Lyckad dag!

Dagen började ganska trögt.. Jag o Jim hade inte alls lust o gå upp! Men Fanny va på väg hit från salongen så va bara o kliva upp. Så blev duschen o sen fixa sig. När kl va halv två så började vi packa ihop oss för o åka. Mamma va o hämtade Zorri o Aslan så dom slapp vara hemma själv.
Resan tog 1½timme dit. Och iiingen radio mottagning... SUCK! Så vi fick lyssna på Jims musik..(hiphop) Men de va okej.. När vi tillslut kom fram så möter Sanna oss utanför. Armani kutar ut genom dörrn, heeelt tokig!! haha.. Han visste va som va på gång!:P O Sanna kommer ut o i famnen har hon två små chihuahuor! Såå söta! En beige tik och en hane som är vilt färgad. Såå söta! Hon berättar att hon inne i lghten har en chihuahua valp på 9(!) veckor!!! Så jag vill ju bara in fooooort!!
Men ville att Skrållan o Armani skulle hälsa p varann innan vi gick in. Och det gick hur bra som helst!! Hon luktade på han lite o sen så sprang dom iväg lite o så. Så vi gick in o så fick jag syn på denna lilla otrooooligt söta valp!! GUUUUD va sööööt!!:D Blev såå kär!! :D



Ville ha med henne hem! :P hihi..

Men åter til Skråll o Armani. Deras dejt blev lyckad!! Han uppvaktade henne för fullt! O bara öööönskade att hon löpte nu nu NUUUU!:D haha.. Men han får vänta lite till:P
Ska lämna henne uppe hos mamma så hon får vara emd Nellie o Fiffi som löper. Då kommer hon förhoppningsvis sätta igång;)



Kommer bli ett fint par! :) Hihi..

Nu har vi, jag, Jim Leif o Fanny ätit hemma gjorda hamburgare. Sååå gott!! Är såå sjukt mätta nu! haha..
Så ska nog spela lite xbox.:)

Pink





fredag igen.

Gud va lång den här dagen har vart! Har inte varit hemma en hel dag på hela den här veckan, så har varit såå skönt o bara vara hemma o inte göra nånting idag!
Eller har gjort lite smyckes grejer.
Och så har jag badat Skrållan. :) Shit va hår det lossnade! O så fick jag en vit hund igen;) haha.. När jag själv va genomblöt och Skrållan ren så va det dax o torka sig. Jag tog fram hårtorken och Skrållan la sig ner o njöt. :) Så söt så! Så nu är hon fluffig och fin!:)
Måste ju vara snygg när hon ska träffa Armani imorrn;) Ska ta lite kort då på dom, så ni får se hur snygga dom kommer o vara tilsammans och vilka fina valpar vi kommer få!:D Längtar!!
Har redan planerat vart vi ska ha valp lådan när dom väl kommer! :) Hihi.. Kommer bli suuuper!

Mamma åker ju snart ner oxå för o hämta Chica. Bara 6dagar till hon åker och 9dagar till hon kommer hem. Men vå rlilla vovve!:D Hihi.. Underbart ska det bli!!
Hade vi haft en mindre så hade vi tagit hem en av valparna. Min Clifford, guuud så söt han är!! Men nu är han iväg skickad till Madrid.. :( Hoppas han får det bra!!!

Ikväll kommer mamma hit. Vi ska äta kyckling curry med ris. Ska bli gott! Får se vad vi hittar på sen.
Imorrn blir det ju som sagt res till Eskilstuna/Västerås(strömsholm) och träffa Armani. Sen så kommer Leif hit. Han o Fanny har beställt BasilikaHamburgare med Frisco bröd. :) Så det blir trevligt!

Nu ska jag Fixa lite med smyckes bilderna o lägga in dom. :)



Rosa/Guld





Halsband. En medaljon i hjärtform, sedan pärlor som hänger i kedja och ringar. Själva halsbandet är i mocka snöre. Mycket snyggt, bekvämt och lätt att arbeta med!

________________________________________________________________





Här är ett par örhängen som är riktigt långa. Små beads pärlor. Rosa/guld.
Känns klite lyxigt när dom är så långa. :) Nu vet, kändisarna som går på röda mattan;)








Intresserad?? Säg till!

glitter & glamour

Idag så hade vi ställt klockan på o ringa kl 8. Vi gick upp halv10. Guuuud va skönt det va o sova! haha..
Åkte in till stan runt halv12. Skulle träffa Fanny. Vi hade planen att gå till Panduro o skaffa lite nya smyckes grejer. När jag kom in till hötorget så gick jag till Gina. Fanny sa att hon skulle komma dit. Så jag gick runt där. Hittade två långärmade t-shirts, en piké och en volangkjol som va jättefin till dom långärmade!:)
HIttade även ett par SKIT snygag örhängen! Det va ringar och så va det fjärilar som hängde på. Såååå fina!!:D Men köpte dom inte. Ska nog göra det! :)

När jag va klar så gick vi till Panduro. Guuud va mycket grejer dom har!! Jag plockade på min lite påfyllning. pärlor i rosa nyanser, örhänges-ringar, krokar, ringar till o färsta grejer i, snöre, kedja,  ett guldhjärta(medaljong) spännen i olika format. Ja lite andra grejer oxå. :) Men vill ha meeeeer grejer!! Faam att det ska vara såå dyrt!

Vi gick till STHLM (tror jag de heter va) Guuud va mycket fint dom har!! fint o roligt!:D ska ta med mig Jim dit;) hihi..
När vi sprungit runt en stund så kkände vi att det va dags o äta! McDonald blev det. Liööen i kassan va jätte söt o rolig!! haha.. Vi fick gamla pommes, så bad om nya. Fanny fick ny cola o jag fick good krydda till pommesen. Riktigt söt o trevlig o rolig kille! haha..

När jag kom hem så satte jag mig o gjorde klart örhänget jag börja på igår. Och sen ett fint halsband!:)
Runt halv7 så kom Jim hem och en klass kompis till honom. Vi åt från pizzerian. Och nu sitter dom o spelar lite. Jag har försökt hitta fjärilar på smyckes hemsidor. Men hittar inga som säljer några.... =/

Men så här fint vart det jag gjorde idag!





_________________________________________________________________________________________

Imorrn blir det nog en lugn hemam dag. Har inte vart hemma en enda dag denna vecka! Skulle vara skönt!
Nu behöver Jim datorn lite.

Hjärter

Idag så va det försäkringskassan. Gick såå bra!! :D Fick mig en lugn o bra förklaring till att "arbetsträningen sker inte på bara 3månader. Utan snarare minst 4-6månader. ca2månader på 10%, sen kan man trappa upp på 50% i en månad, sen beroende på hur det känns så trappar man upp till 75% o kör där ett tag." Guuud så lättad jag blev! :D Va en riktig klump som släppt från mitt bröst!!
Så nu kommer min handläggare skicka mig vidare till en annan tjej som kommer ha hand om mig under arb.träningen. Och om ca en månad så kommer jag nog vara igång. :)

När jag o Jim va klara på Fks så åkte vi hem till mor min. Hon är fortf sjuk stackarn! Jim har ju iaf sålt sin turbo-sats. Så vi skulle packa ihop den o skicka de. Slutvikten blev 25kg. Så nu va det bara o tejpa ihop kartongen oxå. Sen va det klart o skickas iväg!:)
När klockan va runt halv 3 så körde Jim mig till Kista, skulle möta Fanny. Vi skulle ha gått lite där oxå, men vi hann inte. Så vi tog tåget till odenplan o gick till salongen. Fick mina naglar fixade. :)
Dom blev sjuuukt fina!! Röda och på ringfingrarna blev det hjärtan i stenar. :)



På salongen så skulle dom ha invigning . Så när vi va klara med mina naglar så hjälpte jag till lite o fixade. Tände ljus, la fram smörgåsar med massa goda saker på, cocosbollar jaa, you name it;)
Ville stanna kvar en stund när allt va klart, men va tvungen o åka hem till mina vovvar.:)

Skrållan ligger sött i sin korg nu o sover.
Men kolla den här uuuursöta bilden!:D

Hihi..

Nu blir det uppdrag Granskning! Uppföljning på "dom sjuka hundarna" Hmm.. Min spanska hund är iaf frisk!!

Fyndat!:D

Så, nu har jag tid o skriva igen. :)

Idag så gick vi upp runt halv10. En service kille från Samsung skulle komma o kolla ett fel på Tvn. men, han kunde inget göra.. Men han skulle höra med sina kollegor o höra av sig igen. Så bara hålla tummarna.
Mamma har var hemma idag med, förkyld o hostar som en took! Så vi bestämde oss för o åka o fixa lite Chica grejer. Så vi åkte till BrommaZoo. Köpte bur och halsband. Jag köpte en skål till Aslan som hänger i buren hans. Skit bra! (Hittade den på Kanin-avdelningen för 20:- tror jag det va)
Sen så åkte vi till Erikshjälpen i Spånga. Dom säljer 2hand grejer. Mamma ville ha ett liitet puttunuttit bord till vardagsrummet. Men hon hittade inget. Meen jag gjorde!!:D
Champange glas! Och två ljushållare och nå litet fat av nå slag. Älskade färgerna!! ;)
Och allt detta köpte jag för 240kr. GALEET! Tror att Champange glasen ute i butik går på typ 5-600kr. Någon som vet??
Är iaf myyycket nöjd!:D

 

   





Fint va!:D hihi.. Är såå nöjd! Ska bara köpa nå ljus oxå! :)

_______________________

Imorrn är det försäkringskassan som gäller. Prata om arbetsträning. Så håll tummarna på att allt går som jag vill!! Är lite nervös! Dom kan ju göra ptecis som dom vill=/ Dom som bestämmer lixom.. Blää..

Sen imorrn runt 2 ska jag till Kista. Träffa Fanny o åka till salongen. Hon ska få fixa mina naglar. för nu börjar dom lossna. Blir rött igen, men ska göra nå hjärta av nå slag med stenar på. Bir super tror jag!:D hihi..



Såg precis på reklam för mascara. Ni vet dom där mjuka borstarna i silikon(eller va de nu är.) Har ni tänkt på att alla är i olika färger jämt? Min jag har är typ grön. Den på reklamen är Gul. Sen finns det röd, rosa, blå osv... Varför gör man dom i färg för??? Det syns ju inte.. ?? Förstår inte!

Nu är det TopModel!

Herrå!!

"Är det någon skillnad?"

Ojoj, haha.. Jim har haft riktig säljar-tur här i veckan!
Han la ut sitt turbo-kit, som han köpte förra sommarn från USA, för han kände att det kommer bara kosta massa pengar för o fixa det. o lagom tills han är klar så kommer det av dax o köpa ny bil:P Haha.. Så han la ut det på blocket för en bra mer slant än va han köpte de för. Fick det sålt. Ska skickas till Borås.
Sen så hade han lagt ut våran reciver på nå forum. Frågat om någon har en svart och om man skulle kunna byta. Dom får en silver, vi en svart. Blir ju mer enhetligt här då. :)
Ja då är det en kille som ringer o frågar om han får köpa den! "Jaha, ja jo visst det går väl bra." Jim blev chockd men lycklig! För då kunde han köpa den han ville ha istället!:D Yeeeeeyj!:P
Så han fick den såld för en slant och gick o köpte en ny. Den han kollat på lite. (Harman/Kardon) Han ville ha en annan egentligen, men 10tusen va lite väääl mycket!
Så efter alla om o men med sladdar o kablar här hemma så är den äntligen på plats!! Såå fint det blev!!!

Sladdar för ett helt kompani fick han bort iaf!!


Och så här snyggt blev det!

Lite bättre än den där silvriga saken som lööös upp..:P

Så nä rhan hade kopplat in recivern med högtalarna så drar han upp ljudet ganska högt, skriker "VISST LÅTER DET BRAAA!!:D" Mitt svar va "Är det någon skillnad??" Och ser lite fundersam ut.. Haha.. Jim säger då" VA?!! Det hör du väl hur BRAA det låter!!! Det är ju skitstor skillnad från innan!!"
Haha.. Kände mig lite hemsk då.. :P haha..  Men det låter bättre (lite iaf) nu än innan. :) hihi..

-----------------------------------------

Igår va vi runt o fixade med sladdar o allt va det va. Vi va på Bromma Zoo oxå. Så Skrållan fick sig en fin bädd oxå. Så nu är båda glada.:)
Vi va även i Vällingby. Så va vi inne på Lagerhaus. Hittade såå fina kuddar!! Dom är i manchester, som våran soffa, i såå fin turkos färg!!! GUUUD va fina dom va!! --> http://www.lagerhaus.se/inreda.html#
Så vi köpte två, för o förgylla soffan hemma. När vi kommer hem, ja åh!! Då lägger vi kuddarna i soffan..... Dom är så turkosa att dom skär sig saaatan mot min vägg!!! FAAAN!! Jag som veeeerkligen ville ha dom där!!! =(
Så va bara o lämna tillbaka dom... Grr...:(
Men får hitta några andra kuddar!!

Vi va även inne på Folkhemmet. Där hittade vi en trägrej som man hänger över soff-arm-kanten! Så den köpte vi!

Super för o ha dricka eller godis skålen på;) hihi..

Måste bara visa hur snygg Aslan är mot in tapet! haha..


Snyging!;) hihi..

Nu ligger han o sover i sin snygga dräkt på soffkudden. Mysis!



Snuttis!:)



Shit, längtar så sjukt mycket till Lördag!! :) Då bär det iväg till Armani o hälsa på! Hoppas verkligen Skrållan gillar honom;) hihi.. Då blir det valpar lagon till mitten va April kanske. :) MYYYS!
Och Chica kommer ju hem nästa söndag(8feb) Ska bli såå roligt! Ville ju ha hem Clifford jag. Hade vi haft en hund mindre så hade jag tagit hem honom!
Han är sååå jävla söööt!!:D


Chica är ju såå söt oxå!:)


Hihi..


Neej, nu måste jag ner i tvättstugan! Får skriva mer sen! :)



Glad och Lycklig!

Har vart en riktigt bra helg tycker jag!
I fredags så va ju Johan o Lejph här. Vi gjorde korvstroganoff med ris och sallad. Sen blev det Band of Brothers. Morrötter, gurka, äpple o dipp.
Kvällen vart ganska lugn. Lejph satt o tränade hundarna. Han ville få Zorri o ligga och få Skrållan o rulla runt. Han lyckades faktiskt med båda!:D Va roligt!
Vi spelade lite gitarr och så kriga dom lite oxå på Xboxet.

Sen så va det ju självklart med lite sånt här oxå...



Leif va tvungen o visa ett nytt grepp han fått lära sig. hahaha.. Ser ju..hmm.. bra ut.. =S

När klockan va halv2 så åkte Johan hem. Vi andra tre gick ut med hundarna. Sen satt vi o prata en stund o sen blev det sängen.. Såå skönt!:) Hihi..

Gårdagen va lugn.. Jeif åkte härifrån 8på morgonen. Han skulle jobba. Jag o Jim sov fram till kvartöver 11. Då blev det ut med hundarna. Jim åkte o jobba. (12-16) Så under den tide så tittade jag på ett Greys sen blev det duscha. Föna, platta o locka. Guud va svårt det är o locka!! Kan typ inte! Tycker lockarna står åt konstiga håll o kanter. Men löste sig tillslut:P
 
När klockan va kvart i 5 kom Jim o Johan o hämtade mig. Vi skulle hem till Kattis. När vi kom dit så väntade Lasagne=D Och så hade hon gjort fetaost-paj med spenat i oxå. Den va faktiskt riktigt god!:D Blev chockad av att jag åt den. Haha.. Sen så skulle vi fixa lite bröllopsgrejer. Men det krånglade till sig. Så vi spelade GH istället;) haha..
Jag o Jim va hemma kl 22.45. Då kollade vi på tv. Det började en film runt 12 som vi fastnade på. Så blev sen i säng igen. Men kände min pigg imorse!:)

Mamma o bror ligger hemma o är sjuka.. Stackarna! Så mamma ringde här för en stund sen o ömka sig. Hon va sååå sugen på kebab. :P Så vi köpte kebab åt henne o bror. Så då vart dom glada!:D hihi..

Jim drack en smotie igår. Det va några andra som ville ha..
   

Nu ska jag ta en bit sockerkaka.... :)

11år....

Idag är det den 23Januari. Vilket betyder att det är 11år sedan min farfar dog.... 11år sedan jag såg min farfar lämna oss. 11år sedan han höll min hand...

Känns inte som att det gått 11år! Pratade med pappa om det idag och ingen av oss förstod det inte riktigt.. Om exakt 1månad är det 11år sedan min morfar dog...
Både min morfar o farfar dog av cancer.. Samma år, samma datum, med en månads mellanrum..
Den 16januari så va det 11år sedan en vän till familjen dog. Av cancer...
Mitt år, 1999, va ett tufft år! Det året  är väldigt suddigt..! Men minns det som är viktigt att minnas!



Jag o pappa på midsommar 2006

________________________________________________

Åh, vi har fortfarande inte fått upp tavlorna på väggen! Så nu skiter jag i de o lägge rupp bild så ni får se hur det ser ut..



Jim ville oxå att jag skulle lägga upp en bild på vår tv del. För han är så nöjd;)



Zorri har även fått en jätte fin bädd som hon får ligga i. Såå gosig!!:D Vill fan oxå ha en! haha.

 

Vi har även köpt en ny borste till hundarna. Den är super-duper bra! Tar bort underhullet i pälsen. Helt sjukt va det ser ut när man borstar!







Jim fick ihop en så stor hög med hår att det blev som en melon! hahaha.. Såå skönt!!

Gud vilket Bild-inlägg! haha..

JUSTE! Vi har ju köpt en hylla till hallen. :) Har nog inte visat det..


Blev väldigt mysigt!:) Hihi..



Ikväll blir det spel-kväll. Johan o LEJP kommer hit. :) Vi ska äta korvstroganoff och ha trevligt!
Sen imorrn så ska Jim jobba på dagen o på kvällen ska vi hem till Kattis. Äta god middag och fixa inför deras bröllop. Blir super kul tror jag! :)

Nää, nu blir det ut med hundarna...

BOLT!

Asså, denna lilla underbart urgulliga o söta hund är jag kär i!!!:D

Filmen va såå bra!!:D Den ska jag köpa sen o ha på BluRay. :) hihi.. Guuud så bra o gullig!













Såå nu vill jag ha en Bolt! :) Hihi..

SE  DEN ALLIHOPA!!

?

Vad hände nu då?? När jag va ute med hundarna i morse va det minus grader ute.. Sen började det regna.. Och nuu, ja nu är det jättestora snöflingor som faller ner tillsammans med regn?!!!!

Åh guud va trist! Jag som hoppades på att våren va på väg.. ;) haha.. Kanske inte riktgt än men iaf... :P

Mamma har bokat en biljett nu iaf. En resa hem. Den 8 Februari. Så nu ska hon bara hitta nån billig biljett ner oxå. Jag kommer inte åka ner nu. Priserna blev för höga. Så blir kanske i Maj. :)
Men ska bli så roligt när valpisen kommer hem!!:D Sötisen!!
Nu är tydligen dom flesta valparna hämtade.. Åh,jag som ville träffa dom.. :( Ulltussarna:P hihi..


HÅLLER TUMMARNA FÖR PESSIN O RICKARD IDAG!



Åh, imorrn så ska jag göra mitt allra första cellprovs test! Är så nervös!! Men har ju vart hos gynkan ett antal ggr så borde ju inte vara ngr probbs. :)


Nu ska jag o Jim ta en varm dusch.. :)



Hm.. nu snöar det bara! Skumt väder vi har!!



Wii Fittande

Gud vilken trevlig helg jag haft!! :) Så skönt!

I lördags, på förmiddan så kom mamma, bror o hennes vovvar hit. Vi började spackla på väggarna och när det va klart så lät vi det torka. så efter 2timmar va det dax. :D Mamma slängde upp limmet på väggen och satte upp första våden. GUUUUD VA SNYYYGGT!!!!! hon höll på i 1½timme. sen kom Leif. Så vi började laga mat. Kyckling med lime sås och ris. Så otroligt gott! Skulle kunna äta vaarje dag;)
När vi ätit så satte mamma upp 2våder till. och sen åkte hon o bror med hundarna hem. Vi gick till konsum. köpte lite gottigott till efterätt. När vi kom tillbak stod fanny här o väntade på oss. :) Så vi gick in och så blev det "Band of brothers" Mycket bra!

När vi kollat klart så ville Leif pröva Wii Fit:et. Det tyckte han va roligt. Vi med:P hahaha..
Leif hade nämligen på sig Jims mjukisar. Det är bara det att Leif är sisådär 173cm lång/kort ;) och Jim är 185cm. Så ni kan ju tänka er hur det ser ut ;)



Precis, ni hade slldeles rätt. Det såg så roligt ut!
Och tänk er då att han står på "fitten" och balanserar och kör Yoga... Med dom där mils långa byxorna... Asså vi hade såå roligt! Både med och åt honom! hahaha..

   

När Leif hade prövat klart så åkte vi lite snowboard. Vilket jag ÄGDE på!!!:D ;) haha..



Och Leif åkte oxå snowboard. Fast på ett annat sätt....



Haha, ja det va riktigt roligt!! Klokan vart på något sätt halv 3?!! Haha..
Så då gick vi alla o la oss.. Fanny på soffan, Leif i "sin" tält säng och vi i sängen. :)
Jag vaknade runt 11 på söndags morgonen. Ganska pigg faktiskt. Men guuud va mörkt det va ute! Usch!! Gick en vända med hundarna. Sen in o kurade ihop mig i fotöljen och kollade på körslaget. Fanny o Leif vaknade sakta med säkert;) haha.. Sen åt vi 3frukost i typ en timme. Nybakad baguett och te. Mycket trevligt! Jim han sov som en stock han..
Söndagen vart lugn.. Mamma kom hit och tapetserade det sista. Blev sjukt snyggt! Bilder kommer när jag fått upp tavlorna. Fanny åkte till sin faster. Och Jag, Leif och Jim Wii Fittade (usch va hemskt det såg ut o skriva så. haha..) Och hade skit roligt!! Haha.. Galet varm man blir asså!! När klockan närmade sig 18 så kom Johan. Jag o Leif gjorde pizza med taco köttfärs. Såå otrooooooligt gott det vart!!! Sen så kollade på UFC 93 tror jag det va. Men det va äckligt dåligt! Precis alla matcherna va piss dåliga! Jag sov lite, Jim med och Leif. Så Johan va tvungen o väcka oss i omgångar.. ;) hahah..
För en gång skull så var det inte så sent. Tror jag låg i sängen halv tolv. Mycket skönt!!

Idag har jag vart hos psyko o så har jag hämtat mina glasögon. :) hela o fina igen!
Nu på kvällen har vi inte gjort nått typ. Jim har pluggat lite o jag har kollat på tv. Jim har nu lagt sig. Jag ska nog oxå lägga mig strax....

Nu blir det en vända med hundarna och sen en dusch. :)

Tjenixen!!:P

Äntligen!

Har fått min kalender idag! Ni vet den som jag skrev om för ett tag sen. Guud så fin den blev!! =D
Så här ser den ut på framsidan. :)



Inuti så ser den ut så här.

   




Vi har ju äntligen fått våran TV nu oxå!!:D Den är så sjuuuukt snygg! Blev Samsung LE40A866
Den är svart med rött i kanten och såå snygg;) Snudd på sexig:P haha..
Så nu är det super snyggt i vardagsrummet! Bara tapeten som saknas;)


Lite förberedning för o kunna hängas upp.


Fixfix med sladdar.


Snart klart...


KLART!! Nu är sladdarna borta och det är så snyggt;)



Min fina vas!:D Den står så bra där!! Hihi..

Så nöjd så!:)


Häromdagen så va Leif här. Vi spelade Wii. :D Det av så sjukt roligt!! RAYMAN RAVING RABBIDS. Sååå söta!:D haha..




Men sjukt va ont i kroppen jag fick! haha..  Men galet kul! hihi..


Nu har jag städat bort granen. Plötsligt fick jag ett jätte stort vardagsrum igen!:P haha..

Nu ska jag lägga mig under täcket i soffan...  Snart är det ju Lets dance oxå. :)


Tänder....

Äntligen hemma igen...

När jag skrev sist så satt jag i väntrummet på Narkoskliniken. Jim låg inne i rummet och blev nedsövd och fick dina tänder utdragna. När jag suttit i en timme med datorn och internet genom Jims mobil så dog hans mobil!!! Vad gör jag nu då?!! SÅ jag spelade lite kort en stund och så åt jag min pasta sallad. Den av god!
Vi kom dit 12 och när klockan va 14.15 så va han vaken igen. Så jag gick in dit och han såg så ynklig ut! Låg där under ett täcke och sov. Med blod på läpparna och grå-daskig i ansiktet.. Stackars min riddare!! Men såå duktig han va!! Visst han blev nedsövd, men iaf! Jag satt o va orolig heela tiden!! hahaha.. Men nu är det över.. tack o lov!!
Så nu liggr han i sovrummet o sover. Han va heelt slut! Han kom im o la sig kl 7 morse.. Han ville vara så trött som möjligt idag. O ja, det är han ju:P haha.. Men han får vara ynklig en stund o sova. Sen får han komma o lägga sig i soffan istället. :P

Här är hans otroligt långa o stora tänder!!



ÅH! Måste visa mina grejer jag köpte igår!

  
  


Oj, såg att Wii:t va lite dammigt:P haha..
O så är det min bok o Jims!:) hihi..

Köpte även lite Swarovski kristaller och några sötvattenpärlor.:)



Och så mig själv när jag äääntligen har linser igen! O så har jag smörjt mig med brun utan sol, så känner mig lite fräsch faktiskt:)




Nää, nu blir det vila en stund.. helt slut!!

Gårdagen.

Shit vilken dag de va igår!
Vi va inne i stan och lämnade in mitt wii, så det skulle bli chippat (så vi kan bränna ner spel istället för o köpa) och så bytte jag skal på de oxå. Svart istället för vitt.
Men do, skulle inte bli fördiga förrns senare under dagen. Så va bara o åka hemåt igen. Vi åkte till SKRAPAN, skulle äta ngt. Meen blev att vi gick im i PAUS butiken. Fick lyssna på vårt surroundljud. GRYMT! haha.. Och sen så åkte vi därifrån, hittade inge god mat..=/ Så viåkte till Kista. Käkade4 o gick till Apoteket. Sen bar det iväg igen.. Nu skulle jag till psyko. Kände inte alls för det! men men... Så satt där en timme. Sen bar det iväg till Jakan C. Skulle till Hasse o göra synundersökning och lämna in mina trasiga glasisar. Fick iaf ett par linser, så nu ser jag igen! haha.. Juste, Jim köpte "Toys for Girls" till mig.:) Så nu har vi varsin! Min är rosa och hans är svart.:) Så nu står dom fint på Malmbyrån där hemma. Ja, iaf, när vi va klara hos Hasse så begav vi oss in mot dtan igen. Plockade upp Fanny och åkte för o hämta wii:et. Meeen dom va inte klara, så vi fick vänta i en timme typ! haha.. Men det va ganska kul! Killarna som jobbade där hade nog roligt;) Två brudar soom sitter o stirrar på dom:P haha..
Men när kl va 18.15 så fick vi äntligen min wii! Såå fint!! Då hade vi suttit där i, ja en timme o lite mer..

Men för er som trodde att dagen va skut här har fel! haha.. När vi va klara dör så åkte vi till Leif, han skulle ha sitt passerkort till jobbet som han gkömt hemma hos oss. Så pratade lite o åt lite morot. Seeeeen åkte vi till Stinsen, in på panduro. Köpa färg till högtalarna som vi ska ha i sovrummet. (måla dom svarta) och så köpte jag lite smyckes grejjer. När vi va klara där gick vi o åt. Jagn åt en Foccacia och Fanny med. Jim va inte hungrig så han tog bara en dricka.
Nu när vi va klara där så åkte vi äääntligen o handlade på ICA. Behövde fylla upp kylskåpet igen:) Jim köpte massa soppor så han kan få i sig nått efter tand-utdragningen. :) Ochn när vi va klara dör åkte vi hem..

SÅÅÅ SKÖNT DET VA O KOMMA HEM! haha.. Resten av kvällen blev lugn. Klockan va ju ganska mmycket så. :P

Tröttsamt väder...

Guud va jag hatar det här! Kunde inte minusgraderna hålla sig kavr på minus?! JAG HATAR NÄR DET BLIR HAAALT!!! Ni som känner mig veeet att jag har den sääämsta balansen i universum. Värre än ett nyfött rådjur.. Så nu när jag går ut blir jag tokig! Får fan ont i magen för att det är så halt! =/ Blää.. Men hoppas på att det blir vaaarmt imorrn så allt smälter bort.

Imorrn blir en tuff dag! Mycket ska göras.
Jag o Jim måste in till stan, vi ska chippa Wii:t. Och det tar ca 1½timme för dom o fixa. så under den tiden så får vi väl hitta på nått.. När det är klart så mååste jag till Hasse så han får se mina glasögon. Och så jag kan beställa linser, så jag slipper o gå runt i dessa fuuuuula gamla glasögon!!!!=/ USCH!! förstår inte hur jag ens har kunnat!!
När det är klart så är det första mötet med Psyko iår. Jag har verkligen iiingen lust med det! Men måste väl... När det är klart MÅSTE vi åka o handla.. Kylskåpet är inte tomt, men snudd på.. Och så ska vi passa på o gå in i Stinsen oxå. (det är väl den enda lugnande grejen på hela dagen:P ) Ska nog, när vi ändå är i stan, åka förbi stället där vi beställt tvn o kolla om dom fått in grejerna. eller om dom vet vart dom bfinner sig och när han tror vi får det. :)
Allt det här ska vi hinna med imorrn, för på Tisdag ska ju Jim ligga på operationsbordet. Två tänder ska ju ut. SKA BLI SÅÅ SKÖNT! haha.. Han har ju levt på värktabletter i ca2½månad nu. och har ont i munnen. Så han har inte vart den roligaste ibalnd.. Så ska bli såå skönt att han ääääntligen ska bli av med dom där jääävlarna! Haha..
Veckan sen lär bli ganska mycket pass-upp. Om jag känner min karl rätt;) haha..
På onsdag har jag grupp. Oxå första för iår:) Ska bli roligt!:)

Måste komma igång med träningen oxå.... Ska lägga upp nå schema av nå slag. :) Så blir det väl bra tillslut..

Nuuu ska jag ut med mina monster-i dunder halkan!!

trött...

Gud vilken trevlig kväll vi haft! Började  med att Leif kom hit vid halv 6. o ngr sekunder efter det så klev mamma in genom dörrn. Väldans liv det vart på alla hundar!:P När det lugnat sig så klev Fanny in genom dörrn. Så det som hade blivit lugnt vart nu galet igen! haha.. Nu va alla hemma, förutom Jim. Han va borta! haha.. Nä, men han fick jobba över lite. :) Så runt 6klev han in genom dörrn. Då höll vi på för fullt med maten i köket. L o F höll på med klyft potatis o jag fixade sallad. :) Mamma fick rensa kycklingen. Mycket trevligt!! Vi lyssnade på musik och åt gooood mat. :) Vart myyycket mätta!

Sen så satt vi o kollade lite på körslaget och pratade massor. Mamma o hennes doggies gick hem. Vi skulle kolla på en film, men den va för hackig. så blev o söka nytt. Vi satt undertiden o lysnade på musik på Spotify. Guuud så  bra det är! Man kan verkligen skriva in nästan vad som helst för nån låt o så kommer den upp. Så vi satt o lyssna på stora klassiska låtar. Så som "morning" (grumme reklam låten) och "time to say godbye" med Andrea bocelli o hon. (glömmer jämt va hon heter...) haha.. Men det va roligt! Sen bytte vi kategori på låtarna. Sökte på några väääärstingar som vi spelat på GH. Shit va fooort det går! HAha... Tillslut hade vi iaf hittat nått o kolla på. Blev "Band of Brothers!" Riktigt braa! Jag har inte sett sen så. Vi har nu kollat på 2 avsnitt och det va såå bra! eller hemskt, men bra gjort.... Nu har F gått hem och J o L sitter o spelar xbox. Jag kommer nog gå o lägga mig snart. Är så trött!
Tror min trötthet beror på att jag ser så dåligt just nu.. Ska till Hasse på måndag o se om han kan fixa! Får beställa nå linser eller ngt. För jag kan inte gå runt i mina gamla glasögon.. Kommer döö! Haha..

Guud va jag gäspar!!

Nattinatti gott folk!!

Turkost halsband:)


Här är mitt senaste verk;) Tog ett antal timmar o göra... Men vart nog ganska coolt tycker jag. Såg ett sånt här, fast med bara vita pärlor på nån kändis. Så då kom jag på att "Ett sånt ska jag göra" :)






10Januari.

Hmm, trodde verkligen att Lets Dance skulle vara bättre än de va.. Men men.. Inte hela världen. :)

Idag jobbar Jim. Så jag o mamma åkte till Beckers, mina tapeter hade kommit. :D SÅÅÅÅ FINA!! hihi.. Så ska väl förhoppningsvis fixa det nästa helg:) Ni få ringa bilder på tapeten förens den sitter på väggen;) hihi..

Ikväll kommer Leif o Fanny hit. Johan dissar oss.. :P haha.. Mamma kommer hit ox. Så hon slipper o sitta själv hemma. Så vi ska äta grillad kyckling, potatis klyftor och aoli. Och så sallad så klart!
Förut köpte jag alltid vanligt sallads huvud. Sen bytte jag till sallads kruka. Seen bytte jag till färdig sallad på påse (typ ceasar sallad med krutonger i) Meeen NUU har jag börjat med sallad i LÖSVIKT! :) En påse, med 100gram i tror jag, kostar 19kr tror jag. Och idsg köpte jag 170gram sallad för 21kr. Så det är ju heeelt okej!;) Så ikväll får vi se om det smakar gott oxå. :)

Just nu sitter jag här, kollar på MTV där det är All Access. Lite roligt o se på faktiskt! ;) Skrållan ligger brevid mig, hon väntar på att jag ska ta hennes boll o kasta iväg den. :P Såå söt!:) hihi..


      


Ja ska väl ta o städa lite. :) Men har inte alls lust....

.:.

Ja, nu har jag satt på mig mina gamla glasögon. Ser knappt nånting i dom.. Men iaf liiite bättre än om jag int har några alls. Meeen hur se jag ut i dom då?! Hahaha..





Jag tog ju bort julstjärnorna igår. Och upp med vanliga lampor igen. Köpte ju en lampa till vardagsrummet. Blev bra tycker jag! Ska bara köpa en blomma oxå så det blir lite mer i fönstret. :)



Men blev riktigt nöjd faktiskt!!:) Och så plockade jag undan lite på hyllan. där alla ljusen brukar stå. Så nu är det lite mindre grejer där oxå. :)

Jag köpte en grej från Inspiration av Fanny för ett tag sen. Nu har jag ställt den i sovrums fönstret. Den ska stå på en lamp-grej sen. Så kommer det lysa upp i den. Såå fin!! Jim tycker den ser ut som en spermie.. haha..




Fixade mina naglar igår ju. Fanny satte på fina stenar:) Hihi..



Jag ringde till min optiker. Ska komma in imorrn o så får dom se hur glaset ser ut. Och sen fixa dom. Guuud så irriterande!! Känner mig påverkad för att jag inte ser bra.. :(
Ringde till Beckers oxå. Men dom svarade inte. Så kommer åka dit imorrn oxå o kolla om dom fått in tapeterna!:) VILL HAAA NUU!:D
Kommer bli såå snyggt här hemma! hihi..

Nu ska jag ta en smörgås. Snart är det ju Lets Dance oxå! Jippiii!


VAD HÄNDE?!



Är det någon som ser vad problemet är?!

Gaaah!!

Jag ser ingenting!!! Mina glasögon föll i golvet... Och som sagt, nu ser jag iiingenting!! Sitter typ 20cm från skärmen för o se vad jag skriver,.. Suck!! Har letat fram mina gammla glasögon och tyvärr-dom ser jag heller ingenting i!! Så nu får jag gå här o inte se ett skit... Smsade små-tjejerna så får dom komma o gå med hundarna. För det här går inte alls. haha.. Kommer slå ihjäl mig om jag måste gå ut nu!!

SUCK!!

Listan!

1. Tre namn jag lyssnar till:
 Steffi, Liten och Stephanie
2. Någonting jag tycker om med mig själv:
Att jag kan göra mina Egna örhängen:)
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
Att jag har svårt o gå upp på mornarna....
4. Detta är jag rädd för:
Att jag inte kommer klara det jag vill klara..
5. Tre saker jag vill ha varje dag:
 Min morgonpuss, kärlek och prata med mamma!:) 
 6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
 Göra 100 armhävningar, låta bli o shoppa något under en vecka och låta bli o se på nån av mina serier:)  
7. Detta tycker jag om att göra:
 Sooova, leka med vovvarna, mysa med Jim, vara social med mina vänner, Shoppa! Och tända ljus!:)  
8. Detta vill jag göra just nu:
 Ta en varm dusch o gå o lägga mig..  
9. Bästa känslan:
 Efter ni vet vad. Och kärleken mellan mig o Jim!:)
10. Värsta känslan:
 Panikångest...
11. Egenskaper jag gärna ser att min partner har:
 Stark självkänsla, rolig, har koll på läget, ärlighet, omtanke och kärleksfull.  
12. Är jag kär just nu?
 Nej, förälskad upp över öronen!
13. Jag vill gifta mig...
med Jim, på försommaren, I en fin trädgård, men min vackra klänning jag hittat. Vill gifta mig snart.. :)
14.Följande tre saker vill jag göra innan jag dör:
 Ha den där villan jag drömmer om, få barn och åka till ett drömland o bo I en bungalow.
15. Mina käraste ägodelar:
OJ! Min förlovningsring och Jims. Mina giraffer, min första Tulle björn, mina glitter jul änglar som jag ärvde när farmor dog. Vi hängde upp dom I matsalslampan för 15år senr dom hängt fram tom 3månader sen. Alla mina smycken som jag fått av min mormor som morfar gjort innan han dog.
16. Något jag vill ha i present:
 En tulle:)
17. Detta har jag på mig just nu:
 Mjukisar, strumpor, trosa och linne.
18. Favoritkläder:
Mjukisbyxor ett linne o tjocktröja. Såå myys! Men känner mig snygg I ett par jeans o en snygg t-shirt.
19. Favoritdjur:
Hund- heelt klart!
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
 Oj! för svårt... Men spanskt är ju underbart! Vad går det under för stil?
21. Favoritlåtar just nu:
 “jag hatar o vakna utan dig” -Lena+Orup
Alla Jason Mraz låtar
“It´s true” -Salem al Fakir
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:
 haha.. Minns fan inte. Men kanske....
Psykologin va roligast
 Gympan va såå trist!
23. Stjärntecken:
Stenbock
24. En bok jag älskar:
 Harry Potter böckerna! Dom enda jag läst typ :P
25. En film jag älskar:
 New York Waiting
26. Tv-program jag gillar:
Haha.. One tree hill, Greys, Chuck, Gossip Girl, Hemmafruarna, Prison break, Life, Dexter, Lipstick jungle, private practice.. Har nog missat nån... :)
27. Favoritdoft:
Amor Amor – Rose heelt klart favvon!
CK- 2U,
 nån escada som jag har.
28. Detta äter jag gärna:
Fläskfilé med klyftor och sås:)
29. Dricker helst:
Päron soda från Soda Stream.
30. Favoritgodis:
Bubblisar(blå/rosa flaskor) och zoo apor:)
31. Hit vill jag gärna åka på semester:
OJ! New York, en ö med vackert vatten o fin sand (för o kortfatta alla länder/öar) Tokyo.
32. Färg på mina ögon:
Blåa
33. Min längd:
För kort. 165 . MEEN 1CM längre än Pessin!
34. Jag tror på:
 att Jim klarar skolan!
35. Jag spelar:
 Xbos, Wii och luftgitarr;)
36. Person jag beundrar:
Mamma!
37. Så här bor jag:
 I en 2a på 60Kvm med Jim, Zorri, Skrållan o Aslan. :)
38. Antal döda krukväxter i hemmet:
Inga alls!
39.Det här tänder mig:
Jims heta kyssar;)
40. Det här gör mig avtänd:
mycket!
41. Favoritfärg:
 Turkos!
42. Favoritcitat:
 Hmm.. Vet inte..
43. En hemlighet jag vet:
 OJOJ!! Ni skulle bara veta!!
44. Bästa present jag fått:
 Mitt hem! Och Jim!
45. Senast köpta skiva:
Ja, det va jätte länge sen! Men tror det va en O.C soundtrack skiva för typ 3år sen.
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
 Ingenting just nu..
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:
 Min mage...
48. Udda förmåga/egenskap:
Hmm.. Jag har en skratt-grop på magen.
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
 Jag vet faktiskt inte.. Hund är ju bekvämt, men delfin underbart.. Neej! En pingviiin!!:D
50. Vad lyssnar du på just nu?
 Jim o Leif som spelar Fallout på Xboxen. Och 50tals musiken som spelas I spelet. :)
51. Vad har du gjort/ska du göra idag?
 Vart hos Fanny på salongen o fixat naglarna, vart på indiska o köpt vantar o fantiserat om o fixa lite I hemmet. Plockat bort julstjärnorna o satt upp vanliga lapor igen. Ätit på Barkarby pizzeria med Fanny o Leif. Kollat på en film med Fanny, Leif o Jim. O bloggat:) Ja, vart ute med hundarna ngt ggr oxå;)
52. Var är dina föräldrar från?
 Mamma-Kiruna
Pappa- Stockholm
53. Vad är det senaste du installerade på datorn?
 Ett ny mediauppspelnings program. Så vi kan se på våra bluray filmer utan att det hackar.
54. Vilken är din favoritrestaurang?
Levinskys!!
55. När badade du i en pool senast?
 I Juli. När vi va I spanien.
 56.Har du varit med i någon skolpjäs?
Ja, som flickan I Djungelboken:) Som jag minns mest iaf. :)
57. Hur många barn vill du ha?
2Eller 3.
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?
Typ Korn-o-slipknot-hemsk-skrik!
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?
Herreguuud, flera år kvar! Haha..
60. Vad har du för TV-kanaler?
 1,2,3,4,5,6,4+,AnimalPlanet, DiscoveyChannel, MTV. O några till. Men inga andra vi tittar på.
61. Har du åkt moped någon gång?
 Ja, har ett ärr på benet efter det! Haha..
62. Har du busringt någon gång?
 Haha,. Jaadu.. Massor!
63. Har du fått felparkeringsböter?
 Neej, inge körkort. :)
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
 NEJ!
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
Spanien. I en stad som heter Tarifa. En strand där som ligger så nära Afrika att du ser över. :) Det va coolt!
66. Har du en egen trädgård?
Neej, tyvärr!
67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?
 Gills Nalle Puh? Om inte så MussePigg:)
68. Kan du alla orden i nationalsången?
 Neeej...
69. Badkar eller duschkabin?
 Badkar, såå skönt!
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
Har sett för många för o minnas.
71. Favoritpizza?
 … Vesuvio tror jag
72. Chips eller popcorn?
 Chips
73. Vilken färg på läppstift använder du?
 När jag väl använder så ljus shimmer rosa
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?
 Haha, VA?!
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
 Ja, jag o Fanny har väl säkert haft nån framför spegeln;) haha  
76. Apelsin- eller äppeljuice?
 Nypressad Apelsin juice från våran egen press!:)  
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
Fanny o Leif. Jag åt en kebab tallrik med pommes. Fanny en avokado sallad o Leif en pizza med salami, köttfärs, lök och paprika. :)
78. Favoritchoklad?
Äter inte choklad..
79. När röstade du senast?
Häromdagen. Jag, Jim o hundarna hade en disskution. Haha.. Hundarna vann inte:P
80. När åt du en hemodlad tomat sist?
Usch, tycker inte om tomat.
81. Har du vunnit en prispokal någon gång?
Nej, det har jag nog inte..
82. Är du bra på matlagning?
Ja, en del grejer.
 83. Klarar du att tanka själv?
Vet inte..
84. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna?
 Nej. Men man blir ju liiiiite sugen ibland. För man önskar att det ska vara bra o funka..
85. Pepsi eller Coca Cola?
Coca cola!
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
Hmm.. Vi fick beiga pike tröjjor o ett “förkläde” på dagis. ?
87. Vad var det senaste du handlade?
 Mina tummvantar på Indiska idag!:)
88. Har du kräkts offentligt?
Jag tror inte det.
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?
Ja, kärleken så klart. Och när man lärt känan varann så göör det ju inget om han berättar att han är miljadär;) hahha..
90. Tror du på kärlek vid första ögonblicket?
Jaa, det gör jag.
91. Har du ringt något betalnummer?
Ja dom där j*vla 118100 kostar ju bajs...
92. Kan man vara vän med sitt ex?
Ja, det kan man. Men någonstans blir det nog komplicerat..
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?
Farmor....
94. Hade du mycket hår som liten bebis?
 Nej, lagom. :)
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
 BARA mess från Jim. :) Min förra mobil som jag hade är full med sms från Jim. Från vår första dag tillsammans.!:) Vi har vart tillsammans I 2år snart.
96. Vad har du i din väska?
Använder ingen väska.. Men om jag har en så är det nog plånis, nå glans och bajspåsar! Haha..
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
Pussas med min Riddare, får min rygg kliad av honom och busar lite med Aslan. :)
98. Vad är du tacksam för idag?
Att jag har min mamma!
99. Var hittade du den här listan?
Emelies Blogg:)
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:
Pessin, Sandi och Fannyn

hmm..

Blir lite fundersam med kategorierna.. Det blir ju nå fel när man trycker på kategorierna på bloggen. Iaf för mig. Blir det så för er med?? Är det någon som vet vad som kan vara fel??


Örhängen


Igår o idag. :)

Jaa, igår hände massor av saker!!! Jag o Jim åkte till Bromma Zoo, kollade på en jacka till Aslan nu nä det är sååå kallt! Han har ju en, men den är lite liten tycker jag..=/ Och sen åkte vi till Plantagen, guuuud va mycket fint det finns där, vaser, ljus o blommor o fina krukor!:) Vill ha allt! Tänkte att när vi tapetserat om vil jag fixa lite i vardagsrummet. :)
När vi va klara där så åkte vi till Webbhallen i Solna, jim skulle kolla ett väggfäste till vår lilla TV. Men dom hade inte det vi ville ha. Så då bar det av till den rooooliga platsen!:D HemBioButiken, BESTÄLLA VÅR TV!!:D När vi kliver in genom dörren så möts man av en varm och härlig atmonsfär. En väldigt liten butik. Men några tv-apparater på väggarna och en väg med högtalare. Ett bio rum, fullt med projjar och en duk. Nu vill jag ju ha en ny projje ju! haha. Såå snygga som fanns!!

Den här vill jag ha!:)


Den är inte så dyr heller. Bara 10tusen. Hittade en annan för 59tusen. Den va riiiktigt snygg!!:D haha..

Men iaf, vi beställde våran tv. Dom hade den inte på lager bara.. TYPISKT!
Så nu får vi vänta. Han skulle ringa om den kom in till på måndag. Men jag är tveksam.. Tror vi får vänta iaf till mitten av nästa vecka. Är helt okej. :) Jim som ville ha hem den innan han ska opereras på tisdag.
Vi beställde även väggfäste till den nya tvn och vår lilla. Ett snyggt o svart!:) hihi.. Kommer även o bli av med boxern i vardagsrummet, för i nya tvn kan man stopa kortet i. Så blir super! ÅH, kommer bli så snyggt!!



När vi va klara där så begav vi oss hemåt... Trodde vi ja;) Blev Ikea oxå. :) Köpte 2 turkosa örngott, en lampa till vardagsrummet och massa ljus!:) Påfyllning;) hihi.. Är så mysigt med massa ljus!:) hihi..
Vi kom därifrån ganska fort. Då svängde vi förbi MediaMarkt. Jim ville lyssna på surround systemet som han vill köpa. Så vi fick vänta på säljaren en stund. Han ville ha samma kille som han hade häromdagen. Så tillslut så va han klar. Då kopplade han in systemet- SHIT vilket ljud!!:D Helt underbart!! haha.. Dom är små o snygga oxå. Svart metallic. Men jag hitade ett par som va SÅÅÅ snygga! Sånna golv som vi redan har, men såå snygg färg!!





Dom övre är dom vi ska köpa. Men jag vill ha dom i den färgen som dom undre. Mocca och vita. Såå sjukt snygga! haha..

Jag tror vi va på MediaMarkt i en timme! haha.. Sen åkte vi äntligen hem! Då hade jag såå ont i fötterna! haha.. Slängde oss i soffan med våra underbara djur o möööös. :)

                                                                                                                                       

Idag så har jag vart med Fanny. Hon har gjor en påfyllning på mina naglar. Så nu är dom sååå fina igen!:) hihi.. Dom va fina innan oxå, men inte så snyggt när dom växt så mycket så det är ca ½cm mellan färgen på nageln och nagelbandet. haha. :) Jag fick stenar oxå. En svart o två vanliga. :) Blev bra!:)
När vi va klara så gick vi till Indiska, guud av mycket fint dom har!:) Hittade jättefina dricksglas! Ska nog ta med Jim dit;) och fina ljusfat och åhhhhh!! hihi.. Fanny köpte oite grejer. Och så köpte vi vantar!:) Myyys! Hon ett par vita o jag ett par lila. Vi gick även till en butik som heter Wexter. Dom säljer bara konstblommor. Såå fina! Ska nog köpa nått där sen!:) hihi..
Och det va typ stoorm o stan! Såå kallt!! Uscha!!

Nu sitter jag här o Fanny har en kund på salongen. Hon slutade runt halv7. Så skulle hon komma hit. Vi ska äta på Barkarby pizzeria. :) Gott! Ska nog ha en pastasallad:) MUUMS!

Jim har varit så duktig idag! Städat här hemma!:) Och badat Aslan. Så nu doftar han så gott så!:)
Måste ta dom andra nån dag oxå..... Suck!

Guuud va mycket det blev här nu!! haha.. Hoppas allt får plats;)
Förresten! Ska fixa en kategori till mina smycken. Så hoppas folk går in o tittar där sen!:)

Nu ska jag gooosa!:)

.

Ingen sol idag... Vart tog den vägen? :( Det som va en sån underbart mysig dag igår!

Men idag blev det en prommis i skogen med hundarna. Skrållan hade sin tennisboll i munnen hela tiden. :) Hon va så duktig så. :) Vi gick hem till mamma. Hon höll på o tapetsera.
Det vart såå fint!! :)

ÅH!!! Det snöar ute!!!:D hihi.. Mysigt!:)
Fast va kallt det är ute! Hade massa kläder på mig när jag gick upp till mamma o hem. Skulle vilja ha en overall. Förstååå va mysigt!! hihi..
Ikväll kommer Fanny hit. Vi ska nog äta Tacos eller hemma gjord pizza. :) Får se va det blir.


Gjorde ju halsband o armband häromdagen av fiskarna jag fick av Kattis. Blev superfina tycker jag!:)

     

Och så fick jag ju en Torso oxå!:)





Idag ska man ju plocka bort julen. Men jag vill inte göra det!! Är så otroooligt mysigt o ha stjärnorna i fönstret o granen framme. När man tar bort det blir det så tomt.. :(
Har kommit underfund med att jag vill ha en lampa i vardagsrumms fönstret. För när julstjärnan åker ner i kartongen igen blir det lite mörkt ju.. :( Så blir nån fin från Ikea. :)

Herregud, det är Melrose Place på tvn.. Har dom inge vettigare o visa?!! haha..

Nu ska jag nog spela lite Wii!:D

Härlig dag!

Gud så härligt det vart idag! Inte gjort så mycket. Men vi va ute på en prommis tidigare. Sååå kallt, men såå mysigt o kul o se hur kul Zorri o Skrållan tycker det är. Aslan han gick mest omkring o kissa o lukta. Tills han blev så kall, så då fick han komma upp i famnen. Öronen va alldeles iiiiskalla på han..:( Stackarn!

     


Jim han frös tokigt mycket! Vet inte huur länge jag fick tjata på att vi skulle gå ut. :) hihi..

 

Men Skrållan o Zorri va nöjda!:)

 

Och jag va nöjd, även om det va så kallt!:)






Fint med solen som lyser på träden!:)







Jag har precis besällt en almanacka för 2009! Kommer bli sååå snygg!!!:D

Kommer ta ca 2veckor, sen så:)

Kommer vara en sån här. Fast med en egenvald text.

Vill du oxå ha en? Kolla in hemsidan; www.personligalmanacka.se


Ska strax ner i tvättis. Tvättar lite sängkläder och handukar. Sen ska jag laga mat. Jim han sitter o pluggar. Så duktig så!:)

Grattis min Plutt!

Idag fyller min Aslan 2år! :) Han har fått god kaka och massa gos!

Tänk va tiden går fort!

   

 



 

 

:)




Idag har jag o mamma vart hos Hasse. Kollat på hans nus som han håller på o bygger på. Han ska sälja det, men blir det inte sålt så kanske jag eller mamma kommer o hyra det. Åh, det va såå fint!!! Vill verkligen ha!!!:)
Då skulle jag bo granne med Nilsteinarna och Hesslingarna;) hahaha.. VILKEN DRÖÖÖM!! Haha.. :P
Ne, men vill ha ett hus! Och det va såå fint!! ÅH!!
Men vi får väl se..

Jag o mamma va o beställde min tapet oxå. Kommer bli suuupersnyggt!!:D Men har upptäckt att jag äääälskar turkost!! hihi.. Ni får se sen:P

Guud va kallt det är idag!! Har haft strumpbyxor, jeans, raggsockor och varma vinterskor. Linne, t-shirt, tjock cardigan. Ja o halsduk, mössa, vantar o jacka oxå såklart!:) hihi..
Aslan tyckte det va lite kallt! Så han fick ligga på sin favorit plats!:) hihi..



Nu ska jag plocka lite här hemma. :)

2009....

...ska det bli ett bra år? Känner mig nervös inför arbetsträningen.. Kommer allt gå som jag vill? Vad händer sen? Tänk om jag inte får nå jobb? Tänk om.. a såå mycket!!!

Kommer mamma få godkännande från Jordbruksverket snart?! Jag vill boka min biljett o åka ner nu!! Har fått massa bilder på valpisarna. Guuuud så söta dom är då!!:D hihi..
Här är våran lilla tjej:) Eller mammas:)



Lilla Chica!:) Såå söt så!

Jaa, som sagt nytt år. Undra om åren kommer gå fort nu. Tycker 2008 inte mer än hann börja innan det tog slut.. Hur går det till?


Imorrn ska jag o mamma åka till Colorama o kolla tapet-igen.. Ska ha med mig en tavla här hemmifrån. Så vi har lite färg o gå på. :) Sen ska vi åka ut till Hasse o kolla hus!:D hihi.. Hoppas han inte får det sålt o hyr ut det billigt till mamma;)
Sen på kvällen imorrn blir det lite kalas. Kattis fyller år. Så blir lite fika!:) hihi..

Idag har vi vart i Stinsen. Ville shoppa lite på mina presentkort. På MQ hittade jag inte ett skit! Finns ju inge värre än o handla när det är rea! haha.. Men på Gina så köpte jag två linnen, en stickad kofta och en tunika liknande kofta. Mycket fint! Sen köpte jag en kedja till mina fiskar som jag fick av kattis i födelsedagspresent. KOmmer kort sen. :) Blev coolt!:)
Vi såg ARN nu på kvällen. Mamma va här o vi kurade ner oss i soffan. Ska inte skriva hur det skutar för den som vill se den. Men säger bara ÅHH!!:(
Mycket bra film!:)
Längtar till Juli, då kommer nya Harry Potter!! Längtar maaassor!!:D hihi..

Såg ni förresten att det snöa idag?! :D Hur mysigt va inte det då! hihi.. Kan få komma maaaaaassor av snö o så kan de få ligga i 2veckor typ. Sen kan det försvinna o så kan det få bli sommar!:) eller varmt iaf;) hihi..

Nää, nu ska jag nog gå o lägga mig.. Klockan är fan mycke!

Nattiii!

RSS 2.0