THERE HAS BEEN AN HONOR!

Ja, natten till idag vart tyvärr inte bättre än igår... Nästan ingen sömn....

Jim åkte iväg tidigt imorse, fixa bilen som vart trasig.
Sen ringde Sandra vid halv tio, redo att åka hem idag:) Så strax efter tolv var vi på Danderyd med bilen och Z.

Jim gick iväg en sväng med Z, så vi kunde packa in i bilen innan dom fick hälsa.
Ojojojoj vilken kärlek! Sandra grät, Z grät, JAG grät. hahaha.. Det är så underbaaart att se kärleken mellan hund och människa!:) Han vart såå glad att träffa sin mamma och pappa! Han var rikitgt nyfiken på lilla Ellie, men fick vänta tills han kom hem:)

Resan hem gick bra, Ellie sov hela vägen:)
Men asså, så söt hon är!! Jag blir toookigt kär i henne! Så otroligt jobbigt att jag är förkyld, vill ju pussa och gooosa... :)

Alla bebisar som fötts i min närhet är ju underbart söta! Men Ellie, jag vet inte om det har att göra med att jag har vart med så mycket under dessa 9 månader, att vi kört dom in och fått vara med så mycket som vi var, hon är verkligen underbar!

Jag vet att jag tjatar, men jag känner mig så otroligt hedrad att vi har fått hjälpa dom dessa dagar! Att lilla Ellie kom ut frisk och fin är jag så otroligt glad över! Lilla snuppan..:) Jag är tacksam över att ha fått ha Z hos oss, att vi fick komma på kvällen och titta lite på den lilla Ellie och att vi idag har fått hämta dom och köra hem den lilla familjen:)
Det känns så speciellt!

Sandra berättade att Z hade pussat lite på Ellie när han fick se sin lillasyster! hihi.. Dom kommer bli en bra kombo dom där två sen! haha.. :D


Z undrar när lillasyster kommer ut.... :P


Lilla Ellie♥


Just nu slår jag in lite klappar och har på Bingolotto i bakgrunden. Har städat och fixat här hemma. Klädde granen oxå, men satan asså! usch va ful den vart... Toppen har ju gått av, så den ser lite konstig ut! =/ Nästa år blir det en rikitgt fin kungsgran!! Men underbart att känna grandoften!:D Mamma kommer vid 11 imorrn med lite mat och andra prylar. Sen dyker resten av gänget upp vid 13.30 typ:)
Kommer bli fullt hus hemma hos oss med alla hundar och människor:) Men det blir nog mysigt! Ska bli roligt att Sergio är här oxå! :)
Trpkigt dock att våran lilla matgris inte är med oss... :( Bettie finns i tankarna nu runt jul! Våran lilla julkorv!

Fick idag lite cocilana av en vän, så hoppas på att få soooova inatt!:D

Hoppas alla får en bra dag imorgon!och hörs vi inte så GOOOOOOD JUUUUUL!!! ;)


Kommentarer
Postat av: Sandra

<3

2010-12-25 @ 20:09:10
URL: http://Raaggsockan.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0