BOOOOOOOOORING!

Tisdag. Usch vilken tråkig dag alltså! Vaaa, tisdag. Va gör den dagen för nytta? Förutom att min karl kommer hem lite tidigare;)

Idag blev det middag hemma innan vi åkte till gymmet och tränade. Men usch, va inte skönt o ha ätit innan. Hade inte lika mycket ork och började må illa efter en stund.. Så blev bara 30 minuters träning.

Jim har tvingat i mig en super äcklig proteindrink, fyy faaan alltså! Usch!=/ Tänk er smääääääält vaniljglass och så ska ni dricka det! BLÄÄ!=/ Ville bara kräkas upp skiten! Men fick i mig...

Nu ska jag duscha och sedan sooova! Natti på er! :)

VAD HÄNDER-EGENTLIGEN

Jag saknar min gamla vän... Verkar som att barn och jobb och kärleken alltid är viktigare.. Det går ju att bjuda på middag, tillsammans allihopa!

Klart jag förstår att allt ovan är viktigt, men man får ju inte glömma sina vänner som man känt i många år! :(

Självklart vill jag oxå vara med min kärlek på helgen, men en middag hinner man faktiskt med...

Ville bara få ur mig..

...

Ska snart dra mig, men kände för att skriva av mig lite.

Häromdagen var det ju en "kommentar" på FB ang min status. Sen kom en till "kommentar" (självklart inte till mig direkt) att folk måste bestämma sig för vilken diet man ska hålla sig till.

Jag blev då irriterad-igen!

Jag började min resa med kosten efter nyår. Som ni kanske minns så drog jag ju av allt socker. Alltså bröd, godis, chips, snabbmat jaa- you name it!

Sedan påbörjades nästa process, att dra ner på kolhydraterna. Åt då nästan inga kolhydrater alls, allstå då pasta, ris och potatis. Mina(våra) måltider bestod då av protein (i form av kött/kyckling/fisk) och sallad. Åt väl kolhydrater om vi var hos någon annan eller till helgen.

Men det hände inte mycket med vikten då och läste då även på lite och märkte ju då att vi nästan åt LCHF. Alltså inga kolhydrater, mycket protein och det enda som saknades var fettet -alltså såsen.

Så då påbörjades LCHF biten.

När jag då kollar på detta, alltså hur jag har ändrat min kost under våren så ser inte jag det som att jag byter diet hela tiden. Jag har gått från kolhydrater->mindre kolhydrater->inga kolhydrater.
Jag har aldrig vart den tjejen som bantat eller jojobantat. Har heller aldrig vart tjejen som tränat eller gjort mycket annat än promenader med hundarna.

Men nu, idag vet jag att man behöver det! Och en bra blandning av kost och träning är viktigt!

Jag gick knappt ner när jag fortfarande åt kolhydrater, men så fort jag började på LCHF så gick jag ner! Det är väl ett bevis att det faktiskt fungerar.. ?

Folk är så irriterande! usch...

Nu måste jag dra! Hepp!

GÅRDAGEN

Igår var det dop för Ellie i Ekerö Kyrka. Det var kallt och regnade, såå trist!

Min fotomotivation är körd i botten just nu! Fick låna en extern blixt av Leif, för att kunna fota ordentligt i kyrkan. Men fan, det var svårt! Inte alls så lätt som jag trodde det skulle vara=/ Många bilder är mörka och jag är så förbannad! usch... Visst nu var det ju inte så mycket o ta kort på i kyrkan, men oavsett! :(

Ellie var som ett änglabarn i kyrkan! Tyst hela tiden, inge gråt eller sura miner alls! Hon är verkligen underbar! hihi..♥

Efter dopet blev det fika i hembyggdsgården. Sandra o hennes familj hade bakat massor av saker! Bullar, kakor, kladdkaka och kärleksmums... :) Jag äter ju inga kolhydrater alls, men tog en kärleksmums och åt bara halva. Det smakade ju såå mycket socker! Men kändes skönt!:) Jim hade höga förväntningar om att få "smälla" i sig kakor och bullar, när man väl får göra det. haha.. Men efter en bit kladdkaka och kaka så var han illamående. Stackarn!:P

Till kvällen var det fest. Men vi kunde inte gå.. Jätte trist!:( Hundarna är ju hos mamma hela veckorna/vardagarna och vill verkligen inte lämna bort dom mer än nädvändigt..:( Mamma tar hand om dom så otroligt bra och vill inte belasta henne för mycket! Så blev inge fest, men kommer ju fler tillfällen:)

Jag hade på min en klänning från H&M. Gillar den! Mycket skön! Men jävligt lång! Var tvungen o hålla upp den hela tiden! haha.. Hann aldrig sy upp den. Men men:P


Fin fina familjen:)





Tog en bild när jag kom hem, men blixten vägra fungera. Så den blev lite mörk.

LITE IRRO!

Har haft NOLL vilja att skriva på några dagar.

Varit otroligt illamående pga LCHF:en. Men det är tydligen en vanlig biverkning. Så bara stå ut;)

Idag är det min Väg/mätdag, mätte mig och det hade inte hänt så mycket, sen vägde jag mig och det visade, på en vecka, 2.4kg. Kändes bra! :)

Skrev ut på FB och strax efter det har nån fjantig jävel skrivit på sin status att folk är "töntiga blabla..." (h*n skrev mer, men tänker inte lägga ut det här). Visst kanske inte var till mig, men kände mig så otroligt träffad!

Får man inte vara stolt över att gå ner i vikt?! Jag är inte ute efter att folk ska skriva va duktig jag är osv.. Men mitt liv just nu består av praktik, träning och kost. Hundarna är hos mamma hela veckorna och jim jobbar och tränar hela dagarna- precis som jag.
Är det fel att man vill vara stolt över sig själv att man gått ner när det är det störta man kämpar med varje dag?!?! Usch säger jag bara..
Jag är inte heller ute efter att nån ska tycka synd om mig! Jag kämpar varje dag! Jag är stolt och känner varje dag hur motivationen ökar!

Folk behöver inte läsa om dom tycker det är ointressant! Jag är då inte intresserad av bla sport, så då skiter jag i att läsa deras statusar. hmm..




Har sökt några jobb igår och idag, kändes bra!:) Speciellt nu när jag har ett bra brev som Leif hjälpt mig med!
Har fått svar från ett av företagen att dom vill att jag gör en video och skickar in. Så ska fnula på den nu:)
Har sparat maaassor av andra snnonser oxå, som jag ska sortera en extra gång nu. :)

Nu är mamam här! Hepp på er!

DAGENS

Orkar inte prata om dagen i övrigt, så drar in på kampen på en gång.

Till frukost idag käka jag gurka och dipp, tills jag skulle lägga in det på datorn... Såg då att det rä grymt mycket kolhydrater i dippmixerna. Så jahapp... Bara börja fnula på ännu en annan frukost! SUCK! =/

EFter praktiken idag så gick jag till gymmet. Körde bara styrka idag, lite cirkelträning.
Körde armar, mage och rygg. Kändes så grymt bra! :) Tills jag, efter ca 30-40 minuter sträckte armen... Så var bara o avsluta. Såå jäkla irriterande! Kände att jag hade mer att ge. Men får bli imorrn:)

Snart blir det sängen:)

HOPPSAN!

Har verkligen inte haft nån ork att skriva något här, men ska försöka bli bättre:)

Igår fick jag hjälp av Lejph att skriva ett ordentligt CV, mitt andra var inge bra alls.. Såå skönt! Så ska försöka ta ett kort idag som man kan ha som CVbild. :)

Jag har nu ätit LCHF i 1 vecka och 3 dagar, och har på den tiden gått ner 3 kilo!:D Såå nice! Är ju typ bara vatten, men iaf:)
Det jobbiga är bara att jag mår lite illa.. Men det är tydligen en övergång, så hoppas det försvinner snart!

Ska strax träna och sedan gå ner i tvättstugan oxå. Gick upp kvart i sju imorse för o tvätta. =/ Men ett måste ibland!

Det regnar idag, inge roligt alls.. Men ändå ganska skönt. Balkongen står på vidgavel och den friska luften är ändå helt okej. Det känns lätt att andas på nå sätt.

Hoppas alla får en bra och fin måndag!:)

INTE ALLTID LÄTT, MEN IBLAND SÅ:)

Uppe tidigt idag! Gick upp fö en timme sen och har tränat på crosstrainern och sitter nu i soffan och äter frukost.

Vet egentligen inte riktigt vad jag ska äta till frukost, för att få i mig mycket fett, (Eftersom jag går på LCHF) så idag blev det lite creme Fraische dipp och en morot. Känns konstigt att äta kvälls snack till frukost, men hellre det än gårdagens middag. Att äta gårdagens middag är ju vad LCHFmetoden rekomenderar. Men usch va äckligt!=/
Så en morot och lite dipp fick bli dagens frukost:)

För att återgå till träningen, jag tränade 15minuter på crosstrainen. Märks att man fortfarande är förkyld, för satan va slemmig och hostog jag blev efter dessa minuter. Bränner i halsen lixom. Så fick dricka ½liter vatten för att det skulle lägga sig. Men fan, är okej o hosta lite;)

Ikväll efter praktiken så möter Jim mig vid gymmet, så tränar vi tillsammans:)

Ska träffa Pessin idag för lunch tror jag, eller jag hoppas. Så ska nu hopp in i duschen och sedan göra mig klar för att åka.

Hoppas alla får en fin och grå(?) torsdag:)

REGNIG DAG OCH LITE MAT

Vart fan tog sommarn vägen??! Ville ju samla på mig massa fräknar tills vi ska på Ellies dop! men men.. :P

Håller på o lagar middag. Tog fram köttfärs imorse, så jag håller på o gör tacogratäng- extra fet;D

Jag har nu hållt på med LCHF sen i fredags och har de senaste två veckorna tappat 1 kilo. Känns heeelt okej:D Skulle vilja ha 1 kilo i veckan, men kommer nog inte bli så eftersom jag tränar och får muskler oxå.
Men iaf, en extra fet tacogratäng, jag har i massor av ost!:D Först har man ju PHost och Creme Fraische, sen häller jag i riven ost i köttfärsblandningen OCH har sedan på ostskivor när jag lagt allt i formen. Så ost ost ost!! Fett fett fett! Ju mer fett destå bättre!

Har hittat ett bra snack, när jag blir sugen på ngt. Nämligen...


SÅå sjukt gott!:D Och stark;)



SKITDAG!

Idag är ingen rolig dag alls... =/Hela natten har jag vart orolig i magen, imorse slog det till. Så ligger i soffan och med vetekudden mot magen.. Måste ha vart den där äckliga skinksalladen jag åt igår! =/ usch..

Har bara fått i mig ca 2 dl filmjölk idag, det är inte alls bra! Måste be jim göra ngt ordentligt att äta! Är ju hungrig, men osugen..

Igårkväll kollade vi-äääääääääntligen- på Harry Potter!!:D Sååå jävla bra!!! Längtar så sjukt mycket till Juli!:D Vill se mer nununununuuuuu!!! Men vill heller inte att det ska ta slut.. :(



Längtar så sjukt mycket till nästa, eftersom man veeeeeet hur det slutar! :D

LITE MATPRAT

Svårt med vad man ska äta tillfruskost... Får ju äta Filmjölk, men får ju inte äta flingorna...  Eller får o får.. Man får äta högst 20 g kalorier/dag. Men helst inga alls.. Men har räknat ut att tar jag ½dl flingor så är det 12 g kolhydrater.

Till lunch idag blev det 1 RedHot Chorizo och Rydbergsbeasås. Det var gott, men blev lite enformigt.. Är ju inge gott med sallad till heller, till korv alltså.. Men är väl vana:)

Funderar på att köpa lite skinka och olika korvar som man kan snaska på när man börjar bli hungrig. Vill inte äta ost med smör på- faktiskt! =/

Till middag idag blir det nog en sallad från nån pizzeria. UTAN bröd:) Är sjukt sugen på en krämig pasta rätt, men icke! haha.. Kommer verkligen suga att inte få äta nå kolhydrater alls! Men vana det med. :)

Jaja, nu ska jag ner i tvättstugan!

RAIN

Regn så långt ögat når idag! Hundarna var INTE glada när vi skulle gå ut. haha.. Men glada när vi kom in och race:ade som tokar igenom lägenheten:D

Jim är o hämtar Chica, hon ska vara här idag. Hoppas på att det går bra:)
Sen kör Jim hem hundarna till mamma ikväll och vi blir ensamma igen:(
Tur att man vet att dom har det bra på vardagarna iaf! Men är ändå tufft.. vill ju ha mina hundar hemma med mig!

Imorrn är det ny vecka, har ingen lust med det egentligen eftersom jag är sjuk. Vill bara bli frisk och kunna träna igen! Känner mig taggad just nu! :)

Nu ska jag skruva lite här hemma. Vi hörs!

BEASÅS

Idag ska jag göra något jag fan är nervös inför! haha.. Jag ska göra egen beasås! Må låte knäppt, men har du aldrig prövat så vet du heller inte hur svårt det är att lyckas! MEN jag SKA fan lyckas! hahaha..

Blir en vanlig sallad till det och kycklingfileér.

Mitt "recept" på sallad är

Grönsallad- Jag brukar köpa medelhavsmix och sedan Machésallad. Men du kan ju ta precis vilken du vill:)
Gurka
Morötter
Lök (gul eller röd)
Fetaost - i olja och tärnad. Den är helt klart godast!
Olivolja
Balsamvinäger
Salt
Peppar
Lime/pepper


Vissa dagar får jag till oljorna och kryddorna riktigt bra, men ibland måste jag hälla på lite mer:)

Jaa, jag uppdaterar väl sen hur min bea blev:)

UPDATE
Det gick åt helvete! Eller, nej inte riktigt helvete. Men den smakar bara bara baraaa smör! =/  Men den skar sig inte :D

CESAR IGÅR- DET VAR GRYMT!

Grå, regning dag. Men ändå ganska skönt! Speciellt för er pollenallergiker kan jag tänka mig:)

Jag gick upp vid 10 idag, men gick då raka vägen till soffan. Känner min bättre, men ändå trött och slö.. Ingen feber iaf! Pratade med Sandra i telefonen en stund. Hon var lite arg och fick skrika av sig lite.:)

Har tvättat lite idag oxå, det var skönt o få något gjort! Har mina vovvar här hemma oxå. Eller Zorri har inte kommit hem än, men jim ska hämta henne ikväll:) Såå mysigt o få lite kärlek av dom:) hihi..

Igår var det Cesar, jäääääävlar va grym han var!!:D Det var så otroligt roligt!:D

Vi lärde oss inget nytt igår, men han visade oss mycket som är värt att påminnas om och att få lite pusch att fortsätta! Hundsverige är jävligt bra, vi är en av de bästa länder när det kommer till hundar och deras bästa. Vi (när jag säger vi menar jag hundsverige) fick mycket beröm för att vi vet att det inte är en rasfråga utan ett ägarproblem när det kommer till "kamphundarna"!

Många säger att han itne kommer med något nytt eller vettigt. Visst han kommer inte med något vi redan inte vet, men han har fortfarande kunskapen och viljan att hjälpa oss att inte glömma bort! Det var ett fullsatt hovet igår och det var inte för att ingen ville se honom, alla applåderade och var glada!
Dom metoder han använder sig av är grunden till allt inom hundvärlden! Vi kommer ständigt in på olika trender för hundträning och jag tror vi är på väg att glömma grunden- Ledarskap.

Han kommer och påminner oss om att det inte behöver vara så svårt! Men oxå visar oss att vi int får glömma bort att hunden är en hund och inte en människa! Självklart ska vi prata med våra hundar, men det är inte ett träningssätt. Hunden lär sig ju faktiskt inte genom att jag säger "nej så får du inte göra", det är bara för mig själv jag slänger ur mig dom orden. För hunden måste jag ju VISA att det inte är okej. Och då menar jag inte genom att slå hunden eller liknande, utan genom kroppspråk och bestämdhet!

Att se honom hjälpa en ägare igår med sin hund, som hoppar på andra, var helt otroligt! Först fick hon visa vad hon gjorde och sedan fick han visa hur hon kunde/skulle göra. Han tog helt enkelt kopplet, hunden hoppade en gång. Då "schyy"ade cesar till honom och nöp honom lite. Hunden sätter sig ned och slutar hoppa. Hans son, som agerade lockbete för hunden, ropade och tjoade och hunden rör sig inte! Alltså jag menar allvar!! Han kollade lite på honom men sedan kollade han på cesar och sin matte! och Cesar håller kopplet med pek,- och långfingret. Inget mer!! Förstår ni pondusen den mannen har?! Det är verkligen helt otroligt!:D

Nu har jag inte känt hur hårt han nyper hundarna, men kan ser det inte som att han bestraffar hunden hårt eller negativt(misshandel aktigt), utan det är ett bestämt kroppspråk som visar hunden att det inte är okej.

Folk är så otroligt rädda idag för att säga till sina hundar! Bara för att man tror att folk runt omkring ska missuppfatta, men va faan!

Jaa, detta kan man ju skriva huuur mycket som helst om! Men jag ville bara få fram lite:) Det var iaf helt sjukt bra igår! Jag vill se honom igen, även om han kommer säga samma sak, för han var verkligen så rolig:D En otrolig man!


Daddy♥

CESAR IKVÄLL!

Fan alltså, hatar att vara förkyld! Ligger hemma med feber och huvudvärk idag med! usch..
Har gått i Jims kalsonger och en t-shirt nu i två dagar, jävligt skönt iaf! hahaha..

Ikväll är det ju Cesar Millan, jag mamma och Jim ska gå och det ska bli så himla roligt!! Hoppas bara på att jag inte har feber! Men som jag sa igår till Jim, hade inte spelat någon roll om jag hade haft magsjuka-jag går iaf!!!
Jag hoppas verkligen att platserna vi har är bra! och att han har maaaassor av hundar med sig! hihi..



Jag ska strax försöka få i mig lite mat, har inte haft särkilt stor matlust dom här dagarna... Men måste ju äta så!

Åh, idag är en sån där dag då det verkligen inte finns något alls att titta på!! Bruka rju varje dag ha serier, från usa, att titta på. Men torsdagar är det inget alls! =/ Och det suger ju när man är sjuk! hmm.. Får väl ladda ner nån film.. Igår kollade jag på tre filmer, varav ena var "I am number four". Den var riktigt bra! :) Men känns som att det kommer komma fler av den, någon som vet?

Det är ju tur att man har canal+ och TV1000, så kan man iaf slötitta på något. Man har ju sett dom flesta som går där. och sen att dom visar samma film ett antal ggr är ju bara sjuuuuukt irriterande! =/

aja, nog från mig. Hoppas alla har en bra och solig dag:)

THE FIGHT-TODAY

Ligger hemma idag, under täcket. har feber och en sån huvudvärk att jag inte kan sitta vid bärbara datorn. så skriver nu på tvn. lite jobbigt med vårat tangentbord bara o skriva mycket..


Här är vårt tangentbord, litet alltså:P

Iaf, det är ju så jävla typiskt att man blir sjuk och inte har någon bra mat hemma! så idag var jag ju bara tvungen att äta kolhydrater till lunch... suck! måste hitta nå bra lunch alternativ!

Några förslag?

Blir ju ingen träning nu heller... faan! varför är det alltid så att när man väl bestämt sig för ngt så ska allt gå fel?! hmm...

Aja, depp inlägg det blev dL.

Meeen jag vill tacka er tjejer så underbart mycket för era fina kommentarer igår och idag:D Looove you!!!♥
Vi får kämpa tillsammans!:D


THE FIGHT!

Har nu lagt till en ny kategori här o bloggen, den heter "Kampen!". Jag har nu kämpat i några månader med att gå ner i vikt, men det vill ju inget hända. Så tänkte att om jag nu måste lägga ut all här så kanske man arbetar lite hårdare!

Har idag tränat på morgonen, på crosstrainern, i ca 15 minuter.
Kom precis hem från gymmet nu, där jag tränade ca 40 minuter.

Är så sjukt mär i kroppen att jag bara vill lägga mig och döööööööö!

Jag o Jim satt igår och tittade på LCHF-metoden. Vi kör nästan på den, så vi funderar på att köra ordentligt på den! Vi äter nu för tiden alltid sallad och proteiner, men att slänga till lite sås är ju inga problem;)

Så jag hoppas jag kan hålla mig till att skriva i denna kategori om min kamp!

Vill bli som förr;D


TISDAG

Sommelisommar idag igen:) Det är just nu 18grader i skuggan, här på min balkong. Jag är redo att åka strax, men ville bara visa att jag lever;)

Igår innan jag åkte så tog jag fram kameran och lekte lite med orkidén och solen:)


Inte lika nöjd som med min förra omgång av bilder. Men man kan ju inte alltid vara bra;)

Ha en superbra dag alla!


BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Fan vilken sugsöndag det vart! Blääää.. Har vart så rastlös! Har dammsugat alla rum + soffan och alla soffkuddar, det tog ju sin lilla stund. Hade en mysig stund här ute på balkongen, med apelsinklyftor och klickerlek med skrållan. Men utöver det så har det bara vart såå trist idag!!

Duschade nyssens och såg efter det att jag var röd och fin på armarna, så nu måste jag börja smörja med solfaktor. Bränner mig så jävligt och vill inte förstöra min kropp..

Nu kommer Jim och D hem, så vi ska äta middag och sedan måste vi åka o handla. fylla på kyl och frys med kööööött och sallad:)

Hepp på er!

SUNNY SUNDAY

Solig söndag.. Har inga planer alls för dagen. Mamma är i Örebro, letar bortsprugna Nalla.. Hoppas dom hittar något idag!  Hade velat åka med, men hon ringde aldrig imorse när hon åkte.

Har Skrållan och Aslan här hemma:) Dom sover som små grisar just nu. Men ska snart borsta Skrållan, hon fäller så otroligt mycket! Helt sjukt! Hon har vart hemma sen igår kväll och det ser ut som att jag inte dammsugat på en vecka! Helt sjukt!

Är sugen på att baka! Men har inget av det jag behöver hemma.. Hittade ett recept på muffins, med B&J glass i!:D Måååste prövas! :P Vill även göra med god kräm på, jag gillar inte vanlig cupcake frosting. Den är för söt och krämig:S Så jag gör hellre med vanlig chokladfrosting, som man har på typ kärleksmums. :) Den är ju såå god!
Så funderar på att skriva ihop vad som behöver handlas och sedan åka iväg o handla ikväll med Jim.

Har en favoritbild från igår, det var ju underbart att fota med macroringarna i solskenet!:D



Skulle vilja göra ett stort canvas collage, med en serie i tre, med denna. :)

B-DAY;)

Idag fyller min moster år:) Vi åkte ut till morfar och skulle grilla och fira:)

Jag har vart jävligt grinig där ute idag, för morfar klagade på att Aslan var innomhus. Så jag brakade tills lut och skrek lite på honom. Så det var nu sista gången jag var där- när han är där. Må låta hårt, men är så trött på detta nu! =/

Har iaf haft en bra, solig, kamera dag:D Blev många bra resultat:)

Lägger upp ett litet collage här, kanske kommer det up fler bilder sen.


MITT SKRIVBORD

Här är nu mitt skrivbord. :) Gillar det blåa bandet:)

Hur ser ditt skrivbord ut? :)


LITE PICS

Fortfarande på gott humör!

Förutom en liten miss idag, så har jag haft en bra dag. Jag stod där i kassan och skulle betala-meeeeeeen jag hade ingen plånbok med mig! "jaaaaa! Braaa Stephanie!" suck..... Pinsamt värre! haha..
Men men, sånt som händer.

Håller på o tvättar just nu, kikar även på parlamentet och pillar med blder på datorn. Tänkte bjuda på några här. Så även Chris och Sandra får se lite resultat:)

Enjoy!






En av mina favoriter. För här är Chris så jäääääkla snygg! ;D











Älskar alla bilderna här! Har ett antal till som är fina. Men vill inte lägga upp alla. :)

NUUU ska jag ner i tvättstugan! Sen laga mat:)

:)

Vaknade upp på ett himla bra humör imorse! Gick upp 30 minuter tidigare än planerat och tog en varm dusch. Är så sjukt kallt på nätterna nu, när man inte har nå hundar hemma.. :(

Iaf, skälet till att jag vakna på så bra humör var för att jag fått ett sms från en gammal vän.:) Har inte hört något från honom på ett tag, så det var roligt! :) Han har flyttat till Örebro, till sin tjej och precis fått barn, så man ses ju inte så ofta längre. Men så är ju livet. Ska fan se till att bli bjuden på dopet;)

Torsdag idag va? denna vecka har gått ganska så snabbt måste jag säga! Praktiken känns sådär.. Känner mig mest ivägen och är rädd för att ta sönder något! haha.. Men blir väl bättre med tiden! :)

Har fortfarande inte hunnit gå igenom alla bilder från fotograferingen i helgen. Men måste fixa det känner jag!

Nu är det dax för frukost och sedan packa väskan. :)




EN FRÅN GÅRDAGEN




RSS 2.0