MY SUPRISE!

Fortsättning på min fredag då.. :)

Efter SFSPCA så skyndade jag hem! Ville ta en taxi men ingen åkte förbi, så jag började gå och tänkte att jag plockar en påvägen. men inte en enda jävla taxibil på heeela min 30 minuterspromenad hem!!! WTF?! haha..

Väl här hemma slängde jag mig in i duschen och sedan satte jag min wave-tång på heating-Men den blev aldrig varm!!!! ÅÅÅH! Hade en timme på mig och höll på o dö av panik! Lät den ligga på värme ett tag till, sminkade mig och gick o kolla den igen.. men ingen värme... suck! vart så arg! Halva min outfit var ju förstörd nu! :/ fick dra fram plattången och försöka få till något... Hatar o försöka locka håret med plattången! =/

När klockan var fem i sex kom Jim hem och stressade han med. Sedan gick vi till Pier 48, tog ca tio minuter. Men faaan alltså, mina jävla skor var INTE sköna!! Hade såå ont i ena hälen och ena stortån efter promenaden..

Väl framme vid Pier 48 så fick vi vänta en stund innan vi fick komma in på Julfesten. Man såg in lite och det såg fantastiskt ut!:D

När vi väl kom in så höll jag på o tuppa av! Det var heeelt otroligt!! Sååå jäkla coolt och lyxigt!
Det var glitter, guld och artister!

Det var tio bord med plockmat (sushi, mexikanskt, kötträtter och sallader) det var 6 bord med dessert och ett stoort bord med godis! En hel arcade-hall och två fotoscener som folk kunde fotas mot greenscreen.
När vi gått ett varv så högg vi in på maten. Vi hade exakt 25 minuter på oss o hinna äta allt vi ville innan vi var tvugna o gå! haha.. Så slängde i oss lite kött och sallad och lite mexikanskt. Sen in på dessert- glass med jordgubbar och hallon. Kakor, bullar, donuts- ja you name it!

Sen sprang vi till godisbordet, fyllde en påse med godis och gick...

Sa det till Jim att faan om det inte är värt det alltså! haha.. Han skrattade bara:P

På parkeringen till pier 48 var det stooora cirkustält som jag sett när vi gick hit. Hade då sagt att det skulle vart coolt om vi hade gått på det medans vi var här.. Han hade bara sagt att det är nog bara för barn... HAHA- han ledde mig in på cirkusområdet!!!:D Jag blev sååå glad och exalterad!!! :D

Det var en cirkus med akrobater! Dom var helt otroliga! DET var helt otroooooligt!! Vi hade ett par av de bästa platserna, två rader från längst fram och längst ut på kanten. Så det var ofta akrobater som svingade förbi oss.

Asså, detta var något av det coooooolaste jag varit på-någonsin!! Dom var grymma!!

Hade så ont i händer och kinder när det var slut!!:D

Hade ju inte mycket tid på mig att ta kort, så här är några. och inne på cirkusen var det strängt förbjudet att fotografera..




Vet inte varför det ser ut som att klänningen klämmer åt över bröstet, men är väl blixten som luras.




På min kavaj var det paljetter på kragen:)




Kvinnan som hänger upp o ner häller även upp champange till folk:D




ETT av dessertborden!


godisbordet!


Baren:)


Ytterliggare ett dessertbord!




Innan vi gick in på cirkusen! :D

Gick in på deras hemsida och här är två bilder.


Dom här var helt otroliga! Vi satte hjärtat i halsgropen fleeera ggr!


Här var det oxå svettigt! haha

Nu ska vi dra oss till sängen här hemma. :) Hoppas alla får en bra dag!


Kommentarer
Postat av: Tusse

Gud va snygg du var i klänningen Steffi! :)

2011-12-20 @ 09:08:41
Postat av: Matilda Mattsson

Oohhh... Hel magiskt!

2012-03-01 @ 22:02:31
URL: http://matildasmat.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0