LITE MATPRAT

Svårt med vad man ska äta tillfruskost... Får ju äta Filmjölk, men får ju inte äta flingorna...  Eller får o får.. Man får äta högst 20 g kalorier/dag. Men helst inga alls.. Men har räknat ut att tar jag ½dl flingor så är det 12 g kolhydrater.

Till lunch idag blev det 1 RedHot Chorizo och Rydbergsbeasås. Det var gott, men blev lite enformigt.. Är ju inge gott med sallad till heller, till korv alltså.. Men är väl vana:)

Funderar på att köpa lite skinka och olika korvar som man kan snaska på när man börjar bli hungrig. Vill inte äta ost med smör på- faktiskt! =/

Till middag idag blir det nog en sallad från nån pizzeria. UTAN bröd:) Är sjukt sugen på en krämig pasta rätt, men icke! haha.. Kommer verkligen suga att inte få äta nå kolhydrater alls! Men vana det med. :)

Jaja, nu ska jag ner i tvättstugan!

Kommentarer
Postat av: Anneth

Hej! Jätteroligt att du gillar min blogg! :-D



Om du är sugen på pasta, testa att göra en gottig pastasås och sen ta en squash, hyvla remsor med osthyvel (så de ser ut lite som sån där bred pasta...vad de nu heter...pappardelle?) och doppa dem i kokande vatten i 10-20 sekunder innan du slår allt i ett durkslag. Känns fräscht och är helt okej som pastaersättning. Man vill ju inte sitta och äta bara pastasås med sked... ;-)

Stor kram!!

Anneth

2011-05-15 @ 18:03:47
URL: http://givememycoffee.wordpress.com
Postat av: Chris

Tycker Cesar var kanoN! Himla rolig prick att lyssna på och så är det ju som på TV. Tar kopplet och det fungerar.. :) Riktigt coolt! Skrattade gärnet.

2011-05-16 @ 10:41:49
URL: http://www.prinsens.se/liten

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0