ÅH VILKEN HÄRLIG DAG!!

Idag, första dagen på semestern... :) Fick gå upp kl 8 och duscha o fixa mig. Bea och Hanna dök upp här hemma kl 9 och 16över satt vi på tåget:)
Åkte till Spanska ambassaden så Bea fick gå in och få reda på när hon börjar. Jag o Hanna stannade kvar ute på det fina gräset och sjön lite sånger och dansade. :)
När Bea kom ut så fick jag en chock.... "1AUGUSTI?!?!?!!!" Jaa, då börjar hon.. Herreguuuud! Hur ska allt hinnas med?! Flytta hem från Spanien på 1månad!!! =O
Ja, då va det dax för nästa grej... Skatteverket.. Gick in. Mycket folk! Fick en nr lapp. B325 fick vi... Kollar upp på tvn... B275..!!! Jaa, det va ju bara sätta sig ner en stund för o ta reda på hur lång tid det kan ta och hur många diskar so mva öppna... Suck!!
Vi kom dit 11.59 (enligt lappen) och när kl va runt 1 då va vi sååå hungriga! Så jag sprang till McDonald nere på Vasagatan. Köpte chicken burger och gick till bea o hanna igen. Vi satte oss inne på kyrkgården och käka. Hanna kollade på alla Kråkor. (alla kråkor va från MammaMu o Kråkan) När vi ätit gick vi tillbaka till skatteverket.. B309 stod det på tvn... Åh!!
Tillslut, när några nummer rasat iväg så va det våran tur!! Efter 2timmar!!! Och den hjälp vi fick gick på exakt 8minuter..... Haha..
Galet!!!
Men nu va vi klara och drog hem!!! Trötta som as....
Jim stod vid tåget o mötte oss. :) Sötis!

Vi hoppade in i bilen och Bea o Hanna gick hem.
Vi åkte till MediaMarkt, skulle ha en fläkt. Så kollade på dom som fanns.. Men nja, ingen bra..
I samma veva så kommer en som jobbar fram till oss och ber mig gå ut ur butken för att hundar får inte vara där inne... (hade Aslan på armen) Har vart där inne såååå många ggr med honom på armen.. Men men.. Va ska man göra...
Går ut o sätter mig i bilen och ringer Pessin. :) Sen dör batteriet... haha..
Men strax efter det så kommer min karl ut!! Med en present till mig!!!:D:D:D::D
Blev så sjuuuukt glad!!!!!!:D
En Nikon D5000 och den är så fiiin!!! :D
Har tyvärr inte fått packa upp den än.. För Jim vill vara med och nu är han o skjussar en vän... Så jag sitter bara o väääntar!!!!



Tidigare ikväll har vi vart hemma hos Eva o Clas. Grillat o ätit gott. :) Badat i jacuzzin och haft riktigt trevligt!!!














Söt blomma:)


Sommargott!



Aslan och Skrållan går o äter smultron:)













NU ÄR MIN KARL HEMMA!! måste öppna min kamera!!:D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0