TWILIGHT HYSTERI I MIN HJÄRNA!

Efter att ha läst alla tre Twilight böckerna igen hade jag ett otroligt sug! Jag har ju inte läst den sista boken, då jag velat vänta tills filmerna(!!!) kommit.
Jag är en sån som älskar film mer än böcker och jag har blivit besviken på Harry Potter filmerna (inte alla) just för att det missas mycket osv..
Så i fredagskväll, när jag läst ut Eclipse, så gick jag till skåpet och hämtade Breaking Dawn. Kände på den lite och pratade med mamma. Jag visste ju någolunda vad som komma skall, just för info från nätet som "läcker". Tänkte att om jag läser boken nu så hinner jag "glömma de fina detaljerna" tills dess att filmen visas i November. Men var sjuuuuukt kluven!

När jag gick o la mig på fredagskvällen låg jag med boken i säkert 15 minuter, stirrade på framsidan. Läste på baksidan, läste på första sidan. Dikterna som Stephanie Meyer lägger in i varje bok.. Efter ca 20 minuter hade jag vagt bestämt mig.. Jag bläddrade till nästa sida. Läste första sidan, och vände blad, tänkte då "ska jag verkligen fortsätta?!" Kanske låter så sjuuukt fjantigt! Men vill verkligen inte bli besviken på filmen, då jag ÄÄÄLSKAR dom andra... Var på väg o stänga boken, men fortsatte läsa. Klockan va väl halv tolv då tror jag. Nästa gång jag kollade på klockan var den halv fyra(!!) och jag ville inte stänga boken! Jag ville läsa mer och mer och mer!! Men tänkte att om jag sover nu, så kan jag gå upp tidigt imorrn för att fortsätta!

Hade sjuukt svårt o somna. haha.. Drömde om vargar, barn och kalla, heta händer. haha..
Vaknade klockan nio, av att Jim ringde, vi pratade en stund. Sen gick jag upp. Åt frukost, duschade och sedan var jag tvungen o fortsätta! Jag satt i fotöljen hos mamma, som förstenad, och läste o läste-hela dagen!
Jag tog ett uppehåll på några timmar för o kalasa lite. Men var sedan tvungen o gå hem igen. Forstatte och läsa i några timmar, men vid halv 2 var jag tvungen o släcka! Var såå trött!

Idag har jag läst ut boken! Det har tagit totalt 17 timmar att läsa ut den! och däremellan har jag då o då ätit lite och duschat. Jag har varit fastklistrad!

När mamma kom idag för att vi skulle måla i köket, så ville jag egentligen inte. Jag kände att fan jag kan måla imorrn. Men visste ju att jag ville ha sällskap o hjälp med målandet. Så jag fick "offra" de två timmarna för det;)

Boken var så jävla bra! Den va spännande, het och galen! Jag ville inte att den skulle ta slut! När jag bara hade tre sidor kvar ville jag frysa tiden, jag ville inte att det skulle bli sista sidan.. Kan ni förstå hur jävla sjuk man är?! Över en bok, en historia?! Helt ofattbart!
Den var inte min favorit av de fyra, det kan jag säga. Gillade första boken mest, just för mystiken och kärleken. Den här sista var jääävligt bra, men det var så mycket mer än mystik! Svårt att förklara för den som inte läst och heller inte vill ha ngt avslöjat. :P

Så nu är jag sjukt besviken på mig själv för att jag läst den. Kommer hata mig själv om jag blir besviken på filmen! Usch! =/ Dom andra filmerna har jag sett innan jag läst böckerna-medvetet. Och har sett böckerna som ett komplement till filmerna. Alltså att det man känner att man missar i filmen för man förklarat för sig när man läser. och plötsligt blir filmen ännu bättre! :)
Så nu hoppas jag bara!

Så, nu har ni fått läsa något hysteriskt för kvällen. God natt!






Kommentarer
Postat av: sandra

JAG FÖRSTÅR DIG HEEEEEEEEEEELT!!!

2011-03-28 @ 10:34:05
URL: http://raaggsockan.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0