SLÄKT:)

Förlåt med melodifestivalen suger iår!! Är bara skit bidrag och jag börjar fundera på VARFÖR vi ens har Deltävlingar när 90% av alla bidrag känns som "äh, vi har inge bättre så vi tar den här låten oxå..."

TA BORT DELTÄVLINGAAAARNA!!!!
Suck....



Sitter nu hemma i soffan. :) Pim duschar, sen ska vi se en film ihop. :)
Va som jag skrev tidigare, så har vi varit i viksjö hos mostern. Åt mat och hade trevligt! Kul o träffa mina norrländska släktingar!:) Vi satt o funderade på vad vi va för varandra. Och tror vi kom fram till att mamma & Bea är Thors 3männingar. :P haha.. Släkt är vi iaf;D

 

Nu ska vi mysa ner oss ordentligt. :)

....

Idag har jag o Leif vart hos Kattis. Fotade dom sista smyckena. Faan va vi är grymma!! Tiden tickade på-vilket oxå betyder att ljuset försvann mer o mer.. Så för en timme sen va det bara o ge upp!
Vi fick oxå god mat och vi har haft mycket kul!:D

Snart ska jag åka med mamma till Viksjö, dom har besök från Norrland. Så ska bli trevligt o ses o äta middag! Blir en lugn familje kväll. Melodifestivalen och mjukisbyxor;) haha..


Längtar som en tok tills på Onsdag! Vill ge Jim sin present nuuu nuu nuuuu!! :D Måste fixa lite med den bara, men sen är det dax;) hihi..
Vi firar ju 3år den 3Mars. Så vi ska ut o äta på TGIF i stan. Ska bli mysigt! :)

Nä ni, känner fortfarande lite torka på skrivandet..
Hoppas alla får en bra lördag!


REST IN PEACE

En gammal vän har blivit mördad.. Är en obeskrivlig tanke och känsla av att veta och känna detta.

Visst, folk blir mördade varje dag. Men nu har det skett mot någon man känner.. Även om man inte umgåtts på flera år, så känner man en känsla av obehag i kroppen..

Har idag haft väldigt svårt att fokusera och så fort det blir en lugn stund så förs tankarna till mordet..

Vila i frid Daniel! Du va en underbart snäll människa!
Förstår inte hur någon kan göra såhär..




Länkar till Aftonbladet
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6663144.ab
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6674007.ab
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6676305.ab
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6668264.ab

LYCKA!!

Vet att jag skrev tidigare idag att jag inte ville skriva.
Meeeen.....!!



 

Tjohooooooooo!:D Är överlycklig just nu!!!


/&%!¤#&¤/())(!"#¤&%¤#!/(!=?\

Är på NOLL humör för o blogga. Så blir tyst här några dagar tror jag..

SUNSHINE!

Måndag och solen skiner som en gudinna utanför mina fönster! Underbaart! Jobbigt bara att man har för ont för att gå ut o gå... :(
Fick en tid hos v-centralen imorrn 8.30. Så det är skönt!

Igår va jag, mamma, Bea och Hanna i Stinsen halva dagen. Det va jätte trevligt!:) Vi shoppade, åt massa god mat och lyssnade även på uttagningen till Talang 2010. Lite coolt!haha.. Jag  o Hanna lekte massor hela dagen! Så mysigt!!
Jag köpte Twilight böckerna oxå. Så började läsa det första igår hemma hos mamma. :) Den är ju väldigt lik filmen men man kommer in lite mer i tankar och funderingar. Underbaart! hihi..

Lägger upp lite mobil bilder från igår.:)


Hanna försvann:P


Uttagningen


Hanna tycler att det lär ILLA! haha.. Underbaaart med ärliga människor!! :D


Jag o Aslan myser hos Kattis i lördags framför brasan. :)

Nu ska jag fixa mig lite och sen måste vi åka o handla. För våran kyl o frys är toooom...


UNDERBARA VÄNNER! <3

Har haft en helt underbaaaar Lördag!:D Vaknade upp till snöstorm, fixade mig och sen drog jag,Jim och Lejph till Kattis och Jocke. Idag skulle vi fota smycken för fullt!! Lejph va sjuuuukt bakis idag så han såg mer ut som en cancer patient i ansiktet än en frisk människa. (inte kul o skojja om sjuka människor, men asså idag så va det tvunget o dra till me ngt sånt) Fick inte ta nå kort på honom. haha. Men efter lite (4stora glas) kaffe, en cola, kakor, ships och bilar så piggna han till några timmar;D haha..
Vi ägde iaf på o fota idag! Gryyyymt team jag o lejph asså! haha.. S&S - Söderlund-Svärd Foto Team for your service!:D haha.. Kattis har gått runt med sin underbara mage och vi har sett coola röresler! Så otroligt underbaaart! Fick ju aldrig riktig uppleva det med varken Pessin eller min moster. Nä asså helt underbart!:D
Johan kom runt 13 tiden. så då blev det lite hemsidefix oxå.:) när klockan va 15.30 va vi tvugna o sluta fota, blev för mörkt lixom..
Runt 17.30 åt vi god middag- Kattis lasagne med tzatsiki, sallad, hembakat bröd och kärlek:) hihi..
Annars idag har vi myst framför brasan väldigt mycket! Aslan älskade o ligga i mitt knä framför brasan kan jag ju säga!:D hihi.. Såå mysigt! Det har oxå vart ääkligt mycket skratt! :D Vilket är underbaaart!
Så trots vädret idag så har det vart en helt perfekt dag!! :D
Hade själv ingen kamera idag. Så inga bilder här hemma. Får be Kattis och Lejph maila sen. :)
Nu blir det sängen och sussa gott.. (och hoppas på att aslan inte kissar på sig pga att han knappt kissat idag för att det är så kallt.... :( )
GOD NATT!!

19/2

Fredagen den 19 Februari. Shit va tiden går snabbt!! SNart är det den 3 Mars! :) och sedan den 19Mars- diit längtar jag! hihi..
Jag längtar oxå efter besked om kurserna. Faan, kan int ebrevet trilla ner i lådan idag då..... Suck!

Igår skulle jag ju ha träffat några gamla kompisar, men blev aldrig så. Den ena fick problem med bilen så då sa vi att vi skulle ses nästa vecka istälet. :)
Så blev en hemma kväll med min älskling istället. :) Vi tittade på en jätte rolig film! Old Dogs med John Travolta och Robin Williams.
Vi fick oss masssa skratt och hade lite ont i magen när den va slut:P hihi..

Idag ska jag se på Greys anatomy och Private Practice! :D hihi..
Ah, va kul! Det snöar ute!! =/ Suck.......
Annars idag så blir det nog lugnt. Vet inte vad som händer ikväll än. Jim kanske skulle iväg o träffa Pohan och Lejph. Men först så ska han o jag iväg o handla! Nu är det tomt här hemma!!

Vi hörs sen! Nu blir det o ta in skrållan som ligger ute på balkongen och kollar läget;)

MJUSIKK:)

Just nu, denna Torsdag förmiddag så gör jag lax i ugnen med potatis och sås. :) Ska bli gott!
Lyssnar på Donkeyboy och Owl City. Riktigt bra!:) Owl City killen har en underbaaar röst:)
Håller även på i tvättstugan. Inte lika roligt.. :P

Igår fick jag veta ngt som jag tyckte va lite chockerande men samtidigt en förklaring till varför läget är som det är kanske.. Jag vet inte ärligt, men det är vad jag tror. Så nu får det vara nog, jag är ledsen besviken och arg..
Så, nu har jag fått ur mig det!

Ikvälll ska jag träffa några goa vänner till mig o Pessin. Ska bli trevligt! Skönt o få gå tillbaka några år ibland och baa vara.. :) För så är det verkligen när jag umgås med dom. Jag går tillbaka till ålder 20 och slapp och skitsnack kommer ttillbaka till mig. Minnen som är guld värda för mig!:) (och för pessin oxå tror jag:) )

Igår va ju Lejph här!:) Vi åt kina mat och snackade om händelserna han vart med om den senatse veckan. Det som hände igår och Jims (och mina) sommar planer.:) Vi tittade oxå, på ngt konstigt sätt, på kvällsöppet med Ekdal. haha.. Leif somnade gott i soffan och jag va nära några ggr jag med.. :P

Nu kokar min potatis, så ska ut i köket.:)

Hoppas alla har en suuuper Torsdag!:D


SNÖÖÖÖÖÖ

Kommer det någonsin sluta snöa?! Gaah, är så trött på skiten!! Vill ha vår nu... Suck..

Fan man är adrig nöjd! haha.. I höstas då tjata man efter vintern o när den väl kommer ja då vill man att det ska bli sommar... Det är bara när det är sommar som man är nöjd! :P

Ikväll kommer Lejph hit. :) Han har vart bort rest en vecka, så ska bli kul o se han igen! Vi ska göra lax i ugen. Så Jim får väl äta något annat. :P hihi..

I veckan eller nästa vecka kommer intagningsbeskedet om jag kommit in på mina kurser eller inte. :) Ska bli trevligt! Måste söka csn oxå. Ska försöka göra det ikväll eller imorrn. Vill ha Jims hjälp så...

Nää, nu måste jag äta ngt. Vi hööörs!:)

...

Onsdag. Jag mår inge bra idag... Är trött på att foten värker och att jag inte kan gå ordentligt.... Ringde V-centralen idag. Men dom hade inga tider, så måste ringa på måndag istället.. SJÄLVKLART!=/ Så pinsamt o ringa till jobbet o säga att man inte kommer... igen... Vill bara att den här jävla sjukskrivningen går ut och jag börjar plugga för då behöver jag inte bry mig... På samma sätt.

Igår så pratade ju Jim med San Francisco. Inget är ännu bestämt, men han ville veta vilka datum som Jim kan jobba. Så det känns ju som om dom vill ha honom!:D Så nu måste Jim kolla upp när han slutar skolan och när han börjar i höst igen. Så nu hoppas jag bara på att jag får hänga med oxå dit bort..... Kommer bli jävligt jobbigt annars... :(

I helgen ska vi hem till Kattis. Hon behöver hjälp med hemsidefix. Så Johan och Leif ska med dit oxå. Jag kan ju inte göra så mycket, meeen det är ju sällskap. :) Ska bli trevligt!

Nä, nu ska jag kolla klart på Våra Bästa År;) hihi..

PIRRR!!!

Just nu i denna stund sitter Jim och pratar med Mark från San Francisco! Är så nervöööös!!


RIP

Tisdag. Min fot värker så in i helvete!!
Jag o Jim va på Ikea ogår o köpte hyllar som vi(han) byggde ihop igårkväll. Vi hade en gammal byrå i förrådet som vi ville ha ut och in med dessa hyllsystem. Så vi fick dra ut allt och sortera osv.. Så det slutade med att vi höll på i ca 4timmar! Min rygg värkte och min fot gjorde jätte ont n'r jag väl slapnade av.. Så natten va inge rolig precis. Och idag är det ju då inte så mycket bättre.
Men det är fint inne i förrådet! :P
Jag köpte även lite andra grejer på Ikea! Köpte dessert skålar, en vatten karaff, grytlappar,  ny kudde till Aslan, doftljus, en rosa filt och några plastlådor. :)










Titta så duktig han är!:D hihi..



Idag så har Jim vart med sin pappa hos veterinären med deras valp. Han hade en knöl på huvudet och betedde sig inte nå bra. Så dom fick ta bort honom.. :( Inge roligt alls att behöva ta bort en valp på 6 månader! Men kanske bättre att göra det nu, än o vänta och alla lider mer o mer... :( Men det är ändå så hemskt och tråkigt...
Jag har hemska minnen från just såna tillfällen.. Inge roligt alls!

Nu ska jag gosa med mina hundar lite...




MASSA BILDER:)

Hej alla glada!! :) Hoppas alla haft en toppen helg! Min har vart underbaaar!!:D Bästa på jag vet inte huuuur länge!:)

Fredagen bjöd ju på musik:) Lördagen va jag med min underbara Pessin:)
Och igår va det ju Alla Hjärtans Dag!
Min present till Jim va smält choklad, jordgubbar, tända ljus och mys i sängen på morgonen. Och kan ju säga att jordgubbar o choklad till frukost va toppen;D haha.. Såå gott!! När vi gick upp så stod min present i badrummet:) Det va en Tulle påse med en Tulle i!!:D Min första av Jim någonsin!!:D såå söt! hihi.. Vi tog iaf en dusch, klädde på oss varma kläder och hoppade in i bilen alla 5. åkte till Viksjö, lämnade av Aslan och tog Tango istället. Sen bar det av på promenad.:)
Vi va borta i 1 1/2 timme. Va liiite oroliga om vi va vilse när vi väl kom ut på vägen igen. Vi gick nämligen i skogen och hade iiiingen aning om vilket håll vi skulle gå åt:P haha.. Men det va jätte mysigt! trots att Jim gick lite föra mig. haha.. Jag hade så jävla ont i foten, men ville inte vända hem. så det gick lite sakta för mig i all snö.. Vi hade ju inte ätit nå annat än jordgubbarna, så vi va gryyymt hungriga när vi kom tillbaka. så det blev korv med bröd. såå gott!!:D men vi upptäckte att klockan va ju jätte mycket! o vi skulle ju äta romantisk middag för två ju hemma sen. haha. Den romantiska middagen blev chips och film istället;D haha.. så ikväll blir det kött o hasselbackspotatis:P

kör ett foto race nu. sen måste jag rusa iväg!!


Me and my Broo;)


Hans outfit va chinos, Arvingar t-shirt och väst. svettband- Arvingarna och armband o ringar;)


Min va t-shirt med kedjor, tights och kjol. Och mina converse. skiit bra;D


Han är redo!




Nu är det fullt öööös!!!


Gott:)


Tommy lirar på..


Kim sjunger så fint!


Och Casper charmar publiken;)


Lasse behöver inte göra nåååånting alls för o vara snygg.. :P






Såg när vi satt i bilen att Micke inte tittar i kameran.. såå synd!!:(


Haha, ROCK ON!!;D




Vägen va låååååång...


Zorri sprang som en toook fram o tillbaka hela tiden!:P


Tango vallade lite:)


Jag njöt av den sköna kylan.:)


in i skogen..


VI:) ♥


Jim är stark! Han va tvungen o kapa ett träd så vi kunde fortsätta;) haha


Massor av snö!


Jim frågade S o Z va mamma va.. ja då kom dom till mig snabbt som faaan! Det är bra!:)


Vi mötte på ett stort hemskt fotspår oxå.. Undra va det va för djur.. ?


Jag va lite ledsen för att jag hade så ont i foten...



Men blev snabbt glad när jag såg skylten! detta betyder att hem är runt hörnet-nästan! Tänkte inte på att det går snabbare att åka bil än gå.. haha.. Va ju jättelångt o gå!!


Detta är min Tulle som jag fick av min Pim:)






Detta är några av dom andra jag redan har.:)


Min stoooora pojke;) hihi


Denna fick jag av min Pessin för 4år sedan när vi firade Alla hjärtnas dag ihop. Singlar o glada;D haha..


Jag köpte även nya manchetter igår till min Cult ljus hållare.:)

NUU måste jag skynda mig! Vi hörs seeeen.. :)

NEW-NOSE-HARBOR

Igår va det Folkets Hus i Nynäshamn som gällde. Faan va långt det tog o åka! haha.. liite mer än en timme. Så jäklamörkt o halt! Meen-väl framme då betalade vi biljetter och begav oss in. Jag o mamma tog snabbt ett bord och Micke spraaang fram till scenen och kollade. Dom hade inte börjat spela än, så det va tomt på dansgolvet. Micke sprang mellan oss och scenen, han visste inte alls vart han skulle hålla till:P Erik (deras ljudtekniker) sprang oxå runt, fixade sina grejer. Men han va schysst ochstod o snacka med brorsan en stund. :) Han blev glad!:D
Strax innan 21 så kom Kim ut, han gav micke en stor kram och så stod dom o prata lite. Lasse kom oxå o sa hej till honom:) Så snälla mot honom!:)
Han letade rätt på oss och vinkade oxå. Så han vet vart vi är lixom. haha..
Det va ett bra drag hela kvällen! Men jag o mamma satt vid vårt bord o sjöng;) haha.. Jag hade ju ingen o shejka loss med så.. Provade med Micke lite, men han ville hellre spela luft keyboard/elgura. haha.. "Jaja, jag får sitta där borta". tänkte jag. Blir mer ös på FUB ;) haha..
När dom hade paus så köpte Micke en tröja. Ska ta kort på den sen. :P Jag pratade lite med Kim oxå, sa det att "du är ju skyldig mig, så jag kan ju få en gratis t-shirt!":P Jodå, det skulle jag ju få.:D haha.. Men vi skulle precis åka hem. Så får bli nästa gång vi ses. :) hihi.. klockan va tolv när vi åkte vi hem, hade ju en bit hem lixom. Så 10 över ett va jag hemma och låg i soffan med Jim. Frös som en tok! Så vi kröp ner i söngen och somnade gott båda två:)

Bilder kommer imorrn när jag är hemma

Idag har jag vart i Jakan och träffat Pessin och Nattisen. :) Vi åt på BK och gick runt i alla affärer. :) Mycket trevligt och maaaaasssoooooor av snack!!:D Nattisen åt pommes på BK, och hon ville bara ha mer och mer!:P hihi.. Sötisen! Vi träffade även vår älskade vän Stefan! Vi satt o snacka en stund. Mysigt! Kändes lite som förr. :) hihi.. Sen så sa vi hej då till Pessin och Nattis. Dom skulle hem till Nattis kusin o leka lite. Så jag o Stefan gick till bussen. Han skulle till en kompis, så vi åkte tillsammans. Trevligt o träffa honom! Sker alldeles för lite.. Men det får man ju ändra på!
Ska se till o åka till Gävle oxå någon helg! Men får vänta ett tag. Men sååå myisgt o kul att ses!!!
Me♥Pessin!

På kvällen nu har jag vart (är) hos mamma. Viksjö gänget va här oxå. Vi har ätit god middag och kollat melodifestivalen. Ganska bra.. Missade ju min favvo förra veckan! Salem!! Åh, snygging! hihi..

Imorrn blir det mysdag! inget planerat alls, bara lugn o ro. :) Och Jordgubbar med smält choklad. :P hihi.. ♥

Nu ska jag röra mig hemåt. Börjar bli trött...

Hoppas alla haft och har en super lördaaag!

HELGEN

Inte hänt mycket här i veckan inte..

Idag är det iaf fredag och jag sitter på jobbet. Kom hit klockan tolv och kvart över så skulle gänget (som jobbar här på riktigt) gå o äta. Så nu sitter jag vid datorn en stund tills dom är tillbaka. :)

Ikväll är det som sagt dax för roligheter! Vi ska åka till Nynäshamn och partaja;) haha.. Vi ska träffa Arvingarna och dansa lite. Funderar på om jag ska ta med systemkameran. Hoppas på att få lite coola bilder. Men vet inte än.. Den är ju ändå lite otymplig. Tror inte att bror vet om att vi ska åka än, så hoppas han inte går in här idag då:P haha..
Vet inte vad jag ska ha på mig än bara... Men blir nog tights och nå tunika typ. Innan vi åker ska vi äta middg hos Viksjö gänget.

Imorrn ska jag träffa Pessin och Nattisen!! Ska bli såå roligt!!:D Har inte setts på flera månader. Så det känns super bra!! Nattisen har ju börjat gå nu, så det är ju skit roligt!:) hihi..
Vet inte vad vi ska göra än, men blir nog nå shoppingcenter:)

På söndag är det ju alla hjärtans dag. Då blir det mysmiddag hemma och jag ska försöka hitta jordgubbar och smälta choklad. MUUUUMS!:P Eftersom vi firar 3år snart så brukar vi inte göra nå speciellt den 14Februari. Blir så jäkla dyrt om man ska fira två ggr så nära varann. Men man får improvisera lite;)

Nu ska jag ta o gå på toa och sedan blir det och göra lite mackor tänkte jag. :) 
Vi hörs sen eller imorrn.  

BLABla...

Torsdag. Jag ligger i soffan med smärta i magen.. Värsta mensen ever!!!=/

Igår va vi hos veterinären med Skrållan, Aslan, Zorri, Nellie och Fiffi. Våra tre skulle ha vaccinationer och så skulle dom kolla tandsten på dom oxå. Nellie va bara med och hade lite passivitet träning. :P Fiffi hade massor av tandsten! Men allt gick super!:D Våra hundar hade tandsten, men inte alls så mycket att det behövdes tas bort något. Så det va skönt!:) Fiffi däremot hade massor, så hon fick lugnande och somnade efter en stund i mitt knä. Sedan kom tandläkaren och slipade på tänderna. :) Hon va heeeelt utslagen! Lite läskigt faktiskt. Men hon vaknade och mådde bra. :)

Idag ska mamma operera sig. Hon har en knöl i axeln som ska bort. Så håller tummarna för att det går bra!! ♥

Imorrn ska jag, mamma och bror iväg. Kan inte skriva vart, haha.. För brorsan har en förmåga att trilla in här ibland. :P SÅ imorrn kan jag berätta. :P Men ni kanske kan gissa er fram till vad vi ska göra;)

Jag ligger som sagt i soffan just nu, dricker min frukost smoothie och måste strax ställa mig upp för o gå med hundarna. =/

Nu måste Jim ha datorn. :)

ONT I MAGEN...

Jag har sån mens värk!!! Har legat i sängen/soffan i 3dagar nu (om man räknar morgonen här nu) och det slutar inte o göra ont!! Faaaan va jag hatar detta.... Suck...

Idag ska vi till veterinären med våra hundar. SKa få Parvo sprutan och så ska dom plocka lite tandsten. Mest Zorri som behöver det, men doms ka få kolla hur dom andra ser ut oxå. Det kommer väl kosta multum som allt annat...=/

Igår va Leif här på kvällen. Han gjorde suuuper goda pannbiffar! och jag kokade potatis och gjorde sås. Åh, det vart sååå gott!:D hihi.. Kattis och Jocke va här en sväng oxå o hälsade på. Åh, hon är så fin! Det är verkligen underbaaart o få känna på magen. :) Känna hur det rör sig där inne. hihi..

Gud vilken duktig karl jag har! Han dammsugar:) hihi.. Skönt, då slipper jag göra det..
Nu ska jag ta o äta någonting..
Vi hörs seeen!

LAMP

Igår hämtade vi våran kökslampa på LjusInspiration. :)


Vi köpte den vita.:)
Så idag ska vi köpa en ny kontakt och sedan borrrrrrrra borrrrra i taket och få upp den. :) Kommer nog bli super!!:D Vi hoppas på att den inte ser för liten ut...

Annars idag blir det middag på pizzerian med viksjö gänget, mamma och bror, Lejph och Johan:) Ska bli trevligt!!

Jaha, nu ska Jim ha datorn. Men får se om jag skriver mer sen.
Annars- ha en suuper dag!!:D

AMOR!

Tänk att något kan få en att rysa över hela kroppen!!
Man känner hur själen blir rörd av lycka...

När jag lyssnar på spansk lugn musik så får jag denna känsla...
jag har många minnen till musiken och känner mig fylld av något när jag hör den.



Idag har jag vart o tränat, inge kul alls.. Min fot värker så den kunde jag inte träna alls... så blev överkropp idag. duger ju det med:)
Ikväll blir det mat från Stinsen och Lets dance. Mysigt!:)

Nu ska jag ta en lååång varm dusch..

MITT I MENINGEN...

Så, hemma. :)

Det bjöds på Tacogratäng hos mostern. :) Hanna va jätteglad idag!! Sååå mysigt!! hihi..

Mina jeans då.. haha.. Slutade mitt i meningen:P
Jag har alltså köpt ett par Boyfriendjeans. Dom är slappa och sen är dom uppvikta i nederkant. (går ju självklart att vika ner) Och jag vet inte vad jga ska ha för skor till dessa byxor.. Speciellt under vintern... =/ Men får väl vika ner dom och stoppa in dom typ.. haha.. Svårt iaf! :P

Imorrn är det helg. Blir en ganska lugn helg. Kommer nog träffa Bea och gänget på Lördag. Sergio åker hem på söndag morgon, så vill ses en vända till!:)

Från det ena till det andra- gaaalet va det snöa idag!! haha. Heeelt galet! När ska det sluta?! Det jobbiga nu är att det har ju vart "varmt" idag oxå.. Vill verkligen inte ha slask... =/

Åh! Asså, kan inte riktigt fatta att vi kommer spendera sommaren i San Francisco! haha.. Hoppas att Jim får svar snart om det kommer bli ngt eller inte.. :P

Nä, nu ska prata med Leif. :)

Natti gott folk!

HURRYYYY

Sitter på vardagsrums bordet och väntar på att mamma ska ringa. Vi ska nämligen hem till viksjö och äta middag allihopa! Sergio är här några dagar:)

Idag har Jim pratat med Mark i Saaan Fraaan!! :D har vart nervös hela dagen! haha.. Dom verkar ju intresserade iaf. han skulle höra av sig snart igen.:) Men tydligen va intershipet här i stockholm.. Jim sa att det är ju helt ok, men att han trott att det va där borta. så mark sa att han skulle kolla upp det!!:D Gaaah, är fortfarande nervös!! Kommer nog vara det hela tiden, tills allt är klart! Fast kommer nog vara nervös sen oxå;) Fatta om man får spendera sommaren i SF!

Har mina nya jeans på mig idag, steeeelt!! haha.. det är ett par "boyfriend" jeans från Gina. såå svårt bara vad jag ska ha för skor till! (hittar ingen bild)

faaan måste dra !! haha..

LITE AV VARJE

Igår fick jag mina gardiner och duk av mamma. Mormor har sytt dom åt mig. :)
Är mer färg i köket nu, känns lite konstigt! Men blir nog bra..

 

 

Igår va jag o Jim även på Ikea en snabbis. Köpte trådbackar och konsoller till det. Satte ihop det och stoppade in i städskåpet i köket. Sååå skönt!!:D Nu får allt plats utan att vara en enda röra.. Glömde ta kort på det, men kan fixa imorrn. :)
köpte även ett par jeans och lite underkläder. Vi la även handpenning på en kökslampa. :) Den kommer väl på fredag typ. Köpte oxå en present till Kattis-bebisen.:) hihi.. Jobbigt bara att man måste sitta på den i 3månader till:P

 


Har ni sett monstret! haha.. Såhär ser det ut när våra hundar leker här hemma. :P


Liiip!


SöötLaika

 


Påväg till klubben.

 

 


....

♥Idag går våra tankar till en nära vän....♥


NYTT LIV...?

Känner mig rädd och orolig.... Har känt att det kommer bli riktigt bra nu! Men dom senaste dagarna har det slagit mig!; Jag är fan inte sjukskriven så länge till! Och då står jag där, på bar mark... Ensam.. Vad kommer hända?

Efter att ha varit ifrån den "vanliga" världen sedan November 2006 är det nu dax att komma ut i den igen... Det är ca 3½ (!!!) år...
3½år..
..som jag inte behävt o "bry" mig om jag får nå pengar i månadslutet..
..som jag kunnat göra inprincip(hur fan det nu stavas..) vaad jag vill om dagarna..
..sen jag började gå upp i vikt...
..som har innefattat ungefär 30månader av psykolog besök (minst ett i veckan,ibland två)
..Som har innefattat ungefär 35månaders inskickande av sjukintyg och andra papper till A-kassa, F-kassa, AMS osv..

kan fortsätta ett tag till.. Men orkar fan inte... Är fan rädd för o släppas fri, så att säga, från det man är van vid.
Visst ska bli skönt med ett "vanligt" liv. Utan att behöva skicka in sjukintyg o allt sånt..
Känner mig trött på arbetsträningen just nu..
Det ska bli skönt med o bli "normal" igen. Slippa krav från f-kassa och ams.. Hoppas verkligen jag kommer in på kurserna jag sökt. Varför skulle jag inte? det är ju distans kurser så borde ju inte vara ett problem..
Men om jag inte kommer in, hur gör jag då? hmm... Ständig stress i huvudet!
Och min onda fot gör ju inte saken bättre precis.. Snön är jobbig o gå i.. Jag kommer aldrig iväg till gymmet och vikten gör ju inte att man mår så bra heller... Svårt o gå ner i vikt om man inte kan motionera... Suck...

Det jobbiga oxå är att det är svårt o somna om kvällarna.. Ligger o vrider och vänder.. fnular och komme rpå idéer och kan inte alls somna... bläää..

Vilket depp inlägg, men kände att det behövs just nu...

Sen är det massa andra grejer i familj och vänner just nu som sker..
mamma ska opereras.. har inte pratat med en av mina bästa vänner på 3½vecka... Jim har det jobbigt i skolan och vi trivs inte särskilt bra i vår lägenhet...vad kommer hända i sommar San Francisco eller inte.. Kan jag åka med eller inte... suck suck suck...

Ska sluta nu! Alldeles för mycket gnäll i bloggen!


PINSAMT SVERIGE!!

Pungbiten knivman får 60 000

Hovrätten: Kunde inte besinna sig efter att hunden bitit av hans testiklar.

HELSINGBORG. Den 32-åring som i mars fick pungen svårt hundbiten samtidigt som han misshandlade sin ex-flickvän får 59 000 kronor i skadestånd.

32-åringen dömdes först till fängelse efter att han knivhuggit kvinnan flera gånger i huvudet.

Hovrätten frikänner nu mannen med motiveringen att han "svårligen kunde besinna sig" efter att ha blivit biten i pungen, skriver HD.

Mannen fick sitta häktad under tre och en halv månad.

Både mannen och hans ex-flickvän hittades blodiga på var sitt håll i Helsingborg i mars tidigare i år. Kvinnan och hennes hund hade huggsår i huvudet.

32-åringen hade fått pungen avbiten under attacken. Både testiklarna fick opereras på plats igen.

 

 

Asså, detta är så hemskt!! Va!! Ska hon straffas för att hennes hund har skyddat henne mot denna dumma jäveln?!?! Blir förbannad!!....

Ska detta vara nödvändigt?!

Som jag sagt tidigare- Skaffa licens på sådana människor som vill skaffa sig en "pitbull"!!

Vi vill en vacker dag ha en Amstaff och jag ser verkligen till att lära mig så mycket som möjligt om denna ras, se till att andra gör det oxå!!

 

Källa: http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/180880-pungbiten-knivman-far-60-000


RSS 2.0