TOKIG

alltså, börjar fan fundera på om jag börjar få Alzheimers.. glömmer typ ALLT!!! kan vara en sån enkel sak som att komma ihåg att hämta en sak i köket när jag ändå står upp.... till att glömma planerade grejer.. och vad tror ni händer?? jodå jag glöööömmer!!! suck!!!

tidigare idag kom jag på att jag ska till kista imorrn och träffa en vän.. eftersom jag viiisste att jag skulle glömma det va jag tvungen o lägga anteckningen på startsidan på telefon.. och jag bara haaatar att ha ngt där... meeen nu glömmer jag inte!!:)



den senaste tiden har jag börjat känna mig lite ensam... alltså inte kompismässigt, utan mysmässigt! vill bara ligga o mysa med någon i soffan framför en film! samtidigt som jag veeeerkligen inte vill ha någon! klurigt de där... :/ :P
får nöja mig med hundarna;)

nu ska jag ta o kolla klart på big bang theory, seen sova:)







BRA!

ääääääntligen är det våååååår!!!!

helgen har vart jäkligt bra!! i fredags kom några kompisar hem till mig, vi spelade ölspelet, shotroulette och lite andra spritspel;) om jag vart full- neeeeech inte alls......... haha!!
det var iaf en jäkligt bra kväll!

gårdagen va dock inte lika rolig....:P
men gjorde inget, väldigt lugn o skön dag.

idag satt jag ute i solen en timme och njöt:) sååå skönt!
resten av dagen har spenderats hos bästa Tusse. vi gjorde egen aioli, med massor av vitlök i och den blev riktigt bra!

är hos mamma ikväll, så har krupit ner i soffan under täcket nu och kollar en film, hundarna snarkar och allt känns allmänt bra:)

nattinatti gott folk!








LETS DOooO IT!

Igår såg jag realityshowen "De vet du" på kanal5Play. Sköööna killar alltså! Aldrig hört talas om dom förut, så idag var jag tvungen o kolla vad dom gjort och jag är såååååld på deras låt "fucka ur", såå sköön!!:D

så hela dagen har vart en enda förfest för mig!:P Så nu sitter jag o väntar på vännerna som borde komma närsom:)
 
Tequila och annan mumsigare dricka väntar...:D
 
Snyyygga är dom oxå ;) haha!

VIT IGEN

Har vart hos mamma i en vecka och idag kom jag äntligen hem till min lähenhet igen! :D
 
Den har vart utlånad till en släkting till mig och hennes kompis. Dom var på besök från Kiruna- för o gå på konsert här i storstan;)
 
Kändes iaf väääldigt skönt att få slänga mig i min egen soffa och inte behöva tänka på nått:)
 
Skulle ha tvättat på förmiddagen idag, men jag hann inte hem till min tid.. Men men..
Så istället badade jag Skrållan. Shiiit va skitig hon var! haha! Men nuu är hon skinande vit igen och doftar såå gott:)
 
Imorrn blir det o packa inför GBG-resan som jag, mamma och några andra ska iväg på:) Det är årsmöte för Bosses Hundhjälp och jag längtar som en toook efter alla! :D
Skrållan ska få vara hos husse och Aslan han får vara med Tusse:) mamma har oxå fixat hundvakt, så vi är heeeelt hundfria i helgen! Eller asså, hundfria kommer vi ju inte vara.. men vi har iaf inga egna hundar att "bry" oss om;)
 
Nä, ska ta o natta nu tror jag.. :)
 
Sov gott alla fina!
 

:)

Vila i frid vår flicka!

Igår togs ett tungt beslut i min familj..
 
Vid mysstunden igår, mellan mamma och Chica, så hände nått som vi inte velat ska hända igen.. Nämligen att Chica "attackerar" en av de andra hundarna..
 
I somras råkade Fiffi ut för det och hon fick skador på huvudet.. Igår var det Nellie som blev biten i läpp och nos.. Gick bra, förutom att det blödde och hon vart chockad.. Men sist det hände så sa mamma att hon får en chans till... så igår var vi tvugna o hålla fast vid det...
Det är ju självklart mer än dessa två incidenter som gjort att detta beslut ens tagits.. Det är inte lätt att gå o ta bort en av sina familjemedlemmar hur som helst...
 
Så för att inte skjuta upp det något, så var jag och mamma idag iväg med henne... Kändes så hemskt... men för resten av flockens skull så var vi tvugna..
 
Det känns tungt i hjärtat och det är så jobbigt att se mamma vara så ledsen.. :(
 
Men vi har gjort rätt val! Vi kan inte riskera någon av våra andra vovvar- eller för den delen någon annans..!
 
Nu är hon på andra sidan regnbågsbron, leker förhoppningsvis med våra andra hundar som fått lämna oss alldeles för tidigt..!
Chica, pappaTango är där med dig och tar hand om dig nu! <3
 
Vi kommer sakna dig, vår lilla tokstolla!
 
 

SOLEN IS BACK!

Min påsk har vart lite annorlunda iår, jämfört med de senaste 6 åren.. Kändes verkligen sjukt konstigt!
 
De tidigare 6 åren har jag ju vart med Jim i Linköping, jag har verkligen älskat påsken och sett fram över den helgen under hela året! Denna påsk kändes bara knäpp, min familj firar inte påsken sådär supermycket..
 
Så i söndags kändes det lite vemodigt.. Men skickade med Jim en present till de andra och jag hoppas dom fick sig ett litet skratt:P
 
Har iaf vart hos mamma hela helgen, vi satt i drygt ett dygn på helspänn pga ett hundärende som vi haft fingrarna med i. så var på ett sätt tur att vi inte firade nå påsk:P
I söndags var vi på hundmässa och det var mysigt med så mycket vovvar!:)
Igår åkte hela familjen ut till morfar och åt middag-dock ingen påskmat;) Var ju underbart väder ute, så jag satt ute och njöt -medans Hanna gjorde ler-kakor;)
 
I söndags började Game of Thrones igen, så vi va ett gäng uppe hos Foppa o kollade. Kommer bli standard-måndagar nu i 10 veckor:)
 
Nu blir det strax en film här hemma, sen soooova! Har tvättid kl 07 imorrn.. :P
 
Hoppas alla haft en fin påskhelg - hur ni nu än "firat":)

RSS 2.0