SMÄRTSAMT

Har haft två långa dagar fyllda med magsmärtor, bröstsmärtor och huvudvärk..

Igår sas lägenheten upp.. verkligeheten slog mig i ansiktet och det är verkligen på riktigt!
Imorrn hoppas jag på att det kommer upp nya lägenheter på Järfälla Hus hemsida, då ska jag söka allt under 6tusen!

Jag är hos mamma nu, hon hämtade mig när hon slutade jobbet idag. Orkar inte vara hemma för mycket.. Samtidigt som jag vill vara nära honom! Men vill att han ska se mig stark och kan inte gråta så fort han ser mig.. Så får åka hem till mamma och gråta..

Ska snart krypa ner under täcket och kolla på One Tree Hill...

♥ varför har inte blogg.se halva hjärtan för...? :(

SMÄRTOR!

igår var jag hemma hos Tusse nästan hela dagen.. Känns skönt att inte behöva vara hemma.

men samtidigt är det så otroligt skönt att vara här hemma, när Jim är här. natten mellan söndag och måndag sov jag riktigt bra, det var så skönt att hålla hans hand eller bara nudda min tå mot hans ben..

Jag vet att det är slut, men han ger mig en sådan trygghet! Trots att han har krossat mitt hjärta, så vill jag inget annat än att vara med honom!

Hela dagen idag har jag haft såna smärtor i bröstet! Vet inte vad det är.. Ligger som ett tryck över bröstet lixom. Jag vet att det inte är nån panikattack, eller så är det just det de är- en lååång och utdragen jävel!

Vill att allt detta ska vara över! Allra mest till det bättre, att vi är tillsammans igen. Men just nu känner jag att det inte spelar någon roll, jag vill bara sluta känna såhär! Spola fram tiden ett år eller nått!

Jag hatar det här!


.


.


DET GÖR ONT!

Mamma har precis gått och lagt sig..

Jag ligger nerbäddad under täcket i soffan och jag känner hur det värker på den där platsen där hjärtat ska sitta.

Idag har vart en otroligt lång dag! sov nästan ingen natten till idag och antar att det blir lika nu inatt..

Pappa kom hit vid 18 tiden och han hade med sig fina blommor. Vi käkade mat och pratade.. Det var skönt att ha honom här några timmar, att få vara en liten flicka i pappas famn!
Vi kollade på melodifestivalen, åt Ben & Jerrys och drack cola.

Hade hoppats på att B&J skulle rädda mig lite, men icke.. det hjälpte inte alls!:/

Vill inte må såhär... Vill att allt ska vara som vanligt igen.. Jag vill ha min Pim!

JUST NU

huvudvärk- check!

Ont i ögonen- check!

Svider på huden under ögonen- check!

ont i kroppen- check!

illamående- check!

hungrig- check!

tom- check!

arg- check!

bedövad- check!

trött- check!

ingen ork- check!

inga hjärtslag- check!




...

usch, jag mår så illa... magen och huvudet snurrar..

mamma sover som ett litet barn här brevid mig i soffan och det känns tomt och ensamt..

Det värker där platsen av mitt hjärta suttit!


YOUR JAR WITH MY HEART IS FULL NOW....

Jaha... Då har hjärtat krossats igen!!

Igår gjorde Jim slut, på riktigt... Han sa att han nog hade vart för blödig när jag var så ledsen och ville inte göra mig ledsen.. Men faan! Jag vart så förbannad!! Jag slog ett extra hål i våran sovrumsvägg:/

Jag ville kasta glas och tallrikar i golvet! Slänga omkull kyllor och slå sönder speglar...

Men fan, det blir ju så jävla jobbigt att städa sen... :(

Jag var helt förstörd! Och är fortfarande... Det känns hemskt... jag vill bara försvinna ner under jorden och aldrig komma fram igen!

Usch usch usch...

Har känt mig så otroligt tom och trött idag...

Somnade gråtandes och vaknade gråtandes... När jim skulle gå till jobbet börja jag gråta ännu mer..
Känner mig så jävla dum! Som faktiskt trodde att vi skulle fixa detta!

Är ju på ett sätt glad att han gjorde det nu, än att gå o lura oss båda om att det kanske blir bra och sedan göra slut efter ett halvår.. Men det betyder ju inte att jag mår bättre just nu..

När usch.. det värker så mycket i hjärtat- den lilla bit som är kvar..

Jag vill däremot tacka min underbara mamma, pappa och alla mina vänner som finns här! Jag älskar er och är så tacksam för att ni finns!! Ber om ursäkt i förväg om jag kommer bli osynlig ett tag...

tusen bitar igen..

Hur livet kan ändras.....

SOLIGT!

Soligt och fint idag!

När jag var ute med hundarna så hörde jag fågelkvitter och det var så mysigt! Kom och tänka på våren.. Vet ju att det är en bra tid kvar tills den kommer! Det här är ju bara ett litet mellanslag för vintern-som alltid..:/

Jag sitter och väntar på Mataffären och Tusse:) Hoppas på att maten kommer snart, är så hungrig!!
Jag och Tusse ska kolla på senaste One Tree Hill! Såååå spännande!!! haha!

Igår satt jag och redigerade alla bilder på Sandis mage. Vill inte lägga ut några förens jag pratat med henne.
Men dom blev fina!:D

Senare idag ska jag åka till Jakan och gå till Samglas (där förhoppningsvis mitt nya jobb är;D) och så ska vi skriva på en blankett för nysrtatsjobb. :)

Ikväll ska jag fota bebismagen igen:) SKa bli roligt!

Nu kommer Tusse, så ska gå o öppna! Ha en superdag allihopa!!

HEY, YO, LET´S GOO! ;D

Igår ringde min handläggare från AMS. Hon sa att hon hade en kille som sökte en receptionist på sitt nystartade företag. Jag sa att jag var intresserad (tar vad som just nu känns det som:P) och att hon kunde lämna mitt nr och cv osv.. En timme(!) senare ringer killen, frågar när jag kan komma så vi kan prata! haha.. Så imorse kl 09 var jag i Jakan på intervju.... som slutade på 3timmar!!! haha!:D

Jag trooooor jag fått jobbet;) haha! Ska imorrn prata med min handläggare om alla papper som ska fixas och även skälla lite på henne! Det är nämligen så att jag skulle behöva ha körkort, men det nämdes inte..:/ Nu skulle det möjligen lösa sig, men känns lite knäppt:/

Känns jäkligt bra, förutom att jag är sjukt nervös! Ska ändå göra massa saker jag inte gjort förut.. Men kommer nog bli bra!:) Hoppas på att jag kommer kunna ta med Skrållan och Aslan oxå sen.

Efter "intervjun";) så träffade jag Tusse.. Hon hade väntat på mig sedan kl 10(!) i jakan! haha.. Jag trodde ju bara att det skulle ta en timme, meeeeeeen icke! haha! Vi köpte iaf med oss mat hem och sedan har vi slappat i soffan heeela tiden! haha, jag var så jävla trött!

Nu håller jag på o tvätta och Jim lagar mat (värmer matlådor). Haha! :)


DET SVIDER I ÖGONEN IDAG!

Vilket väder det är idag!!:D
Dock kom dom aldrig och plogade igår, så det går typ inte att gå här ute då snön frusit till is som nu är i former av bildäck, fötter och annat skit.. Varför, förstår inte, varför dom inte kunde komma och ploga bort skiten igår??! Suck..

Jag satt uppe till kvart över tre inatt. Sorterade ut bilder från SF som jag vill ha in i min fotobok. När jag skulle börja på LA-mappen så tröttna jag. För det är så otroligt många bilder därifrån!:/

Sen när allt är urplockat, ja då ska en del grejer redigeras.. seeen ska jag göra designen på boken och sedan ploppa in bilderna. Har till 3mars på mig! haha.. SKyynda skyynda!:D

När Jim vakna imorse, så höll han på o låta så mycket. Jag vart skitirriterad! haha.. Konstigt när man bara sovit några få timmar.. :P Vi gick upp iaf och jag håller på o småplockar här hemma. Måste dammsuga:/ Det är nog det värsta med hundarna, haha! SKa även tvätta och byta sängkläder. Fixardag helt enkelt:)


En bild från häromdagen på nån blomma som jag inte vet vad den heter. Men den var fin:)

KAN INTE SOVA=/

Åh, kan inte sova... Har legat o kollat på OTH ett tag, men vårat internet blir segt på natten, på sidan vi laddar hem ifrån.. Så kom då på att jag fått mail från FujuFilm, dom har halva priset på fotoböcker just nu.

Ska då passa på o göra en från San Fran:) Kommer bli sjukt bra tror jag!:D Det värtsa är bara att det är sjuuuuuuukt mycket bilder att gå igenom! haha.. Nää ska ta o börja nu!;)


En typiskt, dock vacker, dag i SF:)

HANNABUS!

Idag har mysHanna vart här:)
Bea och mamma skulle ut till morfar, så då ville hon vara här istället. Förstår henne! :P

Vi har spelat Bamsespel, kollat på Tom&Jerry, Buddies, International Dog championship och bakat cupcakes:D
Och jaa, ni läste rätt. haha.. Ungen ville se hundtävlingar- så vi har sett Agilityn, 30Wave, Freestyle med Frisbees och slutligen längdhopp i vattnet. :D Hon var exalterad!

Just nu håller jag på o lagar mat, blir rotfrukter i ugn, tillsammans med oxfilé och beasås. Vi älskar det så mycket så kan bli oftare än en gång i veckan;D

Ser fram emot att få äta min cupcake sen! Hoppas den är god! Sparade endast 2 stycken, en till mig och en till Pim. Resten fick hon med sig hem:)


Gjorde inte vanlig cupcake-kräm uppepå, för jag gillar den inte.. Så mamma vispade ihop sån chokladkräm som man har på kärleksmums(mockarutor) och det ser ut som att någon bajsat på dom på bilden. haha! Men irl ser dom bättre ut;D

Hoppas alla får en fin lördagskväll!

VI ÄR TILLSAMMANS:)

Shiiiit vilket snöväder det har vart nu några dagar!! Zorri tycker det är jätteroligt att vara ute och springa, jaa iaf tills hennes tassar är fulla med snökockor:P hihi.. Ser ut som att hon har såna snöskor, med vitt fluff på, på benen när vi kommer in:D

Igår var jag hos Tusse, vi hade Alla hjärtans dag-dagen efter-mys;D Åt tacos och slöa i soffan och kollade massa matrecept och snacka massa skit:)
Hennes katt, Nisse, har alltid vart så rädd för Aslan. Men plötsligt- igår- så var han på hugget! haha! Han höll koll på Aslan vaaart han än rörde sig! Han försvann en vända under soffan, och Aslan skulle ner och dricka vatten- ja då flög Nisse ut från under soffan och på Aslan! Dom skrek båda två! Aslan blödde på nosen och så fick han ett rivsår ovanför ögat. Liten då! Nisse var verkligen skitsur igår! haha!
Men Aslan har då klarat värre;)

Fick en fråga i en kommentar igår, från HannaPanna. Så tänkte svara på den:)
Ja, vi är fortfarande tillsammans:) Allt är ju inte perfekt, men det är heller inte dåligt. Vi bor ihop, men vi ska flytta härifrån. Ingen av oss vill bo kvar i den här lägenheten, för ingen av oss trivs. Det har nog varit ett stort problem för vårat förhållande!
Men det känns bra, klart det är ju aldrig kul att behöva höra ens kärlek säga att den inte är lycklig! Mitt hjärta brast ju.. Men mår ändå bra! :)
Tack för att du frågade, var inte "rädd" för att fråga nå mer om det är något du undrar:)

Nu ska jag kolla på One Tree Hill. Har börjat se serien från början, för att jag hoppade in i säsong 4 när det gick i repris för flera år sedan. Så nu när sista sista säsongen är igång i usa, så kommer lite gammalt upp- så måste ju se vad det betytt tidigare. För övrigt bästa serien ever!! :)


Det här är va Aslan tycker om mig när jag håller på o fotar honom:P

HOPPSAN!

Jisses! Jag har typ glömt bort mig egen blogg! haha

Jag gjorde en blogg till Bosses Hundhjälp, vi har en fototävling där nu, så har haft fullt upp med fixande och allt!

Här är iaf livet bra, men fick tyvärr inte jobbet jag sökte.. Jävla skit! Har iaf bestämt mig för att behålla kostymen och det jag köpte!

Igår var det alla hjärtans dag. Haha, inte här hemma inte:P Vi brukar inte fira alla hjärtans dag eftersom våran årsdag är 2½vecka senare. Så igår vart det pizza och en film:P
Men var mysigt det oxå!

Snart ska jag hem till Tusse. Blir middag och mys:) Hon beställde canvastavlor för 2 veckor sedan, med mina foton på!:D hihi.. Dom har hon nu hämtat ut och jag känner mig såå glad!!:D Ska bli roligt att se dom!:D Jag har inte framkallat en enda bild som jag själv tagit på Canvas, så ska bli spännande att se!:)

I måndags fotade jag bebismage. Min fina vän Sandi var här och posade;D Hon är så skön alltså!!:D Vart naket och påklätt;)

På lördag ska jag fota en mage till. Det är då en gaaaaaammal vän till mig:) Ska bli trevligt! Ska även ha min Hanna några timmar:)

Fotade mina vovvar häromdagen, med alla hjärtans dag tema- så varsågoda!:)


Min fina Plutt! hihi..


Skrållan:)


Min fina Tulle:)


Skrållan och Tulle!:)


Sova lite:)


Skrållan ligger på rygg och sover... :P





PROPER

HIttade en kavaj, ett par byxor och två toppar idag. Vi gick runt i alla butiker och tittade, men det var inte förens sista affären som jag hitta allt. haha! MQ är verkligen rätt affär när det gäller buisness;)

Blev en vääääldigt mörkblå kostym, byxorna är ankellånga, det var nog det enda jag inte riktigt gillade. men ska pröva med skorna imorrn så blir det nog bra:)
Men jag kände mig faktiskt jäkligt snygg måste jag säga!:D Som Jim sa, du ser så proper ut! Yeees, thats me;D

När vi kom hem så lagade jag supergod middag! Hade, imorse, lagt kött i vinmarinad. Så jag stekte på det medans rotfrukterna i ugnen blev klara. Allt vart sååå gott!:D Jag o Pim satt och vi fick bara ur oss "mmm", haha!
Under kvällen har vi tittat på några serier och jag var på väg o somna flera gånger. Så jag tror jag är inne i andra andningen nu!

Jag har precis vart ute med hundarna, usch va kallt det är!:/ Aslan klarar inte mer än tio meter nu... Det kortas ner mer och mer..:( Skrållan och Zorri fryser oxå! Inge roligt alls att gå ut!:/ Aslan får hoppa in i min jacka, så tjejerna får liite mer promenad.
Vill ha vår nu!

Längtar till Måndag! Då ska jag fota en väns fina mage!:D Ska bli mys och roligt!:D

Två mysbilder på Findus :)



DET ÄR KALLT!

Lördag- det är -15 grader och sol. Grannarna spelar spansk musik (jävligt högt) och hundarna sover i soffan.

Jim ligger fortfarande i sängen, han var på bögkväll igår hos Leif. :)
Jag var hos mamma, vi fotade våra fina djur:)

Idag ska vi nog åka till nån galleria, jag måste köpa mig en kavaj och kanske ett par byxor. Så jag är redo för jobb om jag rings in något. :)


Här är några bilder på djuren:)


Här om kvällen mös skrållan ihop sig i fotöljen, jag drog självklart fram blixtar och kamera:P


Aslan var INTE lika nöjd som skrållan av att jag fotade! hahaha!


Har man bara lite och muta med så går det huuuur bra som helst och fota honom!:D haha


Skrållan♥


Nellie, Skrållans syster:)


Fiffi, Skrållan och Nellies mamma:)


Zuuuurrrii!:D


Chica


Findus mös till det rejält! Först ville han inte vara med, men efter en stund så la han sig ner och myste:)


:)

Nu ska jag sminka mig och dra upp min karl!

Hoppas alla har en bra lördag!

FAMILJ

Idag är det en bajsdag!

Jag har sovit dåligt och vaknade upp sådär hemskt av att klockan ringde! usch..
Mellan elva och tretton väntade jag leverans från mataffären, var så jävla hungrig oxå! haha..
När den äntligen kom så gjorde jag mig tacos. Snabbt och gott!

För en liten stund sedan berättade jag för Pohan om vad som hände förra veckan. Väntar på att Lejph ska höra av sig nu, så jag kan berätta för honom oxå. Jim ska dit imorrn och jag vill att dom ska veta innan han kommer dit vad som hände..
Johan blev lite mållös, han visste inte riktigt vad han skulle säga.. Men han var glad att jag berättade och det var skönt och prata med honom.
Leif kommer reagera likadant, men han kommer nog skrika lite oxå. Bli lite sur på oss. haha..
Älskar dessa grabbar! Dom är verkligen familj för mig och Jim:)


Haha, bästa kärleksbilden eeeever! ;D





.

Lunch... Det där med Lunch! Jag hatar det! varför ska vi äta lunch? Typ det mest onödigaste målet om dagen:/

Jag står och tittar in i kylen och ser- inget!! Blää!

I måndags åkte jag hem till Tusse. Hon gjorde supergod middag och sedan beställde vi canvastavlor till henne. Äntligen får någon av mina orkidé bilder komma upp på väggen! Trots att det inte är mina väggar. haha!:D
Var iaf skönt att bara slappa i Tusses soffa:)

Igår låg jag i soffan och hade sån hemsk mensvärk! Knaprade piller och sov typ hela dagen! Jim jobbade hemifrån igår, så han tog hand om mig:) Fick pussar och vatten:)

Nu ska jag försöka slå ihop nån lunch..

Heeelt meningslöst inlägg!

RSS 2.0