Wii Fittande

Gud vilken trevlig helg jag haft!! :) Så skönt!

I lördags, på förmiddan så kom mamma, bror o hennes vovvar hit. Vi började spackla på väggarna och när det va klart så lät vi det torka. så efter 2timmar va det dax. :D Mamma slängde upp limmet på väggen och satte upp första våden. GUUUUD VA SNYYYGGT!!!!! hon höll på i 1½timme. sen kom Leif. Så vi började laga mat. Kyckling med lime sås och ris. Så otroligt gott! Skulle kunna äta vaarje dag;)
När vi ätit så satte mamma upp 2våder till. och sen åkte hon o bror med hundarna hem. Vi gick till konsum. köpte lite gottigott till efterätt. När vi kom tillbak stod fanny här o väntade på oss. :) Så vi gick in och så blev det "Band of brothers" Mycket bra!

När vi kollat klart så ville Leif pröva Wii Fit:et. Det tyckte han va roligt. Vi med:P hahaha..
Leif hade nämligen på sig Jims mjukisar. Det är bara det att Leif är sisådär 173cm lång/kort ;) och Jim är 185cm. Så ni kan ju tänka er hur det ser ut ;)



Precis, ni hade slldeles rätt. Det såg så roligt ut!
Och tänk er då att han står på "fitten" och balanserar och kör Yoga... Med dom där mils långa byxorna... Asså vi hade såå roligt! Både med och åt honom! hahaha..

   

När Leif hade prövat klart så åkte vi lite snowboard. Vilket jag ÄGDE på!!!:D ;) haha..



Och Leif åkte oxå snowboard. Fast på ett annat sätt....



Haha, ja det va riktigt roligt!! Klokan vart på något sätt halv 3?!! Haha..
Så då gick vi alla o la oss.. Fanny på soffan, Leif i "sin" tält säng och vi i sängen. :)
Jag vaknade runt 11 på söndags morgonen. Ganska pigg faktiskt. Men guuud va mörkt det va ute! Usch!! Gick en vända med hundarna. Sen in o kurade ihop mig i fotöljen och kollade på körslaget. Fanny o Leif vaknade sakta med säkert;) haha.. Sen åt vi 3frukost i typ en timme. Nybakad baguett och te. Mycket trevligt! Jim han sov som en stock han..
Söndagen vart lugn.. Mamma kom hit och tapetserade det sista. Blev sjukt snyggt! Bilder kommer när jag fått upp tavlorna. Fanny åkte till sin faster. Och Jag, Leif och Jim Wii Fittade (usch va hemskt det såg ut o skriva så. haha..) Och hade skit roligt!! Haha.. Galet varm man blir asså!! När klockan närmade sig 18 så kom Johan. Jag o Leif gjorde pizza med taco köttfärs. Såå otrooooooligt gott det vart!!! Sen så kollade på UFC 93 tror jag det va. Men det va äckligt dåligt! Precis alla matcherna va piss dåliga! Jag sov lite, Jim med och Leif. Så Johan va tvungen o väcka oss i omgångar.. ;) hahah..
För en gång skull så var det inte så sent. Tror jag låg i sängen halv tolv. Mycket skönt!!

Idag har jag vart hos psyko o så har jag hämtat mina glasögon. :) hela o fina igen!
Nu på kvällen har vi inte gjort nått typ. Jim har pluggat lite o jag har kollat på tv. Jim har nu lagt sig. Jag ska nog oxå lägga mig strax....

Nu blir det en vända med hundarna och sen en dusch. :)

Tjenixen!!:P

Kommentarer
Postat av: Leffe-yoga

Haha, ja jävlar vad roligt det var med Wii-fitten :P. Och vilka läckra bilder du tog sen! Tack för det. :D



Hoppas vi hinner ses nå't snart igen, plugg o jobb o allt till trots! Kram kram!

2009-01-20 @ 01:08:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0