NÖJD TJEJ!

Fy faaan va jag mått idag!! Bakis- kul att du tittar förbi lixom! :/
 
Helgen har vart superbra!
Hade dock sänt runt dagarna och planeringen lite..:P
 
Igår va vi på träning för utställning och vovvarna va såå duktiga! :D Dom va lite osäkra först, men sen sträckte dom på sig fint! :) *stolt mamma*
I Juni blir deras första inofficiella tävling- om allt går enligt planerna och det ska bli såå spännande! :D
 
Tjejkväll igår och jag drack nog liite mycket- för har som innan skrivet inte mått bra idag! haha!
Men såå kul igår! Massa god mat och skratt! Älskar mina bejbs!
 
I morgon är det dags för jobb. Blir snart sängen så man förhoppningsvis får sova måånga timmar! :)
 
Inga bilder från helgen än tyvärr.. Inte ens orkat öppna kameraväskan..
 
 
 

EN NY START!

I morgon börjar mitt nya liv. 100% arbete!
 
Min första dag på min nya arbetsplats- Arbetsförmedlingen. :)
Ska arbeta som kundvärd i 6 månader och det känns otroligt spännande! Jag kommer hjälpa folk som är i den sits jag varit i länge nu.. Känns fantastiskt att få den chansen. Att vägleda folk och hjälpa dom hitta rätt! :)
 
Sitter dock klarvaken här hemma! Med håret inlindat i en turban.. vilket betyder att jag måste föna håret snart.. :/ Blää.. Ska upp 06.30 och boorde ju ligga i sängen redan.. men kommer ju inte somna, så lika bra att vara uppe en stund till. Är ju bara två dagar kvar av veckan, så att lida av lite sömnbrist får jag stå ut med!
  Har den senaste veckan varit otroligt hostig! Så har ju iaf inte fått sova:P
 
Idag va det en jäkligt blåsig dag, men solen sken och blommorna har slagit ut- så tog med mig hundarna och kameran. Gick till parken och fotade lite. Men att fota macro, det är inte lätt när det är halv storm! :P Som tur är, fick jag nåågra fina bilder iaf! Får ta en vända imorrn efter jobbet, om det är sol och ingen blåst! :)
 
 
I helgen händer det massa saker! Ska bli skoj! På fredag blir det frugan-mys, vi ska kolla Lets Dance (fortfarande arg över att Patrik är kvar och Kenza åkt....!) och bara lata oss:)
På lördag blir det Bosse Hundhjälp-jobb på dagen, är Hunden dag här i kommunen, så jag och mamma ska till Djurmagazinet i Viksjö och presentera vilka vi är:)
Kvällen bjuder på tjejkväll, ska bli myyyycket trevligt!! :D
 Söndagen är det dags för efterlängtad utställningsträning med Chiqi och Meus! Ska bli väääldigt spännande att se deras reaktioner! :)

 
 
 

RSS 2.0