PAIN

vilken jävla dag!! startade morgonen jävligt trött, men blev på bra humör och kände mig så fräsch och fin! köper mig en smörgås på stationen och missar tåget på minuten, men vad gjorde det? solen lyste så härligt, så satte mig ner och bara njöööt!
ser tåget komma, ställer mig upp och börjar gå mot tåget.. och vad händer då?! Jodå, Steph ramlar! rakt ner i backen! foten knakar och jag skriker rätt ut! skön flög av, ner på spåret och där ligger jag, i fruktansvärda smärtor! Får en otrolig massa hjälp och efter mycket om och men, så sitter jag iaf på en sån sandlåda. Gjorde så jävla ont och jag grät som ett litet barn! Usch!
Ambulansen kom och vi bestämde att jag skulle åka med dom till akuten. foten blev dessutom mer och mer svullen..
Kändes fan lite läskigt att åka Ambulans! Men nu kan man checka av det iaf!;)
väl på akuten gick tiden hyffsat fort. röntgades och det gjorde såååå ont! skulle ju vrida foten i alla möjliga vinklar och jag ville bara skrika!
bilderna visade iaf att inget var brutet, men att det var en rejäl stukning! Så fick ordinationen vila, men gå på foten. jo, kul! kunde inte ens ta mig till toan med ett gåbord.. Men visst! :/
blev lindad iaf och ett par kryckor.
Nästa problem blev-hur faan ska jag ta mig upp för mammas trapp?!
jodå, det gick...... tog bara 20 minuter..! Va genomsvettig och hela kroppen skakade!
under dagen och kvällen har jag fasat för varje gång jag måste resa mig för att gå på toa.. så jäkla ont och så svullen! Fy satan alltså..!
stukat foten många gånger, men aaaaldrig gjort så här ont förr!!

hoppas nu på att detta blir bättre fort! För just nu är jag "inlåst" hos mamma.. rör inte trappan innan jag kan stödja ordentligt!En glad tjej innan allt!

tur att jag hade denna myskorv här hemma! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0