VILKEN DAG!

Åh, pust o stön... Lång dag idag!!

Gick upp vid kvart i nio. tvättade ansiktet med kallt vatten, då jag va varm som tuuusan, klädde på mig och gick med hundarna. Jim fick gå med Gaston, han är liiiite stark för mig faktiskt! Mamma kom o hämtade mig kvart över nio och vi åkte till Klubben för o ha sista träningstillfället med valpkursen.
Galet varmt idag!! Så vi va tvugna o träna i skuggan. Är så kul o titta på alla valpar som bara växer o växer för varje gång vi ses! :)
Träningen va i 2½timme ungefär, vi drar ju alltid ut på tiden, det är ju så kul! Sen åkte vi hem. Jag åt en pirog och smörjde Jim i huvud och på axlar. Han fick smörja min rygg och axlar. :) Leif kom runt halv2, då packade vi in 4hundar i mammas bil och åkte mot Drottningholm. Självklart hamnade vi i köer när vi närmade oss bron. När vädret är så bra så ska ju alla ut dit!! En halvtimme satt vi. Skit kul!! Leif blev lite allergisk (han är ju allergisk för hundarna) så han gick brevid bilen ute på trottoaren:P Såg lite kul ut! :D
Hundarna blev iaf toookiga när vi parkerat!! Dom förstår ju att vi är på väg till ön! :P
Vi slängde alla  hundar i sjön och sen for dom iväg! Gaston han drar ju runt hela ön på 2sek!! Såå kul o se!!!
Vi hämtade en bänk o ställde den halvt under träden och halvt i solen. Sen va det steeeek som gällde. :P Och lite kasta boll... Och lite kel med några valpar.. Och lite mer bada för doggsen.. :) Efter 2timmar av intensiv "run arround" så va våra hundar heeelt slut!! :P
Såå, hemåt! Blev grill o lite bad hemma hos mamma:) Vi satt på terrasen och åt. :) Mysigt!!

Så idag har jag vart ute i totalt 10timmar och 15minuter.... Är sååå slut!!
Duschade nyss oxå.. Rakade o peelade benen. Så nu har jag smörjt dom med min nya B.U.S. Blev lite halv chockad när jag öppnade flaskan!! själva lotionen är nämligen BRUN!!!! Verkligen jäättteeee brun!! haha.. Men det va riktigt bra faktiskt! För när jag började smörja in så såg jag ju om det blev fläckigt! Så man jämnade ju bara ut allt! :D Men kommer säkert bli lite fläckig iaf! Hoppas på att det hinner torka ordentligt innan jag går o lägger mig!! Tog bara upp på halva låret för att ordentligt kunna se skillnaden! :) Hihi..

Hoppa på att denna vecka som kommer blir super varm o skön!!! Sägs ju att det ska regna lite... Men håller tummarna! :)
På tisdag ska jag hem till Fanny o ha lite tjej kväll. :)

Åh, nu måste jag vila ryggen lite...

Berättar imorrn hur benen blev!! :P

•NATTIINATTI!!!

SOMMAR SOMMAR SOMMAR.. LALALALALALALA... :D

Idag har det verkligen vart sommar!! :D UNDERBAAART!

Igår va det riktigt skönt oxå! Lite halv kyligt på fm när jag jobbade. Va tvungen o ha jacka på mig. Men när jag o Fanny va i jakan på em så va jag tvungen o klä av mig lite!
På kvällen igår så lagade vi mat hon o jag hos oss. Kyckling i jordnötssås och ris. Johan va här oxå. Vi hade mycket trevligt!
När vi ätit så gick jag o Fanny in på toa. Jag skulle färga hennes hår till brunt. Jag har ALDRIG färgat håret på någon tidigare! Så det va läskigt!! Man vill ju inte att det ska bli fläckigt lixom... Men blev riktigt bra tycker jag!:)

  

Retsen av kvällen så låg vi inne i sängen o kolla på film, åt gurka med dipp och drack LOKA. Va mysigt som attan! :P
Johan o Jim satt ute i soffan o spela xbox. Dom hördes väl! haha..
Runt halv 2 så åkte J&F hem. Fanny fick med sig Zorri hem oxå. Så skönt med en mindre ibland! :P

Idag så åkte jag hem till Fanny vid 12tiden. Jag filade och satte på tippar på hennes naglar. Såå svårt! Meeen så roligt det är! :D Ska bli såå bäst på o göra!! :P haha.. Sen fick hon fixa min ena som gått sönder. Jag filade bort all gele som satt på sen tidigare och buffrade lite. Sen satte hon på en ny tipp och gelé. Sen fick jag fila igen och sätta på det sista lagret med glans. Så man kan säga att jag gjorde 80% av min nagel själv! :D hihi..
När vi va klara så tog vi en promenad ute i parken runt dammen. Lola va med oxå. Så vi åt glass och njöt i solen!! :)
Underbart skön dag!! :D





Jim, stackarn, har jobbat idag... Men han är på väg hem. Han skulle åka o hämta Gaston oxå! :D Myyysigt!! Så ikväll blir det massa kel och myys o sen imorrn åker vi till Drottningholm o bränner oss lite;)
Måste nog smörja Jims huvud med solkräm! Annars blir han fint bränd!
Nu ska jag klippa klor på doggsen!

Hoppas alla har en trevlig lördagskväll!! :D

EFTERLÄNGTAD SHOPPING

PISS VÄDER idag asså.. Såå otroligt tråkigt!!
Blev dyyblöt ute på jobbet idag. Va ute i 5minuter, sen gick jag in... Fick hänga in jackan i torkskåpet och vänta..

Sen bar det av till Fanny. Hon hade fått sin nya soffa en ny tv. Såg bra ut!! Nu måste hon bara piffa lite! :P
Fick se den nya katten oxå. Såå söt hon va!! :D Och kelig. :)
Vi fixade mina naglar. Gjorde lika som förra gången.
När vi va klara med mig så fick jag göra på henne. Så läskigt o fila med elfilen! Men så effektivt och roligt! Jag hann bara fila till dom, sen kom henes andra kund så då fick vi sluta.. Men ska allt fixa alla naglar fullt ut sen!;)
Jim kom o hämtade mig och vi åkte till Stinsen. :)

Köpte:
En gul kofta- H&M
Aprikosa tights- Gina
Rosa & gul tunkia- Gina
Aprikos tubkjol-Gina
Orange klänning-Gina
B.U.S med bronzing -Kicks
Body lotion -Body Shop
Dusch tvål Mango -Body shop

Jim köpte även såna där tejpbitar för porisar på Kicks :P
Jim har oxå vart o köpt en våtdammsugare.

  

  

Jag är mycket nöjd med mina inköp idag!! :) Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig imorrn bara... :P
Jim håller just nu på o tvättar mattan här hemma. blir nog bra tror jag!! Skiti som faan är mattan iaf, så kan nog inte bli värre! :P


Juste!! Här är skorna till bröllopet! (dom vita)






Nu ska jag hjälpa Jim med o plocka undan. Sen blir det film!:)

Herrååååååå!!! :D



*PIIIIIIIIIIIIP*

KUL ATT DET REGNAR!!

ÄR SÅ SJUUUUKT TRÖTT PÅ DETTA!

BLOGGTORKA....

Guud va torrt det vart här några dagar nu... Började skriva ett i måndags, men det gick sååå segt.. Så gav upp...

Vi grillade iaf i parken i måndags med Leif o johan. Va mycket trevligt!! :) Och såå varmt!!
Igår så va det jobba på förmiddagen. Sen åkte jag o Jim upp till mamma. Vi skulle tvätta bilen.. Jim började dammsuga och jag fick tvätta mattorna.. När jag hållt på i 10minuter så höll min rygg på o gå av! Den värkte upp i nacken och ut i armar... Fick så ont att jag va tvungen o gå upp o lägga mig i mammas säng.. Hade såå ont!
Värken har gått över lite idag, men åh... Hatar detta!!
Min mormor har fibromyalgi och jag har en tid nu gått i tankarna om att jag oxå har det...
Så blir o ringa läkarn!


Från Sjukvårdsrådgivningen
Fibromyalgi är en sjukdom som innebär att smärtimpulserna förstärks, vilket gör att man blir mycket känslig för smärta, att smärtan sprider sig till många ställen i kroppen och att den blir kvar länge.
Man har oftast värk i musklerna, men den kan också sitta i leder, ledband och skelett. Det är vanligast att få ont i nacken, axlarna, nedre delen av ryggen, händerna och fötterna. Smärtan kan vara ständig, eller med kortare uppehåll. Ofta har man ont olika mycket i olika delar av kroppen, och smärtan kan variera från en dag till en annan. En del blir bättre de första åren, medan andra har besvär längre.


Idag har jag och mamma vart i skolan hos Micke. Dom har denna vecka "Kvarnfestivalen" vilket innebär att dom har uppträdanden och får göra massa roliga grejer ute på gården. Och idag så skulle särskolan sjunga. Micke skulle sjääälvklart sjunga Eloise. :) Han va såå duktig så!
Vid halv 3 va jag på jobbet. Vi va inne en stund och jag fick rita massa teckningar.:) Jag fick ett självporträtt. Såå fint!! :D Liite väl orange hår, men blev super;) haha..

Just nu sitter jag o ser på Greys (som jag redan sett, men det är så bra!) Och så bloggar jag och tittar på hus. :) haha..
Jim åkte upp till Åke en sväng. Han skulle ha hjälp med något. Så får väl se när han kommer hem igen;)

Imorgon ska jag hem till Fanny efter jobbet. Hon ska fixa mina naglar.:) Och så ska vi prata massa skit!:P haha..
Sen ska jag o Jim åka till IKEA och jag hoppas på Stinsen oxå!!:) Måste köpa kläder!!
Har typ inget alls o ha på mig! Går i samma skit jämt... TRÖTSAMT!

Nää, nu ska jag kolla på Greys!

BLÖTA HUNDAR

Guuud vilket underbar väder det är idag! :D
Jag o mamma drog till Drottningholm med alla 6. Nellie hoppade i vattnet så fort vi kom in typ. Och jag slängde i Skrållan oxå. Va ju ganska varmt idag så tyckte att det kunde behövas. :)
Vi va väl dä ri typ 2timmar tror jag. Alla sprang runt o lekte o hade sig. Massa söta vovvar!! Bla en brun amstaff. Preciiiis en sådan vi vill ha!!! :D Men hon hade ingen stamtavla, så då är det inte intressant..=/
När vi skulle börja röra oss till bilen så bestämmer sig Chica för att hon ska bada. Hon hat aldrig badat självmant. Men idag, ja hon flög i vattnen och sprang runt där i dyn och lekte o hade sig.. Och hon ville INTE komma in till oss. Hmm.. Men tillslut så kom hon o skaka sig vid oss.... :P Men tur att hon tyckte det va roligt!! Ska nästa gång vi åker dit, ta med mig videokameran!:D Kan ju vara lite roligt!:D
Men kan säga att ha 3blöta hundar i bilen luktar inte gott!!

Annars idag har jag inte gjort någonting.. Jim sitter just nu o spelar UFC spelet på xboxen. Han är så söt!:)



Jag vill inte alls vara inne idag när det är så fint ute!! Men hundarna är heeelt slut sen tidigare o Jim har ingen lust o gå ut.. :P Men får nog med mig honom snart!;)

Veckan blir nog lugn tror jag. Måste till fanny någon dag oxå, har några naglar som inte vill vara med längre.. SNart är ju bröllopet oxå! Köpte skor igår, måste pröva dom till klänningen för o se om dom passar. :) Vita ballerina blev det. Hittade et par såå sjuuuukt snygga högklackade. Men Stephanie Svärd kanm inte alls gå i höga skor! Så tyvärr.. =/ Men det är ju såå snyggt!! :( Aja, får träna;)

Nu ska jag kolla på hus:)

JIM



♥Jag älskar dig!

HUND ÖN

Ja, det regnar fortfarande.. Suck! Sverige suger!=/

Idag har iaf jag tvättat och sen va jag o handla med mamma en snabbis. Köpte lite grejer till middag ikväll. Blir grillad kyckling med färskpotatis och såser.:) Mumsigt!


Igår va vi ju på Drottningholm. :) Mycket roligt!! Fast det började regna när vi va påväg.. Det va inte kul! Speciellt när varken jag eller Jim hade jacka med oss.. haha.. Men vi såg hoppet! Där framme va det soligt o varmt:)
Vi hade ju Gaston med oss oxå. Han är så underbart mysig hund alltså!!! Det här va första gången för honom där, så kan säga att vi va lite nervösa för vi hade ju ingen aning om hur han skulle reagera! Men guuud av bra det gick!! Och hade hade såå roligt!! Han va överallt o ingenstans! :D
Mamma, Fiffi, Nellie och Chica va oxå med. :) Chica sprang runt och lekte medans Fiffi o Nellie gick vid mammas sida nästan hela tiden. :P Nellie kunde gå ifrån ibland för o lukta o hälsa. Men annars va dom mest vid sidan av ens ben.:) Aslan han är ju såå tråkig där borta! Han leker ju inte med någon! Men idag så gick han ifrån oss lite och sen blev han jagad av en schäfer som tyckte at "han ser rolig ut!!" :D haha..  Både Nellie och Gaston badade. :) Ingen av dom med flit dock.. Blev nog i puttade av nån polare!



Åh, jag längtar så tokigt mycket tills vi har en stor hund! Gaston är ganska liten för o vara Amstaff men kan ju bero på att han har liiiiite pittbull i sig oxå. Men åh, han är så underbaar!:D
Han skulle ligga under täcket på natten ihop rullad som en liten kringa mellan benen på mig:P Eller på mig o Jim och helst pussa på oss hela tiden oxå. :) Underbar hund!!:)

  Bus stund i soffan:)

 


  Vattenpaus

Han tog deras fribee och sprang iväg:P
 

Ser ni tranan som står vid vattnet?! Såå cool!



Nu ska jag fixa färskpotatisen. :) MUMS!!!!

FRYST KYCKLING

Det öser ner ute!! asså, verkligen öser ner!!!! Man hör in hur det regnar ute! haha.. Galet!
Blir så trött.....

Igår kväll så tog vi fram 3kyckling filer. En till mig, en till Jim och en till Pohan.
Vi går ner i tvättstugan och är borta i typ 10minuter.. När vi kommer upp så sätter jag mig vid datorn och Jim gör något i köket. Han kommer ut i vardagsrumet och säger; "vart är den tredje kycklingfilen?" Jag börjar skratta på engång och säger att han ska sluta... "Nä, men allvarligt. Vart är den?!" Jag skrattar fortfarande.... Säger att "ja, det är ju antingen Zorri eller Skrållan" haha..
Så då har dom *piiiiiip* hundarna hoppat upp på bordet, tagit en kycklingfilé ätit upp den tillsammans och sedan gått o lagt sig i väntan på att vi ska upptäcka deras härliga stund. :) jamen visst! Fiiint! Det smakade nog riiiiktigt gott! Ett tuggben med kycklingsmak lixom! :P hahaha..

Idag så kommer Johan hit. Vi ska grilla. Eller kanske inte, med tanke på vädret... Mem vi får se. :) Leif svek oss, han hade nå annat o göra.. Men gör inget. Då behöver vi inte trängas i soffan:P haha..

Åh, jag är hungrig! Men vet inte vad jag ska äta! :(

Nu ska jag gå ner i tvättstugan o kolla om det är någon som tvättar innan mig kl 15. Annars kan jag ju börja nu. :)

Hoppas alla har en braaa o regning dag!=/

....

Tänk att en promenad bort till "posten" kan vara så påfrestande!


Va borta i tio minuter.. Och nu vill jag sova igen....
Passade på att boka klipptid hos Elisabeth när jag ändå va där borta. så den 5juni kl 14 ska jag klippa mig. Hoppas på att hon kan fixa håret så det håller till bröllopsdagen:) :P

Nu ska jag kura mig ner under filten igen...


V-CENTRALEN

Har nu vart på vårdcentralen...
Känner mig inte alls så bra just nu. Men fick inge penicillin. Så det är ganska skönt.. Tycke rinte om o äta massa mediciner.
Men blir mycket stilla och dricka vatten idag!

Jim duschar just nu.. Sen ska han till skolan. Han blir nog borta ganska länge idag. Eller till 8 kanske. Han ska ju hämta Gaston oxå. :) Ska bli mysigt!

Nä, nu ska jag sova i soffan...

HALSONT!

Har ont i halsen.... Mitt huvud är tjock och ögonen är lite smått svullna... :( Vill vara frisk och jobba! Har idag vart hemma... Sovit mest hela dagen... Imorrn blir det v-centralen och sedan får jag gå o jobba i typ 1½timme. Får lov o orka det faktiskt! Vill visa mig så mycket som möjligt!!

Annars idag har jag sett säsongsavslutning av GossipGirl och OneTreeHill. Dom va bra! Får jag vänta tills September.. Evigheter dit!!! Men men.. :)

Imorgon så kommer Gaston hit. :) En Amstaff pojke på närmare 1år. :) Han är våran lilla pojke! Såå söt och go! Han ska sova hos oss och sedan på torsdag så kanske vi åker till Drottningholm beroende på hur jag mår och väder.




Åh, va sugen jag blev på en grillad stor köttbit!! Haha.. Får npg lov i grilla i helgen tror jag!!

Nu ska jag duscha o sen så ska jag väl få min karl till o se något med mig:) Typ The Mentalist kanske. :)

Herråå!

REGN!?

Vafaan! är såå otroligt trött på Sveriges väder just nu!!!!!!!
Hade jag vågat och haft råd hade jag flyttat bort från piss svedala!

regnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregnregn

Nu ska jag gå o jobba.. skit kul i det här vädret!=/



TRÖTT!

Igår va det mycket trevligt! Vi åt club sandwich och det av sååå gott! Hade gjort så man fick två var. Det skulle jag fan inte gjort alltså! Fyy va mätta vi blev! Eftersom det va så gott och man kunde ta mer, jaa då gjorde man ju det oxå... =/ Inte bra!
Sen blev det prommis med hundarna och runt 21.45 mötte vi Fanny vid bussen. Då gick vi hem och sg sista avsnittet av Band of Brothers. Jag fällde tom en liten tår då! :( Det är en hemsk historia om kriget, men såå bra!
Sen resten av kvällen så pratade vi massor och sen så vart vi sjukt trötta!
Somnade på två röda i sängen! Såå skönt!

Upp idag kvart i 9. Såå trött! Ville bara fortsätta sova!! Leif hade åkt till jobbet kl 8. så när jag gick upp va det en trött Fanny i soffan! :P Vi gjorde oss i ordning och åkte med mamma o Chica till klubben och valpkursen. Vi möttes av glada valpisar idag! Lika mycket energi som vanligt! :)
Vi va i skogen o tränade idag som vanligt. Det är så roligt! Även fast jag inte har någon hund;) haha..
efter 3timmar så åkte vi hem och jag drog med mig min karl till o åka till Drottningholm. Han hade inte såå stor lust, men för min skull:) *snääääällllla* haha.. Till slut gav han med sig;) Skrållan, Zorri o Aslan sprang runt lite. Dom tycker nog inte att det är sååå roligt o vara där.. Men dom får se litr annan miljö o träffa andra hundar:) Och jag får se massa söta gulliga och vilda hundar!;) haha..
När vi va påväg hem va jag nästan påväg o somna i bilen! haha.. Såå trött!

Har nu kollat på allra sista avsnitten av Prison Break! Det sista avsnittet va till början ganska dåligt o fjantigt! Men sen slutade det riktigt bra tycker jag! Bra avslut på en serie lixom!:)
På söndag slutar Desperate, undra om det blir sista sista eller om det blir en säsong 6... Får väl se. :)

Just nu sitter jag här i soffan med 3 söta o trötta hundar runt mig.. Jim åkte iväg en snabbis o träffade en kompis. Så när han kommer hem så ska vi gå till konsum och köpa grejer till varma mackor. Mumsigt!:)

Imorrn är det ännu en jobbvecka! Det känns i min kropp att jag jobbar nu! Är så otroligt trött! Vill bara gå o lägga mig så fort jag kommer hem!! Ont i fötter, rygg, armar och leder... Psyko sa att det är ju inte så konstigt. Tänk vilken turn around från att inte jobba alls o sen sätta igång igen. Man är van att kunna sova hur länge man vill, inte behöva göra något eller göra vad man vill. Till att plötsligt ha ett schema att följa. Och har räknat ut att jag är ute ca 4 timmar om dagen. Det tar ju oxå på krafterna!
Blir nog bra tillslut iaf.:) Mycket vila bara!

Nu kom min karl in genom dörren. Så nu ska jag pussas!!♥

HÄRLIGT & VARM DAG!:)

Idag har det varit såå skönt!! :)
Kände mig hängig och snurrig när jag gick upp.. Men bestämde mig för att åka med mamma iaf till morfar.
Och det ångrar jag inte nu!:)

Mycket varmt o skönt i solen på terassen på framsidan:) Har suttit där o solat lite. Badat Aslan som gnidit sig i fågelbajs, fotat lite och lekt med hundarna. :) Mamma klippte gräset och brorsan va bara ivägen;) haha..
Nä, men har vart såå skönt! Hoppas den här värmen stannar kvar nu!:)


Syrenen blommar snart:)


Morfars baksida (halva)


Äppelblom






Soluret som står i rabatten




Gott med gräs!:)




Idag va det så varmt att det gick o ha gladiator skorna!:)








Jim är o jobbar.. Han slutar kl 18. så då skulle han komam hem på en gång. Sen kommer Leif oxå. Så vi ska väl äta något tillsammans. Sen ser vi väl någon film och ag somnar i soffan.. :P Skulle vilja se Eurovision, men det lär jag nog inte få;) hahaha..

Nää, nu ska jag gå ut med Aslan. Tjejerna är ute med Skrållan o Zorri. :)

FREDAG

SItter just nu o tittar på pirates of the caribbean vid världens ände på TV1000. Eller små tittar rättare sagt.. Har gjort en köttfärsås och den blir nog rikigt god!:)

Idag har jag legat på soffan hela dagen.. Har sprängande huvudvärk och små snorig.. Så snart blir det o ta nezeril!
Har sett Greys avslutet, o det va ju galet! O kan ju inget säga till mamma heller! haha..
På söndag är det ju säsongsavslut på Desperate oxå. Dubbelavsnitt där med. Ska bli spännande! :)
Och One Tree Hill på måndag... SÅÅ spännande! haha..
Shit vilken serie nörd man är!

Helgen blir iaf lugn.... Skulle åkt hem till Leif ikväll på Inflyttningsfest 2/2. Men varken jag eller Jim orkar... Tyvärr.. Hade vart roligt! Men ikväll blir det ingenting alls! Blir nog en film i soffan och något gott o tugga på. :)
Imorgon så jobbar Jim. Kanske åker med mamma till Morfar. Om det är soligt kan man ju sola!:) Vet inte vad kvällen har att erbjuda men nån lär väl komma hit. .:)
På söndag blir det kurs med alla valparna.. Det är så roligt! Men faan om det regna som det gjorde sist.... och då hade jag ingen jacka med mig.. Inte o rekomendera!



Snart är det bröllopdax oxå.. Ska bli så roligt!
Har inte vart på nå bröllop sen 2001 och då va jag brudtärna!:) Bästa dagen i mitt liv!! (hittills) Det va Bea o Sergio som gifte sig. En solig o varm dag i oktober, i Spanien. En härlig cermoni och en underbar fest!! Den bästa fest jag vart på!:)
Detta bröllop kommer ju inte vara likadant. Men komme bli roligt!! Får ju gå på bröllop med min fästman! ♥ Hoppas på att han vill dansa liiite iaf;) haha.. Annars få rjag dansa med Johan:) Han ska nämligen oxå dit. Så det är roligt! Hans tjej bor ju i Frankrike, så jag får nog två killar o gå med!:) Lyllo mig!:D
Har fortfarande inte hittat nå skor... Och håret, vad ska jag göra med det?! Hmm.. Fanny sa att jag skulel köpa rullar o lägga upp de på. Men får se.. Klurigt det här!


Nää, nu svamlar jag bara... Ska koka pasta nu:)

GREYS ANATOMY

Ojoj.. Har nyss sett säsongsavslutet av Greys.. Har varit en tuff 1 1/2timme!!!
Nu måste man ju bara vänta i 4-5månader!!=/ Inte lika roligt...
Meeen så bra det är!! Fast jag sätter mig in i det så mycket! Kanske inte det bästa.... Men det gör jag i nästan allt jag ser på..
"tänk om det va jag.. eller någon jag står nära... mina vänner ,familj eller min kärlek.."
Hmm..

Ser iaf fram emot av att kunna prata med jessie sen när hon sett det!! :) Bara 3veckor kvar!!!!
Johan ser det förvisso säkert ikväll, så då kan jag diskutera med honom!:)






Detta är helt klart den bästa säsongen hittills!! Greys och One tree hill är dom två bästa serierna som finns! Går inte ett avsnitt utan att jag gråter, skrattar eller blir sur över något!
Och det är väl så det ska vara? ;)

ALLT&INGET

Så, nu ska vi se.. :)

Johan har precis gått till tåget. Vi har gjort pizza och sen kollat på TUFen. :) Leif kunde inte komma tyvärr.. Men vi har haft trevligt!

Jaha, denna vecka då. Jobbat och fixat. :) Men är sjukt trött på vädret!! Vill att det ska bli sommar o soool o värme!!!

Lägger in lite bilder.
Från hundkurs och från min brors teater:)

   

 

I måndags va vi på teater. Min brors klass har gjort en StarWars teater. :)


Sago berättaren


Prinsessan med sina vakter


Kungen o drottningen med deras, ja va hon nu va.. :P
Micke spelar ju självklart kungen!;)


Den hemska KAos som kidnappar prinsessan och älskar dansband:)


Den modige Loka som ska rädda prinsessan


och hans robotar som följer honom varje steg han tar


Här sloss han mot Ramlösa


Åker snabb rymdfärja!




Slåss mot Kaos. Prinsessan i bakgrunden.




Sen är det fest på slottet! Alla sjunger och är glada för att prinsessan är tillbaka!



Det va en snabb resa genom den teatern:) Men detta va den bästa dom gjort!!
Tidigare har det vart Harry potter och sagan om ringen. :)
Får vi se va det blir nästa år. Men dom är så duktiga! alla barnen är handikappade av något slag. Och det tycker jag gör att dom är så otroligt duktiga! Dom kommer ihåg va dom ska säga o sjunga. :)



Jim har fått sitt schema för sommaren..... Skitkul! Han jobbar alla veckor jag är ledig!=/ Kul sommar!! =/=/ Blir inge åka iväg här inte... Suck... Men men...

Nästa vecka ska jag åka till Gävle. :) Ska bli trevligt! Jag, Jessie o Nattisen åker upp tillsammans på torsdagen o så kommer jag väl hem på lördag eller söndag. :) Ska bli kul! Skulle åkt nu i helgen, men blev inte så...

Imorrn på jobbet så kommer jag träffa alla föräldrar. Det är förskolans dag. Så dom har vernisage. Så det ska bli roligt!! :D Börjar kl 14 så det är skönt! Funderar på o gå o träna... Eller ha sovmorgon... Vet inte riktigt. Kan ju hinna båda oxå!;) Om jag har tur! :P Vi får se. Vaknar när jag vaknar;)

Nu ska jag strax gå med hundarna o krypa ner med min karl som redan lagt sig. Han ska ju upp 6imorrn. stackarn!

Idag har jag föresten börjat fixa en grej till min mor. Så om du läser detta Annelie, säg inget;) haha..
Äh, hon lär väl läsa det själv.. :P Ja, vi får väl se! Har iaf börjat på det idag. Och tror nog att hon blir glad när hon får det sen!:)
Ska även göra en grej till Jim. Har inte planerat när än. Men snart! :)
Lite spännande!:)
Dom två viktigaste människorna i mitt liv! Hur skulle jag klara mig utan dig mamma och utan dig Jim?! Ni är det viktigaste av allt!!! ♥







Nää, nu blir det utgång o sen sängen... :)

Nattiiii!♣



DOFTER & MUSIK

Just nu har jag balkongdörren öppen. Hundarna ligger ute o tittar och jag njuter av dofterna från alla blommor och lyssnar på Shakira. Kan kvällen vara bättre?:)

Önskar det syntes hur gott det doftar..






Jaha, nu klev Jim o Johan in genom dörren. så vi ska göra pizza o kolla film tror jag.:)



PUSS♥

=/

Sorry för dålig uppdatering denna vecka.. Men får så ont o nacken av o sitta o skriva vid stora datorn!

Hinner med snabb uppdatering.:)
Har shoppat liiiite idag.:) Köpt en tunika och strumpbyxor.:)





Allt va mycket billigt o det känns bra:) pengarna försvinner just nu....

Ska strax gå o jobba! Men ikväll ska jag försöka uppdatera med bilder o massa annat:)

Herråå!

REGN? SOL?

Härlig dag hittills:)

I går kväll så va ju Fanny här. vi åt mat, godis och kollade på Hotel for Dogs. riktigt bra!!:D Hihi..
Kom i säng vid tolv.. såå trött! :P

Idag klev jag upp vid kvart i tio. blött o eländigt ute.. Men hade på känn att det skulle bli fint iaf:)
Så halv 11 så mötte jag Ida o Tuffe vid stationen. Gick o mötte mamma vid parkeringen. Hoppade in i bilen och åkte till Drottningholm.
Va inte så mycket hundar idag, men inte så konstigt med tanske på vädret.. :P Men gjorde inget. Tuffes och Nellies första gång där så..:)
Men va såå kul!!! Tuffe o Chica lekte som tuuusan! Så imorrn på kursen kommer ju inte dom två lyssna- bara leka! :P
Nää, men va iaf rikitgt roligt!! Tuffe badade och så har dom sprungit som tusan:)

Nu sitter jag här o väntar på att min kärlek ska komma hem från jobbet. Vi ska hem till Sandi o Anders o grilla:) ska bli trevligt!!




Åh juste! Mina naglar blev såå braa!! Shiny! :) Hihi..



Nää ska ta o ge hundarna mat o så plocka ihop det vi ska ha med oss.:)

Ha en trevlig kväll!!!♥

FREDAGSMYS!:)

Idag va det 3timmars jobb. På skolgården va det uppträdande så jag tog några barn med mig ut o så stod vi där o dansade.:) Dom vart såå glada!:D Hihi.. Såå söta:)
Vi va ute i 2 1/2 timme, såå skönt. även om det drog lite kallt i nacken.:)
Till lunch blev det herrgårdstek, sås o potatis. Sådär=/..

När jag kom hem möttes jag av 3glada vovvar:) vi gick på en snabbis i solskenet o sedan kom mamma o hämtade mig o Skrållan. vi åkte med henne till jobbet och så tog vi Chica o promenerade hem.:) Mycket skönt väder!! Mötte dagis barnen när jag gick förbi skolan oxå. Dom blev glada men fundersamma på vad jag gjorde på den sidan?! :P hihi..

Såg nya Greys avsnittet idag. Åh säger jag bara..... Ni är bara 3avsnitt efter. Men kan säga att man gråter jämt! =/
Såå bra serie!! :D

Snart kliver Fanny in genom dörren. så ska laga mat.
vi ska äta club sandvich o pommes. se film o bara inte göra nått alls... :)

Födelsedag:)

♥GRATTIS MOSTER!!♥





Idag har jag jobbat 3timmar. Vart ute på gården o lapat sol:) Sen vart det fiskgratäng, inge god alls tyvärr!
Nu sitter jag här hemma o väntar på att Fanny ska sluta. Vi ska hem till henne o så ska hon fixa naglarna mina.:) Skönt!

Runt 18 så ska jag o Ida åka till drottningholm med våra hundar.:) ska bli trevligt!!
Hoppas på att regnet inte kommer bara!!

Imorgon ska jag skicka tillbaka klänningarna. Ja, inte den blå då. men dom andra.:)

Nää nu måste jag byta om o sen åka.:)

ROSETTER & BLOMMOR

Dagen började bra.
När jag hade kommit hem från gruppen idag så åt jag lunch. Sen ringde mamma o sa att hon va påväg hit med avin för o hämta ut mitt paket!!! :D:D JIPPIII!!!
Jag sprang typ dit och skyyyyyndade hem! Hann inte ens öppna paketet innan jag hade tagit av mig alla mina kläder!
Började med den blommiga klänningen...... FINT!! FINTFINTFINTFINT!!! =/ HATAR o beställa från nätet!!!!!! Den va trång felsydd och allmänt fel bara!! Meeeeen så fin den va! *ARG!!!!LEDSEN!!!!!* Allt va bara fel!!
Drog av mig den... Satte på mig den blåa, den satt iaf jättebra!! Så den blir det. Men är iaf såå ledsen att jag inte kunde ha den blommiga..... Den är såå fin!! Men kommer aldrig kunna ha den! Även om jag går ner i vikt.. Den är gjord för dom som är spinkiga o inte har några former alls.... Tyvärr!
Den andra klänningen satt inte heller nå bra. Va väldigt fin! Men bysten vart inge snygg alls tyvärr! Men gjorde inget...



Nu ska jag hitta skor och så ska jag göra nå snyggt halsband till klänningen. Kommer bli super! Brun utan sol måste jag ha oxå. Ska rådfråga Sandi på lördag vilken som är bra. :)

Resten av dagen har varit BLÖT! Regn regn regn... Va på jobbet i 2 timmar och ritade teckningar.:)



Va på konsum oxå. Där hittade jag;




Jim har gått o lagt sig.. Ska jag oxå göra nu.. Imorgon blir det att åka med Fanny hem. Vi ska fixa mina naglar. :) Skönt! Dom ser förjävliga ut just nu!

NATTI på er!

!!!@£$%&?€<>£$!!!

HELVETE!!



är arg och ledsen...


?!

Åh, våran tv fungerar inte!!!!!!! Eller tvn fungerar men inga kanaler... SUCK!!! har ingenting o titta på på datorn heller!! suck o stön.....

Och regnet bara öser ner ute!! Mysigt inne, men inte ute... Skrållan va inte glad när hon förstod att hon va tvungen o ha kläder på sig för o gå ut.. :P haha..

Idag är mitt paket skickat! Så hoppas på att dom honner komma i veckan:D

Nu ska jag slita min karl från sin dator. :)


REGNIGT!

Men det gör inte såå mycket.. än iaf. :) kan få regna idag o inatt. Men sen får det bli fint igen! :)

Idag är en toppen dag iaf!! Min klänning jag ska ha på bröllopet i Juni kom in idag igen. så nu är den beställd! :) Sist va den inne i 2dagar o sen va den slut..
Jag tog sista storleken nu som fanns kvar.:) uuuunderbaaart!! Nu hoppas vi bara på att den passar oxå....
Beställde två andra oxå. ifallatt lixom.. :)

   

Tre heeelt olika klänningar.:) Hoppas ju verkligen att den blommiga passar! älskar den!! :)

Sen är det de där med skor... suck!! hatar o gå i höga klackar, men hur fint är det med låga till det här?? i så fall blir det ju slags ballerina.

vad tror ni??

Idag skulle jag o Ida ha åkt på Flyball. Men eftersom det regnar sket vi i det... Vi skulle ju bara kolla så.. :)



åh, va det någon som såg "The Notebook"i torsdags kväll? Guuud, den är underbaaar! Vad är det med oss tjejer o sådana filmer?  Likadant med Stolthet o fördom med Keira Knightley, den är oxå en fantastisk kärleksfilm!!
Och inte tala om New york waiting!!! Det är en udda och annorlunda film jag älskar!!! 
 
                                  

Inte sett?? Kolla in dom då!! :)




Nu ska jag göra pizza:)


BLOMMOR & CHOKLAD

Gårdagen va unerbaaar! Vädret va underbart, drottningholm va underbart och kvällens sällskap va underbart!!
Leif o Johan kom hit. Vi grillade korv och S´mores.
S´mores är kex med marsmallows (hur det nu stavas) och choklad. Man grillar sockerkuddarna och lägger sedan den varma kudden på kexet, där det ligger en bit choklad. Och så smälter chokladen och ja..









Mysig och rolig kväll!:)

Idag så vakande jag vid 10 av Jims klocka. Ville bara fortsätta sova! Men upp o duscha... Sen iväg med mamma till Drottningholm igen. Denna gång fick Zorri Chica o Fiffi åka med. :)
Inte lika många hundar idag.. Men lite valpar och många svarta hundar! haha..
En ridgeback valp, sååååå söt! Ville bara ta med den hem! :P Hihi..
Annars har det vart lugnt idag... Sitter nu o tar det lugnt i soffan.. känns som första gången denna helg! O imorrn är det dax för jobb igen! Fan helgerna bara flyyyger fram när det är så fint väder! Men har gjort mycket iaf. :)




En blöt Fiffi:)






Zorri hittade en polare!


Massa stora hundar idag!!


Och så kom det in två hästar;) haha




Vackra och väldoftande blommor! :D

Nu ska jag ner i tvättsugan. :)

DROTTNINGHOLM!

Idag.. Mamma ringde o väckte oss.. Halv 12. haha.. Trodde inte jag skulle sova så länge. Men va verkligen heeeeelt slut!
Mamma kom ner med Chica hit. Sen åt vi frukost o packade ihop lite hund grejer och åkte iväg.
Det va inte så mycket hundar när vi kom dit. Men sen sa det bara POFF! :P Huuur mycket som helst! Men såå kul! Chica va glad och inte rädd som sist. Hon gick ifrån oss och kollade lite. Sen blev det lite bad. :)

Låter bilder säga sitt här oxå! :)
















Om någon timme kommer Leif o Johan hit. Vi ska grilla och mumsa tillsammans!:)
Börjar bli tokigt hungrig! :D



GOD MAT, TREVLIGT SÄLLSKAP, SOL , SOL, SOL!

I torsdags så åkte vi ju ut till pappa. Vi kom ut kl 19. Då började vi med maten. Grillad fläskfilé/ytterfile, potatisklyftor, sallad, såser, bröd och massa annat gott! Asså, det va verkligen såå sjukt gott!!! Klockan va runt 21tiden när vi hade ätit klart!
Då gick syrran o hennes två tjej kompisar till brasan. Vi stannade hemma o slappade i soffan.

Fredagen, vaknade runt 8tiden.. Men somnade snabbt om igen o gick upp klockan 10. Åt frukost, baguette med ost och juice. Såå gott! Sen gick vi på promenad, ner till stranden. Hundarna va verkligen såå glada av o få springa lösa, bada o leka! :D
Önskar dom fick ha det så jämt!

Inte så mycket mer o skriva.. Bilderna får säga sitt. :)













VILL HA!!


























Full fart!














Kolla Aslan! :P


Vårat hus:)


Helikopter dax!


Jim va uppe på taket o kolla




RSS 2.0