EN DJUP LÄNGTAN!

Skitdag.. Har haft noll lycka idag! Fått nej från 4 av mina önskade praktiker.. Får fortsätta jakten imorrn!
 
Nu på kvällen va jag uppe hos bästa Mr Awesome, tackar för att han får mig på bättre humör:) Blev chips, cola och Dexter- pefekt!
 
Nu har jag lagt mig och sitter på FB och ser massa bilder fån Sandy, i USA. Bilderna är från hundatällen, hur dom har räddat massa djur och att dom behöver hjälp. Åh va jag önskar jag kunde hjälpa!!
Jag längtar varje dag tillbaka till SF, på hur jag hade velat hjälpa mer med djuren där.. Saknar även staden, så otroligt mycket!!
 
Tänk om det våre så enkelt o bara flytta!
Nu får jag ju inte flytta för mina kära vänner;) men önskar att de var enkelt, att dom fortfarande hade vart nära:)
Men trooor, bara tror, att dom godkänner nog värmland(eller nån annan del av sverige) framför USA;D haha!
 
En fantastisk utsikt från vårt hotellrum!
 

HÖST"LOV"

Nu kommer ni bli toookiga på mig! Men jag hade sett fram emot en vecka i skolan med vår snygge lärare- nä då är vi där i 2 timmar idag, för att sedan vara "lediga" resten av veckan.... Trodde aldrig jag skulle klaga på att få vara hemma:P haha!
 
Vi har i uppgift att söka lite praktikplatser, så ska ringa och besöka de platser vi är intresserade av. Jättebra att vi får tid till detta! Men var vi tvugna att ha honom just denna vecka då? haha! Faan!:P
 
 
När jag kom hem idag så kröp jag upp i soffan och kollade en serie. Regnet hade precis börjat ösa ner och det var mysigt att sitta inne i värmen och höra regnet slå mot fönstret:) Längtar tills jag har en egen lägenhet, så jag kan ha massa ljus tända och mysa riktigt ordentligt:) Går ju inte nu med katterna som hoppar upp på bänkar och bord..
 
Nu har jag lagt mig i sängen och väntar på mitt kvällssamtal från frugan:P Sålänge blir det nog en serie och gos med hudnarna:)
 

EN FIN DAG!

Guuu va jag är trött!
 
Idag har jag och mamma vart hos morfar, vi har krattat hela gräsmattan från löv. Så jag har minst sagt ont i kroppen nu..! Men det var otroligt skönt ute och solen sken, så det var ändå väldigt skönt att hålla på o kratta:)
 
Vi har även vart till förrådet och hämtat min vinterjacka och IceBugs, så nu är jag reeedo för vinter! ;)
 
Snart blir det en varm dusch och sedan hoppa i raggsockorna och tjocktröjan!:)
 

H.G!

Haft en toppenkväll! Våra planer blev inte som planerat, men vart toppen ändå- såklart;)
 
Jag och tusse gick till Matador- för att äta tapas. MEN det var fullt, så vi fick hitta på nå annat. Så blev greken istället:) Tur att dom har lika god mat;) Kvällens plan var att käka, planera Halloween och kolla trubadurerna som spelade.
Så efter god middag och massa planerande, gick vi tillbaka till Matador. STackars Tusse dock, jäääättetrött! Meeen jag vägrade att vi skulle gå innan dom hade spelat "vår" låt!! :D Grabbarna som spelar är verkligen sååå roliga och man hänger med och sjunger hela tiden:P
Men som jag lovat Tusse- när vår låt spelats (som förövrigt är deras favvolåt oxå) skulle vi åka hem. Så vi började klä på oss, då får vi en liten utskällning av grabbarna att vi ska gå:P Dock lovade jag att komma tillbaka imorrn. Dom är ju grymma- så va fan! :P
 
Jisses va kallt det är nu! Höll på o frysa knäna av mig på väg från bussen nu! Så ligger med strumpor, mjukisar och tröja på mig under täcket:P hihi.. Myyys!
 
Nu blir det ett avsnitt av nån serie, sen sova!
 
Natti på alla fina! Hoppas ni har en awesome fredagsnatt:)

25 Oktober

Torsdag redan! Jisses va veckorna rullar på!!
 
Idag har vi haft grupparbeten i skolan, fått svara på frågor gällande städ. Det är roligt att vi är många nationaliteter i klassen, vi alla ser olika på hur städ funkar:P
Gick iaf bra, började runt 09 och klara 11.40. Då käkade jag min (efterlängtade) lunch och satt vid en dator en stund. När jag hade tänkt gå så såg jag att en grupp inte var klara än- och snäll som man är, så sätter jag mig med dom och hjälper dom. Deras problem var språket, vilket gör att dom inte förstår många av orden. Så jag agerade ordbok:)
Gick bra! Det är roligt att få hjälpa till:)
Imorrn är det rekryteringsträff i Solna. Har verligen iiingen lust att gå! Men vad ska man göra.. :)
 
Nästa vecka har vi matchningsvecka, då kommer vi prata mycket om vad för praktik vi vill ha och även få ta någon dag för att söka praktik på plats:) Det bästa med denna vecka kommer bli att vi får ha vår otroooligt snygga lärare! Tjoho!! ;)
 
Nu ska jag maila iväg lite grejer, sedan kommer Tusse och vi ska färga hennes hår.:)
 
 
 

REDHEAD

Vilken trååkvecka i skolan!! All heder till dom som gillar att arbeta med städ alltså! Jag skulle aaaldrig palla!:/
 
Idag är jag faktiskt hemma, men inte pga tristess i skolan- utan för att zorri har vart dålig. Så kände att jag inte ville att hon skulle vara själv då. Vill inte ha spya i soffa och säng.:/
 
Igår, dåå ni! Då var jag hos en kompis som går frisörutbildningen. Så hon färgade mitt hår. Blev sååå jävla fucking snyggt alltså!! :D Känner mig såå snygg och fräsch!!
Hon klippte oxå lite och känner mig nöjd med det oxå:) Slipper jag tänka på det;)
 
På den första bilden ser ni hur röd färgen var som användes. Det kändes lite läskigt:P Men vart ju jääklans bra tillslut;)
Kommer bättre bilder sen, dessa är ju från mobilen så:P
 
Jag har fan långt hår nu:P hihi..:P
 

HARD WORK WORK!

1½vecka med Turism i skolan har rullat förbi. Har haft otroooligt roligt och vacker utsikt framåt;) 
Vår lärare i turism är otroooligt vacker;)
 
Nu på kvällen har jag och Tusse vart uppe hos Mr A och kollat på Magic Mike. JÄVLAR vilken film!!! Tackar den som gjort den;D hahaha! Stackars Foppa som satt där mellan oss i soffan när vi satt o dreggla;D
 
Just nu ligger jag i sängen och väntar på att Vampire Diaries ska bli klart. Hade egentligen velat sova nu, men känner mig inte trött alls:P
 
Imorrn är det inflyttningsfest hos Sandra och Kim, det ska bli roligt! Dock får jag ju fortfarande inte gå i trappor... och dom bor 3 trappor upp.. Haha:P Jaja, vad ska man göra..:P
 
Första helgen i November var planen att vi skulle åka till värmland och slappa.. Men mamma berätta idag att dom har stängt ner stugan för vintern tills dess.. Faaan! Ville ju ha en riktigt lugn helg ju.. :/
 
De senaste månaderna har vart minst sagt upptagna, har vart toppen! Men längtar lite tills det kommer snö och kyla, så vi kan ta det lite lugnt! haahaha!
 
Det jag fnulade på häromdagen har jag löst nu. Jag talade ut med den det berörde och allt är löst, känns skönt! Är ju aldrig roligt att behöva ta det pratet med någon, men ens egna känslor måste ju gå före allt annat. :)
 
Nuuu blir det V.D  :D:D
Natti!!

BLEEDING OUT!

Lejph, älskar att vi har lika musiksmak! För du ger mig maaassor av bra musik!!:D Tack för ännu en bra artist att lyssna på! ;)
 
 
Fått många sms idag, om mitt inlägg igår.
Är inget allvarligt som hänt, egentligen.
Men killen jag träffar, han har blivit kär.. Medans jag sagt att jag inte är intresserad av något förhållande-redan från början.. Vilket nu har lett till att han är ledsen och sur på mig.. Och jag på honom, för att det känns som att han förstör det vi hade.. Vilket gör mig irriterad!
Det är otroligt smickrande att någon känner så som han gör för mig! Men jag är inte redo.. Jag måste hitta mig själv! Jag måste prioritera mig själv. Inte behöva tänka på att jag har en partner som jag måste prioritera.
Jag är inte redo för det! Plus att det inte är rätt person för mig.
 
Han är en otrooooligt fin kille, mysig, omtänksam, rolig och charmig! Men det saknas nått. och då är det bara elakt att fortsätta, när jag inte kan ge honom det han vill ha.. SPeciellt inte när det är en annan person som faktiskt får mitt hjärta att slå dubbla slag. Inte schysst alls! 
 
Men som alla känner, man vill ha nån att smsa med, mysa med och bara vara med.. och det är nu förstört.. Så trist.. Nu kan ju inte han rå för sina känslor.. men han har vetat heeela tiden att jag inte velat något mer.. det blir jobbigt och fel.:/
 
Åhhh, ni grabbar alltså! Varför kan ni inte bara göra det lätt för oss? haha
 
 
 
Idag i skolan har vi pratat hotellklassificering och lite receptionistgrejer. Nu när man lärt känna alla ganska bra, så stod jag framme vid tavlan på ena rasten och fjanta mig (som jag brukar göra;)) och när jag stod där kändes det jävligt roligt!! Jag trivdes där!
Man kanske ska bli nån form av lärare? Ska på torsdag höra med mina två lärare hur jag skulle kunna gå tillväga för att bli såna utbildare som dom är! :)
Skulle vara jäkligt roligt tror jag! :D
 

Suuuck, nu är klockan sådär mycket igen.. Tur att jag har sovmorgon imorrn;)

Natti på er!
 
En fantaaaastiskt vacker bild som Tusse tagit:P haha!
 
 
 
 
 

blääää!!!

ligger i sängen och kan inte sova.. såååå fucking jävla irriterande!!
känner mig irriterad, arg, besviken och ledsen... varför skulle det förstöras? åååh, såå trött!!!

känner att jag inte kan skriva allt jag vill här.. men känner art jag behöver få ur mig saker ibland, så Sorry om ni fattar nada nu.. :/





BILDER

För ca 2 månader sedan fick jag min hårddisk, med alla bilder, från Jim. Igår öppnade jag kartongen och kopplade in den i datorn. haha
 
Jag har idag fört över alla bilder från datorn till den och jag vill såå gärna gå igenom den, men vet inte om jag orkar.. rent känslomässigt alltså.. :/
Jag vill verkligen ha en fotobok från SF, men jag vill inte gå igenom alla bilder.. :/
Är ju inte bråttom, men blev en sån känslostöt i kroppen när den står här bredvid!
 
Tror jag slår på en serie istället och tänker på annat!
 
Slänger upp en bild på när jag är glaaad istället;D

FANTASTIC!

Heeeelgen har vart toppen!!
 
I fredags var jag, mamma, micke, tusse, pappa, syrran, mickes pappa och mickes faster i Fryshuset, där Arvingarna spela.
Det var skitkul- som alltid! Och vi dansade konstant i 4 timmar! haha! Sååå roligt!!:D
 
I lördags kände jag mig bakis och hade såå ont i kroppen! haha! Jag och tusse åkte med bea hem till viksjö vid 15 tiden, då var det bara o dammsuga och fixa hemma hos henne. För vid 19 tiden kom det lite folk över till henne. Vi spelade spel och drack massa gotti:)
 
Idag har det mest slappats i Tusses soffa och nu är jag hemma, ska strax göra middag till mig och mor:)
 
HUR snygg är inte denna man?! GAAAH! :P
 

.

Blää vilket trist väder det är idag! Men ska ju inte klaga egentligen, snart kommer snö och slask.. :/
 
Jag mötte mina klasskompisar i Jakan idag och vi gick på rekryteringsträff. Trist bara att inga av de som var där var nått av intresse för mig. Men det vet man ju inte innan. :)
Så började tio och slutade runt halv elva- ooom jag är glad att det var i mina hemtrakter och inte på andra sidan stan! Haha!
Så jag tog mig en lunch på tastys och sen åkte jag hem. Så nu sitter jag o kollar lite jobbannonser och möjliga praktiker, lyssnar på musik och gossar med Larssa:)
 
Det bästa med att komma hem, det är att få sätta på sig myskläder! hihi.. Speciellt när det nu börjar bli kallt ute. :P Så nu haf jag mjukisar, tjocktröjja och raggisar på mig- myyys! :)
 
Imorrn är det dags för Fryshuset och Arvingarna med familjen. Jag och brorsan har lyckats övertala Tusse till att följa med oxå :) Ska bli roligt! Var länge sedan jag var på FUB sist!:)
 
Juste, jag köpte du en donut häromdagen. Har den i håret idag och det blev sååå braa!!:D
Känns riktigt snyggt!:)
 
nu har katten dött över datorn och min ena arm, antar aatt det är ett tecken på att jag ska sluta skriva:P

WIHO!

Sitter och tittar på Djurakuten, massa söta djur! :)
 
Foten känns bättre tack vare vårdecentralen:) Jag kom dit och han kände o klämde och sen frågade han lite konstiga frågor om vädret, jag tänkte vafan? Nästa sekund vred han min fot och det knakade saaatan! Faaan va ont det gjorde och helvete va sköönt det var!
Tydligen var foten ur led på nå sätt?
Är lite öm nu, men det känns såå mycket bättre!! :D
Taaack VC:)
 
Imorrn är det tydigen rekryteringträff, så ska träffa min klass klockan 10. Hoppas på att det finns något intressant!
Hoppas oxå på att vi får gå hem när vi är klara!:)
 
Nu ska jag klura ut mitt klädproblem inför imorrn.. :)

AJ!

Ännu en dag i soffan med foten i högläge. Hade tänkt o gå till skolan idag, men när jag vakna o skulle kliva upp så gjorde det såå ont!
Så klockan 13.30 blir det o gå till VC.
 
Hade svårt att somna igår för att det gjorde ont och vill ju inte knapra för mycket tabletter heller.
Men till slut så somna jag och sov gott till o från.
 
Eftersom jag ändå liggr hemma, så passar jag på o ser lite serier på dagen. :) Sen fick jag en uppgift skickad till mig, så ska fixa den oxå. :)
 
 

chansa?

ligger i sängen.. har precis avslutat det senaste avsnittet av 90210. det fick mig att fundera lite.. som vanligt.
det fick mig att tänka på hur kort livet egentligen är. på att inte slösa tid på sånt som man inte behöver. att man måste chansa! men vågar man det? tänk om man verkligen förstör något genom att chansa...

vad gör man egentligen, när det värker i magen och själen?
vad händer om jag chansar?
men om jag aldrig chansar, kommer jag någonsin få veta?










BRA DAG?!

Yeeeej! Hurraaaaa! Tjohooo!! Var inget annat än detta jag önska idag!!! - Stukad fot...... Suck!!
 
Så soffläge är intaget och några ipren..
 
 

EN FIN MÅNDAG!

Heej alla:)
 
Vilket fint väder vi haft här i Sthlm idag!:) Jag har vart "ledig" idag. Vår lärare är på kärlekssemester, så vi fick hemuppgift idag.
Så jag har vart inne i stan och fixat den. När jag ändå var inne i stan passade jag på att småshoppa lite fönödenheter så som nya hårsnoddar, hårnålar, mascara och strumpor. Föll även för trenden donut till håret;)
Åt även en bit mat och åkte sedan hem.
 
Väl här hemma så tappa jag lusten för allt! Lyssnade mest på musik och surfa runt.. Men fixade även med läxan lite.
 
Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik, men ska strax kolla på Dexter tänkte jag:) Men först ska jag fixa en musikgrej, så jag får all musik in i mobilen oxå:D
 
Imorrn är vår lärare oxå borta, men vi ska vara i skolan iaf. Kommer ju bli en spännande dag! haha! Har en känsla av att alla kommer vara pratiga och vi kommer inte få ett skit gjort- om jag känner alla rätt! haha!
 
G'natt alla!
 

YTTERLIGARE EN HELG

har gått och den har vart näst in till perfekt! :)
 
Fotograferingen av mina klasskamrater gick superbra! Alla ville inte, men de flesta ville och det var roligt!:)
 
När jag var på väg hem i fredags, så kändes det som att ödet ville mig väl! Det var meningen att jag skulle sitta kvar i skolan och göra ingenting till klockan halv tre. det var meningen att jag skulle prata med Zandra om lite grejer, så klockan blev halv tre.. Det var meningen..!
För när jag kommer till Sumpan så möts jag av en underbar syn! Hur ett förflutet kan komma ifatt en som en storm och veva upp hela hjärtat! Denna fantastiska människan kommer emot mig och jag ser dom där fantastiska ögonen, det vackraste leendet som existerar och de varmaste armarna jag någonsin känt! Där står han, denna fantastiska man, mitt framför mig och ler mot mig. Tid och rum stannade upp! Ville aldrig mer röra mig, allt blev perfekt för en stund!
Vi pratar en stund om livet och om förr.. han sa att "en dag, då är det vi"- och jag såg det framför mig, som om det var igår vi låg i min säng och pratade om vårat liv och vår framtid.
När denna "en dag" kommer, det vet jag inte. Men det kommer när det är meningen!
Men hur sjukt är det inte, hur man kan möta en (gammal) kärlek och man känner hur hela kroppen börjar leva igen?!
Det här är en människa som jag vet att jag inte kommer kunna vara med, samma för honom. Men som jag skrev ovan, det kommer när det är meningen!
 
Men vad är oddsen att en människa som inte ens bor i sthlm längre, är på samma plats som en, samtidigt..? Det var iaf otroligt skönt att få träffa honom! :)
 

 
Nu var det ju inte meningen att jag skulle skriva om detta.. Haha, men som alltid så flyger jag iväg i tankar.. :P Sorry!
 
Fredagskvällen bjöd på fantaaastiskt sällskap i form av några av de bästa tjejerna! Vi käkade god mat och drack en jävla massa sprit! haha! Spelade massor av spel och snackade om livet i allmänt. Det var perfekt! :D
Längtar redan till nästa gång!:D
 
Somnade gott i Tusses soffa framåt 4 tiden och sov gott:)
 
Lördagen spenderades i hennes soffa, vi hade dåligt samvete för att vi inte orkade gå ut i solen! Men med chips, cola och gos med Aslan, Skrållan och Nisse så var det en bra dag iaf;)
Mamma hämtade oss vid 16 tiden, då blev det att åka hem och laga god mat och sedan tog vi bilen och åkte till Jakan och en restaurang där det var trubadurkväll:) Bra musik var det, men vid 01 låg vi nerbäddade i sängen här hemma och snacka massa istället:P
 
Söndag, idag har det verkligen vart toppen väder! Så vi tog igen oss för den sol vi missade igår!:P
Lite fotande ute, lite snabbmat och hundgos- så lugn och skön söndag har vi haft:)
 
Lite bilder från helgen kommer här;)
 

EN SNABB VECKA!

Torsdag redan! Veckan har gått fooort!:)
 
Vi har CV vecka i skolan, så vi har pratat mycket om hur CVn "ska" se ut och vad en arbetsgivare vill ha osv.
   I tisdags var halva gruppen lediga och satt hemma och letade några potentiella praktikplatser, medans de andra var i skolan och fick hjälp med sina egna CVn. Jag satt då hos mamma, på hennes jobb, och skrev min lista. Älskar verkligen att sitta på kontor!:)
Sedan var det min tur igår att få hjälp, jag är ju dock väldigt nöjd med mitt CV, så ändrade inte mycket. :)
 
Imorrn ska jag hjälpa mina kära klasskompisar att fota en bild till CVt, hoppas det kommer gå bra:)
 
Sen på kvällen imorrn så är det dax för tjeeejkväll! :D SKa bli myyyycket trevligt!!:)
 
Nu är det dax för sängen, har vart så otroligt trött senaste tiden och ändå har jag så svårt att somna i tid på kvällarna..
 
Nattinatti gott folk! :)
 

FIRAR!

Guuud vilken vecka alltså!!
 
Har hemlighållt planer för mamma hela veckan! haha! I lördags fyllde hon år och jag har finslipat på att överraska henne på lördagen. Hon trodde vi skulle bli 5 stycken som gick ut o käka, men vi vart 13 stycken:) Hon vart mycket glad iaf- tuuur! haha!
 
Helgen har vart toppen! fredagen var lugn, med film och gotti tillsammans med mamma och tusse. I lördags var jag hos Leif på dagen och firade honom och sedan firade vi mamma. Seeeen firade jag o tusse att hon tagit sitt körkort!:D
Somnade sent i Tusses soffa och sov gott:)
 
I söndags så var jag o mamma i centrum, hon shoppade lite och fixade sin klocka (som hon fick i lördags) så den passade:)
Efter middagen kom Tusse- i biiil!! hihi.. Vi åkte runt ett tag och sedan hämtade vi Jonas på jobbet. Tog ifatt oss av veckan som gått och njöt av lite gott på Max:)
 
Idag var det skola igen, meeen så trött jag vart hela dagen!! Så det var skönt o komma hem förut! Strax blir det mys i soffan med vovvarna:)
 

RSS 2.0