VETTIGT!

Som dom flesta andra så läser jag andras bloggar. Och dom är roliga o läsa, ibland iaf;) haha.. Men dom kommer med vettiga grejer ibland. Göran är rolig o läsa. Han kommer med härliga inlägg. Kenza är ju kenza;) Linda, hon har hundarna och hår grejer. Stina har sin graviditet och sina hundar. :) Många gånger tänker jag, faan varför sitter jag o läser detta?! Men fan, man blir fast! Det är kul och intressant! :)

Och idag så satt jag o läste Stinas blogg och så har hon lagt in en video update. Denna ficka är väldigt söt och hon låter lite roligt när hon pratar. Men detta inlägg är så j*vla bra! Det är såå äkta och inga omklipp eller redigering!
Det hon säger är vettigt!

Lyssna!!



Det va bara det jag ville ha sagt!:) Nu ska jag o mamma piffa;) haha..




Görans blogg; agilitydream.blogg.se
Kenzas; kenzas.se
Lindas; lindablom.se
Stinas; stinalee.se
Och sedan sjääälvklaart mina nära o käras bloggar;)

FREDAG!

Tänka sig, det är fint väder ute!!:D Liiite kalt, men det är nog regnet som kom igår. Sägs att Augusti ska bli riktigt fint och varmt! Det jag gilla;) Synd bara at man börjar jobba... Men tur att man jobbar på en plats där man är ute mycket!:)

Idag är jag hemma hos mamma. Jim är ute o meckar med mammas bil. Vi har vart o köpt nya delar till den, så hoppas hoppas hoppas den är klar till ikväll när det är dax för o hämta dom på Arlanda!!
Mamma ska låna en skåpbil från jobbet som alla väskor får plats i (6stycken) och burarna. Sen så får Laika och Bettie åka i mammas bil, om den nu fungerar.... :)
Jag får ju tyvärr vänta tills imorrn bitti innan jag får träffa dom alla. Jag får ju vara hemma med alla våra hundar hos oss;) haha.. Men ska bli såå spännande imorrn när hundarna ska träffas!! Hoppas veeeerkligen Laika och Chica går ihop! Det är dom enda jag är orolig över! Meeen, ska faan ta bort dom tankarna!! Så det är heeelt neutral imorrn! Dom ska inte få känna våran energi!!
Byter inställning NU; ALLT KOMMER GÅ JÄÄÄTTE BRA!! Dom kommer bli bääästa kompisar och leka hela tiden! :D haha..

Tänkte faktiskt fixa i mormors rum idag. (mitt gamla rum) Bädda i sängen och plocka bort lite.  så slipper mamma hålla på så mycket när hon kommer hem. :)

Annars blir det lugnt resten av dagen. Gosa med hundarna och vara ute i det fina vädret. :)

Resten av helgen kommer att spenderas här hos mamma och gosa med Hanna och plocka i fixa. :)
Sen på måndag är det jobbtajm! =/ hmm.. Hade inte sagt nej till en veckas ledighet till! Men fan, har haft 5veckor. :)

Åh, vi va på MAX o käka när vi va klara med inköp till bilen. Och där vart det hundträff! haha.. Vi hade Chica och Aslan med oss. Sen va det en söt chihuahua kille där och en annan lite, jätte jätte jätte liten chihuahua tik! Asså, hon va så sjuuuuuukt söt och liten!!:D haha.. En riktig teacup!! Hon vägde 1.6kilo. Sån vill jag ha!:D hihi..


Min pluttis, på 2,5kg, kändes plötsligt hur stor som helst! haha..





Hörs sen!!

EN DAG OCH 10TIMMAR!

Det är vad det är kvar tills dom sitter i bilen imorgon och är på väg hem till sängen;) haha.. Jag får ju inte träffa dom förrns på lördagen. Meeeen bara att veta att dom är här känns toppen!:D

Just nu är jag heeeelt själv hemma! (elelr hundarna är ju här..) Men inga människor. Såå skönt!! :) Jim meckar bil och Tile åkte för o träffa sina kompisar. Jag ska inte göra nåååågonting idag! Har duschat, fixat hårwet och sminkat mig. Så känner mig fräsch, men håller mig hemma. När mamma slutar jobba ska jag med henne hem. Det är det enda.. Vi ska möblera om där uppe. Bära ut hennes säng i vardagsrummet och fixa i Hanna o Beas blivande rum. (mammas rum)

Jag har ätit sallad idag. :) Såå gott!! :) Tänkte att jag skulle ha tränat, men nu är jag ju duschad o allt.. Men gör inget.. Vilodag;) haha.. Måste ju arbeta ikväll! :P

Sitter och för över bilder till externa hårddisken... 69minuter ska det ta... JIPPIII!! =/  Och det verkar som att tiden verkligen stämmer oxå! Nu står det 47minuter... Och jag har nog suttit här i 10 minuter.. Suck.... Meen, det bkir bra när det är klart!:)
Korten är ju något större nu när man använder systemisen. Dom ligger på 6MB och med kompaktem så låg dom på 2-3MB. haha.. Plus att jag har RAW format oxå! haha.. och dom är ännu större!!:P Dom ligger på 13MB. :P Så förstår att det tar sådan tid!
Måste skaffa mig ett bättre photoshop oxå.. de jag har nu fixar inte att ladda upp raw formatet. Man kan ju inte göra så mycket med bilderna när det är jpeg...
I oktober ska jag gå på en fotokurs. det är en kvälls kurs på 4timmar typ. Då ska vi få lära oss hur det funkar med vitbalans och allt  va det är!!

Nä, fan nu ska jag ta o kura upp mig i soffan och läsa lite :)


PORDGUBBBBAAAAR!

Onsdag.. Mamma ringde o väckte mig vid 10.30. Hade ingen vidare lust o gå upp=/ Men va tvungen o gå upp till henne och gå med Fiffi o Nellie. Hon har ju ingen bil, så för o slippa o stressa hem och sen gå tillbaka till jobbet så tar jag dom. :)

Jims syster dotter Tillie kom hit idag oxå. Hon skulle träffa lite kompisar o så här i storstaden så hon ska sova hos oss tom fredag.
Så vi har vart på Ica maxi o handlat lite och sen så har vi grillat fläskfilé, gjorde potatisklyftor och sallad till det. Mycket gott blev det!!:D Har jordgubbar och glass oxå. :) Mums!!

Jag är så sjukt trött idag!! Har gåt runt o gäspat hela dagen!! Så blir tidigt i säng ikväll tror jag...
Imorgon vet jag inte vad som står på kalendern.. Lite Wii eller gymmet kanske..

Nu är det iaf bara 2dagar kvar tills dom kommer hem!!:D
Fiffi, Nellie och Chica ska vara här p kvällen och natten. Får se hur mycket jag får sova.... Sen på lördag blir det o åka till en av hundhagarna i Viksjö o låta Chica och Laika träffas. Och bara hålla tummarna på att dom blir kompisar!:D
Dom andra är jag inte orolig över.. Men chica, hon är lite hård! haha..

Men ska bli mysigt o ha Hanna här!! :) Min lilla snuppa!:) hihi..


Nu ska jag gå ner i tvättstugan och sen ska vi äta glass och "pordgubbar". :) Mummmmmms!!!

ALLMÄNT

Har nu tränat i 55minuter på Wii Fiten. Man blir faan trött asså! haha.. Men har satt upp ett mål. Ska fan träna varje dag nu! Och går jag till gymmet så lägger jag in det oxå. :) Blir super!!

Sitter och lyssnar på Shakiras nya låt. Tyckte inte den va säk´rkilt bra på engelska. SÅ jagbad till Shakira-gudarna om att den skulle finnas på spanska. Åh, vilken tuuur jag hade!!:D Och faan va bra den va!!!! :D Min nya favvolåt!!;D haha..
Me love!;)

Ska anmäla mig till Allmänlydnaden idag oxå. Håller på o messar med Fannys kusin Sandra som håller i den. Nice o vara ungdom asså. (upp till 25) Behöver bara betala 500kr. Det är skönt då jag inte har så mycket pengar.... :)

Nu ÖSER det ner ute!! haha.. Trodde det blåste ute först.. Men icke! :P

Nu blir det duschen!!:)

KUL ATT DET ÖSE NER IGEN!

Flera dagar sen jag skrev!!

Har inte hänt så mycket, men har inte haft tid o skriva..

I lördags va vi som sagt på drottnngholm med hundarna. Chica badade och sprang massor! Aslan stod mest vid min sida och undrade när vi skulle hem... Dom andra tjejerna sprang runt lite, käkade gräs, luktade på andra hundar och njöt lite av vädret tror jag. :)
Vi fick en regnskur på oss, men som tur är så finns det en liten skugsdunge som vi kunde ställa oss under.. :)
Det va en hund som kissade på syrrans byxben oxå. Haha!! :D
När vi kom hem så va det bara o byta kläder o sen åka till Kista. Gick in till Fanny och gac henne en cola och sen blev det mat på Levinskys. GOTT!! Jag och syster åt en hamburgare, mamma och Jim åt taco tallrik. Allt där är ju gott!! Man har ju fan beslutsångest när man ska välja vad man ska äta! hahaha..

Filmen då.............. Besviken flicka, det är vad jag är!! :( Visst att man inte kan ta med allt från boken, men faan! Måste man ta bort fööör mycket?!?!! Ändra hela historiens gång.... Scener som inte ens FINNS i boken. Folk som är tillsammans fast dom inte ens är tillsammans... slutet på filmen är jag garanterat besviken på!! Vart tog den stira striden vägen?!!?!?!!! ÅH!!!
Sen gjorde det ju inte saken bättre av att det satt ett gäng längst upp i salen som snackade, skrattade och bara va allmänt irriterande! Jag sa till dom, då skrattade dom bara.. Sen sa mamma till dom, Jim och en äldre man.. Då säger dom "gå ut själva om ni inte vill se" VA?!!!! ÅH!!! Varför går man på BIO FÖR??!?!!!! JO FÖR ATT MAN VILL SE!! Varför går man in på en film om man inte vill se.. Varför betalar man 120kr för att bara sitta o förstöra för andra?!! ÅH! Kommer aldrig gå på Bio i Kista igen!!!!!!! FAAAN!
Egentligen är jag ju inte förvånad, men va fan.. Så tröttsamt!=/

Söndagen, då va jag, syrran och mamma i Stinsen.
Jag fick en vit ögonpenna från Make Up Store. Min andra är värdelös Det va det ända som köptes. Syrran köpte två näs piercingar och mamma köpte en mascara. :) Sen åt vi Fioccacia, såå gott!
När va klara så drog vi till Mio, kollade på soffan mamma vill köpa.. Svårt o bestämma sig!!
Men blir nog tre sits med en härligt hörn och schäslong. :) Antingen grå eller röd. Skulle vara coolt med den röda!!:D
När vi va hemma igen jag o syrran så blev soffan vår bästa vän!:D hihi.. Vi kollade på filmer hela dagen! haha..

Igår så åkte vi till Vällingby, men att gå runt i alla fina butiker och inte ha några pengar, det va faan inte roligt!! Så vi åt lite mat och sedan åkte vi hem.. Pappa kom o hämtade henne vid 18tiden typ.
Vid 21tiden så kom Fanny hit. :) Vi laddade in lite csi till hennes usb. :)

Idag, hade tänkt att jag skulle ha gått o tränat. Men mammas bil gick sönder och är inlämnadpå service. Så Chica måste vara här för att minska mammas tankar lite. Så blir nog o ställa sig på Wii plattan istället.
Jim jobbar idag till klockan 18. Så nä rhan kommer hem så blir det mat, kyckling tror jag.

Det här är min sista semester vecka.. Känner inte för att börja jobba! Men ska ändå bli skönt! haha..
Bea, hanna och mormor kommer på fredag kväll. :D Längtar took mycket!! Ska bli så spännade med hundarna oxå!! hihi..
Sen på söndag ska vi hem till Kattis och Jocke på middag. Ska bli trevligt!!:) Hoppas på bra väder och grillning!:)

Bjuder på lite bilder från drottningholm. :)


Det stod en häst vid parkeringen:D haha.. Ingen av hundarna såg den, tur va väl det!


Chica skakar sig samtidigt som hon springer;)



'
Attack!!








Det öser ner vackert:)


Min sötis!


En otroligt söt liten valp!!:D hihi..

Nu ska jag göra mig lite lunch... Och måste tyvärr gå ut med hundarna i detta oväder ute... Hmm..


LÖRDAG

Härlig lördag!:)

Sitter i soffan just nu o myser. :) Har duschat och fixat mig lite. Har Chica här oxå. Mamma är o fixar linser så då fick hon vara här. :)



Syrran borde väl dyka upp här när som helst tror jag. Och vid fyra åker vi till Drottningholm med doggsen. :)




Jag idag. :) Känner ig riktigt fräsch idag! haha..

Leif tog kort på Aslan härom kvällen.





Sedan tog jag denna klockrena bild;) haha.. Sötis!:D


Kommer ta med mig kameran när vi åker med hundarna. :) Hoppas bara regnet stannar borta!

Nu ska jag fixa lite musik till mamas mobil.

Ha en toppen lördag gott folk!!:D

HEJ HOPP GUMMI S****! :D

Haha, vet inte vad jag fick det ifrån!:P

Har suttit o kollat på kurser till hösten för o gå med Skrållan. Blir en allmänlydnad på Vällingby BK. :) Eftersom jag är ungdom oxå  så får jag gå på den lite billigare varianten. Hoppas den är bra bara! :) Men det tror jag nog. Är ju Sandra ( www.raggsockan.se ) och Cissi som håller i den så. :)
Har kollat lite på instruktörsutbildningen oxå på hundenshus.se. Dom verkar ha bra utbildningar. Men tycker det verkar konstigt att lektionerna är bara 2-3dagar/månad.. Hur skumt är inte det?! Hmm.. Så mailade och frågade. Så fåv se när jag får svar. :) Tänkte iaf att jag ska gå den till hösten 2010. Får se om jag får med Ida oxå;) Kan ju vara roligt!! :D
Måste spara ihop pengar oxå... 22900 kostar det.... och då är det utan material... Men det är ju inte så ovanligt. Sånt kan man  ju hitta begagnat, fast samtidigt kommer man ju alltid att ha användning av dom så. :) vi får se.

Imorgon kommer syster yster hit. :) Vi ska ju gå på HP på kvällen. Mamma, jag, syrran och Jim. Leif värkar dissa oss.. Men men, hans förlust! Annars imorrn så blir det Drottningholm. Trötta ut hundarna lite innan vi ska bort. Så dom sover gott när vi är borta. :)

Jim ligger o sover.. Han har ju jobbat idag o sen ska han jobba imorrn. börjar vid 9 och slutar 18.
Jag hoppas på att vi ska äta i Kista innan bion. Mums!! :D hihi..
Jag funtar på o gå o lägga mig oxå... Lyssna på HP o somna gott;) hihi..

Nattinatti på er! :)



HP RULES!

Haha, har nu sett 3filmer av 5.... Kommer vi hinna se alla? Hmm.. Leif hade planer nu på em/kvällen. Men skulle kanske komma sen igen. Annars får vi se dom två sista imorrn innan vi ska iväg! :P haha..

Vi satt uppe till halv3 inatt o kollade. Va på väg o se en till, men faan va trötta vi va! Så blev Azkaban till frukost:D Hihi..
Jim är o jobbar och Fanny åkte hem vid 2. Leif gick för 10minuter sen. Så nu ska jag ta det lugnt, själv, en stund. Sen upp till mamma för o äta middag. :) Potatisgratäng med fläskfilé. :D Mums!!

Nu är det bara 7dagar och 8½timme kvar tills Bea, Hanna, mormor, Bettie och Laika kommer!!:D:D:D:D (och 6resväskor.... haha.. ) SKa bli så roligt! Längtar så sjuuuuukt mycket!! :)

Nä, nu blir det o kolla på "STARS" på tv. :)

TORSDAG 23JULI

Vaknade upp kl 10 av att klockan ringde. Mycket härlig signal- Sol, vind och vatten spelades. Mycket mysigt o vakna till!:)
Gick ut med Tuffe och tog sedan en dusch. Satan va varmt det vart inatt! Kvavt o äckligt!!
Packade sedan ihop alla Tuffes grejer och vid tolv s¨gick vi med honom o grejerna till stationen. Där stod Oskars pappa och väntade på oss.
Tuffe vart heeeeltokig när han såg honom!! :D haha.. så nu har vi bara våra egna hudar igen.. Lugnt o skönt!

När dom hade åkt så gick jag till tåget, men fick vänta i 30minuter..... Så satte mig o lyssnade på HP. :) Tiden rullade på bra då!
När jag kom till Fanny så gjorde vi mina naglar, snackade massa skit och sedan satt vi o kollade i en beställnningskatalog full med nagelpryttlar, smink och hudvård. Mycket spännande o billigt!! (för Fanny o köpa in)
Kom hem för en halvtimme sen typ och väntar nu på Leif. Vi ska käka pannkakor och sen blir det De vises sten! :D Hihi..
På lördag gäller det! Kl 21 börjar filmen, ska bli spännande o roligt!!!:D

Mina naglar. Vit manikyr med rosa glitter ovanpå. :)


Nu ska jag ta o kolla lite hus på hemnet och sedan gå ut med Aslan. :)
Ha en fin kväll allihopa!

=D

Har vart en toppen dag!!:) Eller iaf från 14 och framåt! haha.. Då åkte jag nämligen o träffade Jessie och Nattisen. :)
Vi möttes i Jakan och gick o åt på Tastys. Vi åt pasta sallad båda två. (hyffsat nyttigt;) )en gick vi runt lite o kollade i butikerna.
Vi bestämde oss för att åka till Outlet så gick till busskuren o satte oss. Bussen skulle komma om 10minuter. Och jag, som inte har barnvagn, tänker ju INTE på att det är fler med barnvagn som vil åka.. haha.. Så när vi suttit där i 10minuter o bussen dyker upp, ja då stod det 3andra vagnar vid kanten o väntade... Hmm.. Va bara o ställa oss upp och gå därifrån.. Tänkte inte vänta i en halvtimme på nästa buss!! Så vi gick till Outlet. Och det va varmt kan jag säga!! haha.. Önskade att jag hade shorts istället för tights...... Men vi kom fram tillslut och gick runt lite där. :) Sen ringde jag mamma o frågade om hon kunde hämta oss.. för vid busshållplatsen stod det massa vagnar!! Så hon va snäll o hämtade oss. :)

annars ikväll så har jag inte gjort mycket... Har så otroligt ont i magen!!!=/ Så har tagit en varm dusch och sitter nu uppkurad i soffan och håller värmen. :)

Imorgon ska jag till Fanny. Tuffe blir hämtad kl 12 så efter det åker jag till henne. Ska göra naglar. :) Sen blir det Harry Potter o de vises sten med Leif. :)









Nu ska jag o Jim mysa:)
Hörs imorrn!!

OCH..

..plötsligt kändes det som att drömmar gick i kras... Har hela dagen gått o tänkt på framtiden. Vad vill jag göra med mitt liv?!
Socionom? Hund instruktör? Kennel/uppfödning? Dagis?....

Socionom, då får jag arbeta med barn. På en högre nivå och med psykologi.
Hund instruktör, då får jag arbeta med något som betyder mycket i mitt liv! Något som kan vara j*vligt roligt!
Kennel/ uppfödning, leva och arbeta med det jag älskar- hundar! Men kan man leva på det-nej...

Kan man leva på att vara instruktör och ha uppfödning?
Hinner man med o vara kurator och ha uppfödning?
Eller ska man sasta på att jobba på dagis hela livet och kunna köra ordentligt på uppfödning?....

Satt nu ikväll o kollade lite vad folk säger om uppfödning.. "det är inget man kan leva på..." "tar flera år o skapa.." "Kan du tillräckligt..." blablabla osv...
Jim säger då att "nja, tror inte på det där med o skaffa kennel asså... alldeles för mycket jobb... tror inte det håller i längden..."
Så nu sitter jag här... Min dröm är en uppfödning! Av en ras jag tycker om och vill leva med.
Börja med en tik som ska bli diciplinerad, vacker och ha bra meriter. För mig handlar inte uppfödning om att få 2kullar per år. (om man har mer än en tik) Vill skapa något!


Kommer ha kvar min dröm vare sig Jim vill eller inte.. Han har inget val. ;) För det är min dröm!! Och har varit länge....
Funderar banne mig hårt på Instruktör! Och är et svårt o leva på får man väl ha ett annat jobb oxå! Älskar ju barn, har inget emot o arbeta på dagis.
Då kan man köra dagis-instruktör-mindre uppfödning. Eller?? Har ingen aning om vad man kan tjäna på att vara instruktör.. Men finns ju många inriktningar!

Tankarna snurrar!!

Tacksam för lite synpunkter från er läsare:) Inte för att ni är många, men faan ni är några stycken!! Mycket glad över det!:)

Nattinatti!


KYLIGT!

Fan, det är lite kallt idag!! Satt ute på balkongen o åt en mindre god sallad förut.. Och va tvungen o vira filten runt benen lite.
Brände benen igår! Bara nertill tyvärr.. Så har fortfarande vita lår.. haha.. Och är vit på baksidan! Ser lite roligt ut! Meen, åker inte Steffi utomlands då blir hon inte särskilt brun alls... Tyvärr... Så det är bara vänja sig vid att vara vit till nästa sommar!

Då ska vi förhoppningsvis åka till Grekland, jag, Jim, min mamma och hans mamma. :) Blir trevligt!:)
Sen hoppas jag ju på att vi åker till The Big Apple i november!:D Fan, kallt där då, men vill diiiit!!:D
Kanske åka till trappan där Carrie bor i Sex and the City. :) Skulel vara coolt!! vill ju åka dit när det är varmt egentligen. Vill gå i sommarkläder och gå över vackra broar o parker. :)
Drömmar.... :)

Idag då.. Jaa lugnt o skönt! Tjejerna är ute med Zorri o Skrållan. Så har bara Tuffe o Aslan hemma. Så tyst o skönt! Inte för att det är mer liv när dom andra är hemma, men iaf.. :) Jim 'r med en kompis o latjar. Så jag ska sätta mig ute, med filt o lyssna på HP. :)
Fanny kanske skulle komma hit ikväll. :)
Imorgon ska jag träffa min efterlängtade Pessin!:D Hoppas på att Nattisen är med oxå. :) Hihi..

Juste, fick hem en dröm från Nelly.se igår!:)



Såå fin! Nästan likadan som min blåa jag hade på Kattis brölopp. :) Så nu hoppas vi på att vädret blir VARMT så man kan springa runt i denna. :)

Nä, nu måste jag gå ut med Tuffe o Aslan.
Ha en toppen dag alla!!

PRICKIG!

Skönt det är idag!:)
Sitter på balkongen o solar. :) Det är mest benen som är i solen, börjar bli massa prickar på knäna:) Hihi.. Men det är mer på vänsterbenet än höger... Skumt! haha.. Men så skönt att sitta här ut o njuta. :)
Lyssnar på Harry Potter på ljudbok oxå, längtar sjuuuukt mycket tills vi ska se filmen!! :D På lördag blir det nog. Måste se till att Leif kommer hit så vi kan se alla filmerna inann dess!!

Nu ska jag gå in o fixa tvätten. Ska tvätta kl 15, ska bli skönt med rena sängkläder!:) Sen, när jag tvättat klart så ska vi nog åka o handla. Har ett tomt kylskåp.... :)

Ska träffa Pessin i veckan oxå!! :D Hon o Nattisen är här i järfälla. Så ska bli roligt!!:) Hihi..

Nä, nu går jag.. hörs sen!

BESVIKEN....

Hittade Shakiras nya video och låt på Youtube.... Låten va ju ganska bra. Kommer garanterat fastna på min skalle! Men herregud!! Vad har hon gjort?!?!!!! Denna snygga sexiga kvinna med sitt fluff hår har gått till o se ut som Britney o LadyGaga.
Hon har ju alltid gjort bra videos ocg alltid sett bra ut.. Detta är inte okej...

Här är prewiew videon...



Turtura videon. Så här ska de se ut!!



Ah, får väl vänta tills hela videon släpps. Man kanske blir överaskad! *hoppas*


Sitter o väntar på att Jim ska komma hem... Hoppas på att det blir en film o mys i soffan. :)
Saknat honom idag!! Vet inte varför, men kanske för att dagen vart som den vart... Hoppas på bättre imorrn...

Nu ska jag gå ut med Tuffe.. Hörs imorrn!!

19JULI

söndag.. igen!! Fan, veckorna går fort!! Nu är det bara 2veckor kvar på semestern... Sen jobbtajm igen! Längtar, men ändå inte.. Ah, blir säkert bra!

Idag är en slapp dag! Är hos mamma. Jim va tvungen o jobba. Så han slutar 21 ikväll. Kul!=/ Men men.. :) Jag ska väl tvätta kl19 om det är ledigt.. Glömde kolla det innan jag gick..

Har ätit lite rester från igår. Mycket gott! Men såsen va ju tyvärr slut.. =( Den va grymt god!! Ska be mamma om receptet sen så kan jag lägga upp det här. :)

ah, har inte så mycket o skriva känner jag. Så vi hörs sen:)


MICKE 19ÅR!

Vilken dag! :D Har vart uppe hos mamma och firat brorsan. Vi satt ute på verandan och åt mat och tårta. Mycket trevlig eftermiddag och kväll! :)

Har tagit massa kort, men faan man kan ju inte lägga upp alla tyvärr.... Men här kommer lite bilder från dagen:)












































































Orkar inte skriva på alla kort. Men faan vilken trevlig afton;D

Nu ska vi chilla i soffan här hemma;) haha..

FREDAG!

På lite bättre humör... Men det ligger nära öppningen om något skulel hända! haha. Kort stubin idag;)

Har iaf suttit på balkongen (eller ballen, som dom säger i stan, haha.. ) och solat. Lyssnat på ljudbok. Harry Potter och Halvblodsprinsen. Ja, jag har läst boken, men vill "läsa" den igen innan jag ser filmen, så man vet vad dom missat o ha med.. som vanligt!
Va mycket skönt o sitta ute iaf!! Sen blev det en sval dusch och kyl lotion ;)

Ikväll blir det o gå o käka på Lilla Barkarby med min mamma och Jims mamma. :) SKa bli trevligt!!
Ska äta en plankstek- sååå gott!! Har gått o drömt om denna plankstek i ngr månader nu! Så ska ta varje tugga med kärlek;)

Imorgon så blir det kalas. jag ska göra pasta sallad, mamma gör potatis sallad, rostbiff och kyckling tror jag. Blir väl lite såser o så oxå. :) Ska bli trevligt!
Mickes pappa, Christer, kommer oxå. Det är braa! Då ska han få massera mina fötter!! Det bästa som finns!!!! Jim är ju ingen expert på det precis.. Så då får jag ju passa på när experten kommer;)

ojoj, nu har jag en Aslan som behöver gå ut...

Ha en super kväll!!!

&%/")#=)?!

Är på sjukt dåligt humör idag!!!! Vet inte varför...
Blir tokig på hundarn, dom går efter mig preciis överallt! Tuffe sölar er heeeela köket med vatten och jim plockar inte undan efter sig.... GAH!!!

Skönt att han ska åka iväg snart.. Han får ta med sig två hundar!!

Jag ska göra pastasallad tills imorrn. Bror fyller ju 19:D

Nä, nu går jag..

SOMMAR IGEN!!

Vilket underbart väder!!:D

Igår blev det impuls grillning uppe hos mamma. Men mamma skulle inte äta.. Så blev bara jag, Jim och Jocke. Vi åt kyckling, potatis, vitlöksmör och sallad. Mycket gott allting!!:D

Annars har vi inte gjort så mycket faktiskt.. om en halvtimme så ska vi åka till Ida o Oskar för att sedan köra dom till Arlanda. Tuffe ska ju vara med oss i en vecka, får se hur ledsen han blir då... :P haha..
Tur att hans bästa kompis är uppe hos mamma:P Han och Chica älskar ju varandra! :)

Lite bilder från igår.


Fint krulligt hår igår. :)


Tunika från Gina, såå skön!


Chica har lekt som en tok i skuggan på gräset :)






Hon sa attackera Aslan som blir flyy förbannad så fort hon kommer i närheten! :P


En kompis hund. :) Nova- the dobberman!







Så otroligt god "sallads ost". :) (Fick inte säga feta, för den va inte grekisk... :S


Grillmästarna


;)


Våra härligt oranga kyckling filéer myser på grillen;)










Mums! :D

Nä, nu ska vi strax åka... Hörs under dagen!!






TITTA VAD SOM..

.. Damt ner i brevlådan idag! :D









Så vackra!! :D
Man längtar inte alls till den dagen.. :P

Jag o Jessie pratde om det igår förresten! :) Hon o Rickard hade pratat om när som ska gifta sig. Han tyckte Augusti 2010. Det tyckte inte jag o Jessie. Alldeles för kort tid! haha..


Snart ska jag  o mamma åka till Martin Olsson och handla. Härligt! Ska bli spännande!:D haha..
Jim sa "Du måste kolla allt!!" Så, vi får nog gå hylla för hylla o kolla vad som finns o vad det kostar.. :)
Funderar på o köpa lite fryst bröd och lite kryddor kanske... Ah, vi får se. :)

Herrå!

LÄNGTAR!

Konstigt väder idag!! Har härlig huvudvärk och lätt ont i kroppen.... Måste ringa Vårdcentralen idag!! Så jag får en tid till nästa vecka!

Idag, jaaa. ingen anig om vad jag ska göra! Chica kommer hit snart. Hon har vart med mamma på jobbet nu så många dagar att hon behöver få springa av sig lite;) SKa träna lite med henne oxå. Lite kontakt, tass och "tå vid tå".
SItter och funderar på vad vi ska äta till middag.. Blir nog kyckling med färskpasta och currysås. :) Mums! (hoppas jag.. :P )
Igår kväll så tvättade jag, kollade på Harry Potter och Fenixordern på tv1000. :) Åh, längtar så sjuuuukt mycket till nya filmen!!!! :D:D:D:D Önskar jag hade haft biljetter till gala premiären!!
Meen, får gott vänta till den 24 typ... Eftersom vi har Tuffe här så kan vi ju inte gå då tyvärr...
Meen va nyfiken jag är!!
Läser på vissa sidor att folk är lite besvikna på slutet. bara för att "den slutar mitt i". Antar att detta är folk som inte läst böckerna. För kan lova er!! Där slutar den "Mitt i" oxå!! Det va det som gjorde den såå bra!!!! Visst, klart det är jobbigt o vänta till nästa.. Men har ju väntat på boken så herregud! Plus att- den sista boken är ju två filmer. Så hur tror folk att den första filmen kommer sluta då?!?! haha.. Den lär ju garanterat sluta mitt i!
ÅH längtar!!! :D:D

Nästa vecka kommer Jessie och Nattis ner några dagar. :) Då måste vi ses!!! Saknar dom så mycket!! Vill ha dom här!! Inte i Gävle!! .Det suger..
Min Pessin.... LOVE LOVE LOVE! ;)♥

Nu ska jag äta något. Svin hungrig!!

(O)NYTTIGA!

Haha, jag o Fanny har börjat en NY vecka vilket är = NYA tider. Vi måste vara nyttiga!! Träna, äta bättre o ja, ni vet hur man är! :P

Så vi har idag vart i Jakan. Där åt vi på Tastys. Vi åt varsin baguette med röra på. JAAA, vilken braaa start!! haha.. 
Lollo hon va duktig!! Hon åt en sallad med lite pasta i.. DET skulle ju vi oxå ha gjort! hahaha.. Meeen, duktiga som vi är på o INTE följa våra Nya Tider så kör vi på mumsig macka;) haha..
Just det, braa där! :P
Seen, efter en timme typ, ja då kör vi på o ta lite efterätt... Vi delade på en bit hallonPaj och en cocosboll. Så, lite duktiga va vi iaf. Att vi delade på det.. :P haha..

Meen, nya tag imorrn!! DÅ ska jag faaan gå o träna asså! haha.. MÅSTE komma iväg!!









Mycket duktiga (läs dåliga) flickor! :P

Nu har jag iaf kommit hem.. Vet inte riktigt vad jag ska göra.. Men en prommis med hundarna kanske? :) Fint väder ju!!




Aslans nya lilla kompis. :) En MCdonalds mjukdjur. haha.. Såå söt! :D


MÅÅÅNDAG!

JAhapp, ny vecka. Kommer det hända nå spännande måntro...

Strax ska jag gå till bussen fö ro åka till sjukhuset.. Har inte alls lust! Men får se fram emot det som händer efteråt!
Ska träffa Fanny o äta lite. :) Det märks att vi båda har fult upp! Träffas inte mycket just nu... Förjävligt!! Önskar hon bodde här i Barkarby faktiskt! Då kunde man gå o leka hela tiden!:P Som förr;) haha..

Aja, nu drar jag! Hoppas alla får en bra dag!

TRÅK KVÄLL!

Jahapp.. Jag tyckte det skulle bli skit kul ikväll! Vi skulle se på lite fighting och sen kolla Harry Potter o de vises sten. (leif har inte sett nån av filmerna) Så satt här vid datorn lite och lyssnade på musik medans dom kollade UFC, jag kollade lite då o då.. O så när det va slut, så sa jag "åh, nu kollar vi film!!" :D "neheedu, vi ska spela!!" SKIT KUL!!!
Denna kväll sög!!! SKit tråkig!!!! Nu ska jag gå o sova, o har inte alls lust med o ens gå upp imorrn... SUCK!!!

Ja, jag är lite bitter!! Ibland är jag det.... faktiskt!!

God natt!

TREVLIG HELG!

Gårdagen va mycket trevlig!!
Jim kom hem från jobbet vid halv sju. Då stod jag o fixa med potatis och sallad. Vid sju så kom Ida, Oskar och Tuffe. :) Vi åt god mat och hade skoj!:P
Sen gick vi till konsum och köpte lite gottigott. Marabou Daim och Marabou Jordgubb, chips och lite läsk. Mös ihop oss i soffan allihopa och såg på film. "The Wrestler" blev det. Ganska bra! Lite scary då o då faktiskt!=/
Nästa gång blir det middag hemma hos dom;) haha..
Vi ska köra dom till Arlanda på torsdag morgon. Då åker dom till Grekland. SÅ vi ska ha Tuffe i en vecka, sen ska han vara med Oskars föräldrar resterande 2veckor. :)
Ska bli spännande o ha honom här utan Ida! haha.. Han kommer väl gnälla i en vecka! :P


Jag hade på mig tights, shorts och t-shirt. Mycket skönt!!:)


Hade ju självklart mitt snygga halsband oxå;)








Mums sallad!





Tuffe tyckte han va lika liten som Aslan:P haha..


Idag har jag vart hemma hos mamma. Vi har städat ur garderober och byråer. Så nu ska det nog finnas plats för deras kläder när dom kommer. Vi börjar nog bli klara tror jag. Lite kvar i klädkammaren. Och så måste vi ju flytta ut mammas säng till V-rummet och in med en säng till Bea. Då, då är vi nog klara.. :) Hoppas jag..

Kom hem för en stund sen.. Skulle tvätta tänkte jag. Men då va det upptaget tyvärr.. Men men..
Imorrn är det Psyko som gäller vid 11 och sen ska jag träffa Fanny. Vi ska luncha och sen får vi se vad vi hittar på. :)
Hoppas på att vädret ska lätta upp ännu mer! Så vi får det varmt o härligt igen! Vill ta av mig tightsen och bara ha shorts! ;)

Nä, nu ska jag se på nån serie.

See ya!


GRR!

Faan, missade dokumentären om Juanes igen! Bea tittade på den när hon va här.. Men jag missade den då.. Och nu ar det gått i repris.. Och har nu letat en bra stund efter den på intenet. Men SVT lägger inte ut dokumentärer på deras SVT PLAY. Det är SKIT säger jag bara!! Hade varit intressant o se den ju.. Han är ju såå braaa! :D



Dansat till hans musik ett antal gånger;) haha...


Idag, Lördag.. Jag o mamma har vart på Ikea, Mio och Zoo affären. Åh, inne på Zo affären har dom en såå snygg hund!! Han är verkligen såå snygg!! En Australiensk vall hund. (Australien shepherd) Han är ljusbrun och vit. Och han är verkligen snygg!! Påminner om Tango (beas bordercollie) Men denna hund asså, såå snygg! haha..

Ah, nu är bilden åt fel håll och den blev fan inte bra asså! Zoomade in med mobilkameran och kunde inte riktigt stå still .. haha. .Men man ser lite hur han ser ut iaf;)
Snygg va?!:D

Nu sitter jag hemma igen. Ska plocka lite och fixa. Ikväll kommer Ida, Oskar och Tuffe på middag. :) Ska bli roligt!!
Vi ska ju ha Tuffe här från den 16 o en vecka framåt. Så vi ska väl planera lite. :) Dom ska åka till Grekland dumam som dom är! Vill oxå åka iväg!! :(

Nu när jag satte in kortet från mobilen så är det ju massa kort som måste läggas in här!!


Tagen med nya telefonen. (8.1megapixel)


Denan med. :)


Jag va på toaletten på skatteverket. Coola lampor va!;)


Hanna kör våran bil:P






Mycket varm dag!!


Jim tyckte jag såg lite 14is ut, så va ju bara tvuuuungen och se ännu mer 14is ut då;) haha..


En rolig potatis


Mörkhårig?!!


Skrållan åt chips hemma hos Johan häromdagen. :P


SÖTIS! (tagen med nya mbilen)


Mee igår. :) Snyggt med thigts och shorts va;) haha..



Är så sjukt nöjd med kameran i nya telefonen!! Det blir bättre bilder med den än våran gamla kompakt kamera!:D

Nä, nu ska jag se på en kort doku om Guldkompassen!:) Sen plocka! =/

31/7 -DAGEN D!

Shit, nu är det bestämt!! Biljetter bokade och full fart!!!

Bea, Hanna, mormor, Bettie och Laika. Dom kommer med 23.45 flyget.. Och stannar för gott!!

Nu är det full fart dom gäller för mig o mamma!! Ingen vila! haha.. Fixa allt som är kvar....
Är nog inte så mycket kvar tror jag.. Måste flytta ut mammas säng till v-rummet. In med en säng till Bea. tömma lådor och kasta mer grejer.. åh, bara o fixa inne i klädkammaren är ju en heeeldag!! Äh, kommer gå super!! :P

JIPPIIII!!


Bettie


Laika

nu kommer vi, till en början, ha 8 hundar ( sen när sergio kommer så får vi totalt 11hundar i familjen Svärd)! Jiiiipii! Fullt hus! Kommer inte ha nå familje middagar med alla hundar iaf:P haha..


SOL!

Nu är det fan fiiint väder ute!! Glad jag blir!!! :D
Va precis ute med hundarna i tights och tunika. och sandaler såklart;) Och frös fan inte! Såå skönt!! Kan inte, snälla snälla snälla, sommaren komma tillbaka nu!!


Den lilla sol som lyser på min balkong.

Batteriet i min Systemis ligger på laddning. Så använde våran kompaktis. Vilken skillnad i vikt! haha..

Lyssnar på Kings of Leon. Riktigt bra skiva faktiskt!! Fast alla låtarna är rätt lika faktiskt.. Men men, bra iaf!! Lite samma stuk som från mina O.C skivor! Och det gillar vi! :P

Leif och hans kompis skulle iaf inte komma ikväll (trodde han) Så jag o Jim ska lyxa själva på en fläskfilé med potatisklyftor och bbq sås! :) Mums!! :P

Ah, skulle bara skriva hur glad jag va att solen är framme igen!! :D


GLAAAAD!! GLAAAAD!! GLAAAAD!! GLAAAAD!! GLAAAAD!! GLAAAAD!! GLAAAAD!!


10/7

Fredag... Ser fsktiskt BLÅ himmel utanför mitt fönster!! Och det är torrt på marken! :D Jippi!

SItter o "tittar" på ZTV och nu är det Salem al Fakirs nya låt. Fan, han är ju snygg när han klippt av sig håret!! :D haha.. Men liiite av charmen har ju försvunnit.. Men fan, han är snygg eller sötsnygg! haha..



Kommer ihåg det som igår när Jim spelade deras låt för mig. Som blev våran låt. :) Åh, KÄRLEEK! Hihi..
Hmm, gick in på youtube för o lägga upp den.. .Då är den borta....=/

Här är den nya iaf. :)




Snart ska jag tvätta. Hundarnas regnkläder och lite små grejer...
Sen ska jag väl typ städa lite. Kanske för besök ikväll. Leif o en tjejkompis till honom.

Åh, är så sjuuukt nöjd med min mobil!! :D Såå snygg o skön!
Den och Kameran hänger med mig överallt just nu! haha..



Igår kollade vi på film. 17Again. Men Zac Efron. Såå snyyyygg! :D:P Och rolig va den oxå.
Vi åt popcorn och drack saft. Mycket mysig kväll!♥



Jag gjorde faktisk några smycken igår oxå. Inte gjort något på flera månader.
Blev två halsband ett par örhängen till mamma och ett halsband som mobilen kan hänga i. :)






Dom är inte klara än. Har inga krokar i silver. Men vart lite coola tycker jag! :)

Har inte tagit kort på halsbandet till mobilen än. Kommer sen! :)

Sen kan jag ju självklart inte låta bli o fotta mina underbara vovvar! haha..
Är inte många inlägg här utan nån bild på nån av dom. :)







Zorri är expert på o röra sig när man tar kort på henne! så hon fick inte vara med idag. :)


Såg, när jag klippte lite, att han har något på benet. De där oranga. Undra va det är! haha..
Men såå söt! :D


Idag blev det en slapp men söt fläta.. :)

Nu ska jag gå ner i tvättstugan. :) Och ta fram fläskfilén ur frysen!!

REGN..............

Fy va lessamt detta väder är!!
Idag har vart som igår. mår inte alls bra!! Ont i kroppen och hängig..

har kollat på en film idag i soffan.. den va bra!! grät gjorde jag oxå..
det är ju tur att man har alla filmkanaler när man känner sig hängig.:)

Away from her


Torsdag.. en vecka till har snart gått på semestern.. vill ha sol och baaad! inte regn...
Sverige är på väg mot England! fint 2veckor om året o sen reeeeeegn....=/ Jaa jag är bitter! haha..

Nää nu ska jag göra nå roligt!

SKRÅLLAN

Videon får säga sitt;) Tyvärr blev bilden liite ljus, men men...
(filmat med min NIKON D5000)


Tryck HD för bättre kvalite!




RÖD & HET!

Gud va klockan vart mycket plötsligt!!

Idag har jag inte mått såbra... Hela förmiddagen sov jag för att jag va såå snurrig och helt borta typ! Så låg i sängen o lyssnade på HarryPotter och Halvblodspinsen (som jag redan läst), och sov gott...
När jag vaknade, kl 15.20 så va vi hungriga. Jim hade suttit hela dagen o pluggat, så han va ju riktigt hungrig! Så jag gick ut o fick lite frisk luft, gick till Konsum för o köpa skinka och ost till pizzan vi skulle göra..
Idag blev det en udda pizzafix;) haha..  Eller va säger ni..


Sen va det på med oregano och ost. Blev sååå god!!:D

När vi hade ätit så ringde mamma och sa "det finns EN röd telefon kvar i sverige och nya kommer inte förens i augusti (om man har tur)" Så vi åkte snabbt till Vällingby, där dom hade lagt undan telefonen åt mamma(mig). Fixade med abonemang och betalade en liiten slant. Eftersom allt detta blev så snabbt nu så fick mamma betala och så får hon pengar av mig sen. Tur att jag har en sån snäll mamma!!
Jag älskar dig!!:D

Nu har jag iaf min snygga, heta och otroligt härliga röda telefon här hemma!! :D
Har lagt in massa musik och fixat med teman och allt vad det är!! :D
Ska lyssna lite på min Harry när jag går o lägger mig. :) Hihi.. La nämligen in den i telefonen. Så kan jag radera det från Ipoden (där den tar upp lagom mycket plats!!)

Imorgon ska jag hem till Fanny. Jag ska göra hennes naglar. Såå spännande!! :D Hihi.. Och så måååååste jag höra skvaller!:P hahaha..

Guud va tråkigt det är att det regnar... Ska ju typ bli översvämningar o grejer...
Kommer ihåg att det va det för typ 5sommrar sedan vid Björkebyskolan. Min dåvarande pojkvän bodde i närheten, så man va ju tvungen o passera. Men det gick inte. Va huuur mycket vatten som helst där!! Skumt det där...
Hoppas på att det blir varmt snart igen!

Bjuder på lite bilder. :)


Månen igårkväll:)



En söt liten humla sitter o drar i sig lite gottigott i blomman. :)


Min nyvakna karl. :P






MIN MIN MIIIIIN!!!


Skulle lägga upp en video oxå, men Youtube är så långsamma!! Fel tid på dygnet o sitta där.. Alla i usa är vakna...
Får se om den hinner ladda färdigt inna jag ska lägga mig.. :)

NATTINATTIII!



GRATTIS MIN JIM!

Idag blir min gubbe 29år! Shit, nu är han gammal asså.. ;) haha..

Dagen började iaf med frukost på sängen. Men smörgåsar, te, tända ljus och lite blommor från balkongen;) hihi..
Sedan blev det dusch och iväg o handla..

Vid 16.30 kom mamma, bror och Chica. Vi började lite i köket med köttfärsen (skulle göra hamburgare), hackade paprika, chili och färsk basilika. Mums!!  Sedan kom Lejph och Pohan. DOm hade massa ballonger och sånna där som man blåser i så tutar dom (va f-n dom nu heter haha..) Det va jätte roligt! Dom sjöng och vi alla skrattade!:P

Sen dess har vi bara ätit känns det som!! Blev "hamburgare med basilika o chili" friterade pommes, och massa grönsaker. :)
Efterätten vart marängtårta med jordgubbar och hallon. Mycket gptt! Men tysan va mätt jag är nu!! Alla andra oxå kan jag säga!!
Mamma och bror har åkt hem och killarna sitter i soffan och spelar Xbox.

JIm fick strumpor och två böcker av Johan. Och av mig, mamma, bror och Leif fick han mixern. :) Han blev mycket nöjd;)









Mätta och belåtna!


Och tjocka!!


Klapp på bebisen!;)




Tårtan!:)


Jims paket från Pohan!:) "Grattis Jim 17år!!!"


Jim har fått Batman strumpor. :)


Mycket nyfiken på vad han fått.. .;)


Och böev mycket glad!! :D


Leifs tuta har krullat ihop sig! (ser ni att han har ketschup på kinden?:) )



Mycket bra dag!! :)

Nu ska jag krypa ihop i fotöljen. :)

JAG HAR GJORT...

...absolut ingenting idag!!! Och det har varit såååå skönt!!! Legat på min soffa hemma hos mamma o sovit varvat med o kela med hundarna. :) Ja, så har jag ju självklart lyssnat på brorsan när han sjunger till Arvingarna i sitt rum.. haha..

Jim har vart här ute o fixat.. Han blir nog klar ikväll hoppas jag så vi får våran bil rukkande igen!!

Mamma har idag fått sin nya mobil till jobbet. En Sony Ericsson c905. Hoppas på att hon får ta hem den imorrn! Hon måste fixa med sitt nummer o så innan.. Jag ska oxå ta o beställa min här i dagarna tänkte jag. :) Men måste kolla vad jag vill ha för abonemang..


  Mammas nya :)

                       Mn blivande w995 i het röd;)                                      


Imorrn fyller min kärlek 29år. :) Han kommer få en snygg mixer som matchar våran juicemaskin. Han har tänkt på den ett tag nu så då får han den. :)


Imorrn blir det då lite firande. Vi kommer åka o handla på dagen. Och sen på kvällen blir det grillade (om vädret tillåter) hamburgare, friterade pommes och massa gott :) Blir bara vi, mamma, bror, Leif och Pohan. :) Så en lugn o vanlig kväll.. Jim kände inte för så mycket annat.. (nästa år däremot.. ;) )
Han kommer ju självklart få frukost på sängen!!:) Goda smörgåsar med leverpastej och juice och en lkiten blomma brevid.. :) ♥

Åh, fryser!!! Vill ta en varm dusch! Men mammas dusch är inte lika skön som våran... Och blir nog kvar här ngr timmar! Får krypa ihop i en filt o mysa!:)


5/7

Gu dvilket skitväder det är idag då!!! Jag vill ha 30grader och soool!! Vill sola o bli liite brun.... Kommer ju se ut som en blekfis hela sommaren om det ska vara såhär!=/

Söndag... Min första semestervecka är över.. Nästa vecka så ska jag ha brorsan lite. Fritids är stängt o mamma jobbar. så då får han hänga med mig lite;) Det är han väl inte särskilt glad över.. ;) haha.. Men men...

Idag så blir det lungt.. Jim håller på med bilen och fixar det som är kvar. och jag o mamma ska åka o köpa hans födelsedagspresent. :) Blir en Mixer. Eftersom den han har snart faller i bitar:P
Sen ska vi hem o fixa lite, men bara lite.. :)


Jordgubbarna vi åt igår- Mums!:)

Nä, nu drar vi ut i det osäkra vädret!

AJAJAJ





Dagens blomma. :)

Idag har jag o mamma fixat i mitt gamla rum. Möblerat om och så har vi kastat massa saker.
Så nu är rummet redo för mormor. Skönt!!
Vi har ätit såå god mat idag! Lövbiff med ris, bea sås, vitlöksmör och sallad. Mums!!:P
Nu sitter vi båda utslagna i soffan!! Måste ut med hundarna strax oxå.. Åh, orkar inte!!
Har dom senaste dagarna haft såå ont i mina fötter!! Vill att Christer (brors pappa) ska komma hit!! Vill ha massage, riktig massage!! :P

Ikväll blir det sommarkrysset och jrdgubbar. :) Mums!!! Just nu är jag sjukt mätt, men jordgubbar går ju alltid ner;) haha..

nää, nu ska jag slappa lite till...

Hoppas alla har en super-lördaaaag!:D

OSKAR, REGNAR & SOLSKEN

Guuud va mysigt det va on vakna till oska o regn i morse!! Hade velat somna om men kunde inte.. Så när klockan va 09.36 klev jag upp.. Jim satt i telefonen o pratade. Ett under att han va uppe så tidigt! :)
Jag satte mig i soffan o glodde på Nyhetsmorgon och stirrade då o då ut för o se om det slutat regna, så jag kunde gå ut med hundarna...

Vid halv11 så åt vi frukost tillsammans. Rostat bröd, juice och skivbar leverpastej. Sååå gott!! :D haha.. Vi åt nästan upp hela pastejen. :P
Vid 11.30 så kom mamma. Vi åkte upp med henne och sedan körde Jim henne till jobbet.  Jag har sedan dess suttit här o lekt med kameran för att lära mig så mycket som möjligt.. Vet inte ens vart jag ska börja!!
Meen, tur att jag har Leif! Världens bästa Lejph!:P hihi..
Ikväll blir det nog bara lugn o ro här hos mamma. Jim håller på med broms skivor till bilen så han lär väl inte vilja gå hem på flera timmar;)

Här är iaf lite bilder från idag. :)



















Nu ska jag hjälpa mamma. :)

HUUUA!

Gu va varmt det är!!! Håller på o smälla av!! Har vart inne hela dagen typ. Förutom gått mellan hermma o stationen. ja  o hundarna såklart. Tur att dom tycke det är så varmt oxå så att dom inte vill vara ute! :P

Fanny kom hit vid halv12 typ. Vi skulle vaxa hennes ben och behövde en micro. :) Så hon har suttit på köksbordet och jag har draaaaagit vax remsor! :D haha.. Skit kul!!:D
Sen åt vi glass och åkte hem till henne.. Där har vi gjort naglarna och kollat i en katalog med massa fint smink och nagel grejer. Bestäääälla!! :D hihi.. Billigt o snyggt!;)
Mina naglar är iaf sjuuuukt snygga nu!! Känns så bra!! :D


Nu blev bilden liite sto, men skit samma! Då ser ni hur snygg färgen är;) Riktigt sommrig o söt!:)


Idag har det vart alldeles för varmt med detta! Hade gärna gått utan shortsen!! Meen då visar jag ju rumpan;) haha..

Ska snart hem till mamma. Vi ska sortera lite i mitt rum. Så det försvinner massa grejer! :P
Jag o Jim ska äta en sallad oxå tror jag.. Såå varmt för o äta nå annat!!

Imorrn är Jim ledig. Hoppas på o åka o bada då!! Har ju inte gjort det än i år!! =/

Nää, nu ska jag gå!!

HAHA

Leif just nu:


BAGGY

Min bror är så söt! Han har kommenterat ett inlägg här. Och det han skriver är ju helt osammanhängande! haha.. Men söt!:P
Han blev ju såå glad igår när han såg min kamera!! "Åh, ha med till fryshuset!!!?" Vi brukar gå o se på Arvingarna där, så då vill han att jag ska fota. :)
Det roliga med min snygga kamera är ju att den har videokamera oxå. :) Det är nice!!

Idag har jag tvättat. Ganska skön o slapp dag..
Jim slutade jobbet kl 15 så då åkte vi till Leif och hämtade honom o kartonger (till mamma) och sedan åkte vi och köpte en kamera väska till mig. :)
Otroligt snygg!!! :D Ville ha en väska som jag även får ner andra grejor i. Typ plånis, mobil o såndana saker. Så man slipper o ha handväska oxå. :)




Nu har ju jag bara en lins och den sitter ju på huset. så kameran ligger i mitten och sedan dom andra två facken kan jag ha annat i. :) Så fin! Men vilken beslutsångest alltså!!! Såå många fina!!! :D Och många fina färger!! Och jag menar, ska jag ha med väskan typ vart jag än går, då ska den faaan va snygg både i färg och design;) haha..
Jim suckade bara inne i affären:P

Blev inge Fanny idag. Hon är ledig hela dagen imorrn så tänkte att då kan vi leka hela dagen! :)

Nu sitter jag här och kollar på lite grejer medans Jim o Leif sitter o kollar fighting. :)
Vi har ätit lasagne till middag ute på balkongen. Mycket mysigt!! :) Men kände faktiskt nyss att det va lite kallt faktisk, så nu har vi stängt av fläkten..
Måste strax ner i tvättstugan, ha tvättat våra sängkläder. Så nu måste dom bara torka. :) Underbart o lägga sig i rena sängkläder!! :D

Åh, när vi hade kommit hem här så hoppade Zorri mig i knävecket så jag föll. Så har slagit i min armhåla och armen i diskbänken. (orkar inte förklara hur jag stod, men fastnade lixom med armen i bänken) Och det gör så ont! Börjar komma ett blåmärke, så får se hur det ser ut imorrn!!=/ Blää.. Inge skönt!

Nä, vi hörs!!

RUBRIK

Jaha, då va det 22grader och molnigt idag då.. Jag hade ju tänkt sola på balkongen. Men men, gör inget..

Idag så tvättar jag. Och har fläkten riktad mot mig i vardagsrummet. Skönt som attan! :)
Pappa ringde förut oxå. Han va hos en kompis i Lunda och sålde lite verktyg. Så jag sa åt honom o komma hit o äta lunch med mig, ;) Vi åt pyttipanna:P haha.. mumsigt;)
Men va trevligt att han va på denna sida om stan så han kunde komma hit. :) Min söta pappa!♥

Så nu har han åkt mot Värmdö igen. Ska försöka komma ut dit lite i sommar. Skulle ju vara mysigt o åka ut till landet oxå. :)

Ikväll, vid 17 ska jag åka hem till Fanny. Ska bli roligt!! Men måste ringa o kolla så hon inte glömt;) haha..

Bea och Hanna har åkt till Arlanda iaf. Deras plan går 14 så dom är väl hemma hos mormor och alla hundar runt halv 8 ikväll. Åh, vill åka ner o sola o bada!! Men blir fix här hemma istället!! Måste ordna hemma hos mamma så dom får plats när dom komer tillbaka!!
Men det suger ju att vi inte kommer ha huset kvar sen!! Så fint där uppe o härligt!! Meen, vi får nog vara nöjda med att vi har lägenheten kvar!! :)

Nu måste jag ner i stugan!
Hoppas alla har en toppen dag!!!

RSS 2.0