NATTLIGT INLÄGG

Ligger nerbäddad i sängen, regnet utanför smattrar mot fönstret och hundarna snarkar.. 
Jag vill också snarka! 

Dagen har varit lång, med mycket ont. Igår natt, alltså söndag mot måndag, hade jag också svårt att sova för att jag hade ont. 
Tänkte för mig själv att "det är ju stjärnklart ute?", men självklart va det dåligt väder imorse.. inte konstigt att jag hade extra ont. 
Och här ligger jag nu, det sticker i benen och fötterna. Hemska ilningar kommer till och från, börjar någonstans i låret och ända ner i tårna. Vill skrika av det och allra helst slå fötterna hårt i något och hoppas det slutar göra ont!! 
De senaste dagarna har stickningarna och domningarna i händerna avtagit- det tackar jag för! (i hemlighet, för annars lär det ju komma fort som fan igen;) ) 

Tappar hår gör jag också.. som en tok!! Förstår inte hur det kan vara nått kvar?! 

Ska på onsdag gå på mitt första besök på psykiatrin. Det känns konstigt, för visst att jag mår dåligt psykiskt, så är det inte det som är det huvudsakliga problemet med mig.. Men känner att det är väl jättebra att få komma dit och få hjälp med hur jag kanske kan hantera min smärta lättare? Och även hantera den ångest som bubblar upp då och då (som dock beror på smärta). 

Längtar efter remissen till smärtkliniken.. När kommer den tro? Kommer dom kunna hjälpa mig? Många frågor som snurrar runt...! 

På fredag ska jag och Tusse in till Gröna Lund, måns är där och spelar då, och jag hoppas verkligen att det kommer gå bra!!! Ska man ta kryckorna med sig, mest så folk ser mer att man är "ömtålig"??:/ 
Ska iaf bli kul att hitta på något! 

Har haft ganska mycket energi till och från senaste veckan! Trots värk. I torsdags va jag ute från 11.30-17!!! Gick lite, satt på nån parkbänk, gick lite mer, satt en stund osv. Kändes skönt! Fick ju dock smällen sen på natten och dagen efter. Men fick vara värt det! :) 

Nä, måste väl försöka sova... 
Grattis om du tagit dig hit med att läsa;) 

(hade bilder jag ville ha med, men ville sig inte fungera.. ) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0