B-DAY;)

Japp, nu är man 24 år. Shit alltså vilken förändring det blev! haha.. noooot. :P

Dagen var bra! Jag hade ställt klockan på 10, men va svårt det var att gå upp.. när det hade gått 40 minuter så frågade jag Jim om jag skulle behöva vänta länge på frukost på sängen. "va? ja, juste.. det sk aman ju ha ja.." haha.. alldeles nyvaken! :P Så söt!! Så jag låg där en stund till, sen kommer han in med en smoothie. hahaha.. Ingen smörgås med juice och ljus o blomma inte, utan en smootie! haha:D Underbart! Jag låtsades sova och han sjöng:) Perfekta morgonen;)

Sen var det bara o åka o handla mat inför kvällen. Samt att köpa en present till lilla Hanna:) Blev en liten blomsteraffär med Hello Kitty till henne.

I söndags hade vi ju middag med mormor, Bea, Sergio och Hanna i viksjö för o fira oss lite. Så måndagen var helt min egen så att säga:P

Mamma kom hit vid 17 tiden, då stod jag o fixade med en kladdkaka. Sen var det laga mat som gällde. Det blev ravioli med grädde korv och chili. Såå gott! Pappa, syrran och Leif var oxå här. Så det var fullt runt bordet! Så trevligt så!:)

Av mamma fick jag en fin lykta att ha ute på balkongen. Riktigt stor var den! Av pappa och syrran fick jag 2000kr (som ska gå till skänken vi vill köpa) och av Jim fick jag min klocka som jag tittat på. :)

När det bara var Leif kvar så spelade vi lite xbox och sedan halv somnade jag i soffan.. Så en mycket trevlig med lugn dag!:)


Min klocka, likadan som Jim fick av mig. Fast mindre och vit;)


Idag har jag Bella här hemma, Hon sover just nu got brevid mig här i soffan. Hon börjar bli så stor nu!:D hihi.. Gullan!

Åh, det är så skönt! Jag får sova på nätterna, det visar att hostan är på väg att släppa. Hostar nästan ingentiiiing på dagarna, såå skönt! Det betyder oxå att jag kan träffa Ellie snart och pussa på henne! hihi..

Jim är och meckar bil idag, får se hur länge han blir borta. Men hoppas på inte allt för länge!
Nu ska jag äta lunch och forstätta titta på Rädda Willy 2! :D

JULEN HOS OSS

Vilken helg... Förra veckan va hemsk!! Bilen hade gått sönder, så vi tre familjer (jag, mamma och moster) hade en bil att dela på under julandeln! Skiiit kul!!=/ Plus att då Jim behövde bilen på dagarna för o fxa våran pärla. Som tur va vart våran bil hel under torsdagen.
Vi fick mathandlingen gjord på onsdagen och jag o mamma stressa oss igenom Ica.

Fredag kom och det lugnade ner sig liiiite :P Mamma kom hit vid 11 med brorsan, mat och hundar:) Sedan kom Bea, Sergio, hanna och mormor. Morfar kom även runt 13.30.

Kl 15 satt vi alla i soffan och det var kalle:) Mycket trevligt! Sedan blev det massa mat och julklappar:)

Hanna blev jätteglad för alla sina klappar och det var ju tur det;)
Jag fick en tröja från Jim, två tvålpumpar(cult, diskmedel och tvål) från mormor. Från mamma hade jag tidigare fått gardinstänger och gardiner:) Jim fick en bok som han snackat om. Samt att han, jag och mamma ska gå och se Cesar millan i Maj:D Ska bli sååå roligt!! hihi..

Natten till Juldagen satt jag o Jim o spela Assassins:) Tror kl vart 03 innan vi var i säng:P
Igår kom pappa, Carina och Elin hit. Vi spelade lite Kinect (som jim köpte i usa) och sedan åt vi gott kött och klyftor, med sallad och beasås. Se fick vi klappar oxå:) Shit va glad jag blev! Jag hade önskat mig en brödrost och elvisp och vi fick båååda!!:D hihi.. Dom var sååå fina!! Jim fick en lasergrej som man mäter mot väggen för o se om det är rakt när man sätter upp grejer.:) Nä, va riktigt trevligt igår faktiskt!!

Idag har vi vart i Viksjö, då jag o Hanna fyller år imorrn så firade vi oss lite idag hos dom:) Jag fick då en klocka till väggen, stooooor som faaan! :D Stora siffror som man sätter upp var försig på väggen:) Kommer bli super tror jag!

Kom hem för en liten stund sen och har slängt oss i soffan. :) Blir väl o spela om en stund;) Fan man blir beroende! haha..

Imorrn är det min föööödelsedaaag! Hela 24 år blir man! Shit, vart tar åren vägen?! haha.. Snart är man 30;)
Då kommer pappa och gänget hit igen, samt att mamma kommer oxå. Vi ska äta mumisga ravioli med korv och sås:) SÅåååå gott! Måste åka o handla lite under dagen bara.. Med alla andra jävlar. haha.

Jag har vart sääämst med kameran denna helg! Nästan inga kort alls..... Lite tråkigt! Men blir ju så när det bara är jag som tar kort i denna familj.

Här kommer några iaf.:)








Hanna hade lagt dockan och tomten i hundbädden, så dom fick vila lite:P






Våra gran, utan topp. hahahahhaa.. Charmig va?! ;)


Denna bild fick Jim av mig. :)

THERE HAS BEEN AN HONOR!

Ja, natten till idag vart tyvärr inte bättre än igår... Nästan ingen sömn....

Jim åkte iväg tidigt imorse, fixa bilen som vart trasig.
Sen ringde Sandra vid halv tio, redo att åka hem idag:) Så strax efter tolv var vi på Danderyd med bilen och Z.

Jim gick iväg en sväng med Z, så vi kunde packa in i bilen innan dom fick hälsa.
Ojojojoj vilken kärlek! Sandra grät, Z grät, JAG grät. hahaha.. Det är så underbaaart att se kärleken mellan hund och människa!:) Han vart såå glad att träffa sin mamma och pappa! Han var rikitgt nyfiken på lilla Ellie, men fick vänta tills han kom hem:)

Resan hem gick bra, Ellie sov hela vägen:)
Men asså, så söt hon är!! Jag blir toookigt kär i henne! Så otroligt jobbigt att jag är förkyld, vill ju pussa och gooosa... :)

Alla bebisar som fötts i min närhet är ju underbart söta! Men Ellie, jag vet inte om det har att göra med att jag har vart med så mycket under dessa 9 månader, att vi kört dom in och fått vara med så mycket som vi var, hon är verkligen underbar!

Jag vet att jag tjatar, men jag känner mig så otroligt hedrad att vi har fått hjälpa dom dessa dagar! Att lilla Ellie kom ut frisk och fin är jag så otroligt glad över! Lilla snuppan..:) Jag är tacksam över att ha fått ha Z hos oss, att vi fick komma på kvällen och titta lite på den lilla Ellie och att vi idag har fått hämta dom och köra hem den lilla familjen:)
Det känns så speciellt!

Sandra berättade att Z hade pussat lite på Ellie när han fick se sin lillasyster! hihi.. Dom kommer bli en bra kombo dom där två sen! haha.. :D


Z undrar när lillasyster kommer ut.... :P


Lilla Ellie♥


Just nu slår jag in lite klappar och har på Bingolotto i bakgrunden. Har städat och fixat här hemma. Klädde granen oxå, men satan asså! usch va ful den vart... Toppen har ju gått av, så den ser lite konstig ut! =/ Nästa år blir det en rikitgt fin kungsgran!! Men underbart att känna grandoften!:D Mamma kommer vid 11 imorrn med lite mat och andra prylar. Sen dyker resten av gänget upp vid 13.30 typ:)
Kommer bli fullt hus hemma hos oss med alla hundar och människor:) Men det blir nog mysigt! Ska bli roligt att Sergio är här oxå! :)
Trpkigt dock att våran lilla matgris inte är med oss... :( Bettie finns i tankarna nu runt jul! Våran lilla julkorv!

Fick idag lite cocilana av en vän, så hoppas på att få soooova inatt!:D

Hoppas alla får en bra dag imorgon!och hörs vi inte så GOOOOOOD JUUUUUL!!! ;)


HOST HOST HOST!

Heeelvete vad jag hostar allstså!! Natten har spenderats på soffan, men fick inte mycket sömn iaf...

Igårkväll vid 20-tiden, åkte jag o Jim till Sandra, Kim och Ellie. :) Guuud vilket litet underbart knytte allstå! Så underbart söt och doftade såå gott! Ville inte åka därifrån alls.... Sandra och Kim mådde jättebra förutom att dom var trötta. Allt hade gått bra och magen hade nu halverat sin storlek:)

Idag jobbar Jim lite, ett måste tyvärr.. Men så mycket vi har att fixa!! Ska snart bärja städa lite..
Vi köpte även en julgran igår, så den måste vi få upp idag! Vi köpte även kulor, glitter och paketpapper. På Plantagen var det 50% rabatt på alla julpryttlar, så vi plockade på oss:)

En liten bild på Familjen Öberg-Matsson:)




HITTILLS

Idag var vi uppe klockan 05.43, för då ringde Sandra och berätta att vattnet gått! :D Så 07.15 var vi på Danderyd.:)

Jag vill inte skriva för mycket eftersom det inte är jag som föder;) Men allt går super bra och jag, Jim och Z är hemma en sväng. Vi kommer nog åka in senare idag. Så hoppas att det kommit en liten då! hihi..

Åh, vilken lyyycka!! Jag är såååå glaaaaad!!! hihi.. Underbart!

JUST NU!

Väntar jag på att degen ska jäsa färdgt. Guuu va jag längtar tills lussebullarna är klara! Ska bli såå gott!:D Har tyvärr ingen julmust hemma, så får klara mig på cola:P

Medans jag väntar sitter jag och funderar på vad faaan man ska ha på sig på nyår!! Jag och Sandi har bestämt att vi ska ha lite glitter och glamour. Smink är ju inga problem, men kläder?! suck.... Får se om jag har något hemma som jag kan dra på mig och piffa upp.:)

Skulle vilja köpa något nytt, men har inte råd..:( Jag vill oxå vara en stor bloggare som får gratis kläder, presentkort och allt va det är:P

Galet va det snöar ute idag! Skulle det inte blåsa som det gör så skulle det se lite mysigt ut. Men tyvärr är det ju storm.....:(

kl 17.30 så ska Jims flyg gå. Jag hoppas veeeerkligen han kommer iväg! Är trött på det här nu....

Nu ringer kockan!!:D

MÅR VERKLIGEN INGE BRA...:(

Usch vilken huvudvärk jag har idag... Blir tokig!

Hoppas på att Jim kommer iväg med sitt flyg idag! Då kommer han komma hem imorrn bitti. Hoppas hoppas!

Mamma åkte nyss o handlade. Vi SKA baka lussebullar idag! Spelar ingen roll hur jag mår. Nu vill jag ha lussebullar!!

Ska sova lite i soffan tills hon är hemma igen. :)


DEN ROLIGA DAGEN SLUTAR..

...tråkigt!..

Jims flyg är inställt, så han kommer inte hem imorrn bitti:( Jag som längtat så otroligt mycket!! Hoppas han kommer hem under måndagen. Tydligen var det nå mekaniskt problem med planet, så det är iaf inge väder relaterat. Men åh, hoppas han kommer på måndag! :(

Idag trotsade jag min feber- jag och mamma åkte till hunmässan vid halv 10 imorse. Vi gick på rastorget, kollade lydnad och freestyle. Mycket trevligt var det! :) Jag hälsade på de ljuvliga Aussie´sarna och hittade även en ny ras jag föll för. :) Berger des Pyrénées, en liten vallhund som är så lik Zorri att det är skrämmande! Den har en makhöjd på ca 40-54 cm och Zorri är kanske 35.


Berger des Pyrénées, Á Face Rase


Min Zorri. Inte den bästa bilden, men den fösta jag hittade.

Så för att hedra Zorri den dagen hon går bort blir det nog en sådan, eller en svart Aussie. :)

Som vanligt är det så svårt att ta bilder på mässan, då det ständigt är människor ivägen:P


Två vackra Aussies:)




En stilig rottweiler:)

Det är i såna här dåliga ljusförhållanden och inget stativ som den dåliga fotografen i mig tittar fram! =/ hmm.. Måste plugga lite tror jag!

Nu ska jag sova, imorrn blir det lussebak här hemma. Samt att hoppas på att Jim kommer höra av sig o säga att han är på g hem!

Goooood natt!
Ber om ursäkt om det är nå stavfel, men har inga glasögon på mig... :P


JAG ÄR SJUK...:(

Har inte skrivit på flera dagar... det är för att jag ligger här hemma sjuk..:( Hostar, snorar och har så ont i huvudet!

Idag (eller igår) fyllde Ida år och jag skulle ha gått på henned partaj. Men jag orkade verkligen inte.. Hoppas dom har roligt!!:)

Imorgon börjar Hundmässan, hoppas verkligen jag orkar gå på den! Vill så gärna se Freestylen då jag ""känner"" (en tjej vars blogg jag läser är det, räknas det som ""känner"" då? ;) en av dom som tävlar! :)
Sen är det bara själva myskänslan av att vara där!:)
Förra året jobbade vi ju där, det var så jääääkla roligt!!:D

Just nu ligger jag i sängen, hemma hos mamma, och lyssnar på lite musik och hostar.. Dricker ljummet vatten, för o "smeka" halsen lite och ska snart försöka sova lite.. Huvudvärkstabletten ska få värka lite innan jag släcker-igen.

Om en vecka så har vi haft Julafton!:D Ska bli så mysigt! Vi ska fira den hemma hos mig och Jim. Blir jag, Jim, mamma, bror, moster, Sergio, Hanna, mormor och morfar. Ja sen alla hundar oxå;) Bjöd in pappa, Syrran och Carina oxå, men dom skulle hem till Carinas bror... Blev lite bsviken faktiskt! Detta var första gången, på mina 23 år som jag ber dom komma hem till MIG på Julafton, men icke...

Jag måste köpa Jims julklapp imorrn, hur jag än mår! han kommer ju hem på söndag morgon, så liiite stressad!:P
Sen är det klapp till Hanna oxå, men det vet jag vad det blir:) Hon ska få en bondgård, så jag ska köpa massa djur:)

Sen fyller vi ju år snart oxå... Så jäkla trist o fylla år under Julen....=/ Så svårt och få till nå firande..
Får se hur vi gör.

Nä, nu ska jag försöka sova lite... God natt!


FLOWERS

Köpte ju blommor igår, tog några kort på den ena idag. :)



Inte juliga precis, men äh! Skit damma! :P Dom var fina!


FIXELIFIX

Jag o mamma har vart på Ikea och Plantagen:) Vi köpte gardinstänger och gardiner. Samt taklampa in till klädkammaren. Tror jag aldrig köpt så lite på Ikea förr! haha..

Sen åkte vi till Plantagen och jag köpte lite blommor. Blev några små "träd" med gröna blad bara och tre "höstglöd" som är vita med lite rosa i. Jäkligt fina! Så jag tror vi kommer åka hem i veckan här o fixa till. :) Annars är jag hemma på fredagen iaf, så då kan jag fixa lite:)

Ikväll blir det säsongsavslutningen av Desperate. Jag såg det igår, men mamma har inte sett. :P

Imorrn ska jag vara här hos mamma. Kommer ringa lite samtal och sedan, på kvällen, åka hem till viksjö och äta middag.:) Ska fråga Hanna vad hon vill ha i Julklapp:P

Måste köpa till Jim oxå... Får fixa på Torsdag:)

Ska köpa julgran oxå!:D hihi.. SKulle vilja ha såna som finns i usa, ni vet riktigt fluffiga och täta granar! Men vi har ju inte såna..:(




VACKER KALL DAG!

Vilket otroligt vackert väder det är idag! Solen skiner och snön gnistrar. :) Så typiskt att kameran är hemma hos mamma......... hmm..

Var nyss ute med bara mina egna hudar och jag tror dom tyckte det var väldigt skönt! Bella är hemma idag nämligen. Mina egna hundar njuter verkligen då hon inte är här. Så måste fundera på detta, om det är värt de små pengar jag får för bella i månaden... Mina egna hundar är ju viktigare!

Idag ska jag inte göra så mycket här hemma. Ska äta lite lunch nu och sedan duscha. Jag ska hem till mamma igen ikväll. Vi ska till Ikea och Plantagen. Jag vill ha gardiner och blommor!!

Nu är det bara 5 dagar kvar tills Jim kommer hem!
Och sen är det bara 7 dagar kvar tills Sandras lilla kommer! :) hihi..




KALL PROMENAD RUNT OMRÅDET

Gud vilken jobbig dag det har vart! Gick upp kl 06 imorse, då kom Bella. Tyvärr fick jag inte krypa ner i sängen igen.. Så hoppade in i duschen och gick sedan med dom andra vovvarna. :)
sedan pratade jag med Jim, gud va jag saknar honom!
kl 09.30 kom killen som skulle sätta in våran nya ytterdörr. Och shit asså!! Han höll på i 5 timmar! FEM timmar tog det honom att ta bort den gamla säkerhetsdörren och sätta in den nya!
Eftersom han har borrat, sågat och slipat och hamrat så har hundarna vart så uppstressade! Så jag har inte kunnat röra mig idag itan att dom gått på nålar! Så jag har suttit i soffan, spelat spel (då det låtit så mycket att jag int ekunnat göra så mycket annat) och när han gått så blev det en kissis med Bella och sedan kom hennes husse.

Efter att hundarna fått mat här på kvällen så satte jag på Aslan sin tröja och sedan gick vi ut. Jag kände för en ordentlig promenad, så klädde på mig ordentligt. Aslan gick knappt 50 meter innan hans ben var som spagetti... stackars..:( Så han åkte in i jackan och fick vara där hela promenaden. Varmt och skönt!
Skrållan och Zorri har sprungit hela tiden och är nog liiiite frussna nu;) hihi.. Dom har krupit ihop nära mig och myser. :)

Det är tur att jag har dom! Vad skulle jag annars göra ensama kvällar som dessa..? :)

Funderar på om jag ska kolla på nån film nu kanske? hmm.. Men vad?! Salt kanske? ja, jag får se vad jag hittar! :)

Hoppas ni alla har en varmoch mysig kväll!


FOTOGRAFERING

Har kommit hem till min o Jims lägenhet nu. Har ju vart hos mamma under helgen. :)Syrran kom igår och sov över till idag.
Kvällen spenderades med att äta god middag, kolla på dåliga Dansbandskampen och sedan sova... Jag var såå trött!

Idag har jag fotat Elin. :) Vi hade planerat att vara ute och fota men det var så kallt! Så blev inga bra bilder ute... Eller jo, några fina! men inte som passar som omslag.
Men fick till några inne. :)

När pappa kom o hämta Elin så var han snäll och körde hem mig. :)

Så resten av kvällen ska jag spela tror jag. Eller kolla en film...? hmm.. svårt! ;)

Här är några bilder från idag. :)




Denna gillar jag! :) Gillar hennes ögon, speciellt det med solen i. Det ser grönt och rött ut, passar till mössa och hår. :) hihi..




Denna har vi en plan för. :)


Orginalet, oredigerad.


Denna är oxå cool. :)

Önskar jag hade en fotostudio där man kunde hålla till!

Hoppas alla har haft en bra helg!:)

..

Spederar min helg hos mamma. :)

Var hemma en sväng igår, då bella va hos mig. Sen åkte jag hit på kvällen. Vi åt pizza och kollade på Eclipse:P

Idag har vi vart o handlat. Köpte lite smågrejer till min syster då hon fyllde år igår. :) Hon och pappa är påväg hit nu, så det ska bli trevligt!
Vi ska kanske baka lussebullar, om inte klockan blir för mycket. Meen är så sugen!:) hihi..

Imorrn ska jag nog fota henne inför hennes skiva. Ska bli roligt!:D

usch, daknar Jim.... han får hemskt gärna komma hem nu! :( 8 dagar kvar och det känns som en evighet! Men halva tiden har gått!

Jag ska strax börja laga middag, ska göra kycklingenchilada och massa sallad! SKa bli sååå gott!:D hihi..

Sen ska jag se till så vi hinner baka:)

SKIT!

Igår ringde Bea... Tango har Leischmania... vad händer nu...? :(
Det finns hundar som klarar att hela livet leva på medicinerna och jag hoppas verkligen att han klarar det!!

Idag fick jag mail om min antagning... Jag kom inte in... Vad händer nu...?
%&/()=?(/&%¤#"!"#¤%&/()=#¤


"WHEN I´M GONE"


STARS IN HEAVEN

Idag har det vart grått och mörkt. Men ändå väldigt vackert ute! :) Träden är riktigt vita och frostiga och det har vart lite disigt. Nu snöar det oxå. :) Jag trivs när det är så här kallt måste jag säga! :) Imorrn blir det en vända ute med kameran.
Har ärligt talat inte tagit en enda bild på vintern än! Skäms lite.... Så imorrn blir det de större objektivet och gå till hästhagen. :) Har jag tur får jag lite kalla, men varma mular på kort;) hihi..

Ikväll åker jag hem en vända då jag har Bella imorrn. Hon är på dom andra vovvarna här hemma så mycket...
Så ikväll ska jag spela Assassins Creed! haha..

Imorrn blir syrran 16 år! shit asså.. Tiden bara springer iväg! :P
Måste ju köpa presenten oxå... Veckan försvann!! Men vet vad jag ska köpa iaf :)

Nu ska jag plocka lite disk och sedan börja laga mat tror jag. :)

Sen håller vi tummarna för att det gå bra för Tango hos veterinären nu! Annars vet vi inte vad vi gör....



Om detta vore stjärnor i himlen så är dessa stjärnor våra nära o kära som ser ner på oss....♥


BAD DOGYEAR

Är nu hemma hos min mamma. Kommer stanna här några dagar. Lite sällskap för både henne och mig:)

Min moster va till veterinären igår med Tango. Han har vart förkyld ett tag nu.. Visade sig att han har blodbrist.... Han hade ett blodvärde på 25 igår. ( vet tyvärr inte vad ett nprmalt blodvärde ska ligga på)
Idag hade Bea en ny tid. Hon ringde för en stund sedan och berättade att blodvärdet sjunkit till 20.... Det går snabbt!
Dom beslutade för att ta ett Leischmania-test, som nu skitas till SLU i Uppsala. Men tyvärr hinner dom inte vänta på något svar... För gör dom det så finns risken att han dör innan dess...
Dom har även gett Bea blodprover som hon ska skicka till vår veterinär i Spanien. Pedro blev chockad och ville genast få blod för att testa. Det går snabbare och är billigare där att få svaret.

Så dom håller på o mäter för o se hur mycket medicin han behöver just nu...
Nu tror vi då att det var det Bettie hade oxå.. För dom har exakt samma symtom! :(

Usch.. jag hoppas verkligen han överlever!! Vet inte vad som händer med min moster annars... Hon kommer bli förstörd! :(

Hela det här året har det vart hemskt... Massa hundar som lämnat oss och som blivit sjuka....


Tango


Fiffi igår. Lite grinig för att hon måste ha krage:P

†Rest In Peace†


Vackra Akilles:)


Min tjockis Bettie:)♥

Jag hoppas verkligen 2011 blir ett bättre hundår för oss alla!


KRAMSNÖ???!!!

Vintern... Iskall, mysig, snön som gnistrar av solen..

Nähäää! Inte här i Sverige!!! Här har vi 0.5 grader, snöäckelvantar som hälls ner från den otroligt gråa och trista himlen! Va fick vi, en vecka av underbar iskall vinter?? suck...

Men nu ska jag inte vara så bitter!

Idag har jag haft Bella här. Jag är allergisk mot henne... Hon pussar mig och jag blir röööööd och kliig...=/
Nellie har även vart här. Eller hon är här, för Fiffi har idag opererats för hon haft en knöl på magen (från kjejsarsnittet för ngra år sedan) som skulle bort. Det visade sig vara ett brock, men dom hottade även två små tumörer som ska skickas på analys.

Jag hoppas verkligen att det är godartade små jävlar! Ingen lust med mer sorg...

Jim åkte igår till SF igen. Kommer hem den 19. Pratade med honom en sväng i morse, så väntar på att han ska vakna nu så vi kan prata! :)
Men åh va jag hoppas tiden rullar på snabbt!!=/

Fick idag veta nå roligt från pappa! Syrran min håller på o spelar inte en liten skiva!!:D hihi.. GRYMT!!
Är bla "Hey there Delilah" och "Somebody´s me" och jag ska få fota hennes omslag!:D Fatta grymt! Hon är grym!
Så jag sa att jag önskar mig skivan i julklapp;)

Usch, kollade nyss i mina skåp... Har typ ingen middag...:( Hade tänkt att jag kunde värma en paj, men har ingen sallad och då blir dom inge goda... Så blir väl nå pasta eller liknande. Blää! haha..

Vad äter man när man är själv??!


FIX-LÖRDAG

Usch, det var inge roligt o gå upp imorse när klockan ringde... Trots att klockan var tio. :P

Dagen har rullat på så snabbt idag! Känns inte som att vi inte hunnit med något alls... Men vi har vart o handlat lite på Ica, sen hem till Åke för lite fika och nå fix av nån sladd. Hemma vid 14 tiden, då började jag tvätta. Och jag måste säga att denna tvättstuga är suverääään! :D Jag har på 2 timmar tvättat tre maskiner och allt är redan torrt!

Jim håller på o drar kabelkanaler i vardagsrummet, blir så bra så!:) Så slipper vi ha sladdar liggandes på hela vardagsrums golvet;)



Ikväll blir det club sandwich och filmmys. Imorrn åker ju jim igen, så ska se till att mysa massooooor!:)

Vi hörs!


JEWLERY

Idag har jag varit hemma hos min svägerska hela dagen.:)

Kattis kom o hämta mig vid halv nio imorse. Åkte hem till varma huset och åt lite frukost. Sedan drog vi igång med fotandet. Jag skulle fota smycken som hon gjort och som ska upp på hemsidan. Så dagens göra var böjd rygg och ett stängt öga;) hihi..

Har gått spuper bra! Fram till typ halv tre, det var då det började bli lite mörkt... :P
Men försökte köra några till!

Runt halv fyra gick det inte längre! Så då hoppa vi ner i soffan och kollade på massa andra kort. :) Svea har vart en ledsen tjej idag, meeen så mysig hon är! hihi.. GULLAN! :P

Vid 18tiden kom Jim, så då käkade vi lasagne och det var såå gott!:D hihi..

Kom hem för en timme sedan typ. Ska strax kolla på Fringe och värma mig under filten med Jim. :)

Här är några av bilderna jag tog idag.






















Om du är intresserad av att köpa nå smycken, gå då in på Nikolitsi.se. Där kommer smyckena dyka upp sen. Finns några där nu, men sidan är inte riktigt klar än.


KALL DAG PÅ STAN

Fybööövelen va kallt det är ute!!! Mina ben är som två isglassar!!=/

Idag har jag vart inne i stan och träffat Jim på lunchen. :)
Vi var på Inter Sport, där jag prövade ett par Icebug skor. Det är skor som har inbyggda broddar i sulan och när man går på hårda underlag så går dom in i sulan igen. Så ett par sådana blev det till mig!:)


Såhär ser dom ut. :)
När man går på något halt, blött osv så är broddarna ute. Men när man går på asfalt så trycks dom in. :)




När vi var klara med skorna så gick vi till Vapiano och åt en otrooooligt god lunch! Faan va god mat dom har alltså! Blir tolig när jag ska bestämma mig för vad jag vill ha.. :P
Men blev en "pollo picante", Jim tog en likadan. :) Han som lagade maten frågade om vi hade vart där förut, och jaa det hade vi ju. Därför vi tog samma:P haha.. Meeeeeen va gott det var!:D hihi..
Men det var så mysigt o sitta där i värmen och äta lunch tillsammans:)

På söndag åker han till SF igen... :( Inge roligt alls.... :( Men hoppas tiden går snabbt!

Imorrn ska jag hem till Kattis och fota smycken:) Fick macroringar av Leif och Johan när jag fyllde år förra året, men det var fel på dom.. Så i lördags fick jag ääääntligen nya!:D hihi.. Så imorrn ska jag använda dom. :)Blir spännande!


Leif som tagit:)


Jag som tagit. :) Inte lika duktig, men faan det skakar ju så mycket. :P

Nu ska jag värma mig ordentligt under filten!

RSS 2.0