UNPACKING

Musiken sprudlar ur högtalarna här hemma! Dock inte så högt, då ena grannen klagade i förrgår.. :/ Suck! Såå jäkla högt spelar jag inte + att det är mitt på dagen.. :/ Ungarna på dagis hörs ju mer! Men men, basen är nerdragen heeelt och jag kämpar med att inte höja..

Idag är det en grå trist dag här i Barkarby.. Lite då och då kikar solen fram mellan molnen och värmer upp rummet lite. Jag håller på och packa upp min resväska, som är full av kläder. Håller oxå på o stökar runt möblerna i mitt rum, så det blir så bra som möjligt sen när sängen kommer (vilket bara är en vecka kvar nu!:D).

Igår så körde jag o mamma lite grejer hit till lägenheten, bla resväskan och mitt sängbord.

Vi hade tänkt o köra lite idag oxå, men jag drar till Viksjö på middag istället. Nästan allt är ju packat, så det är ju bara grejer som ska köras och det kommer nog gå fort. :)

Så på lördag kommer vi nog köra hela dagen. Sen på kvällen ska jag, systern mig och Mr Awsome gå på Sandras grymma vårfest;) Ska bli riktigt roligt!! :) Det är hatt-tema, så jag måste hitta en hatt. Inte lika roligt.. Men löser sig nog:P

Nää, nu ska jag fortsätta här. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0