FÄRJAN!

Söndag till måndag va det Cinderella som gällde! Jag va jätte förkyld och hostade som en tok!!

Jim körde oss till Stadsgårdskajen vid fyra tiden. När vi hade kommit upp på motorvägen så kom jag på att jag hade glömt plånboken. (?!) Hur gick det till?!??!!! Jim fick köra av och tillbaka hem... Hämtade plånisen och sedan åkte vi igen. :) haha..
Klockan sex så gick båten. Vi gick till hytten, packade upp lite och fixade. Sedan gick vi o mötte Christer, Sören, Louise och Jennifer. :) Mycket trevligt! Vi va på taxfree´n o handlade lite grejer. Sedan va det dax för BUFFÈ!!!:D Åh, vi va såå hungriga!!!
Maten va såå god! :D

Kvällen bjöd på massa dans och flörtande med killarna på scen;) haha.. Dom va snygga heta och bra som alltid!!;D
Vi drack nöstan ingen sorit alls. Höll oss till cola och vatten;) haha.. Jag va fan för dålig för o dricka något.. Men gjorde inget, hade såå roligt!!:D
När killarna hade spelat klart vid halv3 så gick vi o åt lite. (eller louise och jennifer åt) då kom Kim gåendes. Han sa att vi måste komma ner till discoteket och dansa lite med dom sen;) "SJÄÄÄÄLVKLART!!!" ;) haha.. Vi gick o bytte kläder och sedan gick vi dit. Kramade Lasse lite, snackade och hade kul. :) Sedan stod jag o Fanny o pratade med Kim ett bra tag. Vi dansade lite, men musiken va värdelööös...=/ Klockan närmade sig halv5 så vi drog oss ner till sängarna.. Mamma och Micke sov gott när vi kom ner. :)

vaknade upp klockan 8 på morgonen av mobilen. SÅÅÅ TRÖTTA!! Fanny mådde inte alls bra.. Sjösjuk och snurrig.. Jag va tung i huvudet och mådde inte heller bra.. Men en dusch och frukost så blev det lite bättre... -NEJ!!=/ Gick o la oss efter frukosten, vaknade kl 11 och gick upp o åt lunch. Nu mådde jag mycket bättre!! Va såå gott med mat i magen!

Micke träffade Tommy vid 2tiden vid scenen och fick hans trummpinnar!! :D Han blev sååå glad! :) Han fick även Kims plektrum. :)

Bjuder på bilder nu då;)


Mike njuter av sin middag;)


Massa gott!


Fanny ser galen ut!


Så här såg jag ut.:)


Hade min snygga och sköna klänning;)


Micke och Christer




Vi:)


Våran smirre




Heta Lasse


Dancefloor:D


Casper sjunger så vackert:P


Partypinglor;D




Kim :)


Tommy


Jag och Christer


Micke in action!


Jag snorar.....


Micke lirar luft gitarr;)


The Gaaang


Kim och Micke


Micke och Casper


Micke o Lasse








Fanny sjösjuk!


Ute o tar luft.:)


Micke har precis fått sina trummpinnarav Tommy!



Underbar kryssning!!
Den 4 november drar vi igen!:D


!

Hemma och är knappt levande... Blir ingen update idag!!

Kan bara säga; sjuk!

REDO?

Vet inte.. haha.. blev förkyld igår kväll hos Fanny. Mår jätte dåligt! Meeen, har tagit Ipren och försökt o dricka mycket. Ska nog bli bra!;) haha

Igår hos Fanny va det jätte trevligt!! Sålde en tröja bara. Men bättre än inget;)
Vi hade morötter,gurka och dipp. :) SKrattade och snackade massor. Jessica P va med oxå, såå roligt! Saknar dig gumman!! Roligt att du kunde komma! Nästa gån kommer vi till dig;)
När alla gått hem så skulle vi sätta oss i soffan och äta popcorn. Fanny har ingen micro, så vi skulle göra i kastrullen. Fanny häller i olja och så väntar vi.. När hon skulle lyfta på locket så brann det!! MASSOR!! Skit läskigt!!! Och röken va hemsk!! Vi hostade som tokar och öppnde alla (läs 2) fönster och vädrade ur.. Usch! Läskigt som tusan!!



Sen somnade vi båda på soffan... :) Jag tog en taxi hem klockan 2.

Jim kom hem från Johan vid 3 tiden. sen somnade vi som två stockar. :P
Vaknade vid 11 av att mamma ringde.

Nu sitter jag i soffan. Fanny kom nyss, så vi ska väl åka om en halvtimme. Hämta upp mamma och bror. Seeeen bär det av!!:D hihi.. Ska bli roligt! hoppas bara på att jag inte blir sämre. Men lite sprit på det så;)



Vi hörs när jag är hemma igen! :D


HERRRÅÅÅÅ!

DAGENS



DAGENS VILL HA: Mer energi
DAGENS KLÄDSEL: Mjukisar, hipsters och skönt t-shirt
DAGENS FRISYR: nytvättat, fuktigt och utsläppt
DAGENS LÅT: ingen än..
DAGENS PLANER: ta det lungt på dagen, ikväll tjejkväll!
DAGENS SAKNAD: min Jim!
DAGENS DUMMASTE: att jag inte åt mer frukost
DAGENS MISSLYCKANDE: sminkningen
DAGENS DROG: Tuggummi!
DAGENS KÖP: -
DAGENS GODIS: Chips
DAGENS HUMÖR: halvdant
DAGENS CITAT: Varför ska man ha ett "dagens citat" ?!
DAGENS ROLIGASTE: Jag o Johan satt o kolla videos på Youtube!:D

Bla denna, hur coolt är det inte?!?!!

!..!

Phu.... Trött idag!
Gårdagen va bra! Jag va hos mamma. Vi åkte till media markt, hon skulle köpa ett nytt biosystem. Snyggt och läckert från LG blev det. :)
Vi åkte hem och koppla hop allt. Provlyssnade hur det lät med Pearl Harbor. Kan lova att jäääävlar va bra det lät!:D
Sen gick vi upp till Foppa. Han skulle ha lite fest uppe hos sig. Bjöd på öl och sprit. Jag gjorde mig en RedBull vodka. Satt o snacka massor med dom gamla härliga polarna. Mycket trevligt!
Pratade minnen och upplevelser. :) När jag hade vart där i 3timmar så kände jag att det va dax o gå hem. Klockan va då runt tolv. Så sa hej då till alla. (som blev lite "sura" för att jag skulle gå) gick ner till mamma och hämtade mina vovvar och gick hem.
När jag kom hem så satt Jim och Johan och spelade xbox. Jag bytte kläder och hade precis satt mig ner när telefonen ringer. Då är det en kill kompis som precis kommit till foppa, han va besviken för att jag gått hem o att han nu va där. Så han sa att han skulle möta mig på vägen. Jaha, aja, men jag kommer men ska fan ha mina mjukisar på mig! haha.. Det va helt okej, "vi känner ju varann" fick jag som svar! haha..
Så jag gick upp till mamma (foppa) igen och hade trevligt i 2 timmar till . :)

Men faan, när jag kom hem mådde jag såååå illa! Magen snurrade bara runt... Jag hade bara druckit den där drinken som jag drack vid halv 10 och mådde verkligen skiiit!! =/ Så jag tog en dusch och sen sängen.. Killarna släckte inte förens klockan va halv sex! haha.. När klockan va sex så gick jag upp o drack ett glas med fil för o lugna min mage..

Nu mår jag bättre, men herregud! Av en drink lixom! haha.. Men då vet jag. Redbull/vodka är inget för mig längre;) haha..

Idag ska jag ta det lugnt här hemma ett tag. Sen ikväll ska jag hem till Fanny. Vi r några tjejer som ska träffas och ha klädauktion. Ska bli trevligt!!:)
Imorrn bör det ju av med Cinderella och Arvingarna. :)

Fullt ös helg!

GREYS

GREEEEYYS GREEEEEYS!!!:D:D:D:D Håller på o fixa just nu. Tvä härliga avsnitt! Underbaaaaaart! Tur för er andra här hemma att det börjar nästa vecka på 5an. :)




 



Hur kommer det börja?!

PAKET

Va hemma hos mamma ikväll. Vi åt mat och sedan hamnade vi i soffan. Jag satt vid datorn och beställde kläder från Ellos. Vill ha hem grejerna nuuuu! mamma beställde oxå lite grejer. Sen beställde jag även ett par jul gardiner. Dom är såå söta!:D





Lite av det jag beställde. :) Hoppas på att jackan kommer innan det blir pisskallt!!

Gosade med Tango oxå såklart!:) Vill att det ska bli onsdag nuuuu! :D Kan ju träna innan, men kommer nog inte bli så eftersom att hela helgen är full rulle. :)
Först (imorrn) så ska jag upp till en kompis, som bor granne med mamma, parta lite. Lördag så ska jag till Fanny och träffa massa tjejer och ha trevligt!:) Söndag, då bär det av! 18 går båten från kajen. Vi ska äta vid 19.30 och sedan ör det party heeeela natten!!:D UNDERBAAAART!! haha.. Arvingarna kommer spela sööönder oss! Fanny har aldrig vart med o tittat på dom. Detta är en braaa start för det! :D Båten är den bästa platsen för det! Christer (mickes pappa) ska med och några vänner till honom från Linköping hänger oxå på. Så vi blir några stycken. :) SKa bli skiiiit kul!:D hihi..



På tisdag fyller mamma år. SKa köpa en fin present till henne. :) ♥



Nää, nu måste jag sova! Imorrn blir det vetten med Aslan. Inget allvarligt. Berättar sen.

Trevligt att så många tittat in idag!:D

Natti gott folk!!

DRESSES

Sitter och tittar på en ny doku-serie. :) Man blir ju toookig!!

"Say Yes To The Dress" heter den. Handlar om en butik som ligger på Manhattan som har ett antal inbokningar om dagen. Dom hjälper dom blivande brudarna att hitta sin perfekta klänning. :) Ja, ni kan ju tänka er va man drömmer sig iväg...

 

Strax ska jag upp till mamma o gänget. :) Måste mysa lite mer med Tango.. :) hihi..

 

 


GOTT FOLK...

.. det regnar ute... MASSOR!! Jag gick från frisören 5över tolv och då började det regna lite. Kom in genom dörren och dåöste det ner!! haha.. Faan,vill ju att det ska vara soligt och mysigt!

Har iaf klippt mig nu;) Såå skönt!



Blev nöjd! Såå skönt att bli av med dom risiga topparna! Hon klippte typ 5cm och tunnade ut lite. :)
Nästa gång vill jag göra slingor oxå.:)

skulle lägga upp en bild på min hibiskus oxå som slagit ut. Men det ville inte datorn..Så den kommer senare! Nu måste jag äta ngt. Vi hörs sen!!


EN KALL KVÄLL

Usch va kallt det är ikväll!! Det va skit kallt på klubben!!=/ Jag hade  långärmad tröja, t-shirt och tjocktröja på mig! Men stod bara ut en timme! Sen va vi tvugna o gå in i klubbstugan o värma oss! Där va det riktigt varmt o gott!! Vi slängde ner oss i sofforna och snackade skit.. Haha. det kändes fan som på gymnasiet när man slappade på gårn!:D haha..

Tränade vi något då? Jaaa, klart vi gjorde!!:D Vi hoppade lite. Sedan tränade vi "här" och lite inkallning. Gick några agility hinder och "sitt-stanna". Men sedan vart det föör kallt!

Ska beställa en tröja oxå! En blå munktröja som det står Vällingby BK på armen och sedan mitt namn på bröstet. :)Kommer bli en bra tröja under hösten!:D

Va ju bara tvuuuuungen o be Ida köra upp mig till mamma när vi va på väg hem. Så jag sprang upp dit och hälsade på det vanliga gänget. Men det va ju inte dom jag ville gosa med. NEEECH, Tango och Zita har ju kommit hit!!!:D::D:D:D:D:D Sergio o hundarna kom natten till idag. Så jag ville ju gooooosa!:D Och guuud så glada dom vart då! hihi.. Men galet va Tango gått upp i vikt!! Men han är ju såå snygg!! Ska ta med honom till klubben nästa vecka!:) Vill göra något med honom. :) Han har ju liite agility kvar tror jag. Bea har ju kört med honom. Sedan är det lydnad.:) Muuuums va roligt!! hihi..

Tango och Luna. :) Hon är uppvuxen på nappflaska av oss. :)

Imorgon ska jag klippa mig! ÅH, ska bli så skönt o få topparna urtrasslade!!:D Det är verkligen förjävligt trassligt nu!! haha.. Sedan, vid middags tid så ska jag hem till Fanny. Ska fixa naglarna. Jim säger att vi inte har råd med nå naglar för min del just nu.. Så blir i ta bort mina och ha mina stumpar... Kommer ju börja bita igen!!=/ Men men.. Är ju ändå han som betalar så. :) Trist bara för det är det ända som gör att jag känner mig riktigt fin! men men...



Om jag mår lite bättre än tidigare idag? Nje... Lite kanske. Om jag inte tänker på det.. Åh, blir så trött! Jag är så känslig! Har fan gråit hela jävla dagen!!=/
Orkar inte förklara, men det handlar om "jobbet"...

Nää, nu ska jag lägga ifrån mig datorn som värmer skönt på magen och släcka lampan o sova..

Höres imorrn!!
Nattinatti!!♥

HÖST!

Igår slog hösten till på riktigt! I måndags va löven gröna igår va dom röda och gula.. Åh, det ser underbaaaaart ut!!:)



Idag är det ganska fint väder oxå, så det glöder hett ute i träden!;)

Halv 6 kommer Ida o hämtar mig. Vi ska åka till klubben och träna lite. :)
Ska möta Sandra och några andra tjejer där oxå. Så ska bli trevligt!

Under dagen idag så har min hibiskus slagit ut mer och mer.. Den är så fin!!:D


Den är jätteguuuuul och i botten är den rosa!:D
Jag älskar denna blomma! Tänker på Spanien när jag har den i närheten!:)

Strax måste jag gå till konsum och handla grejer till middagen. Blir biffar i pita bröd. Får se hur det smakar..
Måste köpa korv oxå till Skrållan. :)

Mår lite bättre än tidigare, men är verkligen inte på topp.. =/
Men kvällen får nog mig att livas upp. :)

...

Mår skit dåligt idag.. Orkar inte gå in på varför.. Men idag har jag noll lust med något!!!


CHIPPENDALE!!

JAG SÄGER BARA "WOOOOOOHOOOOOO!!!" Vilken kväll!! haha.. Helt otrolig!:D haha.. Har haft så jäävla roligt! Och jäääävlar va snygga dom va! Heta, svettiga och såå snygga! :D:D

Vi hade så sjukt bra sittplatser! Vi satt på 5raden framifrån och längst ut på kanten, vilket betyder att när killarna sprang av scen så kunde jag röra dom bäst jag ville;D haha.. har fått puss på kinden, kramar och kläm på rumpen;) haha.. Killarna va unga och mycket fasta!;) haha.. Det va helt otroligt! Va liiiite skeptisk, men så fort vi kom in i lokalen så kändes det riktigt bra!! ;D Dom höll på i 2timmar ungefär. Det va allt möjligt som hände! Bad boys, poliser, kostym killar, brandmän, mekaniker, kalsonger, cowboys och rock band. Jaa,you name it! haha.. Såå bra!!
När det va skut va vi bara tvuuuuuugna o gå fram o bli fotade med några av dom. :) Bilden har Fanny, Men så fort det är min tur att ha den så får ni se;) haha.. Ska göra en kopia till som ska upp på väggen i en ram;) haha..

Nä, men asså denna kväll va såååå bra!!! Nästa år ska vi faaaan gå igen;D  Hihi..

Några av dom som va med ikväll. :)

(kille nr 1, 2 och 4)

 

Nu blir det sängen!!


INGE KUL ALLS O SKRIVA OM...

Har vart hos psyko idag. Sen hämtade mamma mig. :) Skönt! Så jag slapp gå så långt till bussen. För ont för det!
Vi åkte till blomaffären för o köpa en blomma till mammas granne, då hittade jag en ny blomma oxå. :) Har just nu tappat namnet heeeelt på vad den heter! haha.. Meen så fort blommar slagit ut så tar jag kort. Såååå fin!!

Jag åt lunch för en stund sen. Måste fundera ut på vad jag ska ha på mig ikväll!! =/ Såå svårt jue!!
Känner mig inte så taggad just nu. Men hoppas på att det blir roligt när vi väl kommer dit!!:)
Jim är snäll o kommer och hämtar oss när det är slut.:)

Äh, vet inte vqd jag ska skriva.. Får se om vi hörs sen!

GUD VILKEN DAG!

Det va riktigt härligt o vakna imorse!! Solen sken vackert och jag va sjukt taggad!:)
Gick upp och klädde på mig och frächade till facet. :) Sen ställde jag mig o skar korv. Kan s'ga att jag hade en galet taggad hund oxå;) Hon skulle vara med o packa o ha sig. Kolla att bollen hamnade på rätt ställe och att bajspåsar kom med osv...

Kom till klubben vid kvart i 10. Folk dök upp sakta men säkert.. Vi körde en utvärdering inne i klubbhuset och sedan drog vi ut. Satte våra hundar i ett träd, gick iväg in i skogen och la ett spår. Bara på 10 meter, men första gången ju.
Sedan gick vi tillbaka. Upp på övre planen och gjorde 2x2meters rutor som vi trampade ner och la två godisar i rutan. Hämtade våra hundar som fick spåra upp godiset. Skrållan va skiiiit duktig!:D När vi va klara med rutan så gick vi iväg in i skogen där vi lagt spåren.  Ställde upp oss vid våra respektive spår och gick iväg. Skrållan gick bra! Hon gick ut till sidan en gång, men med liite hjälp så kom hon in igen. Hittade sig boll och fick mega beröm!:D Är så stolt över min tjej!;)
Sedan blev det prommis på ca 30minuter bort mot lövsta badet, där va det Kyrkhamnsdagen. Massa folk och aktiviteter. Vällingby BK hade en plats där det fanns info om klubben, liten agilitybana, en rally lydnads bana och en plätt där vi stod o tränade. Det blev lite mer spår och sen tränade vi "fot". Jobbigt o ha liten hund där kan jag säga.. För belöningen ska så långt ner att skrållan hinner hoppa up pistället o ta godisen;) haha.. Men s¨länge hon går bra så är jag nöjd. Ska ju inte tävla i lydnad så;)
Usch, kändes riktigt tråkigt att det va sista gången idag!! Även fast jag ska dit varje onsdag. :) Då är det öppen träning och några tjejer från gänget vi haft nu kommer vara där. :) Jag kommer även sitta med i styrelsen på klubben så det ska bli skit kul! (tror jag.. vet ju inte vad det innebär än) :)
Har haft kameran med mig hela dagen. Sandra har haft den runt halsen, så nu blir det bilder. :D


Vår snygga klubb stuga. :)


Lite av planen och agility redskap. (o bajamaja)


Lite mer av planen


Mamma och Anne står o babblar i väntan på att gå tillbaka efter att lagt spår..


Det va varmt och vackert:)


Här lägger vi ut våran doft i rutan.


Redo att hämta Skrållan. :)


Guuud vilken snygg tjej!!


Ida, Oskar och Tuffe. :)


Madde med Dallas. Amy. Anne och Troll


Hela gänget!:D


En så sjuuuuuukt söt hund!!


Snygga Dallas!! Border collie/samojed


Troll lipar åt matte;)


Duktig tjej vid tå-tå


Kolla hur hon sitter:D


"Kan du sitta?"


Går lite snyggt;)


Ida tränar "fot"


Vanessa och Amy. Collie tik


HELA GÄNGET!!:D


Underbara är vi allihopa!;) haha..

Nu ska jag se på den dåliga filmen på 4an.....

ONT...

... i magen! :( Inge roligt alls!!

Idag har jag faktiskt inte gjort mycket. Som jag sa tidigare;) Fanny va här, vi tittade på ett avsnitt SATC. :)
Sedan gick jag ut med Skrållan på gården och hoppade lite med våra nya hinder. :) Ska göra imorrn oxå. Hon är duktig, när hon vill! Hon springer ibland runt hindret. Så måste sätta henne närmre..

Har ju glömt o säga!! Jag o Fanny ska på Chippendale på måndag!!!!!:D Ska bli skit kul!! haha..
Vet inte vad jag ska ha på mig bara... Hmm.. Men får fnula lite. :) Skulle ju vara roligt o vara lite fin!:)
Måste höra med Fanny. :)


Yuu, han har ju en percing i naveln!!=/ Inte snyggt alls! haha..

Nu ska jag o Jim gå med hundarna. Sen ska vi se ett avsnitt av den dåliga serien True Blood. Vet inte varför vi tittar?! Inga snygga vampyrer och tycker att den är ganska tråkig i allmänt! Men finns inte så myckety annat o se så..

Aja, vi hörs imorrn!:)
Nattinatti!!

KUCKELIKUUUUU

Vackert väder idag!:) Har vart uppe sedan halv 10. Så ville inte Aslan sova mer. Men gjorde inget. Skönt o komma upp. :) Har ätit frukost och tittat på våra bästa år. Som alltid är såå dåligt att man bara måste se! haha..
SKa strax gå o duscha. Sen ska jag ut på gräsmattan med skrållan och träna lite. Har inte gjort det på hela veckan. Så måste göra det! Ska hoppa oxå med dom nya hinderna! Ska bli kul!:D hihi..

Annars idag.. Hmm.. Inget alls tror jag. Fanny skulle kika förbi lite senare. Hämta o lämna en grej :)

Åh, sitter o funderar på vad man ska äta till middag... Svårt..

Förslag??

Svenska klassiker

Vet inte vad det är med mig! Men har fått dille på svenska klassiker. Ted gärdestad spelas just nu i mobilen när jag ligger här i sängen, redo för o sova.. Härom dagen spelades uno sveningsson på datorn. Har perioder då jag bara älskar o lyssna på dom! Älskar svensk musik! Såsom martin stenmark, brolle, strömstedt och orup:) jaa, självklart dom kära arvingarna oxå;) :-D dom har ju faktiskt den största platsen i hjärtat på mig;) kommer alltid att vara dom bästa! Haha.. Ja, jag ligger som sagt i sängen o lyssnar på musik. Jag o jim har tittat på film. Oxford murders hette den. Riktigt bra om man hänger med! Tidigare va vi på rusta, köpte billiga hopp hinder! Precis sådana som på bilden som jag la ut tidigare:) ska pröva dom imorrn. Vi va inne på media markt oxå. Jag vill ha en mac!! Helst air:en. Men lite liten skärm.. Hmm.. Och jävligt dyr! Haha.. Nä hörrni, börjar bli jobbigt o skriva på mobilen! Nattinatti gott folk!

SKÖNT

Fick tag i vårdcentralen. Förklarade situationen och är nu sjukskriven tom den 25september. Det känns skönt!! Kan vila riktigt ordentligt då nästa vecka utan att behöva tänka på pengar osv..

Hämtade Hanna vid kvart i 3. Mötte alla mina egna barn-dom vart heeelt tokiga!:D haha.. Känns bra;)
Hanna vart oxå glad. :) Vi gick hem-sakta.... :P När vi kom in genom dörren här hemma hos oss så hade det kommit paket. Det va Pettson o Findus: Glömligheter. Så vi hoppade upp i soffan och tittade. :) Bea kom för en stund sen och nu har dom gått hem. Så nu sitter jag här och kollar på nån serie. Har faktiskt jeans på mig! Trots att jag bara är hemma i soffan. :) Dom är såå sköna!:D hihi..

Ska snart börja göra tacos. Men måste gå o handla.... Suck. Har ingen lust!! Meen, vill ju ha tacos så. ;) haha..
Hoppas på att Jim hinner komma hem tills det är klart. Men tror inte det är nån ide o hoppas;) haha.. Men så ör det väl o ha en karl som pluggar. :P

Nu ska jag ta o leta efter nå agility hinder på nätet. Billiga och nätta;)
Typ som dessa:


USCH OCH BLÄ!!

Inge roligt just nu... Har så ont! Vill bara gråta.... Det gör ont när jag är utan skor.. det gör ont när jag har skor... det gör ont när jag är stilla... Det gör ont när jag går... Det gör ont heeela tiden! =/
Skulle ha jobbat idag. Men pallade inte.. Så har ringt vårdcentralen. Måste hitta någon som kan sjukskriva mig!!!!
Så får se vad dom säger när dom ringer upp sen...


Gårdagen va toppen! Vi va många på Lilla Barkarby. :) Fanny, jag, Jim, Leif, mamma, Gunnar, Gillis, Bea, mormor och Hanna. :) Alla åt plankstek, förutom Gunnar som åt kalv av något slag. Men asså, planksteken, den är såå jävla god!! Man blir sååå mätt men vill ändå bara ha mer!!
När vi ätit så blev det en tiquila shot för mig i Leif. :) haha.. Vet inte varför, men så blev det;)
Hanna va jätte trött så dom åkte hemåt. Så vi gick hem vi med. Gjorde grönsaksstavar och dipp. Satte oss i soffan o kollade på tv. Kollade filmen Monsters vs Aliens. Såå bra! Skrattade massor!!:)
Sen somnade Leif o Fanny i soffan:P haha..

Annars idag, jag ska hämta Hanna på dagis klockan tre. Blir väääldigt lungt fram till dess. Vill inte gå ett steg! =/

Hörs sen!

GRATTIS!!

Idag fyller Fannyn år!!:D Hela 23år. Grattis min flicka!!! ♥

Annars idag så har jag rensat ur min garderob. Shit asså! Har så mycket jeans!! 9stycken- som inte används! haha.. Meen, måste spara!


Så här såg det ut! hahaha..  Men nu är det ordning och reda. :)

Aslan är kung här hemma:)







Snart kommer Fanny hit. Sen ska vi gå o hämta Hanna på dagis. :)
Ikväll klockan 19 så ska vi gå till Lilla Barkarby ochäta middag. :D Mysigt!!

Nää, nu ska jag byta om. :)

JUST NU



Sitter i soffan o ska strax se på Gossip girl, nyy säsong!!!!:D
Har denna kalla gudomliga skönhet i handen;) hihi.. Den är verkligen såå god!!:D

Uppdaterar mer imorrn.:)

EN DAG..

på sjukhus...
Kom dit klockan 12.10. Fick gå till ortopediakuten och sitta ner o vänta.. Fick vänta till 13 ungefär.
Läkaren kom, o han va snygg;) , Han bad mig berätta allt och sedan klämde han och hade sig... Guud va ont det gjorde!!! :( Sen blev jag uppskickad till röntgen för o röntga foten. Ner igen till ortopedi.. vänta på plåtarna.. vilket tog typ en timme... Suck!!!
Sen kom han äntligen, berättade att inget syntes. Konstaterade att det är en infektion i senan under foten. Det får man av fel skor som gör att foten belastas fel. Så fick ett recept och ett nummer till OP center. Där ska jag få inlägg till mina skor. Det sägs att det är sjukt dyrt!!=/ Meen, får se det som en livsinvestering;)
Jaa, va hemma till 16. Så fyra timmar tog allt.. Inte så farligt ändå! Men såå träligt o sitta där o vänta..

Strax ska jag iväg till kursen. Vill verkligen dit!! Men kommer att sitta o titta på mest. Men då missar jag iaf inte ngt.. Ska ha mina nya skor oxå!:) Det känns bra!
Sista tillfället på söndag (10-14) lite synd.. Har haft så roligt!! Men kan ju gå någon annan kurs sen.:)

Jaha, nu ska jag ringa till Jim o höra vart han är. Vill komma iväg nu..

TJOHOOO......

Har fått en remiss till Ortopedakuten på Danderyd idag! Så nu väntar jag på att mamma ska komma o hämta mig så vi ksn åka.. Hoppas veeeeeerkligen att dom kan hitta nått fel!! Har så ont att jag blir vit på knogarna på händerna när jag går för att jag spänner ihop handen så mycket... Blir tokig!!

Blir nog ingen kurs ikväll tyvärr.... Vill verkligen gå! Men kanske inte så bra o springa runt på ojämn mark så mycket.. :( Hoppas att vi inte ska pröva agilityn ikväll! Den vill jag verkligen inte missa...

Ah, uppdaterar väl när jag kommit hem från sjukhuset.

NYTT!

Idag har jag tvättst lite. Och vid 16 tiden så fick jag ta bussen till kista o möta Jim. Va inte alls kul o åka buss och springa runt... Men kan ju inte bara sitta här........ Suck!! Iaf, va inne på Gina. Hittade ett par snygga, sköna och svarta jeans! Dom satt snyggt och skönt! Långa i benen-som vanligt!! Meeeen- syyymaskin!:) Till det blev det en snygg lila t-shirt. Sen kom Jim och vi åkte iväg möt häggvik. Guuud vilka köer det va!! Meen, kom fram till slut. :)
Vi gick in i Stinsen och Löplabbet. Prövade lite skor och hittade ett par snygga. :) Så det är skönt att jag har ett par snygga vardagliga skor och ett par skor jag kan ha när jag ska ut o gå. Eller till klubben med hundarna. :)


Köpte det sista paret i min strlk i Gävle. Såå sköna och snygga;)


Snygg löpsko. Vattentäta med GoreTex. Såå skönt!:D Coola va?

Tittade igenom bilderna från helgen.... :( Inga bra alls... Leif lånade min kamera förra veckan- tror han ändrade något så alla bilder är välsigt varma.. Men bjuder på några. :)


Hittade ett hem jag ville ha!!:D


Hästar ute o går.


Den vackra ån som drar sig fram genom staden..


Whiskey


Nattisen äter maaaat. :D


Och det är sååå gott!!!


Jag hittade Rickards keps;) haha..


Familjen. :)


Och jag... ensam.. :(


Jag o Pessin drack alkoläsk;)


Vi hittade en söt mössa på Lindex. Pälsig och mjuk.


VII! hihi.. ♥

Nää, nu måste jag se klart på Roast på Berns! :)

VECKA 38

Jaha, måndag den 14september. Vädret är lite halvkyligt och jag känner mig lite nere..
Är trött på att ha ont och inte kunna göra något... Helgen innebar mycket gång och det känns nu... Kan knappt stödja på foten och den värker hela tiden.
V-cetralen ringde nyss, självklart va jag på toa. så jag missade samtalet. FAAAAN!! Så hoppas på att han ringer tillbaka snart igen... Suck... Vill ha en ny läkare som lyssnar och förstår.. :( Vill gå o jobba! Vil linte bara sitta här rätt upp o ner.
Men ska tvätta lite idag. Och fixa i garderoben i sovrummet. Kan ta en stol o sitta på o sen vika o sortera.
Sen i em måste jag ta mig till Kista. Vi ska åka o handla. Och för att spara så mycket tid som möjligt så får jag ta mig dit... Tur att jag har nära till stationen!

Nää, nu ska jag ta o fundera på vad jag ska äta till lunch...
Vi hörs!

...

Har kommit hem från Gävle. Smockat på tåget!!!! Men fick mig en plats. Nästa gång blir det faktiskt att boka en plats hem oxå! Mamma hämtade upp míg på centralen halv 5. Då åkte vi hem, jag bytte kläder och sen åkte vi hem till mamma. Blev fisk till middag, såå gott!:) Jim va inte hemma när jag kom hem och när jag kom hem nu så hade han inte kommit hem än...
Faan va jag saknar honom just nu!! Hatar o vara själv på kvällen. Visst kunde ha vart kvar hos mamma. Men ville hem till mig- till oss. Hoppas han kommer snart...

Helgen då:) Den har vart toppen!! Så kul o träffa min Pessin!! Och Nattis börjar bli såå stor!!:D Hon blir ju 1år om en månad. :) Snuffan! Vi har snackat massa skit och myst tillsammans:) Dom åker snart på semester, men när dom kommer hem och min fot blivit bra så ska vi ut o dansa lite!! :) ♥
LOVE YOU BEJB!


Imorgon blir det jobba. Men har sååå sjukt ont i foten asså!! Kan inte stödja mig på den alls längre.. Imorrn har jag en telefontid med v-centralen. Hoppas på nå svar eller en remiss till en annan läkare! =/

Nää, ingen skriv lust. Bilder kommer imorrn!

Längtan

Helt galet! Det finns inge värre än att vara utan sin kärlek på nätterna! Jag saknar jim såå otroligt mycket just nu! Kommer ha sjukt svårt o somna... Förstår inte, på dagarna så har man skit kul och tänker inte så mycket på att man är ifrån varandra. Men nu, när jag lagt mig i sängen! Åh! Visst, är jätte bra för ett förhållande o vara ifrån varandra ibland, men hatar det!!! Nu ska jag försöka sova..

THE DAY

Dagen har vart toppen!:D Vädret va ju jättefint, men självklart när vi klev ut ur huset så blev det molnigt... Men det stoppade inte oss;) Vi åkte till Erikshjälpen och kollade lite. Men hittade inge roligt.. Så då drog  vi till valbo köpcentrum. :) Gick runt i alla affären och jag köpte nya underkläder och sen hittade jag ett par skooooor!! Skit snygga från-tro det eller ej- ECCO!:D Svarta läderskor och såå sköna! Så dom ska jag ha på mig imorrn. :) hihi..
Vi gick en sväng på Ikea oxå. Jag hittade ett skiiiit snyggt bord på en reklam bild- tror ni jag hittade bordet inne i varuhuset eller?! NÄÄ! =/
Vi drog vidare till City Gross och handlade. Blev som jag skrev tidigare- fläskfile och potatisklyftor. :)

När vi kom hem så fick Nattis gå o vila. Sen hamnade jag, Jessie och Rickard i soffan o slappade.. Blev heeelt sjukt trött!
Men efter en stund så va det dax för o laga middag! Jag skickade ut familjen från köket så ställde jag mig o fixade;) Jessie fick hjälpa mig liite, skära morötter och paprika och lägga i plåten:) Hihi.. Så duktig!!
Meeen shit, såå god maten blev!!! :D:D:D:D Vi är fortfarande sjukt mätta här i soffan!!
Jag o jessie har druckit en varsin alkoläsk och så tittar vi på Royal Pains. (jag har ju redan sett, men det tåls o se igen;) )
Nattis sover gott i sin säng på övervåningen:)

Imorgon ska vi gå på Bakluckeloppis sedan en sväng på stan. :) SKa bli trevligt! Sedan går ju mitt tåg klockan 15, så vi ska ta med mina grejer redan på morgonen så slipper vi åka tillbaka sen.

Nja, inge mer o skriva...


Jooo, juste!! Du som va anonym och skrev en komentar tidigare idag om att du inte gillar min blogg!! Det gör inget! LOVAR!


GÄVLE

Sitter här i Gävle. Jätte fint väder idag!! Men lite kallt.. :P
Nattis sitter o äter gröt med Rickard och pessin fixar sig. Jag är redo för avfärd;) Vi ska nog åka till Valbo, jag vill shoppa lite;) Sen ska vi handla grejer till middagen. Blir fläskfile, kryddsmör och potatisklyftor med rotfrukter i ugnen. :) Annars idag blir det nog inte så mycket..

Hade jätte svårt o somna igår!! Vred o vände mig.. Tänk att man kan sakna närhet så mycket! Ingen karl eller hund brevid sig!!:(

Har kameran med mig idag. :) Ska försöka ta lite bilder.


Nyckelskåpet kostade 340kr om jag inte minns fel. :) (På Mio. )

Vi hörs då gott folk!!

FRIDAY

11 september idag.... Tänk va åren går snabbt! Känns inte som att det va länge sedan denna hemska dag va..

Idag iaf, så ska jag packa. Har iiiingen aning om vad jag ska ha med mig! Jeans tights och linnen typ. haha.. Har nästan inga t-shirts. Så funderar på o köpa det imorrn. Måste ha lite nya kläder!! Har ju bara sommar grejer och nu är hösten här. Kan inte springa runt i tunika lixom! Äh, det löser sig!

Igår så va jag o Jim o köpte fälgar till bilen. Mycket snygga! :)
Vi hömtade upp Fanny på vägen hem. Resten av em/kvällen så färgade vi hennes hår, kollade på SATC och åt gurka/morötter med dipp. Mycket mysig kväll!! :) Är så skönt att hon har bättre arbetstider nu så vi kan ses mer!:D

Hon o Zorri kommer nog hit snart. Får se vad vi hittar på. :) Sen ska hon åka med mig till stan o följa mig till tåget;) hihi..

Ah, bilder! På pallen och nyckel skåp. Inga kuddar än, för jag måste fixa soffan lite:P haha..

Prickigt o fint va?!:D





Alldeles perfekt plats! Ser lite tomt ut, men det är fan skönt!



Alla våra sängkläder. :) Fick plats utmärkt!:D



Nä, nu ska jag ta o fixa mig lite. SItter i soffan med blött hår uppsatt i en knut, mjukisar och en sunkig t-shirt. :P
Såå, vi hörs under helgen!!


IDOL

Sitter i sängen o tittar på Idol. Missade igår tyvärr.. Men nu sitter jag här. Jim ville inte se, så han fick stora tvn och jag den lilla. :) Men gör inget alls- mysigt och mjukt här. :)

Idag bva vi en snabbis in på Mio- MINA KUDDAR FANNS!!!!!! Ska ta bild imorrn. Dom är iaf rosa, lila och guld. Blev såå snyggt!!!!:D:D:D:D:D Skär sig snyggt mot tapeten och det gör det ändåå snyggare;D

Guuud va det låter när dom "sjunger"!!! =/


Har bokat biljett idag till Gävle. Åker 17.30 på fredag. Ska bli roligt!!! Har med mig kameran- det ska fottas maaaaaaaaassor!!!:D haha.. Jag o jessie pratade om det i telefonen igår att vi har fan för liite bilder på oss! Bara pics from the old days;) Vilka är toppen bilder;) hihi..

Åh, satte upp nyckel skåpet- blev toppen snyggt!! :D Ska ta bild på det imorrn oxå. :)

Äh, mycket babbel här nu. See ya!

SNYGG, SVART OCH LITEN

Va igår på Mio, skulle köpa mina kuddar till soffan. Men dom hade inte kommit upp än. Så kom därifrån med en pall med förvaring, som jag ville ha i sovrummet istället för kistan. Och ett nyckel skåp som vi ska ha i hallen.

Har idag tömt kistan och lagt ner våra sängkläder i pallen. Det blev såååå bra!!! :D Såå mycket mer luft o plats i sovrummet!! Och så snyggt!!
Har bara bild på pallen, ska ta en på hur det blev i sovrummet oxå.





Hoppas ni ser bra hur den ser ut. Är iaf svart sammet med snyggt mönster. :)

Nyckel skåpet är oxå svart med en svart glas skiva med färgade prickar på. :) Lite coolt lixom;) Nu har vi så mycket nycklar i lådan att vi måste vara så vixna o skaffa ett skåp;) Ah, det är väl moget o vuxet?? ;)

Snart kommer min karl hem. Vi ska åka hem till Johan o äta middag. :) Ska bli kul o se hans nya lya. :) Är ju så sjuuuukt fint väder idag! Så ska ta med mig kameran oxå. Passa på!

Foten ligger just nu på bordet och smärtar.. Verkligen inge roligt detta!! Kan dom inte höra av sig snart så jag får veta om det syntes något på röntgen.... Suck!!

Aja, nu blir det duschen!

BLABLABLA....

Härligt det av o komma till klubben! Vi körde passivitet och möte och inkallning. Skrållan är jätte duktig! Men tusan va hårt hon biter i fingret ibland!=/
Börjar bli riktigt mörkt på kvällarna nu! KÄnns när man är där! Man ser inte så mycket efter en stund:P Tur att dom har lampor!!

Blev erbjuden att vara med i Styrelsen. Så det ska jag fundera på lite, men kommer nog tacka ja. Känns roligt och intressant!!:D Måste köpa en tröjja oxå. Skiiit snygga klubbtröjor!! Mörkblå med loggan på armen. :)


Sitter o laddar upp bilder på FB. Guuud vilken tiiid det tar!! Faan, har vart värdelöös på o fota den senaste tiden!!=/ Men måste ut o fota hösten lite faktiskt! Vacker årstid att fotografera. :)

Nää, nu ska jag skutföra på fb, sen blir det sängen...

Natti gott folk!!

INTE MYCKET ALLS..

åh guud vilken dålig update!! Rent ut sagt förjävligt!:P

Har inte särskilt mycket o berätta.. Fortfarande hemskt ont i foten!! Har jobbat halv dag idag och mellan 13.30-16 igår. Går inge bra måste jag säga... Väntar nu på att få svar på röntgenplåtarna. hoppas på svar denna vecka!

Sitter o kollar biljetter till Gävle- satans va dyyrt det är!! tu o retur på 550kr!! Men vill dit nu, så kosta va det kosta vill!! Saknar min Bejb!! ♥
Ska fixa med mig en extern hårddisk med massa bilder från förr som vi ska leka med;) hihi..


Bild från 2006. 20årsfest i Barkarby. vi myser inne på en toalett:P hihi..
En äkta Pessin o Steffi bild;D

Nää, nu ska jag ta tabletter mot smärtan o sen försöka vila lite...
Ikväll är det hund kurs och jag väägrar missa!!!!!

BÖÖÖÖL

Bonde söker Fru-Bröllopet. Faan va jag just gråtit! Satt o tittade på bröllopet och så tar bruden micken ich sjunger för sin blivande man. Och jag börjar stört böla! Såå fint! :D
Åh, längtar tills våran dag- en vacker dag... :)

Jaha, röntgen då. Jodå det rullade på! :) Satt inte mer än 30minuter o väntade. Men F***a va ont det gjorde när vi skulel röntga!! Jag skulle ligga ner, vrida foten o skumma possitioner och hålla så. GAAAAH! Värkte ända upp till rumpan!! =/ Men gick ganska snabbt iaf. Så nu ska vi bara vänta på att vårdcentralen hör av sig..

Snart hoppas jag att Jim och JohanPohan kliver in genom dörren. Vi ska åka till Ikea och Mio (hopaps jag!) Sen ska vi nog äta något oxå. :)

Ja, uppdaterar väl sen när vi är hemma igen. :)

IRRITATION!

Har varit på vårdcentralen nu.. Han gav mig en remiss till röntgen i Jakan. Sen när jag ber om ett läkarintyg som f-kassan behöver så säger han "men du är ju redan sjukskriven, då kan jag ju inte ge dig en till. " Och jag förklarar att ja, jag har en sjukskrivning. Men det går på Rehab-peng. Jag måste få sjukersättning när jag är hemma och är sjuk! Men han ville inte ge med sig. "det borde räcka med kvitton... " "be henne rinag mig.. " blablablabla.... Tröttsamt!
Så när jag kom hem så ringde jag min handläggare på F-kassan. Lämnade ett meddelande och nu väntar jag...

Klockan tolv kommer Bea och hämtar mig för o köra mig till sjukhuset. Hoppas det går snabbt sär borta!=/ Åh...

Nää, har inge mer o skriva! Hörs sen!

LITE AV VARJE.. :)

Shit, jag har fan besöksrekord! hela 21 stycken! :D haha.. ja inte sååå många, men för mig är det! :D


Är uppe hos mamma. Jim är hos Åke o gräver o har sig. Ska hämta honom klockan nio så ska vi hem. får se om vi kommer hem då;)

Imorgon ska jag till Värdcentralen- äntligen!! Får vi se vad dom säger..
Sen på eftermiddagen så ska vi åka till Ikea med Johan. Han ska köpa lite grejer till sitt hem. :) Och jag ska nog köpa lite grejer oxå!:) Nytt duschdraperi, och kanske nya glas. tycker inte alls om dom vi har!!=/ Vill ha en te-kopp oxå till dom mysiga mörka höst dagarna.. :) hihi..

Annars blir nog helgen lugn.. Vill vila så mycket som möjligt så jag kan jobba nästa vecka! Är så trött på o vara hemma och inte kunna göra något... Blää!

Igår va Fanny hos oss. :) Vi lagade köttbullar och stuvade mackisar, såå gott!:D Sedan satt vi i soffan och kollade på extreme home makover och efterlyst. När hon åkt så kollade jag o Jim på Män som hatar kvinnor. Den va riktigt bra!!:D Så nu längtar jag till den nya filmen. :) den har premiär om två veckor. Så funderar fan på o gå o se den på bio! :D Ska fråga min karl. :)
Sen kommer ju New Moon i November, ska bli spännande!!:D hihi..

Ah, fan nu ska jag kolla på Ernst på 4an. :)

2½ ÅR!

Idag firar jag och Jim 2½år! Tiden bara rullar på! Känns som om det va igår jag kom hem från Spanien och åkte för o träffa honom..:) ♥

Livet med dig Jim är underbart! Jag Älskar Dig så otroligt mycket! Utan dig hade jag inte vart den människa jag är idag. :)

♥Livet med dig är som en sång!♥

Jag sjunger lite för dig min kära!:)
Du ger mig nå't att tro på igen.
Du ger mig nå't att vakna till igen.
Och jag ser, och hör,
här finns en människa som berör.
Som ger mig nå't att tro på,
när regnet faller över mig.
Som ger mig nå't att leva för,
en annan bild av hur kärlek ser ut.

Du är fantastisk, du!
Ja, bara du kan se mig så här.
Du är fantastisk, du!
Att du orkar, att du finns här.
Du är fantastisk!

Du gav mig nå't att tro på igen.
Du gav mig nå't att vakna till igen.
Och dom leker där ute,
och de värmer var jag än är.
Du ger mig nå't att tro på,
en skymt av dig vid regnbågens slut.
Något jag aldrig ska glömma,
hur vår saga än kommer se ut.

Du är fantastisk, du!
Ja, bara du kan se mig så här.
Du är fantastisk, du!
Att du orkar, att du finns här.
Du är fantastisk!

Ta min hand så går vi ut,
till detta underbara ljus.
Jag är inte värd det här,
men jag ska göra mitt bästa nu.
För här finns ju något att kämpa för,
så självklart och så oförstört.
Ett psyke av kvicksand gör mig galen ibland,
och ändå står du här med öppen famn.

Du är fantastisk, du!
Ja, bara du kan se mig så här.
Du är fantastisk, du!
Att du orkar, att du finns här.
Du är fantastisk!
Du är fantastisk, du!
Ja, bara du kan se mig så här.
Du är fantastisk, du!
Har du nå'nsin känt så här?
Du är fantastisk!


♥♥♥♥♥♥


Puss, Din Liten För Evigt!


HOPP OCH LEK

Onsdag 2 September.
Det är alltså andra dagen på hösten. Och det känns riktigt bra faktiskt!!:) Vädret är underbaaart och det känns underbart att känna höstdoften i luften. :) Hundarna ligger på balkongen och njuter i solen, men gossar ihop sig så det märks att det inte är lika varmt längre..
Skrållan har börjat ligga under täcket i sängen och de är svalt i sovrummet på nätterna.. :)
Tänk att man varje år gnäller när hösten är på väg.. Inte konstigt att folk blir deprimerade. Om man kanske ändra inställning så kanske hösten blir bättre:)
Jag ska iaf försöka. För hösten är faktisk vacker och mysig!:)



Igår va vi på klubben. Miin fot värkte både när jag gick eller stod stilla. Kunde ju inte halta runt på planen så va bara o bita ihop och trampa på! Så när jag kom hem va det inte roligt.. (inte idag heller!!!)
Träningen va iaf bra!:) Vi hade bara en instruktör idag, Cissi. :) (http://tegermark.blogg.se/) Gick super! Du va så duktig även om du va stressad;) Sandra va på kurs och dom andra sjuka. Vi fick klicka på allt, som vanligt. Sedan fick vi gå med vår hund och möta en annan. Gick super! Skrållan brydde sig inte:P
Vi fick sedan pröva på Freestyle. Och som jag sa-inget för oss. Skrållan undrade mest varör hon skulle gå under mina ben:P haha.. Så nja, ska väl prova lite mer så hon lär sig slalom mellan benen iaf. Men blir nog inge mer än det.



Agilityn däremot- den tror jag på! Vi gick förbi bordet som hör till Agilityn, hon hoppa upp o la sig där- som dom ska göra! haha.. SÅ det va bara o klicka o ge godis. :D Sedan gick vi förbi A-hindret. Jag gick så nära att hon va tvungen o gå upp på det. Inga problem! Hon fick godis hela vägen upp och hela vägen ner! STOLT!!:D



Kvällen kändes iaf lyckad och vi gick därifrån trötta- men glada. :) Och med ont!!=/
Chica tog sig ett äre-varv med lite lek och stoj när alla gått därifrån. :) Jag kelade lite med Border collie valpen Dallas. Han är sååå jävla go asså! Söööötis!:) Ska nog ta med kameran nästa vecka så man får lite kort på alla doggsen. :)

Idag då, jodå. Det gör ont som faan i foten min! Annars är det ju bra. Njuter av solen och det vackra vädret. Ska gå ut med hundarna snart. Försöka dra mig runt huset. Annars blir det o sätta sig på bänken här ute och bara njuta. :) Ska upp till mamma och äta middag där idag. Lax i ugnen- gott och nyttigt;) haha..
Jim pluggar sent idag, sen ska han hämta bilen på verkstan. Den har fått en ny baklucka. Så blir intressant o se:)

Köpte mig ett par Jenas tights igår förresten! Såå sköna! Men liite irriterande att dom åker ner hela tiden bara.. Skulle behöva dra åt bandet i dom. Och sen måste dom sys upp. Dom är ju typ en halvmeter för långapå mig;) haha.. Men känner mig riktigt snygg och fräsh i dom. :)
Ska köpa ett par svarta oxå. :) Men får vänta några dagar tills jag kan ta mig någonstans själv.. :P haha.. Känner mig riktigt handikappad! Tycker synd om mina hundar som oxå drabbas av detta.. Meen, blir bättre snart hoppas jag!

Nä, nu har jag skrivit tillräckligt! Vi hörs gott folk!:)

DUKTIG TJEEEJ!;)

Snart så! Känner mig riktigt taggad-trots hemsk värk i foten! Passet idag blir lite Freestyle och sedan blir det säkert massa klick övningar. :)

Köpte Kyckoingkorv idag. Skar upp den i bitar för 1½timme sen, la det i en liten burk o stoppa in i kylen. Skrållan har suttit brevid mig konstant sen dess!! haha.. Hon har suttit, legat, stått, gett lite tass och tittat på mig. Hon tyckte vi skulle träna nuuu! haha.. Så för en stund sen så tog jag fram korven och kickern och jag kan ju säga att hon tycker det är såå roligt!!:D Det tycker jag med! Hon är skiiit duktig på dutten på handen! Hon fattar snabbt vad hon ska göra!!:D Underbaaaart!!

Förra sommaren i Värmland:)

 

Nä, nu är det dax o packa ihop. :)


SLUTA NU!

 

Man kan ju hoppas på att denna reklam kan visas här i sverige! Rökning är farligt!!

Lägg in denna på din blogg så världen får se!


RSS 2.0