TIGHT!

Ah, viken härlig dag! :)

Jim hade möte med svenskarna imorse på datorn-i sängen. Sen somnade han om. Jag trodde han hade ställt klockan men icke! haha.. Jag vaknade upp halv 12! Så idag har jag legat i soffan heeeela dagen (med undantag för ett besök till affären för o köpa lunch) och kollat på NCIS och Jim har suttit brevid och jobbat:P

Vi ska snart åka till en restaurang som ligger längs strandpromenaden. Ska även kvälls fota lite, så kamera och stativ åker med :)

Har mina nya jeans på mig och det känns tight! :D Men om några dagar kommer dom ha slappat liiite och då kommer dom sitta peeerfekt!

Det är så roligt o vara tjej och gå o köpa jeans! Dom frågar hur jeansen känns. "Kan du andas?"- frågade hon. Jaa det kunde jag. hennes svar var då- "okej, jag hämtar en storlek mindre" hahahaha..

Imorrn ska vi träffa en gammal kollega till Jim. Vi ska träffa hela hans familj typ! Ska åka på en runda i SF i en Cable Car bus. Det ser ut som spårvagnarna, men det är en buss. Vet inte riktigt vad det innebär än, men ska bli trevligt!:)

Nuu ska jag smörja mina torra händer och dra på mig en tröja. Sen går vi:)

Hoppas alla sover gott hemma!


Här är pittbulltiken som jag kelade med på SFSPCA:) Hon är fantastisk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0