*VILA I FRID*

När Bea och Hanna var i Spanien veckan innan påsklovet, så tog dom med sig blodprover på Tango. För att se hur Leischmania-parasiten utvecklar sig i kroppen och blodet.
Inlägg från när han blev sjuk

Värdena som kom tillbaka var inge bra, så när Bea kom hem så fick hon påbörja medicinering igen. (Han får då sprutor i nacken)
Efter 2 dagar med sprutorna så ser dom hur han blir sämre och sämre.. Dålig i magen, äter inte, dricker inte, vill inte gå ner eller upp för trappen, vill inte ut alls..

Bea åkte då till veterinären och det var då dåliga njurvärden.. Vilket inte är bra! Han kan inte vara utan medicinen, men kan heller inte få den...

Dom påbörjade, i fredags, en rensning av njurarna och levern, genom att intravenöst ge dropp. Nya prover tog, som skickades till våran veterinär i Spanien. Han har vart inne hos vetten varje dag sen i fredags och idag så åkte Bea in igen med honom och då såg dom att hans levervärden var riktigt dåliga..

Då njurar och lever är två av de viktigaste organen i kroppen så var detta riktigt illa..
Mamma körde dit mig på lunchen, så Bea slapp sitta där själv..
När jag kom dit så låg bara vår fina Tango på golvet.. Zorri sprang fram o pussa lite på honom och han vifta lite på svansen. Men han orkade inte resa sig..

Efter nån timme så ringde Caroline (veterinären som har haft han om honom sen första dagen detta började, men är på mammaledighet) och hon och Bea pratade en stund. Allt sas på spanska, då caroline är spanjorska samt expert på Leischmania, så fortsod inte allt. Men det mesta förstod jag och jag hörde att det bestämdes att det var över nu..

Vi tog ut Tango på en sista kissis och han verkade förstå.. När vi kom in igen så la han sig på golvet, men Bea lyfte upp honom på bordet. Veterinären kom in och berättade hur det skulle gå till (tyvärr vet vi ju hur det går till sen tidigare..) och sedan gav hon honom hans första lugnande.. Hon sa att det brukar ta en stund innan dom lugnar ner sig, men han hade somnat redan innan hon var klar.

Vi pussade och kramade på bästa Tango-pojken och sedan kom en sköterska in och gav de sista sprutorna. Han drog den sista livssucken bara sekunder efter att hon börjat spruta in medlet.. Vår älskade pojke!!

Det var så otroligt jobbigt!! Men så skönt på ett sätt att det gick så fort, för hans skull!

Så nu är våran fina Tango på andra sidan regnbågsbron med alla andra fina vovvar och alla hans fina får och lamm som vi förlorat genom åren. Han mår bra nu och är lycklig!♥


Vår vackra, vackra pojke!


Luna och Tango♥





Hoppas på att Tango och Brunis har hittat varandra!
Lilla brunis dog en tragisk död av hundar som tog sig in i hägnet och röjde.. ♥

Tango, du kommer förevigt finnas i våra hjärtan och du kommer alltid att vara den finaste pojken i världen!♥

Kommentarer
Postat av: Sandra

Usch tårarna kom på en gång! En varm kram till er alla!! <3

2012-04-17 @ 19:37:14
URL: http://raaggsockan.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0