NU BLEV DET MYCKET!!

Idag har jag mått sådär.. Är jätte trött och ögonen svider. Gick upp kvart över åtta imorse. Kröp upp i soffan med Jims tjock tröjja på mig och tittade på Nyhetsmorgon, där Arvingarna idag spelade. Faan va snygga dom va! hihi..
Drack blåbärssopaa och ringde v-centralen.
Dom ringde upp och jag blev inbokad i samma tid som med min fot. 13.45 skulle jag dit. Så hade några timmar till övers;) haha..
Så upptäckte att jag missat 4avsnitt av Dirty Sexy Money. så drog ner odm o kollade på 2 och åt nudlar och tog sedan en dusch..
När klockan slog 12 så ringde det på dörren. Då va det brevbäraren som hade paket!!:D Och vet ni va det va?!! :D Min bror kommer bli toookig!
Arvingarnas nya skiva- singerad! (dom 300 första skivorna va det:)) Han kommer ju dööö av lycka ikväll! haha..



Så nu medans jag sitter här o laddar in skivan på datorn så lyssnar jag lite på låtarna.. Hur kommer det sig att dansband alltid sjunger om flickor som är 15 år?? haha.. Skumt asså! Peddogubbar asså! Skulle dom sjunga om 23 åringar så okej, men detta är ju för sjuttisngen minderåriga;) haha.. Jaa, jag vet. Det ska väl vara meningen att dom ska vara så små oxå.. :P Eller??




Iaf, Vårdcentralen då.. Jodå, där kom min snygga läkare och han hade även en snygg läkar kandidat med sig. Illa detta!!:P haha... iaf, jag berättade min fot historia. "haft on i exakt 3månader o 5 dagar... blir aldrig bättre..." osv.. Jag fick hoppa upp på bädden o ta av mig strumporna. Kandidaten klämde o kände.. Dom pratade läkar språk, sen kom dom fram till att det måste vara "Mortons Syndrom" jaha, du nåste jag amputera..." haha.. Han klappar mig på axeln o säger att så illa är det inte;) Förklarar vad det är för något och säger att detta kan man behanlda med Kortison... Suck.. "jag hoppas det är i tablett eller kräm form!!" säger jag skräckslagen!! "Nej, tyvärr... det är en spruta....." FAAN! Visste det... SÅåå härligt!! Sprutan hjälper till 60% o nästa steg är att ta till med kniven.. Då skär man upp och tar bort det som är inflamerat som jag fösrtod det.. Kul kul!! =/
Men det sköna är att det är min läkare som ska ta sprutan o ingen annan. Känner att jag kan lita på denna man! Han vet att jag är rädd och kommer ta det försiktigt.. Han skickade iväg en remiss till magnet rögnten så får vi se va den säger.
Min förkylning och hosta då.. Jodå, allt lät bra! Men för säkerhets skull så tar vi en lugn röngten oxå. Har ju hostat ett tag nu.. Till förkylningen så fick jag nån spray som jag ska ta morgon o kväll. Hoppas på att det försvinner snart...

Mortons neurom/Mortons syndrom är ett smärtsamt tillstånd som beror på att nervrötter kläms mellan metatarsaledsbenen på grund av ett kollapsat främre fotvalv. Det innebär att känselnerven mellan 3:e och 4:e tån kommit i kläm och bildar då en ömmande knuta som kan ge svåra belastningssmärta i form av värk med en huggande känsla (mortons syndrom), detta ger en skarp smärta vid varje steg.





Ikväll skulel jag ju till klubben. Kommer åka dit en liiten stund. Bea skulle köra mig, så vill hon stanna en stund så gör vi det. Annars åker jag bara för att hämta mig tröja mest.. Vill vila ordentligt o bli friiiisk!

På fredag har vi familje middag här hemma;) haha.. Ja, asså jag o Jim, Fanny (hoppas jag) Leif och Pohan!:D Pohan har vi saknat!! Har har vart hos sin käresta i Frankrike. Men nu är han hemma igen. Så då blir det middag. :) Myyys!

Imorrn ska jag sätta upp jul gardiner i köket. Även fixa lite andra jul-grejer. :) Känns overkligen att det bara är 1månad tills julafton! Galet!! Vilket betyder att jag fyller år snart;) haha..

Nä, nu ska jag slumra en stund.. Vi hörs!



Kommentarer
Postat av: linn

Mysigt med familjemiddag!

2009-11-25 @ 19:33:51
URL: http://linsys.blogg.se/
Postat av: linn

Oj, råkade klicka innan jag skrev klart!



Jag vill också hänga julgardiner :) Jag <3 julen liksom :)

2009-11-25 @ 19:54:29
URL: http://linsys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0