:)

Jag lever! Tog mig igenom alla hjärtans dag;)
 
Gjorde mig en egen pizza, köpte chips, dipp och cola. sen satt jag o kolla på film heeela kvällen! ;)
 
Just nu håller jag på att lagar mat, lyssnar på nostalgisk musik från barndommen och sjunger högt! Känns fantastiskt!
 
Önskar jag hade en hammare och betongspik/krok här hemma, så jag kunde sätta upp lite tavlor.. Men får vänta till helgen. Var på ikea förra veckan, köpte lite ramar och har nu satt i bilderna och det blev sååå bra!! :D

Kommer bli så snyggt på väggen sen!
 
En av bilderna som jag ska sätta upp, älskar den! Ser så lycklig ut! :)

LITE BITTERKÄNSLA

Haft en fantastik helg! haft vänner runt om mig heela tiden!:)

fredagen började med att Mr awesome kom hem hit, vi kollade på Dexter och sedan mötte vi några vänner på Matador, där vi sjöng med till trubadurernas sånger och drack gott. När dom stängde kl 01 så gick vi hit och drack lite mer gott:)
tror klockan va halv fem när jag o Foppa gick o la oss, då gick ögonen i kors!

Lördagsdagen spenderade vi i soffan, kollade klart på dexter och när han åkt så kom Tusse och vi fixade oss inför tjejkvällen:)

Emelie och Sandra dök upp vid 18 tiden, då käkade vi pizza och seeen kom spriten fram!;)
jag hade liiite svårt o dricka måste jag säga.. mår fortfarande liite dåligt efter inflyttningsfesten! haha! men deeet gjorde inget! jag har lika roligt utan alkohol!:)

tack tjejer för bästa kvällen, som alltid!!:)

jag har vart lite bitter några dagar.. är sååå trött på all jävla reklam om alla hjärtans dag!! det här är första gången på 6 år som jag inte har någon kärlek att fira med och måste säga att det suuuger! inte för att jag egentligen är såå mycket för o fira denna dag annars, men är man singel och denna dag kommer så är det fan inte kul!
blää!

denna dag gör ju oxå att dagen då mitt hjärta krossades kommer närmare. det har snart gått ett år!!! kan ni fatta?! helt sjukt!!
nu är jag ju glad att det tog slut, men det betyder ju inte att jag inte tycker det är jobbigt. (blev den där meningen rätt formulerad nu? haha!) men men, tar väl mig igenom detta oxå!:)

nu ska jag sova, uppe alldeles för länge!:/ nattinatti gott folk!KOMA

Ni är så troooogna!! :D
 
Jag har spenderat de senaste 5 dagarna i mammas soffa- med feber, migrän och frossa.. Har vart heeemskt!!!
 
I lördags hade jag inflyttningsfest........ Jisses va jag vart full!! Alltså på riktigt! Jag skäms verkligen så här i efterhand... Usch... Tycker så synd om mina vänner som fick se mig sådär.. usch usch usch..! Jag som ville ha en minnesvärd fest! Allla säger att den var lyckad och att alla var glada- det var ju bra det iaf! ;) Jag var ju oxå väääldigt glad! haha!
Jag fick även massor av fina presenter!! Är så glad att jag har såna fina vänner! :)
Tack tack taaack! <3
 
Kan även berätta att det inte ens är städat hemma..... Alla burkar och flaskor är i påsar, men all disk och spilld sprit är kvar.... Jag blev ju sjuk, så har lixom inte kunnat ta hand om det.. Men imorrn så!:)
 
Nu börjar det bli mycket text och inga bilder har jag, så avslutar här. :) Vem vet, kanske KANSKE kommer bilder från festen sen. Har inte ens tittat kameran än..
 
Nattis på er!

RSS 2.0