JAG ÄR HALVVÄGS NU!

Nu är man 25 år då! Check! ;)

Fick massor av grattis på fb av alla kära:) Fyllde ju år igår i sverige och idag här i SF. Vi vaknade upp sent och ville inte gå upp alls! Men efter ett tag så tog vi oss upp och drog in till stan. Käkade en lunch och gick runt lite.

Vi hade tagit med oss aaaaall växel (alla skitmynt) som vi hade här hemma och tänkte att vi köper hundmat till de hemlösa med hundar för pengarna! MEN vi såg inte eeeen enda med hund idag! :/ Eller jo, en! Så vi köpte några burkar:) Men vi har ca 10 dollar i mynt!!! Det är sjuuuukt mycket hundmat!! :/ Kändes lite ledsamt att åka med plånboken fortfarande full.. :(

Vi tog "tunnelbanan" ut ur stan och hem till Mark med fru och barn. Dom bor i ett fantastiskt fint hus ute i förorten! Vi åt kinamat och så hade vi köpt med oss en glasstårta. Den var såååååå god!:D Jag fick en fin present med lite spagrejer och så sjöng dom för mig:) Det var supermysigt!:) Vi ville inte åka när det väl var dax.. Men sista tåget gick 23.20 så var bara och åka.. :/

När vi kom hem så började vi packa. Vi har nu packat nääästan allt, meeeen vi stötte på ett problem! Vi har köpt för lite kläder för att kunna "låsa" fast alla smågrejer och hårda saker.... hahaha! Vi får lösa det imorrnbitti!
Nu har vi lagt oss i sängen och ska sova! Klockan är 02:30 och vi ska upp vid 19 imorrn bitti. Flyget går inte förens kl 15:40 så det är skönt!:)

Bilderna ligger på mobilen, så de kommer upp när vi är hemma. :)

Natti åt mig;) och god dag på er!

MÄTT!

Haaaaallloooooj på er:)

Hoppas ni sover gott;) Klockan är 20 här. Vi har precis kommit hem från en middag ute på restaurang. Vi kom på att det var vår sista måltid ute innan vi åker hem. Imorrn är det middag hos en gammal kollega till Jim.

Annars idag så har vi vart i en galleria utanför Oakland. Det var så sjuuuuuuuukt mycket folk! Så när jag hade uträttat dom ärenden som jag hade, så åkte vi därifrån! :/ Hade velat gå runt o strosa lite, kanske köpa nå mer.. men fan det var trångt! På riktigt!

Har iaf present till syster, bror och mamma nu:) Tusse, din är ju ingen present men du vet ju inte riiiktigt vad du får;D hihi.. Hittade även present till Leif, ska bli roligt o ge honom dom! :D Vill inte skriva vad det är ifaaall han kikar in:P

Vi ska strax åka med bilen hem till Philip och Emma och sedan åker vi hem igen med "tunnelbanan". Packa lite tror jag vi ska göra när vi kommer hem oxå..

Vill inte lämna bilen!! den är sååå nice!!:D hihi..

Kommer lite bilder sedan från idag:)

Nu måste vi åååka!


SVAGT HJÄRTA!

Hohoho! Idag är det Christmas Day här, eller rättare sagt kväll:P Jag har precis krupit ne ri sängen, klockan är 23.00.

Vi har vart på middag hemma hos en kollega till Jim, han och hans fru ville bjuda oss på lite mat och vi tacka inte nej. :P Dom är svenskar, så det var skönt o prata lite svenska;)
Deras barn är supersöta och har haft full växel heeeeela kvällen!:D haha.. Ville inte åka hem, men klockan vart så mycket och vi ska upp tidigt imorrn.
Vi fick låna deras bil, deras dyyyra fina bil, så det gick fort hem! Känns lite läskigt o åka så dyr bil, med tanke på hur trafiken ser ut här.

I fredags var jag och Jim inne i stan. Vi handlade lite smågrejer. Vi gick förbi några hemlösa män som hade sina vovvar med sig! Jag ville hitta en affär och köpa lite hundmat, Jim sa nej först.. Men sen när han såg att det ena hunden var en amstaff så var det som att han smälte. haha.. Så han ångrade sig snabbt och vi gick till en Walgreens. Köpte 6 burkar mat, som förövrigt bara kostade 5 dollar (vilket är tyyyp 30kr!!!!) och sedan gick vi tillbaka. När vi kom till den ena mannen, som hade en amstaff och en tjockis labbe, så sa vi god jul och visade våra presenter och amstaffen blev heeeeelt tokig! Han blev så glad!! :D Husse oxå:) Men amstaffen alltså, han vart såå glad! Han studdsade upp i famnen på mig och skulle pussa mig i hela ansiktet! Det var som att han verkligen förstod vad vi kom med!:D Den andra vovven var lite långsammare, men när hon förstod så blev hon så glad hon med!:D Husse (och farbror till vovvarna) tackade så jätte mycket!:)
Lite längre ner på gatan var nästa hemlösa man, men sina två huskyvovvar. Dom fick oxå burkar med mat och han tackade så otroligt mycket! Vi stod och pratade med honom en stund och han berättade att han hade lite torrfoder, så när han fick tillfälle och köpa mat eller när han fick mat, så brukade han blanda ut maten med torrfodret för att den ska hålla längre. :)

När vi väl gick därifrån så började jag storböla-igen! Det är så otroligt jobbigt att se dessa hemlösa med sina hundar! Även om jag vet att hundarna säkert har det bättre än människorna på gatan, så går mitt hjärta sönder!
När jag väl lugnat ner mig, så pratade vi om vad vi skulle vilja göra om vi flyttar hit och vi har nu en plan!
Jag vet exakt vad jag vill göra för att hjälpa dessa människor med sina hundar!


Det är sjukt va hundmat är billigt här! Är ju ingen superbra mat, men det är inget sunkmärke heller.

Imorrn eller på tisdag så kommer vi köpa på oss mer hundmat och gå in till stan och dela ut till dom hemlösa med vovvar som vi ser. ♥

Nu ska vi sova, imorrn blir det några fotoställen och lite paintball. :)

MERRY CHRISTMAS!

Hoppas alla har haft en superbra Julafton!!:)




Jag och Jim har legat i sängen heeeela dagen (klockan är 16.40)!:D Det är NCIS maraton på tvn :P
Vi hade ju inga planer idag och eftersom vi inte har nå hundar, så kan man ligga i sängen hela dagen! Inte ofta det kan hända! Man måste passa på!

Till frukost (kl 13.30) blev det Ben&Jerrys gooooda cheesecake/brownie!
Nu har vi duschat och väntar på att pizzan ska levereras till dörren;D

Senare ikväll är det bio som gäller. Mission Inpossible!!:D Ska bli niiice!




Muuuums!

TIGHT!

Ah, viken härlig dag! :)

Jim hade möte med svenskarna imorse på datorn-i sängen. Sen somnade han om. Jag trodde han hade ställt klockan men icke! haha.. Jag vaknade upp halv 12! Så idag har jag legat i soffan heeeela dagen (med undantag för ett besök till affären för o köpa lunch) och kollat på NCIS och Jim har suttit brevid och jobbat:P

Vi ska snart åka till en restaurang som ligger längs strandpromenaden. Ska även kvälls fota lite, så kamera och stativ åker med :)

Har mina nya jeans på mig och det känns tight! :D Men om några dagar kommer dom ha slappat liiite och då kommer dom sitta peeerfekt!

Det är så roligt o vara tjej och gå o köpa jeans! Dom frågar hur jeansen känns. "Kan du andas?"- frågade hon. Jaa det kunde jag. hennes svar var då- "okej, jag hämtar en storlek mindre" hahahaha..

Imorrn ska vi träffa en gammal kollega till Jim. Vi ska träffa hela hans familj typ! Ska åka på en runda i SF i en Cable Car bus. Det ser ut som spårvagnarna, men det är en buss. Vet inte riktigt vad det innebär än, men ska bli trevligt!:)

Nuu ska jag smörja mina torra händer och dra på mig en tröja. Sen går vi:)

Hoppas alla sover gott hemma!


Här är pittbulltiken som jag kelade med på SFSPCA:) Hon är fantastisk!

TILL STEFAN

Stefan- ska hälsa pappsen när jag pratar med honom! :)

Men, vem är du? haha.. och den stora fråga- hur hitta du hit? :)


LITE BLANDAT:)

Tisdag... Det är en vecka kvar tills jag blir 25!:D Shit, gammal då.. haha!

Igår var jag på stan hela dagen typ. Skulle hitta ett par jeans. Dom första jag pröva var perfekta! :) Sen hitta jag en tröja och så köpte jag julklapp/födelsedagspresent till Hanna. Blev två Disney-barbiedockor. :) Ariel och Prinsen:) Tror det blir bra!

Jag och Jim gick även på bio igårkväll. Det blev Sherlock Holmes. Den var bra! Speciellt Naoomi!:D

I lördags var vi på en skjutbana med Jims kollegor, dom sköt pistol. Ångrar nu att jag inte sköt!
Efteråt åkte vi till en shoppinggalleria och den var vääärldelööös! Hittade iiingenting! =/ Så vi åkte hem och så bokade vi bord på en fin restaurang i stan.
Riktigt coolt koncept!
Dom har som buffé, med sallad och paella, ris, såser osv.. SEN så är det servitörer som går runt med stoooora köttspett och skär upp till en när man vill ha. Såååå coolt och såååå gott! Köttet smälte i munnen på en!
Vi åt massor och vart såå mätta! :D


vet inte varför denna blev så liten, men ja ni förstår grejen hoppas jag:)



i Söndags var vi på Paintball hela dagen. Strålande sol, men det var fan kallt alltså! Så jag hade tights, Jims mjukisar, vantar, halsduk och så jackan såklart. :) Vi tände en eld som vi stod vi under dagen. :) Jim spelade medans jag stod med tjejerna som jobbade där. Var riktigt roligt! Slutade med att jag "jobbade" jag med:P
Så jag frågade ägaren och hans fru, att om vi flyttar hit- har jag ett jobb då? ;D Självklart var svaret! haha.. Braaa!
Dom hade även en superfin vovve där! Chicken hette han. En miniatyr aussie/border valp på 10 månader. Han var så go och det var underbart att få gosa med en vovve! Saknar mina...

När vi kom hem så beställde vi pizza och vräkte i oss! Såå gott! Vi kollade upp hur vi skulle åka för o ta oss till Twin Peaks och Golden Gate Bridge och sedan åkte vi.
Det var riktigt häftigt kan jag säga! Twin Peaks har alltså heeeela staden som utsikt! Helt otroligt!! :D
och Golden Gate Bridge är verkligen megastooor! :D


Chiiiicken!:D hihi..


Utsikten från Twin Peaks. :)


Uppe vid GGB:)


Nu ska jag ta o gå o köpa lunch. :) Hepp!

MY SUPRISE!

Fortsättning på min fredag då.. :)

Efter SFSPCA så skyndade jag hem! Ville ta en taxi men ingen åkte förbi, så jag började gå och tänkte att jag plockar en påvägen. men inte en enda jävla taxibil på heeela min 30 minuterspromenad hem!!! WTF?! haha..

Väl här hemma slängde jag mig in i duschen och sedan satte jag min wave-tång på heating-Men den blev aldrig varm!!!! ÅÅÅH! Hade en timme på mig och höll på o dö av panik! Lät den ligga på värme ett tag till, sminkade mig och gick o kolla den igen.. men ingen värme... suck! vart så arg! Halva min outfit var ju förstörd nu! :/ fick dra fram plattången och försöka få till något... Hatar o försöka locka håret med plattången! =/

När klockan var fem i sex kom Jim hem och stressade han med. Sedan gick vi till Pier 48, tog ca tio minuter. Men faaan alltså, mina jävla skor var INTE sköna!! Hade såå ont i ena hälen och ena stortån efter promenaden..

Väl framme vid Pier 48 så fick vi vänta en stund innan vi fick komma in på Julfesten. Man såg in lite och det såg fantastiskt ut!:D

När vi väl kom in så höll jag på o tuppa av! Det var heeelt otroligt!! Sååå jäkla coolt och lyxigt!
Det var glitter, guld och artister!

Det var tio bord med plockmat (sushi, mexikanskt, kötträtter och sallader) det var 6 bord med dessert och ett stoort bord med godis! En hel arcade-hall och två fotoscener som folk kunde fotas mot greenscreen.
När vi gått ett varv så högg vi in på maten. Vi hade exakt 25 minuter på oss o hinna äta allt vi ville innan vi var tvugna o gå! haha.. Så slängde i oss lite kött och sallad och lite mexikanskt. Sen in på dessert- glass med jordgubbar och hallon. Kakor, bullar, donuts- ja you name it!

Sen sprang vi till godisbordet, fyllde en påse med godis och gick...

Sa det till Jim att faan om det inte är värt det alltså! haha.. Han skrattade bara:P

På parkeringen till pier 48 var det stooora cirkustält som jag sett när vi gick hit. Hade då sagt att det skulle vart coolt om vi hade gått på det medans vi var här.. Han hade bara sagt att det är nog bara för barn... HAHA- han ledde mig in på cirkusområdet!!!:D Jag blev sååå glad och exalterad!!! :D

Det var en cirkus med akrobater! Dom var helt otroliga! DET var helt otroooooligt!! Vi hade ett par av de bästa platserna, två rader från längst fram och längst ut på kanten. Så det var ofta akrobater som svingade förbi oss.

Asså, detta var något av det coooooolaste jag varit på-någonsin!! Dom var grymma!!

Hade så ont i händer och kinder när det var slut!!:D

Hade ju inte mycket tid på mig att ta kort, så här är några. och inne på cirkusen var det strängt förbjudet att fotografera..




Vet inte varför det ser ut som att klänningen klämmer åt över bröstet, men är väl blixten som luras.




På min kavaj var det paljetter på kragen:)




Kvinnan som hänger upp o ner häller även upp champange till folk:D




ETT av dessertborden!


godisbordet!


Baren:)


Ytterliggare ett dessertbord!




Innan vi gick in på cirkusen! :D

Gick in på deras hemsida och här är två bilder.


Dom här var helt otroliga! Vi satte hjärtat i halsgropen fleeera ggr!


Här var det oxå svettigt! haha

Nu ska vi dra oss till sängen här hemma. :) Hoppas alla får en bra dag!


SFSPCA

Åh vilken lång helg! haha..


Fredagen! Åh!! såå bra dag!!:D

(Jag börjar med ett inlägg med SFSPCA och får sedan fortsätta)

SFSPCA började heeeeemskt!! Jag var där en timme tidigare än inbokat, så jag satte mig ute i solen. Det var såå varmt, så var tvungen o klä av mig lite. ;)

När jag går ut från byggnaden, så hör jag en man gråta i sin bil. Jag tänker att han nog precis lämnat sitt djur hos veterinären.. Går vidare och sätter mig på en bänk. Jag hör honom fortfarande gråta... Sen ser jag hur han lyfter ur något ur bilen. Jag ser stora tassar runt hans hals... Han bär sin hund... Sin avlidna hund i sin famn.. I samma sekund ser jag hur han är på väg att tappa vovven! Så jag flyger upp och springer fram!! Han fick ett grepp om sin hund igen och jag frågar om han behöver hjälp. Han tackade och jag stängde hans bildörr och gick med honom till dörrarna in till veterinärsjukhuset. Ville inte lämna honom iall han skulle tappa greppet igen... han tackade åter igen och gick in.. Jag gick därifrån med så blöta kinder att jag var på väg att trilla på trottoaren....
Usch, det var så hemskt att se...

För er som inte vet, så är en avliden hund så otroligt tung! Det var därför han var på väg att tappa honom.. Lilla hjärtat!! ♥ Hoppas han har det bra på andra sidan regnbågsbron med många kompisar!

När väl klockan blev två, så var det dax för tour. Det var jag och två till som var där. :P
Vi pratade mycket om SFSPCA och gick runt och tittade på fastigheten. Mååånga katter var det! Det var ca 50 hundar och alla var så söta och fina! Ville ta med mig ALLA!
Det var inte så jobbigt som jag trodde det skulle vara och det var för att alla djur hade egna inglasade rum som dom bodde i. Där alla hade tv, bädd, leksaker, mat o vatten och en del hade även en kompis. Det var rent och fräscht överallt och allt såg verkligen välskött ut!

Väl inne på sjukhuset så fick vi se operationssalar och behandlingsrum. Vi fick öven gå in i ett rum med några vovvar som var i "karantän" (dom enda hundar som sitter i bur). Dom var nya på sfspca och då tas prover osv och tills dom är klara så får dom sitta i karantänrummet. Och det var där hon var! Åh denna fantastika blåa flicka! En pittbulltik! Hon var helt otrolig! Först var hon lite reserverad, men efter typ 5 sekunder så kysste hon heela mitt ansikte mellan gallret! Åh, hon var så go o mjuk! usch, ville inte lämna henne... Då blev jag lite mjuk igen... hjärtat bultade.. Hade vi bott här hade jag tagot henne-utan o tveka!

Vi pratade mycket om kastrering och hur viktigt det är att se till att alla kasterar sina hundar och katter. I Californien är det lag på att kastrera sin pittbull och det verkar följas sisåsär. Det är precis som hemma, att det är i de "sämre" områden som problemen finns.. Men jag vart glad att det enda pittbullen som fanns hos SFSPCA var den blåa tjejen! Det fick mig att må lite bättre!

Det tar ca 16 dagar från att en hund kommer in till SPSPCA tills den är adopterad och ca 30 dagar för en katt. Det är bra siffror!!

På SFSPCA avlivas inga djur pga platsbrist! Det går så bra för dom att dom heller inte har problem med att ta in djur heller. Det slussas så bra mellan inkomna djur och adoptioner! :)

Mitt över gatan ligger Animal Control, där, däremot, avlivas det hundar och katter pga platsbrist. Så SPSPCA försöker sammarbeta med dom så gott det går och tar djur därifrån så gott det går.

När touren var över, så gick jag runt lite själv bland vovvarna. Man kan bara gå in i rummen om man har en SPCAáre med sig, och det var mycket folk, så jag ville inte störa dom bara för att få klappa. Jag gick däremot runt och tittade på alla vovvarna, pratade med dom lite och använda de små hålen o klappa lite på nosen;) hihi..

Dom hade även 3 små beagelvalpar inne! Sååå söta! :D

Tog ytterst lite bilder, då jag hellre ville lyssna än o gå o fota. Men har några som jag bjuder på nedan:)
Tog ingen på pittbulltjejen... :( Prioriterade kärlek istället:)


Entren till adoptionssidan. (dom hade en sida till som var in till sjukhuset)




från parkeringen var det tasspår till entren:)


En tjock katt!:)


Ett operationsrum


Stora rummet, men 10 små stationer. Här gör kontroller av djur som kommer in.


behandligsrum. Här låg några katter i burarna, men små trattar på sig:)


En vägg full av små kakelbrickor med texter som barn gjort till sina avlidna djur♥


En vovve sover gott..


vaaalpisarna!!:D


Bustime med brorsan:)


Oj, bilden är åt fel håll.. haha.. Men detta är små "titt"hål. Man kunde öppna upp dom och ge dom små godisar:)


Såå söt!!


Hääär va en kille som blev meegaglad när jag kom fram till honom!:D

Ja, detta var dom bilder jag tog.. Ska försöka ta mig till Animal Control någon dag oxå. tror jag.. Där är det nog lite värre än denna vackra fastighet!




TODAY IS THE DAY!

Åh, är fan nervös!!!

Det är lite mindre än fyra timmar kvar tills jag ska vara på plats. Funderar på att dra ditåt tidigare, äta något och gå omkring lite. :)

Kommer ta med min kameran och hoppas på att få ta lite kort. :)

Har skrivit ner lite grejer som jag måste minnas vad det heter på engelska. haha.. Hoppas på o få gosa mycket idag!

Sen blir det att skynda hem och fixa mig. Måste locka håret! Tar ju sån jääävla tid o göra det jämt!=/ Meeeen vill man vara fin så;)

Nu ska jag slänga på min lite mascara och sedan kolla matställen där borta! :)

Update kommer sen! :)

Friends and family- for you!

LIIITE BILDER

Tog en promenad häromkvällen och fotade husbåtarna som ligger inne i kanalen.






Det ser inte ut att vara små hus! haha.. Ser ganska så mysigt ut faktiskt:)





En förmiddag var det lite dimmigt över staden


Dimmig kväll. :P

VILL INTE HEM!

Idag är det blandat väder här. Ena stunden är det soligt och nästa så är det super mörkt och grått. Molnen är så låga här i San Fran! Ganska häftigt!:)

Klockan är 11.15 här och jag har vart uppe ett tag. Vet inte vad jag ska göra idag faktiskt.. Har ont i ena höften, vet inte varför..:/
Ikväll ska vi ut och äta med Derek och hans tjej. Ska bli trevligt!

Imorrn är det julfest och överaskningsmoment! Är såå nyfiken va han hittat på!! :D

Längtar sjuuukt mycket till SFSPCA imorrn oxå!! Ska bli såå roligt!!:D

Sitter och tittar på "Say yes to the dress" och drömmer mig bort... :)

Hoppas ni har det bra hemma i Svedala! Jag längtar inte hem alls... Saknar mina vovvar och mamma mest! Hade jag haft dom här, så hade jag inte behövt åka hem om 2 veckor...



EN GLAD MAN!

åh vilken daaaag! Började med att jag gick halvvägs in till stan och upptäckte då att jag glömt telegonen hemma... Var bara o vända hem igen! Ville vara säker på att jag faktiskt glömt den o inte tappat den.. tänker på vägen hem att jag tar en taxi in till union Square. Men när jag kommer till vår gata så är den foryfarande avstängd (pga en reklaminspelning).. tänkte att när jag hämtat telefonen så går jag ett kvarter och tar en taxi där. Meeeen inte en jävla taxi!! Antagligen har alla taxis tagit omvägar för o slippa vår gata.. så det blev en seg promenad in till stan. Juste, telefonen låg här hemma på bänken;) Väl inne i stan så går jag o äter det första jag gör, vråål hungrig efter 1.20 timma promenad. När jag ätit går jag ut och möter då en hemlös man med sin hund.. mitt mätta mage vänder sig lite.. jag letar då rätt på närmsta mataffär. Där inne köper jag en burk med hundmat! Mannens ansikte lyser upp när jag visar honom mtburken och han tackar så mycket! Han blev överlycklig! Vovven hade han inbäddad i sin sovsäck och han verkade sova gott. Det var tungt, men kändes ändå skönt! Gick gråtandes därifrån... In på forever 21 och leta en kavaj. Hittade två, den ena satt perfekt- men den va Fan lite tråkig.. enkel svart.. den andra var svart, men paljettkrage och champagnefärgat foder. Den satt inte liika bra, men va såå snygg! Så efter mycket om och men fick det bli paljettkavajen:) Skor- blää! Det här är verkligen ett klackland! Aaaaaaalla skor är skyyyhöga! Tror jag var in i 8 affärer innan jag hitta nå ballerinas. Så slog till! Orkade inte gå hem efter allt springades på stan, så tog en taxi. Såå skönt! Taxi är verkligen sjukt billigt här!! Betalade 10 dollar! Sjukt! :D Nu hemma och slappar en stund.. snart laga middag! Skriver från mobilen, så inga bilder nu. Men kommer:)

på fredag!

Ligger nerbäddad i sängen, fryser som en toook! Längtar inte hem.. Vet ni! Freeedag- såå ska jag till SFSPCA! :D skulle ha gått dit idag, men som tur var ringde jag innan jag skulle gå. Det var stängt. Hahaha! Såå fredag klockan 14:) ska bli såå roligt! Nu sova, natti på er;)

.

Tisdags"Morgon" här. :) Klockan är 10.30 här.

Skulle ha gått till SF SPCA idag, men ringde dom och det var stängt.. Typiskt! Så ska dit på fredag, då är det en tour av stället. :)

Måste gå in till stan o köpa en kavaj och ett par skor, som passar till klänningen:) På fredag är det julfest och då ska jag vara läääcker;D haha..
Måste köpa en foundation oxå! Min är sluuuut! :/

Har lite ont i magen idag, så ska vänta o se att jag pallar o gå in. Önskar jag hade en sån liten sparkcykel!:)


Love:D

KÖER I SF!!

Gaaaaah!!

Jag har skalat och skurit rotsakerna, kokat potatisarna och stekt på kycklingen. Stoppat in rotsakerna i ugnen och skulle preciiiis stoppa in kycklingen oxå.. Då ringer Jim.. han sitter fast i köerna med bilen vi lånar över helgen...! Han sa att det skulle säkert ta två timmar hem!! WTF!!! Var bara ta ut kycklingen, sänka värmen på rotsakerna och ställa undan potatisen...

Nu får jag bara sitta här och vänta och hoppas på att rotsakerna inte blir förstorda.. :(

TYPISKT!!! :(

IT`S FRIDAY!

Friiiiday!:D Klockan är 14 här.

Jag har hållt på o städat här hemma. Ikväll får vi besök här hemma, Jims kollega Derek kommer hit på middag.

Jag har funderat fram o tillbaka på vad faaaan vi ska äta! Hade velat göra nå typiskt svenskt, funderade då på hemmagjorda köttbullar och hemmagjort potatismos. Men vi har inga bra verktyg för o göra moset på... Så då funderade jag på o göra nån kyckling i ugnen.. men nu funderar jag på lasagne istället...

Har iaf städat klart här hemma, så nu är det fint:) Inte för att det är så mycket o städa:P haha

Jim valde klänning igår iaf. Ska ta kort på mig sen med den på. Gillar den!:) Gillar den andra oxå, så kommer nog behålla den! Kan inte lämna tillbaka den... haha! På Forever 21 är det så jäkla billigt! Så till priset för en klänning hemma på Gina fick jag två för här. :)

Nä, ska gå o handla nu. :)

Hoppas alla har en fin fredagskväll!! :D

IS THERE SOMETHING LEFT IN THERE?

Har precis kommit hem, efter att ha vart på stan.

Jag o Jim gick på Macy´s sängavdelning. Åh dom har verkligen underbara sängar här!:D hihi.. När jag var där förra veckan så hittade jag ett sånt snyggt påslakan och idag fick jag det!:D Sååå snyggt!!!
Har typ drömt om detta påslakan! hahaha..


Det är från Martha Stewarts Shimmer Collection.

Jag hittade även två klänningar till Julfesten, som är nästa vecka. Så när Jim kommer hem så jag jag dra på mig dom och sedan får Jim bestämma vilken jag ska ha:)

När jag gick hem nu, så gick jag förbi en hemlös man.. I hans famn låg hans lilla hund... Dom satt och kelade och myste. Mitt hjärta går sönder... Jag tycker det är så sorgligt! Jag är glad att han har sällskap! Men mitt hjärta går ändå sönder...

Nästa gång jag går in till stan, så kommer jag gå förbi mataffären! Köpa en burk hundmat, en smörgås och en flaska vatten till dom!


Detta är inte dom jag såg..


TODAY

Torsdag idag, klockan är 10 här på morgonen.

Idag är det lite disigt ute, men ändå varmt och skönt:) längtar inte hem när jag läser folks statusar på FB om halkan... :/

Idag ska jag och Jim gå till Macy´s och kolla på sängkläder:) Hoppas på att hitta nå set som passar vårat täcke i storlek:)

Vill även hitta en klänning till Julfesten som är nästa vecka! Har hittat en klänning som jag ääälskar! Men den är sydd på nå konstigt sätt över ena tutten, så den blir platt:/ Får pröva i en annan storlek och se om det är likadant..

Charlotta; jag har inte vart iväg till centret än. Har vart så himlans trött efter LA resan.. Men kommer gå dit nästa vecka istället:) Men kan säga att jag velar lite... Kommer jag klara av det lixom?! Vill verkligen dit, men börjar ju typ gråta bara jag ser en hund här på gatan... :( ♥

Nu en bagel till frukost:)

SF-LA

(Varning för långt inlägg)
Haaalllååååå alla!!:D

Hoppas alla sover gott:) Här är klocakan 17:30.

Igår kom jag o jim hem från LA. Helgen var riktigt bra!

Började med att Jim åkte o hämtade bilen, i fredags. Vi båda trodde vi skulle få en Ford Fusion, meeeeeeeeeeen när jag kommer ner i garaget när Jim är tillbaka så går han fram till en av mina drömbilar!! Jag tappade väskan OCH hakan!!

Där står en Mustang!!! En röd MUSTANG!!! Jag var tvungen att ta en bild med mobilen o slänga upp på FB, så mamma kunde se!:D haha.. Hon vart inte så glad..:P

Sedan cabbade vi ner och började vår långa resa till LA. :)

Vi åkte kustvägen hela vägen, på vissa ställen var det bara nån meter till vattnet medans andra ställen var vi 300 meter upp! :D

Vi stannade i bla Santa Cruz, åkte till Mazda Raceway Laguna Seca- det är en megaberömd racebana, åkte 17 Mile Drive, Big Sur, stannade och åt en Amerikansk pizza i den Danska staden Solvang, passerade Santa Barbara som lös upp den kolsvarta himlen och sen var vi framme i LA! :)
Resan tog oss totalt 14 timmar!

Tyvärr kom vi iväg senare än vad vi hade tänkt, pga köer i SF. Så tyvärr hade vi inte sol hela vägen.. Solen går ner vid 17 tiden, så vi missade ganska mycket kustväg o solen.. Men det var såå häftigt att åka vid havet och se månen lysa upp stränderna och de höga vågorna!

Väl framme i LA så åkte vi direkt till vårt motel, som visade sig vara riktigt tyyypiskt filmmotel!! haha..
Vi kröp ner i sängen diiirekt och somnade som två små barn!

Lördag morgon, klockan ringde 08. Vi gick upp, duschade och gjorde oss i ordning. Sedan åkte vi till Simi Valley, åt frukost på ett mysigt bagelställe. Åh så gott det är med Bagels! :D
Sedan for vi iväg till paintball affären ANS-Gear. Där var det roligt! Tog lite bilder i smyg, till chefen;) haha..

Efter två timmar, så var Jim äääntligen klar! hahaha!
Vi frågade killen som hjälpt oss om han visste nå o göra i närheten. Han tipsade om Ronald Reagen Library (Usa´s president -81 till -89). Så vi tog bilen upp i bergen och fick omkring där inne. Var mycket intressant!

Efter det så åkte vi tillbaka mot LA. Åkte då genom Malibu och njöt av solen och alla fina bilar! Hela resan ner har vi sett helt gaaalna hus!! Vi åkte viare mot Santa Monica, njöt av en god lunch och gick längs vattnet och Santa Monica Pier. Solnedgången var så vacker! Kan inte få nog! :)
När solen gått ner gick vi upp på piren igen och in på nöjesparken som ligger längst ut på piren. Åt en glass och spelade lite inne i Arcade-hallen:)

Efter Santa Monica åkte vi mot Hollywood sign Observatoriet, men väg-helvetet var stägd! Vi åkte runt en braaa stund och letade någon annan väg, men utan lycka.. Ville ha bilder på skylten i mörkret jue!! =/ Vi gav upp och så började vi bli hungriga igen! Så vi stannade på en In´n'out burger och åt lite. Men usch var inte gott! Vi satte oss sedan och kollade lite på nätet och kände att fan vi vill inte åka hem än. Så vi åkte till Universal City Walk och väl där upptäckte vi att det låg en Hard Rock Café där!! Faaaan, här hade vi ätit en äcklig hamburgare när vi hade kunnat äta på Hard Rock! Suck.. Så vi gick in och åt en god efterrätt!:D
Killen som var vår servitris gav oss en vägbeskrivning till Hollywood sign, som inte var den officiella platsen för folk. :) Han sa då oxå att skylten inte lyser på kvällarna. Så inte så konstigt att vi inte hitta den! haha..

Efter HRC var det hem och sova! Vi sov gott och tog oss faktiskt lite sovmorgon på söndagmorgon:)

Söndagen var bra, ett tag! Vi åt frukost på ett bagel-café och sedan började vår resa för att hitta Hollywood skylten. Vägen upp dit var sååååå smal och stooooora hus på båda sidorna! Det var skyltar överallt typ som sa att det inte var tillåtet o stanna och fota skylten. Till sluuuuut, efter en timme typ, kom vi till en punkt där man kunde stanna bilen och fota:) Där det oxå var okej att fota:P Det var lite människor där, men inte alls så mycket som på de officiella platserna för att fota. :) Vi kom fan inte närmre skylten än det här alltså! Såå coolt!:D
Resan ner från berget var myyycket enklare än resan upp! hahaha..
Efter skyltsökandet åkte vi genom Rodeo Drive, lyxgatan i LA. Önskar vi hade haft råd o handla där! Valentino, Jimmy Choo, LV, Chanel, Cartier... osv osv..

Sen hände det som inte får hända!!!! GPS flög ner från instrumentbrädan!! Det blev en spricka i skärmen och det slutade fungera.... Vi båda blev typ helt tysta och tror nog vi svor lika mycket båda två inne i huvudet! Vi letade upp en Best Buy, tog oss dot med hjälp av gpsen i mobilen. In på affären, då finns inte den gpsen som Jeff ville ha (killen vi lånat gps av). Så vi gick ut till bilen igen, skulle åka ur garaget och Jim stoppar i biljetten i automaten och det visar 30dollar!!! Då har vi stått där i 20 minuter!! Bara för att vi inte köpte något så var man tvungen o betala. Men JISSES!!! 30 DOLLAR!!!! Jim blev rasande! Men vi hade planer, solen började sjunka och vi ville till venice beach. Så vi försökte navigera oss dit med våra telefoner.. Hittade i sista sekund! När vi väl kom dit fick vi ett lugn över oss.. Vi promenerade längs standen, kände på den vita stranden och njöt av solnedgången...
Sen när vi ska sätta på oss skorna, så flyger Jims dyra Versace solglasögon i backen och får en repa på bågen... Så jävla typiskt!! :(
När vi väl hittat en restaurang så blev det bra igen. Man glömde allt skit som hänt under dagen och kunde slappna av en stund.. Vi satt på en riktigt mysig Italiensk restaurang! Den var utomhus, väggarna var dekorerade med målningar av en italiensk gata och det hängde lampor från vardera sida om väggarna. MYYS! Vi åt supergod mat och hade det mysigt:)

Väl på väg hem så blev det katastrofalt!! LA och INGEN gps är inte en bra kombo!! =/ Vi hittade inte hem!! Min mobil var död och det är min mobil som har en bra "gps". Iphone har en riktigt dååålig karta och gps! Så vi åkte vilse gång på gång och tillslut visste vi inte vart vi var!! En resa som skulle ta oss 20 minuter, tog oss 2 timmar!! =/

När vi väl kom hem så la vi oss bara i sängen och pratade inte om dagen som vart.. Usch!

Måndagen var vi tvugna och gå upp tiidigt! Planet gick inte förens 13.30, men bilen var vi tvugna att lämna in kl 09.00.. Så vi gick upp kl 06, packade och åkte. Eftersom det var måndagsmorgon var vi rädda för att det skulle vara gaaalen trafik! Så vi ville vara ute i god tid! och eftersom vi inte hade en gps... Så vi åkte riktiga omvägar för att slippa motorvägen som stod stilla.
Gick ganska så bra och komma fram iaf:) Skönt!

Sedan spenderades 4 timmar på flygplatsen.. Var såå skönt att åka hem! LA var häftigt, men satan sååå stort och rörigt!!

De var vår resa det:) Då det tar sån jääävla tid att lägga upp bilder, så lägger jag bara upp några enstaka här nu. :)






Fina bilen!:D




Jim är jäääätteglad vid racebanan!!:D tyvärr var den stängd, så vi såg inga racerbilar som körde..:(


SPCA!!:D


Vackra 17 Mile Drive! Sägs vara en av USAs vackraste vägar!


Bixby bridge, såå vackert här!


Solnedgång längs vägen mot LA.


Vårt Motel:)




Jag och Pim med Air Force One i bakgrunden. Jäävlar va stort det var!!


En del av Berlinmuren..


Här vilar Presidenten! (iaf för allmänheten)


Söt va;D


Santa Monica i Solnedgången


Santa Monica Beach i solnedgången..






Älskar färgerna!


Snurrelisnurr!


En typisk amerikansk tomt, såhär i Juletiderna. :)


Hard Rock Café Hollywood!





Vår bääästa Servitris!




Haha, heeeelt impulsiv bild! Skulle vara en söt bild på mig och jim. Jag gör en ful min, Jim äter och sen ser vi på kortet att det är en kille som står som han gör på kortet. haha.. Vi fick oss ett gott skratt! Vi tog en seriös bild sen oxå;)


Paaaalmer!!:D


Hollywood Sign! Så nära man kan komma, på laglig väg;)






Rodeo Drive!


Venice Beach


Venice Beach in sunset









Den mysiga resturangen vi åt på, som låg utomhus:)



Det var allt för denna gång!! :)




LOS ANGELES!

Fredag morgon 09:00:)

Jim är in till stan och hämtar bilen. Vi båda hade nog hoppats på en stoooor bil (typ Range Rover), men tyvärr blir det bara en Ford Fusion.. :/

Vi kommer åka heeela kustvägen från SF-LA. Den tar ca 8 timmar att köra. Jag har frågat Jim flera gånger om han verkligen vill köra den där vägen! Den är nämligen krokig som satan!
Men upplevelsen är värd att det tar lite tid o att vi kör försikigt!

Vägen vi kommer åka sägs vara en av USA´s vackratse vägar! Jag längtar sååååå!!:D Vi har soligt och klart just nu, så jag hoppas det vädret håller i sig hela dagen! Vill få klara och vackra bilder!

Vi är tillbaka på Måndag eftermiddag! Hörs då!:)


Idag är inte idag, utan från i Måndags:P Men tänkte bara visa skilladen på en dimmig dag vs solig:)

Trevlig helg och andra advent! :)

mitt hjärta...!

Åh, är inne i stora köpcentret Macy's! Där håller, under hela julen, SFSPCA till! Dom har varje dag med sig katter och hundar som folk kan adoptera! Jag tycker det är såå Jävla bra gjort! Mitt hjärta brister när jag ser de små kattungarna sitta i burarna.. jag pratade med en av tjejerna och hon sa att det var bara o komma till centret nästa vecka och prata med dom. Jag är skitnervös! Haha.. men vill verkligen dit och se hur dom arbetar! Usch va jag saknar mina hundar... Det har gått en vecka, hur ska detta gå?!

SUPER!

Oj, många dagar sedan jag skrev! :P

Har det iaf super här!! Jim har börjat jobba nu, så nu är jag själv på dagarna.

I måndags var jag mitt i city, gick runt i affärer och tog lite kort. Köpte trosor från Victoria´s Secret, det var det enda jag hade råd med! haha.. Hittade ett super sexigt (inte för mycket) neglige, men det var svindyrt!:( 

Igår hade jag en hemmadag, har blåsor på fötterna efter allt promenerande! haha..
Blev ändå en promenad längs vattnet, kund einte hålla mig:)

Idag har jag vart på bio:) Såg Breaking Dawn igen, jävlar va bra den är alltså!!:D Och jäkliar vilken stor biosalong jag va i!! Hade plats för 450 personer!! Det var jag och några ynka till som var där. :P hihi.. Stolarna var supersköna oxå! :D

Kom nyss hem, klockan är 18.15 här. Jim kommer nog snart hem från jobbet, då blir det o laga mat. Sen måste vi tvätta! =/ Ingen av oss har fler rena kläder nu:P

Saknar mina hundar... :( Det är jobbigt att vara ifrån dom.. Speciellt när man ser såå mycket hundar här! :( Tur att jag vet att dom har det bra hemma:)

Åh, på fredag bilar vi till Los Angeles!! :D Bilar längs hela kusten och sedan stannar vi tom Måndag förmiddag. Då tar vi flyget tillbaka till SF. :)
Ska bli riktigt nice o åka till LA! :D Turista lite i 90210;)

Bjuder på några bilder här nedan.


Mötte Måzart på väg till Fisherman´s Warf. :) (Det är mindre än en meter mellan oss)


Jag o Pim med Bay Bridge i bakgrunden:)


Kupolen inne i Westfiled gallerian:) Älskar denna plats! Kan stå o titta hur länge som helst!


Union Square by Night! :D


:)

RSS 2.0