME!

Benen är smörjda med B.U.S och håller på o torka. Jag springer runt och packar för fullt. Jim duschar. Skrållan leker med ett gosedjur. Aslan solar. Zorri ligger i soffan.

Snart drar vi!! Hoppas alla har en toppen onsdag och torsdag. Vi är hemma igen imorrn kväll.

Hepp på er!!


MY LOVE!

Måste i allt pluggande lägga in en bild på min snygga karl! Vi var igår i Stinsen, där han köpte nya jeans och piké tröjor till jobbet (som börjar på måndaaag!!). Han blev så jäkla snygg! En helt annan outfit än va han brukar bära, men ändå så han. :) Riktigt snyggt blev det!:)


Miaaaow;) hihi..


MÅNDAG IDAG:)

Idag är det första måndagen i JUNI! Kan ni förstå att det är sommarmånad nu? :D Underbaart!

Idag har jag börjat på Naturkunskap A. Har läst första kapitlet-Jorden. Intressant!:)

Jag o Jim ska åka till plantagen sen och köpa jordgubbsplantor. Är så sugen på att ha det på balkongen! :)
Annars blir det att fortsätta pluggandet idag. Denna kurs är endast på 2veckor, så det är ett pressat schema!

På onsdag åker jag o Jim till Linköping för att bo på hotell en natt. :) Jims systerdotter tar studenten i Norrköping på torsdagen, ska bli riktigt roligt!!:D Kan jag ha samma klänning som jag hade på Johans student?
Ska iaf bli trevligt att komma iväg till Linköping igen.:) Synd bara att vi inte bor liiika centralt som sist, men tur att staden är liten;) Vill gå en vända och njuta lite!


Kom på att jag inte berättat om i lördags!!:D
Vi klev upp tidigt, alldeles för tidigt för en lördag.. usch..=/ Gjorde oss i ordning, packade väskan med vatten, hundgodis, kamera och bajspåsar;) haha. vid kvart i 10 hämtade vi upp Bea, Hanna, Tango och Laika i Viksjö och begav oss mot Södertälje.
Vi skulle till en gård som heter Agdala Får & Hund. Man har där möjlighet till att valla får i en drive-in hage. Man betalar då 60kr/hund och får vara där hela dagen om man vill.

Vi skulle då dit för att ha en timmes kurs med ägaren. Han ville se hur hundarna reagerar mot fåren, våran kontakt och våra kunskaper. Våra (vi två-fotingar) kunskaper är lika med NOLL! haha.. Vi hade ingen aning om vad vallning innebar...
När vi kommer fram möts vi av en ganska så underbar plats:) Et stort härligt hus, en mindre lada och två stooora hagar med lite får i. :) Vi hoppar ur bilen och hundarna får kissa lite.
Möter upp frun i hemmet, Carina. Hon berättar att Stefan var tvungen att åka iväg akut, men att hon skulle ta hand om oss istället.
Hon tog ut sin BC som hette Linn:D hihi, såå söt hon var!! Tango tyckte hon var ljuvlig, för hon löpte nämligen;) haha..

Vi gick in i hagen, först Jim och Laika. Hon testade Laika för att se hur hon reagerade mot fåren och hon var lite skeptiskt. Men inte rädd eller arg. Utan bara lite så där- "varför är dom instängda för?? Då kan jag ju inte ta dom!". När jag skulle in med Tango så tände han till ganska så snabbt! :D Älskar hans blick när han ser fåren!:D
Jag däremot hade inte en aaaning om vad jag skulel göra. "buffa lite på fåren, så du ser hur han reagerar" säger carina. "dom där stora" tänkte jag! haha.. Jisses va stora de va! haha.. Dom gick ju upp till midjan på mig! Men dom va snälla! Följde snällt med mig när jag buffade och puffade på dem.
Hon antecknade lite och sen gjorde vi en annan öving..

Nu var det dax att släppa hundarna lösa med fåren. Jim började med laika och det gick super bra! Förutom att dessa två hundar är vana att valla själva. Dom är inte vana vid att någon säger til dom att stanna eller lägga sig ner på kommando. Så det var de störta problemen med både Tango och Laika.
Jim fick köra med Tango sedan oxå, jag var lite orolig för att springa där ute med min fot. Ville verkligen inte ramla! Carina sa det att så fort ni får upp kontakten mellan er och hundarna så kommer det gå gallant för mig att vara där ute oxå.:D

Så i det stora hela gick det super, och det va såå roligt!! och såååå svårt!! haha..
Vi ska lära in ett nytt kommando på båda hundarna när de ska lägga sig ned och även se till att lära höger och vänster. Ska bli roligt! Vi ska även få en gratis timme till med Stefan. Där han ska visa lite mer grejer. Så ska bli väldigt intressant!
Vi vart iaf godkända att komma dit och valla på drive-in:D Det var det bästa!!

Vi hade två trötta hundar sen kan jag säga.. Dom somnade som två stockar i bagageluckan när vi skulle hem.:) hihi..
Stannade till i Södertälje C och tog oss en korv och glass vid vattnet. Hanna tyckte att det var väldigt roligt! Så jäkla söt! Hon åt en twister som rann fiiint ner på händer och kläder, men hon var lika glad för det!:)
Kameran hade jag med mig, men tog inte en enda bild! hade inte tid! :P

Ja, det var nog det de. Nu ska jag ta en dusch och sedan dra på mig nå mer anständigt än ett par gamla shorts och t-shirt. :P

Hoppas alla har en bra dag!:)

=D

Hej på er!!:D

Har haft två super dagar!!!:D

Igår va vi på studenten, vädret var underbaaaart och vi var alla super glada att våran "lilla-Johan" tog studenten! Det är trevligt att ha en bra kock i familjen! Någon som kan laga middagar till alla tillställningar och allt va det nu är;) hihi..
Vi var först på utspringet, såg inte ett skiiit! Men va trevligt det var när han väl hittade oss;) haha.. Blev massor av bilder och kramar. Sedan åkte vi hem till dem, det blev champange, massor av hemalagad mat och kakor, tårta, sol och skratt!:D

Bjuder på några bilder, då jag tog runt 800bilder igår... ;)


Studenten! :D Såå jäkla snygg mössa!!!!




Bröderna. :) Johan och Fredrik


My love!


My other Love!


Såå jäkla skön bild!!:D




Pigga och glada farmor!:D


Precis kommit tillbaka från flak-turen. Luktade massa öl!=/


All mat!


hund och barn hörnan;)





Massor av presenter!












Älskar min klänning!!!:D Såå skön och sommrig!!


(fint fokus på tittsen, haha)


Johan på flaket. :)


GULLUNGE!!!! :D




Får berätta om dagens händelser imorrn, för sataaaan va trött jag är! God natt på er!!


HOPPAS!

Sitter och fnular på en ny design till bloggen. Har gjort två bilder som jag vill ha. Men jag är vääärdelös på kodning! Så Leif ska få hjälpa mig. :) Kommer bli snyggt tror jag. :)

Känner mig fortfarande hängig och tung i huvudet. Men hoppas på att bli bättre snart!

Längtar så sjuuuukt mycket till lördagens äventyr!!!:D Ska bli så otroligt roligt!!!! Tror nog Laika och Tango kommer tycka det är toppen oxå!:) hihi.. Hoppas verkligen att dem blir godkända:)



Nu ska jag krypa upp i Jims famn o kolla på film.

BLÖTA HUNDAR

Faan va jag hatar att vara sjuk!! Speciellt när det är så här fint ute!! *GAAH!* Meeen är glad att vi har balkong, så trots att jag ligger i soffan med kudden från sängen så får jag frisk luft på mig:D

Natten har vart förjäklig! Mådde gasnka så bra igårkväll. Men under natten har jag börjat hosta och huvudet sprängs snart!=/

Igår satt jag ute på balkongen och pluggade halva dagen. Blev jäääätte röd på ryggen!! Svider som satan idag! haha.. Meeen jag får skylla mig själv! Framåt 16 tiden orkade jag inte plugga mer så då åkte jag o Jim med hundarna till Edsviken och badade. Ja, hundarna badade massor och jag o tom Jim(!!) badade fötterna! Platsen vi är på är så mysig! Det är huuuur långgrunt som helst! Vet inte hur långt man kan gå innan man blir blöt om rumpen, men det gör lixom inget. :) Ska nog åka dit med Hanna någon gång. :)

















Nu blir det att lägga mig ner igen och sova lite tror jag... Svider i ögonen.. :(

SJUK.......:(

Kuuuul! Sitter här hemma i soffan med svullna ögon, täppt näsa och tjock hals... Vill inte bli sjuuuuk nu!! :( Har inte tid med det! suck.. Meen bara att stå ut och ta det lungt så försvinner det snabbt!

Måste göra färdigt det sista i NkB oxå, skulle vilja ligga i fas med nästa kurs så.. Har bara idag och imorrn på mig. På fredag är det studenten för en vän. :D Ska bli roligt!!
Kan inte förstå att det är 5(!!!!) år sedan vi tog studenten!! 5ÅR! Heeeelt galet! haha.. Det var en underbar tid, skolan.. :) Så nu hoppas jag att Johans tid varit lika bra!:D








hihi^^


Nä, nu måste jag sätta igång att plugga!! Hoppas alla har en super dag i solen!! :D

LÄNGTAN

Om några veckor åker jag och familjen till våran heliga oas! Jag längtar så otroligt mycket och hoppas veeeerkligen att vi får bra väder! Vecka 26 är stugan, i storfors-Värmland, våran:D Ska bli sååååå otroligt skönt! Ni kan inte förstå! Vi var aldrig där förra året, men alla år innan dess (från att mamma och Bea var små) har vi varit där och njutit.. :)


löockan är här 05.00


Blir fan att ställa klockan på 4-5 varje morgon för o få såna vackra bilder!:D






KALLT meeen uppfriskande!:)





Detta är bara några av alla hundratals bilder därifrån:D Längtar!

RSS 2.0