SAKNAD

Fan va jag älskar att spela hög musik, musik med power i!

Skulle vilja slå sönder glas och tallrikar oxå.. Bara få släppa loss! Men jag orkar fan intes täda undan skiten sen.. haha..

Jag saknar Jim.. Samtidigt som jag inte gör det. Vill inte träffa honom, samtidigt som jag bara vill vara hos honom..
Om en vecka åker han till SF och det är riktigt jobbigt! Jag känner att jag skjutit upp på packandet med honom, för att det är för jobbigt! Men samtidigt vill jag ha all tid i världen med honom!

När han åker så kommer jag åka dit och packa alla mina grejer. Leif har lovat hjälpa mig med mina köksgrejer, eftersom jag har hjälp honom några gånger:)

Nått som låter fjantigt är att det är jobbigt med alla serier som vi brukade kolla på tillsammans.. Igår började Game of Thornes och vi har längtat så sjuuukt mycket för att det ska börja igen! Och nu ska vi inte ens se det tillsammans.. :/ Känns så konstigt! Man har ju haft sina rutiner som man är van vid! Laga mat, hoppa upp i soffan, sätta på ett avsnitt av nått och sedan äta och sedan hoppa upp högre i soffan och mysa..

Det som är jobbigt med att bo hemma hos mamma är att jag blir inte van med att vara ensam.. Så när jag väl flyttar sen så kommer det ju börja om igen! Den sorgen man känner kommer dras upp igen!

åh, orkar inte tänka.. Så, nu stänger vi ner hjärnan för idag!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Ta inte mina Tallrikar och Glas bara :o

Höga musiken kan du spela , när jag inte är hemma

ILY <3

2012-04-03 @ 08:32:28
Postat av: Mikkis

svar: Jo men tro mej de kommer bli bättre. Du har djuren oxå så helt ensam kommer du inte att bli ;)

Vet hur de va när jag flyttade från Henric hem till mamma. Visste inte heller hur de skulle bli med livet o va arbetslös osv. Men nu har man skaffat eget (trots arbetslös) o visst känns de konstigt att inte komma hem till mamma o lille Nitro osv.

Men de ordnar sej.

Ja jag har lämnat Storfors äntligen... flyttat till Karlskoga så de e ju inte långt hemifrån men ändå :)

2012-04-03 @ 13:37:35
URL: http://mikkismusse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0