SOMMAR-

Blogg! :D
 
Kom på häromdagen att bloggen har ju fan vår-design! Så nu har man ändrat det oxå. Så jäkla skönt att det går så snabbt att fixa!:)
 
 
Idag har vart en sån där segstartad dag.. Vaknade vid halv nio av att dom klippte gräset ute.. och jag hade fönstret öppet.. och iom att jag bor längst ner, så hödes det in lite extra tror jag.. Gick upp vid 9 och ut med hundarna, sen gick jag fan o la mig igen! Sov i 1½ timme och det var såå skönt!
 
Eftersom jag idag skulle åka till mamma och stanna här tills lördag, så var jag idag tvungen att fixa hemma inför lördagens middag med vänner. Men har typ dragit ut på det in i det längsta.. Så kl 14 satte jag igång.. Dååligt Steph! Blev ju självklart jääättestressad sen..
 
När jag kom hem till mamma så käkade vi och sedan blandade jag avfärgningsmedlet till mitt hår.
Har känt i några veckor att jag velat gå tillbaka till min "naturliga" färg och vågade då på mig att handla avfärgning..
Jag tänkte att det kan ju inte bli värre än orange..:P Och det är ju sant!
MEN jag tänkte ju inte på att det kunde bli väääldigt blont oxå...:P
 
Mina längder blev tyyyp min naturliga färg, lite ljusare och morotsfärgat... men min botten... den blev blond! hahaha!
 
Jag tycker att det ser lite coolt ut, men mamma hon tycker jag ser förjääävlig ut!
Får se vad tjejerna (och Petrus) tycker:)
 
Liite coolt är det! :P
Här var mamma jäääkligt orolig att jag skulle få rosa hår! haha! Underbart!

DET SÄKRA..

Före det osäkra..
 
Idag när jag tog bort plåstret på Skrålls mage så ser jag att det varat lite. Nojjig som man bli, ringer jag veterinären och får då en tid hos dom.
När vi kommer dit, så säger dom att "det här ser så fint ut så!" Men dom tyckte det var bra att jag kom in iaf.. Men suck.. 750 kronor i "onödan" så att säga.. :/
 
Eftersom Skråll inte får gå på promenader- eller ens göra så mycket alls och jag måste hålla koll på henne, så har jag igår och idag kollat serien "The Following". Riiiktigt spännande och bra serie!! Hoppas ju dock på att det inte blir nån långdragen skit.. Men har bara 3 avsnitt kvar nu och dom ska jag nog banne mig se nu ikväll:P
 
Så nu ska jag stroppa några jordgubbar och mumsa i mig! Hundarna kan nog få dom oxå;)
 
Skrållan är ju såå snygg i sina bebiströjor;)
 
Igår vaknade jag upp och såg dessa två mysa:)

ORDINARY DAY

Idag har det vart en låång måndag! Och än är den ju inte slut..
 
Jag måste ju passa på Skrållan hela tiden och hon får ju inte gå på nå promenader, mer än att kissa typ. Så hemmet är nu städat och jag har sett två filmer:P är ju ganska mysigt att mysa med hundarna i soffan, men har man inget att se på, så blir det liiite långdraget.. Men men..:)
 
Känns ju iaf bättre att behöva vara inne när det är grått ute! Man får lixom inte lika dåligt samvete då.
 
Så nu blir det nån rolig komedi och en morot:)
 
Hoppas alla haft en fin måndag!
 
Lite myyys:)

TUNGT

Jisses, ni är många här inne varje dag!  Sorry för att jag inte skriver något:P
 
Har vart in några ggr och påbörjat.. men efter några rader så raderar jag.. :/
 
Är så ledsen på en av mina vänner.. Han betyder så mycket och jag behöver honom! Jag ställer upp för honom i vått och torrt, men när jag väl behövde honom- då fanns han inte där... och så blir han typ förvånad när jag säger det till honom och så säger han: "vad vill du att jag ska svara på det?" Jaa, ditt jäkla as- att du är ledsen kanske??!
Usch...
 
Ni vet den där känslan man får när det tagit slut med en pojkvän? Den känslan har jag i min kropp! och jag blir ledsen och arg när jag ser han på FB... Det har gått tre veckor och han har fortfarande inte hört av sig.... Det gör ont!!

Nu tänker ni att "det är ju bara att du hör av dig", men det var det jag gjorde-- i flera dagar... men han ringde aldrig tillbaka....
 
_____________________________________________________________________________________
 
I fredags opererades Skrållan. Hon har haft en knöl på magen som växt i ranade fart.. så 3 av hennes tuttisar togs bort på ena sidan. Så nu har hon ett 25-30cm långt sår på magen.. :( Jag och mamma köpte bebis-bodys från H&M igår. Klockrent! Dom täcker hela såret och ingen smuts kommer in:)
Men är otroligt jobbigt att höra henne gråta.. Gör ju säkert ganska ont till och från..
Nu är det bara att invänta provsvaret på knölen! Hoppas på att det är en godartad äckelknöl!
 
 
 
Ska försöka bättra mig på att skriva här inne igen! :)
 
Nattinatti!

SUN!

Våren är häääär! Maj månad är ju bara sååå fin!! Blommor och grönska som slår ut och man möter en doft så ljuvlig när man går ut genom dörren! Muuums! :)
 
 

RSS 2.0