Igår o idag. :)

Jaa, igår hände massor av saker!!! Jag o Jim åkte till Bromma Zoo, kollade på en jacka till Aslan nu nä det är sååå kallt! Han har ju en, men den är lite liten tycker jag..=/ Och sen åkte vi till Plantagen, guuuud va mycket fint det finns där, vaser, ljus o blommor o fina krukor!:) Vill ha allt! Tänkte att när vi tapetserat om vil jag fixa lite i vardagsrummet. :)
När vi va klara där så åkte vi till Webbhallen i Solna, jim skulle kolla ett väggfäste till vår lilla TV. Men dom hade inte det vi ville ha. Så då bar det av till den rooooliga platsen!:D HemBioButiken, BESTÄLLA VÅR TV!!:D När vi kliver in genom dörren så möts man av en varm och härlig atmonsfär. En väldigt liten butik. Men några tv-apparater på väggarna och en väg med högtalare. Ett bio rum, fullt med projjar och en duk. Nu vill jag ju ha en ny projje ju! haha. Såå snygga som fanns!!

Den här vill jag ha!:)


Den är inte så dyr heller. Bara 10tusen. Hittade en annan för 59tusen. Den va riiiktigt snygg!!:D haha..

Men iaf, vi beställde våran tv. Dom hade den inte på lager bara.. TYPISKT!
Så nu får vi vänta. Han skulle ringa om den kom in till på måndag. Men jag är tveksam.. Tror vi får vänta iaf till mitten av nästa vecka. Är helt okej. :) Jim som ville ha hem den innan han ska opereras på tisdag.
Vi beställde även väggfäste till den nya tvn och vår lilla. Ett snyggt o svart!:) hihi.. Kommer även o bli av med boxern i vardagsrummet, för i nya tvn kan man stopa kortet i. Så blir super! ÅH, kommer bli så snyggt!!



När vi va klara där så begav vi oss hemåt... Trodde vi ja;) Blev Ikea oxå. :) Köpte 2 turkosa örngott, en lampa till vardagsrummet och massa ljus!:) Påfyllning;) hihi.. Är så mysigt med massa ljus!:) hihi..
Vi kom därifrån ganska fort. Då svängde vi förbi MediaMarkt. Jim ville lyssna på surround systemet som han vill köpa. Så vi fick vänta på säljaren en stund. Han ville ha samma kille som han hade häromdagen. Så tillslut så va han klar. Då kopplade han in systemet- SHIT vilket ljud!!:D Helt underbart!! haha.. Dom är små o snygga oxå. Svart metallic. Men jag hitade ett par som va SÅÅÅ snygga! Sånna golv som vi redan har, men såå snygg färg!!





Dom övre är dom vi ska köpa. Men jag vill ha dom i den färgen som dom undre. Mocca och vita. Såå sjukt snygga! haha..

Jag tror vi va på MediaMarkt i en timme! haha.. Sen åkte vi äntligen hem! Då hade jag såå ont i fötterna! haha.. Slängde oss i soffan med våra underbara djur o möööös. :)

                                                                                                                                       

Idag så har jag vart med Fanny. Hon har gjor en påfyllning på mina naglar. Så nu är dom sååå fina igen!:) hihi.. Dom va fina innan oxå, men inte så snyggt när dom växt så mycket så det är ca ½cm mellan färgen på nageln och nagelbandet. haha. :) Jag fick stenar oxå. En svart o två vanliga. :) Blev bra!:)
När vi va klara så gick vi till Indiska, guud av mycket fint dom har!:) Hittade jättefina dricksglas! Ska nog ta med Jim dit;) och fina ljusfat och åhhhhh!! hihi.. Fanny köpte oite grejer. Och så köpte vi vantar!:) Myyys! Hon ett par vita o jag ett par lila. Vi gick även till en butik som heter Wexter. Dom säljer bara konstblommor. Såå fina! Ska nog köpa nått där sen!:) hihi..
Och det va typ stoorm o stan! Såå kallt!! Uscha!!

Nu sitter jag här o Fanny har en kund på salongen. Hon slutade runt halv7. Så skulle hon komma hit. Vi ska äta på Barkarby pizzeria. :) Gott! Ska nog ha en pastasallad:) MUUMS!

Jim har varit så duktig idag! Städat här hemma!:) Och badat Aslan. Så nu doftar han så gott så!:)
Måste ta dom andra nån dag oxå..... Suck!

Guuud va mycket det blev här nu!! haha.. Hoppas allt får plats;)
Förresten! Ska fixa en kategori till mina smycken. Så hoppas folk går in o tittar där sen!:)

Nu ska jag gooosa!:)

Kommentarer
Postat av: Emelie

Värsta inlägget;)

Glöm inte att man måste ha en korthållare till tevekortet, kostar 400-500 typ. Morr. Lite surt när en box är gratis..=/ Det missade typiskt vi när vi handla teven, men åtgärdades snabbt. Haha. Åh, vill också ha nytt ljud hem!!

2009-01-08 @ 20:57:51
URL: http://croaki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0