BROWN

I onsdags så hade vi en riktig färga håret-kväll! Jag fixade tusses utväxt, Sandras blonda skulle peppas upp lite och dom fick färga mitt hår brunt. Woho!!
Är två år sedan jag hade mörkt hår och åh, såå härligt alltså att ha det tillbaka! Kände mig genast fräschare!
 
I fredags va det dax för fest. Tusse fyllde år i torsdags, så det skulle firas. Vi va ett stort gäng i deras lilla lägenhet, vi fick knappt plats, men vad gör det? Jag menar, finns det hjärterum, finns det stjärterum! :)
Lördagen va jag dock rätt seg med ont överallt och jävligt trött.. Blev en kväll i mammas soffa framför bra film.
 
Idag skulle jag ha gått iväg på möte ang praktik. Men mådde så otroligt dåligt att det bara inte gick..! Va länge sedan jag hade sån ångest alltså! Men med en förstående handläggare bokade vi om mötet till på fredag istället. Får hoppas på att det går lättare då!
Ångest är inget jag skulle önska min värsta fiende alltså.. usch!
 
Kvällen här hemma blir lugn, serier och tända ljus. har tagit mina tabletter och hoppas på att få sömn inatt.
 
Älskar min nya hårfärg!!
 
En trött och sliten Steph, men fick ändå till hår och smink bra känner jag! ;)
 

SJÄLEN

Ett regnigt stockholm idag... Är ju väldigt mysigt, men mina värmeljus är slut, inga härliga filmer att se och kroppen värker. Jippi, positiva steph! Eugh... vad är positivitet? Här är väl det stället där jag aldrig behöver hålla den där fasaden uppe?
Inte för att jag låtsas vara på topp inför alla jämt, men man känner sig ju äckligt tjatig att varje dag säga att man inte mår bra.. Att man bara vill gräva ner sig själv och bara försvinna.
 
Om 9 dagar påbörjar jag en slags praktik på ett företag här i närheten. Tyvärr inte självvalt, utan det är arbetsförmedlingens order. Jag ger det en chans och ser hur det går. Hade gärna sett att jag kunde vara hemma året ut, för att bli ett med mig själv. För att lära mig hur jag ska hantera mig själv med ångest och smärta. Men nu kastas jag in i 100% arbete och det känns inte direkt bra. Men ska ge allt!
 
Har den senaste tiden känt att något saknas.. Det är ju ett hål i min själ efter skrållan, det vet jag. Men i vanliga fall när jag mår dåligt, så använder jag mig av musiken, för att på något sätt trösta mig. Går inte att förklara..
Men har knappt lyssnat på någon musik och hittar heller inget nytt, vilket stör mig! Det får mig att stanna upp.. Kommer inte vidare!
Försöker lyssna på nya låtar, men inget går in i själen och fyller upp längre.
Satt nu och bara klicka "nästa" på youtube, men inget passade..
Men är ju så, vet ju det egentligen, att den rätta låten dyker bara upp! I en film, serie, reklam... Inte i musikflödet.
 
I morgon börjar jag en behandling i KBT. Hoppas på att den kommer att hjälpa mig resa mig mer.
Är gruppterapi, så kommer få träffa fler som är i "samma" sits, och vi kommer vara typ 10 personer- alla med olika bakgrund, erfarenheter och synsätt. Så kommer garanterat bli spännande.
 
Nu ska jag dra på mig regnjackan och dra ut Aslan.. Han är inte jätteförtjust i regnet.
 
 

SKÖR

Åh, så jävla trött... Fick inte mycket sömn, natten till idag.. har legat nerbäddad hela dagen och tog min medicin vid 21.30.. men smärtorna pulserar så i benen och ryggen att jag inte kan somna... Hatar att inte få sömn!! Känner mig så sjukt utmattad.. 
Men blir ju oxå rastlös.. 

Arbetsförmedlingen vill att jag kommer iväg på nån aktivitet, som dom så vackert kallar det, så vi får väl se vad som kommer hända. Kan ju självklart behöva det, men ville så gärna ha året ut på mig att lära mig hantera allt. 
I morgon ringer en av mina läkare, så får vi se vad han säger om allt. Idag är det väldigt svårt att bli sjukskriven och ännu svårare med långtidssjuka.. FK är på en som en igel och skickar hellre ut en, än att ge folk en chans att faktiskt få tid att bli bättre. 
Jag kommer ju aldrig bli av med fibromyalgin, men min ångest och stress kan jag ju få hjälp med på ett annat sätt. Så man enklare kan tackla vardagen och lära sig leva med sin sjukdom. 

Jag vill inget hellre än att kunna jobba, tjäna pengar, så jag kan spara pengar och kunna unna mig. 
Men i dagsläget är jag inte där.. i dagsläget är jag en stel, ömtålig och skör pinne! Minsta snedsteg och jag går av... 

Suck.. 

Vill bara må bra. 


SMÄRTA

Alltså helvete!! 

Smärtan som pulserar genom mina ben och fötter är inte att leka med! Blir tokig och vill typ bara slåå fötterna i väggen..! 
Kan ju fan inte somna när det är så här och gör jag väl det, då vaknar jag efter en stund av att det hugger till nånstans... 

Usch!!! Just nu är det en sån där stund jag bara HATAR att ha den här jävla, förbannade skitsjukdomen!! 

Och inte blir det bättre av att gnälla heller.. faaan.. Om det ändå vore så lixom! 


-Om helgen varit bra? Nää, jävla pisshelg faktiskt! 

:/ 

FINA VÄNNER

Riktig skitvecka!!
 
Ont överallt och kroppen vill inte alls... Fan alltså!
 
I lördags hjälpte vi min kära syster och vår vän att flytta till deras villa. Vi höll på heeela dagen och jag kände redan efter 3 timmar att jag ville lägga mig och dö, rätt upp o ner bara..! uuuääk..
Men det var oxå en otroooligt härlig dag. Vilket gäng vi är! Fantastiskt! Det var några stunder som jag va tvungen o bara stanna upp och titta mig runtomkring och jag kunde bara le. Vi är så jäkla tighta allihopa och ställer upp för varandra till 100%. Här var vi, allihopa (nästan) och hjälpte våra vänner göra en otroligt stor grej- flytta in i ett hus!
Det kommer bli en samlingsplats, garanterat. Där vi bara kommer komma varandra närmare och "leva ihop". Fantastiskt!! :D
 
 
Men som sagt, efter denna dag, så har ju såklart kroppen sagt upp sig. Bara att lyfta ett vattenglas gör ont. Fötterna och benen är isande kalla-på insidan- och värker satan. åh, jaa listan kan göras oändlig känns det som..
Men det sköna är att jag inte har några måsten alls denna vecka! :)
Så på tvn har Tv4s "Spring!" gått på liven och jag har legat nerbäddad. Promenaderna med hundarna har jag försökt att gå så långt som möjligt, den där promenaden som tar 15 minuter, den har tagit liiite längre tid. Men har då iaf kommit ut och fått "njuta" av hösten.
 
Imorgon kväll så är tvättstugan bokad, får hoppas jag orkar med den! :)
 
 
 
 

RSS 2.0