27 Oktober

Vilken dag!
Har vart hos min psykolog, Kristina, idag. Vi pratade om min resa till Gävle. Känner mig såå duktig som tog mig dit- Alldeles sjäälv!! Förstå det! Jag kan knappt förstå det.. :)
Det va en bra vecka!:) Myyysig!:) hihi..

Sen kom min Älskade Jim o hämtade mig på sjukhuset, vi åkte hem, jag åt lite o halv tittade på "Vära bästa år". Sjuuuk serie! haha.. Förstår inte hur den fortfarande kan gå.. men men, bra o slö kolla på..:P
När det va slut så va det ut med 5hundar. (har mammas hundar denna vecka) Shit asså, det är gaalet va skönt det är o bara ha 3. För det är verligen skillnad på att i vanliga fall ha en i koppel o sen till att ha fyra i koppel! När vi bara har våra hundar så kan Skrållan gå lös, men när Nellie (mammas) är med så måste hon ha koppel...
Men gick bara en snabbis runt huset , sen in igen.. Ner i tvättis o langa in kläderna.
Kom upp hit igen, ringde Mormor i spanien. pratade en stund. Sen ringde det på dörrn, då va det "små" tjejerna som ville gå ut med hundarna. Tre super glada hundar fick då gå ut med dom. Dom va borta i 1½timme. Det va sååååå skönt! Haha..

När klockan va runt kvart i fem kom mamma o hämta mig, vi åkte till Kista. Käkade på Levinskys, såå otroligt gott! :P hihi..
Sen kom Jim o så gick vi runt lite. Köpte nya strumpor och lite underkläder. Jim köpte sig en ny deodorant. Hans va tydligen så slut att han "rolla" sig med plasten! hahaha... *Sööötis!!*

Nu är vi äntligen hemma igen... Jim håller på o plockar lite disk i köket. som typ stått i en vecka.. Inte bra asså... Brukar inte stå så länge. men blev väl så när jag va borta hela förra veckan.:P Min karl har nog märkt att han inte klarar sig utan mig ;)

Jaaa, dags o avrunda. Hundarna måste ut, nu bara 3igen. :) Men dom kommer imorrn bitti igen.. Men det är ju lugnt, tjejerna har ju höst lov;)

Kommentarer
Postat av: Emelie

Hej gumman! Kul att du skaffat blogg! Nu ska jag minsann hålla koll på dig;) Hehe. Allt bra annars? Kika gärna in min svammelblogg:) Puss o kram

2008-10-29 @ 11:19:03
URL: http://craoki.blogg.se/
Postat av: Emelie

Eh, worldclass i nälsta.. Har tidigare bara tränat på värmdö.. Men det gick hur bra som helst, hela jag och två personer till där.. Haha. Mer träning blir det ikväll:) Måste komma och hälsa på damen snart!

2008-10-29 @ 15:24:28
URL: http://craoki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0