KREATIVITET!

Jävla leif! haha!! Han tipsa mig om ett band precis innan han skulle lägga sig, så nu har jag fastnat i nå mode.. Men kreativiteten flödar som mest då!
 
I skolan idag fick vi en uppgift, som ska göras imorrn hemma. Som vi sedan ska redovisa på tirsdag inför klassen.
Det handlar om att vi ska sälja en vara/tjänst. Så vi ska göra typ ett reklamblad med info på, som då ska sälja vår produkt.
Jag satt o fnula en stund och sen klicka det upp i huvet! Fotograf-såklart!:) så efter middagen här hemma satte jag igång o fnula på en text, sedan leta bilder och sen slutligen klistra ihop allt detta!
I det stora hela är det nu klart! haha! Ska imorrn åka med mamma till jobbet och fixa det sista och hoppas att det går som jag vill att det ska:)
 
Känner mig nöjd faktiskt!
En smygtitt:
 
 
I helgen som var firade vi allas våran Tusse:) Blev först fika hemma hos hennes föräldrar, sedan tjejmiddag och tillsist paaarty! Vart maaaassor av dans och vi hade såååå roligt!!:D Hade träningsvärk på söndagen! haha!
Igår, som var hennes riktiga födelsedag, åkte vi till Jensens Bofhus och käkade. Sååååå gott!! Alltså såååå goooott! :D Var mycket trevligt!:)
 
Innan jag mötte Tusse igår i stan, så gick jag och hälsade på Pillan (jims systerdotter). Har vart på Åhlens några ggr, men hon har hittills inte vart där. Men nu så! Jag vart ju självklart sååå känslig o föll i tårar! Saknar dom så otroligt mycket!! Är en fantastisk familj som jag alltid kommer minnas! ♥
 
 
 
På lördag ska jag (och Jonas) hem till Leif på fest. Jim (och nya tjejen) skulle oxå dit, men pratade med Jim idag och dom ska inte dit. Känns både bra och dåligt.. Bra för att jag slipper och se dom! dåligt för att jag hade hellre träffat henne (dom) där, tillsammas med vänner- Än på Ica eller liknande! Men men.. Då kan jag iaf njuta av kalasandet utan o behöva oroa mig för att dom ska kliva in genom dörren;)
 
Nä, gud va klockan blev mycket! Nu blir det en serie innan det är dax o sova. Natti på er fina som är här inne och läser varje dag!:)
 
 
 

NÅGRA PORTRÄTT

Freeedag! Fast det är torsdag:P
 
Är ledig imorrn och det ska bli så skönt! Har lite att fixa och ska även till Expert med mamma och kolla om det finns nått o fynda iom konkursen. :)
 
Jag och mamma har ätit middag ganska så nyligen, det blev tacos och det var såå jäklans gott!!!
Nu har jag slängt mig i soffan och ska slappa ett tag innan det är dax att promenixa med hundarna:)
 
När jag kom hem idag, så kände jag mig sugen på att fota lite självporträtt ute i solen:)
Här är några bilder:)
 

Tankar...

..som vanligt!

ligger nerbäddad i sängen. dagen har vart jobbig som satan! har haft sån hemsk magvärk och har bara velat försvinna!:/

imorrn får jag svar på lägenheten och jag hoppas såå jävla mycket!!:D
då blir det braaakfest i december!;)

i dagarna som gått har jag funderat mycket på framtiden överlag. finns en person som värmer mig just nu, men vet inte vad jag vill.. önskar att det var lättare! men är väl bara ta var dag för sig..
Blir säkert bra tillslut!:)

jag ska försöka sova nu, är såå trött och vill ha imorrn fooort!!:)


OJ!

Heeeeeeej alla ni fina människor! Ja, jag lever;)
 
Veckorna rullar på så jäklans fort! Det är mitten av September och vädret är precis som det ska vara:P
 
Jag ligger tvåa på lägenheten jag sökt, sååå underbart! Imorrn så är det sista dagen för ettan att svara och jag hoppas att den inte svarar alls:P VILL HAAA!:D
I helgen som var hade jag mormors lägenhet för mig själv, guuud va skönt det var! :D Kändes sååå skönt att inte behöva tänka på någon annan!:D
Så jag hoppas verkligen att jag får den lägenhet jag sökt!:)
 
Skolan rullar på med roliga (och jobbiga) diskussioner. Trivs med folket och läraren är super!:)
 
Nä, nu ska jag slappa en stund i soffan innan det är dax för promenix med hudnarna:)
 
 
 

EN VECKA I SEPTEMBER

Min första vecka med studier har gått bra!
Veckan som kommer nu börjar det på riktigt! Men är skönt att det inte är nå mega allvarligt med massa prov o grejer:P
 
När fredagen kom, så åkte jag hem till Tusse och umgicks med henne och Andreas och Linus. Vi käkade mat, drack maaassor av Tequila och spela spel:P Mycket trevlig kväll!
Igår var det flyttdags för mormor, jag och tusse var dock inte till så mycket hjälp:P haha! Men men:P
 
Nu när jag pluggar hela dagarna så måste jag planera lite mer och bättre. Det är matlådor och man ska hinna med lite mer på de få timmar man är ledig på. Från och med imorrn så ska jag börja träna oxå, känner att jag saknar det och vill komma igång igen! Har dock inte råd med gymkort, så får räcka med crosstrainern. :)
Skulle vilja komma igång med LCHFen igen oxå, men får nog vänta tills jag bor själv. Kommer inte funka här hemma:P
 
Har sökt en lägenhet och på onsdag kommer resultatet. Hoppas massor!! :)
 
Nu blir det att gå ut i kylan med vovvarna, sen in igen och fixa köttfärsen som ska bli fina hamburgare:)
 
Hoppas alla har haft en fin helg! :)

IN MY VEINS!

När jag klev ut genom porten för en stund sedan, för sista vändan med hundarna, så möts jag av en strålande måne och stjärnor som glittrar upp hela himlavalvet!
 
Jag tappar nästan andan av hur vackert det var och önskade att jag hade satt på mig jackan när jag gick ut.
 
Medans vi går fram på gatan så går jag och tittar upp på alla stjärnor och jag häpnas så över hur klart det är denna kväll! Jag känner en sån glädje över såna här kvällar, samtidigt som jag blir så otroligt ledsen...
 
Alla minnen från min barndom, när min morfar och jag har suttit och tittat på stjärnorna.. Men oxå alla minnen med Jim kommer såna här kvällar... Jag vet att våran stjärna är där uppe nånstans! Försöker intala mig själv att det är MIN stjärna.. Men det är ju faktiskt inte det..
Faan att jag skulle köpa oss en stjärna.. Fan faan faaan!
 
Det har gått över ett halvår nu. 6 månader! 191 dagar! Känns som att tiden bara flyger fram! Snart är det 1 år sedan jag (vi) åkte till San Fran!
 
Om jag ska klara den här hösten, med vackra kvällar, så måste jag lära mig att tänka på annat! För jag älskar såna här kvällar! Och vill njuta av dom!
 
Där, någonsans i Orions Bälte, är min stjärna!
 

RSS 2.0