EN OVANLIG MIDSOMMARAFTON

Igår startade dagen med strålande sol och det känns alltid så skönt att vakna på mammas soffa och slå på Nyhetsmorgon. Jag gjorde färdigt min potatissallad- som jag påbörjade kvällen innan. Den blev förövrigt vääääldigt god! ;)
 
Runt 11 anlände vi hos morfar i Bålsta, där vi solade, lagade resten av maten- och åt den;), lekte med hundarna och bara hade det bra:)
 
Runt 14.30 börjar Skrållan kräkas som en toook, skakar och är allmänt dålig bara.. Hon får ligga i skuggan med mamma och ta det lugnt en stund, men ligger och gnäller.. Så mamma kommer med henne till mig och jag lyfter upp henne i famnen och ser då hur heeeeeeela magen är FULL i typ nässelutslag! Måste ha kliat och gjort såå ont! :(
Jag försöker fnula ut vad hon kan ha gjort, vart hon vart och vad hon ätit och det enda jag kan komma på är att hon låg i gräset en sväng och där är det myror-pissmyror!  Eftersom hon kräktes och mådde så dåligt, så försökte jag få tag i veterinären.. men inge svar.. Så jag och mamma åker hem, lämnar av de andra hundarna och allt annat och åker sedan till Bagarmossen, på andra sidan stan.
   När vi kommer dit så är det bara vi och ett annat par där- skönt tänkte vi!
En sköterska tar henne lite snabbt in, bara för att få en snabb koll om vi faktiskt behöver vara här eller ej. Dom säger att det är bäst om vi stannar kvar, så hon kan få nå kortison. "så sitt ner och vänta, ni kommer nog inte få vänta så länge."
Under våra 4 timmar(!) som vi var där, så kom det in akutfall efter akutfall... Den ena hade ätit choklad, den andra hade blivit biten av huggorm och en katt hade blivit påkörd...och avled tyvärr.. Tror vi alla som satt där inne blev bestörtade när matten kom utspringandes helt förtvivlad.. usch!
När dessa fyra timmar gått och jag såg att Skrållan mådde bättre-dock fortfarande prickig- så haffade vi en sköterska och rådfrågade om vi kunde åka hem. Hon tyckte det såg bättre ut och att det var onödigt att sitta här och vänta.. Speciellt när kostnaden är ganska hög för att kliva in i ett rum och dom inget kan göra..
Skrållan somnade iaf gott i bilen på väg hem och åt lite mat när vi väl var hemma:)
 
När vi kom hem, så var vi sååå hungriga! Underbara Jannis hade hållt igång grillen åt oss, så vi gick ner och satte oss och grillade korv:) Sedan satt jag där ute med grabbarna, drack cider och kröp ihop i fleecefilten. Kvällen vart faktiskt perfekt!! :)
 
Idag mår Skrållan bra, hon är sig själv och nästan alla utslag är borta:)
 
Jag och Hannabus!
 
 
 
Jag och min finaste Skrållan! Älskar henne med hela mitt hjärta!!
 
MUMMMMMS!
 
NellieBus
 
 
 
 
 
 
 
Min fina tjej!♥
 
En orolig tjej på akuten..
 
 
 
 
 
Trött tjej som sover mellan oss i bilen- i fram.
 
Mys ute på kvällen!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0