SOL

Vilket fantastiskt vinterlandskap vi har nu!! -14 grader och trädet är kristallvita! Fantastiskt!!
 
Mina vovvvar tycker dock att det är alldeles för kallt! :( Va tom så att jag fick lyfta upp Skrållan nu när vi var ute! Aslan klarar ju bara några meter nu när det är så här kallt stackars..
Jag tycker ju dock att det är ganska skönt nu! :) Stod ute i 10 minuter o fota för en stund sedan och jag älskar den friska luften! NU är vintern som bäst!! :)
 
Igår kikade solen in här hemma och jag hade då en lyyycklig kille!! :)
 
 
 

WEEKEND

En grå och trist måndag... Har ju vart så fint i helgen- kunde det inte fortsätta?
 
Har haft en vääldans social helg!
Började redan i torsdags, då Pier var här och hjälpte mig med att sätta upp mitt badrumsskåp. Blev superbraa- trots att jag och tusse fjantade oss..:P
 
Fredagen blev det middag med Pier och Tusse här hemma. Gjorde hamburgare och det var såå gott! Senare på kvällen kom Patric och hans kompis Sandra. Dom drack öl o vin och jag o tusse drack cola;) När dom gått vidare vid 23 så hoppade vi upp i soffan och spelade nån timme:)
 
Lördagen spenderades i soffan och fortsätta spela och vet ni! Vi är klara med Assassins!! Vi vart så ledsna.. haha! Vill ju spela meeeeeeer! :P På kvällen så kom (ica)Björn hit, vi gick och hyrde film och "myste" i soffan. Han hade även med sig köksstolar till mig, så nu har jag en ordentlig matplats!:D
 
Igår var jag, mamma och Tusse på Ikea. Köpte tre Expedithyllor och lite annat smått o gott.
Jag och tusse monterade två av hyllorna och sedan va vi båda två tvugna o göra oss iordning. Jag skulle få middagsgäster, så var bara o slänga undan alla kartongrester och fixelifixa.
Vid 17 mötte jag Leif, Johan och Jim. Jim fick borra lite hål här hemma och sätta upp en spegel och en krok, medans jag o dom andra lagade mat. Var ett par mycket trevliga timmar och det var såå härligt att kunna umgås alla 4!:)
 
Ska jag strax sätta igång med gårdagens disk och sedan blir det att gå igenom några kartonger som ska till förrådet.:)
 

TID

fan skrev ett inlägg här häromdagen, men det har ju försvunnit..... suuuuuck!!

skrev isf lite kort om hur det gick i fredags. var en supermysig kväll! men träffade honom i tisdags och frågade då vad allt detta är och då fick jag fram att han inte visste men att han bara vill vara min vän.. suck!! meeeen det är lugnt! msn vet aldrig vad som hönder längre fram:)

idag har jag haft fastighetsskötaren här. sjukt härlig snubbe! han har fixat massa grejer här hemma och även gett mig ett lås och handtag till badrummet! wohoo!;)
sen kom tusse hit, vi lagade tacos och precis när vi slängt oss i soffan ringer Pier på dörren.. :P vi satte då upp mitt badrumsskåp och trots att vi inte hade vattenpass vart det peeeerfekt!!;D

imorrn är det fredag (eller idag) och då ska jag tvätta tror jag. om det är ledigt:) mina kökslådor kommer då oxå, deeet ska bli Nice!!
ska även gå till företaget dom jag var på häromdagen o prata praktik igen:) håller tummarna!!
på kvällen kommer tusse och pier på middag:)

på söndag ska jag faktisk träffa Jim, Leif och Johan! ska bli mycket trevligt!! blir lite middag och massa snack:) härligt med en sån kväll med dom! är ju över ett år sedan vi sågs alla fyra tillsammans!

nä, måste försöka sova! lådkillen kommer tidigt imorrnbitti..:/














Pirr!

ligger här hemma i sängen.. ännu en kväll som jag inte kan somna... saknar skolan!! då var jag allt trött på kvällen:/

imorrn är det fredag, jisses va tiden rullar på! jag börjar äntligen bli frisk! är bara lite förkyld nu:)

åh, längtar till imorrn!! pirrar i hela maaagen!! hoppas verkligen att det är som jag tror att det är! att känna denna glädje i hjärtat känns overkligt! det var lääänge sedan, jag trodde inte det skulle komma än på länge och speciellt inte med denna person! :) nu kanske det bara är jag som känner såhär, men hoppas ju självklart att han känner samma:)

nu måste jag försöka sova, så jag kommer upp imorrn! natti gott folk!





förvirrad..

suck, huvudet snurrar! både av av förkylning och andra tankar..

är jag ute på villovägar tro eller kan detta stämma?
längtar till på fredag, då kanske jag får liiite klartecken i det hela!:)

ligger just nu i soffan och kollar en film, kan inte somna... skitirriterande!! men hoppas på att John blund kikar förbi snart!:)









VILL BLI FRISK!

bläääää, är fortfarande sjuk.. var till vårdcentralen igår-betalade 200 + 170 för besöket och för att få veta att jag hade ett förkylningsvirus.. NOO SHIT!! suck!
 
spenderar dagarna i min soffa framför Prison Break och försöker bli frisk. Huvudet dunkar och snoret rinner, mmm mysigt!! :/
är dock väldigt glad, trots att jag är sjuk. älskar min lägenhet och känner att det kommer bli snyggt när det är klart! :) Känner kanske lite annan glädje oxå i kroppen, men den känslan håller jag lite extra på:)
 
Nu blir det en snytning och sedan försöka få i mig nått att äta. :)
 
 

STARTAR NYA ÅRET!

Jag startar det nya året med att vara sjuk.. Jippi!
Somnade för nån timme sedan och vaknade upp nu av att jag var så jäklans torr i munnen.. :/
 
På nyår var jag hemma hos Tusse, jag lagade supergoood middag till henne, mig och hennes pojkvän Björn. När vi hade ätit kom en kompis till henne och mig över oxå, en till Björn faktiskt! haha! Vi spelade soel hela kvällen och vid tolvslaget stod vi på hennes balkong och kollade fyrverekierna.
Kvällen vart såå jäklans bra alltså! :D Från att våra planer blev ändrade helt och vi var lite bittra- till en otroligt rolig kväll!
 
Dock vaknade jag ju upp med halsont på Nyårsdagen, men fan lika bra o vara sjuk nu- än sen;)
 
Vet ni, jag är själv i min lägenhet inatt- för första gången! :D Känns så pirrigt och lite ensamt. Men älskar det ändå! :D
 
SKa försöka somna om nu igen, tror Iprenen börjar verka nu så:)
 
Gott nytt på er allihopa! :)

RSS 2.0