FÖRBANNAD!

Tänk att jag har så många som är in o kikar, trots att jag inte skrivit nått på en hel vecka!

Veckan har vart lång som faan.. Jobbade i måndags, men under natten till tisdag så låg jag i frossa, feber och ont i heeela kroppen!

I torsdags hände något som jag fortfarande inte tror är sant! Det är helt stört och jag vet inte hur han tänkte!
Min "chef" SMSa(!!!) mig och sa upp mig! Jaa, ni läste rätt- han SMS´ADE!!

Han skrev bla att jag slarvat med fakturor och att jag inte behövde komma dit nå mer. Jag fattade först inte, kände mig alldeles tom.. Efter en liten stund så vaknade jag till och ringde då upp honom. Utan nått svar. Mamma ringde oxå, från sin mobil. Men inge svar!

Jag tänkte att va i helvete är det här!!? Hur kan en människa göra såhär?! Så kl 09 igår, klev jag in på verkstaden, han såg lite chockad och obekväm ut när han såg mig. Det var ett gäng människor där, från miljöhälsonämnden, så jag gick bara raka vägen in i vårt kök och satte mig ner och vänta.. Där satt jag i 2 timmar och vänta. Vägrade gå därifrån innan han hade kommit in o satt sig ner o pratat med mig!
Hans bröder kom in o satte sig när jag kom, dom betedde sig som vanligt så jag föstod att dom visste inget. Så berättade för dom och dom tappade hakan!

När klockan var elva kom han in o satte sig ner.
Jag frågade vad som händer, sa att jag tycker inte att det är okej att man gör så här. Enligt lag osv..
Frågade va det här med slarvandet av fakturor kom ifrån, då säger han att han fått tillbaka nån grej från ett försäkringsbolag som det vart fel på. EN faktura, som inte ens är en faktura utan en förfrågan om återbetalning från ett bolag. 
Han visste att jag aldrig jobbat med detta tidigare, jag har bett om hjälp varje gång jag vart osäker osv osv.. Och om det nu blivit fel, KOM TILL MIG OCH SÄG DET!! Åh, vart så irriterad!

Va lite andra grejer oxå, men blir så mycket o skriva för de lilla samtalet..
Men blir så jävla irriterad, för han hade bara kunnat be mig att sätta mig ner och så hade han kunnat ta upp det han kände var fel eller nått.. Nä, men säg upp mig då istället- via sms! Skitbra! Jag kan ju inte fixa nå fel om jag inte ens vet att det blivit fel! Jag fick ju inte en chans att visa att jag kan och vill!!

Sen fick jag kastat i ansiktet på mig att jag inte har körkort oxå och det var ju ett krav från dom.. Då blir jag typ chockad! Det har dom vetat heeeeeeela tiden att jag inte har och ändå sagt att det var ok, så länge jag tar det senast till sommaren... Så dålig stil o dra upp det!

Jag ringde till högkontoret när jag kom hem, bad om att få prata med den andra delägaren och han visste att jag var uppsagd. Men han visste inte att det var via sms, så jag hörde hur han typ tappa andan i andra ändan.
Han sa att det var oproffsigt och bad om ursäkt.. Jag har bett om en skriftlig uppsägning och ska se till att allt sker som det ska, enligt lag och allt.

Nää, jag är så förbannad!! usch!

Så nu sitter jag här, i mammas soffa.. Inga pengar, inge jobb och ingen egen bostad... KUL!

Jag älskade att jobba där! Såg fram emot att komma dit! Såg oxå fram emot att få en fin lön och kunna bygga upp mitt eget hem.. Men nu.. Nu ser jag inget..!

Blä!!


FRIDAAAY!

Nu är det fredag igen! Veckan har gått sjukt fort!!

Igår var jag och mamma på KungSängen och beställde säng till mig. Gick bra efter mycket om och med.. Så om 5 veckor har jag min säng här hemma hos mamma. Ska knöla in den i mitt tonårsrum:)

Idag på jobbet har det varir sjuuukligt lugnt! Vi hade en kund på hela dagen! och den kom inte förens 12! Så mellan 07-12 så sov grabbarna, jag läste hela jävla Aftonbladet, lyssna på musik och kollade lite Big Brother.
Tog en aningens lite längre lunch oxå:P

När klockan slog fyra så sprang jag nästan ut genom dörren:P Satte mig då på bussen ock åkte till mammas jobb.
Nu är vi hemma och har handlat middag. Tusse kommer snart hit och äter med oss:)

nää, nu orka rjag inte sitta vid datorn mer!

Hoppas alla får en fin fredagskväll!


KALL DAG!

Åh, vi har så kallt på jobbet! Det är ju så högt o tak, så det värms lixom inte upp ordentligt. Så jag har haft en vanligt cardigan och sen en fleecetröja över det idag, men mina händer är iskalla:(

Men dagen har vart bra!:D Det är ju så roligt, så kylan är ju okej;D

När jag kom hem så öppnade jag faktiskt en Breezer! Så efter att ha druckit den och ätit, är jag röd om kinderna och varm i hela kroppen! Man kanske ska börja dricka på jobbet? ;Dhaha

Nu ska jag kolla gårdagens BB och slappa! Det har jag förtjänat! ;)

Här sitter jag på dagarna:) Vi fick idag en matta, som det står samglas på, att ha framför disken.
Diggar ni tapeten?:D Alla som kommer in går fram och känner på den, det ser preciiis ut som plåttak!

VERKLIGHET!

Blää vilken dag det har vart..

Gick upp och åkte till jobbet, men efter ca 2 timmar var jag hemma igen. Käkade fläskfilé igår och jag är typ allergisk mot det, så har sen dess legat under täcket här hemma hos mamma.. Magen blir helt körd när jag äter det!

Har även pratat med Jim idag i telefonen.. Kändes okej, tills vi lagt på.. Usch jag hatar det här!
Efter Påsken åker han till SF i 2½ vecka och sen när han kommer hem så kommer han flytta ut från vår lägenhet..

Det har känts så overkligt på nå sätt. Jag menar, jag brukar ju vara hos mamma när han är i SF. Så att jag har var här har lixom inte känts så konstigt.. Men när vi väl måste börja packa och flytta.. :(

Eftermiddagen har inte vart rolig.. Jag kan inte vara hemma själv, jag börjar tänka för mycket! Har inte gr¨åtit på över 1½ vecka, så när jag blev ledsen idag så kom det inga tårar.. Det är som att jag är uttorkad i ögonen.. Men tillslut kom dom, när jag stod o plocka disken och det slutade lixom inte!

Jag vill ha min egen lägenhet! Jag vill ha mitt eget som jag kan inreda och komma vidare, bort från den här jävla seperationen från mannen jag ville leva hela mitt liv med! Så länge jag bor hos mamma så kommer jag inte komma vidare.. För jag vet att detta bara är en mellanhand tills jag står upp igen.

Ska nog beställa säng från Kungsängen i veckan, om ändå Jim ska flytta ut så kan jag ju lika gärna beställa en nu. Får beställa den hit och ställa den i mitt gamla tonårsrum.

Näää, nu ska jag höja musiken och skrämma grannarna här!


Ett fint hjärta på gatan i SF♥

MAMMAS LILLA TJEJ

Ännu en grå dag.. Varför? Ska Sverige bli som gråa o trista England? haha

Idag blir det ett besok hemma, för o hämta lite grejer och lämna lite grejer. Vi ska även hämta köksbordet som står ute på våran balkong, det ska till morfar. Sen blir det att åka ut till honom och lämna massa saker inför nästa helg. Har inte alls lust att åka ut dit! Har inte träffat honom sen maj och vill inte göra det, men gör det för mammas skull!

Skrållan är deppig här hemma.. Tror hon saknar sin pappa.. :( Hoppas på att han inte är hemma sen när vi ska dit, eftersom det bara är en snabbis. Då kommer hon ju bli ännu värre!:( Mammas tjej..♥

Nu ska jag ta mig en smörgås tror jag och sen fixa till fejset lite;)


MAXIMUM!

Just nu spelas det jävligt hög musik här hos mamma! Fick passa på när hon åkte till statoil;)

Har fört över musik till iPoden och satt den i surroundsystemet-låter fiiin fint! :D

Ska börja göra mat nu, blir lövbiff med lite ris, beasås och mycket vitlökssmör,- för jag har ingen som jag måste tänka på, och ett glas breezer!

Over and Out!

LOVELY JOB!

Gråååå lördag! Så trevligt! haha, eeeeller inte! Vart tog vårsolen vägen?

Veckan har verkligen gått fort, jag har typ inte haft koll på dagarna alls.. Men veckan har vart så otroooligt bra! Jag är så nöjd med mitt jobb! :D

Igår, vid halv fyra, kom Tusse till jobbet. Hon fick sig ett gott skratt till mina kära kollegor! :P
Sen åkte vi hem till henne och åt oxfile och potatisgratäng-muuums! Sen slockna vi typ i soffan båda två och låg där till halv tolv:P Perfekt kväll!

Idag så ska jag o mamma åka och fixa sprit o grejer till morfars 70kalas nästa vecka. Sen ska vi köpa Breaking Dawn och allt gotti till det o kolla på den ikväll!:D

shit, tre veckor har gått... Det är helt stört va fort det gått!
Jag mår hyffsat just nu, men det är tack vare jobbet! När jag är där tänker jag inte alls på vad som hänt!
Gotyes låt har oxå verkligen-på riktigt- fått mig att må bättre på ett sätt! Låter knäppt att en låt kan hålla ens livsgnista uppe, men det är verkligen så det känns! Hade hört den flera ggr innan allt detta, men det var inte förens för två veckor sedan som den verkligen gick rakt in i det trasiga hjärtat!

Jag har ju bott hos mamma i 1½ vecka nu, har en aningens ont i ryggen.. Men vet inte hur det skulle kännas att vara där hemma.. :/ Vill vara där, i mitt hem, men orkar lixom inte. :/

Ja, vi får väl se vad som händer!

Hoppas alla har en fin lördag!

SNABB VECKA!

Vet ni, att jag älskar mitt nya jobb! Utan det hade jag nog tinat bort av olycka.. Denna vecka har bara susat förbi!

Idag är det 3 veckor sedan och hela denna vecka har jag inte tänkt på det alls! Och det är tack vara mitt underbara jobb! :D Dom är bäääst bäst bäääääääääst!!:D

Idag var jag och min chef, som jag inte får kalla honom, inne på högkontoret och lämnade papper. Jag njöt av utsikten över stockholm och även av det otroligt fina kontoret:) Såg även en grej hos dom som jag vill ha sen när jag har lägenhet, om jag har råd! haha.. Får ju hoppas vi har personalrabatt;D
Vi säljer ju glas, så vi kan även göra bilder på glasskivor! har hört om det förut och tänkt att jag vill ha det, så är ju riktigt nice att vi har det!:)

Annars idag så har jag beställt 3 rutor, gjort fakturor och städat lite. Måste köpa en mopp och lite andra små städsaker, får fixa imorrn!
Imorrn är det ju fan fredag! Såå snabbt veckan gått! Vet inte riktigt än vad helgen väntar, men vet att jag o mamma ska åka o handla lite grejer till morfars 70års kalas som är nästa helg.

Nu ska vi äta! Hörs!

TRÖTT ÄR BARA FÖRNAMNET!

Är så sjuuuuuuuuukt trött!! Så nu blir det sängen, eller soffan rättare sagt:P

Har det iaf mer än bääst på jobbet! Grabbarna är underbara! :D
Idag har vi haft typ 20 grabbar i verkstan, dom har haft lite utbildning. Så idag har det vart fullt upp!:) Men har gått superbra!

Nu blir det sooova!

LÅNG DAG!

Sitter hemma i soffan på Termo. Efter jobbet(!!) åkte jag hit för att tvätta. jag är strax klar och kommer då åka hem till mamma igen. Lyssnar högt på musik, då Jim precis åkte iväg en sväng. Så just nu sprängs Gotye ur högtalarna!:D

har även duschat o tvättat håret, gillar inte mammas munstycke- så då får man passa på;)

Jobbet då- sååå jävla bra!! Har haft en toppendag och jag älskar grabbarna jag jobbar med! haha! 3 kurder som är lika unga som jag är;) haha.. Nää men har haft en toppendag verkligen och den har gått fort! Har gjort några bokningar, beställt rutor och lagt fakturor. Har även fått äta kurdisk kebab och fått ett kurdiskt smeknamn, nämligen ett ord som betyder Blomman:P Minns ju självklart inte vad det kurdiska ordet var, men tyckte det var lite gulligt av dom:P

Kommer nog sova gott sen.. :P Upp igen tidigt imorrn! usch.. :/ Men blir ju roligt när jag väl är på plats:)


Snart träffar jag min plutt♥


SÖNDAG

Vaknade upp imorse med soool! Det var såå skönt! Men klockan var typ 07, så vände på mig och somnade om..

Idag har jag o mamma vart på Kungsängen och prövat ut säng, tjejen som hjälpte mig berättade att en ny butik ska öppnas, så väntar med att köpa en tills dom har öppnat. har jag tur så kommer dom ha specialerbjudande!

Klockan 15 hade vi bokat möte i min och Jims lägenhet,så efter Kungsängen åkte vi hem till oss. Jim var hemma, men det gick bra. Han åkte efter en liten stund.. antagligen för att åka o titta på tomten..:/
När väl besöket kom, så visade vi lägenheten och dom var intresserade. Vi berättade om ALLA problem med huset osv, skulle ha så sjukt dåligt samvete om jag sa att här är allt "guld och gröna ängar!" och dom var riktigt tacksamma!

Förretsen- ringde till kvinnan som äger tomten imorse. Ville berätta för henne vad som hänt och vad Jim sagt. Hon vart ledsen att jag inte kommer flytta dit, men hon har mitt nummer sedan en tid och sa att hon skulle ringa ifall som skulle hyra ut nå hus. Jag sa oxå att jag kommer åka ut under våren och sommaren för att jag älskar deras plats! Hon sa att hon var tacksam att jag ringde henne och berättade vad som hänt och det känns skönt!

Nu ska jag ta och äta middag och sedan kika i Mio kataloge:)


STORM!

Jag är så sjuuuukt trött! Somnade sent igår och upp tidigt imorse!

Jag och mamma åkte och hämtade Linn och en vän till henne, sedan åkte vi till Sigtuna för storsök av Rimbo♥
Vi var inte så jättemånga, men skönt att vi var fler än 3:) Vi gick in i skogen och fram bland stock och sten.. och is och snö och vatten och kyla.. Men ingen Rimbo.. :(
Usch, ville inte åka hem! Men vi var ju tvugna och tänka på dom vi hade här hemma...

Väl här hemma somnade jag på soffan och vaknade upp med sån värk i kroppen! Så böev en varm dusch och sedan åkte vi till Kista och käka middag.

Självklart har jag lyssnat på Gotye oxå;D hihi.. Försökte koppla in mobilen till mammas surroundljud, men ville inte fungera:/ Men fatta feeeet den skulle vara med det ljudet!;D Får ta min ipod och lägga in den på den och koppla in:P

JUSTE! Måndag- då börjar jag jobba!!:D Ska bli roligt!! Förutom att det är sjukt tidigt! haha!

Fan vilken storm det är ute! Var ute med mina vovvar nyss och Aslan blåste nästan iväg!:P
Det är riktigt stjärnklart oxå! HATA att jag ska tänka på mig och Jim nu vaaarje gång jag ser upp mot himlen!:/ Har aldrig gjort det tidigare.. Men får tänka att det är JAG som har en vacker stjärna där uppe:)

Jag är trött, men fundrar på att lägga mig och titta på gårdagens Big brother. Det är ju världelöst, men så skönt o ligga o titta på det och få nå annat o tänka på. :P

Natti gott folk! Tack för ert stöd!♥

ADDICTED!

Ni vet när barn hittar ett facinerande klipp att se på? När dom vill se det om och om igen?

Det är jag just nu! Jag kan inte släppa Gotye´s video! Tänker på den KONSTANT! Helt stört!! När jag satt här i soffan hos mamma under kvällen så lyssnade jag på låten på datorn (i headset) och när jag had elyssnat på den 7 ggr så frågade mamma va jag lyssna på:P Visade henne videon och kunde själv inte låta bli att se själv!

Jag kan inet förklara VARFÖR jag är så facinerad av den! Men den är fantastisk! Om ni kollar på den, kolla speciellt efter 2.50. När hon sjunger för honom, hans minspel är så otroligt fantastiskt! Man ser hur han skäms och hur dåligt han mår, att han bara vill bort.. Fantastic!♥

Jaa, jag kanske är knäpp! Men detta är skälet till att jag aldrig delar med mig av musik! När jag hittar en låt så blir jag manisk!




EGO-IBLAND:)

Sitter i mammas soffa, väntar på att one tree hill ska laddas färdigt, är inne på s07. Såg senaste avsnittet idag och det är så jääävla spännande! Blir ju tooookig!!

Har lugnat ner mig lite nu iaf. Men önskar verkligen att det fanns en boxningsäck på gymmet! Hade behövts nu! :P

Har suttit och tittat efter nå bra o spara alla mina bilder på! Nu har jag ju alla bilder på en QNAP med dubbel-säkerhet, men den är Jims. Så pratade med Leif och vi har nog en idé hur vi ska göra:) Vill ju ha så mycket plats som möjligt!

Imorrn ska jag till Tusse på dagen och sedan på kvällen blir det middag i viksjö.
Känner mig så fin i håret när det vart lockat, så ska locka imorrn igen:)
Mamma har skrivit ut två bilder på mig och Aslan, som mormor ska få imorrn oxå. :) Tycker dom blev riktigt bra, så kommer nog själv framkalla sen oxå när jag har min egna lägenhet:) Lite ego får man väl vara va? ;D


JÄVLIGT HÖGT!

Tror min sorg börjar gå över till ilska! Är fortfarande förbannad från igår och musiken skriker ut ur högtalarna!

Rädd för att dom ska gå sönder? Nej, dom är Jims!

Åker snart till mamma, pallar fan inte o vara här hemma när han är hemma!

Fick inte lägenheten heller.. Eller kom inte ens på en bra plats.. Hamnade på 15/638. Så det är ju en bra plats, men ville hamna under 5 iaf:/
Jaja, bara vänta på att nästa ska komma upp!



HannaPanna- Ingen fara, då får fråga precis vad du vill:) Kattis är Jims "syster".

SOMEBODY...

Som ni vet delar jag ju nästan aldrig med mig av musik. Men jag kollade på videon till "somebody that I used to know" för en stund sen och jag tycker videon är så otroooligt fängslande! Han ser in i min själ när han sjunger. Jag känner smärtan i han uttryck och jag vill bara ta på honom!

Sättet han sjunger och hur han rör sig får mig att falla ihop.. Han ser verklign smärtfylld ut och jag älskar deras skådespel!

det går rakt in i min trasiga själ!




SÅ OTROLIGT TRÖTT!

usch, är så otroligt besviken att jag inte vet vart jag ska ta vägen!

Igår kom ett paket till mamma.. Det var min present till Jim (och mig, alltså till oss).. Jag hade totalt glömt bort att jag beställt detta...

Det är en egen stjärna... En stjärna som jag döpt till Stor & Liten. Våran stjärna! Jag bröt ihop totalt när mamma sa att paketet kommit..
Idag när jag var hos mamma så tittade jag på den.
När jag kom hem gav jag den till Jim. Han vart sjukt obekväm och typ skratta lite. (inget hånskratt eller så) Sen fick jag den mest hemskaste kramen jag någonsin fått av NÅGON! Usch...

Jag gick bara därifrån och när jag kom tillbaka så frågade jag om det var något. Han sa då att han vart obekväm av presenten.. Ja o va faaan tror du jag vart då?!
Som att jag hoppade och skuttade när paketet kom?!
Jag frågade även om han kollat nå mer på lägenhet osv.. VET NI VA HAN SÄGER DÅ?! Att han och Kattis ska åka och titta på VÅRAN tomt som vi tittat på i mer än 6 månader på söndag!!
Jag blev helt knäckt.. Sa att det var ju MIN dröm, min drömplats!! Sa oxå att det var respektlöst gentemot mig och det vi har haft om han köper den. då säger han bara att "jag delar inte den uppfattningen.."!
Han förstår verkligen inte!

Skiter i om han köper hus! Men BYGGA på "MIN/VÅR" plats?! nä usch!

Jag sökte ju en lägenhet idag och jag hoppas VERKLIGEN jag får den! Vill bort härifrån NU!!

TUMMAR OCH TÅR!

Idag har jag sökt första lägenheten och jag håller varenda jävla tumme!! Det är ett perfekt läge (både fritid och jobb) och jag vill vill vill!

Är en 2a på 56kvm, hade velat ha liiite större, men det är bättre än inget:)

Mailade även min handläggare på ams för o stressa henne lite:P Hon sa att hon hoppades på att papprena skulle vara klara till imorrn:) Så tänkte imorrn ringa till min blivande cheeef och se till att vi skriver papper, så har jag tur så börjar jag jobba på mååååndag!:D
och har jag ännu mer tur så har jag en lägenhet from 1 maj!:D

Hoppaaas! ♣

HUNDARNA<3

Fick en fråga imorse i kommentarerna som handlar om hundarna, om dom är våra eller mina.

Hundarna är, på papper, mina. Skrållan och Zorri hade jag innan jag o Jim träffades. Aslan köpte jag efter att vi vart tillsammans en vecka.
Skrållan var ca 1 år när vi träffades, så hon har blivit Jims hund.
Zorri är alla i familjens hund:P Hon älskar nog ingen mer än den andra.
Aslan är min, bara min! :)

Hur vi kommer göra?
Jo, Zorri kommer ju bo hos min mormor när jag börjar jobba. Hon kommer då kanske hem nån helg ibland osv. Men hon kommer till huvudsaken vara hos mormor och moster.

Skrållan kommer vara med mig, men kommer vara med Jim på helgerna.
MEN detta beror heeeelt på hur hon hanterar seperationen från sin pappa varje gång hon ska hem.. Det kanske inte kommer gå helt enkelt! Hon älskar sin husse mer än något annat! Tror nog han och Aslan har en delad första plats..
När Jim har åkt till USA har hon vart förstööörd och blir sur och vill inte gosa.. Så ska hon bara få honom två dagar i veckan, det är inte säkert det kommer fungera.. :( Men jag hoppas det! Både för henne och honom!



Guud vilket härligt väer vi har fått idag igen! Jag vill ut o mysa av solen, men jag har inte orken.. Känner inte att jag får ut något av det.
Men det är väl de där hjärtat som säger ifrån.. Längtar tills jag mår bra! Vare sig det är med eller utan Jim! Vill vara så stark!
Men det fungerar inte hela tiden.. :(

Blää!:/

EN UPPSJÖ!

Åh, sitter o letar säng... Fan va mycket det finns!

Sitter även och lyssnar på "tröjan du hatar" och skulle fan vilja elda upp Jims tavlor och nå sängkläder! haha!
Jag älskar honom så otroligt mycket, men är ju så arg och besviken..

Hjärtat värker, men försöker att hålla smilet uppe när han är hemma samtidigt som mig. De senaste dagarna har vi inte setts så mycket alls. Som nu, han kom hem för 20 minuter sedan och gick o la sig på en gång.
Vi sover ju i samma säng fortfarande, det är både jobbigt och skönt.. Men jag vill ju inte gå in o lägga mig förens ögonen håller på o gå i kors, för jag inte vill ligga där inne och fundera och tänka. Vill bara somna och sova hela natten. Så klockan blir lätt ganska mycket innan jag går o lägger mig.

Åh, det var ju inte det här jag skulle prata om nu.. Det var ju sängar!
Har funderat några dagar på hur jag vill göra med säng och kollat lite. Trooor jag har bestämt mig faktiskt!
Jag vill ha en 140 tror jag. Tror fan 120 blir för litet!:/ Vill gärna ha en kontinental oxå, det är ju såå snyggt!
Kan ju heller inte kosta huuur mycket som helst!
Min mamma har en Kungsängen, som hon trivts i i många år nu. Så det lutar åt en av deras kontinetalare. Den är just nu "billig" och även snygg (på bild iaf).
Skulle kosta ca 450kr/månad räntefritt på 24 månader. Har jag ett jobb så klarar jag ju det lätt!:)


Denna fast i 140cm och Sand-färgad. :)

Måste även laga min soffa, eller tyget rättare sagt. Skulle helst vilja byta tyget helt, men det blir för dyrt:/
Det är ju en gammal MIO soffa, så ska ringa dom o se om det går att hitta nå tyg till den modellen och se va det skulle kosta. Har ju hittat en sååå snygg färg som jag vill ha! Meeen är nog för dyrt:(

Nää, nu ska jag gå med mina hundar! Sen vet jag inte vad jag ska göra.. Kolla på OTH kanske.. :)

LOCK

Prövade att locka håret idag:)

Älskar ju att ha det lockat, som jag haft nu i några dagar, men tvättade det imorse. Så tog fram vanliga locktången o trixade lite. Blev väl inte superbra, men med lite träning så:)

Nu ska jag försöka hitta nån middag här i kylen. Är så less på mat just nu.. :/


UTAN DIG

skulle jag inte ha något.. ♥


INGET MAN VILL SKA HÄNDA!

Idag var ingen rolig dag.. :(

I lördags försvann en kompis hund från deras landställe. Så idag åkte hon, jag och en vän till Sigtuna för att leta..
Vi har pratat med byggjobbare, åretrunt boende och letat under "stock o sten".. Men inget! Han är spårlöst borta!:(

Känns så otroligt jobbigt att det är en av ens egna vänners hund som är borta!:( ♥

Lille Rimbo kom hem till din familj nu!!




EN SKÖN DAG!

Idag har jag vart på Båtmässan med min pappa och min syster:) Det har vart mycket trevligt!
Vi har gått runt och drömt oss bort:P
Jag sa till pappa, när vi står vid en Princess 50, att han kunde ju köpa en båt till mig-så jag har nånstans att bo. haha! Det är en sjukt stor båt och jag skulle nog faktiskt kunna bo på den på riktigt!:P




Ser ni, vardagrum, sovrum och gästrum. Peerfekt! ;D

När vi gått runt där några timmar så var dom snälla och körde hem mig:) Vi stannade och käkade på kinan i Jakan och gick därifrån sååå mätta!:P

Väl här hemma har jag inte gjort så mycket under kvällen. Har frusit så sjukt mycket, så legat under filten och tittat på One Tree Hill:)

Ska snart gå o lägga mig tror jag.. Försöker tänka så lite som möjligt på kvällarna, för jag vill sova! Jag vill kunna ligga inne i våran säng, tillsammans, utan att börja störtgråta! Så stänger jag av helt så fungerar det.

Fick ett roligt samtal sent igår kväll av en killkompis:P Han beklagade så mycket och sa att hade han inte haft sin flickvän hade han kunnat vara min rebound! Tyckte det var lite gulligt sagt;)




Jag har iaf en kille i mitt liv som älskar mig mer än något annat! ♥

FÖREVIGT!

Det här skulle ju vara en av de lyckligaste kvällarna i mitt liv!

Kvällen skulle ha börjat med middag på Lilla Barkarby, sedan skulle vi kommit hem till tända ljus, bubbel, blommor och allmänt mys!!

5 år som pojk- och flickvän, 4 år som fästmö och fästman.
Det skulle vara börjar på resten av våra liv- tillsammans!

men nu är allt borta.. Vi kommer inte ha något "resten av våra liv"...

Men jag önskar inte något annat än att ha tillbaka allt!

Jag älskar dig Jim! Jag älskar dig, så otroligt mycket!



.

Okej, jag mår inte bra... Trodde jag skulle klara den här dagen, men jag vill bara ta bort den! Allra helst vill jag ha den som jag hade planerat från första början!!

5 år...

5 år....

Jag saknar honom så otroligt mycket!!


CRAZY T-QILA NIGHT!

Gårkvällen var så jävla bra! SÅÅ JÄVLA BRAA!

Tjejerna kom över, vi käka pizza och sen SÖP vi! hahahahahahahaha!!

Tusse hade en Tequila och vi hade skurit upp 800gram citroner, sen bar det utför! haha..

Det var verkligen vad jag behövde just nu. Det sköna var att vi pratade inte ALLS om vad som hänt eller hur jag mådde. Jag ville bara ha en vanlig tjejkväll och det var det jag fick!:D

Tack Sandra, Sandi, Emelie, Tusse, Sunniva och Ellie;D

Det fotades sjukt mycket igår, men typ INGA bilder är publicer-vänliga!:P

Jag mår superbra idag, ingen bakfylla eller huvudvärk! Trots att jag drack jag vet inte huuur många tequila och breezers igår:P Kanske fortfarande är full? haha!

Idag är det ju 5 år sedan jag och Jim blev tillsammans.. Jag försöker att inte tänka på det, men vill heller inte bara släppa den här dagen... Jag är här hemma och Jim kommer nog hem snart.. Vad gör man då? Jag vill inte åka hemifrån, men vill heller inte vara med honom på våran 5 års dag utan att kunna vara med honom..

Nää, jag orkar inte tänka på detta nu! Mår för bra, från igår, för det!


Craaaazy;D






Känner mig fräsch idag:)

ÖNSKAN

vill sova... Längtar hem.. saknar min Pim.. Saknar mitt liv..

Den här veckan har känts väldigt overklig och lång!

Vill bara att det ska vara som vanligt.. Vill att enda skälet till att jag ligger på min mammas säng är för att Jim är i SF och jag inte vill vara själv... Att han snart skulle vara på jobbet och vi kan prata på Skype..

men verkligheten är ju inte sån.. den är tom och jobbig!


ARVINGARNA+HJÄRTESORG=BAD!

Det bara ekar i min kropp just nu...

Träffade Jim i stan idag, det är så otroligt svårt att hålla humöret uppe! Under allt smink döljer sig rödsprängda ögon, svarta ringar under ögonen, prickar i pannan och narig näsa..
Var tvungen att skynda mig därifrån när tårarna började rinna.. Usch!

När jag kom hem till mamma nu, så kom även min bror hem. Han är ganska så söt just nu:) För er som inte vet så är han förståndshandikappad, så han är inte helt "normal" (vem som nu är det). Han har iaf sagt nu några dagar att han ska skaffa mig en ny kille! haha! o så klappar han mig på axeln:P
Iaf, han spelar Arvingarna på stereon. och jag kan säga er att har man ett krossat hjärta- då är Arvingarna INTE bra att lyssna på!! De flesta låtar är hjärtekrossar-låtar.... Så jag hann nog inte vara innanför dörren mer än 3 minuter så grät jag igen.. Suck!

Det är en vecka idag... Om 3 timmar! usch usch usch...

Nu måste jag göra nå annat! Orkar inte gråta mer just nu..

RSS 2.0