SJUK, MEN NYTTA HAR DET BLIVIT!

När vi igår kväll hade gått o lagt oss så låg jag o hostade som en litet troll.. Så jag tog mig kudde, mobil, nezeril och min Aslan och gick ut till soffan.. Stackars Jim, mycket som händer i skolan och så får han inte sova ordentligt..
Sp jag bäddade soffan snabbt och kröp ner-tusan va kallt det va!! Ville inget mer än o gå o lägga mig i min säng igen.. :(
Men somnade gott efter en stund! Det värtsa med vår soffa är att den är ju så jävla skön o sova i!! (tycker jag) Så jag sov gott hela natten, förutom när jag vaknar av att hosta lite och nezerila mig:P

Vaknade 9 imorse och kände hur huvudet sprängde på mig.. Så ringde till jobbet o sa att jag blir hemma idag o imorrn med...
Gick upp o ut med hundarna.. Kollade på efter 10 en stund samtidigt som jag satt vid datorn o pilla. Konsum fick sig ett besök idag med. Blev nudlar-igen.. Inge bra detta!! Såg att nudlar är ganska jätte onyttigt! haha. men men.. gott är det!
Pratade med min Pessin oxå:) saknar henne så mycket... Hon är alldeles för långt borta!!! =/
Medans jag åt så kollade jag på Dirty Sexy Money och sen beställde jag julklapp åt mammsen. :)
Syrran fyller ju år snart oxå, måste köpa nått till henne! Svårt!!

När klockan va 13.30 så började jag plocka undan i köket. Städade och plockade undan. Skulle ha upp julgardinerna- som va spåååårlöst borta!!! Men efter 20 minuter letande så hittade jag dom.. (och ett samtal till mamma och ett "arg" samtal till jim)
Gick ner med dom i tvättstugan, tog med mig min tvätt oxå som skulle tvättas. Strök gardinerna så dom blev fina och drog upp till lägenheten igen o satte upp dom i köket. Dom va typ 30cm för långa så blev o nåla upp dom och sen va det klart!!:D Faan va fint det vart!
Ska ta kort sen, orkar verkligen inte nu.. Är typ helt död här i soffan..

Ska försöka få med min mamma till Cervera sen. Måste ha en frukt skål! Är lagom trött på att ha frukten i kartongen från Ekolådan;) haha..

Hundarna är just nu utslagna. Vi va ute o kissa, men dom fick alla tre ryck och sprang runt o lekte;) Sen lekte jag lite till med Aslan inne med hans strumpa:P


Va på klubben igår, fick min tröja! Såå fin! kort kommer.
Vi tränade inte så mycket, det av sånt skit väder! hela planen va lerig! Inte alls mysigt, så jag ida och sandra med alla våra hundar hoppade in i bilen och åkte hem till Sandra en stund o myste. :)
Kom hem vid halv 10 o däckade i soffan.. Va såå trött!!

Nää, nus ka jag kolla på Heroes och sedan laga nån middag..

Herråååå!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0